Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 02/29/2020 in all areas

 1. 3 points
  Needles

  David de Gea

  Olikos se nyt Ben Foster aikanaan. Kova hype päällä. Oli kai pelanut lainalla hyvin jossain pienemmässä seurassa ja kaverille povattiin iso tulevaisuutta Unitedissa. Van Der Sar oli pari peliä pois ja Foster joutui tolppien väliin. Mies tärisi kuin haavanlehti ja muistaakseni päästi useamman helpon sisään. Vähin äänin miehestä sitten luovuttiin ja onkin tehnyt ihan hyvän uran pienemmissä seuroissa. Pointtini on siinä, että suurseuran tolppien välissä vaaditaan myös aika paljon henkistä kanttia. Ja sen huomaa vasta, kun mies joutuu tolppien väliin. DDG otti emämokan jälkeen aika monta gamesaveria, jollain muulla olisi saattanut mennä koko peli ihan pipariksi. En siis olisi vielä ensi kesänä laittamassa Hendersonia ykkösmaalivahdiksi. Romeron tilalle voisin laittaakin ja katsotaan cupeissa, tutiseeko puntti.
 2. 2 points
  Tämä Suson avautuminen on niin totta. Viime vuodet on menty ilman mitään päämäärää: La Ligaan palannut Espanjan A-maajoukkuelaituri ei halua takaisin Serie A:han – ”Joka vuosi täysin uusi joukkue” Sevilla lainasi Suson AC Milanista tammikuussa puoleksitoista vuodeksi itselleen. Lainasopimuksessa on mukana osto-optio, jonka Sevilla voi käyttää ensi kauden jälkeen. 26-vuotias Espanjan A-maajoukkuelaituri olisi ollut vahvasti ehdolla Luis Enriquen EM-kisamiehistöön, mutta kesän kisat siirrettiin vuodella eteenpäin. AC Milania kolmen ja puolen vuoden ajan edustanut Suso ei halua palata takaisin Milanoon. Suson mielestä AC Milanissa tapahtuu liikaa muutoksia vuosittain. – Minulla oli siellä kolme eri seurapresidenttiä, useita eri valmentajia ja kymmeniä eri joukkuetovereita. Sillä tavalla on vaikea aloittaa kunnollista projektia, kun joka vuosi on täysin uusi joukkue, seurapresidentti ja valmentaja, Suso totesi AS:lle. Urallaan muun muassa myös Liverpoolia edustanut Suso haluaisi jäädä Sevillaan ensi kauden jälkeen. – Haluan pelata Sevillassa Mestarien liigaa. Se olisi hienoa. Ja tietenkin voittaa jotain. Haluaisin myös jäädä tänne, toivottavasti se tapahtuu.
 3. 2 points
  En tiedä jatkuuko tuo kilpailu tämän jälkeen, mutta peli oli ihan hyvää viihdettä ja United läpi ottelun kuskin paikalla. Nuorille onnistumisia ja Ighalo jälleen Unitedin parhaimmistoa. Yleisön puuttuminen toki auttoi, mutta siitä huolimatta ammattimainen esitys ja maalit ansaittuja. Täytyy nyt toivoa, että Unitedin vire kaikesta huolimatta pysyisi yllä, sillä peli on parantunut hurjasti sitten tammikuun alun. Toiseen osaan vielä junnupitoisempi ryhmä, jolloin säästyy paukkuja liigan puolelle.
 4. 2 points
  JariTre

  Siirtohuhut

  Ei voi unohtaa. Tässä pari muistutusta
 5. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Nyt veli pake todisti vahvasti..Olen oikeastaan aika lailla samaa mieltä kaikesta. Ehkä siitä olen eri mieltä, että tämä Gazidisin seuran myllääminen johtaisi automaattisesti romahtamiseen. Itse uskon naiivisti, että tässä ollaan jo jonkunlaisella pohjalla ja eikä tästä voi olla kuin suunta ylöspäin. Tässä vaiheessa voi olla ihan hyväkin räjäyttää vanhaa ja rakentaa uutta organisaatioita. Tosin voin olla tässä todella väärässä..
 6. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Oho! Zlatan Ibrahimovicin ura on päättymässä Jalkapallon kulttipelaaja Zlatan Ibrahimovic harkitsee uransa lopettamista tähän kauteen, raportit Italiasta paljastavat. AC Milanin kärkipelaajan suunnitelmista kertoi Calcio Mercato-lehti. Lehti kertoo, että ruotsalainen Ibrahimovic on alkanut ikävöidä perhettään Ruotsissa koronaviruksen suljettua koko Italian, eikä hän haluaisi jatkaa enää uraansa Euroopassa. Ibrahimovic on ollut lehden tietojen mukaan myös hyvin tyytymätön AC Milanin seurajohdon toimintaan, eikä hän haluaisi tehdä nykyisen seurajohdon kanssa yhteistyötä. Ibrahimovicin, 38, ammattilaisura alkoi vuonna 1999 kasvattajaseuransa Malmön paidasta. Ibrahimovic on edustanut lukuisia eri Euroopan huippuseuroja ja häntä pidetään kautta jalkapallomaailman kulttipelaajana.
 7. 1 point
  RedDevilKarra

  ..erkeleen korona !

