Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jotain peli-ilmettä nyt on ihan turha kritisoida mistään sohvanpohjalta, jos maaleja syntyy tähän tahtiin. Kolmessa viime pelissä kolme maalia. Varmasti tuo myös enemmän fiilistä pelaamiseen, kun Brunon myötä on vihdoikin pelaaja, joilta hyviä läpisyöttöjä voi odottaa. Saattoi olla aika hanurista yrittää kantaa maalintekovastuuta harteillaan, kun vierellä pelaa James & Greenwood ja tarjoilusta vastasi Lingard & Pereira.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Huhti- toukokuussa on tulossa mm. West Ham ja Bournemouth kotona. Niissä kannattaisi luopua tuplapivotesta ja ryhtyä ajamaan sisään myös 4-3-3:sta. Vaikka Pogba kesällä lähtisikin, niin yhtälailla ensi kaudella heikoimmissa peleissä voi esim. Grealishia peluuttaa samalla paikalla. Jos siis Villa putoaa ja United on kiinnostunut (pitäisi olla). Rashford - Martial - Sancho Grealish - Fred - Fernandes Shaw - Maguire - Bailly - AWB
 4. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Martialin kauden kymmenes häkki muuten, eli sivuaa viime kautta. Eli noususuunta viimeiset 4 kautta valiossa 4>9>10 >
 5. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Tuli vasta nyt katsottua. Kyllä Martialin itseluottamus nousee joka maalista, upea nosto tänään, hyvin hermo piti. Bruno oli maestro, Greenwoodin veto hieno, Ighalo taas niin lähellä korkata ensimmäinen mutta ei ihan. Fred ja Matic oli kentän miinukset. Harhasyöttöjä ja pallon menetyksiä paljon, Frediltä taas se normaali viidenteen kerrokseen maalipaikan tuhlaus. Maguire oli välillä enempi hyökkäyspäässä kuin puolustuksessa ja Shaw saikin roiskia urakalla puolustuksessa palloja, jos ei muualle niin päädystä yli. Hienon nousun tempaisi tuohon Martialin maaliin. Ei kyllä Watford ihmeitä esittänyt, vaisu oli. Nyt vasta pelit alkaakin kun viimoiset 11 peliä kiiltää edessä. Maalisuhde(+12) nyt parani hiukan kilpailijoihin nähden ja Davelle nollat.
 6. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Olipa mukava nähdä voittoisa ottelu paikan päällä Old Traffordilla. Vähän vaisun alun jälkeen ihan mukiin menevä esitys, Bruno jälleen vakuuttava, tässäpä fanien uusi lemmikki. Martti myös pelipäällä ja Mason esitteli jälleen pienen tauon jälkeen upeaa laukaisu taitoaan. Kyllä nyt on hyvä fiilis ja maistuu muutamakin janojuoma.
 7. Ajatuksia tästä kaudesta

  On kyllä erittäin mielenkiintoista nähdä, jos Pogbaa ehditään kevään aikana sovittamaan samaan aikaan Fernandesin kanssa kentälle. Voihan tietysti olla, että tuollainen kombinaatio ei toimi kuin ehkä ihan heikoimpia joukkueita vastaan. Parhaimmillaan voi silti olla melkoista ilotulitusta luvassa, kunhan vain joku pistää näiden kaverien tarjoilemat pallot sisään. Jos ajatellaan, että kahdesta pelaajasta pitää jompi kumpi valita ensi kaudeksi jatkoon, en viime aikojen perusteella ole enää Pogban lähdöstä niin huolissani. Fernandes vaikuttaa sopivan Unitedin pelityyliin paremmin, eikä haudo palloa kuten Pogballa on toisinaan tapana tehdä. Toivotaan, ettei hyvän alun jälkeen Brunolle tule tyypillistä "United-kirousta", joka on vaivannut viime vuosina järjestään oikeastaan jokaista uutta hyökkäävää pelaajaa ManU:ssa. Jos pieni autovertailu sallittakoon , Pogba on kuin Bugatti Veyron, joka toimii absoluuttisella huipputasollaan vain silloin, kun ympärillä olevat olosuhteet ovat oikeat (vaikka väläyksiä huipputasosta saadaan silloin tällöin muutenkin). Fernandesiin sopii vertailukohdaksi Porsche, joka on ketterämpi, monella tapaa monipuolisempi ja mukautuvampi auto. Sanoisin, että Pogba on tähän joukkueeseen liian luksustason futaaja. Ehkäpä hän pääsee vielä näyttämään kykyjään säännöllisesti parempien pelaajien ympäröimänä, sen aika näyttää.
