Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 11/15/2019 in all areas

 1. 4 points
  Needles

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Niitä harvoja positiivisia juttuja Olen kanssa on ollut se, että mies on selkeästi pyrkinyt hankkimaan nuorempia ja nälkäisempiä pelaajia. Ja vieläpä sellaisia, joiden voi kuvitella pärjäävän Valioliigassa. Ja nämä pelaajat ovat säännöllisesti olleet Unitedin parhaimmistoa joka pelissä. Sen takia en pidä katastrofina, että miehelle annetaan ainakin 2-3 siirtoikkunaa aikaa toteuttaa visiotaan. Toimiva keskikentän kolmikko tuohon, niin joukkue alkaa näyttämään ihan erilaiselta. Pogban lähtö vaan tarkoittaa sitä, että United tarvitsee kesällä pelkästään keskikentälle kaksi todella onnitunutta hankintaa.
 2. 3 points
  Kynot

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Täytyy myös muistaa, että me fanit keskustelupalstoilla emme myöskään ole välttämättä niin hyviä asiantuntijoita mitä moni luulee olevansa. Arvostelu sivusta on aina paljon helmpompaa, kuin saada asioita aikaan. Ole ei ole edes vielä murroksessa olevan joukkueen kanssa kokonaista kautta ja jo leimataan. Itse en näe miksi muutamalla sopivalla hankinnalla ei voitais taistella ainakin siitä chämppäripaikasta tosissaan.
 3. 2 points
  McT on nostanut Fredin ja samalla koko joukkueen uudelle tasolle. Pereira ei tuo joukkueeseen juuri mitään, toivottavasti korvaaja on jo kiikarissa. Toivottavasti tästä saadaan hyvä positiivinen kierre tekemiseen. Nuorella joukkueella on ihan luonnollista, että esitykset ailahtelee. Toivottavasti jaksetaan syttyä seuraavaankin peliin, koska loppuvuotena olisi mukavasti pisteitä otettavissa. Jopa Arsenal vieraissa 1.1. ei tällä hetkellä tunnu kovin huolestuttavalta. Harry Maguire oli ehkä joukkueen huonoin tänään. Todella paljon pallonmenetyksiä ja paskoja purkuja tiukoissa paikoissa.
 4. 2 points
  Needles

  Siirtohuhut

  Bildin mukaan tammikuussa siirtopykälä olisi vaan 20 miljoonaa. Uskoo ken tahoo, mutta tuolla hinnalla olisi ainakin potentiaalinen täysosuma. Flopatessaankin jälleenmyyntiarvoa on muutaman vuoden päästä vielä hyvin tallella. 19 vuotta, 190cm, 15 maalia Bundeksessa tällä kaudella. Kahdeksan Champparissa. Rashford sekä Martial on parhaimmillaan vasemmalla, joten ysipaikalle ei ole kamalasti tunkua. Ja tosiaan valmentajalle ennakkoon tuttu jo Moldesta. Ennemmin peukkua tälle kuin 50 miljoonan Longstaffille.
 5. 2 points
  En usko, että mitään ihmeempää painetta Woodwardin suuntaan on, vaikka antaisivat potkut heti. Näin nettifoorumilla voidaan kirjoitella mitä vaan, mutta ainoa protestiin viittaava asia OT:lla on yleensä muutama keltavihreä huivi katsomossa. Pari harkittua briiffausta pressiin, Olen lähdettyä bisnes jatkuu ja uutta yrittäjää tilalle kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Lähes kaikki asiat joita on tullut aiheen tiimoilta luettua viittaavat siihen, ettei Unitedissa ole juuri halua muokata rakenteita uusiksi. Woodward kollegoineen on puuhastellut jalkapallopuolella kohta 7 vuoden ajan ja sama puuhastelu näyttää jatkuvan tulevina vuosina, mikä on tietysti fanin kannalta aika ikävää.
 6. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Odotukset ovat korkealla; koska Manu. Joukkueen henki on kohdillaan ja yritystä riittää. Hosumista ja yliyrittämistä monilla. Syötöt usein tästä syystä heikkoja, ja tilanteita kuivuu kokoon. Jokainen varmaan ymmärtää, ettei tuolla materiaalilla ponnisteta kovinkaan korkealle. LVG ja Mou yritti jo aikansa hyvillä nipuilla huonoin tuloksin. Joukkueissa oli laatua, mutta kentällä ei nähty sydämellä pelaavaa nippua. Turhauttavampaa se oli. Uskon Olen laativan ihan ok pelisuunnitelmat tiimeineen. Joukkue ei ole vain riittävän kypsä sitä toteuttamaan. Keskikenttä on 3 ja 4 vaihtoehto. Kukapa olisi kauden alkaessa uskonut miten kova ikävä McTomia on marras/joulukuun vaihteessa? Loppukesästä oli yleinen mielipide, ettei riitä. Matic toisi toki fyysisyyttä ja johtajuuttakin kentälle, sekä verkkaiset jalat. Olen tiimi ehkä katsoo parhaaksi antaa nuorille mahdollisuuden antaa näyttöjä, sekä ottaa peliajan myötä kehitysaskeleita huomista varten. McTomihan tuohon mahdollisuuteen on tarttunut ja on pelannut hyvällä tasolla loukkaantumiseensa asti. JA ennenkaikkea sydämellään. Sitähän ei ole nähty isolta staralta tälläkään kaudella. Joko Olelle annetaan työrauha, ja mahdollisuus kehitää joukkuetta ajan kanssa. Tai hommataan esim. Poche aloittamaan oman projektinsa. Vaikea kyllä uskoa hänenkään saavaan tuota tiimiä ihmeellisempään lentoon kevät kaudella. Pelaajien taso ei nouse valmentajaa vaihtamalla.
 7. 2 points
  Tuo Leaon höntyily ei ole minusta noin yksinkertainen juttu. Olen tuossa kysymyksessä Piolin linjoilla, että jos ja kun Leao on poissa boksista ja maalintekotilanteista, niin jonkun muun olisi siellä silloin oltava. Muutama vuosi sitten oli aika trendikästäkin pelutta valeysiä, joka liikkui muuallakin kuin puhtaana keskushyökkääjänä. Siitä mainintana Messi tai Milanissa ollut Jeremy Menez. Mutta tässä päästäänkin sitten taktiikkakysymyksiin ja niistä vastaan Pioli. Piolin kuuluisi järjestellä se hyökkäyspeli siten, että siellä boksissa on joku, joka tekee maaleja. Oli se keskushyökkääjä tai sitten ei.
 8. 2 points
  Pitkä pallo ja perään. Eikun. Kyllähän Olella varmaan suurelta osin on Fergien opetukset hyvässä muistissa ja ensisijaisesti laitojen kautta ja vastahyökkäyksillä koitetaan tilanteita rakentaa. Eilenkin vaan mietin, että aika harva Jamesin keskityksistä löysi perille. Eikö hyökkääjillä ole vaistoa mennä maalille vai eikö heitä koutsata. Muutamaa poikkeuspeliä lukuun ottamatta kombinaatiopeli ylempänä kenttää ei myöskään oikein toimi. Iso ongelma on Pogban puuttuminen koko alkukauden mikä vaikeuttaa oleellisesti hitaiden hyökkäyksien rakentamista. Onko Olella kykyä kehittää Unitedin peliä pallonhallinnan kautta, ei vielä oikein tiedetä. Eikä ehkä koskaan saadakaan tietää. Nykyfutiksessa et todennäköisesti voita mestaruuksia, jos peli perustuu lähes kokonaan vastahyökkäyksille. United antaa liian paljon aloitetta samantasoisille tai heikommille joukkueille. Vastaavasti taas muita isoja vastaan on mennyt paremmin, kun saa enemmän hyökätä vastaan. Prässipeli on parantunut vaikka kehitettävää vielä on. Nykyisellään topparit ovat vähän hitaita, eivät pysty paikkaamaan virheitään ajoissa ja linjojen välit kasvavat liiaksi. Smallingin laina on hieman kostatunut, joskin yhdestä topparista oli eroon päästävä. Maguire-Lindelöf ei kuitenkaan ole mielestäni optimaalisin kaksikko alakertaan. Prässäämisen kehityskohteeksi voidaan laskea myös se, että mitä pallon kanssa tehdään, kun se voitetaan. Kuten Needles toisessa ketjussa mainitsi, Olelle pitä antaa krediittiä joukkueen muokkaamisesta. Pelaajat ovat motivoituneempia ja enimmäkseen vasta tulossa parhaaseen peli-ikään. Laatua kuitenkin puuttuu usealta sektorilta ja sitten se kunnollinen valmennus. Pocho olisi aivan ideaali mies tähän paikkaan, sillä tuolla on nyt joukkueellinen pelaajia, jotka olisivat valmiita juoksemaan vaikka seinien läpi managerin puolesta. Valitettavasti OGS ei näytä olevan oikea kaveri tähän hommaan. Kaiken järjen mukaan siirtymän pitäisi sujua melko kivuttomasti, toisin kuin muutaman aiemman managerin välillä. Pelkään vaan että Manu ajaa itsensä vielä syvemmälle suohon jolloin on vaikeaa enää päästää seuralegendasta irti, kuten oli vaikka verivihollisessa Dalglishin kohdalla.
 9. 2 points
  Harmi että Martial ja Lindgard ovat olleet yksi kauden alisuorittajista kun kokemusta ja maalintekovoimaa kaivattaisiin. Itselle Martial ei ole koskaan ollut mikään iso juttu. Lingardista jo kerkesin joskus innostua mutta äkkiä hänkin painui varjojen maille. Nuorella joukkueella pärjättäisiin ihan kivasti jos nämä muutamat pysyisivät ehjänä eivätkä alisuorittaisi. Joutaisivat ulos jos vaihtopenkiltä saisi apua.
 10. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Mielestäni PP voi vaihtaa maisemaa. Pelitapaan sopimaton huonosti motivoitunut iso ego ei tuo potentiaalistaan huolimatta joukkueeseen mitään lisää. Vaikea uskoa kaverin pystyvän menemään peilin eteen ja muuttamaan asenneettaan; ja ryhtyä pelaamaan täysillä itsensä likoon laittaen joukkueen hyväksi. Joukkue on nuori, mutta ikä rakenne korjaantuu ajankuluessa. Toivottavasti nuorta potentiaalia saadaan haalittua tulevissakin siirtoikkunoissa. Tähtäin on tulevaisuudessa, ja tämä on välivuosi joka tapauksessa. Joskus on hyvä ottaa muutama taka askel ja alkaa rakentaa uutta nousua; ja ennen kaikkea tulevaa menestystä. SAF se otti aikansa, ja nyt ollaan saman edessä. Suunta on oikea. Laitapakki puoli alkaa näyttää hyvältä. Nuori Williams tuo kilpailua vasemmalla; oikealle saatiin onnistunut täsmä hankinta. Ylimmällä oksilla on paljon tulevaisuuden potentiaalia. Keskikentälle pohjalle ja ylemmäs pelintekijää tarvitaan akuutisti.
 11. 2 points
  Melrose

