Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/06/2021 in all areas

 1. 5 points
  Twitterin puolella ollaan aika varmoja, että pelin aloitus ainakin viivästyy. Ilmeisesti United pelaajat vieläkin hotellilla? Itse en ymmärrä tätä pelaajiin tai Old Traffordiin kohdistuvaa protestointia. Mieltä voi ja pitää osoittaa, mutta mitä tällä rynnäköinnillä, paikkojen sotkemisella ja hajoittamisella sekä pelaajien valmistautumisen häiriköimisellä oikein saavutetaan. Näkyvyyttä joo kyllä, mutta pelkäämpä, että vaikutus Glazereihin lähempänä nollaa.
 2. 3 points
  Kynot

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Kun ManU voittaa, se on pelaajien hyvyyttä ja kun ManU häviää, se on Olen taktista köyhyyttä😄 Jos joku fani on esim. Josen aikaan ja pokaaleihin tyytyväisempi kuin Olen aikaan niin ihmettelen suuresti.
 3. 3 points
  Wipu

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Tällainen komentti tuli vastaan Somessa. Ihan hyvää perspektiiviä Unitedin tekemisestä viime aikoina. "Chelsea were 9 points behind Manchester United when Tuchel took over from Lampard, he went on an impressive 10 games unbeaten run in the league keeping 7 clean sheets and Chelsea are now 11 points behind Manchester United. Inverted Progress 😂 Where is the credit Ole deserves!?"
 4. 3 points
  Aikamoinen päivä tämän suhteen ollut. Kaikki englantilaiset perääntyivät, Ed Woodward erosi Unitedin puheenjohtajan paikalta ja on huhuttu, että Juventuksen Andrea Agnelli olisi tehnyt saman. Se mistä tässä olen tykännyt aika paljon, niin ihan sama paljonko vihaa seurojen fanien välillä mutta tässä ollaan oltu yhtenä isona rintamana. Tämän lisäksi useat pelaajat ja muut jalkapallovaikuttajat ovat ottaneet upeasti kriittisesti kantaa asiaan.
 5. 3 points
  Maz

  Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Vahvistettu siirto se tämäkin on: Ed Woodward on irtisanoutunut! https://www.bbc.com/sport/football/56824130
 6. 2 points
  Ei sitä EU kiellä. Itseasiassa Serie B:ssä on nykyään palkkakatto ja se on yksi syy, että sieltä voi nousta melkein mikä joukkue vaan. Ja on myös noussut.. Kyllä tämä asia futispamppujen käsissä. Ehkä semmoinen palkkakatto vaatisi sen Superliigan, että toimisi korkeimmalla tasolla. Nyt on vaikea nähdä, että sellainen otettaisiin kansallisten liigojen pääsarjoissa.
 7. 2 points
  Näin siinä ennemmin tai myöhemmin tuppaa käymään. Milanin seuraavat pelit ratkaisee paljon, että pääseeko Milan Mestareiden liigaan ja millaisia pelaajia pidetään ja hankitaan sekä mitä niille maksetaan. Barcelona on täydellinen esimerkki, kuinka asiat on ryssitty. Barca on tällä hetkellä syvässä taloudelisessa kriisissä juurikin noiden palkkojen takia sekä koronan tuoman tulojen romahtamisen. Toki jos vertaillaan Milaniin, niin Barcalla on enemmän tuloupuolta, mutta ei taida olla sentään ihan tuossa suhteessa..
 8. 2 points
  Tässä olen täysin samaa mieltä. Britit sanoo aika hienosti: No one is bigger than the club Noista pelaajien palkoista tuli mieleen, että ne ilmoitetaan nettopalkkoina. Mitä katselee noita Donnarumman uutisia, niin näyttää, että siinä saa Juve maksaa toisen mokoman vielä veroina valtiolle.
 9. 2 points
  Onneks ei tehty puoliajalla vaihtoja 😂 Toisaalta nyt mietin, että mitä siellä kopissa on puhuttu. Ehkäpä todettiin, että peli hallussa, kunhan vain pelataan omilla vahvuuksilla ja joka ukko omalla tasollaan. Näin tapahtui ja Roma oli täysi vastaantulija, jopa yllättävän heikko. Pelaa 5-4-1 puolustustaktiikalla ja päästää 6 omiin. Roman vierasmaalit nollattiin käytännössä kokonaan ja vieraspeliin voidaan lähteä ilman suurempia paineita. Motm Pogba, jonka henkilökohtainen taito ja kyky pitää palloa antaa muille aikaa ja tilaa, jonka mm Bruno Cavani kaksikko hyödynsi lähes täydellisesti. Toinen vaihtoehto olisi Cavani, joka esitti ehkä parhaan kokonaisuuden United paidassa.
 10. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Olen Dalotista samaa mieltä. Tässä viime aikoina ihan hyviä pelejä, mutta on kamppaillut puolen millin Kalulun kanssa avauspaikasta tasapäisesti, niin en kyllä ymmärrä mitään 20 millin hintalappua. Jos ManU ei sitä tajua, niin se on adios.
 11. 2 points
  Minusta eilinen peli ei ollut niin huono, mitä moni muu viime aikoina. Eilen vastustaja oli vaan hiukan parempi kuin moni muu. Ei silti mitään, niin ihmeellistä, etteikö olisi voinut ottaa voiton ja 3 pojoo, mutta kun ei..Syksyllä nämä pelit kääntyi Milanin voitoksi vähän hyvällä mäihälläkin, mutta nyt se taika on kadonnut. Nyt nämä kääntyy tappioksi. Suurin syy siihen on minusta hyökkäyspäässä. Eilen ei oikeastaan syntynyt kovin montaa hyvää paikkaa edes tehdä maalia. Sitten, kun ne puolittaiset paikat sössitään Leaon ja kumppaneiden toimesta, niin ei sitä voi saada. Ainut maalikin syntyi Calhanoglun puolittaisesta paikasta todella hyvällä hienolla vedolla. Minusta Milanin pelaamisessa on ollut eilen ja muutenkin keväällä jotain rikki. Ehkä Milan on väsynyt ja vastustajat on oppinut Piolin pelitavan. Näillä mennään tämä kevät, mutta kesällä on keksittävä jotain uuttakin. Alkaa taas mietittyttää, jokohan Piolin historia toistaa itseään. Ensin mennään kovaa ja sitten ei ja lopulta tulee potkut. Eilen ehkä tasuri olisi ollut oikea lopputulos. Ehkä. Pelin tilastot. Pelin MotM oli Calhanoglu ja kuten pake jo huomautti, että Piolin vaihdot meni ihan penkin alle ja yksi syy Calhanoglun vaihto vei hyökkäyksestä ison osan pois. SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “We are not tired. The lads ran a lot. We were unlucky to concede the first goal, the ball pass through six legs. We lacked quality, but I am happy with how we occupied the spaces.” “We need to change chapter now, a defeat is always disappointing, but we need to transform this disappointment into determination.” “Our future depends on the games against our direct rivals. We played a good match today. We’ll analyse all the situations, but we must be more clear-minded.” Before the game, the club’s technical director Paolo Maldini had said the game he knew nothing about the Super League until Sunday. “Nobody can doubt Paolo’s moral integrity. He has so many values, he said what he thought.” Milan are one of the 12 clubs that announced the Super League on Sunday. “It didn’t distract us. Nothing is distracting us. We are focused on our target. The remaining part of the season will be very difficult, but we need to remain focused and can’t get distracted from something we haven’t decided,” the coach insisted. “We have no fear. It’s a privilege to have this pressure. We are fighting for a Champions League spot and we want to achieve it.” Zlatan Ibrahimovic, Ismael Bennacer and Theo Hernandez missed the game with injuries. “Ibra had a calf problem. I hope he can recover [for the next game], but I am not sure, and the same goes for the others. We hope we can recover as many players as possible.” Pelin highlightsit: Seuraavaksi ensi maanantaina kovavireinen Lazio Roomassa. Jos ei silloin tule jotain suurta parannusta, niin pisteitä tulee kuin Euroviisuissa.
