Jump to content

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Eilen
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mestaruus ei ollut ihan realistista kesän jälkeen, ellei muut kompuroisi ja Manu saa irti kaiken materiaalistaan nappi suorituksellaan. Huolestuttavinta on suunta Liverpool ja Chelseakin pienen suvannon jälkeen menee ylöspäin. Moun Manu valuu alaspäin kohti keskikastia. Howen Bournemouth kehittyy kausi kauden jälkeen vaatimattomin täsmähankinnoin pakkaa kehittämällä. Manu taantuu. Ikävä kyllä. Suunta on väärä. Nykyistä en tiedä, mutta vielä Warren Joycen junnu joukkue ei ollut kentällä huippuyksilöin koottu. Siitä paistoi sen sijaan Sir Alexin luoma pelitapa, ylpeys ja voitontahto. Mihin se on hukattu ?
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Se on tultu selvästi huomattua että vastustajat ovat menettäneet kunnioituksensa kun tulevat Old Traffordille, eivätkä ainoastaan kärkipään joukkueet kuten Spurs, vaan myös keskitason porukat kuten Wolves. Miksi pelkäisivätkään kun vastassa on tätä nykyä Mourinhon pelko puserossa pelaava ja ennenkaikkea tappiota karttava joukkue.
 4. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  Vai onko niin että rashfordin pelikielto koskee myös cupin pelejä?
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ei voi kuin kompata Pogbaa: https://www.telegraph.co.uk/
 6. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Täytyy nyt jatkaa vielä, kun pahin ketutus on ohi. Eilen oli pelillisesti eka puolisko hyvä, mutta se ei näkynyt tulostaululla. Eikä se toinenkaan puolisko ollut niin huono, mutta kun päästää vastustajan kaksi kertaa tasoihin, niin ei sitä voi kehuakaan. Kausi on vielä nuori, mutta kyllä nämä tulokset kiristää silmukkaa Gattuson kaulan ympärillä. Ihan vaan muistuksena edellisen seurajohdon potkut Montelalle, joka lähti kauteen käytännössä ihan uudella joukkueella. Tämän kauden Gattuson joukkueen avaus on Higuania lukuunottamatta aivan sama kuin koko viime kevään, mutta tulokset on ollut vaisuja. No ehkä se tästä vielä kohenee. Pelin tilastot. Sanoin eilen, että oma MotM oli Bonaventura ja niin se on vieläkin. Bona teki maalin ja pajon työtä ja juoksuja. Myös Higuanille ja Susolle täytyy nostaa hattua taas kerran. Tässä on SempreMilanin arviot. Gattuson kommentit: The game "We have been a two-faced team in this start to the season: a good first half and struggling in the final minutes of the game. It's clear that we are failing to play with continuity for the whole 90 minutes". The defensive phase "They made the right changes, bringing on fresh players. I have the feeling that fear prevails as soon as we make a mistake and this should not happen. We must understand this quickly because the longer we wait, the more it becomes difficult". Hard times "We played better today than we did against Roma, we were in control but it was not enough. We need to work harder when we are struggling during the game". Bakayoko "I brought him on because I needed a player who had more energy and physical strength. We need to leave less space as we did in the first half. When we struggle to move up the pitch and play our game we actually give the impression we are struggling. It's a matter of mentality and believing in what we do. We do good things but we fail to complete them". Leonardon kommentit: The team "These is a two-faced AC Milan right now, as soon as we drop the intensity we start struggling. Throughout the game, we do really good things and then we struggle. It's not an alibi, but if we look at the past few years, AC Milan have always come sixth in the league and this means losing the winning mentality. Our goal has to be to dominate the game, be in control, being prepared to suffer but then we need to put the game to bed". Forward line "There are lots of positive things, not only our forwards. We build up play from behind, we move the ball around well, we create lots of chances. We could have scored two in the first half. Suso played a really good game, making two assists and once again showed his talent. We lack to control the game throughout the whole 90 minutes". Improvement "We started everything on 25th of July and we have created a positive environment. AC Milan needs to achieve its goal, but it's all a matter of mentality". Pelin highligsit: Peli jatkuu torstaina vierasreissulla Empolin vieraaksi. Ehkä silloin saadaan se voitto sitten.
