Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. LC 22.9.2021 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Ei helppo ei, OG tieten tavoittelee tässä vaiheessa kaikkia kannuja mitä mahdollista. Peliaikaa vain voisi tarjota muillekin. Sanchon sisäänajoa ja McTomille ehkä vielä huilia. Lingard on nyt "kuuma" pelaaja, eikun minuutteja lisää.
 3. Today
 4. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Ei tästä kauan ole, kun Milan muni nämä tällaiset pelit. Aivan oikeasti sai jännittää, että mitenhän tämä menee. Jos vastustaja laittoi bussin parkkiin niin Milan oli aivan aseeton. Ei riittänyt joukkueessa visio eikä taito eikä oikein mikään. Nykyään tilanne on aivan toinen. Tästä uskaltaa lähteä jopa odottamaan sitä voittoa. Venezian koutsi Paolo Zanetti sanoi, että he eivät aio tulla San Sirolle puolustamaan ja vastahyökkäämään, koska se olisi varma tappio. Näiden ennakkotietojen valossa peli voi olla yllättävän avoin ja sitä kautta myös maalirikas. Parasta olisi, jos Milan saisi mahdollisimman pian pari maalia aikaiseksi niin sitten Pioli uskaltaisi kierrättää ja tuoda uusia kundeja kehiin. Se olisi tärkeää avainpelaajien lepuuttamisen kannalta ja myös syvyyspelaajien pelikondiksen kannalta.
 5. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Tänään klo 21.45 Suomen aikaa Milan saa vieraaksi San Sirolle kanavakaupunki Venetsian jalkapalloylpeyden Venezian. Venezia on perustettu 1907, mutta kovin perinteiseksi pääsarjaseuraksi Veneziaa ei voi kutsua, koska tämä on joukkueen 13. pääsarjakausi. Edellisen kerran gondolinojoukkue oli Serie A:ssa kaudella 2001–2002, jolloin joukkue jäi jumboksi ja tippui sarjasta. Viime kaudella kuitenkin tapahtui pieni ihme. Venezia oli Serie B:n 5. ja pääsi nousukarsintoihin. Siellä Venezia voitti ensin Chievon 3-2 jatkoajalla, sitten Leccen 2-1 ja lopulta Cittadellan 2-1. Ha se tarkoitti nousua pääsarjaan. Toistaiseksi Venezian alku Serie A:ssa on ollut takkuista. Joukkue on hävinnyt enemmän ja vähemmän runsaslukuisesti Napolille, Udineselle ja Spezialle. Mutta joukkue on ottanut yhden voiton; Empolista 1-2 vierasvoiton. Niin kasassa on 3 pistettä ja 17. sija sarjassa. Milanilla on taas 3 voittoa ja 1 tasuri, eli 10 pistettä. Sillä Milan on sarjan 3. A.C. Milan - Venezia F.C. Milan ei ole vielä julkaissut omaa miehistöään. Venezian valmentajan Paolo Zanettin miehistö: Maalivahdit: Nils Arvidsson, Niki Maenpaa, Filippo Neri Puolustajat: Pietro Ceccaroni, Mattia Caldara, Tyronne Ebuehi, Pasquale Mazzocchi, Marco Modolo, Cristian Molinaro, David Schnegg, Michael Svoboda Keskikenttäpelaajat: Bjarki Bjarkason, Gianluca Busio, Domen Crnigoj, Daan Heymans, Sofian Kiyine, Dor Peretz, Tanner Tessmann, Antonio Junior Vacca Hyökkääjät: Mattia Aramu, Francesco Forte, Thomas Henry, Dennis Johnsen, David Okereke La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Kun Milan kohtaa sarjanousijan San Sirolla, niin ei silloin ole kuin yksi suosikki ja ilman mutta sanaa. Nämä nyt on vaan niitä pelejä, joista pitää ottaa se voitto ja 3 pistettä, jos aikoo olla sarjassa millään europaikalla. Siihen uskoo Whoscored.com ja Footballpredictions.com, jotka uskoo Milanin 2-0 voittoon. Sen sijaan Freesupertips.com uskoo jopa 3-0 kotivoittoon. Minä taas uskon siihen, että tänään Niki Mäenpäällä on aika huono päivä..Sori siitä, Niki.
