Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 05/30/2022 in all areas

 1. 3 points
  Wipu

  Siirtohuhut

  Kahdesta mainitusta Haaland herättää edes jonkinlaista "pelkoa", koska istuu lähes täydellisesti Cityn hyökkäykseen, josta puuttunut kliininen viimeistelijä boxista, josta ei tarjoilua ainakaan puutu. Nunez herättää lähinnä kysymysmerkkejä. Yhdellä kaudella Portugalin sarjassa 26 maalia ja..... niin mitä? Ja korostan, Portugalin sarjassa, jolle toki kaikki kunnia, muta hyppäys Valioliigaan on iso ja miten istuu Poolin pelitapaan. Kumpaakaan edellä mainituista herroista en olisi tässä siirtoikkunassa halunnut kyseisillä summalla Unitediin. Sillä Unitedin ongelmat eivät ole kärjessä ja rahat tulee sjoittaa muiden osa-alueiden vahvistamiseen. Yhtään peliä ei ole pelattu ja siirtoikkuna käsittäkseni vielä auki. Unitedin tilanne kilpailijoihin nähden on poikkeava, koska United on käytännössä rakentamassa uutta pohjaa ja rakennusvaiheen alussa. Kilpailijoista osa tekee täsmähankintoja toimivan rungon päälle ja osa paikkaa lähtijöitä vahvistuksilla. Itseänikin turhauttaa Unitedin saamattomuus siirtomarkkinoilla, mutta pakko tässä on luottaa ETHn näkymyksiin ja uskoa, että sieltä ne siirrot saadaan vielä kesäkuun aikana maaliin ja varsinkin nyt, kun Nations League on ohi ja pelaajat voivat hetken keskittyä muuhunkin kuin itse pelaamiseen.
 2. 3 points
  mts77

  Siirtohuhut

  Toivottavasti saadaan vaan siirrot mahdollisimman nopeasti pakettiin ja koko ryhmällä hiomaan pelityyliä jo pre seasonilla eikä vasta kun kausi on jo alkanut
 3. 2 points
  20Legend

  Siirtohuhut

  Siirtosumma Feyenoordin Tyrell Malaciasta hyväksytty. Hieman yllättävää, että United lähti ensin hankkimaan vasenta laitapakkia. Toisaalta Shaw viettää kuitenkin puolet kaudesta sairastuvalla, Telles on korkeintaan ok-tason tuuraaja eikä Williamsista todennäköisesti pidemmän tähtäimen ratkaisua tule.
 4. 2 points
  20Legend

  Siirtohuhut

  Fulham on tarjonnut Pereirasta 10 miljoonaa euroa. Brassi on niitä pelaajia, joilla kenties voisi olla tulevaisuutta Unitedissa, mutta ehkä näytön paikkoja on hänelläkin ollut jo tarpeeksi. Noin hyvään hintaan ei Unitedilla ole oikein varaa kieltäytyä. Hendersonin kanssa saatiin kauden mittainen laina sovittua. Nottingham maksaa kaikki palkat ja mukana on osto-optio, mikä on hyvä asia. Vuoden päästä pysyvä diili ja saadut rahat voi käyttää nuoreen, ETH:n pelityyliin sopivaan maalivahtiin.
 5. 2 points
  Kynot

  Siirtohuhut

  On tää kyllä uskomattoman raskasta seurata tätä siirtoikkunaa. Vähä joka puolella kilpailijat saa siirtoja maaliin, mutta United puhaltelee muniin. Täytyy toivoa, että tästä ei tuu ihan täyttä fiaskoa.
 6. 2 points
  Päivitellään tänne jo ensi kauden alkua: FC Köln 16. heinäkuuta Zalaegerszegi TE 23.heinäkuuta Olympique Marseille 31. heinäkuuta
 7. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Luin saman kanssa. Semmoista se on futisbisnes välillä on. Sanches olisi ollut hyvä kaappaus, mutta tuolle pelipaikalle voi löytyä kyllä joku muukin hyvä korvaaja. Itse en pidä tätä niin outona huhuna. Marcelon ura jyrkässä laskusuunnassa ja kyseessä olisi varamies Theolle. Mikali Ballo-Toure ei jatka, mikä on enemmän ja vähemmän todennäköistä, niin tarvitaan varavaspa. Siihen rooliin voisi Marcelo olla hyvä haku. Tiedä häntä.
 8. 2 points
  20Legend

  Siirtohuhut

  Tässä nyt ihan roskalähteet taustalla, joten tuskin kovin herkästi on CR7 vielä liikahtamassa tänä kesänä. Mitä olen uutisia muuten seurannut niin melko sama meno jatkuu Unitedilla kuten ennenkin. Eikä ihmekään, jos rekrypuolta ei ole pahemmin päivitetty paremmaksi. Toivoa luo kuitenkin se, että yksi maailman osaavimmista managereista on takomassa näille pallopäille järkeä. FDJ selvästi on sellainen pelaaja, josta kannattaa vähän enemmän maksaa ja jonka ETH ehdottomasti haluaa. Loput hankinnat on sen sijaan täyttä arvailua eikä huhujen perusteella voi sanoa, kenestä United olisi todella kiinnostunut. Huhuissa on ollut lähinnä Ajaxin ja ETH:n ex-pelaajia, mutta onko Unitedilla kykyä hankkia oikeita pelaajia, vaikka ensisijaiset kohteet eivät tarttuisi haaviin? FDJ:n jälkeenkin tarvitaan vähintään 3 pelaajaa ja mielellään siten, että siirrot ovat paketissa pre-seasonin aikana.
 9. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Varavaihtoehtojen ykkönen on ollut Gleison Bremer, mutku senkin tilanne on vähän, mitä on, niin nyt on varavaravaihtoehtona Arsenalin Pablo Mari, Jossain huhuissa näin, että siirtobudjetti olisi 100 megaeuroa, mutta mistä niistä tietää. Joka tapauksessa minun silmään touhu on näyttäynyt samanhankiseltä, kuin ennenkin. Etsitään nuoria ja potetiaalisia pelaajia sekä tongitaan muiden joukkuiden roskiksia, joista voi löytyä potentiaalisia pelaajia (esim. Origi.). Tämä on ihan hyvä strategia, Jos on vaikka se satku käytössä ja uhraat siitä 60:ä yhteen staraan, niin kovin vähän jää jäljelle.
 10. 2 points
  mts77

  Siirtohuhut

  Vetovoima riippuu varmaan miltä kantilta asiaa katsoo... Erik varmaan saa houkuteltua valmentamiaan ja haluamiaan pelaajia, mutta lehdistön tarjoamat ja fanien haluamat supermegastarat ei ehkä tunne vetoa
 11. 2 points
  20Legend

  Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Matan lähdölle myös lopullinen vahvistus, vaikka tämä oli hyvin selvää jo aiemmin keväällä. Tuntuu vähän oudolta kirjoittaa näin mielellään pelaajasta, jonka potentiaali ei Unitedissa koskaan täysin realisoitunut. Mata ei todellakaan ollut ikäloppu tullessaan Manchesteriin kovan hypen saattelemana tammikuussa 2014. Moyesin aika oli fiasko, ja perinteinen 10-paikan pelintekijä hukattiin laitapelaajana. LVG:n aikana Mata pelasi parhaat ottelunsa Unitedissa; mieleen jäi erityisesti Liverpoolin dominointi vieraskentällä keväällä 2015. Oikeastaan näihin aikoihin ajoittuu myös koko SAF:n jälkeisen Unitedin pelillisesti parhaat ajat, vaikka jälkikäteen ajateltuna kyseinen periodi aiheuttaa monissa faneissa ristiriitaisia tuntemuksia. Toki myös LVG sai ajoittain vain vähän irti Matasta, joten ei nuo pari vuotta mitään täysosumia olleet. Viime vuosina saatiin tyytyä näkemään lähinnä väläyksiä Matan teknisestä osaamisesta sekä syöttö- ja vapaapotkutaidoista. Myöhempien managerien pelitapa ei soveltunut Matan vahvuuksille lainkaan, eikä toisaalta fysiikka enää riittänyt tahkoamaan brittifudista. Espanjalainen ei valittanut, vaan tyytyi suosiolla pienempään peliaikaan ja pukukoppipelaajan rooliin. Voidaan tietysti arvuutella sillä, että jos Mata olisi lähtenyt seurasta jo viitisen vuotta sitten, hän olisi helposti voinut loistaa jossakin muualla. Mata valitsi Unitedin, ja varmasti olisi voinut lähteä aiemmin, jos olisi näin halunnut. Seuran näkökulmasta ajateltuna pienessä roolissa ollut ja maltillisella palkalla pelaava Mata kävi ihan hyvin järkeen. Kaikkea hyvää Matalle mitä sitten jatkossa tekeekin. Peliura tuskin on paketissa, joten ehkä pelailee vielä pari vuotta kotimaassa? Kuitenkin, kentällä ja sen ulkopuolella yksi tyylikkäimmistä pelaajista, joita on United-kannattajana saanut seurata.
 12. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Tähän sama myös. Tätä vielä tarkennan silti: Pidän kyllä Zaniolosta pelaajana. Kaverissa on parhaimmillaan jotain menneiden aikoien maagista 10:n paikan pelaajaa, vaikka on pelannut siellä oikeassa laidassa kai enemmälti. Mutta fakta on se, ettei hinta-laatusuhde ole kohdillaan. Ne huonot puolet pake hyvin kiteyttikin. Laitoin eilen pientä kyssaria myös sillä näkökulmalla, että Milanin huhut on ollut aika maanläheisiä. Mutta jos nyt todella tulee uusi omistaja, niin muuttuuko huhujen ja Milanin suunta?
 13. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Milan on väitetysti tarjonnut Dybalalle diiliä 4 miljoonan vuosipalkalla. Vähän tuntuu, ettei pidä paikkaansa. Eivät Maldini ja Massara varmasti toimi sillä tavalla, että ehdottelevat summamutikassa joka suuntaan sopimuksia selvästi alle pelaajien palkkapyyntöjen toivoen sormet ristissä, että joku tärppää. Ei nämä kaverit mitään amatöörejä ole. Päinvastoin: ovat tarkasti selvittäneet kohteet, joita lähestytään ja ne lähestymiset on tehty aikoja sitten. Aivan höpöpuhetta, että kun Dybala pyytää +6 miljoonaa niin M&M menisi hattu kourassa pyytämään häntä Milaniin. Sehän on jo tehty selväksi, että Milaniin ei haluta palkkasotureita vaan sellaisia pelaajia, jotka haluavat Milaniin. Varmaan parempi jättää höpöhuhut vähäksi aikaa seuraamatta.
 14. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Ei sinänsä huhu, mutta summa lienee. Puma & Milan jatkaneet yhteistyötään. Huhun mukaan aiempien vuosien 10-13M€/v maksu nouseekin jo 30M€/v-tasolle. EDIT: Tarkennus: " With regards to the economic aspect, no official figures have been leaked from Milan but broadly speaking, the deal will go from €14m per year to around €30-35m for what becomes the richest sponsorship deal in the club’s history. "
 15. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Lotito on tunnettu näistä uskomattomista hattuhinnoista. Todellisuudessa Acerbi tulee muutamalla miltsillä tai sitten ei ollenkaan. Asensiosta sen verran, että 20 milliä siirtokorvausta ja 5 milliä palkkaa kuulostaa aivan realistiselta Milanille, jos tulevat siihen tulokseen, että tuolla rahalla ei parempaa saa. Asensio on kuitenkin "vasta" 26-vuotias ja on silti kokenut konkari suurseurasta. Näyttöjä ei ole liikaa päässyt antamaan, mutta se ei ole mikään ihme Realissa.
 16. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Milanin siirtomarkkina on ollut tosi hidas. Se kertoo joko siitä, että suunnitelman mukaan mennään ja se on selkeä – tai siitä, että on sormi suussa eikä pystytä tekemään oikein mitään... Kessie on erittäin vaikea korvata, koska laadukkaalla pelisilmällä varustetut väsymättömät keskikentän jyrät ovat harvinaista lajia. Katsokaapa vaikka mitä Real Madrid maksoi Monacolle Aurelio Tchouamenista: 80 miljoonaa + bonukset. Siksi Milan yrittää Renato Sanchesia loppuun asti, koska hänessä nähdään jotain sellaista, jolla keskikenttä saadaan balanssiin. Ehkä Tonali putoaisi alemmaksi tms. Tosiasia on, että Milanin on paikattava Kessien jättämä aukko jotenkin – ellei sitten Pobegan ajatella täyttävän Frank the Tankin isot nappulakengät puolustavana keskikenttäpelaajana. Fysiikkaa, silmää ja taitoa on. Eihän Kessiekään ollut DM tullessaan Milaniin vaan Pioli teki hänestä sellaisen (...sen jälkeen kun olin kirjoitellut tänne foorumille lukuisia kertoja, että Kessien pitäisi olla pohjalla ja käyttää fyysisyyttään vastustajan pelin rikkomiseen ). Heh, no joo moni jalkapallosta ymmärtävä varmasti huomasi saman. Kun Kessie otti ns "Gattuson roolin" niin Milan alkoi voittaa. Kessie pelasi vuosien ajan melkein kaikki pelit ja oli erittäin tärkeä, jopa kriittinen palanen Milanin systeemissä. Valmentajan unelmapelaaja. Nyt se aukko jää Tonalin, Bennacerin ja ehkä Pobegan harteille – ellei sitten Maldini ja Massara pamauta jotain yllätysostosta (huhuissa ollut Aston Villan 24-vuotias brassi Douglas Luiz). Toppariasiassa samaa mieltä, kuin pake: kriittisten hankintojen paikka on muualla (#10 & RW). Lisäksi ykköstopparipari on jo: Tomori & Kalulu -duo, joka on näyttänyt kyntensä. Kjaer palaa loukista ja myös Gabbia on olemassa ja varmasti nälkäinen. Huhuissa on pyöritelty SS Lazion Acerbia, joka on muuten pelannut Milanissa 2012-2013. Ikää on 34, mutta se ei ole topparille jäätävästi ja Acerbi olisi halpa. Jos suostuisi rotaatiorooliin niin vaikuttaisi ihan ok-hankinnalta. Kun Botman nyt meni sivu suun niin Milanilla onkin sitten enemmän rahaa hyökkäyspään ja keskikentän korjaamiseen. Dybala olisi oma unelma kymppipaikalle. Aivan huikea pelaaja ja uskoisin sopivan Piolin systeemiin erittäin hyvin, siihen Diazin paikalle. Samalla Diaz saisi todellisen haasteen ja ehkä se kirittäisi espanjalaisen pikkuväkkärän ottamaan seuraavan askeleen kehityksessä. Parasta Dybalassa olisi se, ettei siirtokassaa kuluisi kuin allekirjoitusbonukseen, jolloin rahaa voitaisiin käyttää kunnon RW:n hankintaan (huhuissa Ziyech, Asensio, De Ketelaere). Ajatusten Tonavan lopuksi faktoja: VARMAT SISÄÄN: Divock Origi (FW, LW, RW) Yacine Adli (CM, ACM) Tommaso Pobega (CM, DM) VARMAT ULOS: Franck Kessie (DM, CM) Alessio Romagnoli (CB) – melko varmasti lähtee Zlatan Ibrahimovic (FW) – niin kauan poissa joka tapauksessa, että voi laskea ns. "lähtijäksi"
 17. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Real asettanut Asension hintalapuksi 20M€. Palkkapyyntö vähintään 5M€. Kumpikin sellaisia lukemia, että Milanilla pitäisi olla varaa. Myös Pioli on jo antanut OK:nsa pelaajan suhteen. Itse en pidä Asensiota tarpeeksi hyvänä tuonne oikealle laidalle, mutta katsotaan nyt tuleeko edes. Ensin pitäisi olla joku, joka neuvottelee siirron ja sellaista ei kohta ole seuran palkkalistoilla lainkaan. Tosin taas huhuissa olisi että tänään M&M allekirjoittaisivat jatkopahvit, mutta enpä tiedä. Myös Origin pitäisi tänään saapua Milanoon ja huomenna olisi medicalit. Jospa edes tuo pitäisi paikkaansa.