  Siellä kuolee päivittäin 600-700 ihmistä, tätä menoa uhreja tullennee satoja tuhansia. Samilla ei taida olla sukulaisia riskiryhmässä kun tuollaisia kirjoittelee. Tai sitten on välinpitämätön heidän(kin) suhteen. Lähes jokaisella suomalaisilla niin on, mm. oma äitini kuuluu siihen ja tajusi mennä mökille eristykseen jotta tartuntavaara olisi mahdollisimman pieni. Itsellä on täysi luottamus hallituksen nykytoimiin taudin rajoittamiseksi. Luulen että esim. Ruotsissa vielä ns. paska osuu tuulettimeen ja joutuvat katumaan kun eivät reagoineet ajoissa.
 8. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Saapa nähdä miten pandemia vaikuttaa huippu-urheiluun ja tietenkin jalkapalloon tässä tapauksessa. Miten se vaikuttaa siirtomarkkinoihin ja joukkueiden rakenteisiin? Nimittäin raha se on mikä määrää ja useat seurat – varmaan kaikki – joutuvat taloudellisiin vaikeuksiin, koska ne eivät ole erillisiä saarekkeita reaalitaloudesta. Mitä jos sponsori menee konkurssiin? Esimerkiksi joku lentoyhtiö... Pandemian vastainen taistelu tulee kestämään niin kauan, että rokote on valmis. Se voi kestää lähemmäs kaksi vuotta. Vaikka rajoituksia välillä löysätäänkin niin sitten tulee taas uusi tautiaalto. Moni ei uskalla katsomaan pelejä – etenkään varttuneempi väki. Lisäksi moni joutuu vararikkoon ja ei olekaan enää rahaa ostaa jalkapallolippuja ja pelipaitoja. Myynti pienenee ja sitä kautta tulot. Yhtäkkiä Gazidiksen palkkakatto näyttääkin järkevältä pandemian runtelemassa maailmassa. Voi olla, että järjetön pelaajien hintakehitys loppuu tähän.
 9. 1 point
  Ylellä on hyvä juttu Italian koronatilanteesta. Siinä on mielenkiintoisia kuvia. Vaikea kuvitella, että milan pääsisi pelailee ihan heti San Sirolla täydellä stadionilla..
 10. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Se ja sitten osin huono tuuri loukkaantumisten suhteen. Sen takia kaveri ei oikein koskaan päässyt Milanissa luottopelaajaksi. Ei tullut Piolilta peliaikaa eikä silloinkaan vakuuttanut, niin Pioli antoi pelaajan mennä. Caldara on paljon parempi pelaaja, kuin hänen suoritukset punamustassa paidassa oli.
 11. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  No niin, sitten muuta kuin koronaa. Caldara päästettiin lainalle Atalantaan osto-oikeudella (joka varmaankin käytetään) ja minusta se oli huono ratkaisu. Vaikea keksiä siihen muuta syytä kuin rankat säästötoimenpiteet. https://www.calciomercato.com/en/news/exclusive-caldara-has-reconquered-atalanta-the-truth-about-his-a-91600
 12. 1 point
  Olipa odotetun helppo peli. Tranmere luokkaa vastus. Hienoja maaleja. Valjussa ei tuollaiset olisi onnistuneet. James ja Pereirakin sai onneksi onnistumiset alle. Lask joutuu tekemään 6 vierasmaalia ja pitää nollan, jotta pääsisi jatkoon. Melkein uskaltaisi lähteä 2 miehistöllä / junnuilla peliin.
 13. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Huhu tai fakta - varmaan jälkimmäinen, mutta seuraukset enemmän huhuilua: Juventuksen Ruganilla on koronavirus. Tämä lienee lopullinen naula arkkuun tämän kauden osalta. En usko, että Serie A:ssa pelataan tällä kaudella enää peliäkään. Jossain oli aiemmin esitetty, että mestaruutta ei jaettaisi kenellekään, B:stä nostettaisiin 2 parasta ja kukaan ei tippui. Europeleihin mennään viime kauden perusteella eli samat seurat kuin tänäkin vuonna. Mielestäni tuo olisi kaikkein reiluin vaihtoehto. Joku oli ehdottanut myös top-4:n playoffseja, mutta koska pelejä tuskin enää tänä keväänä pelataan yhtään, ei plejiarit liene vaihtoehto. Mestaruutta mielestäni ei pidä antaa, sillä joukkueet eivät ole pelanneet tasavertaisesti (siis jos vastustajia mietitään). Eikä myöskään ottelumäärätkään mene tasan, joten mielestäni "no can do". Saattaapi olla, että myös Euro2020 siirretään vuodella. Tämä taudin leviäminen pelaajiin asti ainakin nostaa tuon todennäköisyyttä. Toki suomalaisnäkökulmasta ei olisi mikään ihme vaikka koko kisat peruttaisiin nyt kun Suomi ihmeiden kautta selvitti tiensä arvokisoihin.
 14. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Nyt hyvä muistutus siihen, että futishuhuihin kannattaa suhtautua aina varauksella. Muistatteko tammikuun siirtoikkunassa peruuntuneen Antoine Robinson -kaupan? Wiganin nopea ja taitava jenkkiläinen vasen pakki? Futismediassa kerrottiin, että siirto peruuntui, koska seurat säätivät siirron kanssa niin pitkään, ettei terveystarkastusta enää ehditty tehdä. Milan ei kommentoinut sen kummemmin. No nyt Robinson kertoo, että siirron yhteydessä tehdyssä terveystarkastuksessa hänellä havaittiin sydämessä rytmihäiriöitä. Ymmärrettävistä syistä siirto keskeytettiin. Nyt tutkimuksissa on havaittu, että Robinson ei voi pelata ollenkaan ainakaan ennen kuin hänelle on tehty sydänoperaatio. Eli varsin vakavasta ongelmasta kyse. Maldini ja Boban eivät herrasmiesmäisesti kertoneet tällaisista ongelmista mitään julkisuuteen.
