Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 12/18/2020 in Posts

 1. 3 points
  Taktinen ottelu. Wolves eliminoi manun nopeat hyökkäykset reagoimalla pallon menetykseen vetämällä alas viiden linjan tämä vaati heidän keskikentältään paljon liikettä, joka näkyi toisen jakson edetessä väsymisenä. Ilahduttavaa manun rosterissa oli ns.rotaatiopelaajien onnistumiset, kuten Bailly ja Matic. Näillä otteillaan Bailly helpottaisi toppariongelmaa. Brunosta näkyi väsymys. Rasse hidasteli monasti pallon kanssa. De Gea oli voiton takuu mies. Nythän tilanne rosterissa on ehkä jopa yllättäenkin muuttunut siten että OG pystyy tässä hurjassa ottelusumassa kierrättämään pelaajia sillä nyt näyttää siltä että useat pelaajat ovat ottaneet fyysisesti ja myös mentaalisesti askeleita eteen päin.
 2. 3 points
  Kaikki lasketaan. Heikko peli otteluruuhkassa, mutta hieman onnellakin käännettiin voitoksi. Toiselle jaksolle ei juuri mikään muuttunut. Wolves väsähti ja hyökkäyksistä lähti loppukin uhka. Unitedin muratutumisyritykset ja keskitykset boxiin heikkoja. Matic oli toisella puoliajalla parempi, kun vastustajan vauhti hiipui. Pogba nosti hieman sijoittumistaan loppua kohden, jolloin painetta saatiin edes hieman lähemmäs Wolvesin maalia, mutta mitään todella vaarallista ei silti saatu aikaan. Brunolta hieman heikompi peli, mutta kuten puoliajalla totesin, niin Wolves tukki Brunon tilat hienosti, eikä aikaa ja tiloja juurikaan ollut, ennen kuin Moutinho Neves kaksikko väsähti. Aina ei voi pelata hyvin, mutta nämä ottelut pitää kääntää voitoksi, kuten tänään, jos halutaan olla kärkitaistelussa mukana vielä jatkossakin.
 3. 3 points
  De Gea, Bailly, Maguire, AWB, Telles, Pogba, Bruno, Matic, Greenwood, Rashford, Cavani
 4. 3 points
  Hyvä peli Unitedilta ja vain 3 pistettä jäi uupumaan. Leicesterin avausmaalissa ei puolustus olisi voinut tehdä paljoa toisin ja toinen maali syntyi Vardyn loistavan liikkeen ansiosta, ei niinkään United-pelaajien nukahtamisen takia. Ohjaus olisi vielä mennyt ohitse ellei se olisi onnekkaasti osunut Tuanzeben jalkoihin. Ehkä kerran kymmenestä pistäisin tuon maalin omien pelaajien piikkiin. Toisaalta Unitedin pitää kyetä kontrolloimaan pelejä vielä paremmin ratkaisevilla hetkillä, alas vetäytyminen 1-2-tilanteessa oli ongelmien kerjäämistä. Maalipaikkoja kuitenkin luotiin ihan riittävästi pelin voittamiseksi, Rashfordin olisi ehdottomasti pitänyt alun tilanteesta osua. Tasapeli Leicesterin vieraana ei ole huono tulos, liigassa on tällä hetkellä vain yksi joukkue joka pystyy heidät helposti kotonaan kaatamaan. Peli on Unitedilta kuitenkin kehittymässä oikeaan suuntaan, sitä en olisi pari kuukautta sitten pitänyt kovin todennäköisenä.
 5. 3 points
  Rutiinivoitto, job done. United hallitsi alkua ja pelasi vähintään yhtä hyvin kuin Leedsiä vastaan. Terävää, tarkkaa syöttelyä alusta saakka, mikä on erittäin harvinaista Unitedille tällä kaudella. Harmi, ettei viimeistelyssä onnistuttu. Odotettavaa oli, ettei vahva jakso koko aikaa kestäisi, ja Everton pääsi ennen taukoa peliin mukaan. Toinen jakso ei pelillisesti ihmeellinen ollut, Unitedin syöttöpeli yskähteli ajoittain aika pahasti. Pilkut näytti väistämättömältä, kunnes Cavani iski Martialin esityöstä. Todella hieno viimeistely olikin! Tasaisessa pelissä huippukärki tekee monesti eron ja veikkaan, että Cavanin arvo tulee loppukaudesta vain kasvamaan Unitedille. Maalin jälkeen Everton jahtasi tasoitusta ja United sai mahdollisuudet ratkaista peli, ja Martial kävi lopulta yhdestä vastahyökkäyksestä laittamassa pallon maaliin. Mielestäni Bailly ja Tuanzebe olivat puolustuksessa oikein vakuuttavia. Bailly näytti, että fyysisenä ja nopeana sopii Maguiren pariksi parhaimmillaan erittäin hyvin. Unitedilla ei ollut ongelmia linjojen väliin tulleiden pallojen kanssa, kuten alkukaudesta on ollut usein tapana käydä. Tuanzebe hyvä puolustussuuntaan ja väläytti osaamistaan myös nousuillaan. Matic ja Pogba vakuuttivat puolustuksen edessä, johan se on korkea aika Pogballakin alkaa lunastaa odotuksia. Vire on vahvan nousujohteinen hänellä. Ainoa mistä en erityisemmin pitänyt, oli Beekin hybridirooli hyökkäävänä keskikenttänä/laitalinkkinä. Kaverin pitäisi päästä pelata omimmalle paikalleen keskustaan, mutta ehkei OGS uskalla hollantilaista siellä peluuttaa. Toinen asia mikä ei ole OGS:ään varsinaisesti liity, on laitapelaajien puute. Tällä kaudella joku pelaaja on usein vain uhrattu laitaan ja eilen arpa osui Beekiin. Ehkä parempi roolitus löytyy sitten ajan kanssa, mutta toistaiseksi VDB:n tärkein tehtävä on toimia jokapaikan höylänä, mikä on pelaajan potentiaalin tietäen melko harmillista. +++ Cavani ++ Pogba + Bailly Yhden tähden olisi voinut heittää myös Brunolle pelkästään siitä avausjakson juoksusta puolustuksen apuun, mutta laitetaan vaihtelun vuoksi plussat välillä näin. Hyvää joulua Paitsion väelle!
 6. 2 points
  Tässäpä mielenkiintoinen uutinen: La Repubblica: Internazionale on maksuvaikeuksissa – seuraa uhkaa kriittinen rangaistus mestaruustaiston kannalta Italialaislehti La Repubblica kirjoittaa, että Serie A:n Internazionale on kärsinyt koronaviruksesta pahasti taloudellisessa mielessä. Milanolaisseura on maksuvaikeuksissa. Tietojen mukaan Inter ei ole pystynyt vieläkään maksamaan pelaajilleen bonuksia, jotka he ansaitsivat heinä-elokuussa 2020. Interin seurajohtoon kuuluvat Giuseppe Marotta ja Alessandro Antonello ovat luvanneet maksaa bonukset nyt helmikuun 16. päivään mennessä. Lisäksi Inter ei pysty tällä hetkellä maksamaan Real Madridille täyttä ensimmäistä osuutta Achraf Hakimin siirtokorvauksesta. Marokkolaispelaaja siirtyi Milanoon viime vuonna 45 miljoonan euron summalla. Inter ei La Repubblican mukaan kykene maksamaan ensimmäistä osuutta tammikuun aikana, ja milanolaisseura yrittääkin nyt neuvotella Real Madridin kanssa siitä, voisiko Inter maksaa kymmenen miljoonaa euroa maaliskuun loppuun mennessä. La Repubblica kertoo, että jos Internazionale ei pysty noudattamaan tekemiään sopimuksia ja maksamaan eri osapuolille sovitusti, voi seura saada pistemenetyksen Serie A:han. Rangaistus olisi kova kolaus, sillä Inter on kärkitaistelussa kakkossijalla, kolme pistettä paikallisvastustajaansa AC Milania perässä. Lähde: Marca
 7. 2 points
  Minun käsitys kaverista on, ettei ollut Torinossa mikään avauksen vakioukko. Wikipedian mukaan tämän kauden saldo on 14 esiintymistä liigassa ja 2 cupissa. Niissä on tullut 1 maali. SempreMilan hahmottelee, keskikentän pohjalle parit, jossa on Bennacer-Kessie ja Tonali-Meite. Varmaan eka on se ykkösvaihtoehto ja toinen se kakkosvaihtoehto. Joka tapauksessa lähtökohta on se Meiten rooli on olla enemmän tai vähemmän rotaatiopelaaja. Se, mihin Krunicista ei ole. Huhujen mukaan Milan halusi Meiten nimen papreiin nopeasti, jotta saa sen käyttöön Cagliari-peliin, jossa on taas pulaa ukoista.
