Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 01/28/2020 in all areas

 1. 4 points
  Ihme kitinää. Kaikki pikku virheet huomataan ja valitetaan asioista vanhasta tottumuksesta. Tehkää jotain muuta jos noin paljon ahdistaa. Sitten itse peliin: Vauhdikas, viihdyttävä ja tasainen ottelu, jonka maalipaikoissa terävämpi joukkue ansaitusti voitti. Chelsealla toki oli mahdollisuudet tästä piste ottaa, mutta ei ihan riittänyt. Molemmat joukkueet pitivät hyvin palloa ja uskalsivat pelata sitä myös ahtaisiin väleihin. Mielestäni ManU hieman parempi joukkueena. Karvaus oli hyvää ja muoto säilyi ehkä paremmin kriittisillä hetkillä. Palloa ei myöskään haudottu liikaa, mikä varmaankin vaikutti myös pelin tempoon positiivisesti. Todella tärkeä voitto ja tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti loppu kautta. Pitkästä aikaa fiilis, että tästä voi seurata jotain hyvää. Jotenkin peli-ilme oli positiivinen ja virkeä. Varmaan myös pieni tauko tehnyt terää. Paljon on vielä tekemistä ja parannettaavakin, mutta ehkä se sieltä alkaa löytyä. Glory glory Man united!
 2. 4 points
  Crisu7

  Siirtohuhut

  Ole sanoi, että haluaa hyökkääjän joka on valmis rikkomaan nenänsä tehdäkseen maali. Tämä on täysin päinvastainen kuvaus kuin mitä Martial on kentällä. Itse täysin samaa mieltä että Martialin löysyys alkaa olla nähty (vaikka ihan tuota Ole ei tuolla tarkoittanut)
 3. 3 points
  ruuuuud

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Riippuu miltä kaltilta asiaa katsoo ja mihin tähdätään. Mourinholla oli ihan hyvät tilastot. Ottaisitko takaisin?
 4. 2 points
  Martial on pelannut kyllä niin aneemisia ja huonoja matseja että ei ihan tyhjästä nuo arvostelut ole. Tällä hetkellä on pirteämpi toki ja yritteliäämpi. Lisäksi tuo keskemmällä pelaaminen on ehkä parempi kuin siellä sivuviivalla seisoskelu, jota paljon nähtiin.Kyllä Rassekin sai aikansa paskaa niskaan, moni kerkesi tuomita. Mutta eteenpäin on mennyt tasaisesti. Ja onhan niitä ketsuppipurskahduksia maalien suhteen joskus itse kullakin hyökkääjällä ja saattaa tulla kuiviakin kausia. Teemu voisi tietää jtn asiasta. wink.
 5. 2 points
  Olipa mukava nähdä voittoisa ottelu paikan päällä Old Traffordilla. Vähän vaisun alun jälkeen ihan mukiin menevä esitys, Bruno jälleen vakuuttava, tässäpä fanien uusi lemmikki. Martti myös pelipäällä ja Mason esitteli jälleen pienen tauon jälkeen upeaa laukaisu taitoaan. Kyllä nyt on hyvä fiilis ja maistuu muutamakin janojuoma.
 6. 2 points
  Terveisiä Manchesterista, toivotaan ja uskotaan että huomenna tulee kolme pistettä. Juu, tosiaan olisi mukavaa nähdä Ighalon rankaisevan vanhaa seuraansa. 😊
 7. 2 points
  Näin ainoastaan viimeiset 30 min ja hyvä niin. Bruno toi kentälle hyvää säpinää. Muuten aika vaisulta näytti. Mata sentään yritti. Lingard, Pereira ja Dalot aivan huumori osastoa, joskin sen kaikki tiesivätkin jo ennestäänkin
 8. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Juuri näin ajattelen itsekin. Ole on nyt tehnyt joukkuueen siivous ja uudistustoimenpiteitä. Joukkue on käymistilassa ja rosteri on mitä on. Siihen nähden on mennyt ihan kelvollisesti. Kannattaa muistaa myös millaiset paineet puketua punaiseen paitaan Old Trafford asettaa pelaajilleen. Moni on flopannut; Veron, Depay, Di Maria;...muun muassa, ja PP on myös on kovin harvoin loistanut. Puhumattakaan paineista valmentajalle. LVG ja Mou eivät yltäneet huippusaavutuksiin. Toki syitä oli muitakin kuin paineet. Moyes mureni totaalisesti tavalliseksi rivimieheksi SAF;n saappaissa. Ole on kantanut mielestäni tehtävää hyvin, vaikka on Norjasta ottanut ison loikan valjuun, ja suoraan jättiläisen peräsimeen. Joukkueen koostumus ei ole tarjonnut super priimaa ja jälleenrakentaminen on pitänyt aloittaa alusta. Väsymys ja stressi paistaa kyllä kasvoista, mutta projekti etenee..... Vain kannattajat ovat kärsimättömiä. Parasta kermaa lipitettyään neljännesvuosisadan rasvaton maito ei ole maistunut ollenkaan yhtä hyvälle, vaikka olisi tässä kohtaa terveellisempää tulevaisuuden kannalta.
 9. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Pelin taso on heilahdellut, kuten nuorella porukalla usein tekee. Silti ajoittaisista pettymyksen aiheuttaneista lopputuloksista huolimatta; 2 voittoa naapurin kotikentällä. Kaksi kertaa Chelsea nurin ja ainoa porukka joka onnistunut niistämään Poolilta tasapelin. Kokoonpanoa katsoessa ei noita tuloksia ole ihan helppo tehdä, ja ne on totuuden nimessä myönnettävä yksittäisiksi onnistumisiksi. 10 pelin perättäisissä sarjassa olisi lopputulokset todennäköisesti useinmiten olleet erilaisia. Silti on pakko ihmetellä miten taktisesti riittämätön Ole on ne pystynyt joukkueellaan raapimaan? Ehkä se jotain kuitenkin osaa tai on melkoinen Hannu Hanhi?
 10. 2 points
  Joopa, toiisen jakson loppupuolella oli useita tilanteita joissa oli mahdollista lähteä omasta päästä maltilla lyhyin avauksin mutta mitä ihmettä pallo heitettiin pitkänä vailla kohdetta, eli pallo luovutettiin suosiolla. Olikohan manun onni eilen että Lindelöf sairastui ja Bailly tuli vailla pelikokemusta ja oli todella hyvä?!. Tällä näytöllä hän ohittaa Lindelöfin avauskokoonpanossa. Nyt vain Olen on osoitettava pelisilmää. Tosin Baillyn pelityyli on riskialtis joka perustuu pallonhallintaan mutta onhan hän parhaimmillaan monta kertaa fyysisempikin pakki kuin Lindelöf. Martial teki maalin mutta oli muuten näkymätön, mutta ehkäpä hän parantaa kun manu saa kohde hyökkääjän keskelle eli Ighalon.
 11. 2 points
  tractor girl

