Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Huhuja (AC Milan)

  Lähde: AC Milan löysi jo mahdollisen korvaajan huippumaalivahdille Jalkapalloseura AC Milan haluaa edelleen solmia jatkosopimuksen Gianluigi Donnarummalle, mutta korvaajakin on jo katsottuna valmiiksi. Donnarumman sopimus loppuu tähän kauteen, eikä jatkoa ole vielä solmittu. Italialainen Gazzetta dello Sport kertoo nyt, että AC Milan on ottanut kiikariinsa Lillen maalivahti Mike Maignanin. Maignan on lehden saamien tietojen mukaan AC Milanin ykköskohde siinä tapauksessa, mikäli se epäonnistuu tekemään Donnarummalle jatkosopimuksen. Maignan, 25, on ollut tällä kaudella Lillen selvä ykkösmaalivahti. Hän on pelannut Ranskan pääsarjassa 32 ottelua ja pitänyt maalinsa 18 kertaa puhtaana. Transfermarkt arvioi Maignanin kauppahinnaksi tällä hetkellä 25 miljoonaa euroa. Maignan siirtyi Lilleen PSG:stä kesällä 2015. Teksti Ville Hirvonen
 3. Huhuja (AC Milan)

  Jep. Jos koko seura on ilman järkevää suuntaa niin hankala siinä on pelaajien onnistua. Nyt tilanne on toinen ja Milanilla on selkeä strategia, miten mennään eteenpäin. Seurajohto on myös aiempia kokoonpanoja kärsivällisempi, pitkäjänteisempi ja johdonmukaisempi, joka on oikea tie kasvuun. Nyt on jo nähty hurjaa kehitystä useiden pelaajien kohdalla ja kasvuvaraa löytyy vielä runsaasti. Tuntuu myös, että Pioli on kehittynyt valmentajana ja nauttii Milanissa luottamusta. Sitä vain on niin malttamaton fani (minä siis) että näitä asioita on välillä vaikea huomata muutaman huonon pelin jälkeen. Kyllä Milan on menossa oikeaan suuntaan ja toivottavasti se suunta pitää. Joukkueelle on muodostunut runko, joka olisi tärkeä pitää kasassa ja sitten rakentaa sen ympärille lisää ja enemmän.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Tässä on oikeastaan sopiva ja hyvä artikkeli näistä Milanin tunaroinista: https://sempremilan.com/devils-advocate-andre-silva-and-paqueta-have-exploded-elsewhere-but-milan-should-have-no-regrets
 5. Huhuja (AC Milan)

  Ja samaan hengenvetoon totean saman, mikä nousi edellä jo esille, että tarjoilu antaa mahdollisuuden hyökkääjälle onnistua. Vähissä ovat Zlatanin kaltaiset poikkeusyksilöt, jotka taikovat maaleja ja maalipaikkoja tyhjästä. Belotti on tottunut niukkaan tarjoiluun Torinossa, joten siinäkin mielessä hän sopisi Milaniin, kuin nenä päähän No ei, vitsi. Piolin futiksessa Milan luo itse asiassa melko mukavasti maalipaikkoja (muutamia pelejä lukuunottamatta, jolloin pelaajien motivaatio on ollut kateissa).
 6. Huhuja (AC Milan)

