Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Siirtohuhut

  Joo. Kyllä. Malacia oli ilmeisesti 2. kohde ETH hankinta listalla De Jongin jälkeen. De Jong unelma on pelata Barcassa, mutta siellä minuutit on kiven alla. ETH ja avausmiehistön paikka palkan ohella lienee MU houkuttimet. Hinta 65m€ on jo sovittu ja jotain add. on lisäksi, mutta yksityiskohdat pelaajan ja MU välillä vielä hieman vaiheessa. Anthony kärkeen ja Eriksen on vielä kiikarissa. Ainakin otsikoissa ja onko tulossa jotain muita tutkan ulkopuolelta kuten Malacia?
 4. Huhuja (AC Milan)

  Vaikka Schira onkin yleensä suht luotettava taho, niin en jaksa uskoa, että Milan alkaisi Nkunkua havittelemaan kun rahkeet eivät todellakaan riitä kaverin ostamiseen. Gazidis on tänään palannut Milanoon Jenkeistä ja olisi nähty Milanin toimistolla. Väittävät, että olisi mennyt toimistolle M&M:n jatkopahvien allekirjoituksia varten. Ja sitten heti perään täysin toisenlainen huhu Maldinin tilanteesta: "The journalist of the sports editorial team Claudio Raimondi reports how to renew the contract with Milan , Paolo Maldini would have requested to take on another role in the management of the Rossoneri as CEO or CEO, roles that therefore they would give greater decision-making power to the current technical director."
 5. Huhuja (AC Milan)

  Jos joku on Milanista 4M€ Dybalalle tarjonnut, niin se ei taatusti ole Maldini taikka Massara ollut. Tuollaisella "tarjouksella" ei muuta kuin suututettaisi kaveri, jonka jälkeen yhteisymmärrykseen pääsy olisi täysin mahdotonta.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Sen verran kuitenkin kohtuullisen uskottavaa huhua kertailen vielä eli Chelsean marokkolainen taituri Hakim Ziyech saattaisi realistisesti tulla Milaniin. Syitä on useita. Chelsea vaihtoi myös omistajaa ja siellä on nyt tyhjennysmyynti käynnissä. Mitä ilmeisimmin Ziyech ei ole osa Tuchelin suunnitelmia. Mediatietojen mukaan Milan tavoitteilisi Ziyechia laina+osto-optiolla. Tämä käy siinä mielessä järkeen, että Milan haluaa mahdollisesti käyttää siirtokassaansa johonkin toisen pelaajaan – CDK? Tai joku muu. Lisäksi Ziyechin palkka ei ole aivan mahdoton Milanille, koska marokkolainen ottaa Chelseassa 5 miljoonaa kaudesta. Huhujen mukaan myös Ziyech olisi kiinnostunut pelaamaan AC Milanissa hakeakseen uralle uutta nousua – vähän niin kuin Origi. Joka tapauksessa pidän tätä realistisena operaationa, koska Milan on ollut pitkään kiinnostunut Ziyechista ja kaveri sopii sekä oikeaan laitaan ja kymppipaikalle. Lisäksi hänellä on kokemusta Mestareiden liigasta ja kovista peleistä.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Milan on väitetysti tarjonnut Dybalalle diiliä 4 miljoonan vuosipalkalla. Vähän tuntuu, ettei pidä paikkaansa. Eivät Maldini ja Massara varmasti toimi sillä tavalla, että ehdottelevat summamutikassa joka suuntaan sopimuksia selvästi alle pelaajien palkkapyyntöjen toivoen sormet ristissä, että joku tärppää. Ei nämä kaverit mitään amatöörejä ole. Päinvastoin: ovat tarkasti selvittäneet kohteet, joita lähestytään ja ne lähestymiset on tehty aikoja sitten. Aivan höpöpuhetta, että kun Dybala pyytää +6 miljoonaa niin M&M menisi hattu kourassa pyytämään häntä Milaniin. Sehän on jo tehty selväksi, että Milaniin ei haluta palkkasotureita vaan sellaisia pelaajia, jotka haluavat Milaniin. Varmaan parempi jättää höpöhuhut vähäksi aikaa seuraamatta.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Milanin siirtomarkkinat ovat käynnistyneet hitaasti ja kyllähän se pientä huolta aiheuttaa, että Maldini ja Massara ovat väitetysti missanneet "kaikki" pääkohteensa. Toki, eihän me varmuudella tiedetä olivatko Botman ja Sanches sellaisia. Uskon silti, että olivat – tiettyyn hintarajaan asti. Rahaseurat kuitenkin tulivat pilaamaan ne kuviot eli hilasivat hinnat yli sen, mitä Milan oli valmis investoimaan. Tottakai Milanilla on varasuunnitelmia. Maldini ja Massara eivät ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä ja ovat täysin tietoisia rahasummasta, joka on käytettävissä. He tietävät tarkasti myös Piolin toiveet. Heidän tehtävänsä on maksimoida se, miten siirtokassa muutetaan urheilullisiksi tekijöiksi Piolin käyttöön. Tällä hetkellä tilanne näyttää kuitenkin heikolta, koska Maldinin ja Massaran sopimukset umpeutuvat huomenna ja ainakaan mediatietojen mukaan nimiä ei vieläkään ole uusissa soppareissa. Ulospäin ei näytä kovin lupaavalta nyt tämä Milanin touhu
 9. Huhuja (AC Milan)