  Siirtohuhut

  Antaisivat OGn nyt vaan olla sen 2-3 vuotta ja viedä projektin loppuun. Jos ollaan edelleen sarjan hännillä niin sitten uusi valmentaja kehiin uusine ideoineen ja hänellekkin riittävästi aikaa. Kesken kauden hyväksyn valmentajan vaihdon vain siinä tapauksessa, että ollaan putoamassa sarjaporrasta alemmaksi. ManU juhli aikoinaan vuosia, nyt on muiden vuoro. Toivon että ManUn vuorokin vielä tulee.
 12. 2 points
  Manu pelasi kymmenen minuuttia kunnolla ja teki 3 maalia. Sitten löysäsi ja ajattelin että ei hyvä heilu ja niinpä siinä kävi. Toisaalta oikea tulos. Hienoa että Williams ja Greenwood korkkasi maalitilinsä. Rasselle maali ja syöttö. Nuoriso saa onnistumisia tulevaisuutta ajatellen.
 13. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Olen sun kanssa samaa mieltä, mutta en usko siihen visioon. Pocchetinolla on kyllä kysyntää muuallakin eikä tarvitse tulla Milaniin, jossa saa potkut 7 pelin jälkeen.
 14. 2 points
  tractor girl

  Siirtohuhut

  Montako pyttyä sillä Pochella olikaan kaapissa? Enempi kuin Olella?
 15. 1 point
  Näissä peleissä Lingardilla ei tee kymppipaikalla juuri mitään. Isoissa peleissä on elementissään, kun hommana on lähinnä prässätä, kääntää peli nopeasti kohti vastustajan maalia ja munaravata boksiin. Kun vastustajan boksiin pitäisi murtautua murhaavalla kombinaatiolla tai antaa läpisyöttö kolmen pelaajan läpi Rasselle, Jesse on ihan huumoriosastoa. Jessen tilalle tarvittaisiin näihin peleihin se Sancho/Maddison tai sitten Pogba sairastuvalta. Jessen voisi siirtää kakkosavaukseen, mistä sitten Juan "maailman kallein blogaaja" Mata jonnekin sarjatasolle, mihin jalkanopeus vielä riittää. Muuten esityksestä sen verran, että ihan normaalia nuoren joukkueen ailahtelevaa meininkiä. Ehkä ensi pelissä kulkee taas. Toki Evertonin maali olisi pitänyt hylätä.
 16. 1 point
  Sikäli palattiin vanhoihin tuttuihin ongelmiin. Kun vastahyökkäyksiin ei kunnolla päästy niin peli pysähtyi vastustajan linjaan. Viimeiset kymmenet minuutit pystyttiin jonkin verran nostamaan tempoa viimeisellä kolmanneksella. Kiitos Greenwoodin erinomaisen laukaisutaidon saatiin edes piste. Mc Tomi pelaisi oudon epävarman pelin, pahoja harhasyöttöjäkin. WB oli jo totutun hyvä. Harry raatoi laajalla alueella. Harmittavat kaksi pistettä menetettiin eikä juuri muuta voi jossitella kuin VAR toimintaa.
 17. 1 point
  Huomenna klo 16.00 Suomen aikaa Milan saa vieraaksi San Siron numrmelle Sassuolon. Sassuoloa ei voi pitää kamalan perinteisenä Seirie A -seurana. Sassuolo pelasi kaudella 2013–2014 ensimmäistä kertaa pääsarjaa. Sen jälkeen kausia on tullut siten, että nyt 7. kausi Serie A:ssa. Takavuosina joukkue kiusasi suurempiaan ja usein se kiusattava oli just Milan. Muutenkin Sassuolo oli pikkuseuraksi menestykäs, joukkue pääsi Eurooppaliigan lohkovaiheeseen 2016. Viime kaudella Sassuolon menestys oli hiukan vaatimattomampaa. Joukkue oli sarjan 11. Tällä kaudella on menty aika samoissa merkeissä. Sassuolo on tällä hetkellä sarjan 14 ja on kerännyt 14:sta pelistä 15 pistettä. Milan on hiukan paremmin sarjan 10. ja on kerännyt 15:sta pelistä 20 pistettä. Myös joukkueiden vireessä Milan on hiukan parempi. Milan on ottanut 5:stä viimeisestä 2 voittoa, 1 tasurin ja 2 tappiota. Sassuololla on 5:stä viimeisestä 1 voiton, 3 tasuria ja 1 tappion. Piolin kommentit: Sassuolo "The match against Sassuolo is another great opportunity and we must seize it. I'm not looking at the league standings, even if it's not where we want to be. Could a victory reopen the discussion on qualifying for Europe? Focusing on winning is enough. Sassuolo play good football with a good degree of quality for Serie A. We want to take the game to them. We'll need full focus and solidity right from the off. Berardi is strong and fast, but there’s also Caputo and Boga. The team staying at the hotel? It was at my request. We worked really well during the week at Milanello. After lunch, we'll meet back up in Milan in the evening and this will mean the trip is shorter." The club's 120th birthday "We’re not like other clubs, it's an honour to take part in a day as important as tomorrow. We have the chance to honour AC Milan's history by putting in a performance worthy of AC Milan out in front of our fans, who've never been lacking in their support. The more they support us, the stronger we are. Over the course of history, AC Milan has meant winning and great organisation - the very best, an example for everyone else. I hope to do well, I have great enthusiasm." The team "Everyone needs to have the desire to do well up until the Christmas break and to finish the year well. There's light at the end of the tunnel, but we haven't got out of it yet. If we want to shine, we need to keep pushing. The team are growing in many aspects, both in terms of their fitness and technical levels. Our mindset is more positive now, I'm very pleased with the team when it comes to the commitment, desire and professionalism they're displaying. However, we still need to improve. We need to play as a team to get the best out of individuals, have clear ideas, develop and piece together the small things." The team and individuals "If I go with the same team that played against Parma and Bologna it'd mean that the players I've selected are in excellent condition and have worked at the maximum levels during the week. Bonaventura is an important player with great qualities. Paquetá is feeling fine and also has great qualities, I’ll see if I play him. Caldara is available even if he's not feeling 100% fit, he's got up to speed while playing for the Primavera. Leão has great potential but time is needed to showcase and develop this. He's someone who moves a lot up front and is working to improve. Çalhanoğlu is a good and important player: for me, he's not just a winger and he needs to play across the board." Transfer window "There’s time to make evaluations, the transfer window is in January and still a long way off. For now, I’m very happy with my players. Discussions are taking place with the Club on a daily basis, we’ll see. At the moment, it’s too important to concentrate on the present." A.C. Milan - U.S. Sassuolo Calcio Piolin miehistö: Maalivahdit: Donnarumma A., Donnarumma G., Reina Puolustajat: Calabria, Caldara, Conti, Gabbia, Hernández, Musacchio, Rodríguez, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Biglia, Bennacer, Bonaventura, Çalhanoğlu, Kessie, Krunić, Paquetá Hyökkääjät: Castillejo, Leão, Piątek, Rebić, Suso Sassuolon valmentajan Roberto De Zerbin miehistö: Maalivahdit: 56 Gianluca Pegolo, 63 Stefano Turati, 64 Alessandro Russo Puolustajat: 2 Marlon, 6 Rogerio, 13 Federico Peluso, 17 Mert Müldür, 19 Filippo Romagna, 22 Jeremy Toljan, 31 Gian Marco Ferrari, 33 Alessandro Tripaldelli, 77 Giorgos Kyriakopoulos Keskikenttäpelaajat: 4 Francesco Magnanelli, 8 Alfred Duncan, 10 Filip Djuricic, 14 Pedro Obiang, 23 Junior Traorè, 36 Luca Mazzitelli, 68 Mehdi Bourabia, 73 Manuel Locatelli Hyökkääjät: 7 Jeremie Boga, 9 Francesco Caputo, 18 Giacomo Raspadori, 25 Domenico Berardi La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avaukset: Sassuolo ei ole enää ollut Milanille samanlainen vihulainen, kuin takavuosina. Se ei silti tarkoita, etteikö se voisi yhä kiusata. Siihen uskoo Whoscored.com, joka ehdottaa Sassuolon 1-2 vierasvoittoa. Hiukan samoilla linjoilla on Freesupertips.co.uk, joka ehdottaa taas 1-1 tasuria. Goonersguide.com ehdottaa Milanin 3-1 kotivoittoa. Siihen uskoen..
 18. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Media kertoo, että Napolista lähteneen Ancelottin korvaa kukapa muu kuin Gattuso! Milanin miehet siellä. Kaikkea hyvää Gattusolle, mutta toivottavasti Napoli löytyy tulevaisuudessa Milanin alapuolelta sarjataulukossa. Vaikka toiselta sijalta
 19. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kyllä Hakanille on ainakin annettu aikaa ja näyttöpaikkoja, joten jos ei peli kerran tuosta parane, niin eiköhän se potentiaali ole jo nähty. Osaaminen ainakaan henkisellä puolella ei vain yksinkertaisesti riitä. Liian paljon tulee luokattomia syöttöjä tilanteissa, joissa yksinkertainen syöttö riittäisi mutta sekään ei onnistu. Ja ne kulmat... Voi luoja, niitä kulmia. Poikkeuksetta ensimmäiseen tai toiseen vastustajaan. Milanilla ollut ~80 kulmapotkua peräkkäin ilman maalia ja sanoisin, että noista kulmista on 75% lähtenyt turkkilaisen jalasta. Ei tuo tilasto kulmapotkun antajaa vaihtamalla ainakaan huononisi! Jos vielä verrataan Susoon, niin mustaako kukaan milloin Calhanoglu olisi viimeksi laitahyökkääjille tuttuun tapaan mennyt haastamalla laitapakista ohi? En muista turkkilaisen edes yrittäneen ohittaa pakkeja tällä kaudella kertaakaan. Korkeintaan pieni leikkaus keskelle ja sen jälkeen laukaus mv:n syliin tai päätykatsomon korkeimmille paikoille. Tuo "yksinkertaisuus" ja ennalta-arvattavuus yhdistettynä tehottomuuteen ja surkeisiin syöttöihin vie aivan älyttömästi tehoja pois Milan-hyökkäykseltä. Katsokaa vaikka mitä esim. Hernandez on tuonut vahvoilla (laita)nousuillaan joukkueeseen. Jos vas.laidalla olisi toinenkin pelaaja, joka kykenee tarjoamaan jotain ylöspäin, niin tehoja tulisi ihan erilailla. Rebic, Leao tai (mieluiten) Jack sinne laitahyökkääjäksi ja tilanne paranisi takuulla. Turkkilaisen anti on nähty.
 20. 1 point
  Kynot

  Chris Smalling (Man Utd 2010-)

