Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 01/29/2020 in all areas

 1. 4 points
  Ihme kitinää. Kaikki pikku virheet huomataan ja valitetaan asioista vanhasta tottumuksesta. Tehkää jotain muuta jos noin paljon ahdistaa. Sitten itse peliin: Vauhdikas, viihdyttävä ja tasainen ottelu, jonka maalipaikoissa terävämpi joukkue ansaitusti voitti. Chelsealla toki oli mahdollisuudet tästä piste ottaa, mutta ei ihan riittänyt. Molemmat joukkueet pitivät hyvin palloa ja uskalsivat pelata sitä myös ahtaisiin väleihin. Mielestäni ManU hieman parempi joukkueena. Karvaus oli hyvää ja muoto säilyi ehkä paremmin kriittisillä hetkillä. Palloa ei myöskään haudottu liikaa, mikä varmaankin vaikutti myös pelin tempoon positiivisesti. Todella tärkeä voitto ja tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti loppu kautta. Pitkästä aikaa fiilis, että tästä voi seurata jotain hyvää. Jotenkin peli-ilme oli positiivinen ja virkeä. Varmaan myös pieni tauko tehnyt terää. Paljon on vielä tekemistä ja parannettaavakin, mutta ehkä se sieltä alkaa löytyä. Glory glory Man united!
 2. 4 points
  Crisu7

  Siirtohuhut

  Ole sanoi, että haluaa hyökkääjän joka on valmis rikkomaan nenänsä tehdäkseen maali. Tämä on täysin päinvastainen kuvaus kuin mitä Martial on kentällä. Itse täysin samaa mieltä että Martialin löysyys alkaa olla nähty (vaikka ihan tuota Ole ei tuolla tarkoittanut)
 3. 3 points
  ruuuuud

