Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 12/26/2020 in all areas

 1. 4 points
  Hyviä pohdintoja ja tosiaan mielenkiintoista nähdä miten Ole lähtee otteluun. Kaikkia pelejä lähdetään voittamaan, mikä on oikein ja varsinkin kun vastassa on Pool. Valitsee Ole minkä tahansa kokoonpanon, niin ottelu on voitettavissa. Poolilla on omat ongelmansa ja saattaa olla, että sielläkin päässä mietitään tarkkaan, onko parempi huilauttaa vai peluuttaa ykkösmiehistöä tässä tilanteessa. Niin tai näin, Unitedin tulee keskittyä omaan peliinsä. Itse uskon puolustuksen olevan muotoa AWB - Lindelöf - Maguire - Telles. Toisaalta myös Tuanzebe saattaa olla vaihtoehto Harryn vierelle. Zebe on esiintynyt yllättävän hyvin vastaavissa tilanteissa, kun hyppää ns kylmiltään suoraan avaukseen. Uskon Unitedin lähtevän peliin lähempänä muodostelmaa 4-2-3-1, kuin 4-3-3, vaikkakin muodostelma elää aika paljon pelin aikana ja eri tilanteissa. Fred - Matic pari ei ole järin hyvin toiminut pohjana, joten en toivo sitä näkeväni vaan lähtisin Fred-Pogba tai McT-Pogba kaksikolla avaukseen. Kolmen linja näiden eteen James - VdB - Rashford ja Cavani piikkiin. Ja kyllä James kehiin. Martial ja Greenwood eivät nykyformissaan tarjoa mitään, mitä James ei pystyisi tekemään. Jamesin suoraviivainen pelaaminen ja molempien laitojen nopeus asettaisivat Pool puolustuksen varuilleen jolloin todennäköisesti sen eteen aukeaa enemmän tilaa. Käytännössä muodostelma voisi olla jopa 4-1-4-1, jolloin McT pivottina ja ylempi neljän linja muotoa James-VdB-Pogba-Rashford. Tai 4-3-3, jossa VdB-Fred(McT)- Pogba alempi kolmikko ja ylhäällä James - Cavani - Rashford. Toivon oikeasti, että Brunon ei avauksessa nähdä ja tähän on kaksi syytä. Mies tarvitsee lepoa, mutta Unitedin on myös varauduttava siihen, että ilman Brunoakin on selviydyttävä. Vaikka tämäkään peli ei moiseen kokeiluun paras mahdollinen ole, niin silti tässä pelissä, kuin viikonlopun sarjapeliin.
 2. 4 points
  20Legend

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Spekulaatiota: Dortmund 10 pisteen päässä kärjestä Bundesliigassa. Kannattaisiko ensi kesänä myydä Martial, ja myyntituloilla (~50m) rahoittaa Sanchon hankinta? -----------------------------------Cavani (Greenwood) Rashford (James) - Fernandes (?) - Sancho (Diallo) Jamesin ohella näistä pelaajista Martial on ainoa, jonka lähtö ei itseäni suuresti hetkauttaisi. Parhaimmillaan Martialin tekemistä on hienoa katsoa, mutta 6 vuoden seurannan perusteella uskaltaa jo sanoa, ettei vaadittua tasaisuutta ole otteissa riittävästi. Eikä ehkä kaivattua mentaliteettiakaan, vaikka tältä osin on parannusta tapahtunut. Oikean laidan korjaaminen taas olisi yksi niistä askelista, joilla United pääsisi seuraavalle tasolle. Pitkässä juoksussa tämä tuntuisi loogiselta vaihtokaupalta, kun miettii, miten tehdä United-hyökkäystä vielä paremmaksi.
 3. 3 points
  Taktinen ottelu. Wolves eliminoi manun nopeat hyökkäykset reagoimalla pallon menetykseen vetämällä alas viiden linjan tämä vaati heidän keskikentältään paljon liikettä, joka näkyi toisen jakson edetessä väsymisenä. Ilahduttavaa manun rosterissa oli ns.rotaatiopelaajien onnistumiset, kuten Bailly ja Matic. Näillä otteillaan Bailly helpottaisi toppariongelmaa. Brunosta näkyi väsymys. Rasse hidasteli monasti pallon kanssa. De Gea oli voiton takuu mies. Nythän tilanne rosterissa on ehkä jopa yllättäenkin muuttunut siten että OG pystyy tässä hurjassa ottelusumassa kierrättämään pelaajia sillä nyt näyttää siltä että useat pelaajat ovat ottaneet fyysisesti ja myös mentaalisesti askeleita eteen päin.
 4. 3 points
  Kaikki lasketaan. Heikko peli otteluruuhkassa, mutta hieman onnellakin käännettiin voitoksi. Toiselle jaksolle ei juuri mikään muuttunut. Wolves väsähti ja hyökkäyksistä lähti loppukin uhka. Unitedin muratutumisyritykset ja keskitykset boxiin heikkoja. Matic oli toisella puoliajalla parempi, kun vastustajan vauhti hiipui. Pogba nosti hieman sijoittumistaan loppua kohden, jolloin painetta saatiin edes hieman lähemmäs Wolvesin maalia, mutta mitään todella vaarallista ei silti saatu aikaan. Brunolta hieman heikompi peli, mutta kuten puoliajalla totesin, niin Wolves tukki Brunon tilat hienosti, eikä aikaa ja tiloja juurikaan ollut, ennen kuin Moutinho Neves kaksikko väsähti. Aina ei voi pelata hyvin, mutta nämä ottelut pitää kääntää voitoksi, kuten tänään, jos halutaan olla kärkitaistelussa mukana vielä jatkossakin.
 5. 3 points
  De Gea, Bailly, Maguire, AWB, Telles, Pogba, Bruno, Matic, Greenwood, Rashford, Cavani
 6. 3 points
  Hyvä peli Unitedilta ja vain 3 pistettä jäi uupumaan. Leicesterin avausmaalissa ei puolustus olisi voinut tehdä paljoa toisin ja toinen maali syntyi Vardyn loistavan liikkeen ansiosta, ei niinkään United-pelaajien nukahtamisen takia. Ohjaus olisi vielä mennyt ohitse ellei se olisi onnekkaasti osunut Tuanzeben jalkoihin. Ehkä kerran kymmenestä pistäisin tuon maalin omien pelaajien piikkiin. Toisaalta Unitedin pitää kyetä kontrolloimaan pelejä vielä paremmin ratkaisevilla hetkillä, alas vetäytyminen 1-2-tilanteessa oli ongelmien kerjäämistä. Maalipaikkoja kuitenkin luotiin ihan riittävästi pelin voittamiseksi, Rashfordin olisi ehdottomasti pitänyt alun tilanteesta osua. Tasapeli Leicesterin vieraana ei ole huono tulos, liigassa on tällä hetkellä vain yksi joukkue joka pystyy heidät helposti kotonaan kaatamaan. Peli on Unitedilta kuitenkin kehittymässä oikeaan suuntaan, sitä en olisi pari kuukautta sitten pitänyt kovin todennäköisenä.
 7. 2 points
  Lorenzo Colombo lähtee lainalle U.S. Cremoneseen:
 8. 2 points
  Ilahduttavaa ottelussa oli erilainen lähestymistapa. Eli lähdettiin pelaamaan rohkeammin. OGkin kommentoi ottelun jälkeen että joukkueella on erilaisia taktiikoita joita voidaan vaihdella ottelusta toiseen. Puolustuslinja jäi pari kertaa vaille tukea taktiikan takia mutta hyökkäys puolestaan oli aktiivisempi kuin edellisessä pool pelissä. Tämä voitto antoi joukkueelle tausta voimineen melkoisen lisä buustin varsinkin henkiselle puolelle.UNITED!
 9. 2 points
  Toivotaan että Hendersson ja VdB onnistuvat. Viime kohtaamisessa de Gea oli lähes työtön,toivotaan että puolustuspeli on yhä rautaa. Cavanille palloja boxiin. Ja Greenwood, nyt kaivataan uutta, liian monasti hänen laukauksensa on plokattu. Toivotaan että Pogban ja VdBn yhteistyö toimii, se on ehkäpä jatkopaikankin kannalta jopa ratkaisevaa maalinteon/pelin rakentamisen muodossa. Rasse, nyt ei hautomista ja pysähdyksiä pallon kanssa. UNITED!