 8. 2 points
  Tärkeä peli, joka nyt sanomattakin selvää. Burnley ei kovin kummoinen kotijoukkue ole tällä kaudella ollut, joten kaikki muut tulokset kuin Unitedin voitto olisivat pettymyksiä. Helppoa peliä ei ole tulossa ja se näkyy myös Olen valinnoissa. Fyysinen ja hyökkäysvoimainen kokoonpano kentällä, kertoo siitä, että Burnleyn tarjoamaan ennenkaikkea fyysiseen haasteseen halutaan vastata. Painimaan ei olla lähdössä, vaan hyökkäämään ja pitämään palloa, mutta Burnley taistelee ja pelaa suoraviivaisesti, joten hereillä on oltava. Vähän kliseistä, mutta Burnley edustaa tällä hetkellä ehkä selvimmin ns perinteistä brittifutista, jos sellaisesta nyt voidaan puhua. Olisi suuri virhe lähteä jo nyt miettimään Pool peliä ja onneksi näin ei ole tehty. Kortteja jos lähtee pelkäämään tai varomaan, niin yleensä ei lopu hyvin. Jos kortti tulee, niin sitten tulee ja Pool peliä mietitään sen jälkeen.
 9. 2 points
  Duarte lähtee kevääksi lainalle turkkilaiseen İstanbul Başakşehir F.K.:hen. Turkkilaisilla on lainan jälkeen optio muuttaa siirto pysyväksi .
 10. 2 points
  Unettava mitään sanomaton ottelu. Jatkopaikka, siinä mitä matsista voi kommentoida.
 11. 2 points
  Tänään klo 21.45 Suomen aikaa San Sirolle saapuu jälleen jengi Torinosta, tällä kertaa Torino F.C., eli tummanpunaisiin pukeutuva lempinimeltään Il Toro (härkä). Torino on historiassa menestynyt seura. Seura on voittanut scudetton 7 kertaa (1927–1928, 1942–1943, 1945–1946, 1946–1947, 1947–1948, 1948–1949, 1975–1976). Menestysvuosien jälkeen Torino on taantunut keskitason seuraksi ja oikeastaan viime vuosina alemman keskitason. Viime vuonna härkäjoukkue oli sarjassa 16. ja keräsi 38:ssa pelissä 40 pistettä. Täksi kaudeksi Torino lähri hakemaan parempaa menestystä Milanista pikapotkut viime kaudella saaneen Marco Giampaolon johdolla. Ihan sitä menestystä ei olla vielä nähty, mitä seurassa on toivottu. Torino on tällä hetkellä sarjassa 17. ja on kerännyt 16:ssa pelissä 12 pistettä. Milan on kerännyt vastaavasti 16 pelissä 37 pistettä ja on sarjassa ykkönen. Viime kauden Giampaolon potkujen jälkeen julistin, että kyllä se kelkka olisi kääntynyt Giampaolon johdollakin. Se jäänee ikuisen jossittelun varaan, mutta ainakin niin on käymässä Torinossa. Torino on parantanut virettään viime aikoina. Torino on kerännyt 5:stä viimeisestä pelistä 1:n voiton ja 3 tasuria ja 1:n tappion. Eli puolet Torinon pisteistä on tullut viime peleissä. Milanin vastaava saldo 5:stä viimeisestä pelistä on 3 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappio. Piolin kommentit: AC Milan v Torino "They had a few problems at the start of the season but that's nomal as a new coach tries to implement his own style. Now, they're looking more confident and are playing with a bit more freedom. They have conviction and we need to respect them. They'll be highly motivated but so will we be; from that point of view, we're equals. The most determined team will deserve to win. I'm sure that my players will be determined and hungry to play well. If other issues arise, there will be a lot of absences but we're hoping to have a full squad for the Cagliari game. We need to grit our teeth now; we want to put in a convincing performance. We're concentrating and are feeling good. When other players come back, we'll have more choices to lighten the workload for some of the boys." Injuries "This season is long and complicated so you are going to get injuries. It's useless to waste your energy on things you can't control; it's better to focus on trying to find solutions and to think positively. The team is well and needs to go out and play tomorrow. The medical staff say Saelemaekers and Bennacer should be back for Cagliari and Ibrahimović is continuing his recovery process. He has worked a bit but I don't think he'll be available tomorrow. Kjær was a bit fatigued but did train today. Çalhanoğlu has hurt his ankle and couldn't train; we'll make a decision on him tomorrow." The atmosphere in the dressing room "We feel strong. The boys are showing me each day in training that they never give up and believe in themselves. They're right to believe in themselves because results say we're a strong side but we need to keep up this level to remain strong. In April, the table will have opened up and we'll have a better idea of where we can finish." After AC Milan v Juventus "Wednesday's defeat was analysed in the same way we look at our victories. We look at the positives and the negatives but Maldini and I didn't need to intervene. We made a couple of mistakes for the first two goals, which our opponents took advantage of with their immense quality. We're working to try and improve in these situations, to mark better and double up on the right players, but mistakes are a part of any game. The level of your opposition also dictates how much you have to pay for these errors. The day after, most of the players asked me to go over the footage to see how they can do better; this makes you realise how hungry this team is to read the game and always improve." Individuals "Leão played really well on Wednesday. He put the defenders under constant pressure and played with a lot of intensity. He did the same against Benevento. He worked a lot for the team and he needs to expect this type of performance of himself. Calabria is an intelligent player; he used the first few minutes to get into a rhythm with the others but I think he did well after that. I got the response I wanted from him and another good performance. Hauge and Díaz have a lot of personality and have shown as much. They can put in winning performances; they have the ability to do that. They need to keep developing. We're the youngest team in Italy - and maybe even Europe - and we need to give the lads time to find a bit of balance. They have the right qualities to be big players." Transfer market, renewals and new players "I share the same opinions as the technical area; we can't rush it. I think we'll do bits in the window but but only if there's the right opportunity to improve the squad. There is the desire, on the part of the owners, to continue renewing players as their contracts run out and I think there's a lot of hunger and positivity from both parties; that is what counts. For the most part, I'll speak about the players I am coaching at this moment in time." A.C. Milan - Torino F.C. Kumpikaan seura ei ole vielä julkaissut miehistöään. Sky Sportin ennakoima Milanin avaus: La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Jos lähtökohtaisesti sarjakärki kohtaa putoamiskamppailussa olevan joukkueen, niin on vain yksi suosikki. No kai se on nyt niinkin, mutta on tässä pari muttaa. Milanilla on paljon poissaoloja ja se ei voi olla vaikuttamatta kentällä. Toinen on se, että Giampaolo on saanut Torinon konetta käyntiin ja Torinolla ei ole niin huono vire päällä, mitä sarjataulukosta voisi ensisilmäilyllä olettaa. No Whoscored.com uskoo silti Milanin 2-0 kotivoittoon ja Freesupertips.com taas 2-1 kotivoittoon. Sen sijaan Footballpredictions.com uskoo 1-1 tasuriin. No tästä voi tulla vielä nihkeä pelikin..
 12. 2 points
  Pellistrillä todettu korona, joten ei huomenna pelaa. Ighalo on joukkueessa mukana. Vähän vaikea hahmottaa millä OGS lähtee liikenteeseen, mutta ainakin muutamalle avainpelaajalle toivoisi lepoa. Jos VDB:tä ei huomenna avauksessa näy niin sitten ei koskaan. Henderson Tuanzebe - Bailly - Maguire - Telles Van de Beek - Matic Mata - Lingard - Martial Greenwood
 13. 2 points
  Meinasin kirjoittaa tämän melkein samoin sanoin.. Tämän meinaisin kirjoittaa kanssa, mutta sitten tajusin, että ei siellä oikeastaan ole muita kuin niitä junnuja, niin tässä mennään se sarjapelikin enemmän ja vähemmän junnuilla.