 18. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Loistava kiteytys Milan tämän hetken tilanteesta. Ja hiukan aiempaan keskusteluun Yacine Adlista ja keskikentäpelaajiista. SempreMilanissa kaverin entisen valmentajan haastattelu: Manicone was asked if Adli can be seen as a replacement for Franck Kessie but he made it clear that that is not the case. “No, and don’t make that mistake. Yacine is another type of player, he has a different quality, he is talented. One thing is certain, you cannot think of replacing Kessie, tactically, with him,” he said. Mä jotenkin kaipaisin tankin tapaistakin kaveria sinne keskikentälle. Ilmeisesti Adli ei sitä ole.
 19. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Olet joo oikeassa, ettei Kessien viime kausi kokonaisuutena ollut kovin onnistunut, mutta jos taas katsotaan kevään pelejä, niin niissä norsunluurannikon kaveri oli hyvä. Sanoisin, että se oli iso osa sitä Kalulu-Tomori -kaksikon nollapelejäkin, kun kaksikon edessä luuti Frank the Tank. Sen puuttuminen voi olla vielä yllättävän iso menetys.
 20. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Belotti olisi hyvä hankinta, mutta jos rehellisiä ollaan, niin vaikka kärkeen olisi heittää Giroud, Origi, Belotti & Zlatan (siis 1-2 kerrallaan), niin ongelma olisi edelleen se, että jonkun pitää luoda ne maalipaikat. Jos Leao & Rebic jäävät, vasen laita on kunnossa sen osalta. Kumpikin osaa tehdä lisäksi maaleja itsekin. Entä keskusta ja oikea laita? Not so much. Adli & Pobega ovat toki kysymysmerkkejä, mutta CDK tai Dybala #10-paikalle nostaisi maalipaikat uusiin sfääreihin. Ja se oikea laita? Noh, Messias ostettaneen ja jollei jompaakumpaa RW:stä (Messias & Saele) myydä ja sitä myötä hankita uutta VAHVISTUSTA, niin oikealta laidalta ei sitten maaleja tarvitse tulevallakaan kaudella odottaa. Itse lähtisin tälle linjalle: 1. Todellinen vahvistus RW:ksi. Esim. Berardi. Chelsean Ziyechistä tuli huhu, jonka mukaan kaveri olisi TAAAS tulossa laina+optio-diilillä Milaniin. 2. #10. CDK tai Dybala. 3. Varatoppari. 4. Vara-Theo. 5. Hyökkääjä. 6. Jos rahaa jää, keskikentälle joku. Adli & Pobega kyllä paikkaavat Kessien aukon hyvin. Belotti olisi hyvä, ilmainen hyökkääjä muutamaksi vuodeksi. Hyvä varamies. Toppariin ei kannata 20-40M€ törsätä kun nykykolmikko on riittävä. Tarvitaan vain neljäskin loukkaantumisten varalle mutta ei liian kallista. Theon loukkaantumiseen ei nykyjoukkueessa ole varaa. Kalulu, Florenzi & Calabria tarvittaessa paikkaavat silloin tällöin, mutta pidempi poissaolo olisi katastrofi. #10-roolia ei voi Diazin ja Krunicin harteille jättää. Viime vuonna riitti scudettoon, mutta jos (kun) UCL-menestystä halutaan, niin kaksikko ei todellakaan täytä kriteerejä. EDIT: Ja jos rahaa oikeasti on vain 40-50M€, niin sitten ne rahat oikeaan laituriin ja ilmaiseksi sitten muille tonteille esim. Dybala, Belotti & Acerbi. Kaksi Italian maajoukkuepelaajaa, joiden myötä pakottava ostotarve saataisiin lykättyä vuodella - ehkä jopa kahdella - eteenpäin. Dybala nyt olisi iso apu useammaksikin vuodeksi. Toki kaverin palkkaan menisi paljon massia, mutta kulut jakautuisivat tasaisesti viidelle(?) vuodelle ison kertarysäyksen sijaan. Siinä olisi 0 euron siirtobudjetilla (noh, allekirjoitusbonukset toki pitää huomioda, mutta ne maksetaan myös ostopelaajien kohdalla) kolme pelipaikkaa kuitattu kuntoon. Olisivat niitä täsmähankintoja, joilla nostetaan joukkueen tasoa perinteisten "ostetaan halpa sika säkissä ja katsotaan vuoden päästä tuliko sittenkin ostettua timatti"-Ranska-ostojen sijaan. Eli vähän kuin Ballo-Toure, joka meni niin pahasti metsään kuin mahdollista. Ei ollut Theolle varamieheksi ei.
 21. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Loppuviikon huhuissa siirtobudjetti on kutistunut nollaan! Joudutaan myymään parhaat pelaajat, että saadaan U21-pelaajia ostettua tilalle.
 22. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Jep, juuri näin. Ja tosiaan muutama kaveri (Romano yksi niistä) on niitä, jotka OIKEASTI tietävät sisäpiirijuttuja. Todennäköisesti aika moni ns. "twitter-tietäjä" keksii juttuja omasta päästään.
 23. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Marcelosta sen verran, että kaverihan tulisi nimenomaan Theon varamieheksi. 3M on mielestäni ihan hyvä yritys, vaikkei todennäköisesti tuotakaan tulosta. Enempää ei kannattaisi edes maksaa. Sanches & Botman. Niin... Aika näyttää. Huhujen mukaan M&M:n siirtobudjetti onkin tippunut 60M€:oon, mutta siitäKIN huolimatta kaksikko olisi jatkosopimuksen tekemässä. Väittävät, että nimet tulevat papereihin tällä viikolla. Uskon kun näen. Ja sen jälkeen kun nimet on papereissa, voidaan vihdoin odottaa niitä pelaajien allekirjoituksia myöskin. Origi nyt on varma, mutta mikään muu / kukaan muu ei. Botman & Sanches näyttävät haluavan Milaniin, mutta jos huhut 60M€:n siirtokassasta pitävät paikkaansa, niin kaksikon ostamisen jälkeen rahaa ei olisi muihin. Ja tilannehan on se, että kumpikaan pelaajista ei oikeasti ole SE, jota joukkue kaipaa. RW ja #10 on ne paikat, jotka pitää fiksata. Varatoppari ja keskikenttäpelaaja eivät ole kriittisiä. Kjaer tekee paluun, Pobega & Adli uusina mukaan. Toki varatoppari tarvitaan Romagnolin lähdettyä mutta 30M€ sellaiseen on liikaa. Huhuissa on heitetty myös Francesco Acerbi, joka on ilmaissut halukkuutensa palata Milan-paitaan. En erityisen innoissani ole tästä, mutta jos se säästää rahat laadukkaasen RW:hen tai vaikka Dybalaan/CDK:een #10-paikalle, niin fine. Tällä viikolla siis tuskin tapahtuu muuta kuin korkeintaan Maldinin & Massaran jatkot. Jos niitä ei näy, niin sitten ollaankin todella suurissa ongelmissa enkä edes halua lähteä vielä miettimään sitä skenaariota.
 24. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Vaikuttaa pahasti siltä, että menetetään Renato Sanches. Huhut ovat tuoneet Sanchesia Milaniin jo tammikuusta asti, mutta jokin pullonkaula neuvotteluissa on ollut – ilmeisesti Milanin tarjoama summa Lillelle on ollut liian pieni tai jotain. No, nyt näyttää, että tinkiminen ja vitkuttelu koituu koko diilin kohtaloksi. PSG on nimittäin työntänyt lusikkansa soppaan, kertoo Fabrizio Romano, joka on yksi siirtomarkkinoiden luotettavimpia lähteitä. PSG antoi potkut tekniselle johtajalle Leonardolle ja koutsille Mauricio Pocchettinolle. GM:n paikalle tulee Luis Campos, joka oli ennen Lillen tekninen pomo ja joka osti Sanchesin Lilleen. PSG:n uudeksi valmentajaksi puolestaan on tulossa Christophe Galtier, joka oli Sanchezin valmentaja Lillessä... Eli eiköhän se Sanches-diili ollut siinä, kun yhtälöön lisätään vielä PSG:n pohjaton rahapussi. Milanilla on muutenkin ollut hässäkkää omistajavaihdoksen yhteydessä. Mitä ilmeisimmin Maldini ja Massara jatkavat uusilla sopimuksilla seuran teknisinä johtajina, mutta neuvotteluissa on kestänyt aikaa. Se taas on laittanut siirtomarkkinat hetkellisesti "on hold" -tilaan, joka taas näyttää johtavan menetettyihin mahdollisuuksiin. Pidän melko selvänä, ettei Sanches siirry Milaniin ja taitaa olla Sven Botmanin kanssa yhtä vaikea tilanne. Ja syy saattaa olla se, että nykyinen Milan yrittää tinkiä niin paljon. Saattaa siis olla, että näistä kolmesta "varmasta" tuleekin vain Origi ilmaissiirrolla. no ei mitään... täysi luotto Maldiniin ja Massaraan, M&M's. Tässä käy kuitenkin niin, että ei saada Sanchesia, ei Botmania, ei Langia, ei De Ketelaerea, ei Berardia, ei Scamaccaa, ei Belottia... Sitten tulee joitain täysin tuntemattomia junnuja jostain Lyonin akatemiasta. EDIT: Niin joo, väittävät, että Milan olisi tehnyt tarjouksen Marcelolle (3 miltsiä kaudesta), joka jättää Real Madridin kaikkien aikojen eniten palkintoja voittaneena pelaajana. Huhu vaikuttaa hyvin oudolta, koska Milanilla on vasempana pakkina Theo. Mikä järki olisi istuttaa samalle pelipaikalle kaksi niin dominoivaa pelaajaa? Kilpailutilanne, joka kehittää Theoa entisestään? No joo, mutta kumpi tahansa joutuisi istumaan penkillä niin se aiheuttaisi varmaan ongelmia enemmän kuin hyötyjä.
 25. 1 point
  herpati