 7. Viimeisin viikko
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Vaikea on ollut alkukausi meikäläisillä, ensimmäisillä kierroksilla luvattoman moni oli ns. kesäterässä. Itselle toiveena paikka top nelosessa olisi se mihin käytännössä nykyjoukkueella on mahdollisuuksia pystyä. Livöpuul fanit pysykööt omassa karsinassan Crisun johdolla, nauttikaa nyt kun menee hyvin. Järjetöntä on myös Josen jatkuva dissaaminen, syvällä on käyty Sir Alexin päivien jälkeen, mutta silti toivon ja uskon että suunta on ylös. Paras uutinen on näköjään täältä unohtunut, Sir Alex on palannut paikalleen Old Traffordille, kyllä kelpaa mennä paikan päälle ManU vs. Newcastle U otteluun 06.10.
 9. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Olen kyllä täysin samaa mieltä. Bonaventura oli MotM ja olisi ansainnut olla kentällä. Ehkä Gattuso läjti varmistelee voittoa ja homma ns. k*rvähti. Nyt tulee mieleen uusi Daredevil-mainos, jossa on Jobin kirjan viite: ”Hyvää minä odotin, mutta paha tuli, odotin valoa, mutta tuli pimeys.” Jostain syystä julisteen värimaailma on täysin sama kuin uuden Milanin..
 10. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Taas täysin turhat pistemenetykset ja tälläkin kertaa syynä Gattuson idioottimaiset vaihdot. Alkaa riittä tämä pelleily ja olisin valmis näkemään Conten puikoissa. Miten on mahdollista, että siinä vaiheessa kun Milanilla on peli hyvässä mallissa ja kentän kruunaamaton kuningas Bonaventura tekee kentällä mitä haluaa, niin Gattuso tekee gattusot, eli ottaa Jackin pois ja tilalle kukapa muukaan kuin Essien... Eiku Bakayoko. Bonaventuran vieressä olisi tarjolla ollut varjojen mailla haahuillut ja tänään ylivoimaisesti heikoimmin suorittanut Kessie, mutta ei kun ei... Gattuson pelikirjan ensimmäinen sääntöhän on: "Bonaventura vaihtoon ja Bakayoko tilalle" ja siitä ei tingitä. Ei vaikka se maksaisi 2 pinnaa. Nyt on siis kahdessa pelissä heitetty 4 pinnaa roskiin ja kumpikin ihan vain taktisen osaamattomuuden (vai olisiko sitten parempi sana "idiotismin") vuoksi? Ei noita vaihtoja voi millään tavalla järkisyin perustella ja niiden lopputuloshan oli kaikkien tiedossa jo hyvissä ajoin ennen vaihtoa. Voisiko joku kertoa tuon myös Gattusolle? Tai no, voi toki jättää kertomatta niin saadaan vihdoin valmentaja, joka ymmärtää peliä ja osaa ennakoida vaihtojensa mahdolliset seuraukset sillä Gattuso ei ainakaan osaa. *tuttaa heittää kausi hukkaan jo tässä vaiheessa ja jälleen kerran näiden pelien, jotka yksinkertaisesti pitää voittaa, vuoksi. Ja mikäs sen parempaa kuin Interille makoisa vierasvoitto lisäajalla ja 2 pinnaa taas puskuria tähän Milanon kakkosseuraan nähden. Hienoa. Grazie Gattuso. Nämä "3p tarjolla" pelit jatkuvat torstaina Empolin vieraissa ja sen jälkeen astetta vaikeampi Sassuolo ja sarjajumbo Chievo ennen kuin otetaan Interiltä pataan. Arvatkaapa montako pinnaa näistä tarjolla olevista 9:stä otetaan? Oma veikkaukseni on 3 tai 4. Inter-peliä en laske mukaan, sillä siinä pelissä ei Gattuson taktikoilla ole tarjolla pistettäkään.