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Brittilehti The Guardian kirjoittaa, että Valioliigassa tällä kaudella viidenneksi sijoittuva saa mitä todennäköisimmin Manchester Cityn paikan Mestarien liigassa ensi kaudeksi, jos ja kun City sijoittuu Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Eli sitten neljän pinnan päässä. Lisäksi huhutaan mestaruuksien menettämisestä.. Useat lähteet ovat jo vahvistaneet, että myös Englannin jalkapalloliitto FA on pitkään tutkinut manchesterilaisseuran toimia. Tämä tarkoittaa sitä, että lisää sanktioita voi vielä olla tulossa. Yleisin ehdotettu rangaistus on ollut pistemenetykset tämän kauden Valioliigaan, mutta kovempiakin vaihtoehtoja on tuotu esille. UEFA:n mukaan rikkomukset koskevat vuosia 2012-2016 ja Mirrorin mukaan Man Cityn kyseisenä ajanjaksona voittamat mestaruudet voidaan viedä seuralta pois rikkomusten myötä. Näin ollen Manchester Unitedista tulisikin 2011-12-kauden mestari ja Liverpoolista kauden 2013-14 mestari. On hyvä huomioida, että kyseinen lähde ei ole tunnettu Englannin luotettavimpana lehtenä, mutta se ei vielä suoranaisesti tarkoita, että väitteissä ei olisi mitään perää. Mirrorin mukaan joukkuetta uhkaa myös putoaminen pääsarjasta pois. Pahimpana vaihtoehtona olisi suora tippuminen Kakkosliigaan eli Englannin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle.Esimerkiksi Italian Serie A:ssa Juventus menetti kaksi mestaruuttaan ja putosi Serie B:hen vuoden 2006 Calciopoli-skandaalin myötä.
 12. 2 points
  Maalipaikkojen laatu on (melkein) tärkeämpi tekijä kuin niiden määrä. Tilastoissa näyttää joskus hienolta, kun on ollut kaiken maailman kaukovetoja, mutta yksikään ei ollut millään tavalla vaarallinen. No, tämä ei ole pelisysteemiin niin vahvasti liittyvä juttu. Lopulliset ratkaisut tehdään siellä kentällä. Ainakin Sempressa oli asiasta pohdintaa. Olen tässä samoilla linjoilla sinun ja heidän kanssa. Tuo valeysi 4-3-3 ehdotus on mielenkiintoinen. Kuka olisi se valeysi. Minulle tulee ensimmäisenä mieleen paljon keskusteltu turkkilainen.. Ai, niin ensikaudella meillä on eri kuviot, kun tahtipuikkoa pyörittää Messi..
 13. 2 points
  20Legend

  Ajatuksia tästä kaudesta

 14. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Juu. Ja tosiaan nyt rakennetaan perustaa, johon sitten täsmä hankintoja päälle. OGS kehuu poikia hyvästä pelistä pressissä kuten pitääkin. Varmasti pelaavat kapasiteettinsa ylärajoilla. JA noilla pelaajilla se ei välttämättä helposti riitä. Valju on kivikova sarja ja pikku seuratkin on täynnä rutinoituneita pelaajia. Mou kitisisi ja parkuisi kuinka paska roosteri on , ja vinkuisi laatua joukkueeseen isolla rahalla. OGS on valinnut toisen tien. Pojat pelaa. Kehittyvät, tekevät virheitä, mutta oppivat. Tulevaisuutta varten. Silloin tarvitaan rohkaisua. Sallia heittäytyä peliin ja välillä pentumaisesti höntyillen kuten Williams, virheitäkin tehden. Se on rahan pistämistä pankkiin. Voidaan kyllä aina seuraavaan peliin huutaa tuloksia. Oikeasti se vaatii aikaa. Varsinkin kun niitä reppuselkään ottajia ei joukkueessa liikaa ole. Esim. Martti on näyttänyt olevansa kelpo hyökkääjä hyvänä päivänä, joukkueen johtavaksi pelaajaksi hänestä ei ole.
 15. 2 points
  tractor girl

  Siirtohuhut

  No, en kyllä kehuisi Manun tarjoiluakaan. Martial samaa mieltä kanssani kuulemma.
 16. 2 points
  20Legend

  Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Laitetaas tännekin. Tervetuloa Bruno! UNITED SIGN BRUNO FERNANDES
 17. 2 points
  Crisu7

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Matic on viimeisten viikkojen aikana näyttänyt, että hänelle on vielä paljonkin käyttöä. Ollut erinomainen rauhoittamaan peliä. Tarvitsee hyökkäyspään vain enemmän apuja, koska siellä vahvuudet ei ole ainakaan jos kaikki jää hänen harteilleen.
 18. 2 points
  Needles