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Riippuu miltä kaltilta asiaa katsoo ja mihin tähdätään. Mourinholla oli ihan hyvät tilastot. Ottaisitko takaisin?
 4. 2 points
  Martial on pelannut kyllä niin aneemisia ja huonoja matseja että ei ihan tyhjästä nuo arvostelut ole. Tällä hetkellä on pirteämpi toki ja yritteliäämpi. Lisäksi tuo keskemmällä pelaaminen on ehkä parempi kuin siellä sivuviivalla seisoskelu, jota paljon nähtiin.Kyllä Rassekin sai aikansa paskaa niskaan, moni kerkesi tuomita. Mutta eteenpäin on mennyt tasaisesti. Ja onhan niitä ketsuppipurskahduksia maalien suhteen joskus itse kullakin hyökkääjällä ja saattaa tulla kuiviakin kausia. Teemu voisi tietää jtn asiasta. wink.
 5. 2 points
  Olipa mukava nähdä voittoisa ottelu paikan päällä Old Traffordilla. Vähän vaisun alun jälkeen ihan mukiin menevä esitys, Bruno jälleen vakuuttava, tässäpä fanien uusi lemmikki. Martti myös pelipäällä ja Mason esitteli jälleen pienen tauon jälkeen upeaa laukaisu taitoaan. Kyllä nyt on hyvä fiilis ja maistuu muutamakin janojuoma.
 6. 2 points
  Terveisiä Manchesterista, toivotaan ja uskotaan että huomenna tulee kolme pistettä. Juu, tosiaan olisi mukavaa nähdä Ighalon rankaisevan vanhaa seuraansa. 😊
 7. 2 points
  Näin ainoastaan viimeiset 30 min ja hyvä niin. Bruno toi kentälle hyvää säpinää. Muuten aika vaisulta näytti. Mata sentään yritti. Lingard, Pereira ja Dalot aivan huumori osastoa, joskin sen kaikki tiesivätkin jo ennestäänkin
 8. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Juuri näin ajattelen itsekin. Ole on nyt tehnyt joukkuueen siivous ja uudistustoimenpiteitä. Joukkue on käymistilassa ja rosteri on mitä on. Siihen nähden on mennyt ihan kelvollisesti. Kannattaa muistaa myös millaiset paineet puketua punaiseen paitaan Old Trafford asettaa pelaajilleen. Moni on flopannut; Veron, Depay, Di Maria;...muun muassa, ja PP on myös on kovin harvoin loistanut. Puhumattakaan paineista valmentajalle. LVG ja Mou eivät yltäneet huippusaavutuksiin. Toki syitä oli muitakin kuin paineet. Moyes mureni totaalisesti tavalliseksi rivimieheksi SAF;n saappaissa. Ole on kantanut mielestäni tehtävää hyvin, vaikka on Norjasta ottanut ison loikan valjuun, ja suoraan jättiläisen peräsimeen. Joukkueen koostumus ei ole tarjonnut super priimaa ja jälleenrakentaminen on pitänyt aloittaa alusta. Väsymys ja stressi paistaa kyllä kasvoista, mutta projekti etenee..... Vain kannattajat ovat kärsimättömiä. Parasta kermaa lipitettyään neljännesvuosisadan rasvaton maito ei ole maistunut ollenkaan yhtä hyvälle, vaikka olisi tässä kohtaa terveellisempää tulevaisuuden kannalta.
 9. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Pelin taso on heilahdellut, kuten nuorella porukalla usein tekee. Silti ajoittaisista pettymyksen aiheuttaneista lopputuloksista huolimatta; 2 voittoa naapurin kotikentällä. Kaksi kertaa Chelsea nurin ja ainoa porukka joka onnistunut niistämään Poolilta tasapelin. Kokoonpanoa katsoessa ei noita tuloksia ole ihan helppo tehdä, ja ne on totuuden nimessä myönnettävä yksittäisiksi onnistumisiksi. 10 pelin perättäisissä sarjassa olisi lopputulokset todennäköisesti useinmiten olleet erilaisia. Silti on pakko ihmetellä miten taktisesti riittämätön Ole on ne pystynyt joukkueellaan raapimaan? Ehkä se jotain kuitenkin osaa tai on melkoinen Hannu Hanhi?
 10. 2 points
  Joopa, toiisen jakson loppupuolella oli useita tilanteita joissa oli mahdollista lähteä omasta päästä maltilla lyhyin avauksin mutta mitä ihmettä pallo heitettiin pitkänä vailla kohdetta, eli pallo luovutettiin suosiolla. Olikohan manun onni eilen että Lindelöf sairastui ja Bailly tuli vailla pelikokemusta ja oli todella hyvä?!. Tällä näytöllä hän ohittaa Lindelöfin avauskokoonpanossa. Nyt vain Olen on osoitettava pelisilmää. Tosin Baillyn pelityyli on riskialtis joka perustuu pallonhallintaan mutta onhan hän parhaimmillaan monta kertaa fyysisempikin pakki kuin Lindelöf. Martial teki maalin mutta oli muuten näkymätön, mutta ehkäpä hän parantaa kun manu saa kohde hyökkääjän keskelle eli Ighalon.
 11. 2 points
  tractor girl