  Siirtohuhut

  Uutiset englamnista kertoo että manun pörssiarvo romahtanut 1,5 miljardia euroa. Vaikuttanee siirtomarkkinoilla!?
 26. 1 point
  tractor girl

  Siirtohuhut

  Yhtään peliä ei ole pelattu joo mutta yritin sanoa että pool ja city tuskin huononee noilla vahvistuksilla ja Manu yrittää saada koko kesän De Jongia, joka ei edes taida haluta barcasta pois. Iskeneekö sitten paniikki heinä/elokuun vaihteessa kun huomataan että käteen jäi ne lingaarditmartiaalitjabeekit... Ois se vaan helvetin kiva kun joskus saataisiin nuo siirrot ajoissa eikä kauden alettua.
 27. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Se, että Milan on saanu neuvoteltua parin(?) millin alennuksen Messiaasta tekee diilistä varsin kelvollisen. Kyllähän kaveri maaleja osaa tehdä - tasaisuuden puute vain vaivaa. Mutta kyse voi olla sopeutumisongelmista tms. väliaikaisesta "ongelmasta". Jos brassi pystyy nostamaan tasoaan, niin onhan se kortti katsomisen arvoinen. Ihan siedettävä supersub:han Messiaasta voi tulla niihin peleihin, joissa maaleja pitää vielä tehdä. Mieluummin näissä tilanteissa Messiaan kuin Saelemaekersin kentälle laittaisin. Ja puolestaan niihin peleihin, joissa pitää varmistella johtoasemaa, Saelemaekersin sijaan laittaisin ehkä kuitenkin mieluummin Florenzin kentälle. Diazin suhteen ei myöskään mitään ihmeellistä ratkaisussa. Lainasta oli jo ennestään sovittu ja potentiaalia kaverissa on. JOS tämä olisi se läpimurtokausi, niin sitten vaan aktivoimaan se osto-optio (tällä kertaa ilman tinkimistä?!) ja jos ei, niin sitten Diaz palaa Espanjaan. Siinäkin tapauksessa CDK:lla saattaisi olla siinä se kirittäjä #10-paikalle tulevan kauden ajan kun Maldinistakaan ei taida siihen hommaan olla. Eikä Rebiciä jostain syystä siinä peluuteta. Jos edes jää.
 28. 1 point
  Kynot