 6. Yesterday
 7. West Ham ei varsinaisesti ole helppo, jos aikomus on peluuttaa lähinnä kakkosmiehistöä. Veikkaisin heidän tekevän vain muutaman lepuutuksen viime viikonlopun jälkeen. Brunon, Pogban tai Greenwoodin voi heittää johonkin väliin, riippuu siitä miten vakavissaan ollaan liikkeellä. Cavani Martial - Lingard - Elanga McT - DVB Telles - Maguire - Lindelöf - Dalot Henderson
 8. LC 22.9.2021 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Uusinta cup-pelissä heti perään. Peliin Beekiä, Martialia, Tellesiä, Dalotia, Lingard plus kumppaneita...Elanga voisi olla kivä näky.
 9. ..................VS.......................... Keskiviikko Syyskuu 22 2021 Klo: 21.45 Old Trafford, Manchester
 10. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Ja onneksi sitäkään ei tarvitse odottaa enää kuin 1,5 vrk. Tämä "2 peliä per viikko"-tahti on kyllä kiva kun ei tarvitse kärvistellä turhan pitkään seuraavaa matsia odotellessa. Kolikon kääntöpuolena tosin se, että Calabria & Kjaer missaavat molemmat (ainakin) tämän viikon pelit kun taas Giroud saattaa ehkä jopa olla jo huomenna kokoonpanossa. Krunicia ja Zlatania seuraillaan, mutta tuskin hekään tällä viikolla ovat mukana.
 11. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Seuraavassa pelissä muuten vastustajan maalilla taitaa täristä muuan Niki Mäenpää
 12. Last week
 13. David de Gea

  West Ham-Manu pelin rangaistuspotkusta. Kyseessä oli De Gealle ensimmäinen pilkkutorjunta melkein viiteen ja puoleen vuoteen. De Gea torjui edellisen kerran rangaistuspotkun huhtikuussa 2016 pysäytettyään Romelu Lukakun yrityksen. Sen jälkeen De Gea on päästänyt peräti 40 peräkkäistä rangaistuspotkua maaliin, kun lasketaan mukaan pelitilannepilkut ja rangaistuspotkukilpailut. https://www.valioliiga.com/aihe/david-de-gea/2021-09/david-de-gea-astui-esiin-tarkealla-hetkella-torjui-rangaistuspotkun-vuosien-jalkeen/
 14. Huhuja (AC Milan)

  MD: Manchester United on löytänyt korvaajan Paul Pogballe Manchester United on löytänyt korvaajan tähtipelaaja Paul Pogballe, mikäli Ranskan maajoukkuemies päättää lähteä. Pogban sopimus on loppumassa ensi kesänä, eikä uutta jatkoa ole vielä tehty. ManU on kuitenkin varautunut tilanteeseen, missä Pogba jättäisi seuran. Asiasta kertoo Mundo Deportivo. Lehden saamien tietojen mukaan ManU on siirtänyt katseensa AC Milaniin ja sen keskikenttäpelaaja Franck Kessieen. 24-vuotiaan Kessien sopimus Milanin kanssa on niin ikään umpeutumassa kesällä 2022. Kessiestä tullaan kuitenkin todennäköisesti kilpailemaan, sillä huhujen mukaan myös Real Madrid, PSG sekä Tottenham seuraavat Kessien tilannetta mielenkiinnolla.