 15. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Väkevä todistus, mutta loppui varsin pessimistiseen arvioon. Milan on kuitenkin suurseura, vaikka loiston päivät ovatkin takana. Loiston päiviin voi kuitenkin myös nousta. Milanilla on noin 100 miljoonaa fania kansainvälisesti. Uusi oma stadion toisi merkittävän kassavirran. Elliott ja Milanin talousporras tietää kaiken tämän. Ongelma on se, että Elliott ei vaikuta ymmärtävän jalkapallosta mitään. Jalkapalloseura on yhtä kuin fanit. Faneille ei saisi kääntää selkää ja touhuta asioita liikaa pimennossa. Jos puuhataan uutta year zeroa niin sanoisivat sen ja perustelisivat projektin. Pelaajia ja valmentajia kuuluu kunnioittaa ja arvostaa heidän panostaan joukkueelle. Tämä siksi, että joukkueen maine on hyvä uusille tulokkaille. Menneen ajan Milanissa sitä vaalittiin. Myös seuralegendoja kuuluu kohdella kunnioittavasti (Boban & Maldini). Nyt meininki on se, että amerikkalaiset tulevat ja kävelevät kaiken päältä ja kukaan ei tiedä mistään mitään.
 16. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Jep. Paljon faktoja taas ylhäällä. "Palkkakatto ja nuoriso" toimii aina ajoittain mutta ne ovat pienempiä seuroja ne. Ja niillä rakennettava joukkue alkaa (jos alkaa) menestymään muutaman vuoden "harjoittelun" jälkeen. Milanilla ei ole varaa sellaiseen. Lisäksi parhaat pelaajat haluavat huipulle päästyään "suurempiin" seuroihin ja työ alkaa taas alusta. Lisäksi joukkueen arvo laskee jo nyt päivä päivältä. Omistajalle, joka on vain kiinnostunut seuran myymisellä saatavan voiton maksimoinnista, se on huono juttu. Jos tuo useamman vuoden nuorisoprojekti ei alakaan tuomaan (utopistista) tulosta, arvo laskee entisestään. Mitäs Elliot sitten tekisi? Uskooko kukaan, kun Gazidis sanoo, ettei Rangnickiin olla oltu yhteydessä? Niinpä... Ja saksalainen on nyt vissiin huomannut miten sekaisin Milan-johto onkaan ja on tullut toisiin aatoksiin. Mikä onkin täysin ymmärrettävää. Sydämeni pohjasta toivon, että Arnault ostaisi seuran ja ensitöikseen antaisi Gazidisille kenkää, mutta hyviä asioita ei Milan-faneille tapahdu. Se on tullut selväksi viimeisten vuosien saatossa. Eli "dream on" vaan... Ei tule uutta omistajaa vielä vuosiin. Elliotin täysin utopistiset odotukset siitä, että kukaan maksaisi seurasta yli miljardia (jos sekään riittäisi kauppoihin), tulevat johtamaan siihen, että seura lopulta vaihtaa omistajaa joskus 2027 200M€:lla kun Milan on pudonnut Serie B:hen. EDIT: Joukkopako. Niin. Kesällä nähtäneen spektaakkelimainen joukkopako ja arvatkaapa vain myydäänkö Romagnolit, Kessiet ja Donnarummat kaikki ihan naurettavaan alehintaan? No aivan varmasti. Donnarumma lähtee varmaan parillakympillä ja uuteen soppariin rustataan 150M€:n ostoklausuuli. Jos sekään riittää. Suurempi tappio on kuitenkin noiden myyntien aiheuttama puukonisku jokaikisen Milan-fanin sydämeen. Parempi olisi lopettaa koko touhu ja haudata koko seura kuin pettää kaikki fanit tavalla, jota ei toivoisi kuin Inter & Barca-faneille.
 17. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Lisään vielä, että jos palkkakatto tulee ilman todella uskottavaa projektia ja koutsia niin hidas joukkopako alkaa. Romagnoli, Donnarumma, Ibrahimovic, Hernandez, Rebic jne. Parhaat lähtee heti tilaisuuden tullen ja tilalle ei löydetä mitään lähellekään korvaavaa.
 18. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Ja lisätään vielä, että palkkakatto seuralle, joka haluaa takaisin Mestareiden liigaan tai aluksi vähintään muihin europeleihin, on kuolleena syntynyt ajatus nykyfutiksessa. Ilman rahaa ei saa parhaita pelaajia. Tällainen voi onnistua vain pitkäjänteiselle työllä ja organisaation perusteellisella mylläyksellä (eli kopioimalla esim. Leipzigin organisaatiomalli ja strategia). Palkkakattoajatuksen taustalla lienee se ajatus, että hommataan koutsi, joka pistää paletin ja skouttiverkon uusiksi – kuten Ragnick. Sitten synnytetään uransa alussa olevista nuorista ja nälkäisistä pelaajista joukkue, joka nojaa saumattomasti toimivaan kollektiiviin. Tällöin staroja ei tarvitse ostaa ja nuorille jätkille voidaan maksaa pientä palkkaa. Tuloja saadaan myös itse luoduista staroista (vrt. Firmino, Mane, Naby Keita), joita voidaan myydä oikeasti isoihin seuroihin – ja sitten kasvattaa tilalle taas uusia. Tämä taitaa olla Elliottin ja Gazidiksen ajatus tulevaisuuden Milanista.