  Siirtohuhut

  Vajaa kuukaus olis aikaa saada siirrot maaliin jos ennen pre seasonia meinaa saada, mielenkiintoista nähdä et miten onnistuu. Vahvasti ei oo ainakaan alkanu.
 29. 1 point
  Pelikaveri kertoi, miltä tuntuu pelata ”isänsä ikäisen” Zlatan Ibrahimovicin kanssa: ”Hän suuttuu, jos en syötä hänelle” Ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic johdatti lupaustensa mukaisesti AC Milanin tällä kaudella Serie A:n mestaruuteen. Zlatanin kausi oli loukkaantumisista johtuen rikkonainen, ja hän meni heti kauden päätteeksi leikkauspöydälle. Vuonna 2022 Zlatania ei enää pelikentällä nähdä, mutta syksyllä 41 vuotta täyttävä Zlatan saattaa tehdä ensi vuoden alussa jälleen comebacin kehiin, jos polvileikkauksesta toipuminen sujuu hyvin. Zlatanin 22-vuotias pelikaveri, Real Madridin kasvatti Brahim Díaz kertoi AS:lle, millaista ruotsalaishyökkääjän kanssa oli pelata. Hän jatkaa Milanissa ensi kaudellakin, ja saa varmasti konkareilta hyvää oppia jatkossakin. – Zlatan on isäni ikäinen, ja ratkaisee edelleen pelejä. Minulle hän on ollut ja on edelleen pukukopin isähahmo. Hän on auttanut minua paljon. Kuten aina sanon, hän on helpottanut elämääni, Díaz kiitteli. – Syötän kuitenkin pallon hänelle aina, kun voin. Muuten hän suuttuu. Hän on uskomaton pelaaja, jolla on vahva karisma. Hän tykkää voittamisesta ja työnteosta, ja antaa myös muiden tuntea sen. Ibrahimovic tekee muista parempia pelaajia, koska hän haluaa saada heistä parhaan irti. Brahim Díaz pelasi päättyneellä kaudella Milanin paidassa 40 ottelussa, ja sekä teki että syötti niissä neljä maalia.
 30. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Vaikkei nyt ihan Milan-huhu olekaan, niin sitäkin huvittavampi. Tuotti meinaan sellaisen virneen kasvoille, ettei paremmasta väliä. Jaa mikäkö? Inter laittanut turkkilaisen pelintekijänsä myyntiin: https://milanreports.com/2022/06/13/calhanoglu-inter-just-one-season/
 31. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Lähde: AC Milan vahvistumassa Portugalin maajoukkueen keskikenttäpelaajalla Hallitseva Italian Serie A:n mestari AC Milan on vahvistamassa keskikenttäänsä Renato Sanchesilla, uutisoi siirtoguru Fabrizio Romano. Sanches, 24, on edustanut viimeiset kolme kautta ranskalaisseura Lilleä. Romanon mukaan henkilökohtaisista yksityiskohdista milanolaisseuran ja Sanchesin välillä on jo sovittu. Kyse on hänen mukaansa enää muutamista yksityiskohdista seurojen välillä. Sanchesin sopimus tulee olemaan viisivuotinen. Benfican kasvatti on ehtinyt edustaa aiemmin urallaan muun muassa Bayern Müncheniä. Tuolloin todellinen läpimurto jäi kuitenkin tekemättä. Portugalin maajoukkueessa pelejä on kertynyt vyölle tähän mennessä 32.
 32. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  1) Renato Sanches -huhut voimistuvat. On ilmeisesti piipahtanut pikaisesti jo Milanossakin ja ensi viikolla väitetään siirron vihdoin tapahtuvan. 2) Roma & Milan päässeet sopuun Florenzin 2,7M€:n siirrosta (ts. Milan onnistui tinkimään puolet pois pyynnistä). Tai niin väitetään. Katsotaan pitääkö paikkaansa. EDIT: Vaikkei enää koskekaan meitä, niin tämä vain oli niin huvittavaa, että pakko jakaa. Parsaloona tarvitsee jostain 500M€ sillä on konkurssin partaalla ja sen lisäksi palkkakuluja pitäisi karsia 160M€. Eli suurinpiirtein sen verran pitäisi karsia kuin Milanin viime kauden koko joukkueen palkkakulut olivat. Onnea vaan Cashielle valitsemallaan tiellä. Tosin kyllä seura jostain rahat löytää ja UEFA ei ole koskaan rangaissut Barcaa mistään rikkeistä (vaikka rikkoivat aikoinaan toistuvasti alaikäisten värväystä koskevia sääntöjä jne. ja tuomittiin siirtokieltoonkin pari kertaa vain UEFA:n poistaakseen kiellot aina siirtoikkunoiden ajaksi jottei mitään oikeaa harmia rangaistuksista tulisi).
 33. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Heekillä on vahva intuitio Origin siirron suhteen. Sanokaa minun sanoneen, että Origi tekee ensi kaudella 10-15 maalia. Tuntuu, että tässä on monta tähteä on kohdallaan. Plussat: - Origi on nopeampi kuin Giroud, joten Milanin kyky nopeisiin vastaiskuihin sopii hänelle erinomaisesti - Origilla on iso halu näyttää voivansa olla ykköspyssy ja on vasta lähestymässä hyökkääjän prime-ikää - Origi haluaa päästä myös Belgian maajoukkueessa parempiin asemiin (MM-kisat) ja tästä tulee lisää motivaatiota - palkintokaapissa on kultaisia mitskuja Mestareiden liigasta, Valioliigasta yms. eli tietää, mitä isojen asioiden voittaminen vaatii - on tehnyt maaleja kovissa paikoissa maailman kovimpia joukkueita vastaan (pääkoppa kunnossa) - on treenannut seitsemän vuotta yhden maailman parhaimman valmentajan, Kloppin alaisuudessa (ei kaukana Milanin pelitavasta) - on treenannut seitsemän vuotta kovan tason huippupelaajien kanssa (skillz) Miinukset: - Italian liigaan voi olla vaikea sopeutua - uusi kieli ja uusi kulttuuri voi ottaa aikansa Muita plussia: - voi helposti bondata Tomorin (Englanti-tausta) ja Saelemaekersin kanssa (mikäli tämä jää) - Origin tulo kirittää Giroudia uhmaamaan ikääntymistä
 34. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  No ei nyt sentään.. Näin minäkin tämän asian näen. Minusta tämä kortti kyllä kannattaa katsoa, jos hintalappu on oikea. Mutta tuskin Roma haluaa luopua kohtuuhinnalla. Mut joo. Tänään Liverpool toivotteli Origille hyvää loppuelämää. Valioliiga.comissa on hyvät muistelot. Tässä siitä pätkä: Nöyrä joukkuepelaaja tähtien takana Origi oli koko uransa Liverpoolissa vaihtohyökkääjän roolissa. Nuorena kehittyvänä lahjakkuutena seuraan ostettu belgialainen saapui Anfieldille vasta vuosi siirtonsa jälkeen. Peliaika oli pääasiassa koko seitsemän vuoden ajan vähäistä. Kauden 2019-20 28 valioliigaottelua lukuunottamatta Origi esiintyi jokaisella kaudella alle 15 sarjapelissä. Tuon kauden suuri ottelumäärä oli seurauksia edellisen kevään sankariteoista Mestarien liigassa. Viimeisellä kaudellaan Origi pelasi vain seitsemässä valioliigaottelussa, mutta