  Mä oon kans samaa mieltä et Smalling ja Maguire vähän turhan samanlaisia. Maguire on vaan paljon parempi jalalla pelaamisessa. Itse nään et Lindelöf - Maguire kaksikolla vois ihan hyvin pärjätä. Pitäs vaan tohon keskikentälle löytää se oikea koostumus alhaalta ylös. Mielellään Smallingin ottasin rotaatioon mut veikkaan et haluu avauksen pelaajaks eli lähtee varmaan pysyväl siirrol jos sellanen mahis tarjoutuu. Ja onkohan Seria A niin paljon löysempi sarja kun vielä ainakin pysyny kasassa siel. Ja vielä tohon Maguiren ikään et sehän on vasta 26v, että kyllähän sillä vielä pelivuosia riittää enemmän ku 2-3 😄
 21. 1 point
  Olipahan kyl huikee peli, eka jakso varsinkin...huhhuh! Toka jakso jäi puoleenväliin, kun tuli äkkilähtö synnärille kannustamaan uutta tulevaa ManUnited fania maailmaan! 🤗
 22. 1 point
  Ainut miinuspuoli tässä voitossa oli että mestaruus taisi mennä punaisille...
 23. 1 point
  Huh huh, kolme kertaa katsonut ekan 45min. Olipa hieno eka puoliaika etenkin.
 24. 1 point
  Täydellinen taktinen onnistuminen. Kaikki pelaajat onnistuivat. Fred pelasi huippupelin samoin Rasse, James, WB. De Gea otti lopussa voiton ratkaisseen torjunnan. Voitto riittää vaikka jossitella voikin sillä jo ekajaksolla oli paikkoja tappaa peli.
 25. 1 point
  Oli kyllä hyvää pelaamista. Mutta onhan tuo Pep jo ihan mennyttä tuolla Valioliigassa. Alkaa pelaajatkin kyllästymään jatkuviin pienasioiden hieomisiin. Tuolla materiaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan, mitä Pepi saa joukkueesta irti.
 26. 1 point
  Huomenna klo 21.45 Suomen aikaa Milan haastaa Bolognan heidän kotikentällä reilut 31 00 katsojaa vetävällä Stadio Renato Dall'Aralla. Jätetääs tällä kertaa muut jorinat vähemmälle ja aloitetaan sarjataulukosta. Peli on tällä hetkellä 6 pisteen peli. Bologna on sarjan 12. ja Milan on pykälän edellä 11. Bologna on kerännyt 14 pelistä 16 pistettä ja Milan on kerännyt 17 pistettä. Myös vireessä Milan on niukasti parempi. Milanilla on 5:stä viimeisestä pelistä 2 voittoa, 1 rasuri ja 2 tappiota. Bolognalla on 5:stä viimeisestä pelistä 1 voitto, 1 tasuri ja 3 tappiota. Ja kun tilastoista puhutaan, niin SempreMilan on muuten tehnyt mielenkiintoisen vertailun Marco Giampaolon ja Piolin välillä. Tässä se suomeksi: Pisteet: Giampaolo: 9 Pioli: 8 Tehdyt maalit: Giampaolo: 6 Pioli: 7 Päästetyt maalit: Giampaolo: 9 Pioli: 8 Pallonhallinta: Giampaolo: 57.42% Pioli: 55.14% Laukaukset: Giampaolo: 13.14 Pioli: 16.42 Laukaukset kohti maalia: Giampaolo: 3.14 Pioli: 5 Vastustajan laukaukset Giampaolo: 12.28 Pioli: 10.85 Vastustajan laukaukset kohti maalia: Giampaolo: 4.57 Pioli: 3.85 Syötöt: Giampaolo: 534.42 Pioli: 508.85 Syöttöprosentti omille: Giampaolo: 85.85% Pioli: 83.42% Taklaukset: Giampaolo: 15.42 Pioli: 16.28 Keltaiset kortit: Giampaolo: 22 Pioli: 24 Punaiset kortit: Giampaolo: 5 Pioli: 0 Siitä voi jokainen miettiä, että paraniko vaihtamalla vai ei..Mutta takaisin Bologna -peliin. Piolin kommentit: A look at Bologna “Bologna could be a turning point for us, but we have to create the chances for ourselves. It will be a tough but important game, compared to Parma Bologna give you more space but they’re also more aggressive. They’ve got some strong attackers, I coached Palacio and he’s a very smart player. They have the right ideas of play, both in defence and attack. We’re ready, we’ll need to be very focused and technically we can’t make mistakes in the simple things. The team is doing well, we’re improving, now we just need to bring home the big points. We need to put in big performances in every game, we can’t just satisfy ourselves with a win over Parma.” On Mihajlović “Bologna are even stronger with Mihajlović in the technical area, he’s facing his illness with great will and determination: that’s why I’ve been cheering for Bologna since the summer. I have great memories in that city and with the fans, they’ve been so good to Sinisa in a difficult time. He’s an example to follow, I can’t wait to see him and give him a hug.” The team “We have to work hard and keep pushing, we’re not completely there but we’re in a good place. We have to focus on teamwork, on our ideas and on intensity. We’re working in order to grow, to win and the climb up the table as a group. We need consistency for that. Small positives are useless and I can’t do anything with them, it’s the final result that matters in showing how much both I and we have achieved. We’ll have to put in a big shift for our next three games. Maybe we’ll already have to take stock at Christmas, but what’s important is how much this group can grow and achieve, I’m already seeing them as more solid and compact. It’s normal for AC Milan to be aiming for Europe. I didn’t come here to do a normal job but to do the best that’s possible.” Piątek and the attack “If Piątek plays, it will be because I consider it right for that type of game. Every player has his own strengths, Leão’s lies in his movement and he’s still working on his play in the box. There’s no issue with Piątek, everyone is fighting for us to get out of this difficult period. Two strikers? I’m not considering that right now, at the moment our wingers and midfielders are too important. I don’t see Suso playing out wide on the left, but he’s still a great player. He has to get used to playing more central and finding the space between the lines, that will bring us a lot of success.” The line-up “I have plenty of options in all departments, everyone’s available except for Duarte and Caldara who played for the Primavera. I’ve told the players that I expect everyone to give their all: I can’t make any mistakes with the starting line-up, but whoever comes on has to do everything possible in order to make a difference.” On Ibrahimović “Father Christmas comes on the 25th of December… right now the greatest gift would be three points in Bologna.” Bologna F.C. 1909 - A.C. Milan Siniša Mihajlovićin miehistö: Maalivahdit: Angelo da Costa Júnior, Mouhamadou Sarr, Łukasz Skorupski Puolustajat: Mattia Bani, Gabriele Corbo, Danilo, Stefano Denswil, Ibrahima Mbaye, Nehuén