 15. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Katastrofialku, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Juven maalissa monta asiaa meni pieleen (varmistus ei pelannut, huolimatonta ja koheltavaa touhua jne). Jopa pahasti haaksirikkoisenakin Milan pystyi kuitenkin kestämään Juven hyvän alun ja pelin edetessä otti enemmän ja enemmän otetta - ei kylläkään kiitos Kessien vaan Tonalin. Itse asiassa Milanin avauskokoonpanon kk-miehistä vain Tonali oli sillä tasolla kuin Juvea vastaan pitääkin ja onneksi se TÄLLÄ KERTAA riitti. Palkkiona hyvästä pelistä syöttöpiste Rebicin täydelliseen puskumaaliin. Päällimmäiset fiilikset pelistä olivat yllättäen, että eihän tuo tasapeli sitten kuitenkaan riittänyt, sillä enemmänkin oli tarjolla. Ja sitten vähemmän yllättäen tuomarityöskentely oli taas sellaista kuraa, mitä nähdään vain Juve-peleissä! Jessus niitä seeprojen loikkia ja teatraalisia kiemurteluja ja lähes joka kerta Doveri meni lankaan. Erityisesti se, että Chielliniä kohdellaan ja pidetään pyhimyksenä, joka ei koskaan filmaa taikka riko vaikka todellisuudessa lähes kaksimetrinen järkäle lentelee (korjaan: sukeltelee) kentän pintaan helpommin kuin puolet kevyempi Saelemaekers. Ja silti pilli soi joka kerta. Siis aivan ****nan naurettavaa jalkapallon pilkkaamista tuo touhu. Ja tarjoilipa Chiellini tapojensa mukaisesti boxissa käsivartta/kyynärpäätä Rebicin kurkkuunkin mutta eihän nyt herran tähden tuollaisista pilli soi. Mutta jos tilanne olisi mennytkin toisinpäin, niin... Tiedätte kyllä. Myös Tonalin varoitus oli jotain aivan käsittämätöntä. Dybala tulee rumasti tilanteen jälkeen sukille ja tuuppaa vielä Tonalia käsin käsin vihellyksen jälkeen mutta lopputuloksena MOLEMMILLE kortti vaikkei Tonali edes koskenut Dybalaan. Taas näitä tuomioita, joita voidaan vain Juve-pelissä jaella. Noh... Katastrofialusta, 6-7 pelaajan puuttumisesta ja paskasta tuomarityöskentelystä huolimatta tappiolta vältyttiin joten siinä mielessä hyvä tulos. Juve on nyt 3.viimeisenä ja toivottavasti siellä pysyykin. Milan taas jäi Interin alapuolelle maalieron turvin ja Napoli voi voitolla mennä 2p karkumatkalle. Mutta tässä välissä noilla ei ole merkitystä. Vain sillä on merkitystä, että keskiviikkona ja lauantaina on vastassa Spezia ja Venezia ja näistä peleistä ei mikään muu kelpaa kuin täydet 3p per peli.
 16. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Oli tulinen matsi. Juve on vähän sellainen haavoitettu petoeläin nyt ja se näkyi ottelussa: Juve halusi tehdä pelistä todella fyysisen. Ja olihan niitä pelikatkoja ja torikokouksiakin sitten vaikka muille jakaa. Milan oli hyvä ja mielestäni lopulta Juvea parempi, vaikka punamustien lasien läpi ottelua katsoinkin. Molemmilla joukkueilla oli hetkensä, mutta Milan näytti pelillisesti jotenkin paremmalta – ehkä monipuolisemmalta. Tykkään kyllä paljon siitä millaisen virtaavan pelisysteemin Pioli on saanut luotua. Samaa mieltä GAMin kanssa siitä, että Tomori oikeana pakkina ei kuitenkaan ollut hyvä ratkaisu avaukseen. Tomori on todella nopea, joten sinänsä oikean pakin tontti ei olisi hänelle mahdoton, mutta hän ei kuitenkaan ole koulutukseltaan oikea pakki. Näin ollen juurikin ne tärkeät nousut jäivät puuttumaan. Kalulu oli oikean pakin tontille parannus hyökkäysmielessä, vaikka nuorukainen olikin vähän pinteessä puolustussuuntaan. Ja hänen olisi pitänyt tehdä voittomaali tuhannen taalan paikasta, jonka sai hienon nousunsa päätteeksi pelin loppuhetkillä! Se oli myös hyvä reaktiotorjunta Szczesnyltä. Rebic MVP. Todella arvokas maali ja maailmanluokan pusku. Muutenkin uurasti väsymättä ja näytti joukkuekavereille esimerkkiä. Muut plussat menevät Tonalille, Leaolle ja Brahimille. Olivat pirteitä poikia kentällä ja laittoivat Juven tosissaan töihin. Kessien tilanne on vähän huolestuttava: kaveri ei pelaa tällä hetkellä tasollaan. Varmastikin vaikeat sopimusneuvottelut vaikuttavat myös kylmänviileän presidentin mielenliikkeisiin. Voi olla, että jos tilanne jatkuu sekavana niin Pioli antaa enemmän vastuuta Bennacerille ja Tonalille. Toivottavasti Kjaer ei loukannut itseään pahasti. Romagnoli ja Tomori on hyvä pari ja Gabbia kärkkyy mahdollisuutta penkillä, mutta Kjaerin kokemus on kullanarvoista etenkin kovissa Mestareiden liigan otteluissa.