  Samaa mieltä kuin pake, että Belotti on yksi Serie A:n parhaista kärkipelaajista. Tai ainakin minä olen sitä mieltä. Tietysti jos karkkikauppaan saisi avaimet käteen niin haluaisin Milaniin jonkun maailman huippukärjen eli 20-30 maalin miehen, mutta se ei ole realismia. Jos mietitään, että Euroopan TOP10 seurojen arvot ovat useita miljardeja ja Milan on Forbesin listauksessa sijalla 16. alle 600 miljoonan euron arvollaan, niin ei siinä tilanteessa voida oikein kilpailla kirkkaimmista tähdistä. Näin ollen jos Zlatan saa jatkaa vielä vuoden ja siihen rinnalle hankitaan joku 15 maalin mies kuten Belotti niin se olisi jo äärimmäisen hieno juttu.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Tässä olen samaa mieltä, mutta yksilön kannalta on joskus parempi vaihtaa maisemaa. Locatelli on kehittynyt pelaajana sen jälkeen, kun lähti Milanista. Tuskin olisi kehittynyt Milanin penkillä. Locatelli on pelaaja, jonka toivoisi tulevan vielä takaisin. Muista ei voi sanoa samaa.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Aika lailla samaa mieltä paken kanssa. Milanin viimeisen kymmen vuoden aikana kaikki hyökkäyspään pelaajat on enemmän ja vähemmän epäonnistuneet, kun joukkueen muu materiaali on ollut täyttä skeidaa, jota sitten joku kokematon seuralegenda on yrittänyt valmentaa. Torres oli tosiaan surullinen esimerkki hankinnasta, joka hankittiin Chelsesta, jossa oli jo flopannut. Ainut paikka oli Atletico ja Liverpool, joissa Torres loisti. Mutta mitä tulee noiden hankintojen lähtömaihin, niin eipä Milan ole onnistnut hankkimaan sen parempia kotimaastakaan. Tulee mieleen Cerci, joka tuli tähtenä ja lähti aika pian floppina. Yhteistä näille kaikille on ollut se, että kun yrittää hankkia halvalla nimekkään pelaajan, niin saa jotain muuta kuin toivoo. Ja varsinkin niinä sekoilun vuosina ei ollut edes mahdollisuutta edes onnistua.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Sellaista on kyllä tapahtunut, että lahjakkaat omat junnut on myyty muualle pilkkahintaan, mutta nyt täytyy muistaa, että Milanissa on uudet miehet puikoissa. Omistajat ovat vaihtuneet ja samoin koko seuraorganisaatio. En usko, että Locatellin myynnin kaltaisia katastrofeja tullaan näkemään – ainakaan yhtä paljon. Maldinilla on ymmärrystä pelaajien kehittymisestä ja vaikka jokainen siirto ei tietenkään osu niin uskon, että typeriä virheitä nähdään vähemmän. Jokaista nuorta pelaajaa seurataan ja arvioidaan uuden seurastrategian myötä tarkasti. Jos Colombo osoittaa jatkuvaa kypsymistä ja kehitystä niin tuskin tulppaa vedetään hänen veneestä auki. Uskon Colombon kuuluvan Milanin suunnitelmiin ainakin sen verran, että kaveria seurataan ja tuetaan jokunen vuosi aktiivisesti. Jos kehitys loppuu niin sitten on eri asia. Nythän on niin, että Colombo on saanut lainaseurassaan Serie B:n Cremonesessa peliaikaa niukasti: kahdeksassa ottelussa on tilastoihin merkitty vain yksi maali ja yksi keltainen kortti. Se ei ole kovin lupaavaa ja Colombon markkina-arvo huitelee vasta yhdessä miljoonassa. Mutta... Kyseessä on nuori kaveri ja vielä on paljon aikaa ottaa kehitysaskelia.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Paremmalla tarjoilulla Belotti paukuttelisi joka kausi 20 maalia. Mistä taas päästään aasinsiltana siihen, että montako maalia Belotti Milan-paidassa iskisi kun tarjoilu on vieläkin huonompaa? Noh... On se joka tapauksessa takuuvarma 15 maalin mies. Ja jos nyt viimeistä 10 kautta mietitään, niin aika harvassa ne kaverit ovat Z:n lähdön jälkeen olleet. Ja Belotti on vaihtoehdoista kaikkein varmin: 6 kautena putkeen kaksinumeroiset lukemat taululla. Vlahovicillä ja Scamaccalla alla vasta yksi hyvä kausi, mutta niinhän oli Cutronellakin (ja Piatekilla) aikoinaan. Missä mies nykyään meneekään? Ainiin... Entäs nuo ulkomailla maaleja paukutelleet? No joo, Milanin (lähi)historiasta löytyy tukuttain varoittavia esimerkkejä kavereista, jotka pommitelevat Portugaleissa yms. maaleja tuosta vain mutta Italiassa kaksikin maalia voi osoittautua ylivoimaiseksi tehtäväksi. Muistatte varmaan yhden historian parhaista (no tuo nyt on mielipideasia, josta itsekin olen eri mieltä) hyökkääjistä Fernando Torresin ja hänen huikean Milan-uransa? Saldoksi jäi yksi tehty maali vaikka mies oli paistettu vaikka milllaisissa keitoksissa. Jos Zlatan saa pelata, voi Milan ottaa suuremman riskin varamiehen/tulevaisuuden ykkössentterin hankinnassa. Jos Zlatan ei jatka, mielestäni Belotti pitää hankkia ja sitten hänelle kakkosmieheksi joku Scamacca tms. Ja katsotaan nyt Colombo-korttikin, mutta Milanin historian myöskin hyvin tuntevana tiedän, että kaveri myydään 1-2v sisällä jonnekin muualle.
 11. Huhuja (AC Milan)