Paz, Takehiro Tomiyasu Keskikenttäpelaajat: Blerim Džemaili, Andrea Poli, Jerdy Schouten, Mattias Svanberg Hyokkääjät: Mattia Destro, Musa Juwara, Riccardo Orsolini, Rodrigo Palacio, Nicola Sansone, Federico Santander, AAndreas Skov Olsen Piolin miehistö: Maalivahdit: Donnarumma A., Donnarumma G., Reina Puolustajat: Calabria, Conti, Gabbia, Hernández, Musacchio, Rodríguez, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Biglia, Bennacer, Bonaventura, Çalhanoğlu, Kessie, Krunić, Paquetá Hyokkääjät: Borini, Castillejo, Leão, Piątek, Rebić, Suso La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: World AC Milanin arvio Milanin avauksesta: Bologna on niitä joukkueita, joita Milanin pitäisi kaataa, jos aikoo toivoa vihreistä vihreämpiä eurofutiskenttiä ensikaudeksi. Siihen ei kylläkään usko Freesupertips.co.uk eikä Whoscored.com, jotka ehdottelee Bolognan 1-0 kotivoittoa. Mutta minä haluan uskoa ja myös uskon siihen vierasvoittoon vaikkapa sillä 0-1 tuloksella..
 27. 1 point
  Fred-McT pari on paljon paremmin ja selkeämmin roolitettu, kuin Fred-Perreira pari keskikentällä. Jälkimmäisessä pelaajat ovat liian samanlaisia ja kumpikin joutuu tekemään vähän (liikaa) kaikkea. McT:n kanssa Fred pääsee pelaamaan vapaammin molempiin suuntiin, kun McT on selkeästi rikkovampi ja puolustavampi. Toimi eilen hyvin. Ns ykköspelintekijäksi ei kenestäkään näistä ole ja 10 paikka huutakin kipeästi nuorta Mataa tai vastaavaa pelaajaa tueksi näille edellä mainituille. Lindgardin liike riittää mutta pelinteko ja rytmitys ei. Matalla periaatteessa päinvastoin. Pogbaa tuossa, ennen mahdollista hankintaa, kokeilisin. Taidot ja kyvyt kyllä riittävät. Laadukas 10 paikan pelaaja todennäköisesti ratkaisisi /auttaisi myös alakerran pelinavaamisongelmassa, joka ajoittain vaivaa. Nyt 10 paikalle pelatut pallot toppareilta / kk pohjalta lähes nollissa, johtuen 10 paikalla pelaavien pelaajien "tasosta". Olisi vaihtoehto lisää avauksen kohteeksi. Muuten kuitenkin pitkästä aikaa positiivisen puolelle kallistuva esitys kokonaisuutena. Yksilöiden virheet ja yksilöiden tason ailahtelevuus edelleen huolena, joka johtunee osalla pelikuormasta ja osin "vakio/ykkös"kokoonpanon puuttumisesta. Valitettavasti rotaatio kokoonpanossa on enemmän pakon sanelemaa, kuin Olen ja valmennuksen tahdosta johtuvaa ja hallittua.
 28. 1 point
 29. 1 point
  Ajoittain peli näytti hyvältä. Riittäisipä into heikompiakin joukkueita vastaan. Loukkaantumisia tämä nippu ei kestä yhtään, joten muutama hankinta lienee tammikuussa paikallaan. Mutta jos ManUn peli oli hyvää eilen, niin kyllähän Totte oli sitävastoin surkea. Liekkö sitten tosiaan OG taktisesti Murikkaa parempi😅
 30. 1 point
  Ole vei Josea taktisesti?😉 Oli hieno peli ja hieno taistelutahto jokaisella! Rasse aivan liekeissä, pari lisää olis voinu hyvin tehä.
 31. 1 point
  McTomi avauksessa ja Greenwood Martialin tilalla, muuten mennään normi Lindelöf-McGuire toppareilla. Tulee kiire kun Alli is back ja sen veli on lähtenyt kotiin. Kuin lie Eriksenin lähtöhalut vaikuttaa vai vaikuttaako? Moun paluu Unelmien teatteriin, hienoa. Mou joka meni Pochen paikalle joukkueeseen jota vastassa joukkue josta Mou sai kenkää ja Poche mielii pomoksi,eh? Menikö oikein?
 32. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tästä nimenomaisesta aiheesta hyvä kirjoitus: https://acmilan.theoffside.com/2019/12/4/20993107/9-things-a-win-is-a-win-milan-vs-parma-1-0 Onhan se aika erikoista, että kaikki mitään jalkapallosta ymmärtävät tuntuvat olevan samaa mieltä 4-3-3:sta ja Hakanin ja Suson rooleista siinä, paitsi Milanin koutsit. Olisi jo korkea aika kokeilla jotain muuta, koska hyökkäys ei kerta kaikkiaan toimi.
 33. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Vuosikausia oltu samaa mieltä siitä, ettei 4-3-3 sovi Milanille. Ei se sovi nykypelaajillekaan ja ehkä ainut aika, jolloin se toimi/sopi, oli kun SES vielä pelasi. Voi toki olla, että muisti pätkii eikä se silloinkaan oikeasti toiminut. Mutta joo, Calhanoglu ja Suso eivät ole sen tason laitureita, että Milan 4-3-3:lla heitä peluuttamalla TOP4:ään nousee.
 34. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Sehän on juuri näin. Piolin duuni on laittaa se homma kuntoon. Minä olen ihmetellyt tätä Milanin lukkiutumista 4-3-3 muodostelmaan. En ymmärrä sitä oikeastaan. Ensinnäkään Hakan ei edes ole laituri luontaiselta pelipaikaltaan. Toisekseen Suso on laituriksi hidas, vaikka on kyllä taitava. Eli tästä päästään siihen, että Milan vetää 4-3-3:sta ikään kuin jarru päällä eli ei siten, miten sillä tyylillä useimmiten pelataan; laidoista läpi tuhatta ja sataa ja palloa maalintekosektorille. Tästä syystä Leao sopisi paremmin Hakanin paikalle kuten pake kirjoitti. Toki Milan pelaa jotain omituista 4-3-3 ja 4-3-2-1 sekoitusta, josta ei oikein ota selvää, että mitä se on. + Hakan ja Suso yrittävät niin kovasti ratkaista yksin pelit, että unohtavat syötellä Piatekille.
 35. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Itse katsoin pelin eilen vasta iltamyöhään ja ongelma Piatekin tehottomuudessa ei ole ihan niin mustavalkoista kuin tilastot kertovat. Jos olisitte katsoneet pelin, niin olisitte samaa mieltä siitä, että Suso ja Calhanoglu onnistuvat pilaamaan 90% Milan-hyökkäyksistä. En usko, että koko viime vuonna suustani pääsi yhtä montaa kirosanaa kuin eilen ja syynä oli tuon edellä mainitun kaksikon surkeaakin surkeampi peliesitys. Joo, sitä ei voi kiistää etteikö kumpikin ollut näkyvässä roolissa, mutta jos joku väittää, että kaverit pelasivat hyvin, niin sitten on näössä vikaa - ja paljon! Kuten tuossa yllä todettiinkin, Piatek teki töitä, haki raivoisasti sitä maalia ja teki hyviä juoksuja. Mutta... Eipä niitä palloja koskaan tullut silloin kun olisi pitänyt. Ja laiturikollegat siinä lähes poikkeuksetta syynä. Toki muutaman kerran Kessie olisi voinut tarjoilla polskille tyhjän maalin, mutta päätti laukoa itse - kuten aina. Viime viikolla luin, että viimeisin Milanin kulmapotkumaali on tullut maaliskuussa. Edelleenkin syyttävä sormi osoittaa laitahyökkääjiämme, jotka eivät vain yksinkertaisesti saa palloa koskaan omille. Eilenkin