 11. Kreikan Superliiga

  Mattias Gestranius tuomitsee Kreikan liigan huippuottelun sunnuntaina Paraislainen Mattias Gestranius rsunnuntaina Keikan liigan huippuottelun eli PAOK–AEK. Kreikan jalkapalloliitto on kutsunut suomalaisen erotuomarikolmikon Kreikan liigan huippuotteluun eli sunnuntaina 23. syyskuuta pelattavan ottelun PAOK FC–AEK FC tuomareiksi. Ottelun tuomitsee FIFA-erotuomari Mattias Gestranius apunaan FIFA-avustavat erotuomarit Mikko Alakareja Riku Vihreävuori. Erotuomaripäällikkö Jouni Hyytiän mukaan asia tuli jo keväällä esille Kreikan erotuomaripäällikkö Vitor Melo Pereiran vieraillessa kouluttajana suomalaisten erotuomareiden harjoitusleirillä Espanjassa. – Vitor vakuuttui meidän erotuomareiden tekemisestä leirillä kokonaisvaltaisesti. Erotuomarit antoivat hyvän kuvan itsestään ja osoittivat hänelle, että meillä on riittävä osaaminen selvitä Kreikan liigan vaativista otteluista. – Haluamme näin tarjota mahdollisuuden meidän erotuomareille kehittyä vaativissa olosuhteissa ja otteluissa. Vain tällaisten kokemusten kautta erotuomareiden osaaminen kasvaa ja erotuomarit kehittyvät, Hyytiä sanoo. Gestranius on tyytyväinen päästessään matkaan. – On sanottava, että tämä menee kyllä tähänastisen uran huippukohtiin. Jokainen voi ajatella sitä tunnetta ja intensiteettiä mikä sunnuntaina stadionilla vallitsee. Jalkapallo ihmiset varmasti muistavat samaisen ottelun viime keväältä ikävine tapahtumineen. – Nyt Kreikassa on kuitenkin uudet henkilöt vastuussa muun muassa erotuomareista ja tämä määräys jos mikä on hyvä osoitus siitä, että Kreikan jalkapallossa on tapahtunut ja tapahtuu oikeita asioita. Suomalaisella erotuomariosaamisella uskon, että pärjäämme ja pystymme olemaan luottamuksen arvoisia, Gestranius päättää.
 12. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Tosiaan jos jotain on aiemmista vuosista opittu niin nyt olisi syytä olla hereillä hyvissä ajoin uuden managerin kanssa. SAFin ollessa puikoissa yritettiin Mourinhoa ja Guardiolaa houkutella tuloksetta, Klopp meni puolestaan muualle kun samaan aikaan taottiin päätä seinään LVG:n kanssa. Vähän mietityttää että millaista manageria tällä kertaa lähdetään hakemaan, koska aiempina vuosina on poukkoiltu keskityspallosta pallonhallintajalkapalloon ja siitä pragmaattiseen vastahyökkäyspeliin. Fanit haluavat hyökkäävämpää jalkapalloa, ja kyllä itsekin haluaisin nähdä ensimmäistä kertaa SAFin jälkeen Unitedin "näköisen" managerin. Tämä sulkee esim. Simeonen pois. Kunhan ei välttämättä oteta heti sitä markkinoiden seksikkäintä nimeä, vaan mietitään asioita myös pitkällä aikavälillä. Riskinotto ei ole managerinvalinnassa kiellettyä, jos muistetaan jättää Moyesin kaltaiset hutiratkaisut alkuunsa pois. Unitedilla on muutaman seuraavan vuoden sisään moni senioripelaaja siirtymässä muihin maisemiin (Young, Valencia, Matic) ja useamman rotaatiopelaajan sopimustilanne auki (Mata, Herrera, Jones). Toisaalta tilanne ei ole samanlainen kuin vaikkapa Cityllä, jossa jouduttiin ostamaan koko joukkueellinen uusia pelaajia vanhojen taantuneiden jamppojen tilalle. Vaikka vanhat konkarit lähtisivät, joukkueen runkoa on edelleen täysin mahdollista rakentaa nuorien pelaajien varaan: Martial (Rashford) - Lukaku - X (Lingard) Pogba - X - Fred (Pereira) Shaw - X - X - Dalot De Gea Chongin, Gomezin ja Tuanzeben voisi tuonne myös laittaa, mutta näillä on vielä