  Siirtohuhut

  Älkääs nyt. Tammikuussa on todistettavasti todella vaikea tehdä bisnestä, kun seurat eivät halua myydä. Ei tässä kannata Woodwardin tai omistajien päitä huudella vadille. Katsokaa vaikka Inter Milania. Sielläkin uuden valmentajan alaisuudessa jälleenrakennus menossa ja ovat hankkineet tässä ikkunassa vasta kolme pelaajaa... Säälittävää.
 19. 1 point
  En nyt jinxaile tai mitään, mutta Bruno dominoi taas miten tahtoo. Hyvä hankinta.
 20. 1 point
  Jotain peli-ilmettä nyt on ihan turha kritisoida mistään sohvanpohjalta, jos maaleja syntyy tähän tahtiin. Kolmessa viime pelissä kolme maalia. Varmasti tuo myös enemmän fiilistä pelaamiseen, kun Brunon myötä on vihdoikin pelaaja, joilta hyviä läpisyöttöjä voi odottaa. Saattoi olla aika hanurista yrittää kantaa maalintekovastuuta harteillaan, kun vierellä pelaa James & Greenwood ja tarjoilusta vastasi Lingard & Pereira.
 21. 1 point
  http://b9stream.club/video/manchester-vs-united-watford/
 22. 1 point
  Tämäkin peli todisti että rosteri on todella ohut pelimiesten suhteen.
 23. 1 point
  Vaikka OGn projektista puhutaan ja kärsivällisyyttä vaaditaan niin kyllä em. surffailijat täytyy saada joukkueesta ulos kesällä ja pelimiehiä tilalle. Tollaset vaan hidastaa sitä projektia.
 24. 1 point
  ja hän itse: “Playing as a left-central midfielder is the position I prefer.”
 25. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Paqueta oli pirteä ja hyvin esillä, mutta teki pallollisena muutamia huonoja ratkaisuja tai antoi yksinkertaisesti aivan surkeita syöttöjä. Karvasi hullunlailla ja teki muutaman komean pallonriiston (joista maalikin tuli). Sinänsä erikoista, että puolustussuuntaan Paqueta loisti mutta hyökkäyssuuntaan homma ontui. Ehkä peli-pari avauksessa tekisi hyvää itseluottamukselle ja pelituntumalle ja sen jälkeen ehkä voisi haastaa Calhanoglua tässä uudessa roolissa. Paranemisen merkkejä ilmassa vaikkei vieläkään sitä, mitä mieheltä odotetaan. Mutta varmasti otteet paranevat tuolla pelipaikalla jos peliaikaa tulee vielä (muutenkin kuin tappioasemassa vikat 10min).
 26. 1 point
  Needles

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Vaikka itsekin olen joukkueen peliesityksiä kritisoinut, niin ilman muuta tulokset ratkaisevat. Sekä joukkuetta ympäröivät olosuhteet. Jos OGS pystyy raapimaan tällä joukkueella (Rashford ja Pogba vuorotellen sivussa, Bruno saatiin sisään vasta tammikuussa) top4-sijoituksen, niin miehen erottaminen olisi aikamoinen vääryys. Ihan samalla lailla kuin LVGn potkiminen FA Cupin voiton jälkeen. United voi ampua itseään jalkaan, jos arvokisakesänä potkitaan valmentaja pihalle ja uusi valmentaja pääsee joukkueeseen sisään vasta elokuussa. Jos tulokset ovat hyviä, niin OGS:n pitäisi antaa suunnitella kesän siirtoikkunaa kaikessa rauhassa. Chelsea-voitto oli iso asia ja Cityn Eurooppa-banni auttaa OGS:n tilannetta entuudestaan.
 27. 1 point
  Tasanteen tietäjä

  Siirtohuhut

  Olen parasta aikaa Chilessä työmatkalla ja kyllä täytyy sanoa, että Alexis on täällä edelleenkin käsittämättömän suuri stara, avainpelaaja edelleen Chilen maajoukkueessa. Mielestäni kyseessä on edelleenkin taidoiltaan maailmanluokan pelaaja, mutta kuten viimeiset pari kautta ovat osoittaneet, kaverin paikat ei kestä nykyfutiksen vauhtia ja fyysisyyttä enempää kuin max. 3...4-peliä kerrallaan, sitten taas saikulle. Ai niin, nyt on jo kiire takaisin Eurooppaan, että ehditään pojan kanssa paikan päälle Old Traffordille ensi viikon sunnuntain Man Utd - Watford peliin.
 28. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Rebiciltä puuttuu noista tilastoista maali ja syöttö, mutta tilastojakin tärkeämpänä näen sen, miten merkittävä rooli miehellä on joukkueen peliin. En usko, että Silva keskushyökkääjänä vaikuttaa pelinrakenteluun yms. niin paljoa kuin Rebic Milanissa. Rebic on käytännössä mullistanut koko vasemman laidan pelin totaalisesti nyt alkuvuodesta eikä ole sattumaa, että Milanin peli on ottanut jättiharppauksen eteenpäin. Ja jos tilastoja halutaan katsella, niin mitenkäs on sellainen fakta, että Rebic on Milanin viimeisestä kahdeksasta maalista ollut tekemässä tai syöttämässä viittä. Jos ei se ole merkittävää, niin en tiedä mikä on.
 29. 1 point
  tractor girl