 12. 2 points
  Ja Inter on nostanut kädet pystyyn. Tämä ESL-hanke taisi kuolla eilen jo, kun Boris Johnson ilmoitti, että tekee kaikkensa sitä vastaan. Sitten lähti brittiseurat yksi kerrallaan. Nyt lähtee loputkin, koska ei se homma toimi muutamalla seuralla. Jos tätä katsotaan suuressa kuvassa, nin kai tamä jäi suurseurojen hätähuudoksi. Varsinkin Espanjan jättiläiset itse russineet taloustilanteensa aika perusteellisesti ja siihen päälle koronakriisi on kaatanut korttitalon. Ehkä tämä johtaa johonkin muutoksiin.
 13. 2 points
  Huomenna San Sirolle saapuu klo 19.30 Suomen aikaa vieraita Emilia-Romagnan alueelta, tarkemmin sanottuna Sassuolosta. Sieltä saapuu kaupungin jalkapalloylpeys, eli lempinimeltään vihermusta eli Neroverdi. Sassuolon Serie A -historia on lyhyt. Nerverdi pelasi kaudella 2013–2014 ensimmäistä kertaa historiassaan maan pääsarjassa, mutta tälläkin otoksella varsinkin alkuvuosina osoittautunut punamustalle Milanille olevan vihermustaa kryptoniittiä. Sassuolo on jo varmistanut oman sarjapaikkansa ja on ihan mukavasti sarjassa 8. tällä hetkellä ja on kerännyt 31:sta pelistä 46 pistettä. Europaikat on lienee liian kaukana, paitsi jos ESL-joukkueet potkitaan pois. Silloin Sassuolo voi saada oikopolun eurokentille. Milan on edelleen sarjan 2. ja on kerännyt 31:sta pelistä 66 pistettä. Myös vireessä Milan on parempi. Milan on kerännyt 5:stä viimeisestä pelistä 3 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappion. Sassuolo on kerännyt vastaavasti 5:stä viimeisestä pelistä 2 voittoa, 1 tasuri ja 2 tappiota. Piolin kommentit: Genoa "We need to be focused and well-prepared. We’re heading into the game on the back of a difficult win, which should help us in terms of our conviction and mentality. We’ll be facing a side that thrives on preparing for such matches, they play a very modern and fast game. We’ll need to be ready to produce a high-quality performance that lives up to our expectations." AC Milan’s current situation "We have a few problems and need to have a closer look at the conditions of Bennacer, Çalhanoğlu, Ibrahimović and Hernández. We’ll have a better understanding of how they’re doing tomorrow. The first two have knocks, while Zlatan and Theo are suffering from fatigue. I don’t think there’s been an overload of work, we’re not worried about this. Against Genoa, it wasn’t the best game on a technical or athletic level. Tomorrow will be a completely different match from a tactical point of view: there could be more space to play in." Individuals "Mandžukić did well when he entered the fray on Sunday, he provided us with a real presence and aggressiveness. He’s an intelligent player and, while he still won’t be able to play a full 90 minutes, I believe in him and think he’ll be able to lend us a big hand in the closing stages of the season. On a psychological level, Romagnoli went through a period where he struggled slightly because we played numerous matches. Now, he’s doing better, even if he’s not in absolute peak condition. However, he’s putting in the work to reach this. Donnarumma is calm and focused, which are the best characteristics to have going into the end of the season. While other things may be discussed on the outside, there are no other topics here: we focus on our work." Further comments on individuals "Tonali is doing well but can do more. He’s made a big leap forward and also needed time to adapt to a new formation. He could play tomorrow. Hauge? I’m happy with him, it’s not the right time to talk about the future. We’re a great club and there’s heavy competition. Leão showed some excellent movement on Sunday. Sometimes, he focuses on the ball too much and loses sight of what exactly is happening around him. Given the characteristics that we have, constantly looking forward is essential for this team." Objectives "In the last seven years, AC Milan have never finished in the top four. For us, it’s something that would demonstrate that there’s been continuity in terms of growth. Seven matches remain, and we’re focused on what’s coming up. It’s not the right time to talk about the future, and I’m not the best person to do so. Right now, we have the same number of points that we had at the end of last season. And that’s despite the fact we’ve played 13 matches in Europe, of which we lost just two. It’s clear that the team have grown. We must only focus on doing the maximum from now until the end." Where the team can grow "We control matches, but we can give the impression that we’re capable of losing from one moment to the next. We need to maintain control and not give our opponents hope that they can get back into it. We can do this by learning how to interpret certain moments of the game better. We like playing with intensity. Knowing how to dominate and, in particular, control matches is an aspect that we need to improve." A.C. Milan - U.S. Sassuolo Calcio Sassuolon valmentajan Roberto De Zerbin miehistö: Maalivahdit: 47 Andrea Consigli, 56 Gianluca Pegolo, 63 Stefano Turati Puolustajat: 2 Marlon, 6 Rogerio, 13 Federico Peluso, 17 Mert Muldur, 21 Vlad Chiriches, 22 Jeremy Toljan, 31 Gian Marco Ferrari, 77 Giorgos Kyriakopoulos Keskikenttäpelaajat: 4 Francesco Magnanelli, 8 Maxime Lopez, 10 Filip Djuricic, 14 Pedro Obiang, 23 Junior Traore, 68 Mehdi Bourabia, 73 Manuel Locatelli Hyökkääjät: 7 Jeremie Boga, 18 Giacomo Raspadori, 25 Domenico Berardi, 27 Lukas Haraslin, 30 Brian Oddei, 92 Gregoire Defrel Sky Sportsin ennakoimat avauskokoonpanot: Tämä viime päivien ESL-mylläkkä on tässä pelissä se jokerikortti. Miten se vaikuttaa pelaajien motivaatioon. Periaatteessa ammattimiesten pitäisi hoitaa peli ammattimaisesti ja eikä antaa asian vaikuttaa, mutta pelaajat on ihmisiä ja jonkun suorituksessa se voi näkyä. Ilman tuota jokerikorttiakin on Sassuolo perinteisesti ikävä vastustaja ja varsinkin nyt, kun Milan on ollut aika nihkeässä vedossa pelillisesti. Niinpä matsista voi tulla vielä melkoinen via dolorosa. Freesupertips.com ja Footballpredictions.com uskoo Milanin 2-1 kotivoittoon. Whoscored.com uskoo sen sijaan 2-2 tasuriin. Minä luulen, että jälkimmäinen lähempänä totuutta.
