Jump to content

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Today
 2. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Päivän pelit: 15:00 Belgia–Tunisia, Moskova Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 3-0 Goonersguide.com: 3-0 18:00 Etelä-Korea–Meksiko, Rostov Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 0-2 Goonersguide.com: 0-2 21:00 Saksa–Ruotsi, Sotshi ESS:Puheet on pidetty – Saksan on aika ryhdistäytyä MM-pelikentällä Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 1-1 Goonersguide.com: 3-0
 3. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Eilisessä Serbian ja Sveitsin pelissä Serbia alkoi liikaa varmistelemaan ja päästi Sveitsin peliin mukaan. Sen Sveitsi sitten hyödynsi ja otti ansaitun voiton. Tuomariryökentely jätti toivoimisen varaa, kun Mitrovicia revitiin kahdella ukolla ja siitä Sveits sai vaparin..
 4. Eilen
 5. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ennen kisoja oli paljon puhetta Milinkovic-Savicista, täälläkin on ollut kirjoitusta, piti olla Serbian tähti ja tuleva suurpelaaja. Pakko sanoa että on pelannut niinkuin on ulkomuotokin, eli kankeasti, hitaasti ja täysin tehottomasti. Ei mielestäni mitään suuria lupauksia antava vaan kaikkea muuta..
 6. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ahmed Musa järjesti Nigerialle rokkifestarit, kun iski 2 maalia Islannin verkkoon. Islannilla oli vielä sen jälkeen mahdolisuuus, kun sai VAR-rankkarin, mutta Gylfi Sigurdsson ampui sen yli. Parempi voitti ja antoi samalla mahdolisuuden Argentiinalle vielä jatkopaikkaan.
 7. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Serbian ja Sveitsin kohtaamisessa voi nostaa Sveitsin 21 .vuotiaan Breel Embolon, joka oli oikeastaan 2 vuootta sitten pelattujen EM-kisojen läpimurtopelaajia. Sen jälkeen kaveri siirtyi Schalkeen, jossa ei ole ejkä mennyt ihan niin hyvin, mutta kavari on vieläkin nuori ja lupaava. Tänään Embolo aloittaa vaihdosta:
 8. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Brasseilla sitten ole ketään muuta antamaan noita kulmureita ja vapareitakin kun ei oikein putkeen mene tuolta juniorilta.
 9. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Joukkue pallaamisen kannalta voisi olla hyvä veto, mutta toisaalta Neymar on niita pelaajia, jotka voivat ratkaista vaikeita pelejä yksnäänkin .Faneille.com pohtii samaa asaa.
 10. Siirtohuhut

  Edellisessä pelissäkään ei ollut kummoinen. Samaa mieltä tasan. Pelin selostaja oli muuten tyrkyttämässä jo Neymariakin Manuun..DDD
 11. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Pitäisikö Neymar pudottaa avarista ja laittaa vaik Coutinho-Jesus-Firmino aloittamaan?
 12. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tänään Braslia oli aika avuton. Vasta lisäajalla Coutinhon maali ratkaisi pelin. Neymar kaunisteli sitten tulosta.
 13. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ups. Tupla.
 14. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Avauskokoonpanot:
 15. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Neymar Oikeus tapahtui tässä kohtaa, on se vain hieno keksintö tämä VAR. Muutenhan tuomari on tänään hyvin vähän mennyt mukaan Neymarin filmauksiin, joten pointsit siitä.
 16. Siirtohuhut

  Tämänpäiväisen Costa Rica-pelin perusteella en Williania Unitediin hankkisi. Tuskin toisi paljoa lisää luovuutta tai ratkaisukykyä näitä syvällä makaavia blokkeja vastaan. Nyt vaadittaisiin Ribaltalta uutta ässää hihasta, sillä oikein mikään huhuissa esiintyneistä nimistä ei varsinaisesti sytytä. Tai sitten mennään ensi kaudellakin Matalla ja Lingardilla.