  Siirtohuhut

  Tänään sattui silmään sellaisia uutisia että Dembele, Maddison ja Grealish Manuun tulossa kesällä. Lisäksi tieten Sancho. We are the Champions ensi kaudella.. Ei mitään jakoja muilla.
 30. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Kyllä. Pioli on saanut (Zlatanin avustuksella) muunnettua joukkueen ilmeen täysin erilaiseksi ja tämän hetkinen joukkue kykenee haastamaan kenet tahansa kuten eilen nähtiin.
 31. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Huhuja on vaikka minkälaisia ja eurooppalainen jalkapallomedia heittelee niitä todella kevyin perustein lehteen. Vähän kuin Seiskaa lukisi. En usko sekuntiakaan, että Maldini ei tekisi laajaa taustatutkimusta siitä kenen toivoo valmentavan seuraa, joka on hänen elämäntyönsä. Pioliakin epäiltiin valtavasti – mekin – ja hän olikin jonkinlainen hätäratkaisu, mutta selkeästi ei tuulesta temmattu. Pioli on tehnyt hyvää työtä vaikeassa tilanteessa ja en ihmettele vaikka hän saisi jatkaa ensi kaudella. Täytyy tunnustaa, että olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten Milanin peli on kehittynyt verrattain lyhyessä ajassa ottaen huomioon millainen miehistö on käytössä. Milanin ei minun mielestä kannata vaihtaa valmentajaa ellei tarjolla ole varma huippukoutsi, jonka pelifilosofia sointuu yhteen avainpelaajien kykyjen kanssa. Ei olisi ainakaan mitään järkeä raijata sisään jotain uutta tyyppiä ja aloittaa jälleen jotain uutta projektia. Nyt on hyviä elementtejä kasassa ja rakennetaan niiden vahvuuksien päälle eliminoiden heikkoudet.
 32. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Pessimisti ei pety Piolin miehistö: Maalivahdit: Begović, A. Donnarumma, G. Donnarumma Puolustajat: Calabria, Gabbia, Hernández, Kjær, Laxalt, Musacchio, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Bennacer, Bonaventura, Brescianini, Çalhanoğlu, Kessie, Paquetá, Saelemaekers Hyökkääjät: Castillejo, Ibrahimović, Leão, Maldini, Rebić La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Italian Football TV:n ennakoimat avauskokoonpanot: Niin ja onhan tämä kahden kovan karjun taisto:
 33. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kappas. Totaalista dominointia Milanilta ja peli voisi olla paremmalla viimeistelyllä 0-2:n sijaan 0-4. Ei silti vielä kuohareita esiin... JOS Milan iskee vielä kolmannen, niin sitten voi alkaa jo haaveilla voitostakin, mutta tässä vaiheessa ei todellakaan. Interin materiaali on niin kova, että varmasti tulee vielä hikiset oltavat Donnarummallakin. EDIT: Jep. ***** mikä sulaminen. Vaikka olisi ollut Liverpool vastassa, niin ei nyt ********** neljää voi päästää yhdellä puoliajalla omiin.
 34. 1 point
  Tänään pelataan milanistien ja interistien eniten odottama peli, eli Milanon derby, joka tunnentaan myös nimellä Derby della Madonnina. Peli pelataan tietysti San Sirolla, jota interistit kutsuu virallisella nimellä Giuseppe Meazza Stadiumiksi, klo 21.45 Suomen aikaa. Kun näistä suurista ja kauniista seuroista puhutaan ja niiden välisestä derbysta, niin on muistettava, että historiallisesti seurat on todella tasaisia. Väitän, että näin tasaista derbyä ei maailmassa ole toista. Joukkueet on kohdanneet yhteensä 224 kertaa, joista Inter on voittanut 81 kertaa ja Milan 76 kertaa sekä 67 kertaa on pelattu tasan. Näissä peleissä Inter on tehnyt 305 maalia ja milan 299 maalia. Viimeiset 3 derbyä on Inter voittanut, mukaan lukien syksyn peli. Jos katsotaan 5 viimeisestä derbyä, niin Interillä on noi 3 voittoa ja Milanilla 1 voitto sekä kerran pelattu tasan. Myös tämän kauden sarjassa Inter liihottaa ihan eri lukemissa. Inter on sarjan 2. ja on kerännyt 22 pelistä 51 pistettä. Milan on vastaavasti kerännyt 22 pelistä 32 pistettä. Sillä Milan on sarjan 8. Sen sijaan joukkuiden viime aikaisessa vireessä on pieni yllätys. Milanilla on 5.stä viimeisestä pelistä 3 voittoa ja 2 tasuria. Interillä on 5.stä viimeisestä pelistä 2 voittoa ja 3 tasuria. Interin valmentajan Antonio Conten kommentit: “Earlier on in the season, we faced each other on matchday four. It was the start of the season, meaning neither of the two sides knew what lay ahead. Back then, Giampaolo was in the Milan dugout, whereas now Pioli is the coach. Derbies are very big matches and the fixture between the two Milan sides is an important one, but we need to remain focused on the game because winning it would mean picking up three points.” With regard to the significance of the #DerbyMilano and the importance of playing as a team: “On a personal level, every match brings out strong emotions in me. We’re focused on the fact that we’re about to play a match which is worth three points. Nevertheless, it is a Derby, and this makes things harder because there’s even more desire to prevail. For me, it’s about a match where points are at stake. It’d be important for us to pick up a result, with this also applying to Milan. Teamwork wins the Derby, not individuals. The team need to do well in terms of bringing out the best in individuals.” Sunday’s Derby marks the start of a tough run of games for the Nerazzurri: “We know that we’ve got a big set of fixtures against strong teams coming up, AC Milan are one of those teams and the Derby brings with it plenty of pitfalls which we need to be careful of. We have our own journey to continue, we need to keep growing and stay focused on ourselves. After this set of games we’ll have a clearer idea about where we’re at. What’s important is that we continue to build in the right way and with the right sense of humility.” Along with others in the group, this will also be a first #DerbyMilano for Eriksen: “He’s a new player at Inter and we’re pleased that we managed to get him. He’s got precise characteristics and we signed him because he can fit into our style of play, it will be very important to work with him from both an offensive and defensive point of view, because he’s playing in a new and different league. We’re much more focused on tactics here in Italy so it’s only right that he has time to get used to our style of play, but he’s an excellent and intelligent player.” Finally, a word on Pioli’s team: “AC Milan are much better than