Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. ..erkeleen korona !

  Mä en ole uutisia jaksanut tän koronan suhteen seurata pätkääkään. Mitähän Saksassa on tehty, kun siellä tartuntoja ihan riittävästi, mutta kuolleita suhteessa hiton paljon vähemmän kuin muissa maissa?
 4. Last week
 5. Huhuja (AC Milan)

  Olen taas kerran paken kanssa samaa mieltä. Tosin sillä erolla, että kun tietää, missä taloudellisessa tilanteessa Milan on, niin etsittävä uusia Mister X:iä. Niitä joiden hintalappu on vielä kohtuullinen ja joista voisi muutaman vuoden päästä saada kunnon tilin. Yksi sellainen naaraus tuli Real Madridista viime kesänä Theon muodossa. Toisaalta kyllä kaipaan paria veteraania näyttämään mallia näille junnuille. Niihin voisi sopia Thiago Silva ja David Silva, joiden sopimukset loppui viime kesänä. Semmoiseen palkkaan, mitä he aiemmin sai ei Milanin kannata lähteä, mutta kun ei ole siirtokorvausta, niin voisi kuitenkin kunnon tilin maksaa. Ja listaan kuuluu tietty vielä Zlatan: ”One more year?” – Zlatanin tulevaisuus jälleen tapetilla Italialainen urheiluraamattu La Gazzetta dello Sport uskoo, että ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic haluaa jatkaa pelaamista vielä yhden kauden ajan. 38-vuotias Ibrahimovic palasi tammikuussa entiseen seuraansa AC Milaniin ja teki kymmenessä ottelussa neljä maalia. Sitten koronaviruspandemia katkaisi kauden. Zlatanilla on AC Milanin kanssa optio vuoden jatkopahvista. Italialaislehti pitää kuitenkin hyvin mahdollisena, että ura jatkuu jossain muualla kuin Milanossa. Syy Zlatanin mahdolliseen jatkohaluttomuuteen on siinä, että Zlatanin hankinnan takapiruna häärinyt Zvonimir Boban lähti seurasta muutama viikko sitten. Zlatanin jatkopahvi ei ole seurajohdon asialistalla kovin korkealla juuri nyt. Huomion vie pikemminkin koronaviruskriisistä selviytyminen – terveydellisesti ja taloudellisesti. Kauden jatkuminenkaan kun ei ole kirkossa kuulutettu. Pelaajasopimuksista nyt vastaava Ivan Gazidis ei arvosta Zlatanin jatkoa yhtä korkealle kuin Boban. – Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. En tiedä, mitä haluaisin tehdä, Zlatan totesi Svenska Dagbladetin haastattelussa. – Joka päivä tapahtuu jotain uutta. Kuka olisi osannut ennustaa koronaviruksen? Meidän täytyy vain elää ja nauttia elämästä. Suruun ei ole aihetta. Minulla on perhe, josta minun täytyy pitää huolta. Zlatan viettää parhaillaan aikaansa kotikaupungissaan Malmössä. Siihen hän ei kovin paljon usko, että hän työskentelisi tulevaisuudessa valmentajana. – En tiedä, olisiko minulla peliuran jälkeen valmentajan työn vaatimaa kärsivällisyyttä. Hyökkääjätähti muistutti samalla myös prioriteeteista kriisin aikana. – Asiantuntijat tietävät, mitä pitää tehdä. On traagista, että kaikki jalkapallosarjat keskeytettiin, mutta meidän täytyy kunnioittaa sitä ja olla kärsivällisiä. Heidän pitää löytää hyvä ratkaisu koko yhteiskunnalle. Terveys tulee ennen urheilua, Zlatan toteaa. Lähteet: Sport ja Bild Ai niin, se piti mainita, että kyllä minä olen odotellut sitä Rangnickia. Tässä on 4 kuukautta jo jahkailtu, että tuleeko se, ja jos tulee, niiin mitä sitten. Joka toinen päivä on juttu, että ei tule ja joka toinen päivä, että sopimus on melkein valmis.