niin pitkä matka edustuksen avaukseen, etten viitsinyt heitä tuohon raapustaa. Sanoisin silti, että enemmän potentiaalia tässä jengissä on kuin vaikka SAF:n loppuvuosien vastaavalla ryhmällä. Toki siellä on myös kysymysmerkkejä, kuten onko Lukaku lopulta tarpeeksi hyvä hyökkääjä Unitediin, palaako Martial vielä joskus parhaaseen formiinsa, riittääkö Dalotin ja Fredin eväät Valioliigassa jne. Tähän paikkaan istuisi hyvin joku Pochettinon kaltainen valmentaja, joka pystyy kehittämään nuoria pelaajia ja mielellään siinä sivussa tekemään tulosta hieman vähemmillä resursseilla (tarkoittaa sitä, ettei olla Cityn kanssa samalla viivalla siirtokassan suhteen). Väitän Mourinhon tehneen Unitedissa ihan kohtalaisen hyvää työtä, mutta pelillisesti hän tuskin pystyy viemään joukkuetta juurikaan enää eteenpäin. Mies elää tuloksista ja vaikka José voitti ensimmäisellä United-kaudellaan enemmän pokaaleja kuin Liverpool viimeisen 10 vuoden aikana, en yllättyisi jos United jää tälläkin kaudella ilman silverwarea. Kotimaan cupeissa ne mahdollisuudet lähinnä on. Meni vähän ohi aiheen mutta menköön.
 13. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Avauskokoonpanot: Milan: Calhanoglu Higuain Suso Bonaventura Biglia Kessie Rodriguez Romagnoli Musacchio Calabria G Donnarumma Atalanta: Barrow Gomez Pasalic Gosens Freuler De Roon Castagne Masiello Palomino Toloi Gollini
 14. Chelsea FC 2018/2019

  West Ham – Chelsea 0-0 50’ N’Golo Kante [] 52’ Felipe Anderson [] 90+3’ Robert Snodgrass [] Vaikeaa oli Chelsealla. Pallo oli hallussa, mutta eipä sillä oikein osattu järkeviä juttuja tehdä. Toki muutama paikka tulee vähän väkisinkin, mutta kaksi parasta maalipaikkaa olivat West Hamilla. Alku oli kohtuullinen, mutta sitten tatsi katosi pitkäksi aikaa. Loppuhetkillä taas parempaa, mutta liian vähän ja liian myöhään. Pettymyshän tämä oli, mutta vielä ei ole syytä hermostua/huolestua. 37-1-0 riittää varmasti mestaruuteen siinä missä 38-0-0:kin. Muussa tapauksessa vaaditaan apuja muilta jengeiltä. Ja todennäköisesti vaaditaankin. Ensi viikolla mielenkiintoinen tupla Liverpoolia vastaan. Chelsea otti komennon pelin alkuun ja saikin luotua yhden kaksi jonkinmoista paikkaa ensimmäiseen varttiin. 10 minuutin tuntumassa Olivier Giroud pääsee jatkamaan Willianin kulmapotkuun, mutta hieman voimattomaksi jää hyökkääjän jatko. Menee vieläpä suoraan Lukasz Fabianskille. Hetken päästä Antonio Rudiger laukoo kaukaa. Pompun kautta suoraan Fabianskille joka vangitsee pallon varmasti syliinsä. Willian jatkaa Mateo Kovacicin syötön Eden Hazardille. Belgialainen pääseekin laukomaan ykkösellä rangaistusalueen sisältä, mutta laukoo suoraan Fabianskille. Puolen jakson kohdalla Chelsea saa pari paikan tynkää lisää. Willian laukoo 20 metristä vasemmalta ohi nopean kuvion jälkeen. Jorginhon nosto boksiin tavoittaa Giroudin jonka volley-yritys jää vaille (kunnon) osumaa. Willianin vaparikeskitys tulee Pablo Zabaletan katkosta suoraan Kovacicille. Ahtaasta tilasta laukaus onnistutaan blokkaamaan kotijoukkueen toimesta. Puolen tunnin molemmin puolin West Ham pääsee maalipaikoille. Ensin Felipe Anderson ohittaa Cesar Azpilicuetan keskikentällä ja syöttää pystyyn Michail Antoniolle. Antonion laukaus karkaa maalin yli. Hetkeä myöhemmin Declan Rice käynnistää 2vs2-vastahyökkäyksen Jorginhon huonon syötön jälkeen. Andriy Yarmolenko tuo pallon rankkarialueelle