where they’re currently at in the table, they’ve got a great team and they’ve added a champion like Ibrahimovic to it; he’s brought experience, awareness and confidence. I think that it’s right that all of the best players are available for the big games, even in terms of entertainment. I always hope to face the best players in big games like this.” Piolin kommentit: Current form for both teams “Inter did much better than us up until December, but we’re doing well now and we’re climbing back up the table. We prepare for every game with the aim of winning, but there are some games like this which are simply worth more. And in order to win you need to play better than your opponents. I don’t know the distance between us and them right now, we’re facing a side who haven’t lost for a long time. We’ll all need to have Ibra’s mentality tomorrow: we’ll need to be fired up and excited at the prospect of the game. Our team have shown character and courage, we’ve had more bad times than good, and we’ve reacted in the right way.” Ibra’s condition “Zlatan has been completing an individual programme in order to be ready to rejoin the team in training today, if he passes this final step then he’ll be available for tomorrow evening. We’ve done everything we could to help him recover from the flu and his calf problem, he just needs one more full training session with the team.” One day to go “When you prepare for these matches you do so aiming to win. We have great respect for our opponents but we’re also in good form. We’ll have to overcome difficulties during the match but we need to have confidence and believe in our own capabilities. We’re creating a lot of chances but we have to improve our cohesion in both phases, especially when we’re in possession. We know what we need to do, it’s really important for us to display our idea of football from the beginning until the very end. The fact that we haven’t won a Derby match for a long time in Serie A provides extra motivation: we’re feeling good and want to go for it.” The opposition “The best part about my job is studying the opposition’s characteristics and taking into consideration the qualities they have. We’ve prepared for the match and have a strategy, Inter play in a distinct fashion. We’re aiming to be compact and dangerous, irrespective of the choices made by our opponents. We need to do well in terms of seizing the opportunity.” Individuals "Leão and Rebić can play together, we’ll see tomorrow. I’ll select the players with characteristics best suited to the game, while I’ll also look to have the possibility of bringing on options from the bench so I can make changes during the game. The only player who is still struggling is Krunić, everyone else should be available.” FC Internazionale Milano - A.C. Milan Kumpikaan joukkue ei ole ilmoittanut vielä kokoonpanoaan. Tässä La Gazzetta dello Sportin arvio avauksista: Tässä on tuore Skyn ennakoima Interin avaus: Ja tässä Skyn ennakoiman Milanin avaus. Huom. uusi formaatio: Perinteisesti sarjataulukolla tai vireellä ei ole mitään merkitystä, kun nämä joukkueet kohtaa. Syksyn pelissä sillä tuntui sen sijaan olevan, kun Inter pyyhki Milanilla pöytää. Lopputulos oli Interin 2-0 voitto, mutta se tulos mairitteli Milania. No kyllä tälläkin kertaa Interiä on pidettävä ennakkosuosikkina, mutta jotenkin uskon, että Milan laittaa paremmin kampoihin johtotähtenään hullu swedu. Jos katsotaan, mitä veikkausvihjeiden antajat ehdottelee, niin tällä kertaa harvinaisen yksimielinen mielipide. Niin Freesupertips.co.uk, Goonersguide.com kuin Whoscored.com uskoo Interin 2-1 kotivoittoon. Minä uskon derbyn taikaan..ja Milanin yllätykseen.
 35. 1 point
  Samaa mieltä. Verona paukutti pari kertaa tolppaan ja sen lisäksi pari muutakin hyvää paikkaa, mukaan lukien Milanin pelaajien oman maalin yritykset. Mutta myös Milanilla oli paljon paikkoja, mutta useimmat oli ihan onnettomia yrityksiä. Silti siellä oli mahdollisuus tehdä tarvittavat maalit. No, siinä mielessä pelin lopputulos oli aika oikea. Kysymykseen, että pelasiko Milan huonosti, niin vastaus on kyllä ja ei. Yksikään pelaaja ei pelannut huonosti, mutta joukkueena pelaaminen oli välistä äärettömän typerää. Se näkyi lopussa. Silloin olisi pitänyt rauhassa pitää palloa ja pitää kenttä leveänä ja juoksuttaa veronalaisia, mutta mitä tehtiin. Yritettiin keskeltä nopesti ja melkein aina epäonnistuen. Ja kun pallo oli laidassa, niin sieltä onnettomia kesoja keskelle. No, lopputuloksen voikin lukea tulostaululta. Pelin tilastot. Pelin MotM on taas helppo ja vaikea tehtävä. Pelin oikea MotM on tietty taas kerran Donnarumma, joka pelasti edes sen pisteen. Mutta nostetaas myös pari debyyttiä. Ensimmänen on siirtoikkunassa tullut belgi, jota kutsun tästä eteenpäin Saleksi ja 3. sukupolven Maldini, 18 vuotias Daniel. SempreMilanin ja Offsiden arviot. Piolin kommentit: “We suffered justly, because we conceded six shots on goal to Verona and we should’ve been more careful. “The regret is that we did not immediately take the lead when we had a sensational opportunity in the first half. “We didn’t have any sharpness when we had the numerical advantage in the second half. It’s too bad that we couldn’t have won even in a moment of difficulty, as we are missing so many players and Tuesday’s efforts [in the Coppa Italia] made themselves felt.” Milan struggled without the experience of Zlatan Ibrahimovic, and Pioli hopes to have him back for the Milan derby. “I hope we can have him back for the derby. He had calf fatigue at the beginning of the week, and then he had the flu. “There is an excellent chance that he will make the game against Inter.” Daniel Maldini, son of Paolo, made his Milan debut with several minutes remaining, continuing the lineage of a Maldini in the Rossoneri shirt. “The boy has quality, he has talent, and clearly talent alone isn’t enough. I hoped that maybe he could have had the ball.” Pelin highlightsit: Ensi sunnuntaina sitten derby Inteia vastaan. Jotenkin nyt ei ole ihan hirveet odotukset. Niin ja Danielilla on aika isot saappaat. Voi olla, ettei koskaan pysty niitä täyttää..
 36. 1 point
  herpati