  Belottista mulla herää kysymys, että kuinka hyvä pelaaja on loppujen lopuksi. Muistan sen suonenvetokauden (2016-2017), kun Belotti teki 26 maalia ja sitä huhuttiin Bayen Muchenista alkaen 100 miljoonan siirrolla jne. Mutta sen jälkeen ollut semmosia 15 maalin kausia, mikä on toki hyvä suoritus sekin. Tarkoitan tällä, että onko semmoinen 15 maalin suoritus riittävä Milanin paidassa?
 12. Huhuja (AC Milan)

  Lisätään vielä, että mikäli Zlatanin jalkapalloura on taputeltu vedonlyöntiomistusten myötä niin pidän lähes varmana, että Milan yrittää tosissaan ländätä Belottin ykköshyökkääjäksi. Belotti on kokenut, mutta ei vanha. Itse asiassa hän on hyökkääjä parhaassa iässä. Belotti tuntee Italian liigan, kuin omat taskunsa ja kannattaa Milania. Il Gallolta voi odottaa tehoja myös UCL:ssä, jos sinne päästään, koska kansainvälistä kokemustakin on. Lisäksi Belottin hintalappu tuskin kohoaa pilviin, koska hän ei todennäköisesti tee jatkopahvia Torinon kanssa varsinkaan silloin, jos tietää Milanin haluavan hänet. En ainakaan keksi parempaa vaihtoehtoa johtamaan Milanin hyökkäystä.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Hyvä katsaus pake ja samoilla linjoilla ollaan täällä suunnassa. Vlahovic olisi mieluisin hankinta kärkeen, koska se voisi olla "pysyvä ratkaisu" eikä mikään kokeilu. Eli nuori kaveri, joka pelaa jo hyvällä tasolla Italian liigassa, mutta voi kehittyä vielä hurjasti. Bonuksena vielä se, että Vlahovicin agentti EI OLE Mino Raiola rahat tiskiin vaan! Kyllä Milanilla pelimerkkejä riittää, mutta eri asia on miten sitä massia voi käyttää, koska Milanin edelliset seurapomot romuttivat taloutta niin, että Milan joutui Financial Fair Play -regulaation hampaisiin. Aiemmissa siirtoikkunoissa on nähty, miten Maldini & Massara -duo on tuonut pelaajia niin sanotusti tutkan alta. Eli huhuissa on pyörinyt vaikka mitä pelaajia ja sitten lopulta on hankittu aivan tuntemattomia kavereita. Niinhän kävi myös Kjaerin kohdalla. Uutinen siirrosta tuli aivan puskista. Jos UCL-paikka saavutetaan niin se tekee Milanin siirtomarkkinat ennakoitavammaksi, koska sitten niitä isoja kaloja on taas mahdollisuus kalastella.
 14. Yesterday
 15. EL 15.4.2021Manchester United vs Granada@Old Trafford

  Maali ja melkoista pelailua. Asenne puolustamiseen kunnossa ja liikkuminenkin ihan ok mutta hyökkäämisessä huolimattomuutta etenkin syötöissä kaikilla parannettavaa. Maali oli hieno suoritus ja harvoja tilanteita, missä saatiin onnistuneita syöttöjä useampi putkeen. Cavanilta maalintekijän viimeistely. Brunon volley olisi sisään upotessaan ollut fantastinen maali. VDB tulee näemmä kentälle ja olisko Pogba sivuun, ettei tule vahinkoa ja toista keltaista. Vaihdot vain pyörimään ajoissa. Granada ei kolmea maalia tee, ellei United lopeta pelaamista täysin.
 16. EL 15.4.2021Manchester United vs Granada@Old Trafford

  Cavani maalasi. Ja kyllä näkyi että Harry poissa, keskityspalloissa näkyi jälleen kerran Victorin voimattomuus pääpalloissa, parempi joukkue olisi rokottanut.
 17. EL 15.4.2021Manchester United vs Granada@Old Trafford

  Periaatteessahan Unitedin 1-0 maali ei merkitse Granadan kannalta muuta kuin että kolme maalia pitää tehdä ysikymppisen aikana jos mielii voittaa.
 18. EL 15.4.2021Manchester United vs Granada@Old Trafford