 10. 2 points
  Manchester United tänään: Henderson; AWB, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Pogba; Greenwood, VDB, Rashford; Cavani Subs: De Gea, Telles, Tuanzebe, B. Fernandes, Fred, James, Mata, Matic, Martial. --------------------------------------------- Hyvä avaus. Shaw jatkaa vasemmalla ja McTominay tulee keskikentän pohjalle. Greenwood ja Rashford laitahyökkääjinä, VDB Brunon paikalle hyökkäyksiä rakentelamaan. Kovasti toivon että kaveri onnistuu. C'mon United
 11. 2 points
  Tämä on sen verran hauska episodi eilisestä, että menkööt: Vastustaja naljaili Zlatan Ibrahimovićille – ruotsalaistähti iski takaisin jäätävällä kuitilla AC Milanin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović ja Atalantalle maalinteossa onnistunut Duván Zapata piikittelivät toisiaan lauantain ottelun loppuhetkillä. Atalanta voitti ottelun 3−0. Pelin loppuhetkillä oli tilanne, josta AC Milanin leirissä vaadittiin rangaistuspotkua. Zapata naljaili Zlatanille tämän epäonnistuneista rangaistuspotkuista. Milanin hyökkääjän tämän kauden kuudesta pilkusta kolmesta ei ole tullut maalia. − Haluatko yrittää rangaistuspotkua 13. kerran, Zapata kysyi Zlatanilta piikitellen. − Minä olen tehnyt urallani enemmän maaleja kuin sinä olet pelannut otteluita, Zlatan vastasi. Lähteet: Marca, Football.Italia
 12. 2 points
  Tiukkaa asiaa taas kerran pakelta! Tähän kohtaan hiukan silti puuttuisin: Jos en nyt ihan väärässä ole, niin eilen Mandu otti nimenomaan sen oikean laitahyökkäjän paikan ja samalla Rebic otti vasemman laiturin paikan. Sen jälkeen hyökkäyspää olikin Balkan-henkinen Rebic-Ibrahimovic-Manduzic..Tosin eilen paras Balkan oli vastajoukkueen serbi.. Mitä muuten tulee tuohon siirtoikkunaan, niin Massara sanoo, että se taisi olla tässä. “The signings are over. We will see if there are opportunities but at the moment it is unlikely.”
 13. 2 points
  Saa nähdä miten OG lähestyy peliä. Mielestäni Cavani monipuolisella ja kovempi tempoisella liikkeellään olisi kärkihyökkääjä. Tai sitten Martti avaa ja pelaillaan eka jakso ja lisätään tempoa toisella ja Cavani rynnimään. Oikea laita on ongelma. Olisiko se Pogban hoidettava, se tosin rajaisi hänen liikettään. Shawta on vaikea sivuuttaa, piti viime pool pelissä Salahin taskuunsa, jospa Shaw lepäisi vasta SU pelin? Victor pelannee Harryn kanssa. Keskikentän pohjan on suojattava puolustuslinjaa enemmän ja tarkemmin kuin Fulham pelissä, Fredin kanssa voisi olla Matic joka parhaimmillaan pystyy avaamaan peliä. MC T on enempi raatajatyyppi. VDB voi olla että jää penkille yksinkertaisesti siksi ettei ole pelituntumaa, SU pelissä sitten kentälle. On selvää että OG lähtee hakemaan jatkopaikkaa,eihän poolia vastaan voi muulla asenteella lähteäkään. UNITED!
 14. 2 points
  Vaikea uskoa, ettei tuo tauko ei näkyisi. Mutta Mandusta onkin varmasti aluksi hyötyä juurikin rotaatiopelaajana. Uskoisin, että Atalanta-pelissä Mandu tulee pelin lopussa joko Leaon tai Ibran paikalle. Siihen malliin uskoisin aluksi muutenkin menevän.
 15. 2 points
  Eilinen peli oli semmoinen rutiinivoitto. Milan oli oikeastaan kaikessa parempi ja ansaitsi voittonsa. Zlatanin tekemällä aikaisella maalilla oli pelin kulkuun valtava vaikutus ja Milan saattoi pallotella voittoon. Toisen maalin jälkeen vaikutelma vain lisääntyi. Vasta Salen punaisen kortin jälkeen pelin lopussa Sardinian pojat sai jotain vaarallista aikaiseiksi. Yhdessä tilanteessa Donnarumma sai venyä ja toisessa tilanteessa Cagliarilta jäi rankkari saamatta. Siinä oli joukan samantapainen tilanne kuin Zlatanin tilanteessa. Toisesta tuli pilkku ja toisesta ei. Se kertoi tuomarin linjasta tai pikemmin linjattomuudesta. No kerrankin Milan hyötyi siitä. Pelin tilastot. Eilisessä pelissä oli vain yksi MotM-ehdokas. Zlatan hankki pilkun, teki maalin ja sitten toisenkin. Vaikka muuten ei ruotsalaisen paras päivä, niin 2 maalia on sellanen saldo, joka ei jätä jossiteltavaa. Eli siinä myös se MotM.. Eilen uusi pelaaja Meite debytoi punamustissa. Eilisestä ei vielä kannata suuria johtopäätöksiä vetää, mutta vaikutti hyödylliseltä pelaajalta. Hyvien rotaatiopelaajien arvoa ei futisfanit aina arvosta, mutta valmentajat ja joukkueen muut jäsenet kylläkin. Meitessa voi olla juuri sellainen tarjolla. SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “We think about giving our best every match, the season has been like this. I always ask my players for attention, we must all be ready, we were. “We faced a test of strength, we deservedly won. “I say thank you to the fans for their support, the team will do everything to give our best, we must continue to think that every match will be the most important. “On Saturday we will have a very important game against Atalanta, then in April we will see the ranking.” Mario Mandzukic is on his way and ready to wear No9, but Pioli showed the competition by claiming Ibrahimovic is ready to ‘keep him at bay’. “Ibra said he’ll take care of keeping him at bay. I’m happy, the club is ambitious, they want Milan back on top. Mandzukic’s arrival goes into this situation. “Given the many commitments and critical issues of this season, we need many players. “I also tell them that the quantity of minutes is not important, but the quality. “When the club proposed it to me, I immediately said yes, I spoke to him, he’s very motivated, he’s a winner.” Kalulu replaced Simon Kjaer at half-time and Pioli was happy with the youngsters performance, but reassured fans the Dane was not hurt. “I’m very happy and satisfied [with Kalulu]. He plays with personality and strength, he’s another player who can give us satisfaction. “He [Kjaer] was not hurt, he has this problem that limits him a bit, better not risk more headaches. The more quality players we are, the more we will be able to field competitive teams.” Milan are top of the standings after 19 games, regardless of the match against Atalanta, and Pioli vowed to continue fighting for the top spots. “Seven teams are very strong, all of them will fight until the end to win the Scudetto and get to the Champions League. “We will fight to get into the top four, it’s a path that must give us confidence, then the quality has proved us right." Pelin highlightsit: Nyt on ollut näitä ns. helppoja pelejä ja ne on mennyt kunnialla, vaikka on ollut ukkoja pois. Seuraavaaksi onkin toisen tason vastus, kun lauantaina San Siron nurmelle astuu Atalanta. Jottai ei menisi Milanille liian helpoksi, niin eilen Salen punikki ja Romanoglin korttitilin täyttyminen tarkoittaa, että silloin 2 avauksen äijää pelikiellossa. No..kai se siitä.
 16. 2 points
  Tässäpä mielenkiintoinen uutinen: La Repubblica: Internazionale on maksuvaikeuksissa – seuraa uhkaa kriittinen rangaistus mestaruustaiston kannalta Italialaislehti La Repubblica kirjoittaa, että Serie A:n Internazionale on kärsinyt koronaviruksesta pahasti taloudellisessa mielessä. Milanolaisseura on maksuvaikeuksissa. Tietojen mukaan Inter ei ole pystynyt vieläkään maksamaan pelaajilleen bonuksia, jotka he ansaitsivat heinä-elokuussa 2020. Interin seurajohtoon kuuluvat Giuseppe Marotta ja Alessandro Antonello ovat luvanneet maksaa bonukset nyt helmikuun 16. päivään mennessä. Lisäksi Inter ei pysty tällä hetkellä maksamaan Real Madridille täyttä ensimmäistä osuutta Achraf Hakimin siirtokorvauksesta. Marokkolaispelaaja siirtyi Milanoon viime vuonna 45 miljoonan euron summalla. Inter ei La Repubblican mukaan kykene maksamaan ensimmäistä osuutta tammikuun aikana, ja milanolaisseura yrittääkin nyt neuvotella Real Madridin kanssa siitä, voisiko Inter maksaa kymmenen miljoonaa euroa maaliskuun loppuun mennessä. La Repubblica kertoo, että jos Internazionale ei pysty noudattamaan tekemiään sopimuksia ja maksamaan eri osapuolille sovitusti, voi seura saada pistemenetyksen Serie A:han. Rangaistus olisi kova kolaus, sillä Inter on kärkitaistelussa kakkossijalla, kolme pistettä paikallisvastustajaansa AC Milania perässä. Lähde: Marca
 17. 2 points
  Minun käsitys kaverista on, ettei ollut Torinossa mikään avauksen vakioukko. Wikipedian mukaan tämän kauden saldo on 14 esiintymistä liigassa ja 2 cupissa. Niissä on tullut 1 maali. SempreMilan hahmottelee, keskikentän pohjalle parit, jossa on Bennacer-Kessie ja Tonali-Meite. Varmaan eka on se ykkösvaihtoehto ja toinen se kakkosvaihtoehto. Joka tapauksessa lähtökohta on se Meiten rooli on olla enemmän tai vähemmän rotaatiopelaaja. Se, mihin Krunicista ei ole. Huhujen mukaan Milan halusi Meiten nimen papreiin nopeasti, jotta saa sen käyttöön Cagliari-peliin, jossa on taas pulaa ukoista.