 19. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Voi pojat, pojat. Nyt on taas sellaista huhumyllyä mediassa päällä, ettei tiedä yhtään mihin tämä Milan-laiva on menossa. Toisaalla sanotaan, että Milanilla on kohta uusi upporikas omistaja ja toisaalla sanotaan, että Rgnick ei tulekaan. "According to 7Gold ‘expert’ Fabio Santini (via MilanLive), Elliott have practically already sold to Arnault, who has a big project in mind for the future of the Rossoneri." https://sempremilan.com/7gold-arnault-agrees-deal-to-buy-ac-milan-messi-donnarumma-and-a-sensational-project Puhutaan Messistä ja muista tähtihankinnoista. En jaksa kyllä uskoa sellaisiin, vaikka Arnauld ostaisi Milanin. Aika paksua tekstiä, sanoisin. Ragnick-huhuissa kerrotaan, että sopimus olisi tehty 23. joulukuuta – Milanin kärsittyä 5-0 tappion Atalantaa vastaan. MUTTA! Sitten leviää tarina, että Ragnick ei haluakaan tulla. Ehkä turbulenssia seuran ympärillä on liikaa ja asiat on hoidettu todella päin honkia. https://sempremilan.com/sky-rangnick-to-milan-is-off-the-german-is-unlikely-to-accept-the-rossoneris-offer "According to what Sky in Germany are reporting, Rangnick ‘will not switch to Milan for the time being’ and ‘a possible deal is unlikely to come about’." On iso soppa. Milanin seurajohdossa selkeästi puuhaillaan jotain ja on ajauduttu riitoihin ja potkuihin, mutta ei tästä ota erkkikään selvää, että mitä kulisseissa tapahtuu ja miksi. Pari viikkoa sitten olin ihan fiiliksissä, kun Milanin peli sai selkeästi suunnan ja otteet paranivat jokaisessa pelissä. Maldini ja Boban tekivät hyviä siirtoja. Pioli sai pelilliset asiat paremmalle tolalle. Ja sitten yhtäkkiä kaikki on päin helvettiä. Klassista nyky-Milania. Saisivat perustaa jonkun draamaa tihkuvan tosi-tv-ohjelman...
 20. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Jep. Year zero olisi hyvä aloittaa mahdollisimman pian. EI menisi syyskausi pilalle uusien juttujen opettelussa kuten jälleen kerran tällä kaudella tehtiin. Joka vuosi sama juttu. Parempi opetella ne jo nyt keväällä kun loppukaudella ei ole enää mitään merkitystä (putoamispeikko selätetty, europelit saavuttamattomissa).
 21. 1 point
  Kiitoksia raporteista. Taidanpa jättää pelin katsomisen highlightseihin.. Pelin tilastot. Enpä ota kantaa MotM -juuttuihin peliä näkemättä. Ei sillä, voisi olla yhtä vaikeaa silti.. Tässä Offsiden ja SempreMilanin pelaaja-arviot. Piolin kommentit: “Clearly, playing without a crowd isn’t football. That is true for all the teams, even more so for the hosts,” the coach told DAZN. “Besides all that, we had the chance to prove our quality, that we had the strength to go past all of these issues and still win it, but we didn’t win, and it was largely our own fault.” Milan have been in chaos over the last few days, with Chief Football Officer Zvonimir Boban fired, Paolo Maldini in the balance and only Ivan Gazidis in the stands today. “We need no alibis or justifications, not for being behind closed doors, nor for any difficulties within the club or debates. We should’ve been more determined in certain key moments of the match. “I can’t say we didn’t play, because we did, but out of 22 shots on goal, only a couple were on target. I want us to be more determined in certain moments and then we made errors conceding the two goals as well. If you concede a goal when there are more of us in the box than them, it means our attitude is wrong. “We have no alibis, we ought to do much better than this. It’s difficult to say you didn’t play well when you spent most of the game in the opposition half and had 22 shots on goal. It was not a technical or tactical issue, it was a lack of determination. “It was such a good opportunity to prove that we felt strong and could overcome the obstacles, but it was a surreal situation for our opponents too. We failed to show determination at the right moments and that has nothing to do with playing behind closed doors or chaos within the club.” Boban said today that Milan had already agreed a deal with Ralf Rangnick to take over back in December, so Pioli is a lame duck. “I read it, to be honest, I have to remain concentrated on my work. I am not worried about my future, I don’t know what will happen, this is part of the job. This is a prestigious club and we have to end the season as well as possible. “It’s not my decision, all I can do is work well and try to end the season as well as we can. The rest of that is not something I can really discuss.” Pelin highligtsit: Tämä kausi alkaa olemaan Milanin osalta ns. taputeltu. Mutta jännitettävää on, että mitä se koronavirus vielä aiheuttaa. On mahdollista, että kausi lopetaan vielä kesken kaiken tai sitten pelataan jatkossakin tyhjille katsomoille.