 14. 2 points
  En ole Juve- enkä Chiesa -asiantuntija, mutta olen ymmärtänyt, että Chiesan alkukausi ollut hiukan nihkeä. Eilen toki oli ihan liekeissä. Sama juttu koskee Dybalaa. Sen sijaan alkukaudella ilmeisen hyvin pelannut Ronaldo oli ihan yössä. Niinköhän siellä on Pirlolla on mietittävää, että kuka sattuu olemaan milloinkin pelipäällä. Mutta joo, ei se Juve eilen vaikuttanut moninkertaiselta mestarilta. Toki se voi sen tänäkin vuonna voittaa, mutta silloin voi sanoa, että halvalla meni.
 15. 2 points
  Taantuma ehkä terminä huono valinta (en keksinyt muuta), mutta pelillisesti Unitedin peli ei ole ollut viimeiseen 3-4 peliin yhtä "hyvää", kuin se oli sitä ennen. Edelleen United mielestäni menossa oikeaan suuntaan, mutta käyrä ei ole yhtä selvästi ylöspäin, kuin se oli aiemmin. Tuloksellisesti United pelannut varsin hyvin, mutta peli mennyt väkinäisemmäksi ja yritetään liikaa. Jossain vaiheessa peli oli rennompaa ja jollain tavalla vapautuneempaa, kuin tällä hetkellä. Todennäköisesti väsymystä, fyysistä, mutta myös henkistä, joka vaikuttaa juuri tuohon yliyrittämiseen erityisesti hyökkäyspelaamisessa. Mutta näitä vaiheita tulee ja suunta edelleen oikea. Nyt vain jatkossa paluu perusasioihin hyökätessä, niin hyvä tästä tulee.
 16. 2 points
  City on saanut pelinsä kuntoon ja oli selkeästi parempi joukkue. Hiukan huolellisemmalla tekemisellä maalitilikin olisi saatu auki. Martti on kyllä veltto. Terävämpää hyökkääjää kaipaisin piikkiin. Greenwood ei tuonut oikein mitään. Penkin kapeus näkyi taas kerran. Vaihtoehtoja juurikaan ei ole.
 17. 2 points
  Minua ei tällä kertaa jäänyt vituttaa erityisemmin tämä Juve-tappio, vaikka paken nostama tuomarityöskentely olikin sitä ihteään. Mulla on samanlaiset fiilikset kuin Suomen U20-lätkäjoukkueen kanssa, että vaikka ei tullut kultaa, niin tekeminen oli hyvää ja saappaat jalassa kaaduttiin. Eilen homma kaatui siihen materiaalieroon. Jo avauskokoonpanossa on Calabria laitettu keskikentälle, ja Hauge laidalle (oliko ensimmäinen avauskokoonpanopaikka Serie A:ssa?), niin se kertoo pahasta miespulasta. Ero korostui ottelun lopussa, kun Juve vaihtaa maajoukkuemiestä kentälle ja Milan heittää lisää teinejä, joiden Serie A kokemus rajoittuu muutamaan otteluun. No minkäs teet, homma oli kuin Berliinissä 1945, kun ei ollut vaihtopenkillä muita kuin niitä junnuja. Mutta se ero oli Berliiniin, että Milan ei ollut missään vaiheessa kovin pahasti köysissä. Toki ensimmäisellä puoliskolla oli ennen maalin syntyä ns. paha hetki, mutta kyllä vastaavasti Milan sai aikaan myös Juvelle niitä pahoja hetkiä. Oliko Juven voitto ansaittu. Kyllä ja ei. Ei Juve ollut sellainen kuin joskus ollut, että ei jäänyt jossiteltavaa. Nyt jäi sen verran, että jos edes pari puuttuvaa Milanin avauksen ukkoa olisi ollut kentällä ja oikea tuomari, niin tulos olisi voinut olla toisinpäin. Pelin tilastot. Eilisestä pelistä voisi nostaa useamman onnistujan. Portugalin sisäisessä kisassa Leao vei 100-0 erästä valkomustaa tunnetumpaa portugalilaista. Mutta joo, annan oman MotM palkinnon silti Turkin pojalle, joka eilen rakensi peliä ja pommitti Juven maalia sinnikäästi, vaikka se palkinto jäi uupumaan. Tässä La Gazzetta dello Sportin arviot: Ja tässä SempreMilanin. Piolin kommentit: “We have to tip our hats and give credit to our opponents for managing to get back in front. “We did what we needed to, created chances and inevitably allowed some, but after going behind for the second time, it became more difficult to get back into it. “We’ll evaluate a few defensive situations where we could’ve done better, but the team approached this game with generosity, determination and concentration. “Their goalkeeper made a great save on Diogo Dalot when it was 1-1, then they went 2-1 up and it became an uphill struggle.” It was perhaps inevitable Milan would struggle this evening, as they were without Zlatan Ibrahimovic, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Alexis Saelemaekers, Matteo Gabbia, then Ante Rebic and Rade Krunic were diagnosed with COVID-19 this morning. Davide Calabria had to move from right-back to a new midfield role to fill the gaps. “Many teams would struggle missing that many players, but although we had to change things, we tried to maintain our identity and I think we did that. “It was a very even game up until the second Juventus goal and I feel that’s the moment that changed it. “The team could’ve been frightened by the situation, we found out last night that these two players couldn’t participate, but we held onto our values and identity. “We knew Juventus could take advantage of the situation, as they’ve won the last nine Serie A titles, but we held out well overall. We were penalised by their quality in situations where we could’ve been a little more concentrated.” “The lads had their heads down in the dressing room and were disappointed, but in a way it was healthy for us to experience defeat, as we hadn’t felt that for a while. “I gave them a pat on the back, said they ought to be proud of what they achieved in the circumstances. We proved that we are a strong team tonight.” Leao “He has great potential and always keeps defenders on their toes, but clearly he can make improvements and is already doing so in his finishing and his attitude. He is working for the team more than he ever has before and that is a sign of his growth.” Sky Sport Italia pundit Fabio Capello told Pioli that tonight’s performance confirmed Milan are Scudetto contenders and the coach agreed. “I too am convinced we should be ambitious, that we should leave this evening confident that we can fight it out to the end, because we’ve got what it takes. “Having maintained that level of performance all the way through, in these circumstances, says a great deal about how good a team this Milan is.” Pelin highlightsit: Vaikka turpiin tuli, niin ei tätä kannata jäädä itkemään eikä siihen ole oikein aikaakaan. Jo lauantai-iltana San Sirolle astelee Torino ja sen pitäisi olla helpompi palla kuin Juve.
 18. 2 points
  Aina kun United häviää niin se on sen vika ettei oo hyökkäyssuunnitelmaa tai mitään taktiikkaa. Mitäpä jos City vaan yksinkertasesti pelas nyt paremmin. Parempi voitti tän pelin ja se siitä. Itseä harmittaa häviö Citylle, liigacupin pokaali nyt ei varsinaisesti omaa mieltä lämmittäs vaikka se olis tästä kisasta tullut.
 19. 2 points
  Parempi joukkueena pelaava voitti. United näytti taas siltä miltä koko kauden, ilman selvää hyökkäyssuunnitelmaa/taktiikkaa vaan joukolta yksityisyrittäjiä.