ja lopulta Antonio pääsee laukomaan vitosen kieppeiltä. Kepa Arrizabalaga torjuu hyvin polvellaan etukulmasta. Jakson loppuun vielä Chelsealle paikka. Hazardin puolenvaihto tavoittaa Willianin rp-alueen oikealta laidalta. Brassin keskittää ja N’Golo Kante puskee hieman vasemmalta ohi. Toisen jakson ensimmäiset tilanteet osuvat West Hamille 50 minuutin jälkeen. Yarmolenko tekee itselleen vetopaikan 16 tuntumaan. Laukaus nousee maalin yli. Yarmolenko on päästä hetken päästä hyvään paikkaan, mutta Arthur Masuakun syöttö jää hieman taakse ja Yarmolenkon kurotus kimmottaa pallon päädystä yli. Toisessa päässä David Luiz pääsee puskemaan varsin vapaasti Willianin kulmapotkuun. Ajoitus on kuitenkin topparilla pielessä ja pallo menee yli maalin. Tunnin jälkeen Alvaro Moratalle tulee hieman varkain lyhyen kulmapotkun jälkeen paikka. Tuikkaus irtopalloon menee päin Fabianskia joka saakin aikamoisenkin tällin pallosta päähänsä. Vartti jäljellä ja Chelsea saa vaparin reilusta 20 metristä. Luizin yritys pysähtyy Fabianskin varmaan torjuntaan. Heti perään Yarmolenkolla on elämänsä tilaisuus viedä Vasarat johtoon. Mies täysin vapaana takakulmalla puskemassa Robert Snodgrassin nappikeskitykseen, mutta saa pallon jollain ihmeellä maalin ohi. Viimeisen kympin alkuun Willian karkaa Zabaletalta ja syöttää Kantelle rankkarialueelle. Kanten laukaus ykkösellä painuu päätykatsomoon. Lisäajalla Chelsealla on vielä hyvää yritystä pari paikkaakin. Ross Barkley laukoo terävästi 20 metristä, mutta Fabianskin loistava torjunta alakulmasta estää maalin. Myös Willian on maalipaikassa, mutta laukoo pienehköstä kulmasta (lähes) sivurajasta yli. Kepa Arrizabalaga Mainio torjunta Antonion vetoon avausjaksolla. Cesar Azpilicueta Ei mikään hyvä peli Azpilta. Andersonin kanssa oli hankalaa useamman kerran. Hyökkäyspäässä jokainen keskitys heikon ja surkean välillä. Antonio Rudiger Oli täyttä timanttia niissä paikoissa kuin tarvittiin. Takareisi/jalkavamma pakotti vaihtoon 20 minuuttia ennen loppua. David Luiz Alaspäin vähintäänkin ok. Hyökkäyspäässä oli sankarin viittaa tarjolla parissa erikoistilanteessa, mutta ei tarttunut tällä kertaa matkaan. Marcos Alonso Alaspäin Azpia parempi. Hyökkäyspäässä suunnilleen samaa tasoa. N’Golo Kante Oli lähellä puskea maalin avausjaksolla. Toisen jakson paikassa olisi pitänyt saada selvästi parempi laukaus aikaan. Kerran tai kaksi joutui vähän himmailemaan katkoissa, kun oli kortti alla. Jorginho Useampi heikko syöttö. Pari hyvää nostoa boksiinkin sentään joukkoon mahtui. Ei vain oikein irronnut tänään. Mateo Kovacic Pari hyvänolista kuljetusta, mutta ei lopulta mitään suurempaa. Willian Vähän piippuun jäi brassin(kin) pelaaminen. Erikoistilanteet pääosin vähintäänkin vaisuja. Olivier Giroud Useamman kerran ei saanut palloa sinne minne halusi. Sen kerran, kun pallo tuli oikealle tontille ei miestä näkynyt missään. Loistavan Cardiff-pelin jälkeen selvästi heikompaa tekemistä. Eden Hazard Muutama väläytys, mutta varsin vaisua oli meno. Teki vääriä tai muuten heikkoja ratkaisuita muutamissa potentiaalisissa tilanteissa. Alvaro Morata (65’ Giroud) Ei tuonut varsinaisesti piristystä pelaamiseen. Yksi paikka oli, mutta ei ollut onnikaan myötä. Gary Cahill (69’ Rudiger) Ei kohdannut suurempia haasteita. Ross Barkley (79’ Kovacic) Lisäajan alkuun erinomainen laukaus joka olisi heikommalle maalivahdille uponnut.