 14. 2 points
  Korostan nyt, että olen myös tätä ESL-hanketta vastaan. Mutta en ole aikonut silti hylätä Milania, pelasi ne ESL:ää tai mitä tahansa muuta sarjaa. Olet tuossa fanituksen asian ytimessä. Jalkapallo herättää tunteita enemmän kuin moni muu bisnes. Jos ajatellaan asiaa, vaikka ruisleivän kautta, jota myös rakastan. Niin, jos olisi kuvitteellinen Raijan ruisleipäleipomo ja jonain päivänä tulee iso paha kiinalainen korporaatio, joka ostaa sen Raijan leipomon. Sen jälkeen kiinalaiset vaihtaa nimeksi Superleipomon, niin mitä teen. Vaihdanko toisen ruisleipäleipomon tuotteisiin vai jatkanko vanhan hyvän tuotteen parissa. Tällaisia päätöksiä saa vähän väliä tehdä, kun maailma muuttuu. Jalkapallossa ne tunteet on vaan potenssiin jotain verrattuna ruisleipä.
 15. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Tässä olen samaa mieltä, mutta yksilön kannalta on joskus parempi vaihtaa maisemaa. Locatelli on kehittynyt pelaajana sen jälkeen, kun lähti Milanista. Tuskin olisi kehittynyt Milanin penkillä. Locatelli on pelaaja, jonka toivoisi tulevan vielä takaisin. Muista ei voi sanoa samaa.
 16. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Aika lailla samaa mieltä paken kanssa. Milanin viimeisen kymmen vuoden aikana kaikki hyökkäyspään pelaajat on enemmän ja vähemmän epäonnistuneet, kun joukkueen muu materiaali on ollut täyttä skeidaa, jota sitten joku kokematon seuralegenda on yrittänyt valmentaa. Torres oli tosiaan surullinen esimerkki hankinnasta, joka hankittiin Chelsesta, jossa oli jo flopannut. Ainut paikka oli Atletico ja Liverpool, joissa Torres loisti. Mutta mitä tulee noiden hankintojen lähtömaihin, niin eipä Milan ole onnistnut hankkimaan sen parempia kotimaastakaan. Tulee mieleen Cerci, joka tuli tähtenä ja lähti aika pian floppina. Yhteistä näille kaikille on ollut se, että kun yrittää hankkia halvalla nimekkään pelaajan, niin saa jotain muuta kuin toivoo. Ja varsinkin niinä sekoilun vuosina ei ollut edes mahdollisuutta edes onnistua.
 17. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Belottista mulla herää kysymys, että kuinka hyvä pelaaja on loppujen lopuksi. Muistan sen suonenvetokauden (2016-2017), kun Belotti teki 26 maalia ja sitä huhuttiin Bayen Muchenista alkaen 100 miljoonan siirrolla jne. Mutta sen jälkeen ollut semmosia 15 maalin kausia, mikä on toki hyvä suoritus sekin. Tarkoitan tällä, että onko semmoinen 15 maalin suoritus riittävä Milanin paidassa?
 18. 2 points
  Melkein parhaalla miehistöllä lähtisin, 3 miestä pelikiellossa kuitenkin (Shaw, Maguire ja McTominay). Euroopan liiga on nyt Unitedin top1-prioriteetti eikä Unitedilla ole ainakaan tätä peliä varaa sössiä. Rashfordille tai Brunolle lepoa jos on tarvis. De Gea AWB - Lindelöf - Tuanzebe - Telles Matic VDB - Pogba Greenwood - Cavani - Rashford
 19. 2 points
  Balotelli on oma lukunsa jalkapallon historiassa. Väitän, että Balotellin huono harjoittelumotivaatio oli vain yksi pieni ongelma. Se suurin ongelma oli ja on siellä korvien välissä. Sinällään olen kyllä samaa mieltä, että Leaolla on vielä matkaa huipulle, mutta jo nyt Leao on osoittanut, että se huippu on mahdollinen. Samaa ei voi sanoa muista Milanin hyökäyspään pelaajista (Ibraa ei lasketa, Ibra on sinne päässyt vuonna papu). On vaikea nähdä, että esim. Rebic tai Samu muuttuisi yhtään paremmaksi, vaikka voissa paistaisi. Ja voihan olla, että Leao koskaan sinne pääse, mutta Milanissa siihen uskotaan: Lähde: AC Milan löi melkoisen hintalapun kärkipelaajalleen AC Milanin kärkipelaaja Rafael Leao on herättänyt kiinnostusta ympäri Euroopan. 21-vuotias hyökkääjä on onnistunut tällä kaudella mainiosti Milanossa. Leaosta joutuu maksamaan kuitenkin kovan hinnan, mikäli hänet aikoo kaapata itselleen kesän siirtoikkunassa. Calciomercato uutisoi nimittäin, että AC Milan on lyönyt nuorelle portugalilaiselle melkoisen messevän hintalapun. Median tietojen mukaan AC Milan pyytää Leaosta 50 miljoonaa puntaa. Hintaan vaikuttaa tietysti myös se, että Leaolla on AC Milanin kanssa pitkä, kesään 2024 saakka ulottuva sopimus. Leao on pelannut tällä kaudella Serie A:ssa 23 ottelua ja tehnyt niissä kuusi maalia. Tämän lisäksi hän on syöttänyt viisi osumaa.