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Crisu varmaan tarkoittaa että onnettomalla voittoprosentilla etenevä Ole selviää median edessä olemattomalla kritiikillä verrattuna edeltäjiinsä joilla prosentti oli parempi. En nyt tiedä oliko wolves ottelun jälkeen mitään hymyilemisen aihetta mutta ehkäpä Ole on valinnut linjansa median edessä ja peittää tarkoituksella tunteensa ettei joutuisi median silmätikuksi. Mutta on selvää että jos manu valuu keskiryhmään niin hymy hyytyy, muutama piste erottaa joukkueen ko.ryhmästä.
 37. 1 point
  Tänään klo 16.00 Suomen aikaa pelattavalla perussarjakierroksella Milan saa vastaansa Veronan ylpeyden ja suosituimman joukkueen Hellaksen. Hellas on perustettu vuonna 1903 ja matkaan mahtuu iloa ja surua. Iloisin hetki Hellaksen scudetto kaudelta 1984–1985. Viime vuosina Hellaksella on mennyt aika surkeasti. Joukkue on pomppinut Serie A:n ja Serie B:n väliä. Viime kausi meni Serie B.ssä ja kauden jälkeen sijoitus oli sarjan 5. Mutta se riitti nousukarsintoihin, joissa Hellas kapusi lopulta sarjatasoa ylemmäs. Tällä kaudella Hellaksella on mennyt itseasiassa aika hyvin. Joukkue on sarjan 10. ja on kerännyt 20:stä pelistä 29 pistettä. Milan on sarjan 8. ja on vastaavasti 21:stä pelistä 31 pistettä, eli vain 2 pistettä Hellasta parempi. Myös vireessä joukkueet on lähellä toisiaan. Hellaksella on 5:stä viimeisestä pelistä 3 voittoa ja 2 tasuria. Milanilla on 5:stä viimeisestä pelistä 3 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappio. Piolin kommentit: Transfer market “I’m happy that it’s over, we managed the situation well and remained focused and alert in doing so. Things went as I expected, I’m satisfied with what the Club managed to do. We have a cohesive and tight-knit group who we can work well with. We made important additions at the start of the transfer window: players of real substance, character and quality, like Zlatan, Kjær and Begović. The latter is also making a contribution. We’ve brought in youngsters who are good prospects.” The opposition “Verona are doing really well and will play with great determination, they cover a lot of distance on the pitch. It’s been a different kind of week for us, but we’re doing fine and must approach the match with the right concentration levels. We need to be alert, composed and put in the hard work tomorrow. Jurić is doing an excellent job, this is clear.” Individuals “Rebić can still improve his movement, in being effective when attempting the decisive play. He’s got big potential. Paquetá is an AC Milan player and he must work hard, be fully available and be ready when he’s called upon. And I am sure that he will, like all his teammates. Kjaer and Zlatan have been ill the last few days and it’s unlikely that they will be in the squad. Krunić has also had some issues, we’ll see if he makes it. We have some difficulties, but the squad is ready. We’ll also have Biglia back in our midfield from next week.” AC Milan’s current form “We need to work on being even more compact and efficient. We can’t disregard the great level of focus and intensity needed during games to keep our performance levels right at the top. We’re focused on tomorrow’s game, there are three very big points on the line.” The table “AC Milan are in good form, we’re looking to get the best results possible. The climb up the table is extremely steep and tiring, but the view from further up is certainly worth it.” Spirit “It’s the teams than know how to stay compact and soak up pressure who have the best chance of winning matches in difficult moments. We need to push home on this: we had a great month in January but that’s over now, it doesn’t count for anything. We have important goals to achieve.” A.C. Milan - Hellas Verona F.C. Piolin miehistö: Maalivahdit: Begović, A. Donnarumma, G. Donnarumma Puolustajat: Calabria, Conti, Gabbia, Hernández, Laxalt, Musacchio, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Bonaventura, Brescianini, Çalhanoğlu, Kessie, Paquetá, Saelemaekers Hyökkääjät: Castillejo, Leão, Maldini, Rebić Kannattaa huomata Zlatan Ibrahimovic, Simon Kjaer, Rade Krunic ja Ismael Bennacer on poissa miehistöstä. Hellas ei ole vielä julkaissut miehistöään. La Gazzetta dello Sportin arviot avauksista: On selvää, että poissaolojen vuoksi Milan ei tule noin pelaamaan. Tässä on sen sijaan ajankohtaisempi arvio: Tästä pelistä voi tulla vielä hankala pala Milanille. Vastassa on kuitenkin hyvässä vireessä oleva Hellas, joka on sarjataulukossakin aika lähellä. Sen lisäksi Milanilta puuttuu muutama avauksen kaveri ja pelaajat saa hiukan uusia rooleja kentällä. Se voi näkyä Milanin pelaamisessa. Veronalaiset varmasti haistaa veren ja tekee kaikkensa viedäkseen jotain kotiin. Goonersguide.com ja Freesupertips.co.uk silti uskoo Milanin 1-0 kotivoittoon, mutta Whoscored.com uskoo 0-0 tasuriin.
 38. 1 point
  Eipä tullut Robinson, vaan Laxalt Torinon lainalta takaisin: Ja se vaikeasti kirjoitettava belgi: - Copy (1).jpg Tässä koko siirtoikkuna: Sisään: Pelaaja Pelipaikka Ikä Entinen seura Lisätietoja Zlatan Ibrahimović Hyökkääjä 38 Vapaa agentti Pysyvä siirto, 6 kuukauden sopimus + optio lisävuodesta Simon Kjær Puolustaja 30 Sevilla 6 kuukauden lainasopimus + osto-optio €2.5m Asmir Begović Maalivahti 32 Bournemouth 6 kuukauden lainasopimus Alexis Saelemaekers Hyökkääjä 20 Anderlecht 6 kuukauden lainasopimus + osto-optio €7-8m, voi muuttua velvoitteeksi Diego Laxalt Puolustaja 26 Torino Paluu lainalta Ulos: Pelaaja Pelipaikka Ikä Tuleva seura Lisätietoja Mattia Caldara Puolustaja 25 Atalanta 18 kuukauden lainasopimus + osto-optio €15m Pepe Reina Maalivahti 37 Aston Villa 6 kuukauden lainasopimus Fabio Borini Hyökkääjä 28 Hellas Verona Sopimus purettu Suso Hyökkääjä 26 Sevilla 18 kuukauden lainasopimus + osto-optio €21m,, voi muuttua velvoitteeksi Krzysztof Piątek Hyökkääjä 24 Hertha BSC Pysyvä siirto, €28m Ricardo Rodríguez Puolustaja 27 PSV 6 kuukauden lainasopimus, €1m
 39. 1 point
  herpati