 17. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Kuuluisaa naisten logiikkaa... yxi olut liikaa.
 18. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Juuri näin on kuten wipu kirjoittaa, hyökkäävien pelaajien riistot ja taklauset eli niiden puuttuminen on nollatasoa, joka johtaa alakerran ongelmiin liian usein kun vastutaja pääsee kontraamaan.
 19. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Itseltä jäi peli näkemättä lasten synttärikutsujen vuoksi, mutta kännykästä katoin Lingardin maalin ja ajattelin et katon loppuun, niin meinashan siin pieni tattinen kasvaa otsaan, kun tuli pilkku WH:lle. Mutta mikä fiilis torjunnan jälkeen. Porukka synttäreillä vähän katteli kun tuulettelin torjuntaa! Mutta hieno voitto ja tästä hyvä jatkaa. Ronaldon maalivainu jatkuu ja mikä parasta niin pääsee paikoille kivasti, ei jää ainakaan siitä kiinni että jalka ei enään liikkuisi.
 20. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Näin eilen ekan jakson ja torkuin toisen enemmän ja vähemmän lukuunottamatta Milanin maalia. Taito se on näköjään tämäkin.. Mutta asiaan. Eka puolisko oli Juventuksen. Milan sai heti kylmää kyytiä, kun Morata karkasi maalintekoon neppasi pallon yli Maignanin. Maignania siitä maalista ei voi syyttää, vaan sen syylliset löytyi tilanteen heikosta puolustamisesta. Juve pääsi muutaman muunkin kerran hyökkäämään aika vaaraallisesti eikalla puoliskolla. Milankin sai muutaman puolittaisen paikan aikaan, mutta enemmänkin ne oli vaarattomia kaukolaukauksia. Pioli lähti peliin siten, että Tomori pelasi laitapakkia. Ratkaisun hyvyydestä voi olla kahta mieltä. Minusta Tomorin pelaaminen näytti silloin enemmänkin 3:lla topparilla pelaamiselta kuin varsinaiselta laitapakkina pelaamiselta. Ei voi sanoa, että Tomori olisi pelannut huonosti laitapakkina, mutta kun nykyfutikseen kuuluu laitapakkien nousut, niin ne jäi puuttumaan. Kun Kjaer loukkaantui, niin niin tilalle Kalulu, joka otti oikean pakin paikan ja niitä nousujakin alkoi tulemaan. Sen tiedän, että Milan petrasi toisella jaksolla ja otti varmaan sen ansaitun tasurin. Joku sa siitä kertoa enemmän.. Pelin tilastot. Vaikka se toinen puolisko meni melkein ohi, niin valitsen silti MotM:iksi taas Rebicin. Rebicin maali toi sen tasurin ja pisteen. Pusku oli kuin oppikirjasta ja sitä lelpaa katsella toisenkin kerran. SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “We came here to win the game. Juventus did better in the first 20 minutes, were more determined and focused, but we continued playing and did much better towards the end with chances to win, so it was overall a positive performance,” Pioli told DAZN. “We were up against Juventus, so Dybala, Morata, Alex Sandro, Cuadrado, Bonucci, Chiellini. We played good football. We conceded a goal where we made too many naïve mistakes, which allowed Juve to defend deep and counter in the first half. “As always, Milan do not lack desire, character, determination and grit, so we continued seeking the victory throughout the match.” Due to Davide Calabria’s injury, Fikayo Tomori was used as a right-back initially, but then that changed too when Simon Kjaer went off with a muscular issue. “Juventus worked very well down the right, so the collaboration between Saelemaekers and Tomori should’ve been better, but it’s also true Juve deserve credit for escaping our initial press and that opens up the spaces,” continued the coach. “Maybe last season we needed to not exactly hope in a miracle to win this game, but certainly hope for some luck. Now we must be aware that we’re at this level and must go for the victory to the very end. I liked that courage, we were ready to risk defeat in order to push for the win.” The striker shortage means that Rebic has been adapted in a centre-forward role, though he clearly prefers a wider support position. “He has immense intensity and quality, can play in more or less any role and helped out today. He is a very important player for us and can really help us to break games open too. “I have always seen my players ready to overcome their limitations, they have quality and work throughout the week with diligence and a sense of belonging. The opposition might be better on the night, but we will always give it our best going for the victory.” Pioli pointed out something about tonight’s match after the 3-2 defeat to Liverpool in the Champions League, which showed the radical difference in tempo between divisions. “I just want to make a note that people say Italian teams struggle in Europe because of the tempo. I will say today we had 48 minutes of actual football played. “There are too many gaps, too much arguing, too much waiting around, too many free kicks, too many stoppages. We need to improve this all together or we will inevitably struggle when entering a different atmosphere.” Pelin highligjtsit: Vaikka lehdet huutaa, että Juve on kriisissä ja varmaan onkin, niin kannattaa muistaa, että ei niitä pisteitä ole Torinosta tupannut yleensä tulemaan mukaan. Että siinä mielessä voi ola ihan tyytyväinen. Myöskin sarjasijoitus on erinomainen. Seuraavaaksi on vastassa keskiviikkoiltana Venezia San Sirolla. Siitä vois sitten taas sen voiton ottaa..