 22. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Tulipas typojä viimeksi, kun kirjoittelin hiukan kiireessä ja pimeässä.. Tästä kaudesta, kun on tulossa Milanille pannukakku ja voihan olla, että koko kausikin vielä peruuntuu koronaviruksen takia, niin olen miettinyt, että voisiko se saksalainen tulla jo nyt sieltä. Näkisi millaisia pelaajia olisi tarjolla ja samalla pelaajat oppisi jo Rangnickin ideoita. Minusta Pioli on jo nähty..Tosin tämän vision esteenä saattaa olla sopimuspykälät.
 23. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Voi olla, että tämä menee asioiden edelle, mutta tämä kausi on valitettavasti jo paketoitu pettymykseen. Mutta jos Ragnick on nyt sitten todella tulossa (toivottavasti, koska muuten missään ei ole mitään järkeä) niin tässä kiinnostava purku hänen taktiikoistaan. Eli voi olla, että muutaman vuoden kuluessa näemme about tällä tavalla pelaavan Milanin. https://www.leftbackfootball.com/home/2019/6/18/ralf-rangnicks-exhilarating-rb-leipzig Tässä pohdin myös sitä, että ketkä nykypelaajista mahtavat sopia Ragnickin suunnitelmiin ja korkeaoktaaniseen pelitapaan. Kaikki hitaamman puoleiset kaverit saavat lähteä. Eli Zlatania emme tule näkemään ensi kaudella. Mahdollisia pelaajia, jotka Ragnick on "korvamerkinnyt": Bennacer, Leao, Donnarumma, Kessie, Hernandez, Rebic, Castillejo, Conti, Romagnoli, Gabbia. Tämä siis oma arvio. Eri asia on se, ketkä haluavat jäädä.
 24. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Siinähän se oli tiivistettynä itse asiassa koko loppukausi. Toisesta puoliajasta voinee kertoa, että Zlatanille avautui niin hyvä paikka ettei enää voinut missata 3-4m:stä. Siinä se hyvät asiat sitten pelistä olikin. Mitään muuta positiivista ei olllut. Kukaan ei pelannut lähimainkaan riittävän hyvin. Ei kukaan. Puolustaminen oli laiskaa ja fokus oli tulevan seuran etsimisessä. Pelinrakentelusta ei voi edes puhua, sillä kaikki vain siirtelivät vastuuta eikä puolustusta puhkaisevia yrityksiä tullut. Laitoja ei viititty käyttää vaikka tilaa olisi ollut - piti väkisin puskea keskeltä (aivan kuten viime aikoina yv:llä pelatessa). Maalipaikoissa taas hätäiltiin ja kohellettiin ihan liikaa. Kyllä tämä tappio menee johdon piikkiin. Valtataistelu näytti vienee fokuksen ja motivaation koko joukkueelta kertaheitolla ja kyllä tässä voitiin heittää hyvästit ensi kauden europeleille. Adios ja adjöö, perkele. Jos jotain hyvääkin eilen, niin Inter hävisi Juvelle ja jäi siten 9p sarjakärjestä. Lämmittää kummasti milanistan haurasta sydäntä. EDIT: Vaikka Theo päästikin kummassakin maalissa vastustajan keskittämään aivan liian helpolla, niin vielä räikeämmän virheen tekivät maalilla miehiä MUKA merkanneet Gabbia ja Kessie. Aivan käsittämättömän surkeaa pelinlukua heiltä ja pääsivät kyllä niiiiiin upeilta paraatipaikoilta seuraamaan kuinka pallo laitetaan tyhjään maaliin. Vastaavanlaiset "oik.laidasta päätyviivalle nousut" muuten toisessa päädyssä päättyivät jokaikinen siihen, että pallo syötettiin genoalaisten jalkoihin. Juuri tässä oli valtava ero. Tuohon syöttöhetkeen asti tilanteet olivat yhtä hyviä, mutta sitten ne syötöt ja maalille rynnänneiden juoksureitit vain kusivat totaalisesti. Luulisi, että Milan-pelaajat olisivat 1.puoliajalla oppineet kuinka nuo tilanteet kuuluu päättää. Toki Genoan puolustajat keskittyivät puolustamiseen eikä talousasioiden tai uuden seuran pohtimiseen...
 25. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Oli kyllä karmea peli. Milan näytti haluttomalta ja leipääntyneeltä. Theolta karmivaa ”puolustamista”. Molemmat maalit hänen laidaltaan. Oli vähän sen oloinen Milan, ettei ihan hirveästi kiinnostanut pelata ja sehän kostautui heti pelin alussa ja 1-0 taululle. Siihen ja kahteen miljoonan dollarin tyrittyyn paikkaan (Zlatan ja Hakan) katkesi selkäranka. Surkea esitys. Hyvä jakso taisi loppua nyt sitten tähän Gazidiksen viimeisimpään sekoiluun. Kummasti saattaa syödä joukkueelta motivaatiota se, että ensi kaudella odottaa taas YEAR ZERO ja uusi koutsi, jonka suunnitelmista pelaajat ei tiedä mitään. Kuka kuuluu suunnitelmiin ja kuka ei. Pioli tietää jo, että monoa tulee, vaikka kuinka hyvin olisi johtanut joukkoja. Loppukausi tulee olemaan kyllä paskamaista seurata.
 26. 1 point
  Hieno esitys. Ottelun alku näytti pahalta. Mutta Martialin maali sytytti koko joukkueen, alettiin mennä vastustajan iholle. Mcityn nimellistä hallintaa mutta maalipaikkoja oli manulla suurempaankin voittoon. Virheetön puolustuspeli, Shaw mainio, Harry paransi pelin kuluessa ja kun Lindelöf oli näkymätön niin silloin myös häneltä hyvä ottelu. WBn liukkarit purivat hienosti. Matic on ehdoton avauksen mies. Entä Martial? Tätä on odotettu, taisteluilme oli nähtävissä. Upea ilme koko joukkueella. Tästä on hyvä jatkaa.