 20. 2 points
  Olen paken kanssa samaa mieltä, että tuomarityöskentely oli kyllä haparoivaa, jopa surkeaa. Siitä punaisesta olen kuitenkin eri mieltä. Mun streamissa ainakin sitä pyöriteltiin sen verran paljon, että näkyy, että Tonali potkaisee enemmän tai vähemmän tarkoituksella Beneventon jannua polveen. Ehkä nuoren Tonalin hermo ei kestänyt tai jotain. Toivottovasti otti opikseen siitä, sillä ei näitä pelejä yleensä voiteta omilla joulukorteilla. Sanoisin silti, että se punainen ei silti ollut se grande catasrof, joka olisi kääntänyt peliä. Benevento pelasi kyllä pirteästi ja Donnarumma sai venyä monta kertaa, mutta Benevento ei kuitenkaan dominoinut murhaavasti. Yksi kulminaatiopiste, kun Leao teki alivoimalla huikean maalin, jossa portugalilainen suorastaan varastaa pallon Beneventon veskarilta ja chippaa pallon veskarin yli ja tauluun 0-2. Sen täytyi tuntua julmalta Campanian poikien sydämessä. Toinen kulminaatiopiste oli Krunicin (kenenkä muunkaan) aiheuttama rankkari, jonka Beneventon jannu tuhri potkaisemalla reilusti ohi. Melkein sääliksi kävi siinä.. Viimeinen 10 minsaa vaikutti sitten siltä, että Beneventon selkäranka oli katkennut ja peli oli enemmänkin pallottelua. Tässä nykyisessä Milanissa on se ero sanotaanko vuosi sitten olleenseen touhuun, että vaikka sattuu jotain huonoa, kuten eilen se Tonalin punainen, niin se ei menoa haittaa. Vuosi sitten se fataalia ja pelin loppu oli vain odottelua, että kuinka paljon tulee turpiin. Pelin tilastot. Tähän väliin voisi laittaa toisenkin tilaston. Leao on toiseksi nuorin Milanin pelaaja, joka on tehnyt vähintään 10 maalia: Taidanpa sen takia valita Leaon MotM:ksi. Hieno maali vaikeaan hetkeen ja se oli yksi pelin ratkaiseita hetkiä. Valinta olisi voinut moni muukin, esim. Donnarumma, joka piti nollan. Tässä La Gazzetta dello Sportin arviot: ja tässä SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “Once again, after going down to 10 men, we showed heart, intensity, passion and belief. It’s another very big victory. “We don’t let the results of our opponents put pressure on us. We put pressure on ourselves by demanding the best. There were a few errors, but we showed such unity to bring the result home. “Every result is important to boost the self-belief. I hugged Sandro in the locker room, he was sad about leaving the team down to 10 men. The issue with VAR is that things look much worse when slowed down compared to the dynamics of the movement, but Sandro will learn from this.” Milan take on Juventus on Wednesday evening, with Inter lying in wait to take advantage. “I think it’ll be a great game between two teams in excellent shape. I continue to say Juventus, Inter and Napoli are the strongest sides in Serie A, we just have to keep going along our path. It’s not decisive or the passing on of any baton. Juve won the last nine titles and aren’t far behind us at the moment. “I continue to maintain we can talk about other things when we look at the table in April and if we are still in this position. Our strength has been to take it one game at a time, so we don’t want to change that attitude. “We are missing some important players, Tonali will be suspended, so it’s going to be tough against Juventus. Whatever happens, it won’t be decisive.” Pioli on Leao “What we keep telling Rafa is that he lights up when he’s on the ball, but he needs to focus more on his movement to get away from his marker first. If he does that, he can get into even better positions and therefore do what he can do on the ball. “Rafa is quick, he has great technique, so if he has the right timing for his runs, he can score many more goals. When I talk about intensity, I don’t just mean physically, but also mentally, always being in the game and focused.” Pelin highlightsit: Elinen peli toi lopulta sen, minkä pitikin eli 3 pistettä ja voiton. Kuten pake jo ennakoi, että keskiviikon pelistä voi tulla melko ikävää katsottavaa, kun tämä kaveri puuttuu:
 21. 2 points
  Kynot

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Voittamalla Villan huomenna United olis sit Poolin kans tasapisteissä sarjakärjessä. Hyvää Uutta Vuotta!
 22. 2 points
  Oli hyvä peli Unitedilta. Oikeestaan ainut miinus ehkä et Bruno ei saanut lepoa. Toivottavasti jaksaa painaa läpi härkäviikkojen.
 23. 2 points
  20Legend

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Jos jotain 80 miljoonalla saa, niin kovan fysiikan. Muistaakseni Harry on aina tunnettu pelaajana, joka ei mene helpolla rikki.
 24. 2 points
  Aivan samanlaiset huomiot minullakin. Lopputulos oli aika odotettu, mutta tapa jolla se tuli ei ollut. Harvoin peliä lähdetään pelaamaan, kun toinen johtaa 1-0. Niinpä ottelu sai hiukan erikoisen käsikirjoituksen. En oikeastaan tiedä, oliko Sassuolo eilen pettymys. Sassuolo hallitsi eilen palloa 68%-32% ja loi laukauksia 15 kpl, mikä oli enemmän kuin Milanilla. Niistä 5 oli maalia kohti, kuten Milanilla. Mutta..Minusta Sassuolo ei silti kontrolloinut missään vaiheessa peliä, vaan Milan puolusti hyvin ja Sassuolo pallotteli keskikentällä. Siitä puolustamisesta hyvä esimerkki oli just Kalulu. Havahduin puolen tunnin jälkeen, että meillä on siellä just debyyttinsä tehnyt kaveri, enkä ollut muistanut seurata hänen otteita. Kun toppari pelaa "näkymättömästi", niin silloin pelaaja ja joukkue pelaa hyvin. (Tulipas mieleen eräs Milanin apuvalmentaja taas..). Pelin tilastot. Eilisestä pelistä voisi monta nostaa MotM:ksi, esim. Calhanoglu, Kalulu, Tonali..Mutta toisaalta ei voi. Ylhäällä on kuva ja perustelut.. SempreMilanin arviot. Piolin kommentit: “We have four or five situations for the kick-off and we wanted to have a strong approach because we missed something in the last few games. Praise to [Hakan] Calhanoglu, Brahim Diaz and Leao who did the right movement. Each game is worth three points, that’s what I always tell the team. We always play to win and we were not satisfied about the last two draws.” Does he expect new signings in January? “We have clear ideas, the club know that if there will be good opportunities we’ll try to make the most of them, otherwise we’ll remain like this. We were missing two centre-backs and two strikers today. Now we need the last effort against Lazio, we’ll be without [Franck] Kessie who will be suspended. “Fans are always supporting us, they came to Milanello yesterday and we really appreciated it. Maybe at the beginning it was helpful for us to play without crowd, but now, as Ibra says, our fans in the stadium would make us fly.” Sky Sport Italia pundit Giancarlo Marocchi pointed out Theo Hernandez was once again among the best players on the pitch. “He is improving so much. He is becoming a complete defender, I am really happy for his work and his sacrifice. He has everything to become a top player. “Today I was tempted to play without a centre forward, not to give Sassuolo points of reference. There is a nice environment, if new faces will come, they’ll have to show the same attitude." Pelin highlightsit: Voiton jälkeen on hyvä jatkaa. Aatonaattona Milan kohtaa San Sirolla Lazion. Siitä pelistä voi tulla vielä ikävä, kun Kessiellä on pelikielto, Bennacer on loukkaantunut ja Tonalin pelikunto on epäselvä. SempreMilan pyörittelee erilaisia vaihtoehtoja keskikentälle. Itse näen loogisempana tiputtaa Calhanoglu oksan alemmalle. Mitäs mieltä te olette? P.S: En kerkeä kirjoittelee enää ennen joulua luultavammin, niin kaikille milanistoille, foorumisteille, foorumin lukijoille ja vähän muillekin hyvää joulua!