 17. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Yle on tehnyt hyvän jutun Paulinhosta. Paulinho floppasi täydellisesti Tottenhamissa. Nyt kaveri pelaa Barcelonassa ja Brasilian maajoukueessa avainpelaajana loistavasti. Paulinho on hyvä esimerkki siitä, että floppipelaajat ei aina ole huonoja pelaajia, vaan väärässä ympäristössä ja joukkueessa. Luonnollisesti Paulinho on tänäänkin avauksessa:
 18. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tänään peukutan Brasiliaa, Islantia ja Serbiaa. Serbit varmistaisi jo jatkopaikkansa ja Islantikin olisi voitolla lähellä. Kroatialle hieno hatunnosto eilisestä Argentiinan kylvetyksestä. Otamendin pallo naamaan potkusta olisin vetänyt punaisen kortin. Hiukka läheltä vetäisi, olisi voinut tulla pahempaakin. Toivottavasti olisi pirteitä vauhtipelejä, onneksi 0-0 pelejä ei näissä kisoissa ole nähty. Maali alkuminuuteilla takaisi vähän vauhtia peliin. Paras voittakoon.
 19. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Päivän pelit: 15:00 Brasilia–Costa Rica, Pietari Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 4-0 Goonersguide.com: 3-0 18:00 Nigeria–Islanti, Volgograd Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 0-1 Goonersguide.com: 1-2 21:00 Serbia–Sveitsi, Kaliningrad Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 1-1 Goonersguide.com: 1-0
 20. Viimeisin viikko
 21. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Siinä kyllä koulutettiin Argentiinaa oikein huolella Kroatian napatessa maukkaan 3-0 voiton. Argentiina on aika epätasapainoinen joukkue, kun kärkeen on pitkä liuta todella kovia miehiä, mutta muu joukkue ei sitten ole läheskään samalla tasolla. Otamendi on hyvä toppari ja keskikentästä voisi jollain toisella muodostelmalla ja pelaajilla saada toimivan, mutta joukkue on erittäin altis vastahyökkäyksille eikä toisaalta tarjoa terävintä kärkeä lukuunottamatta riittävästi myöskään ylöspäin. Kroatia on kahdella voitolla varmasti jatkossa, mutta tässä tarjotaan nyt piskuiselle Islannille elämänsä tilaisuutta edetä MM-kisoissa pudotuspeleihin. Alla on 1-1 tasapeli Argentiinasta ja jos he kaataisivat huomenna Nigerian niin neljällä pisteellä voitaisiin olla jo jatkossa. Lohkon viimeisessä ottelussa Islanti kohtaa jo jatkopaikkansa varmistaneen ja todennäköisesti lohkon voittavan Kroatian niin sieltäkin voisi olla tasapeli niistettävissä. Argentiinan joukkueessa on ihan ihmeellisiä pelaajavalintoja vaikka siellä olisi penkillä ja kotisohvilla laadukkaampia pelaajia käytössä. Sampaoli on omasta mielestäni vähän sellainen valmentaja, että ei siitä tiedä koskaan mitä saa. Muodostelmat ja pelaajat vaihtuvat aika hätäiseen eikä joukkueeseen saada luotua sellaista rutiinia, kun vierellä pelaava kaveri ja oma pelipaikka vaihtuu tiuhaan tahtiin. Kroatia paransi selkeästi Nigeria voitostaan eikä Argentiina saanut hyökkäyspäässä ihmeitä aikaan. Kroatian vahva fyysinen preesens on oiva ase varsinkin näissä kisoissa, joissa aika iso osa maaleista tuntuu tulevan erikoistilanteista. Keskikentällä Modric, Rakitic ja Brozovic/ Kovacic on sitten sellainen kolmikko, että ei välttämättä löydy näistä kisoista paperilla kovempaa trioa.
 22. Konsoli-/tietokonepelit (ei jalkapallo) PART 2

  Jos Last of Us 2:n pelaaminen itsessään on yhtään lähellä trailerissa nähtyä, tää tulee olemaan tosi brutaali ja intensiivinen peli. Joelia ei näy missään eli eiköhän se ole kuollut/kuole jossakin vaiheessa pelin aikana, monia teorioita tuostakin on jo kehitelty. Cyberpunkkia odotellaan myös kovasti. Peli vaikuttaa todella yksityiskohtaiselle ja ison maailman luominen vie aikansa, varmaan kaksi vuotta vielä vähintään menee. Vähän ihmetyttää miksi on ensimmäisestä persoonasta kuvattu (3. persoona tuntuisi loogisimmalle tällaisessa RPG:ssä), mutta CDPR yleensä tietää, mitä tekee.