 8. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tuosta olen samaa mieltä. Eikä se Eurooppaliigan paikkakaan näillä otteilla ole varma, vaikkakin mahdollinen. Sinällään on vielä yksi tekijä, mikä voi vielä sekoittaa aika paljonkin sarjaa: Koronavirus sotkee Italian ottelukalenterin – Serie A:n kärkipeli tyhjällä stadionilla? Kerroimme aiemmin sunnuntaina, että neljä Serie A:n ottelua on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan Pohjois-Italiaan rantautuneen koronaviruksen takia. Tämä tulee mutkistamaan huomattavasti myös Italian ottelukalenteria. Seuraavan ongelman voi aiheuttaa ensi torstain Eurooppa-liigan ottelu Internazionale-Ludogorets. Ottelun siirtäminen myöhempään ajankohtaan ei ole mahdollista, mutta ainakaan tänään Giuseppe Meazzalla ei voitu Serie A:ta pelata. Pormestarin mukaan Milanon koulut pysyvät maanantaista alkaen suljettuina. Sekin kertoo tilanteen vakavuudesta paljon. Erityistä päänvaivaa Serie A saa, jos Internazionale etenee pitkälle Eurooppa-liigassa ja sekä Coppa Italian loppuotteluun. Jos näin käy, olisi sunnuntailta perutulle ottelulle Inter-Sampdoria ensimmäinen vapaa päivä vasta keskiviikko 20. toukokuuta. Serie A:n päätöskierros pelataan vain neljä päivää myöhemmin. Jo se, että toiseksi viimeisen kierroksen jälkeen joukkueilla olisi eri määrä otteluita pelattuna on erikoinen skenaario, mutta suuriin vaikeuksiin Serie A joutuu, jos ottelusiirtoja joudutaan tekemään enemmänkin. Hyvin mielenkiintoinen on tilanne myös Serie A:n kärkiottelun Juventus-Inter suhteen. Ottelu on määrä pelata ensi sunnuntaina 1.3., eikä peliä varmasti haluta perua. Kyseessä on Inter-luotsi Antonio Conten vierailu vanhalle kotistadionilleen ja mestaruustaistelun kannalta keskeinen peli. Nyt on kuitenkin mahdollista, että ottelu pelataan tyhjällä stadionilla ilman kannattajia. Päätös tehtäneen jo hyvin pian. Gazzetta dello Sport puhuu ratkaisun suhteen ”lähitunneista”. Ludogorets-pelin suhteen vaihtoehtoja on Gazzettan mukaan tällä hetkellä kaksi. Joko sekin peli pelataan suljettujen ovien takana tai se siirretään pelattavaksi puolueettomalle kentälle. Inter voitti avausosan Bulgariassa viime torstaina 2-0. Mietin vain, että mitäköhän Milanin peleille käy. Ensi sunnuntaina pitäis olla San Sirolla, mutta..
 9. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Kolme pistettä jäi lopulta OT:lle varsin rutiininomaisella esityksellä. Ensimmäiset 45 minuuttia olivat Unitedilta vaisua, enkä sanoisi että peli olisi Unitedin hallussa ollut parista avopaikasta huolimatta. Toinen jakso kuitenkin selvästi parempaa, kun Watfordilta loppui prässi ja ideat. Unitedilla kokonaisuutena paremmat paikat koko pelin ajan, silti muutamaan otteeseen heikkoa puolustamista, joten nollapeliä voi pitää lievänä yllätyksenä. United näyttää olevan kovasti VAR:n suosiossa, joskin tällä kertaa täysin ansaistusti. Shawlta puolustusnelikon paras esitys tänään, hyvä myös ylöspäin. AWB ja Fred lieviä pettymyksiä tänään. Bruno oli erinomainen, hyökkäysten kulkiessa enimmäkseen hänen kauttaan ja 2 maalisyöttöä tuli tilille. Voi olla ratkaiseva ero jämäpaikkojen ja UCL-paikan välillä. Jamesilta pitkästä aikaa ihan hyvä ottelu, Martialilta sekä Greenwoodilta hienot maalit. Ighalo päästettiin irti lopussa eikä maali jäänyt taaskaan kauaksi. Pereira ja Lingard eivät tainneet kokoonpanossa edes olla ja hyvä niin. Onhan siinä valtaisa ero, kun 10-paikalla häärii Bruno näiden pelaajien sijaan. +++ Bruno ++ Martial + Shaw
 10. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Taitaa kyse olla peli-ilmeestä ja yritteliäisyydestä.