  Siirtohuhut

  Pikku Pukki manuun,älkäähän nyt!
 40. 1 point
  Viikonloppuna on tarjolla runsaasti kansainvälistä huippu-urheilua vapaasti katsottavana. Maksu-tv-yhtiö Viasat avaa Viasat Urheilu -kanavansa kaikkien katsottavaksi perjantain alkuillasta 31. tammikuuta maanantaiaamuun 2. helmikuuta saakka. wink
 41. 1 point
  tractor girl

  Siirtohuhut

  Iltalehti jatkaa... – Olemme tyrmänneet 100 miljoonan punnan tarjouksen Teemusta. Ei mitään mahdollisuuksia, Norwich-manageri Daniel Farke hymyili. Uskoo ken haluaa.
 42. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Siirtoasiaa: Milan on hankkinut Anderlechtista belgialaisen oikean laidan pelaajan, jota kutsun tästä lähtien "Sälämeikkeriksi". Kyseessä siis Alexis Saelemaekers. Vaikea nimi hahmottaa. En tiedä pelaajasta mitään muuta kuin että pelaa Belgian U-21 maajoukkueessa ja että kykenee pelaamaan suunnilleen jokaista pelipaikkaa oikealla laidalla. Jonkinlainen sveitsiläinen linkkuveitsi "Suson korvaajaksi". Lisäksi Milan on hankkinut yhdysvaltalaisen vasemman laitapakin Wiganista 10 miljoonalla – eli ei mikään hupiostos. Kyseessä pelaaja nimeltä Antonee Robinson. Robinsonista tulee Theon varamies, ja on pelaajaprofiililtaan hyvin samanlainen, voimakkaasti nouseva vasen pakki. Tässä hyvä ja avartava artikkeli siirrosta.
 43. 1 point
  Crisu7

  Siirtohuhut

  Totta. Kuka tietää vaikka faksikone iskee takaisin 🤣
 44. 1 point
  pake

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Hertha Berlin tarjonnut Piatekista 27M€ + bonukset ja huhujen mukaan Milan on tarttumassa tarjoukseen. Noista Spurs-vaihdoista lienee turha muutenkaan keskustella kun Milan ei ole niihin alunperinkään ollut milläänlailla lähtemässä. Palataan vielä edellisiin kommentteihin. Zlatan on missannut 2-3 10000 euron paikkaa. Sellaisia paikkoja, ettei edes Matrin tai Borinin tasoiselle maalinsylkijälle anneta anteeksi missausta. Zlatanille se kuitenkin suotaneen vielä 2kk pelaamattomuuden vuoksi. Tuossa iässä parin kuukauden tauko tuntuu ikuisuudelta (trust me, I know...). Mutta aikansa kutakin ja jos ensi pelin jälkeen vielä Ibra haaskaa tuon kaliiberin maalipaikan, alkaa enemmän vaikuttaa siltä, että tämä Milan-starojen "kotiinpalukirous" on Zlataniakin vahvempi, sillä kuukausi vaihtuu pian ja kyllä se pelituntuma pitäisi kuukaudessa saada omalle tasolleen. Aika näyttää palaako Zlatan kylmänviileäksi viimeistelijäksi vai tuleeko näistä karmeista misseistä jokapäiväistä tuubaa. Otetaan vielä sen verran Calha-hehkutuksista pois, että tasoitusmaali olisi painunut perinteisesti suoraan maagisen pelin pelanneen Sirigun syliin, jollei Torino-pakki olisi tunkenut jalkaansa väliin ja ohjannut pallon Sirigun tavoittamattomiin. Mutta onneksi näin. Toisesta maalista en sano muuta kuin, että lähtipä vihaisesti ja kerrankin sinne minne pitikin - jopa ilman muiden avustusta.
 45. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Rebic on uskomattomassa vireessä nyt. Pelaa itselleen isoa roolia Milaniin pitkäksi aikaa. Nälkää ja halua näyttää kaikille mikä hän on miehiään, ja hänhän on kova pelimies. Aivan kuten me täällä foorumilla ollaan uskottukin. Kyllä näillä näytöillä jo yksi Nocerino pestään! Kaikki kunnia hänelle silti.
 46. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  pake pitää linjansa eikä Hakan saa liikaa kunniaa.. Mutta joo. Olen teidän kanssa samaa mieltä peli oli vauhdikas, viihdyttävä ja tapahtumarikas. Asia, jota valmentajat ei aina arvosta, niin paljon kuin katsojat. mieluummin tätä katsoo kuin gattusopalloa. Mitä tulee peliin, niin Hakanin maalit ratkaisi pelin Milanille. Muuten olisi voinut käydä ohraleipä. Mitään poisottamatta Rebiciltä tai keneltäkään muulta, niin MotM oli Hakan. Turkkilainen teki juuri ne tärkeät maalit ja todella tyylikkällä tavalla. Hakania on lyöty peliesityksistä ja välistä ihan aiheesta, niin eilinen peli oli osoitus siitä, että kyllä hänellä on taitoa ja osaamista. Eka maali oli todella komea. Ehkä tämä aukaisi jotain henkisiä lukkoja ja tulevaisuudessakin nähtäisiin tätä parempaa Hakania eikä aina sitä huonompaa. Tässä La Gazzetta dello Sportin pelaaja-arviot: Tässä SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “In my opinion, it was a great match. We didn’t deserve to go behind, because in the first half we could’ve been ahead. The team showed great desire to stay in the game. We advanced from a tough match.” Ante Rebic seems to have claimed a place in the 54-year-old’s plans at the Giuseppe Meazza and Pioli revealed he is happy with the Croatia international. “Rebic had another great game. He is a quality player who has made a great contribution to the team,” Pioli added. “I have many good players and the individual quality can help us win the games.” Despite conceding two goals against the Granata, the coach felt Milan were “compact” and was happy about the overall performance. “In other games, we gave away too much. Tonight, it wasn’t like that. Today, the team were very compact, and it worked well. I’m happy about the quality. You can concede some when you create a lot up front. “The important thing is to have a balanced team. We must enter the match with the right approach. “Now we need to reinforce those concepts that are taking us this far. By sorting out our flaws, we could become even more efficient.” Krzysztof Piatek has been linked with a move away from San Siro and left the pitch without a goals as he was replaced by Zlatan Ibrahimovic, who sealed the win on Tuesday. “I believe in all the players I have available,” he said. “It’s normal that a player is won’t be in the optimal condition throughout the season.” Juventus are waiting in the semi-finals and Pioli accepted that it will be a great challenge but insisted the Old Lady “are not unbeatable”. “We arrive in the right condition,” he added. “Juventus aren’t unbeatable, even if they are the best team in Italy. Let’s take one game at a time.” Pelin highlightsit: Tämän matsin jälkeen on PALJON kivempi jatkaa, kun tuli voitto. Se mahdollinen niukka tappio olisi korventanut entistä enemmän. Seurvaaksi sunnuntain sarjapelissä Hellas vastassa. Hiukan voi tuulettaa vielä ennen sitä..
 47. 1 point
  Heek