 21. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Valhe, emävalhe, tilasto- sanonnan olen kuullut joskus. Mutta vakavasti puhuen edellä mainittu voisi tosiaan ollakkin yksi syy siihen keskialueen heikkoon pelaamiseen.
 22. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Täällä aikalailla kaikki sanottu pelistä. Katselin tuossa hieman tilastoja ja pari asiaa nousee esille. Fred, joukkueen käytännössä toiseksi eniten kosketuksia (92) palloon ja syöttöjä (77) United pelaajista. Brunolla, 91 kosketusta, 70 syöttöä, mutta esim Pogba vastaavat lukemat 59 kosketusta ja 39 syöttöä? Syöttö prosentti Pogballa ja Fredillä heikohko 88-89% luokkaa ja Bruonolla vielä heikompi 80%, joka selittyy ainakin osin sillä, että yrittää vaikeampia syöttöjä United pelaajista. McTn vastaavat lukemat 72 kosketusta 58 syöttöä, ihan hyvällä prosentilla (93%) omille. Jos nyt miettin vähäisellä järjelläni, niin eikö Pogballa pitäisi olla pallo lähes yhtä paljon kuin Brunolla. Varsinkin pelissä, jossa pallonhallinta oli 60-40 Unitedilla? Samaan aikaan Fredin lukemat pitäisi olla lähempänä McTn lukemia. Whoscoredin mukaan riistoja olisi ollut vain kaksi Unitedilla (Fred ja McTominay). Neljällä hyökkäävillä pelaajilla yhteensä 3 takalausta ja nolla riistoa, joista Pogba teki kaikki taklaukset? Jos pitää paikkansa, niin Unitedin hyökkäävien pelaajien duuni prässissä käytännössä nolla. Ei tarvitse ihmetellä, jos ja kun tuntuu siltä, että Unitedin keskialueen yli tullaan vauhdilla, kun ei yläpuolelta löydy tilastojen valossa apuja. WestHam hyökkääjiltä yhteensä yli tuplasti enemmän taklauksia? Eivät tilastot koko totuutta kerro, mutta kyllä niiden pohjalta voi jotain päätellä. Ja tämä siis vain tämän pelin osalta, josta nyt ei liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä voi eikä kannata vetää.
 23. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Avauskokoonpanot: Juventus: Morata Dybala Rabiot Locatelli Bentancur Cuadrado Alex Sandro Chiellini Bonucci Danilo Szczesny Juven penkki: Pinsoglio, Perin, De Sciglio, Pellegrini, De Ligt, Rugani, Ramsey, McKennie, Bernardeschi, Chiesa, Kulusevski, Kean. Milan: Rebic Leao Brahim Diaz Saelemaekers, Tonali Kessié Theo Hernandez Romagnoli Kjaer Tomori Maignan Milanin penkki: Jungdal, Tătărușanu, Ballo-Touré, Conti, Gabbia, Kalulu, Florenzi, Bennacer, Castillejo, Maldini, Pellegri.