 25. 2 points
  Sunnuntain klo 16.00 Serie A pääkierroksella Milan pelaa kärkiottelun Sassuoloa vastaan Emilia-Romagnan hallinnollisella alueella sijaitsevassa Reggio nell’Emilian kaupungissa Mapei Stadiumilla Sassuolo on perustettu 100 vuotta vuonna 1920, mutta Sassuolo nousi ensimmäistä kertaa kaudelle 2013-2014 Serie A:han. Ja oli alusta asti vihreä piikki punamustassa takamuksessa. Ehkä viime vuosina Milan on päässyt pahimmasta Sassuolo -kammosta, mutta tuskin laskee silti mielivastustajaksikaan. Viime kaudella Sassuolo oli Serie A;ssa 8. ja keräsi 38:ssa pelissä 51 pistettä. Tällä kaudella Sassuolo on ollut ihan kärkikaginoissa mukana. Tällä hetkellä Sassuolo on sarjassa 6. ja on kerännyt 12 pelissä 23 pistettä. Milan on vain 5 pistettä Sassuoloa edellä. Milan on kerännyt 12 pelissä 28 pistettä ja on ainakin vielä sarjan kärjessä. Myös vireessä Milan on himpun verran parempi. Milan on kerännyt 5:stä viimeisestä pelistä 3 voitoa ja 2 tasuria. Sassuololla 5:stä viimeisestä pelistä 2 voittoa, 2 tasuri ja 1 tappio. Piolin kommentit: Sassuolo v AC Milan "We'll need to pay attention, be adaptive and compact, and dominate the football. We're hoping for a really high-level performance. Sassuolo are playing well; they train hard, have good players and a clear identity. They're a dangerous side and are having an exceptional season. We have a few absences but we have shown we can overcome that. We're performing well and getting results. We have 15 more points than we did at this stage last season. The league is much more even and difficult this year." Scoring goals "A coach is happy when his forwards score because they need goals to feel confident, but the most important thing is that the team continues to score a lot and that we have goals from all over the pitch. This means that we're an attacking and unpredictable side. There's not a problem going forward and we don't have problems finishing, we're setting records in terms of goals. Of course, we need to try and concede less. We've not conceded as many from set-pieces but have committed the odd mistake and lost possession, giving other teams a bit too much space." Ibrahimović "Yesterday before training, we were sure that he would be available and could play for a bit tomorrow. Unfortunately, there's been a bit of a hitch. I feel for him because he really wants to help the team. These things happen... He'll come back stronger than ever; he's a champion. We also do have alternatives." Transfer window "We had a normal face-to-face with the board before our recent games because the January window is approaching. If there's a chance to improve the squad with players that are right for AC Milan, in line with our situation, we'll do it. Regardless of Ibra's injury." Individuals "Rebić isn't scoring but that's either because of the opposition goalkeeper or because's he's not moving well. I'm satisfied with what he's giving the team in terms of desire and runs. He's doing fine, even though he picked up a slight knock to his foot on Wednesday, which is why I took him off; we hope he can recover in time for tomorrow. I expect more from Leão; his recent performances haven't been on the right level in terms of intensity. He was out through injury and lost a bit of rhythm. Now, he needs to improve mentally to get back to top fitness. Tonali's growth is consistent and constant; he's a talented young lad with a lot of potential. Çalhanoğlu is a leader in terms of technique out on the pitch. I rate him highly for his intelligence; he knows when to make those runs into the box and finish but he also knows when to drop deep - especially when there's less space. Kjær is recovering well, but it's difficult to see him returning before the break." U.S. Sassuolo Calcio - A.C. Milan Sassuolon valmentajan Roberto De Zerbin miehistö: Maalivahdit: 47 Andrea Consigli, 56 Gianluca Pegolo, 63 Stefano Turati Puolustajat: 2 Marlon, 5 Kaan Ayhan, 6 Rogerio, 13 Federico Peluso, 17 Mert Müldür, 21 Vlad Chiriches, 22 Jeremy Toljan, 31 Gian Marco Ferrari, 77 Giorgos Kyriakopoulos Keskikenttäpelaajat: 4 Francesco Magnanelli, 8 Maxime Lopez, 10 Filip Djuricic, 14 Pedro Obiang, 23 Junior Traore, 68 Mehdi Bourabia Hyökkääjät: 7 Jeremie Boga, 9 Francesco Caputo, 18 Giacomo Raspadori, 25 Domenico Berardi, 27 Lukas Haraslin, 92 Gregoire Defrel Piolin miehistö: Maalivahdit: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu Puolustajat: Calabria, Conti, Dalot, Duarte, Hernández, Kalulu, Musacchio, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Çalhanoğlu, Castillejo, Díaz, Hauge, Kessie, Krunić, Saelemaekers, Tonali Hyökkääjät: Colombo, Leão, Maldini, Roback La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Kenellekään ei pitäisi tulla epäselvyytenä, että Sassuolo on todellinen huippujoukkue ja huippujoukkueita on keskimäärin vaikea voittaa heidän kotipelissään. Siihen, kun lasketaan mukaan Milanin viimeaikaiset nihkeät esitykset, niin voi odottaa koleaa Emilia-Romagnan iltapäivää. Footballpredictions.com ja Whoscored.com uskoo 1-1 tasuriin. Sen sijaan Freesupertips.com uskoo Milanin 1-2 vierasvoittoon. No jos noista valitaan, niin pelätään ensimmäistä ja toivotaan jälkimmäistä.
 26. 1 point
  Niinpä. Melko riskitön hankinta, josta pääsee eroon kesällä jos homma ei toimi. Hyvät asetelmat ainakin ja se on nyt sitten miehestä itsestä kiinni miten käy.
 27. 1 point
  Allekirjoittanut ei olisi pahoillaan, jos patongit jatkaisivat matkaa.....muualle. Oikein hyviä hyvän päivän sattuessa. Niitä vain sattuu suht harvaan. Pallollisena molemmat vahvoja ja tulostakin tulee pelin päivän osuessa kohdalle. Liian usein molemmilta halutonta laiskaa liikettä. Kumpaakaan ei voi pitää erityisen juoksuvoimaselta. PP parantanut viime aikoina. Hienoa. Ikää jo mittarissa ja liike ei ole koskaan ollut vahvuuksien kärjessä. Puolustusvelttoilut kuuluu välillä kuvaan. Oikein roolitettuna ja asenne kunnossa. Ok. Mikä ettei? Miten sitten kun joukkuetta ehkä vahvistetaan ja rooli pienenee. Kestääkö iso ego sen?
 28. 1 point
  Näin kauan on kulunut, kun seura oli viimeksi sarjakärjessä pääsarjatasolla Manchester United – 887 päivää
 29. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Jotenkin mä tämän aavistin. Eilinen peli oli Milanille vaikea ja sitä ihteään. Milanin avauksessa oli rotaatiota, mutta sitä oli myös Toron leirissä. Eka puolisko oli aika tasainen tai voisi jopa sanoa, että torinolaiset oli parempia. Puoliajalla tuli pari vaihtoa, jossa toisessa hiukan yllttäen avauksen paikan ottanut Ibra tuli vaihtoon. Samalla kärkeen siirtyi Leao. Tämä piristi hyökkäyspeliä. Lopulta vaihdosta tuli koko ykköskööri, mutta ei sekään saanut saanut sitä maalia, vaikka oli ihan eri meininki kuin pelin alussa. Jatkoajan torkuin ja havahduin hiukan rankkareissa. Sanoisin, että loppujen lopuksi parempi voitti vaikeimman kautta.. Pelin tilastot. Oma MotM oli eilen taas Kalulu. Eilen nähtiin ekan puoliskon ajan Kalulun pelaamista ns. omalla paikalla oikeana pakkina ja hyvältä näytti meno. Sitten siirto toppariksi ja yhä näytti hyvältä touhu. Näillä otteilla patonki sanee peliaikaa varmasti jatkossakin. SempreMilanin pelaaja-arviot. Piolin kommentit: “I can’t help but be satisfied with the performance, as it was the fourth game in nine days, yet we never lacked spirit or intensity.” “It’s a pity we didn’t win it in the 90 minutes but we showed quality anyway, because it’s not easy to convert five out of five penalties. “We believe in our qualities. We always think positive during games and remain concentrated. That is what’s paying off, because games are difficult and complicated, so you need that belief.” Pelin highlightsit: Pelit jatkuu sarjan puolella maanantaina Cagliarin vieraana ja sitten ensi viikon torstaina Coppan puolella. Silloin vastaan asettuu Fiorentina tai Inter. Ensimmäistä toivon. Derbyn pelaaminen nyt olisi aivan liian jännää ja raskasta..