 23. Fred

  FRED IS OFFICIALLY RED Manchester United is delighted to announce it has finalised the transfer of Frederico Rodrigues de Paula Santos (Fred) from Shakhtar Donetsk. The player completed a medical and has agreed a five-year contract with the option to extend for a further year. The 25-year-old Brazilian international midfielder has won a number of club honours, including three league titles in Ukraine. Jose Mourinho said: “Fred will complement our other midfielders' qualities, which we need; his creative brain and passing vision will give us another dimension to our game. I am very happy he is joining our club and I believe our players know how important he can be in our team.” Fred said: “This is the biggest club in the world and I am delighted to be a part of this amazing team. To work with Jose Mourinho, who has won so many trophies in his time as a coach, is an opportunity not to be missed." ”I cannot wait to get started and to meet my new team-mates. I would like to thank everyone at Shakhtar Donetsk for everything they have done for me over the past five years." “This is a very exciting time for me with my focus now fully on the World Cup with Brazil.”' Frederico Rodrigues de Paula Santos (Fred) Date of Birth: Mar 5, 1993 (25) Nationality: Brazil Place of Birth: Belo Horizonte Height: 1,69 m Foot: left Senior Career Internacional 2011–2013 Shakhtar Donetsk 2013-2018 Manchester United 2018-
 24. Yle MM-kisoissa

  Nainen saatu mukaan studioon. Mukavaa vaihtelua tuo Nanan ja U-17 valmentajan vierailu. Peetulla ei ole varaa laittaa paitoja seinälle
 25. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ihan vielä ei ole kisat nousseet äärimmäisen mielenkiintoiselle tasolle, kun alkulohkoissa on nähty pääosin tylsähköjä ja ennalta-arvattavia kamppailuita. Tätä sopi yhdellä tapaa odottaakin, eikä nämä Espanja - Tunisiat nyt ihan hirveästi jännitystä tarjoa. Espanja - Portugali on omasta mielestäni ollut turnauksen paras ottelu tähän saakka. Cristiano Ronaldo on tuttuun tapaan älyttömässä kunnossa ja tuntuu, että Portugali voi hänen avullaan mennä vaikka päätyyn saakka. Ronaldoa on todella mukava katsella kentällä ja Espanja ottelussakin miehen ylivoima korostui jokaisessa kaksinkamppailussa. Vaikka pallo pelattiin Ronaldolle hankalaan paikkaan tai kimpussa oli useampikin vastustaja niin mies piti pallon aina omalla joukkueella tai tuli tilanteesta voittajana ulos. Totta kai mieheltä on taas nähty highlight kamaa mm. sen upean vaparin muodossa, mutta näiden maalien ja harhautusten lisäksi mies dominoi likipitäen jokaista tilannetta. Kisajoukkueista Venäjä on ollut positiivisin yllätys, eikä ole mitenkään mahdotonta, että isäntämaa voittaisi oman A-lohkonsa ennen Uruguayta. Venäjälle riittää lohkovoittoon tasapeli Uruguaysta eikä eteläamerikkalaiset ole juuri vakuuttaneet, joten isäntämaa saattaa hyvin vastata yhdestä alkulohkojen suurimmasta yllätyksestä. Isot jalkapallomaat ovat aloittaneet aika nihkeästi, kun Saksa avasi häviöllä, Argentiina ja Brasilia jäivät tasapeleihin, Ranska ja Espanja saivat nihkeät voitot jne. Otetaan vielä erikseen tuohon Saksaan kiinni, kun tuli veikattua heitä kisojen voittajaksi. Saksan peli oli Meksikoa vastaan todella kankeaa ja mielikuvituksetonta. Meksiko tuhosi Saksan