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Kovasti taas huhuillaan pelimiehiä Milaniin. Totuuspohjaa vaikea arvioida, mutta siirtojen todennäköisyyksiä on kun huomioidaan Gazidisin himo palkkakattoon (joka ei muuten jostain syystä koske johtajaa itseään vaan Nazidis jatkossakin kerää 4M€ vuodessa tekemättä mitään hyödyllistä). Huhuissa on niinkin kovia pelimiehiä kuin Mario Götze (jonka palkka on nykyään 7,5M€), David Silva (jolla ikää jo 34v ja suht kova palkka), Thiago Silva (12M€/v). Rakticiakin väläytelty, mutta palkkapyyntö on kova ja miehen mieli halajaa (takaisin) Sevillaan. Mikäli Thiago Silva suostuisi tiputtamaan palkkaansa 3/4:aan, voisi myös Zlatan raapustaa nimensä jatkopahviin, mutta kuinkas realistinen skenaario tuo onkaan? No niinpä. Haudataan vaan suosiolla nuo haaveet ja katsellaan millaisia gianlucascamaccoja sieltä ylihintaan taas hankitaankaan ja sitten vuoden päästä taas ihmetellään että mites tuo UCL-paikka onkaan taas noin kaukaksi karannut... Kovin pommi olisi kuitenkin eilen taas vähän tuulta purjeisiin saaneet huhut Rangnickin tulosta ja siitä, että tämä koutsi haluaisi tuoda ykköshyökkääjänsä Timo Wernerin mukanaan. ~25 maalia tällä kaudella pommittanut nopea kärkimies olisi kova vahvistus, mutta myöskin kallis. Hintalappua selässä on 50M€ eikä palkkatoiveetkaan taatusti asetu Nazidisin palkkakaton alle. Kiinnostusta on mm. Real Madridia myöten, joten miksi kaveri haluaisi tulla potkimaan keskikastin sakkiin ilman europelejä? Noh, suhde Rangnickiin on erinomainen ja homma toimii hyvin. Mutta Milanin touhu nyt vain on niin kaoottinen, ettei varmaan vielä elokuussakaan ole selvillä kuka joukkuetta valmentaa ja kuka vastaa pelaajahankinnoista (ts. kenelle Nazidis sanoo "ei" jokaikiseen joukkueen tasoa nostavaan vahvistukseen). PS. Tuosta Scamaccan tapausta en ymmärrä tippaakaan. Kaveri tehnyt "hurjat" 11 maalia Serie B:ssä ja Cutronen ikäisenä muka kovakin maalipyssy. Noh, Cutronella on saman verran maaleja kovimmalla sarjatasolla ja ~30 tehtyä maalia pääsarjoissa/europeleissä. Hintalappu samaa luokkaa. JOS Milan Scamaccan hankkisi, niin ei voi olla miettimättä edellistä Serie B -maalipyssyä nimeltään Lapadula. Tämä kaveri sentään paukutti melkein 30 maalia B:ssä jonka jälkeen osui 8 kertaa Milanin paidassa porrasta ylempänä. Eli näin suhteutettuna Scamaccasta voisi olla ehkä 5 maalin mieheksi Serie A:ssa, mutta en jaksa uskoa siihenkään. Jo nyt on laitettu 30M€ Leaon pariin maaliin ja melkein 40M€ Andre Silvan kahteen (liiga)maaliin. Ei niitä maalintekijöitä kuitenkaan ihan puissa kasva mutta ei niistä kannata silti 30-40M€:akaan maksaa jollei kyse ole jostain takuuvarmasta kaverista (kuten esim. Zlatan).
 7. ..erkeleen korona !