 30. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Avauskokoonpanot: Milan: Ibrahimovic Leao Brahim Diaz Castillejo Tonali Calabria Dalot Romagnoli Musacchio Kalulu Tatarusanu Milanin penkki: A Donnarumma, G Donnarumma, Calhanoglu, Conti, Hauge, Theo Hernandez, Colombo, Kessie, Michelis, Mionic, Olzer, Torino: Zaza Gojak Ansaldi Linetty Rincon Segre Vojvoda Buongiorno Nkoulou Bremer V Milinkovic-Savic Torinon penkki: Rosati, Ujkani, Lyanco, Izzo, Lukic, Baselli, Belotti, Rodriguez, Singo, Verdi, Murru JA YLE näyttää matsin suorana Areenassa klo 21.40! https://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/57-Nm82dw5J1?play=1-50728001
 31. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Milanistojenkin on aika suunnata viimeistään nyt katsetta tämän vuoden Coppa Italiaan, kun Milan liittyy mukaan skabaan ja vieraaksi San Sirolle Torinon klo 21.45 Suomen aikaa pelattavaan peliin. Peli on uusintamatsi viime viikonlopulta, jolloin vastaava peli Serie A:n puolella. Jos joltain on mennyt ne jutut ohi, niin sen voi lukea kausiketjusta. Tässä on tämän vuoden Coppan lähtökohta: Ja tässä tilanne nyt: Milan siis aloittaa Coppa taipaleensa nyt. Sen sijaan Torinolla on alla 2 peliä. Toro liittyi Coppan 3. kierrokselle. Siellä Torino sai vieraaksi Serie B:ssä pelaavan U.S. Leccen, jonka Torino kaatoi 3-1 jatkoajan jälkeen. Sillä tuloksella Härkäseura pääsi Coppan 4.kierrokselle ja toisen Serie B seuran Virtus Entellan, jonka Torino kaatoi kotonaan 2-0. Tämä tarkoitti siis 16 -laavioon pääsyä ja Milanin kohtaamista. A.C. Milan - Torino F.C. Kumpikaan joukkue ei ole vielä julkaissut miehistöjään. Skyn ennakoima Milan avaus: Tässä on La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avaukset: Ja Corriere dello Sport:in ennakoimat avaukset: Lauantain peli näytti jo joukkueiden voimasuhteita. Niinpä Milania voi edelleen pitää suosikkina, mutta samat varoituksen sanat on ehkä paikallaan. Ei Torino ole niin huono joukkue tai niin huonossa vireessä, että Milanilla olisi vara löysäillä. Pelin suurin kysymys on kokoonpanot. Kuinka paljon joukkueet kierrättää pelaajia. Molemmilla joukkueilla on katse sarjassa, mutta päinvastaisista syistä. Milan keskittyy kisaan kärkisijoista ja Torino taas putoamiskamppailuun. Jälkimmäinen on varmaan tärkeämpi syy. Joka tapauksessa Freesupertips.com ja Footballpredictions.com uskoo Milanin 2-1 kotivoittoon. Ehkäpä aika lähellä oikeaa se.. Peli tulee telkkarista (22.30 - 23.40 Yle TV2) ja Areenasta. Koska peli alkaa jo 21.45, niin Yle näyttänee jonkun koosteen ekasta puoliskosta tai jotain?
 32. 1 point
  Leaon varoitus oli hyvä esimerkki siitä, miten pihalla Maresca oli: vastustaja liukuu ryminällä Leaon jalkoja kohti ja Leao sukeltaa alta pois jottei satu pahasti --> varoitus filmaamisesta! Kaikki jalkapalloa koskaan pelanneet tietävät, että joskus niitä taklauksia kannattaa väistää ja tuomarin kuuluu viheltää rike näissä tilanteissa vaikka kontaktia ei tulisikaan. Maresca ei vissiin tiennyt. Kuitenkin vain pari minuuttia myöhemmin samantyylinen tilanne tuli toiseen suuntaan kun Belotti sukelsi nurmenpintaan tuskissaan vaikkei mitään kontaktia tai rikettä ollut eikä siten vapaapotkuakaan vihelletty. Mihin jäi varoitus tällä kertaa? Kysynpä vaan... Diaz oli häikäisevä avauspuolijaksolla ja kovin vakavasta loukkaantumisesta tuskin on kyse, sillä käveli/nilkutti itse vaihtoon eikä tarvinnut hoitoa kentän puolella. Tonalista taas paha mennä sanomaan yhtään mitään. Kova tälli sinne pohkeeseen tuli ja on noista joskus itsellekin tullut pientä lihasrevähdystä, mutta toivotaan että pelkällä puujalalla tms. selviää. Eilisestä pelistä on helppo nostaa esiin monta onnistujaa, esim. Gigio, Kjaer, Calabria, Diaz. Leaokin väläytteli ajoittain, mutta syöttötarkkuus oli huono. Kessie taas pelasi alle oman tasonsa, mutta silti kouluarvosanaksi antaisin 8:n. Se, että Kessie on huonompanakin päivänä silti TODELLA hyvä, kertoo siitä, millä tasolla mies on tällä kaudella pelannut. Hernandez pelasi toisen tavallista huonomman pelin putkeen (vaikka avausmaalissa olikin tärkeässä roolissa) eikä Haugeakaan voi onnistujiin laskea. 3p tuli ja nyt jännätään sitten 13:30 Roman ja Interin matsia. Tasapeli olisi optimitulos, jolla kumpikin kilpailija tiputtaisi pisteitä. Mutta jos jommankumman pitää voittaa, niin valitsen Roman. Sanomattakin selvää. Tiistain Coppa Italia -pelistä tappio ei olisi mielestäni milläänlailla huono asia, sillä se toisi ylimääräisiä lepopäiviä joukkuueelle. Toisaalta... Tripla kuulostaisi aika hyvältä.
 33. 1 point
  Noniin. Vakuuttava 2-0 erävoitto. Mutta tuomarityöskentely on kyllä taas niin syvältä ettei mitään rajaa. Ihme, että Milan sai kuin saikin rankkarin vaikka päivänselvä rikehän se oli kun Belotti veti polvellaan Diazin nurmenpintaan ja vasta sen jälkeen hipaisi palloa - JOS edes hipaisi (mitä ei mielestäni tehnyt). Kortteja tulee aina kun torinolaiset on nurmenpinnassa, mutta Diazia ja Hernandeziä vedellään sukille myöhässä joka tilanteessa mutta harvoin edes pilli soi. Noh... Kunhan nyt ei loukkaantumisia tai pelikieltoja tule Milanille, niin samapa se miten puolueellisestsi Maresca tuolla viheltelee. Vaaditaan jo aika moista showta tuomarilta, jotta kykenisi kääntämään pelin kulun.
 34. 1 point
  Yllättyikö kukaan, ettei Irrati heittänyt Bentancuria pihalle selvääkin selvemmästä (toisen) varoituksen arvoisesta rikkeestä? No ei varmasti. No entä siitä, ettei pilli soinut rankkarin arvoisesti kun Diazilta vedettiin boxissa jalat alta ilman minkäänlaista pallokontaktia? Sama vastaus. Ja mielenkiintoinen oli myös 1-3 maaliin johtanut tilanne, jossa päätyviivalla seissyt avustava tuomari ei reagoinut Irratin mielestä päätyviivasta yli menneeseen palloon, koska pallo ei koskaan kokonaisuudessaan ylittänyt viivaa, mutta silti Irrati palkitsi Juven maalipotkulla. Sitten 10s myöhemmin pallo olikin maalissa. Thanks a fucking lot, Mr. Irrati. Well played. Well played. Kyllä se tuomari oli taas se 12.kenttäpelaaja Juvella kuten niin monta kertaa aiemminkin. Mutta jotain positiivistakin sentään. Milan kykeni jopa tuolla miehityksellä taistelemaan Juvea vastaan voitostakin. Ratkaisuksi kuitenkin tuli Chiesan liian hyvä viimeistely ja Irratin suosiolliset vihellykset. Onneksi Juve voi AINA luottaa siihen, että jollei itse kykene hommaa hoitamaan kotiin, niin tuomareilta tulee se tarvittava apu. Kuten nytkin. Näin se on aina mennyt ja tulee näin menemään jatkossakin. Juve Merda.
 35. 1 point
  Mutta jotain positiivistakin tähän päivään! Sampdoria - Inter 2-1!!! Eli kävin miten tahansa (eli tappio tulee), niin Milan jatkaa kärjessä. Olipahan myöhäinen joululahja Conten pojilta. Menneinä vuosinahan nämä tilaisuudet on järjestäen ryssitty. Ja tosiaan, liikaa annetaan tasoitusta poissaolojen muodossa, joten eiköhän ne tämän päivän hyvät fiilikset päättynyt tähän Interin pelin loppuvihellykseen.