 18. 2 points
  Tärkeä peli, joka nyt sanomattakin selvää. Burnley ei kovin kummoinen kotijoukkue ole tällä kaudella ollut, joten kaikki muut tulokset kuin Unitedin voitto olisivat pettymyksiä. Helppoa peliä ei ole tulossa ja se näkyy myös Olen valinnoissa. Fyysinen ja hyökkäysvoimainen kokoonpano kentällä, kertoo siitä, että Burnleyn tarjoamaan ennenkaikkea fyysiseen haasteseen halutaan vastata. Painimaan ei olla lähdössä, vaan hyökkäämään ja pitämään palloa, mutta Burnley taistelee ja pelaa suoraviivaisesti, joten hereillä on oltava. Vähän kliseistä, mutta Burnley edustaa tällä hetkellä ehkä selvimmin ns perinteistä brittifutista, jos sellaisesta nyt voidaan puhua. Olisi suuri virhe lähteä jo nyt miettimään Pool peliä ja onneksi näin ei ole tehty. Kortteja jos lähtee pelkäämään tai varomaan, niin yleensä ei lopu hyvin. Jos kortti tulee, niin sitten tulee ja Pool peliä mietitään sen jälkeen.
 19. 2 points
  Duarte lähtee kevääksi lainalle turkkilaiseen İstanbul Başakşehir F.K.:hen. Turkkilaisilla on lainan jälkeen optio muuttaa siirto pysyväksi .
 20. 2 points
  Unettava mitään sanomaton ottelu. Jatkopaikka, siinä mitä matsista voi kommentoida.
 21. 2 points
  Tänään klo 21.45 Suomen aikaa San Sirolle saapuu jälleen jengi Torinosta, tällä kertaa Torino F.C., eli tummanpunaisiin pukeutuva lempinimeltään Il Toro (härkä). Torino on historiassa menestynyt seura. Seura on voittanut scudetton 7 kertaa (1927–1928, 1942–1943, 1945–1946, 1946–1947, 1947–1948, 1948–1949, 1975–1976). Menestysvuosien jälkeen Torino on taantunut keskitason seuraksi ja oikeastaan viime vuosina alemman keskitason. Viime vuonna härkäjoukkue oli sarjassa 16. ja keräsi 38:ssa pelissä 40 pistettä. Täksi kaudeksi Torino lähri hakemaan parempaa menestystä Milanista pikapotkut viime kaudella saaneen Marco Giampaolon johdolla. Ihan sitä menestystä ei olla vielä nähty, mitä seurassa on toivottu. Torino on tällä hetkellä sarjassa 17. ja on kerännyt 16:ssa pelissä 12 pistettä. Milan on kerännyt vastaavasti 16 pelissä 37 pistettä ja on sarjassa ykkönen. Viime kauden Giampaolon potkujen jälkeen julistin, että kyllä se kelkka olisi kääntynyt Giampaolon johdollakin. Se jäänee ikuisen jossittelun varaan, mutta ainakin niin on käymässä Torinossa. Torino on parantanut virettään viime aikoina. Torino on kerännyt 5:stä viimeisestä pelistä 1:n voiton ja 3 tasuria ja 1:n tappion. Eli puolet Torinon pisteistä on tullut viime peleissä. Milanin vastaava saldo 5:stä viimeisestä pelistä on 3 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappio. Piolin kommentit: AC Milan v Torino "They had a few problems at the start of the season but that's nomal as a new coach tries to implement his own style. Now, they're looking more confident and are playing with a bit more freedom. They have conviction and we need to respect them. They'll be highly motivated but so will we be; from that point of view, we're equals. The most determined team will deserve to win. I'm sure that my players will be determined and hungry to play well. If other issues arise, there will be a lot of absences but we're hoping to have a full squad for the Cagliari game. We need to grit our teeth now; we want to put in a convincing performance. We're concentrating and are feeling good. When other players come back, we'll have more choices to lighten the workload for some of the boys." Injuries "This season is long and complicated so you are going to get injuries. It's useless to waste your energy on things you can't control; it's better to focus on trying to find solutions and to think positively. The team is well and needs to go out and play tomorrow. The medical staff say Saelemaekers and Bennacer should be back for Cagliari and Ibrahimović is continuing his recovery process. He has worked a bit but I don't think he'll be available tomorrow. Kjær was a bit fatigued but did train today. Çalhanoğlu has hurt his ankle and couldn't train; we'll make a decision on him tomorrow." The atmosphere in the dressing room "We feel strong. The boys are showing me each day in training that they never give up and believe in themselves. They're right to believe in themselves because results say we're a strong side but we need to keep up this level to remain strong. In April, the table will have opened up and we'll have a better idea of where we can finish." After AC Milan v Juventus "Wednesday's defeat was analysed in the same way we look at our victories. We look at the positives and the negatives but Maldini and I didn't need to intervene. We made a couple of mistakes for the first two goals, which our opponents took advantage of with their immense quality. We're working to try and improve in these situations, to mark better and double up on the right players, but mistakes are a part of any game. The level of your opposition also dictates how much you have to pay for these errors. The day after, most of the players asked me to go over the footage to see how they can do better; this makes you realise how hungry this team is to read the game and always improve." Individuals "Leão played really well on Wednesday. He put the defenders under constant pressure and played with a lot of intensity. He did the same against Benevento. He worked a lot for the team and he needs to expect this type of performance of himself. Calabria is an intelligent player; he used the first few minutes to get into a rhythm with the others but I think he did well after that. I got the response I wanted from him and another good performance. Hauge and Díaz have a lot of personality and have shown as much. They can put in winning performances; they have the ability to do that. They need to keep developing. We're the youngest team in Italy - and maybe even Europe - and we need to give the lads time to find a bit of balance. They have the right qualities to be big players." Transfer market, renewals and new players "I share the same opinions as the technical area; we can't rush it. I think we'll do bits in the window but but only if there's the right opportunity to improve the squad. There is the desire, on the part of the owners, to continue renewing players as their contracts run out and I think there's a lot of hunger and positivity from both parties; that is what counts. For the most part, I'll speak about the players I am coaching at this moment in time." A.C. Milan - Torino F.C. Kumpikaan seura ei ole vielä julkaissut miehistöään. Sky Sportin ennakoima Milanin avaus: La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Jos lähtökohtaisesti sarjakärki kohtaa putoamiskamppailussa olevan joukkueen, niin on vain yksi suosikki. No kai se on nyt niinkin, mutta on tässä pari muttaa. Milanilla on paljon poissaoloja ja se ei voi olla vaikuttamatta kentällä. Toinen on se, että Giampaolo on saanut Torinon konetta käyntiin ja Torinolla ei ole niin huono vire päällä, mitä sarjataulukosta voisi ensisilmäilyllä olettaa. No Whoscored.com uskoo silti Milanin 2-0 kotivoittoon ja Freesupertips.com taas 2-1 kotivoittoon. Sen sijaan Footballpredictions.com uskoo 1-1 tasuriin. No tästä voi tulla vielä nihkeä pelikin..
 22. 2 points
  Pellistrillä todettu korona, joten ei huomenna pelaa. Ighalo on joukkueessa mukana. Vähän vaikea hahmottaa millä OGS lähtee liikenteeseen, mutta ainakin muutamalle avainpelaajalle toivoisi lepoa. Jos VDB:tä ei huomenna avauksessa näy niin sitten ei koskaan. Henderson Tuanzebe - Bailly - Maguire - Telles Van de Beek - Matic Mata - Lingard - Martial Greenwood
 23. 2 points
  Meinasin kirjoittaa tämän melkein samoin sanoin.. Tämän meinaisin kirjoittaa kanssa, mutta sitten tajusin, että ei siellä oikeastaan ole muita kuin niitä junnuja, niin tässä mennään se sarjapelikin enemmän ja vähemmän junnuilla.