  Jep, varsin hölmöä, kun tuosta immuniteetistahan ei ole minkäänmoista varmuutta edes? Se voi olla vaan, kuten vaikkapa noro-viruksessa, 4 - 6 kk, ja sitten iskee uudestaan. Ei kyllä järjen hiventä, ja aika raakaa peliä, kun katsoo tilannetta uutisistakin käsin... Ittekin olen eri tyytyväinen, että Suomi menee tällä yleismaailmallisella linjalla. Toki, kuten jo sanoin, oltais voitu olla vieläkin tehokkaampia ja nopeampia näissä toimissa! Kun kuitenkin nähtiin jo mitä ympärillä oli tapahtunut... Kaikinpuolin älyttömän inhottava tilanne. Koko kevät ja kesä nyt ainakin pitkälle pilalla.... Eipä muuta kuin pysytään kotona ja terveyttä kaikille!!
 8. ..erkeleen korona !

  Koulut ovat avoinna joo ja nyt opettajat jaa muu kouluhenkilökunta valittaa kun virus leviää siellä kouluissa kontrolloimatta. Ruotsissa on otettu se linja että kuolleita saa tulla sen mitä tulee, mutta tärkeintä on tilanne muutaman vuoden päästä. Silloin toivovat että tarpeeksi monella on immuniteettiä uusintakierroksen varalta. Itse olen hemmetin tyytyväinen meidän linjaamme.
 9. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Ei se perkele lähde kulumallakaan..tuolla palkalla ja noilla näytöillä jää pesämunaksi ja peräkammaripojaksi Manuun. https://www.valioliiga.com/aihe/alexis-sanchez/2020-04/siirrot-jaihin-man-united-pelaaja-ei-suostu-leikkaamaan-palkastaan/ Manchester Unitedin Alexis Sanchez ei ole valmis lähtemään seurasta, jos hän joutuu leikkaamaan palkkaansa. Asiasta uutisoi ESPN, jonka mukaan 31-vuotiaan hyökkääjän palkkavaatimukset ovat vesittämässä siirrot muihin maisemiin ensi kesältä.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Lehti: Arsenalin maajoukkuehyökkääjä on siirtymässä Italiaan Arsenalia edustava Uruguayn maajoukkuemies Lucas Torreira, 24, tekee paluuta Italian kentille Corriere dello Sportin tietojen mukaan. Lehti uutisoi AC Milanin havittelevan Torreiraa ensi kaudella riveihinsä. Italian kentät ovat Torreiralle entuudestaan tuttuja. Hän siirtyi Sampdoriasta vuonna 2018 Arsenaliin. Torreiran sopimus ulottuu vuoden 2023 kesäkuuhun. Arsenal on varustanut Torreiran 40 miljoonan euron hintalapulla italialaislehden tietojen mukaan.
 11. ..erkeleen korona !

  Ja Ruotsissa ovatkin sairaalapaikat yms resurssit jo loppuneet... Täys kriisi päällä Nythän ilmeisesti vasta tekevät noita rajoitteita, mitä muualla? Koulutkin vissiin pyörii siel edelleen normaalisti? En kyllä oikeen ymmärrä tuota länsi-naapurin linjaa tässäkään asiassa? Talous edellä lie yrittivät mennä, mutta hinta on kallis... Valko-Venäjä nyt on muutenkin, mitä on, sen meininki ei yllätä! Sitä nyt ei voi sivistysmaaksi laskea...
 12. Huhuja (AC Milan)

  Lehti: Zlatan Ibrahimovicilta on luvassa yllätysveto Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin, 38, ura saattaa siitenkin jatkua ensi kaudella Italian Serie A:ssa, vaikka hän onkin jo hyvästelemässä AC Milania. Italialaislehti Gazzetta dello Sport uutisoi, että muutamalla Italian pääsarjaseuralla on edelleen kiinnostusta Ibrahimovicia kohtaan. Lehti ei tosin tuonut näiden seurojen nimiä julki. Ibrahomivic teki vuodenvaihteessa paluun AC Milaniin, jossa hän ehti pelata kymmenen ottelua, ennen kuin sarja pistettiin tauolle koronaviruspandemian takia. Ibrahimovic viimeisteli neljä maalia ja Gazzettan mukaan nälkää siis riittäisi yhä ainakin yhden kauden verran. AC Milan on halukas pitämään boheemin riveissään, mutta tilanne nähdään jo miltei toivottomana. Ibrahimovic suivaantui AC Milanille, kun seura antoi kenkää hänen hyvälle ystävälleen, urheilupomo Zvonimir Bobanille.