Calhanoglu antoi yhden kulmapotkuistaan polvenkorkuisena ja arvatkaapas minne. No ensimmäiseen vastustajaan. Tämä erikoistilannespesialistin maineen saanut turkkilainen on kyllä sarkastisen lempinimensä ehdottomasti ansainnut. Jopa Pirkanmaan 6.divarissa nähdään joka viikko parempia kulmapotkuja mitä Milan on tällä kaudella kyennyt antamaan. Pioli (ja moni muu) hehkutti Leaota jälleen. Vaikea yhtyä hehkutukseen kun joukkue pelaa yhdellä keskushyökkääjällä ja kun pallo saadaan hyökkäysalueelle, Leao tuntuu pyrkivän kaikkialle muualle paitsi boxiin. Eilenkin tuli pari suorastaan täydellistä palloa/keskitystä sinne 6-7m päähän maalilta (jonne Piatek, Cutrone ja käytännössä kuka tahansa oikea keskushyökkääjä olisi ollut menossa tai jo odottelemassa), mutta Leao tuntui olevan pakittelemassa kulmalippua kohti. Aivan käsittämättömiä liikkeitä, mikä vain entisestään korostaa sitä FAKTAA, ettei Leao ole keskushyökkääjä eikä hänestä sellaista tule. Paljon parempaa jälkeä tulisi jos Leao pelaisi Calhanoglun tai Suson paikalla laiturina. Ja laitureista puheenollen (samaa jauhetaan kokoajan, sillä eilen(kin) suurimmat ongelmat olivat siellä)... Bonaventura pelasi edellisessä pelissä laitahyökkääjänä, teki maalin ja oli man-of-the-match. Palkinnoksi tuli tähän peliin paikka alempana katselemassa miten turkkilainen roiski palloa vastustajille tai katsomoon. Olisi ollut suorastaan surkuhupaisaa (kuten selostajan mielestä olikin) jollei olisi *tuttanut suunnattomasti se, että Milanin voittohaaveet tuntuivat leijailevan turkkilaisen toimesta kauas pois. Hieman ennen maalia ehdinkin todeta, että JOS kolme pinnaa tulee, se tulee joko Bonaventuran tai Hernandezin yksilösuorituksen seurauksena ja kukaan muu ei tänään maalia kykene tekemään. Theo pelasi todella hyvin, mutta jäi silti kauas taakse ottelun parhaasta. Se oli Conti. Kaveri esti ainakin pari-kolme maalia aivan käsittämättömän hyvillä taklauksillaan ja sijoittumisillaan. Muistan elävästi vieläkin kaksi tilannetta, joista parmalaiset olivat jo pääsemässä läpiajoon, mutta niin vain Conti pelasti päivän - täysin sääntöjen mukaisesti vieläpä. Laitapakit loistivat, mutta Musacchio ja etenkin Romagnoli olivat kyllä huonoja vaikka nollapeli tulikin. Etenkin Romagnoli roiski palloa minne sattui ja laskin yhdessä vaiheessa mieheltä 3 (!!) peräkkäistä karmeaa harhasyöttöä tilanteissa, joissa ei ollut minkäänlaista prässiä ja syöttövaihtoehtoja riitti. Jos plussia ja miinuksia jaettaisiin, niin ne menisivät eilen näin: +++ Conti +++ Theo +++ Bennacer + Donnarumma + Bonaventura (olisi saanut miinuksen, mutta hänen reboundistaan voittomaali tuli) + Musacchio - Piatek (teki pirusti töitä, pääsi kokeilemaan monta kertaa, mutta pakit peittivät jokaisen vedon ja puskutilanteissa pallo tuli sentin-pari liian korkeana. Parempaan suuntaan mennään vaikkei taaskaan osunut) - Kessie - Leao (jos olisi ollut laiturina olisi esitys ollut hyvä, mutta keskushyökkääjänä kaikkea muuta) -- Suso -- Romagnoli (paljon turhia rikkeitä ja vielä enemmän harhasyöttöjä) --- Calhanoglu --- Pioli (paskat vaihdot ja Suson & Calhanoglun 90-minuuttisia on täysin mahdoton hyväksyä. Kukaan, joka jalkapallosta mitään ymmärtää, ei voi olla sitä mieltä, etteikö näitä kavereita olisi pitänyt ottaa penkille ja antaa muiden pelata) Ja loppuun heitän vielä tämän: Miksi Suso ja erityisesti Calhanoglu antavat kaikki kulmapotkut - siitäkin huolimatta että valtaosa niistä pysähtyy jo ensimmäiseen vastustajaan? Onko Milanellossa päätetty, että kulmapotkuista on täysin mahdotonta tehdä maaleja ja niistä on turha edes yrittää. Olisi mielenkiintoista nähdä jotain statistiikka kulmapotkujen onnistumisista (siis siinä mielessä, että montako prosenttia annetuista päätyy omille pelaajille verrattuna muihin joukkueisiin ja pelaajiin). Veikkaan, että tuo tilasto olisi jotain aivan uskomatonta luettavaa sillä en oikeasti muista milloin viimeksi Milan olisi saanut jotain vaarallista kulmasta aikaan. Kaippa se oli se Piatekin puskumaali ~9 kk sitten... Omissa kyllä soi usein ja vähintäänkin "läheltä piti"-tilanteita tulee joka pelissä, Niin eilenkin.
 36. 1 point
  Komppailen milantalkia. Toinen juttu on minusta nuoren joukkueen kyky kestää epäonnistumista. Pari päivää sitten oli Hesarissa juttu, kun Markkasella ei kulje NBA:ssa. Tässä siitä pätkä, joka sopii Piatekiin ainakin: "URHEILIJOIDEN kanssa paljon työskentelevä psykologi Tuomas Grönman sanoo, että epäonnistumisista voi tulla kierre, jossa ajattelu, tunne ja toiminta ruokkivat toisiaan. Jos urheilijalla on useita huonoja suorituksia, se vaikuttaa tunteeseen. Sitä kautta ajatteluun tulee epävarmoja ja negatiivisia ajatuksia. Ajattelu puolestaan vaikuttaa tunteeseen ja tekee sitä kautta suorittamisesta epävarmaa, ja huonon pelin todennäköisyys kasvaa.” Grönman muistuttaa, että lumipallo pyörii molempiin suuntiin. ”Itsevarmuus kasvaa onnistumisista, mikä tuottaa lisää positiivisia tunteita ja onnistuneita suorituksia.”
 37. 1 point
  Iso viikko tulossa. Nolla pistettä kahdesta seuraavasta, niin paine alkaa käymään jo sietämättömäksi median ja fanien silmissä. Toki Woodward ja kumppanit tietävät, että potkut taas uudelle valmentajalle, niin tähtäin jo seuraavaksi heissä. Sen takia potkuja varmaan yritetään välttää viimeiseen asti.
 38. 1 point
  Tai otetaan joku äkkiä tilalle, niin keretään sille antaa potkut ennen kesää. Junnut lainalle ja Zlatan ym. paniikkiostoksia kehiin. Itketään sitten taas kesällä kun ei ole pitkäjänteisyyttä. Että voi voi kun ei tullut triplaa. Kun poolikin sai viikossa pelin kulkemaan.
 39. 1 point
  No Cutronen koko viime kauden saldo Serie A:ssa oli se 3 maalia, joten en ehkä käyttäisi sanaa varmasti..
 40. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Cutronen kyky suojata palloa ja odottaa apuvoimien saapumista on aivan eri luokkaa kuin Piatekilla. Cutrone tekee paljon enemmän töitä ja juoksuja ja liikkuu eri tavalla. Ei kukaan ole väittänyt, että Cutrone olisi maalipörssin ykkösenä 20 maalillla, mutta maaleja olisi aivan varmasti kasassa enemmän kuin 3 (joista 2 rankkarista).
 41. 1 point
  tractor girl