 24. 2 points
  En ole Juve- enkä Chiesa -asiantuntija, mutta olen ymmärtänyt, että Chiesan alkukausi ollut hiukan nihkeä. Eilen toki oli ihan liekeissä. Sama juttu koskee Dybalaa. Sen sijaan alkukaudella ilmeisen hyvin pelannut Ronaldo oli ihan yössä. Niinköhän siellä on Pirlolla on mietittävää, että kuka sattuu olemaan milloinkin pelipäällä. Mutta joo, ei se Juve eilen vaikuttanut moninkertaiselta mestarilta. Toki se voi sen tänäkin vuonna voittaa, mutta silloin voi sanoa, että halvalla meni.
 25. 2 points
  Taantuma ehkä terminä huono valinta (en keksinyt muuta), mutta pelillisesti Unitedin peli ei ole ollut viimeiseen 3-4 peliin yhtä "hyvää", kuin se oli sitä ennen. Edelleen United mielestäni menossa oikeaan suuntaan, mutta käyrä ei ole yhtä selvästi ylöspäin, kuin se oli aiemmin. Tuloksellisesti United pelannut varsin hyvin, mutta peli mennyt väkinäisemmäksi ja yritetään liikaa. Jossain vaiheessa peli oli rennompaa ja jollain tavalla vapautuneempaa, kuin tällä hetkellä. Todennäköisesti väsymystä, fyysistä, mutta myös henkistä, joka vaikuttaa juuri tuohon yliyrittämiseen erityisesti hyökkäyspelaamisessa. Mutta näitä vaiheita tulee ja suunta edelleen oikea. Nyt vain jatkossa paluu perusasioihin hyökätessä, niin hyvä tästä tulee.
 26. 2 points
  City on saanut pelinsä kuntoon ja oli selkeästi parempi joukkue. Hiukan huolellisemmalla tekemisellä maalitilikin olisi saatu auki. Martti on kyllä veltto. Terävämpää hyökkääjää kaipaisin piikkiin. Greenwood ei tuonut oikein mitään. Penkin kapeus näkyi taas kerran. Vaihtoehtoja juurikaan ei ole.
 27. 2 points
  Minua ei tällä kertaa jäänyt vituttaa erityisemmin tämä Juve-tappio, vaikka paken nostama tuomarityöskentely olikin sitä ihteään. Mulla on samanlaiset fiilikset kuin Suomen U20-lätkäjoukkueen kanssa, että vaikka ei tullut kultaa, niin tekeminen oli hyvää ja saappaat jalassa kaaduttiin. Eilen homma kaatui siihen materiaalieroon. Jo avauskokoonpanossa on Calabria laitettu keskikentälle, ja Hauge laidalle (oliko ensimmäinen avauskokoonpanopaikka Serie A:ssa?), niin se kertoo pahasta miespulasta. Ero korostui ottelun lopussa, kun Juve vaihtaa maajoukkuemiestä kentälle ja Milan heittää lisää teinejä, joiden Serie A kokemus rajoittuu muutamaan otteluun. No minkäs teet, homma oli kuin Berliinissä 1945, kun ei ollut vaihtopenkillä muita kuin niitä junnuja. Mutta se ero oli Berliiniin, että Milan ei ollut missään vaiheessa kovin pahasti köysissä. Toki ensimmäisellä puoliskolla oli ennen maalin syntyä ns. paha hetki, mutta kyllä vastaavasti Milan sai aikaan myös Juvelle niitä pahoja hetkiä. Oliko Juven voitto ansaittu. Kyllä ja ei. Ei Juve ollut sellainen kuin joskus ollut, että ei jäänyt jossiteltavaa. Nyt jäi sen verran, että jos edes pari puuttuvaa Milanin avauksen ukkoa olisi ollut kentällä ja oikea tuomari, niin tulos olisi voinut olla toisinpäin. Pelin tilastot. Eilisestä pelistä voisi nostaa useamman onnistujan. Portugalin sisäisessä kisassa Leao vei 100-0 erästä valkomustaa tunnetumpaa portugalilaista. Mutta joo, annan oman MotM palkinnon silti Turkin pojalle, joka eilen rakensi peliä ja pommitti Juven maalia sinnikäästi, vaikka se palkinto jäi uupumaan. Tässä La Gazzetta dello Sportin arviot: Ja tässä SempreMilanin. Piolin kommentit: “We have to tip our hats and give credit to our opponents for managing to get back in front. “We did what we needed to, created chances and inevitably allowed some, but after going behind for the second time, it became more difficult to get back into it. “We’ll evaluate a few defensive situations where we could’ve done better, but the team approached this game with generosity, determination and concentration. “Their goalkeeper made a great save on Diogo Dalot when it was 1-1, then they went 2-1 up and it became an uphill struggle.” It was perhaps inevitable Milan would struggle this evening, as they were without Zlatan Ibrahimovic, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Alexis Saelemaekers, Matteo Gabbia, then Ante Rebic and Rade Krunic were diagnosed with COVID-19 this morning. Davide Calabria had to move from right-back to a new midfield role to fill the gaps. “Many teams would struggle missing that many players, but although we had to change things, we tried to maintain our identity and I think we did that. “It was a very even game up until the second Juventus goal and I feel that’s the moment that changed it. “The team could’ve been frightened by the situation, we found out last night that these two players couldn’t participate, but we held onto our values and identity. “We knew Juventus could take advantage of the situation, as they’ve won the last nine Serie A titles, but we held out well overall. We were penalised by their quality in situations where we could’ve been a little more concentrated.” “The lads had their heads down in the dressing room and were disappointed, but in a way it was healthy for us to experience defeat, as we hadn’t felt that for a while. “I gave them a pat on the back, said they ought to be proud of what they achieved in the circumstances. We proved that we are a strong team tonight.” Leao “He has great potential and always keeps defenders on their toes, but clearly he can make improvements and is already doing so in his finishing and his attitude. He is working for the team more than he ever has before and that is a sign of his growth.” Sky Sport Italia pundit Fabio Capello told Pioli that tonight’s performance confirmed Milan are Scudetto contenders and the coach agreed. “I too am convinced we should be ambitious, that we should leave this evening confident that we can fight it out to the end, because we’ve got what it takes. “Having maintained that level of performance all the way through, in these circumstances, says a great deal about how good a team this Milan is.” Pelin highlightsit: Vaikka turpiin tuli, niin ei tätä kannata jäädä itkemään eikä siihen ole oikein aikaakaan. Jo lauantai-iltana San Sirolle astelee Torino ja sen pitäisi olla helpompi palla kuin Juve.
 28. 2 points
  Aina kun United häviää niin se on sen vika ettei oo hyökkäyssuunnitelmaa tai mitään taktiikkaa. Mitäpä jos City vaan yksinkertasesti pelas nyt paremmin. Parempi voitti tän pelin ja se siitä. Itseä harmittaa häviö Citylle, liigacupin pokaali nyt ei varsinaisesti omaa mieltä lämmittäs vaikka se olis tästä kisasta tullut.
 29. 2 points
  Parempi joukkueena pelaava voitti. United näytti taas siltä miltä koko kauden, ilman selvää hyökkäyssuunnitelmaa/taktiikkaa vaan joukolta yksityisyrittäjiä.