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Kyllä se harmittaa, kun jollekin pelaajalle buuataan. Itse en koskaan viheltäisi omille pelaajille. Kyllähän Piatek yrittää parhaansa, uskon niin. Mutta Piatek on silti yössä. Kyllä hänelle palloakin tarjottiin, mutta hän itse vaeltelee myös pelin ulkopuolella. Näkyy merkkejä yliyrittämisestä; on niin kova nälkä onnistua, että alkaa hakea tilanteita "väärin" eli omille vahvuuksille sopimattomaan tyyliin ja sopimattomista paikoista. Pake on oikeassa siinä, että Piatek osaa tehdä maaleja, mutta ei hanat voi kuivua kokonaan. Nykykunnossaan Piatek ei ole edes uhka vastustajan maalilla. Piolin täytyisi nyt istua Piatekin kanssa alas ja jutella, käydä perusasiat läpi, valaa uskoa omaan tekemiseen. "Katso Piatek kaikki viime kauden maalisi videolta. Miksi teit ne maalit? Katso mitä niissä tilanteissa tapahtuu, katso millaisista tilanteista ne syntyivät. Ja sitten alat tehdä juuri niitä asioita."
 48. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Niin, Rebic... Jos nämä pitävät paikkaansa, on tämä kroaatti näyttämässä osaamistaan aika vahvasti: 3 maalia ja yksi syöttö ~200 minuutissa. Ei hassumpaa jälkeä. Ja parasta on, että potentiaalia on vielä jopa parantaa tuota tehokkuutta sillä maalipaikkoja mies luo niin kavereille kuin itselleenkin. Rebic on uusi Nocerino?
 49. 1 point
  pake

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Olipahan peli! Sekä Castillejo että Rebic olivat täysin pitelemättömiä ja myös Hernandez pommitti vasenta laitaa pitkin erinomaisesti. Vaikka Calhanoglu osuikin kahdesti, niin oma valintani ottelun parhaaksi on Rebic - etenkin jos alla olevat täysin käsittämättömät statsit pitävät paikkaansa: 1 epäonnistunut syöttö 100 minuutin aikana?! YKSI?!!! Käsittämätöntä statistiikkaa ja hyvin vaikea uskoa niiden olevan totta. Mutta vaikkei olisikaan, oli Rebic aivan ilmiliekeissä ja teki kentällä mitä halusi. Jopa maalinkin, joka valitettavasti hylättiin. Noh, voittoputki jatkuu, pelaajat (jopa Calhanoglu) taistelivat leijonan lailla, nousu lisäajalla tasoihin ja lopulta voittoon ja monelta pelaajalta erinomaista tekemistä. Varmasti antaa lisää voimia tuleviin koitoksiin. Sitä tarvitaankin, sillä Verona-pelin jälkeen onkin vastassa Inter ja Coppa Italiassa Juve. Tämän voittoputken seurauksena noihin peleihin ei ehkä tarvitsekaan lähteä 0-5 tappioon valmiiksi asennoituneena. EDIT: Harmitti taas Piatekin puolesta kun "fanit" vihelsivät polskin tullessa vaihtoon. Ei tullut tarjoilua eikä Piatek kykene tarjoamaan muuta kuin maaleja - ja ilman tarjoilua ei niitäkään. Mutta olipahan taas hieno fiilis kun Kuningas-Zlatan iski pallon reppuun.
 50. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Lisään vielä, että tässä keskustelussa menee myös hieman sekaisin "valeysi" ja kymppipaikka. Mainitsemasi Zlatan, Leao ja Rebic voisivat mahdollisesti kyllä toimia valeyseinä. Toisaalta samalla menetettäisiin hieman pitkien poikien eli Zlatanin ja Leaon pääpelipelotetta, jos he hakisivat palloa alempaa. Olisiko se kannattavaa? Taktiikkakysymys. Silloin pitäisi pelata 4-3-3 ja laidoilla pitäisi olla maalille pyrkivät taitavat laiturit. Rebic vasemmalla ja Castillejo oikealla? Ehkä. Rebic voisi toimia myös valeysinä, mutta on ehkä hieman liian kulmikas ja suoraviivainen siihen rooliin. Mahdollisesti voisi toimia, koska Rebic on myös taitava syöttämään ja näkee peliä hyvin. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että Rebic on parhaimmillaan kaaosta aiheuttavana support strikerina, jollaisena Pioli on häntä käyttänytkin.
×