 27. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Lucky bastard, sanoisin. V*ttu mitä tuskaa tämä pelin katsominen on. Sanoinkuvaamatonta sellaista. Sarjan 3.paskin joukkue vie Milania miten tahtoo. Milanin hyökkäyspeli on aivan onnetonta ja puolustaminen vieläkin huonompaa. 0-2 lukemat taululla ja kumpikin maali samalla kaavalla: pallo oik.laitaan, nousu päätyviivalle ja matala keskitys boxiin, jossa Milan-puolustus seuraa hyökkääjän väärällä puolella kuinka kaveri pistää pallon tyhjään rysään. Siis ihan amatööritason virheitä. Luokatonta puolustamista. Kertakaikkisen luokatonta. Ensimmäisessä maalissa ensin Theo löysäily ja sen jälkeen Gabbia ei tainnut tietää, että boxissa pitäisi merkata vastustajan pelaaja eikä päästää sellaista silmistään. Toisessa Kessie toisti Gabbian virheen vaikka näennäisesti olikin mukana puolustamassa. Puolustaminen vaan on aika paljon vaikeampaa tehdä kun on vastustajan ja maalin VÄÄRÄLLÄ puolen. Hyökkäyspäässä perushuttua: surkeita, TODELLA surkeita laukaisuyityksiä, heikkoja syöttöjä/keskityksiä, huolimattomuutta ja ennenkaikkea lähes surkuhupaisaa viimeistelyä. Calhanoglu ja Zlatan pääsivät parhaille paikoilla, mutta kummankin yritykset suoraan Periniä kohti, joka ei Calhanoglun läpiajossa olisi voinut välttyä torjunnalta paitsi syöksymällä alta pois. Niin surkea oli turkkilaisen yritys. 0-2 ja 3 pinnaa meni taas roskiin. Toveri-Doveriltakaan ei apuja tule, sillä Genoan 2.maali olisi pitänyt hylätä kun maaliin lopulta johtanut hyökkäys alkoi päivänselvästä paitsiotilanteesta jota ei koskaan vihelletty (ja VAR-tuomaritkin katsoivat vain itse maalin eikä sitä 15 sek aiemmin ollutta tilannetta). Goodbye europelit. Ei ole minkäänlaista mahdollisuutta, että kotijoukkue iskisi 3 maalia päästämättä yhtään omiin. Tappio tulee. 100% varmuudella. Voi olla, että jos maaleja vielä nähdään, maalit menee Begovicin eikä Perinin selän taakse. Mistäköhän Milan löytäisi pelaajia, jotka osaavat puolustaa? Genoassakin niitä löytyy useampikin, mutta kotijoukkueen rosterissa ei tänään näytä sellaisia olevan. Pelitapahtumien perusteella voisi kuvitella, että vierasjoukkue on 7.nä sarjassa eikä päinvastoin. Tai korjataanpa sittenkin näin: tapahtumien perusteella sarjan 3.viimeisenä luulisi olevan Milan eikä Genoa. Niin karmeaa sontaa tämä peli taas on ollut. Ja tulee olemaan loppuun asti.
 28. 1 point
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Kapealla ringillä mennään ja pelejä riittää. FA ja EL tuli hyvät arvontatulokset, joista todennäköisesti mennään jatkoon. PL on kovien pelien putki meneillä. Kuormitusta peleihin riittää. Saa nähdä jääkö mitään lopulta keväällä kouraan. Parhaassa tapauksessa saattaa päättyä pytyn nostamiseen jommassa kummassa kilpailussa ja hyvään sijoitukseen sarjassa. Huonoimmillaan muutama loukkaantuminen ja joukkueen väsähtäminen, niin se saattaa tuoda huonommat tulokset kaikessa. Joulun ruuhkasta tultu kuitenkin maaliskuulle paljon odotetua paremmin. Joten projekti etenee. Pienin askelin, mutta kuitenkin. Kun katsoo Lontoon suuntaan, jossa Special One tekee toisenlaista tulosta omissa vaikeuksissaaan. Pakko olla tyytyväinen. Käy kaudessa miten tahansa, niin suunta on kuitenkin ylöspäin.
 29. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Juuri tämä. Ja Milanissa meikäläiseen on aina vedonnut se, että se on perkele AC MILAN! Seura, joka kunnioittaa historiaansa, entisiä sotureitaan ja noudattaa tiettyä arvokkuutta. En todellakaan kaipaa mitään palkkakattoa ja junnujoukkuetta, joka on joku pelaajatehdas Real Madridille, Man Citylle ja Juvelle. Sellaista Milania en jaksa enää seurata. Myös itse olen jaksanut kymmenen vuotta korpivaellusta ja kohdellut pelipäiviä juhlapäivinä, koska Milan on silti Milan. Suuruus, joka on käynyt aallonpohjassa ja myllerryksessä, mutta on ollut silti oma itsensä niin sanotusti dna:ltaan. En kyllä ihan helpolla jaksa innostua jostain Gazidiksen ja Ellitottin vallankumouksesta, jossa seurasta tehdään sielutonta bisnestä. Aika näyttää ja toivottavasti huhut eivät pidä paikkaansa, mutta jos pitävät, niin vaikuttaa siltä, ettei se ole enää sellainen Milan, josta jaksaisin kiinnostua.
 30. 1 point
  Ei mikään klassikko, mutta homma hoitui tyylikkäästi. Alku vähän kankeaa, mutta selkeästi parempi joukkue jatkoon. Sunnuntaina vähän kovempi tempo tiedossa ja pallonmenetyksistä rankaistaan vähän kovemmalla kädellä.
 31. 1 point
  20Legend