  Ei sinänsä huhu, mutta summa lienee. Puma & Milan jatkaneet yhteistyötään. Huhun mukaan aiempien vuosien 10-13M€/v maksu nouseekin jo 30M€/v-tasolle. EDIT: Tarkennus: " With regards to the economic aspect, no official figures have been leaked from Milan but broadly speaking, the deal will go from €14m per year to around €30-35m for what becomes the richest sponsorship deal in the club’s history. "
 10. Huhuja (AC Milan)

  Tässä muuten kiinnostava taustoittava artikkeli siitä, miten RedBird yrittänee tehdä ”liverpoolit” Milanin kanssa. Milanin brändiarvolla on ollut huikeaa kasvua ja RedBird uskoo, että sitä voidaan kasvattaa merkittävästi. Lisäbisnestä luo stadionin rakentaminen. On selvää, että urheilullinen menestys kuuluu yhtälöön, joten ei RedBird jätä Milania heitteille. Strategia vain on sellainen, ettei ylihintaa makseta vaan toimitaan budjetin rajoissa. https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/fsg-liverpool-ac-milan-breaking-24343428
 11. Last week
 12. Siirtohuhut

  Siirtosumma Feyenoordin Tyrell Malaciasta hyväksytty. Hieman yllättävää, että United lähti ensin hankkimaan vasenta laitapakkia. Toisaalta Shaw viettää kuitenkin puolet kaudesta sairastuvalla, Telles on korkeintaan ok-tason tuuraaja eikä Williamsista todennäköisesti pidemmän tähtäimen ratkaisua tule.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Niin, erinomainen kysymys. Kun tuota wikipedia-linkkiä lukee, niin ei ihan putkeen ole kaverin kaikki pestit aiemmin menneet. En uskalla sanoa juuta enkä jaata. Mutta lisää huhuja! Origi läpäissyt medicalit ja lienee parasta aikaa allekirjoittamassa paperit. Toinen huhu kertoo M&M-kaksikon myös allekirjoittaneen 2+1-vuotiset sopparit (eli optio kolmannesta). Tosin Carlo Pellegatti kiistää tämän ja sanoo ettei kaksikko ole vieläkään sopinut jatkosta. Katsotaan onko kaveri oikeassa vaiko vain "hieman jäljessä". Gazidis ilmoittanut lähtevänsä marraskuussa "henkilökohtaisista syistä" ja Zlatanille tarjottu 100k:n sopparia siihen asti, että on kuntoutunut. Ja sitten La Parisien -lehti kertoo Sanchesin sanoneen nyt Milanille "ei kiitos" ja haluaa ehdottomasti PSG:hen. Lisäksi eräs huhu kertoo Sanchesin (ja Leaon!) agentin Jorge Mendesin nostaneen Sanchesin palkkatoivetta. Ilmeisesti Milan sanonut ei ja siksi Sanches päätti vastaavasti sanoa "ei" takaisin. Jänniä huhuja. Eiköhän parissa tunnissa tai huomisaamulla nähdä mitkä pitävät paikkaansa. Tai no... Sanches-huhut eivät taida vielä tälläkään viikolla ratketa. PS. Ah, meinasi unohtua. Nyt Botmanin jälkeen kutakuinkin 80% euroopassa pelaavista toppareista on nyt liitetty huhuissa Milaniin (mm. Milenkovic - taas -, Bolognan Theate) . Myös yksi brasiliassa pelaava brassi. itsekin voisin heittää vaikka Paulus Arajuuren mukaan huhuihin ihan vaan siksi, että muutkin näyttävät niin tekevän.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Mä taas uskon, että Skyttää ennen Milaniin pääsee Toulosen lupaava suomalainen hyökkääjä Aulis Rytkönen.. Onko tämä edistystä vai takapakkia?
 15. Huhuja (AC Milan)