 13. ..erkeleen korona !

  Valko-Venäjä vetää kyllä aika omaa linjaansa tässä asiassa, eivät pahemmin panikoi asian kanssa. Varmaan ihan mahdollista että vetävät koko koronakriisin ajan normimeininkiä ja eivät aseta mitään rajoituksia, eikös tuolla jalkapalloliigakin pyöri tällä hetkellä ihan normaalisti...Ruotsissa myös vähän samanlainen meininki.
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Jalkapallon Serie A:n palkkaleikkauksista löytyi sopu, mutta haaveet sarjan jatkamisesta saivat kritiikkiä Pelaajien vuosituloja leikataan kolmanneksella, jos kauden loppu pitää perua kokonaan. ITALIAN huippujalkapalloseurat ovat yksimielisesti päättäneet hyväksyä pelaajien, valmentajien ja muun henkilökunnan palkkaleikkaukset, jotka joudutaan tekemään koronaviruksen seurauksena. Jalkapallotoiminta on ollut keskeytettynä Italiassa 9. maaliskuuta lähtien. Koronavirukseen on kuollut maassa yli 16 000 ihmistä. Pelaajien vuosituloja leikataan kolmanneksella, jos kauden loppu pitää perua kokonaan. Jos kausi pääsee vielä jatkumaan, leikataan palkkoja kuudenneksella. Serie A:n seurat hyväksyivät päätöksen yksimielisesti Juventusta lukuun ottamatta. Torinolaisseura oli jo aiemmin kertonut leikkaavansa pelaajiensa palkkoja. SEUROJEN ja pelaajien on vielä tehtävä keskenään henkilökohtaiset sopimukset, joilla pelaajat luopuvat kahden tai neljän kuukauden palkastaan. Serie A painotti maanantaina, että se haluaa viedä kauden loppuun sitten, kun koronavirustilanne tekee pelaamisesta mahdollisen. Sarjan mukaan tällainen toiminta on välttämätöntä koko Italian jalkapallojärjestelmän turvaamiseksi. Näkökulmaa ei sulatettu mutinoitta kaikissa leireissä. ”En voi ymmärtää tällaisen käytöksen takana olevaa bisneslogiikkaa. Pelaajat asetetaan huonoon valoon, kun lähes kaikki tahot keskustelevat siitä, miten tästä kriisistä päästään yli”, Italian pelaajayhdistyksen johtaja Damiano Tommasi kertoi. ”Minusta tämä tuntuu hullulta”, entinen Italian maajoukkueen ja AS Roman pelaaja jatkoi. Sarjaa johtava Juventus kertoi jo maaliskuussa leikkaavansa pelaajien ja valmentaja Maurizio Sarrin palkkoja maalis-kesäkuun ajalta. Seuran mukaan leikkauksilla olisi 90 miljoonan euron positiivinen vaikutus tilikauteen 2019–20.