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Brittilehti The Guardian kirjoittaa, että Valioliigassa tällä kaudella viidenneksi sijoittuva saa mitä todennäköisimmin Manchester Cityn paikan Mestarien liigassa ensi kaudeksi, jos ja kun City sijoittuu Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Eli sitten neljän pinnan päässä. Lisäksi huhutaan mestaruuksien menettämisestä.. Useat lähteet ovat jo vahvistaneet, että myös Englannin jalkapalloliitto FA on pitkään tutkinut manchesterilaisseuran toimia. Tämä tarkoittaa sitä, että lisää sanktioita voi vielä olla tulossa. Yleisin ehdotettu rangaistus on ollut pistemenetykset tämän kauden Valioliigaan, mutta kovempiakin vaihtoehtoja on tuotu esille. UEFA:n mukaan rikkomukset koskevat vuosia 2012-2016 ja Mirrorin mukaan Man Cityn kyseisenä ajanjaksona voittamat mestaruudet voidaan viedä seuralta pois rikkomusten myötä. Näin ollen Manchester Unitedista tulisikin 2011-12-kauden mestari ja Liverpoolista kauden 2013-14 mestari. On hyvä huomioida, että kyseinen lähde ei ole tunnettu Englannin luotettavimpana lehtenä, mutta se ei vielä suoranaisesti tarkoita, että väitteissä ei olisi mitään perää. Mirrorin mukaan joukkuetta uhkaa myös putoaminen pääsarjasta pois. Pahimpana vaihtoehtona olisi suora tippuminen Kakkosliigaan eli Englannin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle.Esimerkiksi Italian Serie A:ssa Juventus menetti kaksi mestaruuttaan ja putosi Serie B:hen vuoden 2006 Calciopoli-skandaalin myötä.
 12. 2 points
  Maalipaikkojen laatu on (melkein) tärkeämpi tekijä kuin niiden määrä. Tilastoissa näyttää joskus hienolta, kun on ollut kaiken maailman kaukovetoja, mutta yksikään ei ollut millään tavalla vaarallinen. No, tämä ei ole pelisysteemiin niin vahvasti liittyvä juttu. Lopulliset ratkaisut tehdään siellä kentällä. Ainakin Sempressa oli asiasta pohdintaa. Olen tässä samoilla linjoilla sinun ja heidän kanssa. Tuo valeysi 4-3-3 ehdotus on mielenkiintoinen. Kuka olisi se valeysi. Minulle tulee ensimmäisenä mieleen paljon keskusteltu turkkilainen.. Ai, niin ensikaudella meillä on eri kuviot, kun tahtipuikkoa pyörittää Messi..
 13. 2 points
  20Legend

  Ajatuksia tästä kaudesta

 14. 2 points
  pökkelö

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Juu. Ja tosiaan nyt rakennetaan perustaa, johon sitten täsmä hankintoja päälle. OGS kehuu poikia hyvästä pelistä pressissä kuten pitääkin. Varmasti pelaavat kapasiteettinsa ylärajoilla. JA noilla pelaajilla se ei välttämättä helposti riitä. Valju on kivikova sarja ja pikku seuratkin on täynnä rutinoituneita pelaajia. Mou kitisisi ja parkuisi kuinka paska roosteri on , ja vinkuisi laatua joukkueeseen isolla rahalla. OGS on valinnut toisen tien. Pojat pelaa. Kehittyvät, tekevät virheitä, mutta oppivat. Tulevaisuutta varten. Silloin tarvitaan rohkaisua. Sallia heittäytyä peliin ja välillä pentumaisesti höntyillen kuten Williams, virheitäkin tehden. Se on rahan pistämistä pankkiin. Voidaan kyllä aina seuraavaan peliin huutaa tuloksia. Oikeasti se vaatii aikaa. Varsinkin kun niitä reppuselkään ottajia ei joukkueessa liikaa ole. Esim. Martti on näyttänyt olevansa kelpo hyökkääjä hyvänä päivänä, joukkueen johtavaksi pelaajaksi hänestä ei ole.
 15. 2 points
  tractor girl

  Siirtohuhut

  No, en kyllä kehuisi Manun tarjoiluakaan. Martial samaa mieltä kanssani kuulemma.
 16. 2 points
  20Legend

  Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Laitetaas tännekin. Tervetuloa Bruno! UNITED SIGN BRUNO FERNANDES
 17. 2 points
  Crisu7