  Siirtohuhut

  Tarkoitin tuolla jälkiviisaudella että helppoa se valmentajan palkkaus olisi jos tietäisi jo palkatessa että homma pelaa. Manuhan on jo "nimimiehiäkin" kokeillut ja ei tullut mitään. Nyt sitten vähän nimettömämpi ruorissa. Ainakin kesähankinnoista plussaa Olelle. Ne on mennyt liki nappiin, Harrylla hiukan skarppausta. Pochesta on ollut paljon juttua joukkueen kehittäjänä ja nuorten esiin tuojana, mutta sitten tosiaan voitot puuttuu. Pari kertaa lähellä mutta ne kuuluisat kevään sulamiset, ottaen huomioon että joukkueessa silloin trio Kane-Alli-Eriksen parhaimmillaan. Tänä vuonnahan Alli varjojen mailla ollut ja Eriksen siirtohuhuissa. Puuttuuko Pochelta sitten se viimeinen vaihde nostaa joukkue paalulle eikä vain kärkiporukkaan, sitähän on mietitty. Ja kerta menee offtopicina niin saahan nähdä hajoaako koko Spurs miehistö muualle kun Jose rupeaa kopittamaan.
 42. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Jep. Massiivinen virhe - ja vieläpä kolmanneksen (10M€) markkina-arvoaan halvemmalla. Varmasti olisi antanut Piatekille kiritystä jollei jopa olisi ottanut avauskokoonpanon paikkaa. Ja sanottakoon, että aika harvassa on ne italialaiset hyökkääjät, jotka ovat Valioliigassa onnistuneet - etenkin noin nuoressa iässä. Cutronekin oli käytännössä koko uransa pelannut yhdessä seurassa ja tutussa ympäristössä, joten ei suinkaan ole mikään ihme, ettei peli ole kulkenut. Ja vielä kun huomioidaan se jämäminuuttien määrä, jota on herunut, niin soppa on valmis. Mutta kuka tietää jos vaikka nuorukainen floppaisi siten, että hinta laskisi puoleen ja Milan hankkisi fanien kestosuosikin takaisin. Joo, taitaa olla jopa tämän kauden TOP-4-sijoitusta utopistisempi skenaario tuo... Floppaamisen sijaan toivon kuitenkin, että maalivire löytyy ja paikka avauksesta. Jospa ensi kaudella paukuttelisi sitten ~20 maalia Wolvesille ja pääsisi myös maajoukkueeseen mukaan.
 43. 1 point
  tractor girl