 15. Huhuja (AC Milan)

  Barcelona havittelee topparia Italiasta – neuvottelut jo käynnissä? Barcelona etsii siirtomarkkinoilta joukkueeseensa vasenjalkaista keskuspuolustajaa. Sportin mukaan kiikarissa on nyt AC Milanin 25-vuotias kapteeni Alessio Romagnoli. Romagnoli on Milanin ehdoton luottopelaaja, sillä hän pelasi Milanin kaikki kauden 2 640 peliminuuttia, ennen kuin Serie A pantiin muiden sarjojen tavoin tauolle koronaviruspandemian vuoksi. Romagnolin sopimus Milanin kanssa ulottuu kesään 2022, ja Milan lienee valmis miehestä luopumaan. Tiettävästi se hyväksyy myös pelaajat kaupan osamaksuna. 12 maaottelua Italian A-maajoukkueessa pelannut ja kaksi maalia niissä tehnyt Romagnoli kiinnostaa tosin muitakin huippuseuroja. Ainakin Chelsea ja Manchester United mainitaan miehestä kiinnostuneina. Italialaislähteiden mukaan Barcelona neuvottelee Romagnolin siirrosta jo, mutta helppona juttuna hankinnan toteuttamista ei pidätetä. Transfermarkt arvioi Romagnolin markkina-arvoksi 45 miljoonaa euroa. Milanin leirissä ollaan tiettävästi kiinnostuneita hyväksymään osaksi vaihtokauppaa esimerkiksi Ivan Rakitic tai Rafinha, mutta vielä ei ole päästy vakaviin neuvotteluihin. Rakiticin kohdalla iso ongelma on se, että kroatialainen jatkaisi uraansa ehdottomasti mieluummin Espanjassa ja haluaisi päättää uransa entisessä seurassaan Sevillassa. Alessio Romagnoli itse suhtautuu tiettävästi hyvin suopeasti Barcelonan mahdolliseen tarjoukseen.
 16. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Paineet on kovat muutenkin. Englannissa on puhuttu järjettömästä sopimusakosta tv-oikeuksien takia. Italiasta ei ole vielä vastaavaa kantautunut, mutta lienee selvää, että sekin on jotain.
 17. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kausihan tullaan pelaamaan loppuun tavalla tai toisella, koska UEFA näin haluaa. Katsotaan sitten miten paljon se siirtää ensi kauden alkua...
 18. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Italian jalkapallojohtaja: Serie A:n kausi voi jatkua lokakuulle Jalkapallon Italian pääsarja Serie A voi jatkua lokakuulle saakka, maan jalkapalloliiton FIGC:n puheenjohtaja Gabriele Gravina kertoi sunnuntaina italialaiselle radio- ja televisioyhtiö Raille. Serie on ollut keskeytettynä 9. maaliskuuta lähtien koronaviruksen vuoksi. Tauti on tappanut Italiassa yli 15  000 ihmistä. –  Voimmeko lopettaa kauden syyskuussa tai lokakuussa? Se on mahdollista. Se on tapa saada pelatuksi kausi 2019–20 ja kausi 2020–21, Gravina sanoi. Seria A:n nykyinen tauko jatkuu ainakin 3. toukokuuta saakka. Keskeytyshetkellä Serie A:ta oli jäljellä pari kuukautta, jotka olisi tavoitteena pelata kesällä ja alkusyksystä. Useat seurat ovat ehdottaneet keskeytetyn kauden perumista. Juventus johtaa sarjaa pisteellä ennen Laziota, kun pelattuna on 26 ottelukierrosta. Jalkapallopomo Gravina pelkää kuitenkin oikeusjuttujen vyöryä, jos liitto tekee omavaltaisen ratkaisun kauden jatkon suhteen. –  Meihin vaikuttavat kaikki ne, jotka ajattelevat kärsineensä tästä, Gravina sanoi. Yksi ratkaistavana oleva kysymys on se, miten päätetään ensi kauden europeleihin pääsevät joukkueet. Tässä asiassa tulisi kuunnella Euroopan jalkapalloliitto Uefaa, joka organisoi Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan. Uefa on varoittanut maiden liittoja siitä, etteivät nämä saisi päättää kausiaan omavaltaisesti. Sanktiona voi olla europelipaikkojen menettäminen.