vastahyökkäyksillään ja olisi voinut voittaa enemmänkin kuin 1-0 lukemin. Meksikon peli oli sen verran mukavan oloista ja katsomossakin oli hyvä meininki, että taidan liittyä Tolppa-Apinan seuraan ja hypätä meksikolaisten bandwagoniin loppukisojen ajaksi. Saksaan niin heidän mielikuvituksettomuutensa ei ole yllätys. Saksalaiset eivät olleet MM-kullastaan huolimatta äärimmäisen vakuuttavia edellisissä MM-kisoissa eikä heidän menonsa vakuuttanut viime EM-kisoissakaan. Peli on jotenkin liian yksipuolista hidasta hyökkäämistä ja kun vastustaja pääsee pallon alle niin saksalaiset hakkaavat päätään seinään eikä siellä oikein keksitä ratkaisuja puolustuksen murtamiseksi. Meksikoa vastaan Kroos laukoi kaukaa 5-6 kertaa ja vaikka miehellä erinomainen laukaus onkin niin se kertoo jostain, jos keskikenttäpelaaja joutuu laukomaan noin paljon. Saksalaiset ovat jossain määrin mielestäni turhan samanlaisia pelaajia, että sellainen tietty yllätyksellisyys puuttuu. Kyllä he paikoista maalin tekevät, ovat vahvoja kamppailuissa ja pärjäävät kovissa paikoissa, mutta ei siellä oikein sellaista kaveria ole, joka tulee 1vs1 tilanteessa pakista ohi säännöllisesti. Juuri tämän vuoksi Leroy Sanen jättäminen joukkueen ulkopuolelle oli käsittämätön teko. Kärkipelaaja Timo Werner on myös avauskokoonpanon ainoa oikeasti nopea pelaaja ja jos pelin nopeutuessa kuudesta hyökkäävämmästä ukosta 1 on nopea niin ei se kovin hyvältä näytä. Jos Saksan pelissä ei näy muutosta niin ei tarvitse kyllä MM-kullasta haaveilla. Nyt jos pitäisi veikata uudestaan niin veisikö Portugali koko roskan? Suurissa peleissä Ronaldoa vastaan pelaavilla joukkueilla ei ole kovin kaksiset tilastot.
 26. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tanskan ja Australian pelissä kannattaa seurata Tanskan 20 -vuotiasta hyökkääjää Kasper Dolbergia, joka pelaa Ajaxissa. Todellinen tulevaisuuden lupaus. Tänään Dolberg aloittaa vaihdosta: EDIT: Tuli aluksi väärä kuva juhannuskiireessä. Sorry.
 27. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Perhana että oli lähellä Iranin yllätys. Pahemman luokan bussi ekalla puoliskolla, mutta toisella joukkue osoitti kykenevänsä myös avaamaan peliään, ja erittäin lähellä käytiin toisessakin päässä. Ihan ei ole Espanja vakuuttanut. Costa nyt on Costa, mutta löytyykö takaa tarpeeksi apuja? Eilen peli oli aika arsenalmaista, eikä isossa roolissa ollut Isco onnistunut keskustassa. Kaiken järjen mukaan Espanja, ja myös Portugali selvittävät tässä tiensä läpi, mutta pidetään silti peukkuja vielä Iranin puolesta viimeiseen otteluun. Tänään se on Perún paikka yllättää kaikki. Ensimmäinen ottelu meni vähän vihkoon, kun Christian Cueva veti pilkunkin taivaan tuuliin, mutta jos tänään Ranska on yhtä löysällä jalalla liikkeellä kuin avausmatsissa, on Perúlla täydet mahdollisuudet. Illalla vielä kiimainen Argentiina-Kroatia kruunaa päivän.
 28. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Päivän pelit: 15:00 Tanska–Australia, Samara Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 1.1 Goonersguide.com: 1-0 18:00 Ranska–Peru, Jekaterinburg Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 3.1 Goonersguide.com: 2-0 21:00 Argentiina–Kroatia, Nizhni Novgorod Tulosarviot: Freesupertis.co.uk: 2-2 Goonersguide.com: 1-2
 1. Lataa lisää sisältöä
×