  Ajatuksia tästä kaudesta

  Matic on viimeisten viikkojen aikana näyttänyt, että hänelle on vielä paljonkin käyttöä. Ollut erinomainen rauhoittamaan peliä. Tarvitsee hyökkäyspään vain enemmän apuja, koska siellä vahvuudet ei ole ainakaan jos kaikki jää hänen harteilleen.
 18. 1 point
  http://b9stream.club/video/manchester-vs-united-watford/
 19. 1 point
  Klassinen peli, klassinen tilanne. Manulla loistava sauma kuroa rakoa umpeen ja nousta viidenneksi. Ei nyt jinksailla, mutta näitä saumoja on viimeisten vuosien aikana ollut aika paljon. Toivotaan Bruno masterclassia. Ja toivotaan että huhut Pereiran ja Lingardin jättämisestä kokoonpanon ulkopuolelle olisivat totta. Se jos jokin olisi askel oikeaan suuntaan C'mon United!
 20. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Nyt kävi niin, että tuomari pelas Fiorentinalle pisteen. Aivan käsittämätöntä touhua. Tekee mieli heittää telkkari seinään! Ibran upea soolomaali hylätään videotarkistuksen jälkeen käsivirheenä - mikä ei kyllä ollut lähimainkaan käsivirhe. Rebic tekee lopulta 1-0. Fiorentina saa pelin lopussa pilkun Romagnolin ja Cutronen kaksinkamppailusta, jossa ei ole mitään virhettä. Romagnoli pelaa palloa ja Cutrone kaatuu. Pilkku. Ei videotarkistusta. Saatana. Milanin on pakko tehdä valitus tuomarista. En tajua miten tää voi olla mahdollista. Lopputulos 1-1. PS. Milan sai pelata pitkään miesylivoimalla eikä pystynyt clousaamaan peliä, joten sinänsä oma vika, mutta kuitenkin... Nyt ei osoita sormi tuomaripelistä turhaan. Aivan käsittämätöntä.
 21. 1 point
  Tämäkin peli todisti että rosteri on todella ohut pelimiesten suhteen.
 22. 1 point
  ja hän itse: “Playing as a left-central midfielder is the position I prefer.”
 23. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Paqueta oli pirteä ja hyvin esillä, mutta teki pallollisena muutamia huonoja ratkaisuja tai antoi yksinkertaisesti aivan surkeita syöttöjä. Karvasi hullunlailla ja teki muutaman komean pallonriiston (joista maalikin tuli). Sinänsä erikoista, että puolustussuuntaan Paqueta loisti mutta hyökkäyssuuntaan homma ontui. Ehkä peli-pari avauksessa tekisi hyvää itseluottamukselle ja pelituntumalle ja sen jälkeen ehkä voisi haastaa Calhanoglua tässä uudessa roolissa. Paranemisen merkkejä ilmassa vaikkei vieläkään sitä, mitä mieheltä odotetaan. Mutta varmasti otteet paranevat tuolla pelipaikalla jos peliaikaa tulee vielä (muutenkin kuin tappioasemassa vikat 10min).
 24. 1 point
  Olipahan hieno ja ansaittu taisteluvoitto, näyttäisi olevan joukkuehenki kohdillaan, kannatti todellakin valvoa ja katsella ottelu loppuun. Martti iski hienon maalin vähän vaisumman jakson jälkeen ja Hartsan puskumaali kulmasta onkin ollut jo jonkin aikaa tulollaan ja tulihan se sieltä lopulta, hienoa. Bruno on kyllä todellinen vahvistus, tätä on odotettu pitkään, vielä kun olisi Ighalo lopussa onnistunut tilanteestaan verkkoa heiluttamaan, mutta ei kai sentään makeaa mahan täydeltä. Kyllä nyt on hyvä fiilis!!!
 25. 1 point
  Voihan nyt vittu tota Martialin löysäilyä. Ei yhtään yritystä, maalipaikoille ei jaksa hakeutua ja pehmeämpää pelaajaa saa liigasta hakea. Greenwood tilalle jos ei homma muutu.
 26. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Rebiciltä puuttuu noista tilastoista maali ja syöttö, mutta tilastojakin tärkeämpänä näen sen, miten merkittävä rooli miehellä on joukkueen peliin. En usko, että Silva keskushyökkääjänä vaikuttaa pelinrakenteluun yms. niin paljoa kuin Rebic Milanissa. Rebic on käytännössä mullistanut koko vasemman laidan pelin totaalisesti nyt alkuvuodesta eikä ole sattumaa, että Milanin peli on ottanut jättiharppauksen eteenpäin. Ja jos tilastoja halutaan katsella, niin mitenkäs on sellainen fakta, että Rebic on Milanin viimeisestä kahdeksasta maalista ollut tekemässä tai syöttämässä viittä. Jos ei se ole merkittävää, niin en tiedä mikä on.
 27. 1 point
  mts77