  Bruno Fernandes

  Vielä kun saadaan joukkuekaverit löytämään ne syötöt, niin hyvä siitä tulee!
 32. 1 point
  20Legend

  Valioliiga 2019-20

  Ei tullut triplaa Liverpoolille, kuten ei myöskään Citylle aiemmilla kausilla. Triplan voittaakseen täytyy olla parhaista paras.
 33. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Jep. En oikeasti tiedä jaksanko enää "year zeroa" kohta kymmenettä vuotta putkeen. Tämä Milan-fanittaminen on ollut hyvin raskasta viime vuodet. Nyt kun tammikuussa saatiin vähän valoa tunnelin päähän, niin sitten tällainen pommi. Pommi, joka räjäyttää kaiken entistä enemmän sekaisin. Olin kesällä innoissani kahden legendan paluusta. Theon, Rebicin ja Bennacerin jatkuva otteiden parantaminen ja tammikuun kahden täsmähankinnan myötä luotto Maldini-Boban-kaksikkoon kasvoi ja he näyttävät tietävän millaisia pelaajia joukkue tarvitsee (OK, 1. valmentajavalinta meni pahasti puihin). Nyt heitetään tämä ideologia romulaatikkoon ja tuodaan kuulemma 2 miljoonan palkkakatto ja entistä nuorempi joukkue. Öööh, kuulostaa juuri sellaiselta joukkueelta, joka tulee taistelemaan Juven, Interin, Lazion, Napolin ja Roman kanssa UCL-paikoista. Atalantaa ei tuohon poppooseen laske, sillä heidän budjettinsa (ja vetovoima) ei ole samalla tasolla ja eiköhän vuoden-parin jälkeen Atalanta palaa takaisin sijoille 5-10. Eli Atalanta tulee siis taistelemaan uuden Milanin kanssa samoista sijoista. Tosin Milan haastajana/altavastaajana. Mutta kuten sanottu... Olen joka viikko elänyt täysin Milanista. Lueskelen huhuja ja uutisia useita kertoja päivässä ja haluan tietää ihan kaiken mitä seurassa tapahtuu. Kun pelien loppuvihellys soi, alan jo malttamattomana odottamaan seuraavan pelin alkuvihellystä. Jopa näistä paskavuosien paskoista peleistä huolimatta. Pelipäivä on juhlapäivä. Aina. Vaikka peli olisi J-stadionilla vain Juve-fanien ollessa paikalla ja tuomarella olisi jo valmiiksi Juven pelipaidat päällä. Ja peli päättyisi 5-0 pelkkien tekaistujen rankkarimaalien vuoksi. Niin paljon näistä peleistä saan irti. Mutta... Nyt alkaa olla sellainen olo, että mitta on täysi. Liika on liikaa ja Elliot & Gazidis syynä tähän. Toivon, että huhut eivät pitäisi paikkaansa mutta nin vahvoja huhut ovat, että ei ole mahdollista etteikö niissä olisi totuutta. Ainut asia mikä voisi pelastaa seuran, on uusi omistaja. Mutta Elliot tuskin myisi, jollei tarjous olisi jotain miljardia ylihintaa. Tuskinpa silloinkaan.
 34. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Pakelta tuli kyllä rankkaa settiä, mutta pelkään, että siinä on totuuden siemeniä. Gazidis vaikuttaa toimarilta, jota ei urheilu kiinnosta vaan ainoastaan plusmerkki viivan alla. Ja hän on Arsenalin "näyttöjen" perusteella riittävän kyyninen siihen, että luottaa perinteikkään seuran fanien kantavan rahaa sisään vaikka mitä tapahtuisi. Perinnöstä ja urheilullisesta menestyksestä viis. Ja Elliot on edelleenkin se amerikkalainen korppikotkarahastajien porukka, joka välittää ainoastaan siitä, että Milanin omistaminen ei maksa heille "liikaa". He ovat antaneet Gazidikselle sen tehtäväksi, keinoista viis. Kaikki muu on toisarvoista. On kyllä surullinen olo, jos Maldini savustetaan ulos. Saa nähdä savustavatko Elliot ja Gazidis meikäläisenkin kohta ulos.
 35. 1 point
  JariTre