 20. 2 points
  Vierasvoittopa hyvinkin..Ensimmäinen puolisko meni Milanin kevyessä hallinnassa ja siinä sivussa tuli pari nättiä maalia. Siinä oli kiva aloiitella toista puoliaikaa samoissa merkeissä. Kunnes tunnin jälkeen ensin lentää Vanha herra ulos suoralla punaisella ja muutama minuutti myöhemmin Parma kaventaa pelin 1-2:een. Sitten olikin vimeinen puoli tuntia pissi sukassa odottelua, että milloin peli on tasoissa. Sitä ei koskaan käynyt, mutta yliajalla, juuri ennen pillinvihellystä, Dalot paineli vastahyökkäykseen pallon kanssa ja syötti pallon Leaolle, joka sinetöi lopulta pelin. Tuo Ibran punainen oli hyvin hämmentävä. Se tuli ihan puskista ja jätti arvailujen varaan, että mitä teräväkielinen swedu sanoi. Ibra itse sanoi sitä väärinymmärryksesi. SempreMilanin mukaan kommentti oli: “So you don’t give a damn about what I say? It looks strange to me.” elikkä "Joten et välitä mitään hittojakaan siitä, mitä sanon. Se näyttää minusta oudolta. " Siitä on on vaikea sanoa, mihin se liittyi tai oli liittymättä, mutta tuollaisena se näyttää tuomarina olleena Marescan ylireagointina. Ehkä Marescan ego ei vaan riittänyt siihen.. Milanin peli ei täysilukuisenakaan ollut mitään joga bonitoa. Eilen vaan oli sen verran tasoeroa, että se riitti voittoon. Pelin tilastot. Eilisestä pelistä voisi nostaa monta kaveria tai olla nostamatta. Kaikki pelasi ihan yhtä hyvin tai huonosti. Risuosastolle menee tietysti Z, kun sai punikin suunsoitosta, muuten hänelläkin kentällä oli ihan hyvä meinkinki. Päätin antaa silti oman MotM:in Rebicille, joka teki tärkeän avausmaalin ja oli muutenkin pelipäällä. Taisin muutama päivä sitten laittaa Rebicin sinne puurtajaosastolle, mitä hän minusta onkin. Välillä Rebic on todella hyvä ja huonona päivänä sitten aika turhauttavakin. SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “I like it when my players respect and reflect the same sensations we have in the staff. It was a delicate week because we knew that we weren’t up to Milan standards against Sampdoria and had to deliver today. “Parma are tough to play, we messed things up ourselves at one stage, but the important thing was to win” “The statistics show we do better away from home. It’s strange and we are evaluating the reasons, but the games are quite similar when playing behind closed doors. “We want to take Milan back into the Champions League, we’ve got strong competition from Juventus, Atalanta, Napoli, Lazio and Roma, so we have to take it one game at a time and keep going.” Ibra red “Zlatan told me he discussed something with the referee for a while, but did not show a lack of respect and absolutely did not insult him. I haven’t spoken to Maresca, so I don’t know. “Zlatan told me the final thing he said was: ‘So you’re not interested in what I have to say?’ I wasn’t there, so I don’t know. “The positive is that my team managed to get the victory with great determination.” “These are all teams capable of winning eight or nine in a row, so we can take absolutely nothing for granted. Maybe we wasted too much time and energy thinking about the future or other situations. If you think too much about the game in a month’s time, you won’t focus enough on the one that is coming up. “We need to get back to the points average we had at the start of the season, but we can only do that if we take it one game at a time.” Tomori “He has made a wonderful impact and settled in so quickly, he has other characteristics of pace and of playing out from the back that can certainly improve us as a team. He is a player who is certainly giving us a lot and the intention is to keep him.” Donnarumma “I would advise Gigio to stay at Milan because it is a top club and we are building something here. I call my players fighters who haven’t won yet, but are training to win.” Pelin highlightsit: Majutauolla laskeskelin, että 2 pojoa per peli riittää Mestareiden liigaa. Eilisen voiton jäljiltä ollaan siinä tahdissa. Viikon päästä on Genoa kotona, huom kotona, pake..
 21. 2 points
  Milan matkaa huomenna pelaamaan noin 120 km päähän linnuntietä kaakkoon Parman kinkkukaupunkiin. Siellä vastassa on historian aikana parit konkurssit tehnyt Parman futisylpeys. Peli pelataan klo 19.00 Suomen aikaa Parman Stadio Ennio Tardinilla. Parmalla on menossa 27. kausi Serie A:ssa. Vaikka joukkueella ei ole scudettoa, niin 20 vuotta sitten joukkue oli Italian huippua, kunnes kaikki meni mönkään..No se tarina on muutaman kerran kerrottu, joten jääköön nyt kertomatta. Viime kaudella Parma oli satjan 11. ja keräsi 38:sta pelistä 49 pistettä. Viime kauden hienon suorituksen jälkeen tämä kausi onkin ollut synkempi. Tällä kaudella plakkarissa on 29 pelin jälkeen vain 20 pistettä. Milan on yhä sarjakakkonen, mutta enää niukasti, kun kilpailijat viikolla pelasi rästipelejä. Milanilla on nyt 29 pelin jälkeen 60 pistettä, ja Milanin selässä roikkuu Juve, Atalanta ja Napoli. Piolin kommentit: All set for Parma “Only tomorrow's match counts. I don't like thinking that there are nine games left to go. Tomorrow's match is the priority, to be faced in the best possible way, aware of our ability and our quality. Parma are doing well, they’re a physical side, they're fast and full of quality: the Italian league is stimulating because there are so many different teams. We are ready for anything. We must not make the same mistakes as last Saturday, for example by not going deep. We must be able to read the spaces well and be fast, both with the ball and without it”. Awareness and desire “One of the things I appreciate most about my team is their awareness of their own qualities and their desire to do well, the concentration they have in wanting to achieve important goals for the club and for the fans. When our performances are not up to par, we are disappointed, but we understand the mistakes we made against Sampdoria, mistakes that are not to be repeated”. Belief and mentality “We can't keep looking back on missed opportunities: if we maintain our current average points per game we will end the season on around 80 points, an amount that would allow us to achieve our goal. Pressure? We created it for ourselves, a year ago we were aiming for a place in the Europa League, and today we're aiming for a place in the Champions League. We have overcome various obstacles thanks to our mental strength, which we must bring with us on the pitch tomorrow, with the personality and desire to play well from start to finish. When you go ahead you gain more conviction, confidence, and strength; we need quality and tempo, when we don't succeed in this we get into difficulty”. Unavailable players “I don't think Calabria will be out for long, he might return to full training next week. If yesterday's situations are confirmed today, only he, Romagnoli, and Maldini will be unavailable. The others are all fine and are available for selection. Having everyone available again allows you to enhance the level of training, and to make important changes between matches. I hope to have everyone available for the next few matches”. The individuals “Mandžukić has been unlucky but he is a great man and a great professional, he's not at his best yet but he can give us a lot in these outings. Hauge plays his best football on the left, he has always played in that role and I don't want to put players in less-than-ideal situations so they can perform at their best. Saelemaekers can play on the right in addition to Castillejo, and Díaz can also play there. Hernández put in an excellent performance in Florence, on Saturday he ran into some difficulty but that can happen; this week he has done very well”. Importance of identity “I believe that each team has its own identity. For me, the most important thing is to play a style of football suited to the characteristics, ideas, and qualities of the players available. We try to play well to achieve victory, which is the main thing. Everyone gets there as they see fit, we want to get there with our resources and our qualities, I know that my players feel comfortable in our style of play. The championship ends on May 23rd. We are aware of what we are doing and of the important goal that we want to achieve, a goal that can only be achieved through extraordinary effort. We have no fears, we have no anxieties or worries. I only see desire: a desire to play well, desire for AC Milan, desire to reach our goal” Parma Calcio 1913 - A.C. Milan Parman valmentajan Roberto D’Aversan miehistö: Maalivahdit: Colombi, Rinaldi, Sepe Puolustajat: B. Alves, Bani, Busi, Conti, Dierckx, Gagliolo, Laurini, Osorio, Pezzella, Valenti, Zagaritis; Keskikenttäpelaajat: Brugman, Camara, Grassi, Hernani Jr, Kucka, Kurtic, Traoré; Hyökkääjät: Cornelius, Gervinho, Man, Pellè. Piolin miehistö: Maalivahdit: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu Puolustajat: Dalot, Gabbia, Hernández, Kalulu, Kjær, Tomori Keskikenttäpelaajat: Bennacer, Çalhanoğlu, Castillejo, Díaz, Hauge, Kessie, Krunić, Meïte, Saelemaekers, Tonali Hyökkääjät: Ibrahimović, Leão, Mandžukić, Rebić La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Kun sarjakakkonen Milanilla on vastassa sarjan toiseksi viimeinen, niin ei voi olla kuin yksi suosikki, vaikka peli on vieraissa. Samaa mieltä on Whoscored.com, joka ehdottaa Milanin 1-2 vierasvoittoa. Samalla linjalla Freesupertips.com ja Footballpredictions.com, jotka uskoo Milanin 1-2 vierasvoittoon. Sama se niillä numeroilla, mutta ne pisteet on revittävä, vaikka väkisin, jos haluaa sinne Mestareiden liigaan.