 19. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Valoa tunnelin päässä – Serie A:ssa toivotaan töihinpaluuta pääsiäisen jälkeen Koronaviruspandemia on runnellut Italiaa enemmän kuin mitään muuta maata. Kansallinen hätätila on ollut Italiassa päällä useita viikkoja, ja COVID-19 on vaatinut kuolonuhreja yli 15 000. Jalkapallosta on tullut futishullussa maassa toissijainen juttu. Silti Serie A -kauden pelaamisesta loppuun haaveillaan edelleen. Corriere dello Sport kertoo, että tunnelin päässä näkyy hieman valoa, ja ensimmäisiä keskusteluja kauden jatkamisen mahdollisuudesta on käyty. Asiasta keskustelivat Italian urheiluministeri Vicenzo Spadafora ja Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Gabriele Gravina. Päättäjien toiveissa on, että italialaiset seurajoukkueet voisivat palata töihin – eli joukkueharjoituksiin – pääsiäisen jälkeen, eli jo reilun viikon kuluttua. Kaikki riippuu tosin Italian hallituksen hyväksynnästä, sillä näillä näkymin hallitus suunnittelee jatkavansa maan ulkonaliikkumiskieltoa toukokuun 2. päivään asti. Tällöin pääsiäinen tullee armotta liian aikaisin vastaan. Sen jälkeen, kun harjoituksiin lopulta palataan, otteluiden uudelleen käynnistäminen kestää vähintään kolmisen viikkoa lisää. Ennen uutta starttia tarvitaan ”pienimuotoinen harjoituskausi”. Spadafora ja Graviana aikovat keskustella asiasta uudelleen ensi viikon lopulla. Palaverin tuloksista riippuu, milloin Serie A -joukkueiden ulkomaalaispelaajien odotetaan palaavan takaisin Italiaan. Jos harjoittelemaan pian päästään, on treenit määrä aloittaa pienissä ryhmissä eikä kerralla koko joukkueen voimin. Jalkapalloliitto selvittää lähipäivinä toimia, miten pelaajien ja taustajoukkojen terveydestä voidaan parhaiten huolehtia harjoitusten jatkuessa. Joka tapauksessa kotimaissaan oleilevien ulkomaalaispelaajien harjoituksiin paluu tapahtuu muita myöhemmin. Sen jälkeen, kun he palaavat Italiaan, tulee jokaisen viettää pakolliset 14 vuorokautta kotikaranteenissa. Tästä kärsivät eniten Juventus, Inter ja Parma, joiden pelaajia on eniten tällä hetkellä Italian ulkopuolella. Lähde: AS
 20. Valioliiga 2019-20

 21. Valioliiga 2019-20

  Liverpoolista 5. Valioliigaseura, joka lomauttaa työntekijöitään.
 22. Huhuja (AC Milan)

  Pari Zlatania: Asiantuntija povaa: Zlatan Ibrahimović kostaa hänelle raivostuneille faneilleen syömällä sanansa Malmön suuri poika saattaa pukea päälleen toisen ruotsalaisseuran pelipaidan. Jalkapallon supertähti Zlatan Ibrahimović tulee palaamaan vielä pelikentille Ruotsissa, länsinaapurissamme vaikuttava jalkapalloasiantuntija Alexander Axen uskoo. Päätös tarkoittaisi Ibrahimovićin aiempien sanojen syömistä, mutta siihen on Axenin mukaan tällä hetkellä kaikki merkit ilmassa. 