 15. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Ei kai tässä ketjussa ainakaan. Kärkeen tulee pisteet laskettua mutta kyllä kai se 3-4 sija oli kauden alussa realistisin, mutta oliko sittenkään? Kyllä tiedustelisin vaikka ZZ miestä tai Simonea joko olisi saatavilla milloin. Jos tämä kausi taaperretaan, homma lähtee taas pisteestä 0 ja viimoisetkin pelimiehet karkaa + puoli joukkuetta jo ostettava/uusittava ensi vuonna.
 16. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Lindelöf ja Alexis. Josen ikiomat hankinnat.
 17. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Aika yllättävää nähdä että täällä puhutaan mestaruudesta, vaikka tosiasiassa United menetti mestaruuden jo kesällä. Ehkä jos nuo pari siirtoikkunan vahvistusta olisivat tulleet valmiin joukkueen kylkeen, sitten tilanne olisi eri. Mourinholla on kuitenkin 3. vuonnaan käsissään joukkue, joka on yhä pahasti kesken, eikä varmasti ole sen näköinen mitä lusitaani oli aiemmin suunnitellut. Näyttää siltä, ettei Mourinho ehdi saamaan joukkueen kokeneemmista pelaajista enää parhaita tehoja irti, joten jälleenrakentaminen jää seuraavan managerin vastuulle. Olen preseasonista saakka odottanut Unitedin pelaavan vain Mestareiden liigaan oikeuttavista sijoista ja keskinkertainen alkukausi vahvistaa tätä näkemystä. Jos nyt unohdetaan hetkeksi alisuorittava hyökkäyskolmikko, Unitedin suurin ongelma alkukaudesta on ollut keskikentän pohjalla. Matic on kaukana viime kauden parhaasta vireestään ja osittain jo taantumassa pelaajana. Eilen serbiä paikkasivat Fellaini ja Fred. Fellaini on tehnyt ihan kelvollista duunia DM:nä, mutta eilen näki ettei hänen sijoittumisensa ole Maticin tavoin parasta mahdollista, ja Fellainilla oli täysi työ pysyä verkkaisine jalkoineen vikkelien Wolves-pelaajien kyydissä. Frediltä ottelun avausjakso oli itse asiassa parasta peliä mitä on toistaiseksi nähty Unitedissa. Maalin lisäksi hyvä pallollisena, ja teki myös joitakin syötönkatkoja. Fred näytti Pogban kanssa muodostavan ensimmäistä kertaa toimivan keskikenttäkaksikon, ainakin jos mietitään hyökkäyssuuntaan pelaamista. Unitedin keskikentän pelaaminen hajosi käsiin Fredin vaihduttua Mataan, minkä jälkeen turvauduttiin taas pitkän roiskimiseen kärkipelaajille. En ole tosin ihan varma, pystyykö Fredin ja Pogban muodostama duo auttamaan tarpeeksi puolustusta. Puolustusnelikko tarvitsi nyt apuja nyt normaalia enemmän, koska laadukasta ankkuripelaajaa ei ole ja Lindelöfin taso ei Unitediin riitä. Lindelöfin hankinta alkaa tuntua yhä vain kummallisemmalta. Kohtalaisen hyvä pallollisena, muttei mitenkään erityisen hyvä, ja pääpelaajana suorastaan heikko. Kulmissa kaveri on tilanteista usein kokonaan pihalla, vähän kuin poikanen isojen miesten pelissä. Mikä sai puolustuspelin spesialistin eli Mourinhon ostamaan tällaisen pelaajan, ei vaan ymmärrä. Pogba oli eilen kentän paras, ja vaikka ranskalainen tykkää pitää palloa välillä liian kauan itsellään, laatuero muihin kenttäpelaajiin tuntuu usein