 22. 1 point
  ESPN: Superliiga-kapinallisia uhkaa kahden vuoden panna Mestarien liigaan ESPN:n saamien tietojen mukaan UEFA on valmis ryhtymään ankariin kurinpitotoimiin niitä Euroopan Superliigaan liittyneitä seuroja vastaan, jotka eivät ole vielä vahvistaneet irtautuneensa projektista täysin. Tämä saattaisi johtaa Euroopan jalkapalloliiton kurinpitopolun maksimirangaistukseen, joka olisi peräti kahden vuoden mittainen osallistumiskielto Mestarien liigaan ja Eurooppa-liigaan. UEFA on käynyt kuluneen 10 päivän aikana keskusteluita kaikkien Superliigaan liittyneiden seurojen kanssa. Liitto on yrittänyt sopia jokaisen 12 osapuolen kanssa pienemmistä rangaistuksista ja sitoomuksesta olla jatkamatta Superliiga-projektin kehittelemistä. Keskiviikkona saatujen tietojen mukaan UEFA olisi päässyt seuraamuksista yhteisymmärrykseen seitsemän seuran kanssa: Atlético Madridin, Arsenalin, Chelsean, Liverpoolin, Manchester Cityn, Manchester Unitedin ja Tottenhamin. Sopu Internazionalen kanssa on tiettävästi myös lähellä. Loput neljä seuraa – Juventus, Real Madrid, Barcelona ja AC Milan – eivät sen sijaan ole vielä täysin luovuttaneet Superliiga-projektin suhteen ja saattavat tulla rangaistuksi UEFA:n toimesta. Jos yhdeksän 12 Superliigaan sitoutuneesta seurasta vetäytyy virallisesti projekti, lopetetaan se kokonaan, jatkaa ESPN. Tämän takia UEFA yrittää saada vielä kaksi muuta seuraa luopumaan mahdollisesta hankkeesta. Oikeustaistelu ei olisi kenenkään edun mukaista.
 23. 1 point
  Valitettavasti tuo ultrien tapaaminen taisi tehdä pelkästään hallaa Gigion jatkosta haaveileville. Jollei Juve tipu TOP4:n ulkopuolelle (mikä todnäk vaatisi Milanin 3p ryöstöretkeä sunnuntaina), niin en jaksa uskoa, etteikö Gigio Juveen siirtyisi.
 24. 1 point
  Loppujen lopuksi melkoinen tasoero. Cavani avainpelaaja.
 25. 1 point
  Rankkari oli hepponen, mutta en ihan käsitä Virkkusen ininää rankkarista. Vai saako jaloille ajella sen jälkeen jos se ei vaikuta peliin, vai mikä mul menee ohi nyt tossa mutinassa🤔
 26. 1 point
  Kyllä tässä totuuden siemen on: Pioli on kuluttanut tärkeimmät pelaajat loppuun. Toisaalta loukkaantumisia on ollut paljon ja fakta on se, että Piolilla on ollut käytössään laadullisesti kapea miehistö. Eihän meillä ole oikeasti kuin yksi keskushyökkääjä, Zlatan, joka on 39-vuotias. 34-vuotias Mandzukic hankittiin lopulta tuuraajaksi ja hän loukkaantui heti. Onko se kestävä tilanne? Meillä on tasan yksi kymppipaikan pelaaja ja se on Hakan, jolla on uransa tärkeimmät sopimusneuvottelut kesken. Piolin systeemi on riippuvainen ylemmän keskikentän pelinrakantajasta, jonka pitäisi kyetä myös maalintekoon. Diazia voisi toki kokeilla siinä roolissa ja olisi pitänytkin kokeilla heikompia vastustajia vastaan, mutta jälkiviisastelu on helppoa. Eikä Diaz ole kovin näkemyksellinen pallollisena. Jos Hakanilla on vaikeuksia kovan prässin alla niin Diazilla niitä vasta onkin, kun fysiikka ei riitä. Milanilla on yksi vasen pakki, Theo. Sekä Calabria että Dalot pystyvät pelaamaan siellä tarvittaessa, mutta sitten vasemmalta on turha odottaa suurta tukea hyökkäyksiin. Oikea laita ei ole tuottanut oikein mitään tällä kaudella ja vasta viime aikoina Saelemaekers on ottanut harppauksia eteenpäin. Ei hän siltikään maalintekouhka ole. Vasemmalla laidalla Rebic on huhkinut, koska Leaota on ollut pakko peluuttaa keskellä. Keskikentällä ainoa pelaaja, johon valmentaja on voinut luottaa, on ollut Kessie. Tästä syystä hän on huhkinut käsittämättömän määrän minuutteja kauden aikana. Bennacer puolestaan oli pitkään loukkaantuneena ja sen jälkeen hänellä on ollut vaikeuksia löytää virettä. Laziota vastaan keskikenttä hävittiin täysin – sama kävi muuten myös Sassuoloa vastaan ja tuskin se sattumaa on. Alakerrassa Kjaer alkaa olla aivan puhki ja Romagnoli on hiipunut selvästi alkukauden tasostaan. Ainoa tasainen suorittaja on Donnarumma, joka lähteee kohta lihavamman tilipussin ja Mestareiden liigan perässä jonnekin. Mahdollisesti Juveen, joka kirpaisee erityisen syvältä. Nyt voisi sanoa, että on sen klassisen kriisipalaverin paikka. Beneventoa vastaan olisi pakko uskaltaa kierrättää miehistöä, mutta kun kyseessä on niin iso peli niin tuskin Pioli sitä tekee (ja osittain itse on aiheuttanut sen, että penkillä on vain "kylmiä" miehiä, joiden motivaatio ei ole huipussaan). Siitä sitten tappio tai tasuri ja kuilu vain syvenee.