 11. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jos jätetään rangaistuspotkut pois laskuista, niin Martti on tehnyt tällä kaudella nyt enemmän maaleja kuin Rashford. Minuutteja taitaa olla tämän ottelun jälkeen about saman verran. Sikäli tuntuu vähän oudota, että Rasse saa enimmäkseen hypetystä vähän joka puolelta. Ja Martti lähinnä pelkästään kritiikkiä.
 12. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  On muuten jäätävän tärkeä peli meneillään kun seuraavaksi vastaan tulee Everton, City, Tottenham ja Sheffield. Näissä peleissä ratkotaan jo aika pitkälle top 5 paikat.
 13. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Joo siinä oli Brunolla mahkut toiseen ja Fredillä aika maukas tontti. Veto tutusti kerrostalon verran ohi 😅
 14. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  No melkosta kuraa ehkä vähän vielä sitä negaa mitä on kerääntyny täs kipeinä vuosina, kylhän tää on ihan Unitedin hallussa ollu ja pari mestaa mist olis pitäny jo saada viimeistelyä aikaan mut vedot menny iha mihin sattuu.
 15. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Onneksi on Bruno, muuten melkoista kuraa taas avausjakso!
 16. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  http://b9stream.club/video/manchester-vs-united-watford/
 17. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tuota pykälää ei tarvitse miettiä enempää. Milan ei pelaa ensi kaudella Mestarienliigaa jollei 2 tai 3 yläpuolella olevaa joukkuetta jää kiinni sopupeleistä tai vakavista FFP-rikkomuksista.
 18. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Paolo Maldini paljastaa: Zlatan Ibrahimovićin sopimus jatkuu, jos AC Milan pääsee Mestarien liigaan AC Milanin johtoportaaseen kuuluva Paolo Maldini on paljastanut Sky Sportsille, että Zlatan Ibrahimović jatkaa seurassa, jos se pääsee Mestarien liigaan kauden päätteeksi. Ruotsalaishyökkääjä solmi milanolaisten kanssa loppukauden kattavan sopimuksen, mutta Ibrahimovićin diilissä on pykälä, joka jatkaa sopimusta, jos AC Milan sijoittuu Serie A:ssa neljän parhaan joukkoon. Maldinin mukaan osapuolet asettuvat pöydän ääreen neuvottelemaan jatkosta, jos AC Milan ei pääse Mestarien liigaan. Ibrahimović on tehnyt milanolaisseuraan liityttyään kolme maalia. Lähde: Goal.com
 19. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Kaikki pelit pitäis näkyä Viaplayllä, noi sopimukset on tosi outoja. Esim. vaikka niin että katsoja voisi ostaa pelin kerrallaan.
 20. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Jumalauta mitä touhua! San katsottua pelin äsken ja on kyllä käsittämätöntä, miten tuomari voi ratkaista pelin noin räikeän väärillä tuomiollaan! Mikä käsivirhe?! Mikä *tun rankkari?!!!! Mutta en kyllä rehellisesti keksi " Tosin onnistui Fiorentinakin kärsimään saman ukon viheltelystä " mihin tässä viitataan, sillä punainen korttikin oli päivänselvästi oikea tuomio (tosin ainut sellainen kylläkin). Mutta tuomariakin enemmän vituttaa se, että peli oli täysin kontrollissa. Siis 99,9%:sti tämä oli takataskussa eikä Viola saanut mitään aikaan. Ei mitään. Kunnes Cutrone otettiin kentälle ja Milan lopetti pelaamisen täysin. Jällleen. V*ttu kun noista virheistä ei opita. Ei riittänyt tappio Interille. Ei riittänyt lahjamaali Juventukselle. Oli sitten ihan pakko heittää väkisin hyvästit UCL-haaveille tämän pelin myötä. Viola oli aivan paska, mutta... Pelit kestää sen 90min. Vähintään. Kannattaisi pelata EDES sinne 90min kohdalle eikä lopettaa kesken. V*TTTU!