huolestuttavan suurelta. Maali lähti ranskalaisen pallonmenetyksesta, mutta siitä lähtenyt tapahtumaketju olisi vielä voitu estää joka keskikentällä tai Shaw'n toimesta. Pogba pystyy henkilökohtaisella panoksellaan järjestelemään ja tekemään ratkaisevia osumia, mutta ei voi tietenkään aina yksin voittaa otteluita. Apuja tarvittaisiin ja varsinkin ylempänä olevilta pelaajilta, joiden luovuus on tällä hetkellä lähes nollatasoa. Sanchezin pitäisi olla Unitedin "talismaani", mutta 2 maalia siirtonsa jälkeen kertoo kaiken olennaisen chileläisen vireestä. Ei tuo nyt aivan sentään täysin surkea ole ollut, mutta kaukana siitä, mitä tämän tason pelaajalta odotetaan. Sanchezin siirto myös heikensi Martialin ja Rashfordin mahdollisuuksia ratkaisevasti ja kun kukaan näistä kolmesta ei ole vireessä, se näkyy tulostaululla. Toivon yhä käännettä Alexisin kohdalla, koska tiedossa on, miten kova pelaaja parhaimmillaan on kyseessä. Wolvesia vastaan Alexisilta nähtiin avausjaksolta muutama näyttävä kombinaatiopelaaminen 16-rajalla, mutta siihen se käytännössä jäi. Alexis elää lyhyen kosketuksen pelistä ja Unitedissa noin hienot kuviot eivät yleensä synny pelaajilta luonnostaan. Mitä vähemmän sanotaan Unitedin oikeasta laidasta sen parempi. Viime kesänä markkinat olivat kieltämättä rajatut, mutta 4 vuotta ilman oikeaa laitahyökkääjää alkaa olemaan jo vähän liikaa. Lisäksi joukkueessa on yhä kaksi pelaajaa, joiden olisi (kaikella kunnioituksella) pitänyt nostaa kytkintä vähän aikaa sitten. Pidän sekä Matasta ja Valenciasta muuten, mutta nämä kaksi eivät valitettavasti tarjoa enää hyökkäyssuuntaan yhtään mitään. Valencia uskalsi sentään aiemmin edes keskittää päin ensimmäistä puolustajaa, nykyään ei enää sitäkään. Ja Mata ei tosiaan ole enää sellainen pelaaja, jonka voit ottaa vaihdosta sisään ja odottaa tehoja. Toisella laidalla Shaw pelasi hieman tasapaksummin kuin aiemmin tällä kaudella, mutta pystyi pitämään Helder Costan melko hyvin kurissa. Vasemmalla puolella United pystyy hyödyntämään kentän leveyttä selkeästi paremmin Shaw'n ansiosta. Lukakulta nähtiin eilen huonoin peli miesmuistiin. Ei pystynyt pitämään lähes ollenkaan palloa, mikä on Mourinhon taktiikassa usein avainasemassa. Välillä Lukakun kohdalla nähdään myös totaalisia off-päiviä ja silloin tuon kaltainen pelaaja näyttää helposti amatööritason palloilijalta. Kaikki respectit Wolvesille joka oli juuri niin vaarallinen kuin osasin arvata ennen peliä. Cityltä nuo nappasivat myös pisteen ja tuskin yllätykset tällä kaudella vielä tähän jäävät. Costa ja Jimenez ovat kärjessä vaarallinen kaksikko ja keskikentän aggressiiviset taitopelaajat Ruben Neves sekä Joao Moutinho vahvistaisivat useampaa top6-seuraa. Nevesiä tuli joskus ManUun toivottua ja Moutinho on edelleen kyllä ihan laatupelaaja vaikka ikää on mittarissa 32 vuotta. +++ Pogba ++ Fred + De Gea, Shaw - - - Valencia - - Lukaku - Sanchez