  No heitetään yo. juttuun sitten huhu-aspekti mukaan: Gazidis lähtee marraskuussa kun sopimus päättyy ja Gerry Cardinale haluaa tilalle Toulousen toimitusjohtajan Damien Comollin. =)
 16. Huhuja (AC Milan)

  Tämä ei ole huhu vaan ihan vaan oma ohut fantasiaspekulaatio. Suomalainen lupaava kymppipaikan pelaaja Naatan Skyttä pelaa Toulousessa – pääsi viime kaudella viidesti avaukseen, kun Toulouse voitti Ligue 2:n ja nousi pääsarjaan. Pelaa siis ensi kaudella PSG:tä ja muita vastaan. Vaikuttaa haastattelujen perusteella olevan tervepäinen kaveri, joka voi päästä pitkälle, jos terveys kestää. Muistatteko mikä taho omistaa Toulousen? ...RedBird https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomen-superlupausta-tyrkytetaan-huuhkajiin-on-nyt-nostamassa-joukkuettaan-harvinaiseen-saavutukseen-fiilis-on-todella-latautunut/8448096
 17. Huhuja (AC Milan)

  Origin medicalit käynnissä. Kai se on uskottava, että sieltä saapuu ensimmäinen vahvistus. Ja yllä hyviä pointteja siitä, miten PSG:n penkinlämmittäjät tuskin edes noilla palkoilla tulisivat Milaniin. Eikä Milan kyllä noita summia maksaisi edes eli turha uhrata energiaa näihin huhuihin.
 18. Huhuja (AC Milan)

  Futismediassa kerrotaan, että Milan olisi kiinnostunut peräti kolmesta PSG:n ylijäämäpelaajasta. Nämä olisivat Julian Draxler (LW, AM), Abdou Diallo (CB, LB) ja Thilo Kehrer (CB, RB). Voin suoralta kädeltä sanoa, että hevonkukkua. Ensinnäkään Milan ei todennäköisesti katsele pelaajia seuroista, joissa pelaajille maksetaan ylihintaista palkkaa. Syy: erittäin harva ihminen on valmis luopumaan saavutetuista eduista. Yli-isoa palkkaa saaneet pelaajat hakeutuvat urallaan jatkossakin sellaisiin seuroihin, jotka jatkavat yli-ison palkan maksua – kuten uusimpana tulokkaana öljyseura Newcastleen. Mediassa olevien tietojen mukaan kyseessä olevien herrojen liksat ovat seuraavat: Draxler 3 milliä, Diallo 4,7 milliä ja Kehrer 4 milliä. Ja nämä ovat siis penkkipelaajien palkkoja PSG:ssä. Sellaista se on, kun pelaa öljyvaltion PR-joukkueessa. Milan voisi onnistua haalimaan kyseiset pelaajat vain maksamalla tuollaiset palkat tai sitten sellaisessa tilanteessa, että muita ottajia ei kertakaikkiaan ole ja pelaaja on pakotettu suostumaan palkan alennukseen, joka taas voi vaikuttaa motivaatioon.
 19. Huhuja (AC Milan)

  Lotito on tunnettu näistä uskomattomista hattuhinnoista. Todellisuudessa Acerbi tulee muutamalla miltsillä tai sitten ei ollenkaan. Asensiosta sen verran, että 20 milliä siirtokorvausta ja 5 milliä palkkaa kuulostaa aivan realistiselta Milanille, jos tulevat siihen tulokseen, että tuolla rahalla ei parempaa saa. Asensio on kuitenkin "vasta" 26-vuotias ja on silti kokenut konkari suurseurasta. Näyttöjä ei ole liikaa päässyt antamaan, mutta se ei ole mikään ihme Realissa.
 20. Huhuja (AC Milan)