  Siirtohuhut

  Eli joku vie Sanchon heti kesän alussa ja koko kesä elokuun loppuun asti on varmaa että Maddison ja Grealish liittyy joukkueeseen mutta jatkavatkin vanhoissa seuroissa
 28. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Jep. Sentään valoa tunnelin päässä. Mutta lähteekö/lähtikö Milanin loppukiri liian myöhään? Aika näyttää. Tärkeintä kuitenkin nyt on se, että peli on aivan eri näköistä kuin esim. koko viime vuonna. Koko joukkue on kuin uudelleensyntynyt ja parhaita esimerkkejä laidoilla viilettävät Rebic ja Castillejo. Huvittavintahan tässä on se, että kumpikin kaveri on ollut käytettävissä syksystä asti, mutta niin vain kumpikin valmentaja vaatimalla vaati saada peluuttaa Calhanoglua ja Susoa pelistä toiseen esitysten tasosta riippumatta. Kunpa valmentaja(t)kin olisi nähnyt saman kuin jokaikinen Milan-fani ja olisi tajunnut vaihtaa laitureita jo aiemmin. Bigliasta puheenollen. Oli kuulemma paranemassa vanhasta vammastaan kunnes muutama päivä sitten teloi polven sivusiteet ja sai siten lisää lepoaikaa. Tällä hetkellä on jo 40 missattua peliä Milan-paidassa ja taisipa mieheen yhteensä 40M€ mennä kun lasketaan siirtokorvaus ja palkat. Money well spent. EDIT: Jos vertaillaan viimeisen 10v aikana tehtyjä siirtoja, niin parhaat ovat tainneet olla Maldinin & Bobanin käsialaa. Rebic, Zlatan, Bennacer ja kermana kakun päällä Hernandez. Kyllä noiden hinta/laatu-suhteet ovat olleet aika kovia eikä parempia tule äkkiseltään mieleen. Ja Rebickin on "korjausliike", joka johtui FassanoBellin hienosta A.Silva-ostoksesta, jossa ei euroja säästelty. Väittäisin Milanin vieneen pidemmän korren tuossa Rebic<->Silva -lainavaihdossa.
 29. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Huhuja on vaikka minkälaisia ja eurooppalainen jalkapallomedia heittelee niitä todella kevyin perustein lehteen. Vähän kuin Seiskaa lukisi. En usko sekuntiakaan, että Maldini ei tekisi laajaa taustatutkimusta siitä kenen toivoo valmentavan seuraa, joka on hänen elämäntyönsä. Pioliakin epäiltiin valtavasti – mekin – ja hän olikin jonkinlainen hätäratkaisu, mutta selkeästi ei tuulesta temmattu. Pioli on tehnyt hyvää työtä vaikeassa tilanteessa ja en ihmettele vaikka hän saisi jatkaa ensi kaudella. Täytyy tunnustaa, että olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten Milanin peli on kehittynyt verrattain lyhyessä ajassa ottaen huomioon millainen miehistö on käytössä. Milanin ei minun mielestä kannata vaihtaa valmentajaa ellei tarjolla ole varma huippukoutsi, jonka pelifilosofia sointuu yhteen avainpelaajien kykyjen kanssa. Ei olisi ainakaan mitään järkeä raijata sisään jotain uutta tyyppiä ja aloittaa jälleen jotain uutta projektia. Nyt on hyviä elementtejä kasassa ja rakennetaan niiden vahvuuksien päälle eliminoiden heikkoudet.