  Siirtohuhut

  Jotenkin tuossa listassa Martial eniten mietityttää. Ei ole semmoinen kliininen hyökkääjä, jota esim. van Nistelrooy ja van Persie olivat. Haahuilee liikaa ulos siltä alueelta, jossa maalit tehdään. Ja ailahtelevaisuus on iso ongelma Martialin pelissä. Joo, on nyt viime aikoina piristynyt, mutta Everton-peli oli taas heikko suoritus.
 36. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Valitettavasti Gazidis taitaa nimenomaan olla juurikin noin tyhmä. Tyhmempikin jos katselee millaisia päätöksiä Arsenalissa teki. Ja tulee toistamaan samat virheet nyt Milanissa. On jo vuodessa ehtinyt tuhota seuran pahemmin kuin Arsenalin kymmenessä. Gazidis tuli tunnetuksi siitä, että päästi tähtipelaajien sopimukset "vanhenemaan" ja sitten pelaaja myytiin pilkkahintaan muualle. Mitäs luulette mitä se tarkoittaa Donnarumman tapauksessa, kun sopimus on päättymässä 1,5v päästä? Jep. Gigio myydään jollain 30M:lla kesällä. Vaikka kuka tahansa laitapolun kulkijakin tajuaa, että järkevintä olisi antaa Gigiolle sellainen jatkopahvi, kuin Raiola haluaa ja miettiä vasta sen jälkeen vaihtoehtoja. Jos rahaa ei palkanmaksuun ei ole, voidaankin Gigio myydä 100M€:lla sen naurettavan parikymppisen sijaan. Ei Gigio kuitenkaan 10M€/v pyytäisi ja vaikka pyytäisikin, myyntiarvo kolminkertaistuisi sen jatkopahvin myötä ja neuvotteluvaltit säilyisivät Milanilla. Tai oikeastaan siirtyisivät Milanille, sillä nythän valtit on muilla. Tulet pian huomaamaan, että olet väärässä kaikissa kolmessa kohdassa. Gazidisia ei kiinnosta tippaakaan yleisön mielipide. Hän on jo nyt valehdellut medialle ja faneilla eikä millään muulla ole väliä kuin palkkapussilla. Maldinien perintö? "F*** that." voin kuvitella Gazidisin jo sanoneen. Ei häntä perinnötkään kiinnosta. On olemassa vain yksi tapa ja se on Gazidisin tapa. Perinnöt on tarkoitettu roskiin heitettäväksi jos häiritsevät Gazidisin suunnitelmia. Maldini lentää roskiin Bobanin perässä. Mikä suututtaa Milan-fanit entistä suurempaan raivoon. Mutta ei silläkään ole merkitystä. Elliot ja Gazidis eivät fanien mielipiteistä välitä tippaakaan. Uusi projekti? No eihän Gazidis ole saanut käyntiin vanhaakaan. Stadion ei etene. Sponsorit karttavat seuraa ja talous on enemmän pakkasella kuin aloittaessa vaikka Boban & Maldini saivat pelaajabudjetin paljon parempaan kuosiin jo vuodessa. Missä on Gazidisin näytöt? Siinä, että blokkasi 1,5v sitten Zlatanin comebackin ja sanonut "ei" useille pelaajahankinnoille, jotka olisivat nostaneet joukkueen tasoa merkittävästi. Mutta talous on muuta menestystä tärkeämpää - vaikka idioottikin tajuaa, että sen menestyksen myötä tulee myös taloudellista menestystä... Gazidis haluaa tiukemman palkkakaton joukkueeseen. Eli goodbye Gigio, Zlatan ja hyvin todennäköisesti myös Romagnoli. Gazidis haluaa myös vieläkin nuoremman joukkueen. Jep jep. Hyvä idea. Katsotaapa miten alkukausi meni ja mitä tapahtui kun joukkueeseen ja nimenomaan avaukseen tuli tammikuussa kaksi vetenaaria. Tappioiden määrä tippui about kymmenesosaan aiemmasta. Sattumaa varmaankin... Uusi projekti ON alkamassa. Haluttiin tai ei. Gazidisin ego ei kestänyt Bobanin rehellistä avautumista ja tässä sitä ollaan. Gazidisilla on kuulemma niin vahva sopimus, ettei Elliot halua senkään vuoksi miestä syrjäyttää - tai valita toista puolta. Toki Elliothan on tj:nsä valinnut ja pysyy valintansa rinnalla. Arsenal tippui Gazidisin taidonnäyttöjen myötä keskikastin tiimiksi (~10s.) ja nyt samaa tehdään Milanille. Tehdään siis pysyvästi keskikastin joukkue. Kunnes uusi omistaja löytyy, mutta kuka haluaisi pistää miljardin rahaa sekasikiöön, joka ei enää enempää sekaisin voisi olla. Eli samaa scheissea luvassa seuraavat 5v. Tosin ilman fanien suosikkeja Gigiota, Romagnolia ja Zlatania. Heidän kaltaisia pelaajia ei Elliotin omistajuuden aikana tulla enää näkemään. EIkä europelejä. Se on varmaa. Raivostuttavinta tässä saatanan pelleilyssä on ajoitus. Tärkeä cup-ottelu huomenna ja seuran johdossa kiehuu ihan julkisestikin. Pelaajat tietävät jo nyt, että valmentaja ja Boban & Maldini vaihtavat maisemia kesällä. Moni pelaajista tietää itsekin vaihtavansa maisemia kesällä. Tämä näkyy jo huomenna tulostaululla. Näkyy myös kauden lopuissa sarjapeleissä. Milan ottanee jo nyt sen arsenalmaisen kymmennen sijan sarjassa. Ellei Zlatan päätä toisin. Katsotaan mitä Kuningas päättää. Todennäköisesti tekee muutaman maalin, johdattaa Milanin 9.:ksi ja lopettaa uransa siihen. Vielä viikko sitten näytti siltä, että Zlatan nostaisi Milanin Eurooppaliigaan ja tekisi vuoden jatkopahvin. Nyt ei sellaista tule tapahtumaan.
 37. 1 point
  Perkele kun harmittaa toi tasuri oikein kunnolla. Olisihan se ollut unelma kun Ighalo olisi sen lopussa painanut reppuun. Greenwoodin läpiajo myös jää kaivelemaan. Tasaista on ja tiukkoja, paljon tiukempia pelejä edessä.
 38. 1 point
  Kynot

  David de Gea

  Totta puhut. DDG:llä on kyllä mahtava taito koota itsensä mokan jälkeen. Siihen ei kaikki pysty.
 39. 1 point
  Erotuomarilta avauspuolisko meni vihkoon, näytti lähtevän aika pahasti lapasesta jakson loppua kohden. Kevyet kortit Shaw'lle ja Maguirelle, mutta selvästi korkeampi kynnys laputtaa evertonialaisia jatkuvista rappauksista. Tuomari teki ottelun vaikeammaksi Unitedille, joka oli kuitenkin selvästi parempi joukkue Gean möhläyksen jälkeen.
 40. 1 point
  Tasanteen tietäjä

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Mukavalta tuntuu Unitedin vahvat otteet viime aikoina. Bruno ja Ighalo ovat juurikin sitä mitä tarvittiin. Toivottavasti ensi kauden Champions liiga paikka varmistuu sarjasijoituksen perusteella. Onneksi on olemassa myös planB, eli Europa league, jossa seuraavan kierroksen arvonta meni kieltämättä lähes joka nappiin. PS. Aina yhtä hyvä fiilis kun Livöpuuli häviää. 😊
 41. 1 point
  pake

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Oli muuten harvinainen peli siinäkin mielessä, että kukaan Milan-pelaaja ei pelannut huonosti. En rehellisesti voi sanoa kenestäkään avauksen pelaajasta, että ei olisi noilla otteilla ansainnut olla kentällä. En muista minä vuonna (tai millä vuosikymmenellä) moinen tilanne on viimeksi nähty. Ja se, että Juven keskikenttä jäi Milanin jalkoihin (kumpaankin suuntaan pelattaessa), on kyllä aika uskomaton juttu.
×