 30. 2 points
  Olen paken kanssa samaa mieltä, että tuomarityöskentely oli kyllä haparoivaa, jopa surkeaa. Siitä punaisesta olen kuitenkin eri mieltä. Mun streamissa ainakin sitä pyöriteltiin sen verran paljon, että näkyy, että Tonali potkaisee enemmän tai vähemmän tarkoituksella Beneventon jannua polveen. Ehkä nuoren Tonalin hermo ei kestänyt tai jotain. Toivottovasti otti opikseen siitä, sillä ei näitä pelejä yleensä voiteta omilla joulukorteilla. Sanoisin silti, että se punainen ei silti ollut se grande catasrof, joka olisi kääntänyt peliä. Benevento pelasi kyllä pirteästi ja Donnarumma sai venyä monta kertaa, mutta Benevento ei kuitenkaan dominoinut murhaavasti. Yksi kulminaatiopiste, kun Leao teki alivoimalla huikean maalin, jossa portugalilainen suorastaan varastaa pallon Beneventon veskarilta ja chippaa pallon veskarin yli ja tauluun 0-2. Sen täytyi tuntua julmalta Campanian poikien sydämessä. Toinen kulminaatiopiste oli Krunicin (kenenkä muunkaan) aiheuttama rankkari, jonka Beneventon jannu tuhri potkaisemalla reilusti ohi. Melkein sääliksi kävi siinä.. Viimeinen 10 minsaa vaikutti sitten siltä, että Beneventon selkäranka oli katkennut ja peli oli enemmänkin pallottelua. Tässä nykyisessä Milanissa on se ero sanotaanko vuosi sitten olleenseen touhuun, että vaikka sattuu jotain huonoa, kuten eilen se Tonalin punainen, niin se ei menoa haittaa. Vuosi sitten se fataalia ja pelin loppu oli vain odottelua, että kuinka paljon tulee turpiin. Pelin tilastot. Tähän väliin voisi laittaa toisenkin tilaston. Leao on toiseksi nuorin Milanin pelaaja, joka on tehnyt vähintään 10 maalia: Taidanpa sen takia valita Leaon MotM:ksi. Hieno maali vaikeaan hetkeen ja se oli yksi pelin ratkaiseita hetkiä. Valinta olisi voinut moni muukin, esim. Donnarumma, joka piti nollan. Tässä La Gazzetta dello Sportin arviot: ja tässä SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “Once again, after going down to 10 men, we showed heart, intensity, passion and belief. It’s another very big victory. “We don’t let the results of our opponents put pressure on us. We put pressure on ourselves by demanding the best. There were a few errors, but we showed such unity to bring the result home. “Every result is important to boost the self-belief. I hugged Sandro in the locker room, he was sad about leaving the team down to 10 men. The issue with VAR is that things look much worse when slowed down compared to the dynamics of the movement, but Sandro will learn from this.” Milan take on Juventus on Wednesday evening, with Inter lying in wait to take advantage. “I think it’ll be a great game between two teams in excellent shape. I continue to say Juventus, Inter and Napoli are the strongest sides in Serie A, we just have to keep going along our path. It’s not decisive or the passing on of any baton. Juve won the last nine titles and aren’t far behind us at the moment. “I continue to maintain we can talk about other things when we look at the table in April and if we are still in this position. Our strength has been to take it one game at a time, so we don’t want to change that attitude. “We are missing some important players, Tonali will be suspended, so it’s going to be tough against Juventus. Whatever happens, it won’t be decisive.” Pioli on Leao “What we keep telling Rafa is that he lights up when he’s on the ball, but he needs to focus more on his movement to get away from his marker first. If he does that, he can get into even better positions and therefore do what he can do on the ball. “Rafa is quick, he has great technique, so if he has the right timing for his runs, he can score many more goals. When I talk about intensity, I don’t just mean physically, but also mentally, always being in the game and focused.” Pelin highlightsit: Elinen peli toi lopulta sen, minkä pitikin eli 3 pistettä ja voiton. Kuten pake jo ennakoi, että keskiviikon pelistä voi tulla melko ikävää katsottavaa, kun tämä kaveri puuttuu:
 31. 2 points
  Kynot

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Voittamalla Villan huomenna United olis sit Poolin kans tasapisteissä sarjakärjessä. Hyvää Uutta Vuotta!
 32. 1 point
  pake

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Saelemaekers ei muuten ole vielä hävinnyt kertaakaan Milan-paidassa. Hurjat on tilastot: "Saelemaekers has never lost a league game while on the field for Milan. This season, the Belgian has made 14 appearances, and in these matches Milan have won 11 times and drawn three. With him on the pitch came 36 points, including 32 goals scored and only 14 conceded. Without Saelemaekers, Milan have played five games, amassing only seven points (two wins, a draw and two defeats). The team also scored seven goals and conceded eight."
 33. 1 point
  Hyvä siirto Colombolle ja Milanille. Colombolla on vielä pyöreyttä poskissa. Toisin sanoen hän on todella nuori kärkipelaajaksi pääsarjatasolla ja scudettosta kamppailevassa joukkueessa, mutta potentiaalia on paljon. Hän tarvitsee peliaikaa ja monipuolista kokemusta kentältä, jotta se potentiaali voi realisoitua vahvuuksiksi. Cremonesen puikoissa häärii entinen Milan-pomo Braida, jonka kanssa Maldinilla on hyvät suhteet. Uskon, että siirrossa on mietitty se puoli kuntoon, että Colomboa ei lähetetty penkkiä kuluttamaan. Cremonesea valmentaa Fabio Pecchia, jolla on vyöllään yli 300 otttelua pelaajana Serie A:ssa. Ollut Rafa Benitezin apuvalmentajana muun muassa Real Madridissa ja koutsannut itse Hellas Veronan Serie A:han. Pitäisi olla siis aivan kelpo käskyttäjä. Peliajasta Colombo kilpailee veteraanihyökkääjä Daniel Ciofanin ja AS Romasta lainalla olevan slovenialaisen nuoren Zan Celarin kanssa. Hyökkäysosasto ei siis ole tukossa, joten peliaikaa on tiedossa. Toivotaan, että ensi kaudeksi Milan saa Colombosta "uuden hyökkääjän".
 34. 1 point
  Minä olin tuota mieltä jo maanantaina, kun Frankie-boy kertoi kaverin lähtevän lainalle. Loppu on ollut yksityiskohtien viilaamista. Ymmärtääkseni Tomori on ollut Massaran kyttäyksen kohde jo pitempään ja hänen projektinsa. Tosin kyllä siellä on muutkin näyttänyt asialle vihreää valoa. Mutta joo. En muista nähneeni Tomorin pelaamista. Eikä ihme, kun Tomorin edellisestä sarjapelistä on jo neljä kuukautta aikaa. Chelsean entinen maalivahti Mark Schwarzer on asiaa kommentoinut: "AC Milan hankkii hänet sillä optiolla. Hän on hyvä nuori pelaaja. Hän tekee välillä virheitä, mutta hän oppii yhä ja hänellä on potentiaalia nousta todella hyväksi toppariksi." Kai se on sitten luotettava tuohon lausuntoon.. Yleisellä tasolla viime aikoina nuo nuoret lädipelaajat on hakenut peliaikaa Euroopasta. Varsinkin saksalaiset on niitä hankkinut hyvällä menestyksellä. Peluutat pari vuotta ja sitten voit myydä takaisin Sumujen saarille ylihinnalla.. Nuo nuoremman polven lädipelaajat osaa myös pelata jalkapalloa. Ne ei enää ole niitä takavuosien kohnottajia, vaan ison rahan jalkapallotehtaiden tuotteita. Se myös tarkoittaa, että Tomori voisi onnistua Milanissa. Takavuosina britit epäonnistui Serie A:ssa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Nyt tilanne on hiukan muuttunut. Romassa Smalling suorastaan dominoi ja on koko sarjan parhaita toppareita. Siihen en kyllä usko Tomorista olevan, mutta olisi edes hyvä rotaatiokaveri.
 35. 1 point
  20Legend

  Valioliiga kausi 2020-21

  Tervetuloa takaisin normaali Liverpool Heidän otteluohjelmansa näyttää siltä, että taaperruksen voi odottaa jatkuvan. Spurs A West Ham A Brighton H City H Leicester A
 36. 1 point
  Pelaako Chelsea-kasvatti jo lauantaina Serie A -kärjessä? Seura haluaa siirron tapahtuvan nopeasti Chelsea-toppari Fikayo Tomori saatetaan nähdä AC Milanin paidassa jo tulevana lauantaina, kertoo Sky Sports. Blues-kasvatille puuhataan osto-option sisältävää lainasopimusta Serie A -taulukon kärkipaikkaa pitävien milanolaisten riveihin, ja asioiden toivotaan italialaisten taholta etenevän nyt nopeasti. Tiettävästi sopimus, jota seurojen välillä hiotaan, tulisi sisältämään reilun 28 miljoonan euron suuruisen osto-option. AC Milan pelaa ison sarjapelin lauantaina Atalantaa vastaan, ja toivoo että Tomori olisi joukkueen käytettävissä jo tuolloin. Syytä kiirehtimiseen on; Milanin puolustuksesta puuttuvat loukkaantumisten vuoksi Simon Kjaer ja Matteo Gabbia, minkä lisäksi seuran kolmas toppari Alessio Romagnoli on pelikiellossa. Tomori on tällä kaudella esiintynyt Valioliigassa vain 44 minuutin ajan. Hänen sopimuksensa Chelsean kanssa jatkuu vuoteen 2024.