 18. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Joo emmä sitä sanonukkaan et tää hyvältä näyttäs. On vaa hauska miten voittopelien jälkeen crisul on hiljasempaa mut tappiopelin jäljee vitut lentelee. Mut kyl mä toisaalta ymmärrän, on täs lähivuosina vähän vituttanu itse kutakin. Mut asiaan. Ei toi kovin hyvältä näytä. Vaikee sanoo et kuka tos pitäs puikkoihin ottaa et toi paranis. Eiköhän tää oo Josen vika vuosi jos kahesta tärkeimmästä ei tuu pyttyä. Tuntuu et Jose ei kyl enään saa revittyä parasta pelaajistaan irti. Esim. tässä monta kertaa esillä olleessa Liverpoolissa, niin ei se oo mistään pepsi-pelaajista rakennettu, mut Kloppilla on ollu näkemys mitä haluaa ja saa porukan kyl antamaan kentällä kaikkensa. Muistelee vaikka Fergusonin joukkueita niin kyl se sai välil aika keskinkertasesta porukasta revittyy huikeeta menestystä.
 19. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  Pereira varmasti kentälle, oli ihan pirteä eilen kentälle päästyään. Martialille minuutteja, rashford ja matic. Vai saako matic pelata jo viikonloppuna? Bailly olisi myös kiva nähdä ja varmasti Dalot saa 90min ja Mata.
 20. .....VS..... . Tiistai, Syyskuu 25 2018 Klo: 22.00 Old Trafford, Manchester
 21. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Kuusi kierrosta takana ja kahdeksan pojoa keulille. Kertonee jotain, turha kenenkään kieltää. Karmea ristiinpeluu kärjessä ja Manun ihmejytky voisi auttaa vielä, mutta luulen että tällä tyylillä kausi oli tässä. Toki katsotaan loppuun pelit, mutta tämä kausi ei ole meidän. Nyt voisi loppukauden opetella pelin rakentamista, syöttötarkkuutta, yhteispeliä, nopeita hyökkäyksiä....
 22. UEFA Champions League 2018-2019

  Hesari on julkaisut mielenkiintoisen jutun Belgaradin Punaisesta Tähdestä ja kytkösistä Jugoslavian hajoamissotin sekä kansanmurhaan. Jalkapallohuligaanit ryöstivät ja murhasivat säälittä – nyt heidän joukkueensa pelaa Mestarien liigassa Belgradin Punainen tähti pelaa jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheessa ensimmäistä kertaa. Otteluihin sitä seuraa kannattajajoukko, jonka kaikkien aikojen kuuluisin jäsen on muuan Željko ”Arkan” Ražnatović.
 23. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Tässä on GdS:n uudempi arvio avauksista: Goonersguide.com uskoo Milanin 2-0 voittoon.
 24. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Hah, tuota sanonut jo jonkun aikaa ja aina löytyy sokeita typeryksiä, jotka eivät asioita näe. Ja yleensä nämä ryömivät tappion jälkeen pois. Eli metsään meni. Faktat on faktoja. Tosellisuust on nyt sitä että manu ja liverpool ovat vaihtaneet paikkoja ja se tuntuu todella karulta. Kohta lähtee parhaat pelaajat pois ja vaikea houkutella parhaimpia. Aika näyttää kuinka pitkälle tämä etenee ja kuinka kauan se kestää.
 25. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Porukka ryömii koloistaan aina tappion hetkellä.
 26. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Vittu että on manu tippunut kauas citystä ja liverpoolista. Ei edes voi verrata keskenään joukkueita tällä hetkellä.
 1. Lataa lisää sisältöä
×