Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  En kyllä rehellisesti osannut unelmoidakaan 0-2 voitosta. Nollapeli ja kaksi ei-rankkarimaalia on jotain aivan käsittämätöntä tältä porukalta. TOSIN... Verona oli huono. TODELLA huono. Vasta viimeiset 15min joukkue yritti jotain. Ei Milankaan hyvä ollut, mutta sai kuin saikin 2 maalia. Ja vieläpä kaksi upeaa maalia. Noh... Eikös tuurilla ne isotkin laivat seilaa, sanovat. =) Torstaina tuleekin sitten kunnolla pataan. Oma veikkaus on 3-0 ManU:lle, mutta ehkäpä se sytyttää sitten Napolia vastaan taistelemaan edes pisteestä. Tuskin enempää on tarjolla, jollei sairastupa tyhjene kuin ihmeen kaupalla.
 3. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Mahtavaa United. Peliä en valitettavasti nähnyt, mutta täytyy katsoa uusinta. Shittyn putki poikki ja myös oma 0-0 putki poikki. Manchester is red!
 4. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Alun maali siivitti joukkueen taisteluun, peliilme oli erinomainen. Martial liikkui ja osallistui puolustamiseen. Shaw on maailmanluokkaa. Lindelöf oli varma samoin Harry. Fred vaikeuksissa kun olisi pitänyt rakentaa peliä. Toinen jakso oli ajoittain manun hallintaa. Tärkeä voitto mentaalisesti. Toivotaan että antaa potkua kun taas törmätään puolustusmuureihin.
 5. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Työkiireet estivät lähes kokonaan pelin seuraamisen, mutta loistava tulos! Toivottavasti tämä peli oli nyt sellainen joka motivoi jatkossakin koko joukkuetta vastaavanlaisiin suorituksiin.
 6. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Pakko kyl mainita toi Shaw myös, kaveri on puhjennut viimein siihen kukkaan mitä odoteltu, aivan huikeeta kautta pelaa.
 7. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  City nollattu + Oma pää nollilla ++ Mestarilta pisteet ja voittoputki poikki +++ Ole +++
 8. Hyvä, erittäin hyvä ja ehjä esitys joukkueena. Joukkueen puolustaminen varmaan parasta, mitä nähty. Miksi Martial ei pelaa aina näin, loistava esitys. Man of the matc yhdessä Shawn kanssa. Shaw, tämän hetken paras vasen puolustaja koko sarjassa. Huikeeta tekemistä. Rashford, hyvä peli ja toivotaan, ettei mennyt mitään pahasti. Henderson, on saanut paikan näyttää miksi pitäisi olla nro 1 ja näillä näytöillä se ei ole kaukana. OGS, pyyhkii Pepillä tällä hetkellä lattiaa. Täysin OGS ja Co käsikirjoituksen mukaan.
 9. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Huhhu! Upee voitto!💪
 10. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Upeaa... Manchester is Red.
 11. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  LIsää composurea niin peli on paketissa. Nyt mennään OGS:n pelikirjan mukaan
 12. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Luke! Oikealle miehelle meni
 13. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Mitä se Shaw meni tekemään..
 14. Puolustuksellisesti varsin hyvä puoliaika. United on tiivis ja alkuun puolusti vielä koko joukkueella ylhäältä, joka selkeästi hankaloitti Cityn pelaamista. 15 minuutin jälkeen City sai peliä enemmän haltuun, kun United ei saanut pidettyä lainkaan palloa ja aina riiston jälkeen se menetettiin takaisin Citylle jo reilusti ennen puolta kenttää. Erän loppua kohden tämäkin hieman parantui ja vastaiskuja saatiin jo Cityn 16 rajalle asti. Paria paikkaa lukuunottamatta (näitä tulee, puolustaa miten hyvin tahansa) City saatiin pidettyä pois vaarallisilta paikoilta. Cityn pallonhallinta oli odotettavissa, mutta Cityn voittaakseen, täytyy Unitedin pystyä huolehtimaan pallosta pidempään riiston jälkeen tai saada nopea vastaisku, joka parhaimmillaan päättyy maaliin. Muuten paine kasvaa liian isoksi omassa päässä, niin kuin oli jo käydä. Fred McT puolustaa todella hyvin, mutta ovat avain asemassa kun riisto saadaan, jotta pallo saadaan pidettyä omalla joukkueella. Varsinkin Fredille tullutvepätavallisen paljon helppoja menetyksiä, mutta molemmat paransivat erän loppua kohden.
 15. Marcus Rashford (Man Utd 2016-)