 37. 1 point
  AC Milan teki nimekkään kaappauksen vapailta markkinoilta – konkarihyökkääjästä Zlatan Ibrahimovicin uusi kärkikumppani AC Milan on vahvistanut kiinnittäneensä konkarihyökkääjä Mario Mandžukićin loppukauden kattavalla sopimuksella. Milanin ei tarvitse maksaa Mandžukićista minkäänlaista siirtokorvausta, sillä 34-vuotias kärkimies on ollut ilman seuraa viime kesästä lähtien. Kroatian paidassa MM-hopeaa kesällä 2018 voittanut Mandžukić jätti qatarilaisen Al-Duhailin viime kesänä. Mandžukić ei ole pelannut ammattilaiskentillä kymmeneen kuukauteen, joten suoraan Serie A:n kärkiseuran avauskokoonpanoon joukkueen uusi numero ysi tuskin murtautuu. Milanolaisseura tuo siirrolla lähinnä laajuutta hyökkäykseensä. Mandžukić, joka on edustanut urallaan esimerkiksi Bayern Müncheniä ja Atlético Madridia, pelasi Juventuksessa 2015-19 ja keräsi vyölleen yhteensä 118 ottelua Serie A:ssa. Maaleja hän takoi sarjassa 31 kappaletta. Uudesta hyökkääjäparista innostunut Zlatan Ibrahimovic: ”Uskonko Scudettoon? Uskon Zlataniin” 39-vuotias Zlatan Ibrahimovic johti jälleen joukkojaan edestä, kun hän johdatti AC Milanin 2-0-vierasvoittoon Cagliarista kahdella maalillaan. Zlatan on tehnyt 12 maalia vain kahdeksassa Serie A -ottelussa oltuaan sivussa yhteensä kymmenestä pelistä loukkaantumisten ja koronaviruksen takia. Ruotsalaishyökkääjän hirmuvireen ansiosta AC Milan keikkuu edelleen Serie A:n kärjessä, kolme pistettä paikallisvastustaja Interiä ja peräti kymmenen pistettä Juventusta enemmän keränneenä. Kausi on puolivälin kynnyksellä, ja niinpä Sky Sportin toimittajat tiedustelivat jo Zlatanilta sitä, uskooko hän punamustien voivan voittavan tällä kaudella mestaruuden? Vastaus tuli taattuun Zlatan-tyyliin: – Uskonko Scudettoon? Uskon minuun, Zlataniin. AC Milan on hyvin lähellä vahvistaa hyökkäystään kokeneella kroatialaisella Mario Mandzukicilla, jonka kanssa tehtäisiin loppukauden kattava sopimus. Kymmenen kuukautta pelaamatta ollut Mandzukic on jo saapunut Milanin lääkärintarkastukseen. Zlatan suhtautuu Mandzukicin saapumiseen innostuneesti. – Sitten meitä on kaksi, joita vastustajat pelkäävät, Zlatan heitti. Zlatanin omakin sopimus päättyy tähän kauteen, mutta hän on valmis jatkamaan pelaamista myös ensi kaudella. Zlatan täyttää lokakuussa 40 vuotta. – Kaikki riippuu nyt (AC Milanin teknisestä johtajasta Paolo) Maldinista. Minä olen täällä onnellinen. Paluuni on muuttanut paljon, Zlatan vihjaa. – Pelikaverini haastavat minut juoksemaan enemmän. Minä en luovuta, vaan näytän heille, että pystyn juoksemaan kuten he. Tähän mennessä olemme pärjänneet hyvin, mutta vaikein on vielä edessä. Lähde: AS
 38. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Tässä siirtoikkunassa Milan on siis hankkinut lainalle keskikenttäpelaaja Meiten Torinosta. Diiliin kuuluu osto-optio 8 miljoonalla eurolla. Aika lailla riskitön diili Milanille, joka voi kuitenkin osoittautua kelpo kaappaukseksi, jos Meite istuu kuin sukka Milanin pelitapaan ja Kessien varamieheksi. Heekin arvosana 7/10. Mario Mandzukic pestattiin Milaniin 6 kuukauden sopimuksella, joka jatkuu automaattisesti vuodella, jos Milan selviytyy Mestareiden liigaan. Jälleen kerran hieno peliliike Maldinilta ja Massaralta. Mandzukic on sarjavoittaja ja todella kokenut hyökkääjä, joka voi pelata piikissä että laidalla. Tuo kokemusta nuoreen joukkueeseen. Osaa tehdä maaleja ja ei pelkää isoja otteluita. Raporttien mukaan kroaatti on myös hyvässä kunnossa ja motivoitunut. Vaikka ikää on 34 niin vuorottelemalla toisen nestorin Ibran kanssa Milan pystyy takaamaan kärkipelaajilleen riittävästi lepoa. Samalla Colombon sekä Leaon paineet vähenevät, joka voi edesauttaa heidän kehittymistään. Heekin arvosana 8/10. LISÄÄ HUHUJA: Milan on kuulemma tarjonnut sopimusta laituri Florian Thauvinille. Marseillessa on härdelli päällä ja on mahdollista, että Thauvinin sopimus katkeaa ennenaikaisesti, joka antaa Milanille sauman iskeä väliin. Olisi erittäin tervetullut vahvistus oikeaan laitaan, vaikka Thauvinin pelaajaprofiili on mielestäni aika samanlainen, kuin Castillejolla. Thauvin osaa pelata myös keskellä. Heekin arvosana 7/10 Chelsean toppari Tomori on ilmeisesti myös tulossa lainalle Milaniin. Osto-optio on lehtitietojen mukaan 30 miljoonaa, jota Milan tuskin käyttää ellei jotain aivan maagista tapahdu. Eipä Tomorille ole edes paljon peliaikaa luvassa, kun Kjaer ja Romagnoli on ykköstopparipari ja Kalulu on nouseva nuori tähti – toki häntä saatetaan kaavailla enemmän oikean pakin tontille. Tomori tulee siis varamieheksi, jos tulee. Haluaa varmasti peliaikaa, joka on ollut Chelseassakin kortilla, joten jos sitä ei tule niin toivottavasti pystyy silti pitämään game facen eikä tuo häiriöitä joukkueen harmoniaan. Heekin arvosana 5/10
 39. 1 point
  Johtuu siitä et Bruno lähes ainoita pelaajia joka yrittää hakea niitä rakoja ja ratkasevia syöttöjä. Brunon tehtävä ei missään nimessä ole viljellä niitä tavallisia syöttöjä mitä vaikka Lingard voisi tossa roolissa neppailla. Kaikki se hyvä mitä ollaan saatu ihastella, johtuu juuri siitä, että Bruno saa toteuttaa itseään ja fantastisia oivalluksiaan. Tässä pelissä astetta huonommin onnistu, mutta tokalla jaksolla tämäkin parani. Moni tilanne oli kuitekin aika pienestäkin kiinni, että ajotukset oli pelannu vähän paremmin.