  Siirtohuhut

  Jos ja jos. Silloin kun O-G valittiin , Poche ei ollut vapaana. Se siitä. Van Gaal oli valittaessa hyvä, samaten Jose..kuin kävi? Entä jos Poche olisi valittu ja sama tilanne...jos ja jos, kun jossitellaan. Jälkiviisaus on helppoa.
 44. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tätä mietin itsekin välillä. Ainakin Cutrone osaa pelata boksissa eli toisin sanoen ymmärtää kärkipelaajan tehtävän. Väitän että jos Cutronea ei olisi myyty niin hän olisi taas hieman kokeneempana haastanut Piatekin tosissaan ja kova kilpailuasetelma olisi varmaankin siivittänyt Piatekin parempaan kauden starttiin, ja sitä kautta hän ei olisi nyt totaalisessa lukossa. Lisäksi Cutrone olisi kova vaihtoehtoa heittää penkiltä sisään (ellei jopa olisi ottanut avauksen paikkaa). Mutta näissä fantasioissa täytyy ottaa huomioon, ettei Cutrone ole oikein pärjännyt Wolverhamptonissa ainakaan vielä. Aika usein lämmittää penkkiä siellä. Toki alku voi olla vaikea uudessa maassa, uudessa kieliympäristössä, uudessa joukkueessa ja uudessa liigassa. Silti olen sitä mieltä myös, että Cutronen myynti oli iso virhe seurajohdolta, joka tehtiin Piatek-päissään.
 45. 1 point
  Aika lailla samoilla linjoilla olen. Itse peli oli sen näköistä, kun kaksi kriisijoukkuetta pelaa. Kummankaan peli ei ollut sitä, mitä se on ollut parhaimillaan. Tasuri oli varmaan ihan oikeutettu tulos. Se tuskin tyydyttää kummankaan joukkueen kannattajia ja niiden seurajohtoa eikä itse joukkueitaakaan. Pelin tilastot. paken kanssa on helppo olla samaa mieltä. Bonaventura on tullut takaisin ja oli MotM. Maali ja muutenkin hyvä esitys. Muuten olen paken kanssa eri mieltä parista pelaajasta. Rebic tuli Suson tilalle avaukseen lämmittelyn jälkeen. Ehkä johtuen osin siitä ja/tai siitä, etttä syksyllä ei ole tullut muutenkaan vastuuta, niin esitys oli surkea. Niinpä Pioli vaihtoi kroaatin pois kentältä ekan puoliskon jälkeen. Pelkäänpä, että kaveri saa odottaa seuraavaa näyttöpaikkaa. Tilalle tullut Kessie pelasi ihan ok -pelin. Kessie oli ensin Rebicin paikalla. Se ei ole eikä tule olemaan Afrikan tähden ominta aluetta. Niinpä pelipaikka vaihtui aika pian keskikentän pohjalle Biglian tilalle. Siinä roolissa Kessie pelasi minusta ihan hyvän pelin. Tässä on SempreMilanin arvio. Piolin kommentit: “I was sure we’d put in the right performance. We fought against a very strong team, even when missing some important players, but those who stepped in did very well. I wish we’d have scored another goal, because we had the chances and were just centimetres away from getting the victory. “Over the last two weeks, the team has been training with a great attitude and focus, well aware of the situation we are currently in. Of course, it takes time to do some work and we’ve been together for 45 days, albeit with two breaks for international duty. I liked the performances recently and we only narrowly missed out on the full result. We’re starting to play like a team now.” Krzysztof Piatek missed some good opportunities today and was jeered off the pitch by the San Siro crowd. “He worked hard for the team today and had his chances. The important thing is to keep creating scoring opportunities. We know that with strikers, they go through these periods when it doesn’t go in. He needs to react, believe in himself and fight a bit harder, but I am satisfied with the work he is doing. "Ultimately, the draw is the right result, but we could’ve won it.” Pioli replaced Marco Giampaolo on October 9 and has overseen one win over SPAL, two draws and three defeats. “If we consider when I started the season, we’d technically now be in mid-August and in those circumstances, I would be very happy with these performances. Unfortunately, we’re not in mid-August and the fixture list didn’t help, as we faced four or five of the best teams in Serie A. We were only outplayed against Roma, but otherwise we had our say and I hope those performances boost our self-belief.” The return of Bonaventura after practically a year out, and it was his first goal since October 2018, has given Milan a different dimension. “Bonaventura is an intelligent player who knows when to wait, when to attack, when to start the run. We need more players with his experience and tactical nous, so now we just hope he can maintain his fitness levels.” Pelin highlightsit: Minusta Top4 haihattelu on turhaa. Alkaa olemaan Top6 tiukkaa myös. Niin monesti käytetään perusteluna, että jos ei pelaa Torstailiigaa, niin silloin voi panostaa kotimaan liigaan ja tulosta tulee. Missä on se tulos nyt.. Seuraavaksi Parma vieraissa vastaan. Niin ja Parma on Milanin yläpuolella sarjassa. Siitä sitten päitä napsii..
 46. 1 point
  Eipä jätä ketään kylmäksi nämä Unitedin pelit. Hirvittävän huonon aloituksen jälkeen, mukaan lukien toisen puoliajan alku, jootka oli aivan kuraa. Tämän jälkeen mahtava akatemiapelaajien voimannäyttö, kolme maalia seitsemässä minuutissa. Tottahan harmittaa Sheffield UTD tasoitus lopussa, mutta kuitenkin, hieno nousu kahden maalin takaa. Olen projekti jatkukoon
 47. 1 point
  Pitkiä syöttöjähän on yritetty ja surkeasti niissä epäonnistuttu.
 48. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Pari mielenkiintoista huomiota joukkueen tilasta: 1. Rebicia pidetään loukkaantuneenakin mieluummin kentällä kuin Leaota tai Borinia. Ja pelasi polvi paskanakin paremmin kuin moni muu punamusta. 2. Biglia ei yksinkertaisesti ole enää edes Serie B -tason pelaaja. Piolikin tajusi, että on järkevämpää heittää oikea laitapakki keskikentälle kuin pitää Bigliaa kentällä. Otteluohjelman perusteella seuraavasta 9 pelistä pitäisi saada 8 voittoa. Ainoastaan Atalanta-peliä voidaan pitää 100% tappiona. JOS (jepjep, täysin utopistinen ajatus) 8 voittoa tulisi, voisimme jatkaa TOP-4 sijoituksesta ja sitä kautta Donnarumman jatkamista joukkueessa, mutta ei kai kukaan enää ole sellaiseen uskonut moneen viikkoon? Niin joo... Bonaventuralle voisi heittää vaikkapa 5v jatkopahvin nenän eteen. Nöyrä kaveri, joka ei liikoja pyytele ja antaa aina kaikkensa, minkä kruunaa se, että on joukkueen ehdottomia tähtiä (jos sellaisia nyt on Donnarumman ohella olemassakaan).