 27. 1 point
  Tänään ilmeisesti Mandzukic avauksessa ja Leao penkillä. Näppituntumalla hyvä veto Piolilta! Mandzukic on kokenut kettu, jota Lazio joutuu puolustamaan tarkasti ja sitten Leaolla on helpompi tulla vaihdosta sisään sisuuntuneena ja tuoreilla jaloilla.
 28. 1 point
  Ja aiempaan ESL-keskusteluun liittyen: Maldini ei tiennyt siitä mitään. Vähän veikkaan, ettei ollut kovin hyvillään, koska pyytää faneilta anteeksi seuran puolesta. "On the Super League: “I would like to clarify that I have never been involved in discussions for the Super League, I learned about it on Sunday evening like all of you. This is something that was decided at a higher level than mine." https://sempremilan.com/maldini-reveals-milan-went-behind-his-back-in-super-league-talks-i-have-never-been-involved
 29. 1 point
  Ehkä Gazidikselle riittää vielä hommaa siinä, että pistää Milania myyntikuntoon. Korppikotkarahasto Elliott haluaa tienata Milanilla kuten kaikissa bisneksissään; ostavat tai ottavat haltuun "konkurssipesiä", laittavat ne kuntoon ja myyvät. En keksi, mitä muuta Elliott voisi Milanista haluta. Varmaan aikomus oli tehdä seurasta franchise-rahantekokone superliigan myötä, mutta nyt kun se ei toteudu niin loogisinta on myydä eniten maksavalle taholle. Tämän päivän pelistä sen verran, että toivottavasti pelaajien keskittyminen on kunnossa. Me tarvitaan tästäkin kolme pistettä.
 30. 1 point
  Tuli mieleen, että tiesiköhän Maldini tästä Superliiga-hankkeesta? Mietin, että jos ei tiennyt niin voi olla, että lähtee kohta ovet paukkuen. Maldinilla on vahva side Milaniin ja hän on aiemminkin ilmaissut sen, että hän kokee sen loukkaavana, jos seuraorganisaatiossa puuhastellaan yhtään mitään selkien takana. Entä pelaajat? Milanin pojat ovat jättäneet 110% kentälle ja ovat viemässä Milania Mestareiden liigaan ja nyt paljastuukin, että se uhrautuminen on ollut "turhaa". Riittääköhän motivaatio loppukauden peleihin? Aina sanotaan, että pelaajat ovat ammattilaisia ja pelaavat missä olosuhteissa tahansa, mutta se on täyttä paskaa – ihmisiä hekin ovat ja pohtivat asioita. Piolilla on varmaan myös mukavat fiilikset, kun on viimein saavuttamassa valmennusurallaan jotain merkittävää ja sitten yhtäkkiä se ei välttämättä tunnukaan kovin merkittävältä. No, ainakin Mino Raiola toivoo Superliigan toteutuvan, koska sitten hän pääsee nyhtämään vielä enemmän rahaa.
 31. 1 point
  Niin. Rikkaat rikastuvat ja erot muihin kasvavat entisestään. Urheilullisuus ja se jännitys sen katoavat entisestään. Ja tosiaan, ketä jaksaa kiinnostaa joku Milan-Barca pari 2-4 kertaa vuodessa? Ei ketään. Mutta ei sillä kai ole väliäkään niin kauan kun omistajat (seurojen ja liigan) saavat rahansa. Vain sillä on merkitystä. EDIT: Joo, hyvää tekstiä oli tuolla Näkökulma-linkin takana. Etenkin jo alustus, siitä miten eivät keksineet edes viittä positiivista asiaa oli mainio.
 32. 1 point
  *ttu mitä *skaa. Yksikään fani maailmassa ei ole tuollaista pyytänyt. Etenkään näillä hinnoilla, mitä siitä seuraisi. 12 seuran ahneus uhkaa pilata 4 maan kansalliset sarjat ja maailman arvostetuimman seurajoukkueturnauksen ihan vain sen takia, että saataisiin satoja miljoonia seuran kassaan. Eikä haittaa vaikka pelejä olisi vain tusina vuodessa kunhan massia tulee ja "fanit saa mitä haluaa". Ai enemmän vapaa-aikaa muiden harrastusten parissa? EDIT: Unohtui mainita, että EM- ja MM-kisat myös menettäisivät hohtoaan kun parhaita olisi kotona pesemässä muniaan kultavedellä. Koska tavallinen vesi on liian halpaa.
 33. 1 point
  Joo, paskat on fiilikset. Toivottavasti UEFA & FIFA pysyvät tiukkoina ja urheilullisuus voittaisi rahan. Olen täysin varma siitä, että Gazidis on valmis hylkäämään kaiken saadakseen helpot massit Superliigasta (pelkkä osallistuminen tuo 350M€). Nythän SL:ään osallistuvia joukkueita uhataan kotimaan ja UEFA:n sarjoista sulkemisella, joten nämä rahanhimoiset paskiaiset pelaisivat sitten kaudessa sen 15-20 peliä ja that's it. Ja pudotuspelitkin pelattaisiin kuulemma yksiosaisina puolueettomilla paikkakunnilla - koska fanithan ansaitsevat vain parasta. Ei saatana mihin tämä maailma on mennyt... Tässä kustaan suoraan fanien naamoille. Oikeasti. Puolueettomilla, puolityhjillä areenoilla pelaamaan ratkaisupelit? Mitä ttua?! EDIT: Pelaajiakin painostetaan sillä, että SL:ään osallistuvat eivät saa edustaa maitaan arvokisoissa. Hyvä niin. Onkohan kukaan kysynyt pelaajien mielipidettä? Vai onko pelaajatkin vain todenneet, että "no 10M€ lisää vuosipalkkaan, niin mulle on OK"? Ja valitettavasti pelaajien järjestö FIFPro uhkaa UEFAA & FIFAA oikeustoimilla mahdollisista rajoituksista. Eli sielläkin on raha voidellut pelaajayhdistyksen päättäjät. Tottakai. Koska raha... *ttu
 34. 1 point
 35. 1 point
  Tulihan se kotivoitto sieltä! Ja äärimmäisen tärkeät pisteet. Tänään Juve pelaa Atalantaa vastaan ja Inter kohtaa Napolin niin niissä peleissä kärkiporukoista jotkut menettävät pisteitä. Milan teki tästä ottelusta kyllä yllättävän vaikean itselleen. Dominoi selvästi, mutta maalinteko ja viimeiset hyökkäyspään ratkaisut olivat vaikeita. Välillä aivan karmeita hasseja. Leao oli vaikeuksissa yksinäisenä kärkenä toppareiden välissä. Yritti vääntää, mutta esimerkiksi pääpalloissa ajoittaa hyppynsä usein väärin - jättää liian myöhään ja sitten ei pääse ilmaan ollenkaan. Rebic tykitti hienon maalin ja oli työteliäs muutenkin, mutta peliesityksen arvoa laskee 6 metristä Kuuhun ammuttu pallo. Käsittämätön kämmi, kun oli aikaa vielä suht rauhassa laukoa. Avauskokoonpano pelasi silti hyvällä tasolla ja Genoa pääsi mukaan otteluun vasta Piolin vaihtojen myötä. Diaz ja Krunic lähinnä antoivat tasoitusta vastustajalle - sen verran köykäistä oli herrojen hipsiminen kentällä. Tomori ja Kjaer pitivät Milania pystyssä viimeiset 20 min.