  Korjataan tuota aiempaa Asensio-huhua sen verran, että miehen luvuista on nyt kahta eri versiota liikkeellä. Toisessa sanotaan 20M€-hintalappua ja 5M€/v-palkkaa, toisessa 25M€ ja 7M€/v. Nuo jälkimmäiset luvut ovat olleet pitkään esillä, pienemmät luvut ilmestyivät nettiin eilen. Pienemmillä Milan voisi ehkä tarttuakin koukkuun, mutta isommilla tuskin. Acerbin hinnaksi Lotito on heittänyt (hatusta) 10M€, jota kukaan ei tule maksamaan. Huhujen mukaan Milan voisi 5M€:lla kaverin ostaa. Mutta sitten onkin hyvä kysymys, että laittaako vitonen 34v-konkariin vaiko 2-3M€ lisää ja ostetaan joku lupaava parikymppinen, jolla vielä koko ura edessä? Jos Acerbin ilmaiseksi saisi, ei asiaa tarvitsisi edes miettiä. 2-3M€ voisi olla vielä OK summa.
 21. Huhuja (AC Milan)

  Milanin siirtomarkkina on ollut tosi hidas. Se kertoo joko siitä, että suunnitelman mukaan mennään ja se on selkeä – tai siitä, että on sormi suussa eikä pystytä tekemään oikein mitään... Kessie on erittäin vaikea korvata, koska laadukkaalla pelisilmällä varustetut väsymättömät keskikentän jyrät ovat harvinaista lajia. Katsokaapa vaikka mitä Real Madrid maksoi Monacolle Aurelio Tchouamenista: 80 miljoonaa + bonukset. Siksi Milan yrittää Renato Sanchesia loppuun asti, koska hänessä nähdään jotain sellaista, jolla keskikenttä saadaan balanssiin. Ehkä Tonali putoaisi alemmaksi tms. Tosiasia on, että Milanin on paikattava Kessien jättämä aukko jotenkin – ellei sitten Pobegan ajatella täyttävän Frank the Tankin isot nappulakengät puolustavana keskikenttäpelaajana. Fysiikkaa, silmää ja taitoa on. Eihän Kessiekään ollut DM tullessaan Milaniin vaan Pioli teki hänestä sellaisen (...sen jälkeen kun olin kirjoitellut tänne foorumille lukuisia kertoja, että Kessien pitäisi olla pohjalla ja käyttää fyysisyyttään vastustajan pelin rikkomiseen ). Heh, no joo moni jalkapallosta ymmärtävä varmasti huomasi saman. Kun Kessie otti ns "Gattuson roolin" niin Milan alkoi voittaa. Kessie pelasi vuosien ajan melkein kaikki pelit ja oli erittäin tärkeä, jopa kriittinen palanen Milanin systeemissä. Valmentajan unelmapelaaja. Nyt se aukko jää Tonalin, Bennacerin ja ehkä Pobegan harteille – ellei sitten Maldini ja Massara pamauta jotain yllätysostosta (huhuissa ollut Aston Villan 24-vuotias brassi Douglas Luiz). Toppariasiassa samaa mieltä, kuin pake: kriittisten hankintojen paikka on muualla (#10 & RW). Lisäksi ykköstopparipari on jo: Tomori & Kalulu -duo, joka on näyttänyt kyntensä. Kjaer palaa loukista ja myös Gabbia on olemassa ja varmasti nälkäinen. Huhuissa on pyöritelty SS Lazion Acerbia, joka on muuten pelannut Milanissa 2012-2013. Ikää on 34, mutta se ei ole topparille jäätävästi ja Acerbi olisi halpa. Jos suostuisi rotaatiorooliin niin vaikuttaisi ihan ok-hankinnalta. Kun Botman nyt meni sivu suun niin Milanilla onkin sitten enemmän rahaa hyökkäyspään ja keskikentän korjaamiseen. Dybala olisi oma unelma kymppipaikalle. Aivan huikea pelaaja ja uskoisin sopivan Piolin systeemiin erittäin hyvin, siihen Diazin paikalle. Samalla Diaz saisi todellisen haasteen ja ehkä se kirittäisi espanjalaisen pikkuväkkärän ottamaan seuraavan askeleen kehityksessä. Parasta Dybalassa olisi se, ettei siirtokassaa kuluisi kuin allekirjoitusbonukseen, jolloin rahaa voitaisiin käyttää kunnon RW:n hankintaan (huhuissa Ziyech, Asensio, De Ketelaere). Ajatusten Tonavan lopuksi faktoja: VARMAT SISÄÄN: Divock Origi (FW, LW, RW) Yacine Adli (CM, ACM) Tommaso Pobega (CM, DM) VARMAT ULOS: Franck Kessie (DM, CM) Alessio Romagnoli (CB) – melko varmasti lähtee Zlatan Ibrahimovic (FW) – niin kauan poissa joka tapauksessa, että voi laskea ns. "lähtijäksi"
 22. Huhuja (AC Milan)