 21. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jos löytyy hyvää streamia ni linkki kelpaa.
 22. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jälkilähetys klo 20.30 viaplay. Peli oli alunperin lauantai klo 17 ottelu. Tv sopimus antaa luvan vain yhden ko.pelin suoraan televisisointiin, tämä on voimassa vaikka ottelu siirrettäisiin.
 23. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Ei jumalauta! Sunnuntai ja peliä ei tuu Viasat/Viaplay!!
 24. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Olen kyllä samaa mieltä. Noi kaksi tuomarivirhettä maksoi Milanille voiton. Tosin onnistui Fiorentinakin kärsimään saman ukon viheltelystä, mutta ei tuomarin kuulu virheitä paikata toisilla virheillä.. Sinällään peli oli viime aikojen tuttua aika hyvää pelaamista ja vieläkin tutumpaa kyvyttömyyttä ratkaista peli ja olla sulamatta toisella puoliskolla. Onhan se nyt yks piip piip, että päästetään vajaamiehinen joukkue tasoihin, vaikkakin oman koiran kaatuilun ja tuomarin ansiosta. Pelin tilastot. Tämä oli taas niitä pelejä, joissa kaikki pelasi ihan ok ja eikä kukaan erityisemmin onnistunut tai epäonnistunut. Siksipä laitan MotM palkinnon hiukan yllättävästi Kessielle, joka vuoden vaihteen jälkeen on pelannut aika hyvin. Hänen rooli on puolustaa eikä loistaa hyökkäyksessä. Toki siinä roolissa on vara kehittyä, mutta sen asian oivaltaminen on hänen kehitykselle ollut eteenpäin. SempreMilanin ja Offsiden pelaaja-arviot. Piolin kommentit: “We have to take full responsibility, as we had the game in hand, did everything we needed to do, but then stopped playing once Fiorentina went down to 10 men and assumed the game was over. “There are regrets, we certainly shoulder responsibility, because we were superficial and made errors. “As for the penalty, there are no doubts, it was not a penalty. You could tell from the bench that the ball moved when Romagnoli went in. I do not understand why technology is not used in these situations. I do not understand it. “We should’ve won the game and were in a position to do so. I had taken it for granted that VAR helped a referee change an incorrect decision, but apparently that is not the case. “It’s difficult to accept, because we’ve had some strange incidents going against us over the last few matches. As I said, we shoulder a lot of the responsibility, because we made mistakes, but on the other situation, there’s nothing we can do to control that.” “We lost the ball in banal fashion, felt too comfortable and allowed three or four counter-attacks, which just cannot happen in those circumstances. “At precisely the moment when we should’ve controlled the ball, passed it around quickly and kept our positions, we got bent out of shape and allowed counter-attacks. These are evidently situations we need to work on and improve.” It was inevitably an emotional return to the Stadio Franchi, having guided the team through the Davide Astori tragedy, and he was greeted by a banner: ‘A real man, a true leader, Stefano always one of us.’ “Florence has always been an emotional place for me, both as a player and a coach. Clearly, when I come back here, I am prepared to experience strong emotions. “We all went through a truly unusual situation and so clearly I have that bond with the fans and players. I thank them for their affection this evening.” Milan CEO Ivan Gazidis said that Pioli remains the favourite to still be on the bench next season. “I am relaxed, I put all my passion into my work and I am not thinking about the future. My players should not think about the future either, as that is absolutely not a priority. We have much to do this season and must therefore stay fully focused.” Pelin highlightsit: Seuraavaksi on viikon päästä Genoa vastassa San Sirolla päiväpelissä. Olisi ihan suotavaa, että silloin näyttäisi joku muukin kieltä kuin vastusta ja Lady Fortuna.
 25. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Klassinen peli, klassinen tilanne. Manulla loistava sauma kuroa rakoa umpeen ja nousta viidenneksi. Ei nyt jinksailla, mutta näitä saumoja on viimeisten vuosien aikana ollut aika paljon. Toivotaan Bruno masterclassia. Ja toivotaan että huhut Pereiran ja Lingardin jättämisestä kokoonpanon ulkopuolelle olisivat totta. Se jos jokin olisi askel oikeaan suuntaan C'mon United!
 1. Load more activity
×