 40. 1 point
  Tänään Milan matkaa Välimeren toiseksi suurimmalle saarelle Sardiniaan, tarkemmin runsaat 150 000 asukkaan Cagliariin, joka on sardiksi Casteddu, eli linna. Siellä Milan kohtaa Sardianian jalkapallon lippulaivan Cagliari Calcio klo 21.45 Suomen aikaa pelattavassa pelissä Cagliarin Sardegna Arenalla. Saaren joukkue on aika perinteinen. Käynnissä on 41. kausi pääsarjassa ja historiasta löytyy yksi scudettokin (1969–1970). Nykyään scudetoista ei haaveilla, vaan siitä sarjapaikan säilyttämisestä. Viime kaudella se onnistui, kun Cagliari oli sarjan 14. ja keräsi 38:ssa pelissä 45 pistettä. Tällä kaudella tahti on ollut toistaiseksi kehnompaa. Cagliari on kerännyt 17:ssä pelissä 14 pistettä ja on sillä sarjassa vasta 17., eli just viivan yläpuolella. Milan on vasttavasti sarjakärki ja on kerännyt 17:ssä pelissä 40 pistettä. Myös joukkueiden vire on peilikuva. Milanilla on 5:stä viimeisestä pelistä 4 voittoa ja 1 tappio. Cagliarin saldo 5:stä viimeisestä pelistä on 1 tasuri ja 4 tappiota. Piolin kommentit: Cagliari "We need to be ready: a difficult match awaits against a team that will be very determined and have picked up fewer points than they’ve deserved. We need to show a lot of respect. Cagliari are a well-prepared side with excellent players. Matches need to be played with conviction and determination: we need to dig in and grit our teeth because our opponents have some important qualities. It’d be a mistake to approach the match in a different way to what we usually do: as always, we’ll try to control proceedings." Positive perception "The harmonic atmosphere has made us a close-knit and cohesive group. The team are playing with their heads and hearts: this is an aspect that I really like and one which we must carry on doing. We’re doing a good job and we’ll try to continue to do so, being top at the halfway stage counts for little. Tomorrow’s match will provide challenges, this must be our only focus." Çalhanoğlu and Hernández’s absences "These are two big absences, but this is how it is this season. There are challenges and they can present themselves very quickly, and this is why we need to have a ready and complete team. So far, we’ve used our energy supplies well when we’ve been in emergency situations. We’ve got important qualities that will allow us to play well. This season is an unusual one for everyone, up until a month ago I had the whole group at my disposal. Given the general situation and that we’re playing so often, things like this can happen. This is why the Club has provided me with an excellent squad, both in terms of numbers and quality. These are challenges that need to be faced with determination and conviction." Ibra’s recovery "Everyone is aware of Zlatan’s importance and what he brings on a technical level and in terms of his character. He’s looked good and ready to play in the past few days. The team have shown that they’ve assimilated playing concepts, but I don’t agree when people say that we play better without Ibra." The transfer market "I have a lot of confidence in the directors and am leaving the big task of completing the squad to them, we’re only thinking about Cagliari. As I mentioned, it’s an unusual season and the Club will be ready if opportunities present themselves." Our fans "I don’t think that the fans’ morale has been hit. I have the feeling that they’re fired up and confident, there’s enthusiasm. These difficulties provide opportunities to show our worth." Meïte’s arrival "Soualiho adds competition to an area of the pitch where we’re already solid. He’s arrived in good condition on both a physical and mental level. He’s been attentive and eager. I like the fact that he said he was an ambitious player, this is the right way to become part of our group." The Rossoneri’s path "I’ve always had a lot of confidence in my players. Those who arrived in January 2020 have lent us a big hand and, alongside them, we’ve grown, showing diligence and consistency in our work in the process. There’s room for improvement, but we want to remain on this train for a long time now that we’re on it." Kjær’s presence "Simon is important due to his ability to communicate and coordinate his fellow defenders in marking and covering up spaces that have been temporarily left free, he helps us out a lot on the pitch. We’re an attacking side, but we know that we always need to work with intensity in defence too." Cagliari Calcio - A.C. Milan Cagliarin valmentajan Eusebio Di Francescon miehistö: Maalivahdit: 1 Aresti, 28 Cragno, 31 Vicario Puolustajat: 2 Godin, 3 Tripaldelli, 22 Lykogiannis, 23 Ceppitelli, 25 Zappa, 36 Boccia, 40 Walukiewicz Keskikenttäpelaajat: 4 Nainggolan, 8 Marin, 10 Joao Pedro, 12 Caligara, 17 Tramoni, 20 Pereiro, 21 Oliva, 32 Duncan Hyökkääjät: 9 Simeone, 27 Cerri, 30 Pavoletti, 33 Sottil, 38 Delpupo Milan ei ole vielä julkaissut omaa miehistöään. Mahdolliset avauskokoonpanot: Corriere dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Tässä on taas samojen sanojen paikka kuin Torinon kanssa. Kun sarjaykkönen kohtaa putoamiskamppailua käyvän seuran kanssa, niin ei voi olla kuin yksi suosikki. Ainoa kevollinen tulos on Milanille voitto ja 3 pistettä. Varsinkin, kun vastustaja on todella huonossa vireessä. Ja sitten se pakollinen mutta. Milanilla on roppakaupalla poissaoloja ja se ei voi olla näkymättä. Sen lisäksi kannattaa huomata, että Cagliarilla on aika kovia ukkoja joukkueessa eikä laisinkaan hullumpi valmentajaan. Milanin 0-2 vierasvoittoon uskoo sekä Whoscored.com että Freesupertips.com. Sen sijaan Footballpredictions.com uskoo 1-2 Milanin vierasvoittoon. Itse kyllä uskon enemmän ensimmäiseen, mutta ei tartte paljon mennä vikaan, niin tulokset on jotain ihan muuta
 41. 1 point
  Näin kauan on kulunut, kun seura oli viimeksi sarjakärjessä pääsarjatasolla Manchester United – 887 päivää
 42. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Piolin miehistö: Maalivahdit: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu Puolustajat: Calabria, Conti, Dalot, Hernández, Kalulu, Michelis, Musacchio, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Çalhanoğlu, Castillejo, Díaz, Di Gesù, Hauge, Kessie, Mionić, Olzer, Tonali Hyökkääjät: Colombo, Ibrahimović, Leão
 43. 1 point
  Valitettavasti näin ei käynyt. Voi sanoa, että oli melkoinen Pyrrhoksen voitto. Milanilta telottiin taistelussa Tonali, joka kanettiin kentältä sekä Brahim linkutti itse vaihtoon. Sen lisäksi Leao nappasi korttitilin täyteen. Ihan pelin loppu jäi näkemättä, mutta varsinkin eka erä oli Milanin dominointia. Ihan kaikin puolin ansaittu voitto. Pelin tilastot. Eilisessä pelissä oli taas paljon onnistujia, joista valita. Jotenkin tekisi taas kerran mieli valita MotM:ksi Leao, joka pelasi loistavan pelin ja teki hienon maalin, mutta annan välillä kunniaa muillekin. Valitsen Kessien, joka teki taas kerran jäätävän pilkkumaalin sekä oli oma korkealla tasollaan keskikentällä. Lisäksi haluan nostaa Brahim Diazin, joka pelasi loistavan pelin sillä paljon puhutulla 10-paikalla. Aiemmin se ei ole oikein onnistunut, mutta nyt oli spanskin vuoro näyttää osaamistaan. Tässä SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “I really liked Rafael Leao tonight, as he is improving in his focus, his concentration, the way he was always in the game tonight. He’s still very young and is learning.” “I must admit, I was not at all surprised by this performance. I know these lads and expected them to give this kind of a response. The first half was excellent, particularly in terms of quality, and we inevitably came under pressure during the second half against a Torino side in good form.” “Franck is a complete player, he gives us physicality, energy, quality, protects the defence and knits the moves going forward too. He has this eternally positive mentality in the match situation, he’s the first to help out a teammate or reassure them. This is a young side that needs guidance and encouragement, so Kessie is invaluable in that sense.” There was good news with the return of Zlatan Ibrahimovic and Hakan Calhanoglu, but also bad, as Sandro Tonali was stretchered off and Brahim Diaz sustained an injury too. “We don’t have any news yet, we’ll have to see, they both got nasty knocks. What does disappoint me is losing Leao for the next game, because I’ve never seen a player booked for simulation in midfield. I don’t think that was in any way fair or a real understanding of the situation." Roma-Inter? “I will certainly watch Roma-Inter tomorrow, but not because of the table. I’ll watch because I am sure it’ll be a wonderful game of football between two very smart coaches and I love the sport.” Pelin highlightsit: Tiistaina on jo tämän pelin uusinta. Silloin vain peli on Coppan puolella. Voisi vaan toivoa, että silloin tulisi tavallinen voitto, eikä se Pyrrhoksen voitto..
 44. 1 point
  ............. VS................... Lauantai, Tammikuu 9 2021 Klo:22.00 Old Trafford, Manchester
 45. 1 point
  Yllättyikö kukaan, ettei Irrati heittänyt Bentancuria pihalle selvääkin selvemmästä (toisen) varoituksen arvoisesta rikkeestä? No ei varmasti. No entä siitä, ettei pilli soinut rankkarin arvoisesti kun Diazilta vedettiin boxissa jalat alta ilman minkäänlaista pallokontaktia? Sama vastaus. Ja mielenkiintoinen oli myös 1-3 maaliin johtanut tilanne, jossa päätyviivalla seissyt avustava tuomari ei reagoinut Irratin mielestä päätyviivasta yli menneeseen palloon, koska pallo ei koskaan kokonaisuudessaan ylittänyt viivaa, mutta silti Irrati palkitsi Juven maalipotkulla. Sitten 10s myöhemmin pallo olikin maalissa. Thanks a fucking lot, Mr. Irrati. Well played. Well played. Kyllä se tuomari oli taas se 12.kenttäpelaaja Juvella kuten niin monta kertaa aiemminkin. Mutta jotain positiivistakin sentään. Milan kykeni jopa tuolla miehityksellä taistelemaan Juvea vastaan voitostakin. Ratkaisuksi kuitenkin tuli Chiesan liian hyvä viimeistely ja Irratin suosiolliset vihellykset. Onneksi Juve voi AINA luottaa siihen, että jollei itse kykene hommaa hoitamaan kotiin, niin tuomareilta tulee se tarvittava apu. Kuten nytkin. Näin se on aina mennyt ja tulee näin menemään jatkossakin. Juve Merda.