teki minuutteihinsa nähden vakuuttavat kolme maalia. Origi viimeisteli kokonaisuudessaan kaikki kilpailut mukaanlukien 175 otteluun 41 maalia. Belgialaiskärki oli läpi Liverpool-jaksonsa suurempien tähtien vaihdossa. Ensin edellä oli kolmikko Mané-Firmino-Salah. Myöhemmin kuvaan tulivat myös Wolverhamptonista kesällä 2020 saapunut Diogo Jota ja tammikuussa Portosta saapunut Luis Diaz. Monen hyökkääjän ego olisi saattanut turhautua vastaavassa tilanteessa, mutta ei Origin. Belgialainen täytti hänelle asetetun rotaatioroolin ja käytti mahdollisuutensa niiden tarjoutuessa. Origi asetti aina joukkueen edun omien henkilökohtaisten tavoitteidensa ympärille. – Yritän aina olla paras Divock, joka voin olla. Yritän auttaa joukkuetta niin paljon kuin voin ja luotan valmentajan tekevän oikeat päätökset. Haluan pelata jokaisen minuutin, mutta haluan voittaa sitäkin enemmän, Origi kuvaili asennettaan Sky Sportsille. Origi voitti viimeisellä kaudellaan Liverpoolissa FA Cupin ja Liigacupin. Saavutettuaan kaiken mahdollisen Anfieldillä uransa tärkeimpiä ikävuosia pelaava hyökkääjä on valmis seuraavaan lukuun. Origi ei ole Lillen ja Wolfsburgissa kaudella 2017-18 vietetyn lainajakson jälkeen pelannut seurassaan säännöllisesti avausroolissa. Lähtö Liverpoolista avaa portteja henkilökohtaisen uran edistämiseen. Origin on huhuttu siirtyvän seuraavaksi Italian Serie A:ssa mestaruutta tällä kaudella juhlineeseen AC Milaniin. Milanolaisseuran ikääntyvä hyökkäyskalusto tarjoaisi belgialaiselle alustan läpimurtoon ja saada ansaitsemaansa arvostusta myös henkilökohtaisella tasolla. Voitokkaat hetket ja lisäajan sankariteot tulevat jäämään Liverpoolin historiaan. Origi tarjosi kannattajille hetkiä, jotka tekivät hänestä ikuisen lemmikin heidän sydämisssä. Nyt on aika uusille tuulille.
 35. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Huhuja liikkuu nyt paljon Leaosta. Realiin ja PSG:hen en jotenkin usko, koska heillä on "omat Leaot" eli Vinicius Jr. Realissa ja Neymar PSG:ssä, mutta Valioliigasta voi tulla uhkaa: omissa papereissa nämä ovat Liverpool, Man City, Chelsea ja Manu tässä järjestyksessä. Jokainen näistä seuroista pystyy halutessaan maksamaan 150 miljoonan ulosostopykälän, jos sille päälle sattuvat. LIVERPOOL Suurin tarve lienee Liverpoolilla, josta lähtee sekä Mane että Origi, jotka molemmat pelaavat vasemman laiturin tonttia. Klopp haluaa sinne kovan 1 vs 1 -pelaajan ja Leao voi olla sellainen, mikä poolia kiinnostaa. MAN CITY Pep Guardiola saa pelata sheikkien leikkirahalla miten haluaa ja saattaa olla valmis maksamaan mitä vain jostakin pelaajasta, vaikka sille paikalle olisi jo kova pelimies. Pep tavoittelee aina täydellisyyttä ja joku pieni yksityiskohta saattaa saada hänet todella haluamaan jonkun tietyn pelaajan – ja silloin sheikit avaavat shekkivihkonsa. CHELSEA Seura vaihtoi omistajia ja sellaisessa tilanteessa suuren seuran uudet omistajat antavat kannattajille "lahjan" eli ostavat jonkun todella kalliin pelaajan. Ehkä sellainen voisi olla Leao, josta jalkapallomaailma puhuu. Varsinkin, kun Chelsealla ei oikein ole vasenta laituria. MANU Vaikka Manua ei pidetä ostoseurana niin Manu on käyttänyt 2000-luvulla yli 2 miljardia pelaajahankintoihin. On ostettu Pogbaa 100 miljoonalla ja monia muita hieman pienemmällä, mutta silti valtavalla rahalla. Seura on uudelleenrakennuksen vaiheessa, joten mitä vain voi tapahtua. Jättipalkkaa nyhtävä Pogba muun muassa lähtee jne. Jos uusi valmentaja on iskenyt silmänsä Leaoon niin Manu saattaa ostaa päräyttää. Summa summarum: Jos olisin Maldini niin olisin valmis sitomaan Leaon joukkueeseen isohkolla palkalla ja 250 miljoonan ulosostopykälällä. Jos joku sellaisen summan sitten maksaa niin se on jo niin paljon, että sitten maksaa. EDIT: Jos olisin Leao niin en lähtisi, mikäli seura vain tarjoaa selvän palkankorotuksen ja hyvillä bonuksilla. Milan on hyvässä vaiheessa ja kasvava seura, jossa Leao saa takuulla vastuuta tutussa systeemissä. Mahdollisuus voittaa ja kasvaa samalla. Mahdollisuus tulevaisuudessa neuvotella palkkaa ylöspäin, kun seura kasvaa. Milan ei voi lähteä tinkimään Leaon kanssa, kun kysyntää on niin paljon.
 36. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Suattaapi olla, että RedBirdin myötä tulee navakkaa tuulta purjeisiin Milanin uuden stadionhankkeen suhteen. Mediatietojen mukaan Milanin hallitukseen tulee Cardinalen neuvonantaja Alec Scheiner, joka on ollut NFL-joukkue Dallas Cowboysin avainhenkilöitä jo pitkään ja merkittävä taustavoima Cowboysien nykyisen huippumodernin stadionin rakentamisessa. Scheiner on ilmeisesti johtaja, joka vastaa RedBirdin urheilubisnesasioista. Urheilubisnesmies. Sehän voi olla, että Milan rakennuttaa nyt täysin oman stadionin. Interillä on käsittääkseni talousvaikeuksia ja en oikein jaksa uskoa, että RedBird riskeeraisi omaa bisnestään sen takia. Nähtäväksi jää.
 37. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Ensimmäinen haastattelu ja lupaa kyllä hyvää: https://www.instagram.com/p/CeRHYjroiF6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9a5cca09-1e81-4aad-8efb-a776d87df8cf
 38. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Korjataas tuota sen verran, että se on puolet tuosta (€3.5m). Toki paljon sekin. Se Zlatan -kuvio on sen verran hämärä, mutta jotkut huhut on puhunut enää vain jonkun sadan tonnin sopparista. Jos näin käy, niin siitä alkaa löytymään rahaa Leaon uuteen dillin. Mut joo, kyllä siellä moni muukin nyt saa sen palkankorotuksen.
 39. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Jaahas... Mendes kuuolemma haluaa 6,5-7M€ Leaolle. Aletaan kyllä olla sellaisissa summissa, että en ihmettelisi jos Milan sanoisi "ei tipu". Onneksi Leaon nykyinen sopimus on kesään 2024 asti, joten JOS Mendes haluaa pelata kovilla panoksilla, Milan voi aina sanoa, että mennään nykysopparilla (1,5M€) ensi kesään ja myydään vasta sitten.
 40. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