 36. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Jep. Jos koko seura on ilman järkevää suuntaa niin hankala siinä on pelaajien onnistua. Nyt tilanne on toinen ja Milanilla on selkeä strategia, miten mennään eteenpäin. Seurajohto on myös aiempia kokoonpanoja kärsivällisempi, pitkäjänteisempi ja johdonmukaisempi, joka on oikea tie kasvuun. Nyt on jo nähty hurjaa kehitystä useiden pelaajien kohdalla ja kasvuvaraa löytyy vielä runsaasti. Tuntuu myös, että Pioli on kehittynyt valmentajana ja nauttii Milanissa luottamusta. Sitä vain on niin malttamaton fani (minä siis) että näitä asioita on välillä vaikea huomata muutaman huonon pelin jälkeen. Kyllä Milan on menossa oikeaan suuntaan ja toivottavasti se suunta pitää. Joukkueelle on muodostunut runko, joka olisi tärkeä pitää kasassa ja sitten rakentaa sen ympärille lisää ja enemmän.
 37. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Lisätään vielä, että mikäli Zlatanin jalkapalloura on taputeltu vedonlyöntiomistusten myötä niin pidän lähes varmana, että Milan yrittää tosissaan ländätä Belottin ykköshyökkääjäksi. Belotti on kokenut, mutta ei vanha. Itse asiassa hän on hyökkääjä parhaassa iässä. Belotti tuntee Italian liigan, kuin omat taskunsa ja kannattaa Milania. Il Gallolta voi odottaa tehoja myös UCL:ssä, jos sinne päästään, koska kansainvälistä kokemustakin on. Lisäksi Belottin hintalappu tuskin kohoaa pilviin, koska hän ei todennäköisesti tee jatkopahvia Torinon kanssa varsinkaan silloin, jos tietää Milanin haluavan hänet. En ainakaan keksi parempaa vaihtoehtoa johtamaan Milanin hyökkäystä.
 38. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Hyvä katsaus pake ja samoilla linjoilla ollaan täällä suunnassa. Vlahovic olisi mieluisin hankinta kärkeen, koska se voisi olla "pysyvä ratkaisu" eikä mikään kokeilu. Eli nuori kaveri, joka pelaa jo hyvällä tasolla Italian liigassa, mutta voi kehittyä vielä hurjasti. Bonuksena vielä se, että Vlahovicin agentti EI OLE Mino Raiola rahat tiskiin vaan! Kyllä Milanilla pelimerkkejä riittää, mutta eri asia on miten sitä massia voi käyttää, koska Milanin edelliset seurapomot romuttivat taloutta niin, että Milan joutui Financial Fair Play -regulaation hampaisiin. Aiemmissa siirtoikkunoissa on nähty, miten Maldini & Massara -duo on tuonut pelaajia niin sanotusti tutkan alta. Eli huhuissa on pyörinyt vaikka mitä pelaajia ja sitten lopulta on hankittu aivan tuntemattomia kavereita. Niinhän kävi myös Kjaerin kohdalla. Uutinen siirrosta tuli aivan puskista. Jos UCL-paikka saavutetaan niin se tekee Milanin siirtomarkkinat ennakoitavammaksi, koska sitten niitä isoja kaloja on taas mahdollisuus kalastella.
 39. 1 point
  Joo, katselin eilen sitä Aftonbladetin juttua, niin huonolla ruotsillani en nähnyt mainintaa kahdesta ottelusta. Mutta tuosta sakosta oli maininta. Länsinaapurin lehdistö seuraa Zlatania kyllä tarkkaan, joten oliskohan siitä tullut sakko Z:lle.
 40. 1 point
  Yhden, sillä yhden ottelun pelikielloista ei voi valittaa. Jos olisi kaksi saanut, voisi Milan valittaa tuomiosta ja pyytää sen lyhentämistä yhteen.
 41. 1 point
  Zlatanille lätkäisty 1 ottelun pelikielto eikä tuomiosta voi valittaa. Zlatan myös päässyt otsikoihin sillä, että oli koronakieltojen vastaisesti ollut (suljetussa) ravintolassa muutaman muun henkilön kanssa viiniä juomassa ja keskustelemassa bisneksistä. Saapa nähdä seuraako tuosta muuta kuin some-pahennusta, jota kyllä riittää nykymaailmassa. Paheksun sitä ja paheksun tätä. Itse paheksun Marescan naurettavia tuomioita - ja Raiolaa.
 42. 1 point
  Kyllä Rebicilläkin on vielä paljonkin potentiaalia, jota ei ole näytetty tai käytetty. Aivan kuten Heek yllä totesi, niitä hyviä päiviä vain pitää saada esiin useammin. Kun viereltä löytyisi 2-3 kaveria, joiden kanssa kemiat pelaisivat 1:1, niin jälki olisi todella tuhoisaa. Maalintekotaitoa kaverilla on. Tekniikkaakin löytyy mutta jotenkin vain niitä "ei tänään"-päiviä osuu kohdalle ja pallo ei tottele, juoksut ajoittuvat väärin jne. Ja Zlataninkin & Rebicin välillä on aistittavissa ettei kaverukset ole samalla aaltopituudella vaikka välillä tekevät hienoja kombinaatioita - kuten Rebicin 0-1 maali erinomaisesti osoitti. Zlatanilta tulee paljon kritiikkiä Rebicin suuntaan ja huomaa, ettei Rebic oikeastaan jaksaisi kuunnella "mussutusta", mutta ei kuitenkaan ala vastaankaan väittämään vaan alistuu kohtaloonsa "alempiarvoisena". Lisäksi Rebiciä on peluutettu todella paljon väärin - tai oikeastaan väärällä pelipaikalla. Ehkä suurin ongelma kuitenkin on se, että Rebic on liian vahvasti mielialapelaaja - aivan kuten Calhanoglukin. Kun peli kulkee, voi tulla todella upeaa jälkeä. Mutta sitten kun peli ei kulje, sen näkee jo ekan kympin aikana eikä peli siitä parane. SIlloin pitää tehdä joko isompia vaihdoksia vierellä tai valita se helpompi: Rebic vaihtoon ja jollekin muulle näyttöpaikka.
