Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Manchester United's former recruitment head criticises club for letting brilliant Dutch pair slip their net Manchester United’s former head of recruitment Derek Langley has revealed that he was ignored in recommending players like Matthijs de Ligt and Frenkie de Jong to the club. The Netherlands internationals, who have emerged as two of the brightest talents in European football this season, impressed again in Ajax’s 1-1 Champions League first-leg draw against Juventus on Wednesday. De Jong has already agreed an €86 million move to Barcelona this summer, while there is set to be a bidding war between some of Europe’s biggest clubs for De Ligt in the coming weeks and months. However, Langley says that if the Old Trafford hierarchy had heeded his advice, they could have been snapped up by the Red Devils years before exploding onto the scene. "Players that they turned down? Matthijs de Ligt,” he told the Manchester Evening News. “We had god knows how many reports on Matthijs de Ligt. Frenkie de Jong and all these players now are around Europe. "Dayot Upamecano, who is now at RB Leipzig, was another. "This was one of the reasons why I had a meeting with Ed Woodward and I told him that I wasn't convinced with the competency of certain people at the club. “I told Ed Woodward quite straight: 'If you think I'm going to sit here and just tell you what you want to hear, I'm not that man because I'm going to tell you exactly how I see it.' "I think it was possibly part of my downfall as to why, seven months down the line, I was removed. I wouldn't tow the line in relation to telling them exactly what I thought. "It's one of them things in football - you come to accept it. Manchester United thanked me for the time I spent there and the players I'd taken in, but ultimately we could have been so much better if people had listened." ********** https://www.fourfourtwo.com/
 3. Yesterday
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ginin maalille kyllä iso ❤️ Sytyin ihan huolella! Eka jakso lupaili nihkeää peliä ja sitä se kyllä olikin, mutta ne pari vaadittavaa maalia saatiin onneksi punnerrettua. Paikkoja toki oli enemmänkin kuten Smith tuossa totesikin. Fabinhon visiitti kentällä jäi todella lyhyeksi. Onneksi brassin tilanne on suht ok päätällin jäljiltä. Paluu sarjakärkeen ennen keskiviikon Manchesterin derbyä. Se ei lupaa hyvää, kun katsoo että kuinka huonossa formissa Manu on ja kun tietää että Manu-fanit eivät halua mitään pistelahjoja antaa Poolille. Mutta täytyy luottaa ja uskoa, että Manu kairaa voiton tai edes tasurin. Poolin pelit jatkuu ensi perjantaina kotimatsilla Huddersfieldia vastaan.
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Cardiff-peli lähti nihkeänä liikkeelle ja Cardiff yritti panna parastaan, mutta paras ei suostunut antamaan mitään. Sitten se laatuero vain toisella puoliajalla alkoi näkyä. Ginin 1-0 maali tuli TAA:n kulmasta, josta ehdin jo ajatella, että olipa taas heikko kulma. No eipä siitä tv-kuvasta nähnyt ensin kuin, että lähti matalana taas. Sitten Cardiffin Morrison mokasi Alissonin hötköilyn jälkeensä jättävän avopaikan ja ei kärsittykään takaiskua. Tämän jälkeen Mo hankki pilkun Morrisonin typerästä rintavyösidonnasta ja vaihdosta kentälle tullut Hames pisti pallon varmasti maaliin. Loppu oli sitten rauhoittelua. Olisi tosin voitu alkaa rauhoitella paljon aiemmin, jos Bobby olisi saanut alussa yksin läpi -tilanteesta pallon 8 metristä maaliin eikä sen yli, Mo olisi saanut yksi läpi tilanteessa pallon ohi Etheridgen jalan ja toisella puoliajalla Hendo olisi saanut noin 8-9 metristä pallon maaliin eikä monta metriä maalin yli,. Ja olihan Sadiollakin paikkansa. Mutta eipä siinä mitään, voitto kuin voitto.
 6. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Ja koska tappiota toivon niin luonnollisesti peli jää katsomatta ja katson vain tuloksen pelin jälkeen. Toivottavasti onnellisena tietäen että on vielä pienen pieni mahdollisuus foolin epäonnistumiseen. Vaikka lähes varmalta se näyttääkin jo.
 7. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Jos ja jos. Edelleen toivon tappiota keskiviikkona. En vain halua todistaa foolin mestaruutta.
 8. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Arsu siis hävisi, mutta jää Manun edelle. Voitolla olisi oltu jaetulla kolmannella sijalla.
 9. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  1-3 Crystalille. Olisiko kannattanut pelata tänään+
 10. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Kun Sir Alex astui syrjään niin samoihin aikoihin tapahtui toinen seuran sisällä merkittävä muutos David Gill siirtyi syrjään ja Ed Woodward astui toimitusjohtajan puikkoihin. Silloin alkoi epävarmuuden vuodet. Sattumaako? Tämä Ed tuli suoraan Glazereiden hommista. Hän oli päätekijänä neuvotteluissa 2005 kun manu siirtyi amerikkalaisomistukseen. Ed on mennyt täysin bisnes edellä. Miten ihmeessä tälläinen tyyppi on vaikuttamassa pelaajahankintoihin? Nyt organisaatiossa puuhataan erillisen jalkapallojohtajan pestin puolesta, mutta miksi mitään ei tapahdu. Itsevaltias Ed esteenä?