38-vuotias Ibrahimović ehti palata takaisin Euroopan pelikentille vanhan seuransa AC Milanin riveissä ennen kuin koronavirus pisti kaiken urheilutoiminnan jäihin. Ibrahimović siirtyi pelaamaan Ruotsin rajojen ulkopuolelle jo vuonna 2001. Sen jälkeen ura on jatkunut yhtämittaisesti suurseurasta toiseen, mutta uran lopettaminen kotimaan pelikentillä ei ole ollut Ibrahimovićin sanojen mukaan missään vaiheessa vaihtoehto. Loppuvuodesta 2019 Ibrahimović kohahdutti ostamalla 25 prosentin osuuden Allsvenskanissa pelaavasta Hammarbystä. Teko sai Zlatanin vanhan seuran Malmo FF:n fanit raivoihinsa. Raivo kohdistettiin ennen kaikkea kaupungin sankarin patsaaseen, joka joutui tuhotöiden sarjan kohteeksi. Axenin mielestä malmöläisfanien toiminta saattaa toimia kipinänä Ibrahimovićin haluun tehdä sittenkin toisin jotain, mitä hän on aiemmin sanonut. – Minulla on vahva tunne, että hän tulee vielä pelaamaan Hammarbyssä. Milanissa hän jatkaa vain, jos kausi saadaan ylipäätään vietyä loppuun. Sen jälkeen hän viimeistelee uransa Hammarbyssä, Axen toteaa Uppsnack Allsvenskan -ohjelmassa. Axen uskoo Ibrahimovicin olleen aidosti vastaan ajatusta pelaamista Hammarbyssä, mutta patsaan tuhriminen muutti kaiken. – Ei hän varmasti ole ajatellut aiemmin näin. Mutta nyt hän on saanut vettä myllyynsä ja ajattelee ”jos haluatte sodan kanssani, sen te saatte”. Sellaiselta minusta tällä hetkellä tuntuu, Axen tuumii. Tämä mies on korvaamassa Zlatan Ibrahimovicin? Jalkapalloseura AC Milan on löytänyt korvaajan kulttipelaaja Zlatan Ibrahimovicille. Asiasta uutisoi Corriere dello Sport. Lehden tietojen mukaan AC Milan on hankkimassa ensi kesänä Gianluca Scamaccan. Scamacca, 21, edustaa tällä hetkellä Serie B:ssä pelaavaa Ascolia. Nuorukainen pelasi seurassa viime kaudella 23 ottelua ja teki niissä komeat seitsemän maalia. Ibrahimovic on todennäköisesti päättämässä uraansa, eikä jatka AC Milanissa enää ensi kaudella.
 23. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Nooo mut pitää muistaa et jälkikäteen on helppo jeesustella miten huonoja diilejä on tehty. Kyl Sanchezissa kuitenkin oli ainekset menestymiseen, osoittanut tasonsa jo Valioliigassa ja pelannyt hyvin myös italiassa ja espanjassa. Aina ei vaan mee niin ku on suunniteltu. Kyl itse ainakin olin ihan innoissani kun Mikki vaihtu Sancheziin.
 24. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  https://www.valioliiga.com/aihe/alexis-sanchez/2020-04/kaikkien-aikojen-surkein-pelaajakauppa-alexis-sanchez-maksanut-man-unitedille-jo-736-miljoonaa/ Vaikka Man United sai Sanchezin Arsenalista ilmaiseksi vaihdossa Henrikh Mkhitarjaniin, pelaaja on maksanut seuralle jo hulppeat 73,6 miljoonaa euroa. Sanchezista tuli Valioliigan kovapalkkaisin pelaaja tammikuussa 2018, kun United lupautui maksamaan chileläiselle 444 000 euroa palkkaa viikossa. Sopimuksen allekirjoitusbonus oli 7,5 miljoonaa euroa. Lisäksi mies sai 85 000 euron bonuksen joka kerta, kun oli avauskokoonpanossa. Kaikkiaan erillisten bonusten kautta Sanchezin bruttotulot nousivat viikossa jopa 640 000 euroon. Inter suostui maksamaan kuitenkin vain osan Sanchezin hirmupalkasta. Unitedin maksettavaksi jäi 18 miljoonaa, vaikka chileläinen pelasi koko kauden Italiassa. Interillä oli optio ostaa Sanchez 17,5 miljoonalla lainajakson päätteeksi, mutta heikot otteet eivät ole vakuuttaneet italialaisseuran johtoa. Man United joutuu puolestaan maksamaan Sanchezille lojaalisuusbonuksena 1,2 miljoonaa, kun laitahyökkääjä palaa seuraan. Voe Luoja kun joku teki hyvän diilin ja Joselle myös hatunnosto.