 41. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Lisäksi en usko Zaniolo-huhuihin. Tilannehan on se, että Milan vaihtoi omistajaa juuri nyt, joka tarkoittaa sitä, että diilien tekeminen on aika lailla jäissä. Miksi Maldini ja Massara soittelisivat Roomaan ja ehdottelisivat kauppoja, joissa siirtyy rahaa ja pelaaja, kun edes oma tulevaisuus tai seuran projekti ei ole vielä selvillä? Veikkaan, että mediassa joku on keksinyt omiaan Zaniolo-jutun suhteen tai joku on syöttänyt vääriä huhuja joko tahallaan tai tahattomasti.
 42. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Kun mietin tätä RedBird-omistajuutta niin mielestäni sekin kertoo Milanin projektista hyvää, että Elliott jää osaomistajaksi. Jos Elliott ei uskoisi Milanin jatkomenestykseen, jättäisi se laivan ja lähtisi rahojen kanssa. Nyt tilanne oli se, että mediatietojen mukaan Elliott ei edes etsinyt aktiivisesti ostajia vaan ensin lähestyi Investcorp ja sitten RedBird. Ja ilmeisesti RedBirdin kanssa Elliottilla oli parempi yhteisymmärrys tulevaisuuden tavoitteista ja Milanin potentiaalista – jossa Elliott selvästi haluaa olla mukana. Näin ollen olen luottavainen sen suhteen, että Cardinale vakuuttaa myös Maldinin ja Massaran tulevasta projektista ja että rahaa on – vaikka sitä ei tulevaisuudessakaan törsätä, mitä Maldini ja Massara eivät edes aio tehdä.
 43. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  En usko, että Elliott lähtisi myymään seuraa taholle, jonka tavoitteisiin kuuluu vaan bisnes eikä pokaaleita, koska urheilubisneksessä ne ovat vahvasti linkittyneet toisiinsa. Menestys kentällä kasvattaa menestystä kassavirroissa. Siksi esimerkiksi Tottenham on palkannut isolla rahalla Antonio Conten, joka "tuo menestystä". Tottenham on iso seura, mutta menestys on kartellut sitä niin kauan, että sitäkin tarvitaan, jotta bisnes pysyy elossa. Siksi Tottenham nyt satsaa, että Kane ja muut suuret pelaajat saadaan pidettyä. Oma mutuarvio on, että RedBird on vakuuttanut Elliottin jonkinlaisesta pitkän tähtäimen projektista, johon kuuluu menestyksen tavoittelu järkevällä sapluunalla (nykyisen kehittäminen) ja uuden stadionin rakentaminen sekä uusien yleisöjen saaminen AC Milanin piiriin. Varmasti jonkin verran enemmän tulee rahaa joukkueen kehittämiseen, mutta sen järkevää kohdentamista jatketaan hyväksi havaitulla kaavalla. EDIT: Takuuvarmasti Maldini ja Massara halutaan pitää puikoissa. Ei ole mitään syytä muuttaa nykyistä voittavaa reseptiä. EDIT 2: Bisneksessä puhutaan aina paljon hienoja asioita, mutta uusi omistaja Gerry Cardinale sanoo näin: “We are honoured to be a part of AC Milan’s illustrious history and are excited to play a role in the Club’s next chapter as it returns to its rightful place at the very top of Italian, European and world football." Toisin sanoen RedBird on varmaankin ajatellut jotenkin näin: > Miten pääsemme mukaan maailmanlaajuiseen jalkapallobisnekseen järkevällä panostuksella? >> AC Milan on entinen jättiläinen, joka tekee uutta nousua >>> Ostetaan AC Milan ja tehdään siitä taas jättiläinen = profit RedBird on myös harjoitellut hommaa Ranskan liigassa Toulousessa, joka nousi pääsarjaan heti ensimmäisellä RedBird-kaudella. Olen kohtuullisen rauhallinen tulevaisuuden suhteen.
 44. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Huominen Cardinalen ja Maldinin tapaaminen kertoo suunnan. Maldini on sanonut lähtevänsä jollei uuden omistajan tavoitteisiin kuulu pokaalit vaan pelkkä raha. Aiemmin uumoiltiin, ettei rahaa tulisi sen enempää käyttöön kuin Elliottin käsissäkään, mutta ehkä pientä viilausta ylöspäin voi tulla. Cardinale itse on sanonut jotain sen tyylistä, ettei ole tärkeää/oleellista käyttää paljon rahaa vaan käyttää se järkevästi. Niinhän se on. Zaniolo olisi tästä hyvä esimerkki. EDIT: Jaahas. Milan tarjonnut 25M€ + Saelemaekersin Zaniolosta. En vieläkään lämpeä.
 45. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Zaniolo on parhaimmillaan hyvä pelimies, mutta kuinka usein hän on ollut parhaimmillaan? Loukkaantumisia on ollut paljon, tasaisuus puuttuu. Tällä kaudella tehot 2+5... Entä millainen on henkinen kantti? Siinä on jo aika paljon sellaisia kysymysmerkkejä, että on isohko riski, ettei rahalle saisi vastinetta. Ennustan, että nykyinen Milan ei sellaista uhkapelibisnestä tee. Veikkaan siis, ettei Zanioloa nähdä Milanissa ellei sitten hintalappu putoa dramaattisesti. Vaikka oikealle laidalle tarvitaankin vaarallinen pelaaja niin vaikka Zaniolo olisi sellainen niin entä muut avut kuten puolustaminen? Saelemaekers tarjoaa monia muita kykyjä, mitä Pioli arvostaa. Jos huhut pitävät paikkansa niin Elliott jää Milaniin 30 prosentin siivulla, jonkinlaisella järjestelyllä. Hallitukseen jää muun muassa Gordon Singer ja kaksi muuta elliottilaista. Näin ollen voisi loogisesti ajatella, että Milanin sotakassa kasvaa, koska riski jakaantuu jatkossa myös suuromistaja RedBirdille – ja RedBird on tullut tekemään bisnestä. Haluaa takuuvarmasti kasvattaa brändiä. Ostaa Milanin, koska näkee sen mahdolliseksi. Näin ollen looginen ajatusketju jatkuu niin, että myös Milanin budjettia kasvatetaan jonkin verran. Ensi kaudella tavoite on voittaa scudetto ja painattaa toinen tähti paitaan 20. mestaruuden kunniaksi. Tämän lisäksi Milan haluaa menestyä UCL:ssä selviämällä lohkosta jatkopeleihin. Tämä kaikki vaatii panostuksia joukkueeseen, josta lähtee muun muassa yksi keskikentän avainpelaajista, Kessie. Lisäksi Ibrahimovic on telakalla kauden ensimmäisen puolikkaan, jos jatkaa. Uskon, että RedBird haluaa myös antaa jonkinlaisen lahjan faneille ja näyttää, että seura on hyvissä käsissä jatkossakin. Summa summarum: mitään älytöntä tuskin tapahtuu, mutta jokin isompi hankinta tehdään joko kymppipaikalle tai oikeaan laitaan – näin uskon.
 46. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Lisätään nyt taas sellainen huhu, että RedBirdin Cardinale on tänään ilmeisesti allekirjoittanut ensimmäiset paperit ja julkistus tullee huomenna.
 47. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Botman alkaa tuntua liian kalliilta ja epäilyttää onko kaveri NIIIIIIN hyvä kuin hintalappu edellyttää. Renato Sanches olisi tulossa alle 20M€:lla mikä olisi huippukaappaus. Origi ilmaiseksi on myös hyvä lisä. Nuo on ne vanhat tutut huhut ja näiden siirtojen piti olla "varmoja", mutta nyt omistajanvaihdoksen tuoma lykkäys saattaa koetella pelaajien kärsivällisyyttä ja ainakin Botmanin tilanteen väitetään olevan uudelleen auki. Lang & de Ketalaere? Kaksikko olisi tulossa suht halvalla ja ovat Belgiassa olleet TODELLA hyviä. Se, mihin se TODELLA hyvä Belgiassa riittää Serie A:ssa ja UCL:ssä onkin taas eri juttu. Yllä kirjoiteltiin kovasti Neymarista. Noh, Langia kuvaillaan Neymarin kaltaiseksi - niin osaamiseltaan kuin luonteeltaankin. Eli... Sopiiko moinen (vaikea) persoona Milanin koppiin? Sopii silloin kun Zlatan on paikalla. Ei paljon nuorukainen kukkoile. Mutta on vasen laituri ja oikeaa tarvitaan. Kykenee pelaamaan myös oikealla, mutta niin kykeni Hauge & Rebickin, mutta montako peliä kaksikko oikealla pelasi? Aivan... De Ketalaere taas olisi #10-paikalle (tai kärkeen). 