 36. 1 point
  Tänään Milan saa vastaansa San Sirolle klo 21.45 Suomen aikaa pelattavassa pelissä yhden ikonisimmista arkkivihollisista, eli Vanhan Rouvan, jonka virallinen nimi on Juventus. ”Virallisesti” peli ei ole derby, mutta käytännössä se sitä on. Viime vuosina kylläkin laimeampi, kun joukkueet taisteli eri sijoista, mutta tänä vuonna on taas samat sijoitukset taistelun alla, niin pelistä on tulossa kuumempi derby. Tänä vuonna katse kääntyy Juven valmentajaan Andrea Pirloon, joka palkattiin Juveen kesällä. Milanistat muistaa Pirlon Milanin huikeana keskikenttäpelaajana, joka myöhemmin vaihtoi Juveen. Sanoisin, että vanhoina Juve-päivinä kehittyi vieläkin paremmaksi pelaajana ja oli maailman parhaita sillä paikalla, ellei paras. Pirlo palkattiin ensin kesällä Juven U23 -joukkueen valmentajaksi, mutta nousi viikkoa myöhemmin edustuksen luotsiksi, kun Maurizio Sarri sai lähteä vuoden jälkeen siltä pallilta. Pirlo heitettiin suoraan syvään päätyy ilman mitään aiempaa kokeemusta Kesällä Juventuksen jalkapallojohtaja Fabio Paratici kehui valintaansa näin: ”Pirlon valinta oli hyvin luonnollinen, koska hän pelasi seurassa ja on ollut aina yhteydessä jokaiseen tässä seurassa. Uskomme myös, että hänet on tarkoitettu menestymään. Niin tapahtui hänen pelaajaurallaan, ja olemme luottavaisia, että hän tekee saman valmentajana.” Vielä tuota menestystä ei ole tullut siten, kuten on toivottu. Pirlo on joutunut kohtaamaan samat haasteet valmentajana kuin moni muukin aloitteleva luotsi. Tästä tematiikasta, kun entinen pelaaja alkaa valmentaa ja eikä se tajdo onnistua, on ennenkin jauhettu, joten jätetään se nyt taka-alalle. Ja mennään siihen menestykseen. Juve on tälllä hetkellä vasta sijalla 5. ja on kerännyt 14:stä pelistä 27 pistettä. Milan on taas sarjakärki ja on kerännyt 15:stä pelistä 37 pistettä, eli kymmenen enemmän kuin Juvella. Vaikka Milanilla on peli enemmän pelattuna, niin 10 pisteen etumatka on jotain johon ei olla totuttu Saapasmaassa. Siksi sanoisin Pirlon kannalta Milan -peli on melkeinpä pakkovoitto. Myös vireessä Milan on hiukan edellä. Milanilla on 5:stä viimeisestä pelistä 3 voittoa ja 2 tasuria. Juvella on 5:stä viimeisestä pelistä 3 voittoa, 1 tasuri ja 1 tappio. Piolin kommentit: AC Milan v Juventus "I expect Juve to be much improved. They started off in a tough spot because they're a team in transition. They're still strong, with quality and experience, and are a very dangerous side. We'll be ready and will need to be tactically flexible. AC Milan v Juve is always a great game. It will be important but not decisive; there will be more obstacles for us than usual but we've shown we can compete with any team. It will be a big test and we'll need to raise our game and give it everything." The first half of the season as an example "The first half of the season showed us that games are never finished - you can always come back. I expect that the team has understood and benefited from this. So the win in July is in the past; it gave us confidence and conviction but tomorrow is what counts." The team "We've always done well to reach our short-term goals; our next aim is to give our all to win tomorrow. A draw? Playing for a draw is the easiest way to risk defeat, we're preparing to play to win. We're not looking at results elsewhere and the table isn't the most important thing right now. We believe we'll be fitter than we were against Benevento." The league "We've been on a great run until now; nobody has done better than us but the league is still very open with a lot of strong teams, who all have the same objectives. We'll need to fight until the end to finish high in the table. We have to keep up the intensity and quality." Pioli's on fire "I'm thankful to the Club for their support and to the players for their trust. I'm still neutral; I know that things can change quickly, so I'm even more ambitious to maintain this high standard. As a player, I joined Juve at a young age and learned a lot from various great players at the time. I left a more mature player." Individuals "Ibrahimović is doing better but he's not available yet. Leão is growing a lot, showing that the youth needs time; he has a lot of quality and is always up for it. Conti is a great player and very reliable. The hierarchy has changed recently but nothing is set in stone. Krunić needs to give an account of his skills on the pitch; I won't say anything in particular to him, just to pay attention to those little details that can make the difference in these kinds of games." The transfer window "The Club is active every day and we are in constant communication. If there are any opportunities, we'll be ready to take them. We haven't put any players up for sale." Pirlon kommentit: A big night in Milan We know the importance of tomorrow's match. We will play our game and do our best. It will be very important, but not decisive. Tomorrow, will be a special evening for me, having experienced many memories with Milan. It was wonderful as a player; I think it will be the same as a coach. We will need to be good at making few mistakes and to play well, technically, in order to not give space to Milan's breakaways, which is one of their strengths. here will be no alibi for tomorrow: the squad is competitive in all sectors. Other teams have had the same problems. I want to see a Juve convinced of their strength, who play the game we have in mind. Rossoneri’s form Milan have not lost in a long time, they are first in the standings and they are the team to beat. We will try to impose our game at San Siro, without fear: these are the good matches. I see a great spirit in Milan, which leads them to win games. They come off the back of excellent results, they fight and run together, and they don't want to lose. State of the team After Alex Sandro tested positive, we will have the results of the team's tests in the afternoon. We started with a win and a positive attitude. We improve match after match, then we'll see. Dybala is doing pretty well; he should be available for the game. Arthur and Rabiot have both recovered. Tomorrow, we will evaluate who we will have available to bring to Milan. Danilo is a very intelligent player - he can play in various positions on the pitch. For us, his performances are not a surprise. Morata is recovering and doing physiotherapy, Chiellini and Demiral are doing quite well. On Ronaldo From the beginning we tried to exploit Cristiano for his characteristics, clarity and incisiveness in the final third. Is he decisive? Of course, as he was everywhere, but it’s normal when you have such a champion in your team. The standings The ranking always reflects the values of the championship. We play game after game to move up the rankings, looking only at ourselves. We will see in April where we will be. In the Italian league you can't give up, not even for a second, and every match must be faced with the same concentration. A.C. Milan - Juventus F.C. Milan ei ole julkaissut vielä miehistöään, mutta tiedotteen, että Ante Rebić ja Rade Krunić on koronassa. Pirlon miehistö: Maalivahdit: Szczesny, Pinsoglio, Buffon Pulolustajat: Chiellini, De Ligt, Danilo, Bonucci, Demiral, Di Pardo, Dragusin, Frabotta Keskikenttäpelaajat: Arthur, Ramsey, McKennie, Chiesa, Rabiot, Bentancur, Bernardeschi, Portanova, Fagioli Kulusevski Hyökkääjät: Ronaldo, Dybala, Da Graca Juvella on ollut myös kiinanruttohuolia, sillä Alex Sandrolla ja Juan Cuadradolla on havaittu koronavirustartunta. Lisäksi Álvaro Morata on loukkaantunut. Sky Sportsin ennakoima Milan avaus: Sky Sportsin ennakoima Juven avaus: La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Normaalisti tässä vaiheessa voisi heittää pyyhkeen kehään, kun Milanilla puuttuu keskikentän pohjalta Tonali ja Bennecer. Korvaajana on todennäköisesti Krunic, josta on keskimäärin enemmän harmia kuin hyötyä. Joku muu.. Mutta nyt kannattaa silti muistaa, että Juvellakin on poissaoloja sekä se, että Juve ikiliikkujakone on jotenkin rikki. Pisteitä ei ole tullut entisen malliin ja on ollut yllättäviä pistemenetyksiä. Freesupertips.com uskoo 2-2 tasuriin ja Fooballpredictions.com 1-1 tasuriin. Sen sijaan Whoscored.com uskoo Milanin 2-1 kotivoittoon. Tässä alkaa tulemaan ajatus, että mitäpä jos..
 37. 1 point
  Avauskokoonpanot: Benevento: Lapadula Caprari Insigne Ionita Schiattarella Hetemaj Barba Glik Tuia Letizia Montipò Milan: Leao Rebic Calhanoglu Diaz Kessie Tonali Dalot Romagnoli Kjaer Calabria Donnarumma G
 38. 1 point
  Hyvä voitto! Paremmalla viimeistelyllä tää olis naulattu jo hyvissäajoin. Villa pelas pirteesti, mitä pelannu oikeestaan koko kauden, mutta kyl United oli kuitenkin parempi. Bailly luutinut ihan hyvin pari peliä, vaikka kokoajan vähän pelko perseessä et millon se häröily tulee. Tasapisteissä sarjakärjessä...ei huono!