  Cavani 1-0. Oliko se siinä sitten?
 19. EL 15.4.2021Manchester United vs Granada@Old Trafford

  United: DeGea, AWB, Lindelöf, Tuanzebe, Telles, Matic, Fred, Greenwood, Fernandes, Pogba ja Cavani. Aika odotettu avaus ja Rashfordille huilivuoro. Olisin odottanut avaukseen VDBta, mutta toisaalta Fred - Matic kaksikko on puolustussuuntaan vahvempi ja oletettavasti Granada satsaa alkuun, sillä hävittävää sillä ei ole. Sen on lähdettävä hakemaan 0-1 maalia ottelun alkupuolella, joka toisi uskoa mahdollisuuksiin. Vastaavasti Unitedin tulee pelata erityisesti alku huolella, jotta minkäänlaista toivonkipinää Granadalle ei anneta. Mielummin 1-0 ajoissa, niin käytännössä peli on siinä. Tämän jälkeen vaihdosta puoliajalla uusia pelaajia kehiin, jotta huilia saadaan myös muille avain pelaajille.
 20. Huhuja (AC Milan)

  Tohon paken katsaukseen toteaisin, että tuonne maalivahtiosastoon on liitetty myös tuo Lillen Mike Maignan, jonka heitin kuukausi sittten kysymyksenä ilmaan. Olisi siis Donnarumman korvaaja, jos asiat niin menee.
 21. Huhuja (AC Milan)

  Nyt ku viime päivinä on lähinnä ollut vain negatiivista luettavaa Milaniin liittyen, niin summataanpa vähän noita positiivisempia näkymiä huhujen maailmasta. Vlahovic on kuulemma ykköskohde. Pyyntinä 40M€, joka voi helposti nousta tästä Hålandin jälkeen 2.eniten maaleja paukutelleesta U21-pelaajasta, sillä joukkueen perässä on monta kiinnostunutta tahoa eikä mies itse halua jatkosopimusta tehdä. Milanin kannalta positiivista on se, että Zlatan puhuu samaa kieltä ja on muutenkin Vlahovicin idoli. Itse en usko, että Milanilla on varaa mieheen, joten... Siirrytään kakkosvaihtoehto Scamaccaan. Hintalapuksi juuri tänään kerrottu 25M€. Ei paha. Kiitettävään tahtiin on maaliverkot heiluneet myös Serie A:ssa debyyttikaudella vaikka itse olinkin vähän skeptinen. Saksipotkumaali Milania vastaan oli senteistä kiinni ja jo pelkästään tuo tilanne onnistui vakuuttamaan minua siitä, että kyse on sittenkin kaverista, jolla on hurja potentiaali. Itselleni italialaisuus on vielä iso plussa. Kilpailua luvassa mm. Juvelta, mutta jos Juven verkkoon ui Aguero, Kean tms. isompi kala, niin Milanin mahdollisuudet paranevat merkittävästi. Celticin Edouardia pidetään kolmantena vaihtoehtona. Hänen puolestaan puhuu se, että Celtic haluaa ostaa lainassa olevan Laxaltin. Siinä ne positiiviset jutut sitten mielestäni ovatkin. Skottiliigassa muutama tehty maali ei minua vakuuta. Laxaltista eroonpääsy olisi kiva, mutta ei näillä korteilla. Rahaa vain ja sijoitetaan ne paremmin. Sitten se suurin ongelmakohta eli oik.laituri. Thauvinista jo tuossa yllä kerroinkin, että kiinnostusta on kunhan Milan selvittää tiensä UCL:ään. Pidän kaveria "takuuvarmana" hittinä - ainakin jos verrataan nykyiseen kaksikkoon. Toinen pelaaja, josta Milan on tosissaan kiinnostunut, on Bolognan maajoukkueessakin esiintynyt Riccardo Orsolini (24v). Hintaa olisi ~20M€. Jos Thauvinia ei ilmaissiirrolla saa, Orsolini olisi oma valintani. Taitava kaveri ja maajoukkuekutsukin kertoo potentiaalista. Potentiaalia ei kuitenkaan ole vielä täysin realisoitu, mutta tapahtuisiko se Milanissa? Ken tietää. Mun puolesta tuon kortin voisi tosiaan katsoa jos tuo em. ransu ei tartu haaviin. Lillen Ikone lienee kolmas vaihtoehto (~30M€) ja Atalantan Ilicic neljäs (~6M€). No, noiden kahden järjestyksestä en tiedä enkä myöskään tiedä olisiko Ilicic enemmän Calhanoglun korvaaja vai laituri Milanissa, mutta saapa nähdä. Ilman UCL-paikkaa ei myöskään Iliciciä Milanissa nähdä. Puolustus/toppariosaston huhuilut on vielä sellaista sillisalaattia kun ei edes nykyisistä pelaajista ole varmuutta, niin jätetään ne huhut myöhempään. Sama oikeastaan koskee maalivahtiosastoa. Sen lisäksi että huhuissa on ollut kakkosmaalivahdin rooliin Roman Mirantea ja Atalantan Gollinia (EDIT: taitaakin olla 1.mv:ksi ehdolla), niin sitten on vielä lista niitä Gigion mahdollisia korvaajia jos sille polulle joudutaan... Eh, ei jaksa lähteä sinne nyt... Saapa nähdä moniko noista vaihtoehdoista tippuu pois heti kättelyssä jos Milan ei TOP4:ään yllä. Toivottavasti se ei koskaan selviä meille vaan joukkue hoitaa loppukauden mallikkaasti maaliin.
 22. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Jos tarkkoja ollaan, niin yritys, josta Zlatan omistaa osan, omistaa 10% tuosta vedonlyöntifirmasta. Mutta joka tapauksessa pahimmassa tapauksessa ura on tutkimusten ja mahdollisten/todennäköisten tuomioiden jälkeen ohi. Ehkei Milanin kannatakaan tarjota sitä jatkopahvia swedulle ihan vielä. Maksavat vielä miljoonia edustuskelvottamalle kaverille. Noh, kyllä Maldini & co. osaavat varautua tähän. Mutta pahimmillaan Milan tarvitseekin nyt sitten kaksi uutta, kovaa hyökkääjä sen vara-Zlatanin sijaan. Ei käy kateeksi Milan-johtoa, jolla riittää pähkäiltävää asioiden, jotka eivät ole millään tavalla heidän käsissään, kanssa. TOP-4 -sijoituksen merkitys vain korostuu päivä päivältä...
 23. EL 15.4.2021Manchester United vs Granada@Old Trafford