 24. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Draama sikseen, tämä oli peli jonka United ansaitsi voittaa. Pelissä oli toki muutama jakso, jolloin olisin toivonut Unitedin pitävän palloa paremmin. West Hamin maali oli todella onnekas, eikä heillä muita kunnon hyökkäyksiä avausjaksolla edes ollut. United loi paremmat tilanteet molemmilla jaksoilla, ja oli Fabianskin ansiota että lukemat säilyivät niinkin pitkään tasan. VAR oli kääntää voimasuhteita ratkaisevasti West Hamille suosiolliseksi. Ronaldon viimeisestä kaatumisesta tuli muuten mieleen, että tuomarit tuntuvat ruudun ääressä usein ylitulkitsevat pelaajan edesottamuksia. Mutta jos nyt reaaliajassa ajatellaan tuollainen tilanne, että hyökkääjä tulee täydellä vauhdilla laukaisupaikoille ja puolustaja tökkää jalan eteen, ei siinä kovin paljoa mahdollisuuksia hyökkääjälle jää. Näkisin siis, että tämä oli rankkari, vaikka VAR:n tuomioon varmaan vaikutti olennaisesti se, että Ronaldo näytti lähtevän kaatumaan ennen kontaktia. Unitedilla oli tuttua keskialueen hitaampaa pallonsiirtelyä, mutta myös nopeaa yhden kosketuksen peliä rangaistusalueen tuntumassa. McTominay oli tervetullut lisä Unitedin palapeliin, hetken tosin meni ennen kuin pääsi otteluun kunnolla mukaan; syötöt menivät kuitenkin tarkasti omille ja häneltä nähtiin mm. erityisen hieno avaava passi ennen taukovihellystä. Greenwood jälleen erinomainen, enkä hirveästi harmittelisi vaikka Rolle osan tilanteista "varastaakin". On vain eduksi, jos joukkueella on kaksi näin terävää ja kliinistä kärkeä. Negatiiviset: Fred - esitys alle arvostelun, surkea kun joukkueella oli pallo, hävisi kaksinkamppailut. Ei tietysti ole miehen vika että pääsee ottelusta toiseen avaukseen, toivottavaa tosin silloin on, että peliminuuttien myötä otteet paranisivat. Maguire yllättävän pihalla, ei saanut 10 metrin syöttöä omille, ihmeellisiä ratkaisuja läpi ottelun. Transitiot ovat Unitedille myrkkyä oli keskikentällä ketkä tahansa, vaikea sanoa yksittäistä syytä, mutta itsellä on aina pelko persiissä kun vastustaja pääsee hyökkäämään nopeasti keskilinjan ylitse. Lingardin maali oli ihanaa seksiä, edellisottelun mogaus on tällä kaunokaisella kuitattu. Ja tosiaan Daven pelastus loppuhetkillä täydensi illan.
 25. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Nyt en ihan ymmärrä tätä logiikkaa. Mielestäni vihelletyt ja viheltämättä jätetyt pilkut ei todellakaan menneet tasan Unitedin ja West Hamin kesken. 😜
 26. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Viimeisestä Ronaldon kaadosta olisi joku pilkun viheltänyt ja toisaalta metrin päästä Shawn käteen jättänyt viheltämättä, joten tasan meni.
 27. Kausi 2021-22 käyntiin

  Seuraavat viisi peliä valiossa: 25.9 Manu-Aston Villa 2.10. Manu_Everton 16.10 Leicester-Manu 24.10 Manu-Liverpool 30.10 Tottenham-Manu
 28. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Positiivista on että maaleja tulee useammalle kaverille
 29. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Frediltä, Pogbalta ja Maguirelta aika paljon hasseja. Hammersin maali paska kimmoke. Lingard paikkasi mokaansa viikolta, hieno maali ja Dave petrasi rankkitorjuntatilastoaan. Kun Noble tuli kentälle pilkkuspesialistina niin pieni ääni kirkui takaraivossa Olelle että vaihda moke. Onneksi ei kuullut sitä. Bruno on kyllä number one kentällä ja CR7 kun saa paikkoja niin joku niistä kyllä menee. Toisaalta syö Greenwoodin tehoja kuten tässäkin pelissä. Yhdellä syötöllä olisi Masonkin kenties päässyt maalitilastoihin. Hienoa .Tappioton kausi ja vieraspeliputki jatkukoon....
 1. Load more activity
×