 39. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Lehti: Chelsea käy AC Milanin kanssa vääntöä ranskalaistopparista Lopullista läpimurtoaan tällä kaudella puhkonut 20-vuotias ranskalaistoppari Mohamed Simakan on kuuma pelaaja tammikuun siirtoikkunassa. Strasbourgia edustavan Simakanin kintereillä on tiettävästi jo useampikin seura, joista vahvimmin tapetilla Le 10 Sportin tietojen mukaan ovat Chelsea ja AC Milan. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä. Simakan on pelannut tällä kaudella kaikki Strasbourgin ottelut. Hänn on käyttökelpoinen pelaaja tarvittaessa myös oikean laitapakin tontilla. Strasbourg on varustanut Simakinin noin 15 miljoonan euron hintalapulla. Nuorukaisen sopimus Strasbourgin kanssa ulottuu vuoden 2023 kesään.
 40. 1 point
  Matic ollut hyvä, AWB roiskii maalin suuntaan aina kun mahdollista. Bruno haluaa voittaa kuten Cavani.
 41. 1 point
  Greenwood on aika syvissä vesissä. Onko sit henkisiä juttuja vai mitä mut kaikki viimekauden hyvät jutut on tipotiessään. Toivottavasti näpäyttää ja iskee maalin tai pari tänään, mutta kaukana on viime kauden formista.
 42. 1 point
  Tasanteen tietäjä

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Hienoa että huumorintajua löytyy sieltäkin päästä.
 43. 1 point
  20Legend

  Kausi 2020-21 käyntiin

  Pochettino on leimattu L'Equipen ja Bildin mukaan PSG:hen Tuchelin tilalle, joten tämä kortti voitaneen unohtaa. Toisin sanoen: In OGS we trust!
 44. 1 point
  Täytyy varmuuden vuoksi vielä suolata Krunicia 😂 (että tulisi se hyvä peli). Eli Krunic ei ainakaan vielä ole sisäistänyt double pivot -roolia eli ei hyvältä näytä. Sijoittuminen on säheltämistä ja pallollisena tekee lähinnä joko vääriä ratkaisuja tai ei ratkaisuja ollenkaan. Se on vaikea rooli pelata, koska edellyttää jatkuvaa ja tarkkaa pelin lukemista. Täytyy ennakoida tilanteita koko ajan. Krunicilla on ehkä tässä nimenomaan niitä vaikeuksia. Nyt on kolme päivää aikaa ottaa tontti treeneissä haltuun. 😬
 45. 1 point
  Samaa mieltä, kuin GAM eli kannattavinta olisi varmaan pudottaa Hakan alemmalle keskikentälle. Tämä on nyt se tilanne, kun tarjolla on vain huonoja vaihtoehtoja. Oma veikkaus on, ettei Pioli lähde taktiikoita ja ryhmityksiä tässä vaiheessa juurikaan muuttamaan. Jos Tonali ei ole pelikunnossa niin keskikentällä on Hakan ja Krunic. Diaz aloittanee kymppipaikalla, Rebic vasemmalla ja Saelemaekers/Castillejo oikealla. Leao piikissä isolla itseluottamuksella. Alakerta: Theo, Romagnoli, Kalulu, Calabria Hyvää joulua täältä myös kaikille! Toivottavasti saadaan lahjaksi makea voitto Laziosta ja Interin sekä Juven yllätystappiot! 😄
 46. 1 point
  Niin... Koko keskikenttä on poissa, joten pitäisikö peliä siirtää vaikka koronaan vedoten? Vaikkei Lazio hirmuvireessä olekaan, kaatui Napoli eilen 2-0 ja ilman kk-miehiä kylmää kyytiä luvassa. Olisiko 4-1-5 taktiikasta pelastus? Pakit vetää pitkää palloa päätyyn ja muut perään? Keskikentän keskustaan palloa ei ainakaan pidä kertaakaan pelata, sillä siellä on Krunic. Hyvää joulua myös sinne!
 47. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Ennen Sassuolo-matsia Raiola, Maldini ja Massara keskustelivat mysteerihenkilön kanssa. Jotkut ovat arvioineet, että kuvassa olisi Atalantan nuori hollantilaiskärki Sam Lammers. Jos pitää paikkansa niin mitä ilmeisimmin Milan haluaa vahvistaa tammikuussa kärkiosastoa ja hankkia Ibralle niin sanotusti oppipojan. Katselin Lammersin otteita niin pelityylissä on jotain samaa, kuin Zlatanilla: Lammers putoaa alas hakemaan palloa ja rakentaa peliä taidokkaasti ja aktiivisesti. Osaa syöttää taitavasti, on sähäkkä ja taitava sekä nopea. Tämän lisäksi hän on 189 cm pitkä eli isokokoinen ja melko vahva pääpalloissa. Saapa nähdä pitääkö kutinsa ja toteutuuko jne, mutta kiinnostavaa silti. Kertoo jälleen kerran siitä, että Maldini & Massara osaavat hommansa, koska eivät havittele pelaajia nimen perusteella vaan sen mukaan, miten he istuvat palapeliin.
 48. 1 point
  Nyt kun suolataan niin Rebic painaa vähintään pari häkkiä
 49. 1 point
  Ole ihmetteli miksi jälleen ottelun alku oli "sloppy and slow again". Olen mukaan juuri ottelua oli painotettu mm.videoin. Onneksemme Rasse onnistui hienon kuvion päätteeksi ja peli vapautui. Toivotaan että Rasse onnistuisi myös kotimatseissa, nyt 5 maalia kaikki vieraissa. Pogballa on halu näyttää että hän kunnossa ollessaan on avauspaikan arvoinen. Eli jos hän pääsee tasolleen niin mitä vain voi tapahtua.
 50. 1 point
  Juu, eikä tässä voi mennä senkään taakse, että Milanilla on paljon loukkaantumisia – Genoalla on myös kovia tekijöitä toipilaana. Totuus on se, että Milanin joukkue on todella nuori ja kokematon. Zlatan ja Kjaer tuovat omalla kokemuksellaan balanssia pelaamiseen, mutta heidän molempien poissaollessa kentällä on poikalauma. Kyllä tämän Pioli ja Maldinikin tiedostavat. Se on valittu strategia ja sillä mennään. Seuraavan aallon vastuunkantajien kuten Kessien, Romagnolin ja Calhanoglun tarvitsee vielä kasvaa lisää, jotta ei olla täysin riippuvaisia veteraaneista. Milanin managerina olisin huolissani hyökkäyksen tilanteesta. Ei voi olla niin, että joukkueessa on käytännössä yksi kärkipelaaja: Zlatan. Rebic on todella hyvä support / shadow striker, mutta ei kykene yksinäisenä kärkenä saamaan itsestään parasta irti. Leao kehittyy hitaasti ja ei ole takeita, että hänestä edes saataisiin koulittua ysi. Jos hänellä olisi sille pelipaikalle lahjoja niin miksi Pioli heittää silti Rebiciä toistuvasti siihen? Kuten olen sanonut aiemminkin niin suhtaudun varauksella Leaon kehitykseen. Kehonkieli kentällä on usein aneemista, vaikuttaa turhautuvan helposti typeristä tilanteista ja sortuu yliyrittämiseen. Hän on vielä nuori ja voi olla, että tulee kasvamaan paljon vielä, mutta hyvin vähän siitä on näkyvissä toistaiseksi merkkejä. Taitoa ja fysiikkaa riittää, mutta kaikki se pelaa pääkopan kautta. Jos henkinen puoli ei asetu oikeaan kulmaan niin silloin kehitys helposti pysähtyy. Pysähtymisellä tarkoitan sitä, että Leaosta voi tulla hyvä pelaaja jonkun keskikastin joukkueen riveihin, mutta ei sellaista huippupelaajaa, mitä hänestä odotetaan. Colombo puolestaan on vielä raakile miesten peleihin eikä ole järkevää lastata liikaa paineita 18-vuotiaan kundin harteille; sellaisessa ryssitään vielä hyvä kehitys. Milanin olisi tammikuussa syytä harkita, että josko siirtomarkkinoilta olisi haalittavissa joku kärkipelaaja, jolla on jonkin verran näyttöjä alla.
×