  Eli leikkaus EM-kisojen jälkeen?
 16. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Milanin onneksi Hellas lähti pelaamaan futista eikä peruuttelemaan (peräyttämään..) bussia. Niinpä se suosi Milanin pelitapaa ja Milan sai luotua muutaman maalipaikankin. Ja sitten Krunic sai hommattua vaparin ja ampui sen sisään hienosti. En edes tiennyt, että serbillä on tällaista osaamista..Yhtä kaikki, tilanne 0-1 Milanille ja tästä voi vielä tulla jotain vietävää Milanoonkin.
 17. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Siinä mielessä jännittävää kun ei tiedä mitä tulee. Kunnolla turpiin vai katkeaako Cityn voittoputki. Tasurikin mahdollinen. Aitona masokistina pitää katsoa ja kärvistellä, kuinka käy. PP ja Dave puuttuu meiltä ainakin, lisäksi myös vissiin Martial. Joten ei hirveästi tarvitse miettiä ketä kentälle. Hendolla makea paitsi nousta sankariksi ja ykkösvahdiksi. Laskenta alkakoon ... Henderson AWB Lindelof Maguire Shaw McTomi Fred Greenwood Bruno Rashford Cavani Btw. Montako paitsiota kerää Jesus? Sterlingin ei tarvitsisi tehdä maalia Manua vastaan; oliko nollatilasto? ja Gundogan pitää seurata tarkkaan. Man City on voittanut 21 peliä putkeen, United on puolestaan tappioton kymmenen ottelua perätysten.
 18. ................VS.................... Sunnuntai, Maaliskuu 7 2021 Klo: 18.30 Etihad Stadium, Manchester 1. Manchester City: WWWWW 2. Manchester United: DDWDD
 19. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Avauskokoonpanot: Verona: Lasagna Zaccagni Barak Lazovic Tameze Veloso Faraoni Ceccherini Gunter Magnani Silvestri Milan: Leao Saelemaekers Krunic Castillejo Meite Kessie Dalot Romagnoli Tomori Calabria G Donnarumma
 20. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Joo, voi olla jännä avaus tänään.. Tässä Hellaksen miehistö: Maalivahdit: 1 Silvestri, 22 Berardi, 25 Pandur Puolustajat: 3 Dimarco, 5 Faraoni, 6 Lovato, 13 Udogie, 15 Çetin, 17 Ceccherini, 21 Günter, 23 Magnani, 27 Dawidowicz Keskikenttäpelaajat: 4 Veloso, 7 Barák, 8 Lazović, 14 Ilić, 20 Zaccagni, 33 Sturaro, 40 Bessa, 61 Tameze Hyökkääjät: 9 Salcedo, 11 Favilli, 92 Lasagna
 21. Huhuja (AC Milan)

  Real haluaa Diazista 30M€(!!). Ei tule kauppoja, joten eiköhän Milan keskitä resurssit Porton Otavioon, jolla on sopimus katkolla ja pystyy pelaamaan niin oik.laitahyökkääjää kuin 10-paikkaakin: https://sempremilan.com/cm-milans-stance-is-clear-as-real-madrid-demand-e30m-for-attacking-midfielder
 22. Huhuja (AC Milan)

  Elliot tai WLT. Kummankin ideana tehdä rahaa. Rahasto tuo WLT:kin vaikkei ihan samanlainen olekaan. En tiedä muuttuisiko maailma yhtään paremmaksi tuon omistajuusvaihdoksen myötä. Pitäisi olla omistaja, jolla on henk.koht. intressejä seuraa kohtaan.
 23. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Rebic poissa, Tonali ja Hernandez epävarmoja pikkuvammojen vuoksi ja Pioli halunnee säästellä torstain ManU-peliin. Krunic Diazin sijaan 10-paikalla. Tässä on kyllä kaikki ainekset kauden tuskallisimpaan "näytökseen". Jännitettävää toki silti riittää: saako Milan ainuttakaan laukausta maalia kohti? Montako kertaa Krunic & Hauge uskaltavat syöttää ylöspäin viimeisellä neljänneksellä? Montako maalia tai ainakin typerää vapaapotkua Dalot lahjoittaa Veronalle? Koskeeko Leao kertaakaan palloon boxissa? Montako maalia Veronan Zaccagni tekee? Montako pilkkua Orsato jättää viheltämättä Milanille, mutta lahjoittaa Veronalle? Montako aivan älyttömän naurettavaa varoitusta punamustille jaetaan? EDIT: Ei *tana... Joidenkin juttujen mukaan myös Haugella on vammaa eikä taidakaan pelata. Aina vaan paranee. Juuri muutama päivä sittenhän oli vähän statseja loukkaantumista ja Milan oli ylivoimainen ykkönen kärkikolmikosta: Oliskohan ollut joku 145 peliä jäänyt pelaajilta väliin tällä kaudella kun Juve oli josssain sadan tuntumassa ja Inter vain ~70:ssä. Eli Milan-miehiän ollut yli 2x enemmän sivussa ja se on melkoinen ero. Ja kun pääosa Milanin loukkaantumisista on vielä osunut avauskokoonpanon pelaajiin, niin onko se ihme, että tuo yllä näkyvä käyrä on laskusuuntainen?
 24. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Tässä on pari uudempaa arviota: , joista jälkimmäinen on La dazzetta dello Sportin:
 25. Last week
 26. Siirtohuhut

  Leverkusenin Burkina Fason keskus puolustaja Edmond Tapsobaa, 22 on mielenkiinnon kohteena samoin kuin yökkääjä Leon Bailey, 23.
 27. Kausi 2020-21 käyntiin

  Mielenkiintoinen kirjoitus Mourinhon taloudellisesta vaikutuksesta Unitediin. https://kwestthoughts.substack.com/p/what-is-the-true-cost-of-the-jose
 1. Load more activity
×