 43. 1 point
  Kaiken huippu vian Ville Kuusinen joka huutaa toista keltaista Mc Tlle🤐
 44. 1 point
  Koska toi tuomarointi on pelleilyä.
 45. 1 point
  Kynot

  Jesse Lingard

  Kyllä Jesse ManUssa sai pelata useasti samassa roolissa, mutta ei oikein viime vuosina onnistunut. Isoin juttu on varmasti paineen helpottaminen, on se ennenkin nähty miten suuremman joukkueen paine hartioilla on tuntuu aika paljon raskaammalta.
 46. 1 point
  Miten monta hyvää ottelua Mason on tällä kaudella pelannut ja ansaitseeko olla noin usein avauksessa? Johtuuko pelipaikasta vai mistä mutta harvoin Mason tekee mitään mikä hyödyttäisi muuta joukkuetta, Itse peluuttaisin mieluummin esim. Dialloa enemmän kuin Greenwoodia.
 47. 1 point
  Bernardeschi ei todellakaan toisi parannusta oikean laidan tehottumuuteen, sillä ko.laiturin statsit ovat jopa Castillejoakin säälittävämpää luettavaa vaikka vierellä pelaa/on pelannut pelaajia kuten CR7, Higuain, Morata, Dybala: kaudesta 18-19 alkaen pelejä 93 kpl, joissa huimat 4 maalia (ja 10 syöttöä). Ei auta Milanin tilannetta millään tasolla. Romagnoli taas auttaisi Juvea taatusti, sillä Chiellinin & Bonuccin korvaajien löytäminen onkin vaikeampi homma ja Roma varmasti kykenee hommaan. Ja Bernardeschin tulossa olisi toinenkin iso miinus: agenttina häärää sama vanha paskiainen - Raiola. Mirabellikin (naurettava kaveri kun onkin, mutta tässä on perää) muuten eilen(?) totesi, että Milan on mokannut tilanteen ja tässä Gigion tilanteessa pitäisi vain ilmoittaa, että joko Gigio allekirjoittaa sopimuksen Milanin ehdoilla tai kaikki Raiolan pelaajat saavat lähteä. Olen samaa mieltä. Milanin ehdoilla tai GTFO.
 48. 1 point
  Se voi pojat olla myös niin, että Romagnoli lähtee. Ei liene sattumaa, että agenttina tässäkin katastrofioperaatiossa häärii Raiola. Eli sama laulu: Romagnoli vaatii suurta palkankorotusta, jota Milan ei halua maksaa. Ja miksi haluaisi, koska Romagnoli ei ole pelannut kovinkaan hyvin tällä kaudella. Kehityskäyrä on ollut alaspäin. Joitain huhuja olen lukenut, että Juve haluaisi vaihtaa Romagnolin laitapelaaja Bernardeschiin. Milanille se sinänsä voisi olla aivan hyvä diili, koska 1) Milan tarvitsee oikean laiturin, joka osaa myös hyökätä 2) Tomori on syrjäyttänyt Romagnolin. Juve taas haluaa säästää rahaa eikä lähteä toppariostoksille, joten heillekin tämä kelpaisi. Mutta tämä diili tarkottaisi sitten sitä, että Milan joutuu lähtemään toppariostoksille – ellei sitten paluupostissa tuleva Matteo Caldara "korvaa" Romagnolia. Ensi kauden ykköstopparipari olisi Tomori–Kjaer ja sitten Caldara–Gabbia -tandemi soittaisi toista viulua. On tässä näitä liikkuvia osia!
 49. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Pyöritetäänpä taas vähän huhumyllyä. Tarina kertoo, että Milan tavoittelee georgialaista laituria, jolla on vaikea nimi; Khvicha Kvaratskhelia. Anyway anyhow, kyseessä on 20-vuotias vasen laituri, joka pelaa Venäjällä Rubin Kazanin joukkueessa. Kvaratshkelia olisi siinä mielessä selkeä parannus Milanin laituritilanteeseen, että ainakin Venäjän liigassa hän on osannut tehdä maaleja: 21 ottelua, 4 maalia ja 8 maalisyöttöä. Itse ihmettelen, että mitä ihmettä Milan tekee jälleen yhdellä vasemmalla laiturilla, kun sille tontille on jo tarjolla Leao, Rebic ja Hauge (ei välttämättä tässä järjestyksessä). Transfermarktin mukaan Kvaratshkelia on kuitenkin niin sanotusti molempijalkainen ja osaa pelata myös oikealla laidalla. Tämä selittää paljon. Nähtäväksi jää onko tämä huhua kummempi.
 50. 1 point
  herpati

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Kausi kääntyy loppusuoralle. Nyt näyttää siltä että ensi kaudella manu pelaa mestareiden liigaa. Harmittavat, yllättävät kompuroinnit ovat päästäneet chittyn karkuun ja vallun mestaruus on menetetty. Pokaaleja on yritetty metsästää ja liigacupista ja engl.cupista loppuvaiheessa tippumiset ovat olleet harmittavia sillä onhan selvää että manun kaltainen seura kaipaa pokaaleja. Mutta vielä on yksi mahdollisuus, Eurooppa liiga. Jo torstaita näemme miten matka Euroopassa jatkuu. Espanjalainen joukkue pitää aina ottaa vakavasti. Manun pelaajatilanne ei ole optimaalinen ko.otteluun lähdettäessä. Rassen ongelmat loukkaantumisen suhteen ovat olleet jo jonkin aikaa esillä ja eilinen toi lisää mietittävää. Martial lienee kauan pois. Bailly sai maajoukkuereussulla korona altistuksen eikä ole palannut Englantiin. Miten jatkossa OG ryhmittää hyökkäyksen? Cavani oli Bringhton pelissä täysin ulkona pelistä. Olisiko OGn Granadaa vastaan laitettava otteitaan parantava Greenwood piikkiin? James oikealle, Pogba vasemmalle jos Rasse ei ole pelikuntoinen. Joka tapauksessa hyökkäyspäässä on OGlla mietittävää. Puolustusta miettiessä pitää laittaa sormet ristiin että Harry kestää rasitukset sillä hänen pelimääränsä on kauden aikana ollu valtava. Samoin pitää toivoa että jatkuvaa fysiohoitoa selkäänsä saavan Victorin pelikunnon säilyminen Baillyn poissa ollessa on tärkeää. Kohti torstaita on kuitenkin hyvä mennä kun hankala Bringhton voitto saavutettiin.
×