 11. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Ja muuten arsu häviöllä tällä hetkellä.
 12. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Kuten aiemmin sanoin, tuskin kyse valmentajasta. Nähty on Sir Alexin jälkeen monta ja tuskin he huonoja ovat olleet mutta jotain on pielessä. Ja niin kauan kuin Fergusonin saavutukset ja maine varjostaa niin kauan pupelletaan. Maailma on muuttunut, jalkapallo on muuttunut. Meillä on hyviä nuoria ja muutama hyvä vanhempi pelaaja. Jokunen hyvä täsmähankinta muuttaa pelin kokonaan. Katsokaas ikuista häviäjää Liverpoolia. Hankintoja ehkä hiukan enempi kuin pari viimeisien vuosien aikaan( Salah, VvD, Fabinho, Becker, Keita, Shaqiri, Firmino ym.) Real jyräsi aikansa ja katsokaas kuin nyt. Sama juttu. Jälleen rakentaminen alkaa ja saas nähdä kuin kauan menee. Heillä kyllä raha palaa herkemmin.
 13. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Mikään ei ole ManUssa nyt oikein kohdallaan. Mihin hävisi OGn aikaansaama draivi? Tuliko liian aikaisin annettua jatkosopparia? Kesän parilla hankinnalla ei tätä kurssia käännetä, muutosten tulee olla isompia. Mutta ryhdytäänkö niihin ja onko edes haluja, onko oletusarvona vain bisneksen pyörittäminen pelillisten arvojen kustannuksella. Mutta nyt viimeisten viikkojen aikana ollaan palattu lähtökuoppiin. Tämä tilanne on valtava pettymys.
 14. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Juu ja paljonko on lähtijöitä? Toisaalta osa kyllä joutaa.
 15. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Pelillisen hirveyden keskellä tulee mieleen jos/kun vahvistuksia yritetään hankkia niin keitä manu nykyisellään kiinnostaa? OGn vetovoima on heikko. Vaarana on että iskee hankintapaniikki ja tulee ns. "Ed W" ylihintaisia/palkkaisia hutihankintoja.
 16. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Olihan tämä surullista katsottavaa, olisi nyt luullut että neljäs sija kiinnostaa...mutta ei. Juokkueellinen hitaita hölkkäilijöitä kentällä Maticin johdolla, joukkue tarvitsee perusteellisen remontin kesällä, ei näillä dieseleillä vaan pärjätä vähänkään kovemmassa temmossa. Silti, ikinä en toivo Unitedin tappiota, eli keskiviikkona olisi kasvojen pesun paikka, vaikka Livöpuuli on aina ollut ja tulee olemaan ykkösinhokki!
 17. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Liverpoolin kokoonpano Cardiffia vastaan: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita, Salah, Firmino, Mane Subs: Mignolet, Fabinho, Milner, Gomez, Shaqiri, Sturridge, Origi
 18. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Tämä. Nyt ei mitään saatanan ryhtiliikkeitä. Tänään oli mahdollisuus nousta jopa tottenahmin kanssa taistelemaan sijoituksista. Keskiviikon tuloksessa ei ole enää merkitystä, itse ollaan kaikki perseilty. Eli rökäletappio keskiviikkona ja sitten kausi pakettiin.
 19. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Välillä tuntuu että tämä historian jahtaaminen vie kaiken kyvyn Manun johdosta ajatella järkesti yhdessä kaupallisuuden asettamisesta ykkösprioriteetiksi. Manu pelasi ja toimi organisaationa Busbyn aikana ja Sir Alexin aikana kyllä tietynlaisella identiteetillä mutta ei sitä havittelemalla voida miettiä tulevaisuutta. Ja kyllä tässä paljonkin voi asettaa Olen päälle kysymysmerkkejä yhtään yrittämättä vääntää puukkoa haavassa.
 20. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  EIEIEI!! Miten tuo joukkue voi olla noin saatanan hengetön ja laiskapaska! Tuosta lammaslaumasta toivottavasti lähes kaikki poistuvat joukkueesta kesällä. Ja en kyllä oikein tällä hetkellä enää OGS:nkään luota, mutta ensi kausi on aikaa vielä näyttää. Kaukana ollaan mistään mestaruustaistosta ensi kaudellakaan. Jos nuo nyt vielä voittavat Cityn seuraavaksi ja auttavat Poolin mestariksi, sitten jokainen ulos kesällä!
 21. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Nyt jos olisin pukukopille niin heittelisin muutakin kuin hiustenkuivaajaa...voisin aloittaa pesukoneesta!
 22. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Eipä ollut Martial turhaan kentällä
 23. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  No saatiin kuitenkin laukaus maalia kohti, niin kuin vanhoina hyvinä LVG:n aikoina
 24. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En tyrmää Olea, ukkoille pitäis saada asenne kohdilleen. SAF henkeä ukkoihin.
 25. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Liekö tämä Olesta kiinni. Ei ole onnistunut Joselta, van Gaalilta ym.ym.
 26. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Olen kyvyt alkaa tulla esille ja ehkä Miu ei niin huono ollutkaan. Ei ainakaan tällaisia lukemia tullut.
 27. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  En enää pysty katsomaan matsia .
 1. Load more activity
×