40M€ pyynti. Tehoja kivasti, mutta mihin kaveri kykenee Italiassa? 2+2 ei riittäisi Milanin 10-roolissa vaan pitäisi päästä kaksinumeroisiin lukuihin ainakin toisessa sarakkeessa. Silti olen sitä mieltä, että jos jompikumpi belgi tulee, olkoot se mieluummin CdK. Mun puolesta kyllä molemmatkin saa tulla, mutta sen lisäksi haluaisin sen huippu-RW:n. Näistä kumpikaan kun ei siellä ole riittäviä näyttöjä antanut ja ensi kaudella ei voi hyökätä vain vasenta laitaa pitkin vaikka se scudetton nyt toikin. Myös Scamacca nostettiin taas Zlatun leikkauksen jälkeen uudelleen esiin. Pyynti 40M€. Tavallaan OK, mutta... Kun Botman on sen 33M€, Sanches 18-20M€, de Ketalaere 40M€ (ja Lang 20-30M€), niin mistä rahat Scamaccaan? Vasen pakkikin pitäisi hankkia kun Pallo-Turnee ei enää saumoja saa. Lang saatettaisiin rahoittaa Rebicin myynnillä - mutta se vaatinee hyvää tarjousta Rebicistä. En usko, että sellaista tulee. Joku kokeilee kepillä jäätä ja tarjonnee jotain kymmentä miljoonaa, jolla ei saman tason kaveria tilalle hankita. Ja Maldinilla on kuulemma torstaina palaveri (mahdollisen) uuden omistajan kanssa. Sen jälkeen tiedetään mikä on budjetti ja onko kunnianhimo riittävän korkealla. En usko, että tällä viikolla siis tapahtuu muuta kuin EHKÄ Origin medicalit ja that's it. Eli saadaan jännäillä vielä jonkin aikaa... EDIT: Ah... Tänään alkoi uudelleen huhut Roman Jordan Veretoutista. !0M€:lla saisi. Hyvä pelimies, mutta suht vanha. Mieluummin ottaisin parisen viikkoa sitten huhujen kohteena olleen Bryan Cristanten, vaikka hinta olisikin 20-30M€, mutta on sentään oma kasvatti ja vieläpä maajoukkuepelaaja. Tonali & Cristante voisi olla kova duo niin Azzurrissa kuin Rossonerissäkin. Ja auttaisi siinä "omat kasvatit"-kiintiössäkin kun Milanilla ei niitä enää paljoa ole. Ja vielä kolmaskin Roman pelaaja, jota on Milaniin huhuiltu: Zaniolo. Ollaan juteltu aiemminkin kaverista eikä mielipiteeni ole muuttunut. Pyynti 60-70M€, mikä on aivan perkeleesti liikaa sen tason kaverista. Yliarvostettu kuin mikä. Barellamainen pillittäjä eikä saa mitään aikaan. Olisi kylläkin se RW, mutta mieluummin jatketaan vaikka Messiaalle & Saelemaekersilla kuin törsätään kymmeniä ja kymmeniä miljoonia lupaukseen, joka ei koskaan tule odotuksia täyttämään.
 48. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Mainittakoon vielä, että Pioli sanoi haastattelussa Leaosta näin: "“From what I know, he will remain at Milan. He is a great player. I hope to work with him for many more years. He still has great room for growth.”
 49. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  PSG ostelee pelaajia karkkikaupasta, ja tekeehän Real myös niin, mutta mietin, että onko tässä Leao-huhussa mitään järkeä? Realin vasemmalla laidalla on Vinicius Jr., joka on erittäin vaikea syrjäyttää. Hyvin saman tyyppinen pelaaja, kuin Leao. PSG:ssä puolestaan vasemman laidan kunkkuja ovat Neymar ja Mpabbe. Ainakaan jälkimmäinen ei paljon penkkiä kuluta uuden diilinsä jälkeen. Molemmat ovat siis käsittämättömillä liksoilla. Toki tämä ei tarkoita, etteikö kyseiset seurat yrittäisi Leaota ostaa, mutta näen hyvin vähän järkiperäisiä syitä. Esimerkiksi Vinicius Jr. on todella saman tyyppinen pelaaja, kuin Leao ja saman ikäinen. Olisi hieman epäterve kilpailuasetelma minun mielestäni, koska Leao pitäisi tuoda isolla rahalla ja se olisi "julkinen epäluottamuslause" Viniciusta kohtaan. Real on todella hyvä tähtien käsittelyssä, joten tähän en oikein jaksa uskoa. Toki Real tai PSG saattaa kuvitella laittavansa Leaon keskushyökkääjän paikalle, mutta sielläkin on Realissa muuan Benzema, fanien palvoma supertähti ja todennäköinen Ballon d'Or -voittaja. Ja PSG:ssä Mpabbe. Paikat ovat yksinkertaisesti aika tukossa siihen nähden, että kumpikaan seuroista maksaisi 150 miljoonaa pelaajasta, joka tulee istumaan penkille tai vaihtoehtoisesti syrjäyttää supertähden, joka maksaa seuralle 400 000 - 1 000 000 euroa viikossa. Vaikuttaisi aika omituiselta bisnekseltä kaiken kaikkiaan. Ja sitten aivan kokonaan toinen kysymys on se, kannattaisiko Leaon lähteä edes tällaiseen siirtoon? AC Milanissa tuli scudetto ja ensi kaudella Mestareiden liigaa ykköskorista. Seura vahvistuu koko ajan ja saa uuden omistajan ja uuden stadionin. Leao on fanien suosikki ja seuraorganisaatio on kaikin puolin tuttu. Huikea valmentaja, joka luottaa ja tekee kaikkensa, jotta Leao saa kasvaa potentiaalinsa tasolle. Lisäksi Milan varmasti tarjoaa Leaolle aivan hyvän lapun eli jotain 6-7 miljoonaa kaudesta. Näen hyvin vähän järkiperäisiä syitä Leaon siirtymiseen muualle. EDIT: Toki rahaa on muillakin seuroilla kuten Valioliigan jättiläisillä, mutta vaikea on nähdä sieltäkään joukkuetta, joka tarvitsee ja pystyy ostamaan 150 miljoonan euron vasemman laiturin. Manu? Jälleenrakennusvaiheessa ja joutuu ostamaan paljon pelaajia – tuskin satsaisivat 150 miljoonaa Leaoon, joka on kuitenkin vasta yhden kauden ihme City & Tottenham? Samoja esteitä kuin Realilla ja PSG:llä: Cityssä Sterling ja Grealish & Tottenhamissa on etenkin Aasian mahtaviin markkinoihin vetoava supertähti Son, joka voitti melkein Valioliigan pistepörssin Arsenal? Seura uskoo isosti nuoreen Gabriel Martinelliin vasemmalla eikä seura ole tunnettu jättihankintojen tekijä. Erilainen strategia. Chelsea? Ehkä potentiaalisin ostaja uusien omistajien myötä (statement-hankinta + joukkueessa ei oikein ole puhdasta left wingeriä). No sitten on vielä esimerkiksi Bayern, mutta huhut kertovat, että sinne on menossa muuan Sadio Mane, joka on kuulemma aika hyvä vasen laituri. Saksalaiset eivät laita 150 miljoonaa Leaoon sellaisessa tilanteessa.
 50. 1 point
  AC Milanin seura­johtaja uskoo Zlatan Ibrahimovićin jatkavan uraansa: ”Olemme sopineet tapaamisesta kahden viikon sisällä” Paolo Maldini kertoi perjantaina ruotsalaiskonkarin suunnitelmista. RUOTSALAISTÄHTI Zlatan Ibrahimović on jatkamassa uraansa, vaikka tällä viikolla tehty polvileikkaus pitääkin hänet pois kentiltä kuukausia, eikä sopimustakaan ole. 40-vuotiaan Ibrahimovićin tulevaisuuden suunnitelmista kertoi AC Milanin seurajohtaja, entinen huippujalkapalloilija Paolo Maldini. ”Ymmärtääkseni hänen aikomuksensa on jatkaa”, Maldini kertoi uutistoimisto AFP:n mukaan italialaislehti La Gazzetta dello Sportille. Ibrahimović oli AC Milanin mestaruuteen päättyneellä kaudella pitkiä jaksoja sivussa loukkaantumisten vuoksi. Hän ilmoitti sunnuntaina tarkastelevansa fyysistä kuntoaan ennen kuin päättää uransa jatkamisesta. Ura jatkuu, mikäli Ibrahimović on kunnossa. ”Olemme sopineet tapaamisesta kahden viikon sisällä. En näe mitään ongelmaa sopimukseen pääsemisessä”, Maldini sanoi. SAMALLA Maldini vahvisti AC Milanin aikeet hankkia Liverpoolin belgialaishyökkääjä Divock Origi tuomaan tulitukea Olivier Giroudille, Rafael Leãolle ja Ante Rebićille. Ibrahimović pelasi päättyneellä kaudella Serie A:ssa 23 peliä ja teki niissä kahdeksan maalia. Hän oli kertonut aiemmin tällä viikolla AFP:n mukaan viettäneen kuukausien ajan unettomia öitä polvikipunsa vuoksi luvattuaan AC Milanin palaavan mestariksi. AC Milan varmisti viime viikolla ensimmäisen Italian mestaruutensa 11 vuoteen.
×