  Real asettanut Asension hintalapuksi 20M€. Palkkapyyntö vähintään 5M€. Kumpikin sellaisia lukemia, että Milanilla pitäisi olla varaa. Myös Pioli on jo antanut OK:nsa pelaajan suhteen. Itse en pidä Asensiota tarpeeksi hyvänä tuonne oikealle laidalle, mutta katsotaan nyt tuleeko edes. Ensin pitäisi olla joku, joka neuvottelee siirron ja sellaista ei kohta ole seuran palkkalistoilla lainkaan. Tosin taas huhuissa olisi että tänään M&M allekirjoittaisivat jatkopahvit, mutta enpä tiedä. Myös Origin pitäisi tänään saapua Milanoon ja huomenna olisi medicalit. Jospa edes tuo pitäisi paikkaansa.
 23. Siirtohuhut

  Fulham on tarjonnut Pereirasta 10 miljoonaa euroa. Brassi on niitä pelaajia, joilla kenties voisi olla tulevaisuutta Unitedissa, mutta ehkä näytön paikkoja on hänelläkin ollut jo tarpeeksi. Noin hyvään hintaan ei Unitedilla ole oikein varaa kieltäytyä. Hendersonin kanssa saatiin kauden mittainen laina sovittua. Nottingham maksaa kaikki palkat ja mukana on osto-optio, mikä on hyvä asia. Vuoden päästä pysyvä diili ja saadut rahat voi käyttää nuoreen, ETH:n pelityyliin sopivaan maalivahtiin.
 24. Siirtohuhut

  On tää kyllä uskomattoman raskasta seurata tätä siirtoikkunaa. Vähä joka puolella kilpailijat saa siirtoja maaliin, mutta United puhaltelee muniin. Täytyy toivoa, että tästä ei tuu ihan täyttä fiaskoa.
 25. Huhuja (AC Milan)

  Loistava kiteytys Milan tämän hetken tilanteesta. Ja hiukan aiempaan keskusteluun Yacine Adlista ja keskikentäpelaajiista. SempreMilanissa kaverin entisen valmentajan haastattelu: Manicone was asked if Adli can be seen as a replacement for Franck Kessie but he made it clear that that is not the case. “No, and don’t make that mistake. Yacine is another type of player, he has a different quality, he is talented. One thing is certain, you cannot think of replacing Kessie, tactically, with him,” he said. Mä jotenkin kaipaisin tankin tapaistakin kaveria sinne keskikentälle. Ilmeisesti Adli ei sitä ole.
 26. Huhuja (AC Milan)

  Botman lähti Newcastleen ja nyt huhuillaan enemmän ja enemmän Ziyechiä Milaniin. Niin kauan kun M&M eivät ole jatkopahveihin nimiään laittanut, ei huhuilla ole mitään perää taikka merkitystä. Sellainen juttu tuli myös vastaan, että jos Milan aikoo hyödyntää "growth decree"-veroetua ulkomaalaisten pelaajien palkkaamisessa, niin ensi kauden takaraja on 2.7. Toisin sanoen Milanin pitää ostaa ensi vuoden ulkomaalaiset pelaajansa siihen mennessä jos haluaa selviä puolet pienemmillä veroilla heidän palkoistaan. Kun manageritilanne on mitä on, en näe mitenkään realistisena sitä, että Origia enempää ulkomaalaisia tulisi tuota veroetua hyödyntämään. Tämä tosin nostaisi sitten italialaisten osakkeita korkeammalle loppukesän siirtoikkunassa. Toki ne veroedut saataisiin sitten muille kausille mukaan mutta...
 27. Huhuja (AC Milan)

  Olet joo oikeassa, ettei Kessien viime kausi kokonaisuutena ollut kovin onnistunut, mutta jos taas katsotaan kevään pelejä, niin niissä norsunluurannikon kaveri oli hyvä. Sanoisin, että se oli iso osa sitä Kalulu-Tomori -kaksikon nollapelejäkin, kun kaksikon edessä luuti Frank the Tank. Sen puuttuminen voi olla vielä yllättävän iso menetys.
 28. Huhuja (AC Milan)

  Kessie oli parhaimmillaan sarjan parhaita keskikenttäpelaajia. Viime kaudella kaveri oli sillä tasolla ehkä 5 pelissä - jos niinkään monessa. Esim. Torino-peleissä Pobega vei Kessietä 100-0 molemmilla kerroilla.
 1. Load more activity
×