  Melkein parhaalla miehistöllä lähtisin, 3 miestä pelikiellossa kuitenkin (Shaw, Maguire ja McTominay). Euroopan liiga on nyt Unitedin top1-prioriteetti eikä Unitedilla ole ainakaan tätä peliä varaa sössiä. Rashfordille tai Brunolle lepoa jos on tarvis. De Gea AWB - Lindelöf - Tuanzebe - Telles Matic VDB - Pogba Greenwood - Cavani - Rashford
 24. vs Torstai, Huhtikuu 15 2021 Klo: 22.00 Old Trafford,Manchester
 25. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Voi olla, että Zlatania ei nähdäkään Milanissa ensi kaudella – eikä missään muuallakaan. Mediatietojen mukaan Ibrahimovic nimittäin omistaa osuuden vedonlyöntifirmasta, joka on ankarasti kielletty pelaajilta UEFA:n, FIFA:n ja kaikkien organisaatioiden sääntöjen mukaan. https://sempremilan.com/aftonbladet-ibrahimovic-risks-ban-from-football-for-owning-stake-in-betting-company-the-situation
 26. Last week
 27. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Joo, katselin eilen sitä Aftonbladetin juttua, niin huonolla ruotsillani en nähnyt mainintaa kahdesta ottelusta. Mutta tuosta sakosta oli maininta. Länsinaapurin lehdistö seuraa Zlatania kyllä tarkkaan, joten oliskohan siitä tullut sakko Z:lle.
 28. Huhuja (AC Milan)

  Mandzukicin tilanteesta sen verran, että Milanilla onkin vain optio jatkosta jos UCL-paikka tulee. Eli "pakollisuus" on vain Mandzukicin näkökulmasta, mutta Milan voi vielä päättää seikkailun kesken vaikka UCL:ään mentäisiinkin. Taas löytyi pelisilmää Milan-johdolta. Ja UCL-paikasta puheen ollen... Thauvin onkin valmis laskemaan palkkapyyntöään ja agentin allekirjoituspalkkiota JOS Milan pääsee tattiliigaan. Ja jos ei pääse, Thauvin lähtee muualle. Varmaan pätee aika moneen muuhunkin potentiaaliseen hankintaan.
 1. Load more activity
×