 49. 1 point
  Huomenna San Sirolle tepastelee Napoli klo 19.00 Suomen aikaa. Napoli on ollut viime vuosina Italian Top 3 joukkuieita. Voisi sanoa jopa, että joukkue elää toista kultakautta sitten Maradonan aikojen, jolloin tuli pari scudettoa (1986–1987, 1989–1990). Ne muuten on seuran ainoat. Viime kaudellakin joukkue oli mukavasti sarjan 2. (voittajaa ei tartte kertoa..) Tämä kausi alkoi hienosti vanhaan tapaan, mutta kuukausi sitten alkoi Napolin kone köhiä. Viimeisin voitto on 23.10, jolloin Napoli voitti Herkkutattiliigassa Salzburgin. Sen jälkeen on tullut tasureita ja tappioita. Sen takia Napoli on tippunut sarjassa 7. ja on kerännyt 12 pelissä 19 pistettä.se on toki paljon paremmin kuin Milanilla, jolla 12:sta pelistä 13 pistettä. Sillä Milan on sarjan 14. Myös Napolin vire on parempi kuin Milanilla. Napolilla on 5:stä viimeisestä 1 voitto, 3 tasuria ja 1 tappio. Milanilla on vastavasti 5:stä viimeisestä 1 voitto, 1 tasuri ja 3 tappiota. Tuosta Napolin touhusta vielä, että pari viikkoa sitten pelaajat ei suostunu Napolin presidentin Aurelio De Laurentiisin vaatimukseen jäädä Mestareiden liigan pelin jälkeen harjoituskeskukseen (se kuuluisa italainen ritiro) vaan pelaajat paineli kotiin ilmeisesti Ancelottin luvalla. Tämän jälkeen levisi huhuja, että Ancelotti voisi jättää Napolin. Eli ei ole kaikki hyvin Uudessakaupungissa.. Piolin kommentit: Returning after the break “I don’t like the breaks because I prefer to train with the entire squad. However, the fact is that various players have come back after good performances in which they scored and got assists and that shows the quality of this team. Our internationals have come back in good shape apart from Rodríguez who has a slight physical issue. During the break, you often speak about matters other than those on the pitch.” Ahead of AC Milan v Napoli “We have to go again from the performance in Turin where we showed what we can do. Napoli are a strong side and they’re fighting to win the Scudetto. We’ll be up against a motivated Napoli side and they’re led by a great Coach but we certainly won’t be lacking the motivation to do our best. We’re playing in a big match at our stadium and we’ll be up against an opponent that has everything. We need to have clear ideas and be positive and not passive. I feel good about what we’re doing so I expect a lot from the team and I’m convinced that we’ll put in a serious performance.” The team and fans “We need to evaluate the risk first of all as every ball could be the decisive one. Against Juve, we lacked concentration and determination with the goals conceded. We must always play and think as a unit. The group is compact and cohesive and it wants to get out of this delicate moment and climb the table as quickly as possible. In the past days, we’ve given everything in our work to improve. For us, every game has to be a turning point. The fans have always shown us their support and we know that there will be more than 60,000 there tomorrow and we have to give 200%.” Individuals “Caldara is doing better but he’s still not ready to play with us. He’ll play for the Primavera side tomorrow to improve his physical and mental condition. He’s an important player but he still needs a couple of weeks to be truly back and available. Piątek worked very well against Juve and his performances are improving. As a penalty box striker, we always need to look to give him the right service. Conti and Bonaventura can play. Kessie must be back ready and he looked good yesterday. Çalhanoğlu and Bennacer were doing well but whoever plays in their position will have to be at their best because I’ve seen important reactions in that role. Rebić could also be an option.” The transfer window “Ibra is a great player because of what he does and how he conducts himself. I won’t say more. There’s constant dialogue with the Club, I won’t hesitate to offer my opinions but the January window is still far away.” A.C. Milan - S.S.C. Napoli Milan ei ole vielä julkaissut miehistöään. Napolin valmentajan Carlo Ancelottin miehistö: Maalivahdit: Karnezis, Meret, Ospina Puolustajat: Di Lorenzo, Hysaj, Koulibaly, Luperto, Manolas, Maksimovic Keskikenttäpelaajat: Allan, Elmas, Fabian Ruiz, Gaetano, Younes, Zielinski Hyökkääjät: Callejon, Insigne, Llorente, Lozano, Mertens Arvio avauskokoonpanoista: Napoli on hiukan sekaisin. Niinpä se tuntuu tällä hetkellä ihan kuolevaiselta joukkueelta, jolta Milan voisi ottaa pisteitä. Vaikka Milanin omissakin touhuissa vähintään sanomista, niin Juve -pelissä oli paljon hyvääkin. Nyt olisi Piolin hyvä kääntää kurssia Ancelottin kustannuksella. Siihen uskoo sekä Whoscored.com ja Freesupertips.co.uk, jotka ehdottaa 1-1 tasuria. Goonersguide.com ehdottaa jopa Milanin 2-1 voittoa. Siihen uskoen..
 50. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Pochettino sai fudut Tottenhamista. Huhujen mukaan Milan oli Pochettinon perässä jo Gattuson seuraajaa etsittäessä, joten tästä heräsi sellainen ajatus, että nyt olisi huippukoutsi vapaalla jalalla. Joku muotoili jossain foorumilla hyvin, että Pochettino on koutsi, joka palkataan viemään joukkue B:stä A:han. Milanille Giampaolon piti olla valmentaja, joka vie joukkueen C:stä B:hen. Se ei onnistunut. Nyt Pioli on valmentaja, jonka tehtävä on pitää Milan C:ssä. Tämä kausi siis on jo pannukakku ja yritetään nyt vain selviytyä se läpi, mutta kaiken tämän valossa voisi ajatella, että Milanin seurajohdon kannattaisi silti kokeilla kepillä jäätä Pochettinon suhteen. Mitä jos ensi kaudella Pioli lähtisi menemään ja Pochettino tulisi aloittamaan uuden projektin?
×