 46. 1 point
  Avauskokoonpanot: Benevento: Lapadula Caprari Insigne Ionita Schiattarella Hetemaj Barba Glik Tuia Letizia Montipò Milan: Leao Rebic Calhanoglu Diaz Kessie Tonali Dalot Romagnoli Kjaer Calabria Donnarumma G
 47. 1 point
  Tänään klo 19.00 Suomen aikaa Milan pelaa Campanian hallinnollisella alueella Beneventon kaupungissa, joka noin 50 kilometriä Napolista koilliseen. Siellä vastaan astuu Benevento Calcio, joka pelaa Stadio Ciro Vigoritolla. Beneventoa ei voida pitää erityisen perinteikkäänä pääsarjaseurana. Seura kylläkin perustettiin alun perin vuonna jo 1929 ja uudelleen vuonna 2005., mutta ensimmäisen pääsarjakauden Benevento pelasi kaudella 2017-2018. Ja sieltä tultiin takaisin Serie B:hen. Kunnes viime kesänä Benevento nousi takaisin Serie A:han toista kertaa historiassaan. Tässä nousun takuumiehenä on ollut milanisteille erittäin tuttu mies Filippo Inzaghi, joka tunnetaan lempinimillä Pippo ja Superpippo. Peliurallaan Pippo pelasi Milanissa hyökkääjänä ja oli armoton maalipyssy. Pelityyliä kuvaa parhaiten vääräleukojen sanonta, että Pippo on syntynyt paitsiossa. Tämän jälkeen Pippo kokeili ensin siipiään valmentajana Milanin junnuissa ja sitten pääsi edustuksen valmentajaksi kaudelle 2014–2015. Siitä ei jäänyt paljoa kaunista kerrottavaa kenellekkään. Tämän jälkeen Pippo on valmentanut Veneziaa ja Bolognaa ilman mainittavaa menestystä. Ja nyt Pippo on valmentanut Beneventoa vuodesta 2019 ja saannut Beneventon nousemaan. Viime kesänänä entinen Huuhkajien takuuvarma keskikenttäjyrä Perparim Hetemaj kertoi Iltalehdessä Piposta, että hän on hyvin epätyypillinen valmentaja. Italiassa valmentajat ovat yleensä etäisiä ja autoritäärisiä, mutta Pippo on kuin valmentaja pelaajien joukossa. Tässä lisää Perpan kommenttia: ”Kyllä se (Inzaghi) on vielä kovassa kunnossa. Aina välillä treeneissä osallistuu peleihin ja näkee, että vieläkin on kovassa kunnossa. Lisäksi Pippo jakaa auliisti tarinoita peliuraltaan ja kertoo siitä päivittäisestä työmäärästä, jota huipulla pysyminen vaatii. Kyllä hänen ympärillään on sellainen aura, kun tietää, että mies on peliurallaan voittanut kaiken mahdollisen.” Mutta takaisin Beneventoon. Benevento on aloittanut tällä kertaa sarjakauden eri tavalla kuin debyyttipääsarjakauden. Silloin joukkue aloitti kautensa 14 peräkkäisellä tappiolla, mikä on Euroopan suursarjojen kyseenalainen ennätys. Nyt Benevento on Serie A:ssa hienosti sijalla 10. ja on kerännyt 14:sta pelistä 18 pistettä. Vastaavasti Milan on edelleen siis sarjaykkönen ja on kerännyt 14:sta pelistä 34 pistettä. Myös vireessä Milan hiukan parempi. Milan on kerännyt 5:stä viimeisestä pelistä 3 voittoa ja 2 tasuria. Beneventon saldo 5:stä viimeisestä pelistä 2 voittoa, 2 tasuria ja 1 tappio. Piolin kommentit: Benevento v AC Milan "We're taking on a team that is doing well and has achieved some good results. We need to approach the game well and play the AC Milan way. It will be a tough game; a few big sides have lost at the Vigorito. Pippo Inzaghi was a top striker, a lethal finisher, he was the archetypal fox in the box. He would also be useful to this AC Milan side. Being a coach always has its risks. The important thing is to have ideas, method and personality; Inzaghi, like Pirlo, was a great player and they are both intelligent people." New year, same ambition "A year ago, we started to lay the foundations and build, now we have that base and we want to improve and win. 2020 was a big year for us; everyone lived up to the very best of their potential. Now, we get back underway with a lot of enthusiasm and confidence, knowing we have a lot of good qualities. The season will be an exciting one; we need to take it one game at a time. 2020 is now behind us and our only objective now is Benevento." After the break "It was a short break. We needed though because we were spent. The win against Lazio has given us even more confidence and we need to harness this enthusiasm. Now, our opponents are waiting for us and they know us. We'll need to be even better to do more and improve in terms of attention and motivation." Individuals "Castillejo has recovered and will be in the squad, as for the other injured players we will have to see in the short to medium term: it is difficult to make predictions because they are mainly muscle problems, but the players are determined and focused. Tonali is constantly improving, he needed to adapt; he can still improve a lot, especially in defensive phases. Ibrahimović is much more concentrated on recovery than on Sanremo. About Sanremo, Zlatan has notified us in time, he will also take that opportunity to show that he can be a champion and continue to help the team. His return has been a godsend, in general, the entire January transfer window was fundamental. Hernández has incredible potential, he is improving day by day thanks to his daily work; he is already a top performer but he can and must improve further." The supporters "It would be fantastic to play with our supporters in the stadium: we already feel so close to them as is, let alone what would happen at San Siro. We hope it can happen as soon as possible." The transfer market "The primary objective is to recover our injured players, to have the right players at my disposal for all commitments. When the market opens, the club will be ready if there are any opportunities." Benevento Calcio - A.C. Milan Pippon miehistö: Maalivahdit: Lucatelli, Manfredini, Montipò, Gori Puolustajat: Glik, Letizia, Barba, Tuia, Foulon, Pastina Keskikenttäpelaajat: Del Pinto, Dabo, Tello, Basit, Hetemaj, Schiattarella, Improta, R. Insigne, Ionita Hyökkääjät: Di Serio, Sau, Caprari, Lapadula, Moncini Piolin miehistö: Maalivahdit: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu Puolustajat: Calabria, Conti, Dalot, Duarte, Kalulu, Kjær, Musacchio, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Çalhanoğlu, Castillejo, Díaz, Frigerio, Hauge, Kessie, Krunić, Tonali Hyökkääjät: Colombo, Leão, Maldini, Rebić Tässä Sky:n ennakoima Milan-avaus: Ja tässä La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Benevento on kautensa hyvin ja on hyvässä vireessä muutenkin sekä kotikentällä. Niinpä ei kannata julistaa tätä helpoksi peliksi. Mutta Milan sarjajohtajana lienee silti suosikki. Whoscored.com uskoo Milanin 0-2 vierasvoittoon ja Freesupertips.com taas 1-3 Milanin vierasvoittoon. Footballpredictions.com on taas vähän välissä ehdotamassa Milanin 1-2 vierasvoittoa. Voi olla ehkä lähimpänä totuutta.
 48. 1 point
  https://www.sportbible.com/football/news-manchester-united-scored-the-exact-same-93rd-minute-goal-against-wolve-20201231
 49. 1 point
  Tasanteen tietäjä

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Hienoa että huumorintajua löytyy sieltäkin päästä.
 50. 1 point
  pakelle kiitos raportista! Mä olen alkanut miettimään, kun sanotaan, että Milan olisi Zlatanin joukkue, niin se on kyllä jossain määrin virheellistä. Ei sillä, etteikö Z olisi tärkeä, mutta ilmankin on selvitty. Ehkäpä voisi sanoa, että Milan onkin Calhanoglun joukkue. Minusta hän on vähintään yhtä huonosti korvattavissa kuin Z. Samaa on hiukan miettinyt SempreMilan. Mutta laitetaan hiukan Z-juttua loppuun: Jatkoa luvassa? Zlatan Ibrahimovic: "Tunnen oloni kotoisaksi täällä" Jalkapallon kulttipelaaja Zlatan Ibrahimovic viihtyy hyvin AC Milanissa. Kokenut hyökkääjä kertoili kokemuksistaan Dello Sportille. Ibrahimovic palasi AC Milanin paitaan tammikuussa 2020. Ibrahimovic pelasi sitä ennen LA Galaxyssa, mutta palasi sitten Eurooppaan ja hänelle tuttuun AC Milaniin. Ruotsalainen tuli tuttuun paikkaan, sillä hän edusti AC Milania jo aiemmin urallaan. Edellisen kerran hän pelasi seurassa vuonna 2012. - Olen pelannut urallani monissa eri seuroissa ja arvostan kaikki seurojani, mutta täällä tunnen oloni kotoisaksi, Ibrahimovic sanoi. - Menen Milanelloon (harjoituskeskus) joka aamu, eikä minulla ole kiire kotiin, sillä olen kotona. Tunsin näin jo ensi kertaa, kun tulin Milanoon. Se oli vuosi 2010, Zlatan muisteli. Ibrahimovicin sopimus AC Milanin kanssa päättyy ensi kesään, mutta Zlatanin lausuntojen perusteella jatkoakin voisi olla luvassa.
×