 25. Earlier
 26. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Zlatan Ibrahimovicille esitettiin kova kysymys - ”En edes itsekään tiedä, mitä haluan” Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic, 38, myöntää, ettei tiedä vielä itsekään sitä, mitä jalkapallo tuo hänelle tulevaisuudessa tullessaan. Tapetilla on vahvasti myös se vaihtoehto, että pitkä ja menestyksekäs ura on nyt tullut tiensä päähän. Ibrahimovic teki tänä vuonna suuren kohun saattelemana paluun AC Milaniin, jossa hän ehti pelata kymmenen ottelua, ennen kuin Italian pääsarja Serie A vihellettiin tauolle koronaviruspandemian takia. Italialaislähteet ovat ehtineet pitää jo selviönä sitä, että Ibrahimovicin ura ei jatku ainakaan AC Milanissa tämän kauden jälkeen. Svenska Dagbladet-lehti on esittänyt Ibrahimovicille ison kysymyksen uran mahdollisesta jatkumisesta. Ibrahimovic ei halua avata tilannetta tässä vaiheessa vielä sen tarkemmin. - Katsotaan. En edes itsekään tiedä, mitä haluan, Ibrahimovic vastaa. Ibrahimovic korostaa, että näinä päivinä on kyse jalkapalloa paljon suuremmista asioista. - Joka päivä tapahtuu jotain uutta. Kuka olisi osannut odottaa tällaista koronan kanssa? Minulla on perhe huolehdittavana. Kun he tuntevat olonsa hyväksi, niin myös minä tunnen oloni hyväksi.
 27. Siirtohuhut

  Mutta....markkinoilla voi olla isoja kalojakin: Mane, Coutinho, Barcan Dembele, PP, Auba, Kane, lisäksi onko Ronaldo, Neymar, Mbabbe vaihtamassa seuraa.. Luoja tietää. Perhosefekti, jos joku vaihtaa niin sitten ruletti lähtee pyörimään. Joka tapauksessa Ole on vetänyt siirtoikkunoissaan pitkän korren eli onnistunut. Nyt vain pari hyvää vahvistusta lisää. Ei pakko olla nimimies vaan juuri se oikea oikeaan paikkaan kuten Bruno ja Ighalo.
 28. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Koronavirus: Huippumaalivahti koki kauhun hetkiä, ei pystynyt hengittämään – ”Minulta loppui happi 25 minuutiksi” Aston Villan konkarimaalivahti Pepe Reina kertoo Corriere dello Sportin haastattelussa taistelustaan koronavirusta vastaan. Koronaan viittaavat oireet alkoivat espanjalaisella kaksi viikkoa sitten. – Olin erittäin väsynyt koettuani viruksen ensioireet. Kuume, kuiva yskä ja pääkipu, joka ei missään vaiheessa loppunut. Olin yksinkertaisesti koko ajan väsynyt, Liverpoolin ex-vahti Reina kertaa. Pahimpina hetkinä Reinalla oli vaikeuksia hengittää. – Vaikein hetki oli se, kun en pystynyt enää hengittämään. Minulta loppui happi 25 minuutiksi. Ne olivat elämäni pahimmat hetket. – Ainoan kerran olin todella peloissani, kun ymmärsin, ettei happea ollut: päättymättömät pelon minuutit, aivan kuin kurkkuni olisi sulkeutunut. Sen seurauksena vietin ensimmäiset kuusi tai kahdeksan päivää sisätiloissa. Reina on nyt toipumassa kotonaan. Lähde: Independent
 1. Load more activity
×