 30. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Aika kultaa muistoja - lyhyessäkin ajassa. Vai miten meni Higuain & Bonucci -kaupat? Sisään tuotiin laxalteja ja borineja. Biglia? Maldinin ja Bobanin aikana on tuotu Zlatan, Bennacer, Theo... Jos en nyt ihan väärin muista. Pahoittelut, jos on joku virhe. Saa korjata. Joka tapauksessa Maldini ja Boban ovat tehneet huomattavasti parempia liikkeitä pelaajamarkkinoilla hinta-laatu-hyöty-suhteessa. Lisäksi Milanin peli on ottanut selkeitä askeleita eteenpäin. Kuka kaipaa vielä Gattuson 4-3-3:sta, jossa kaikki riippui siitä saiko Rino agitoitua pelaajat raivoon ja oliko Susolla hyvä päivä? Totta on se, että Milanin sopassa on ollut viime vuosina (vuosikymmenenä) liian monta kokkia, mutta viimein tilanne hakeutuu pikkuhiljaa uomiinsa. Seurajohto selkeästi ymmärtää, mitä joukkue tarvitsee lisää ja mistä voidaan luopua. Temput eivät vain tapahdu silmänräpäyksessä. Maldini ja Boban eivät ole minun näkökulmastani tehneet vielä yhtä ainutta epäonnistunutta pelaajasiirtoa. Päinvastoin, jokainen siirtomarkkinoiden liike on parantanut joukkuetta - jopa selvästi. Pioli on saanut työrauhan ja kuten olemme nähneet, peliestiykset ovat parantuneet huikeasti. Milanin pelissä on systemaattista tekemistä ja suunniteltuja, toistuvia tapoja hyökätä ja puolustaa. Milan hallitsee palloa muutenkin kuin pelaamalla alaspäin tai heittämällä alibisyöttöjä keskialueella. Nyt vastustaja pelkää, mitä Milan voi tehdä eikä punamustien hyökkäyksiä voi enää helposti puolustaa pois. Totta on myös se, että joukkue on nuori ja kokematon. Kokemattomuuden puute näkyy naiiviutena, jonka vuoksi häviämme matseja jopa selvästä johtoasemasta. Toki täytyy muistaa, että turpaan tuli Interiltä, joka johtaa koko sarjaa. Ja Juve oli mitä ilmeisimmin pahoissa vaikeuksissa Milania vastaan, vaikka on voittanut KAHDEKSAN MESTARUUTTA PUTKEEN, ja on toisena sarjassa. Nyt ei ole mitään syytä vaipua synkkyyteen ja heittää kirvestä kaivoon. Milanilla menee omasta mielestä paremmin kuin pitkään, pitkään aikaan ja suunta näyttää suunnitellulta ja järkevältä.
 31. 1 point
  Heek

  A.C. Milan, Coppa Italia

  En nähnyt peliä, mutta veikkasin Juven voittoa, koska sulamiset ovat tulleet tutuiksi. Onneksi edes tasuri. Näin pilkkuun johtaneen tilanteen nyt jälkeenpäin ja se on ristiriitainen. Jos Calabria olisi pitänyt kätensä hieman lähempänä vartaloa... No, päätös ei muuksi enää muutu, mutta kyllä tässä vähän super-Juven suosiminen haisee. Vastaavanlaisia tilanteita on käsitelty Italian jalkapallossa, ja ehkäpä jollekin toiselle joukkueelle ei olisi vihelletty pilkkua. Sellainen epäilys tästä valitettavasti jää, että Juvea taas nuoleskellaan, koska he ovat niin suuri ja mahtava. Ja Ronaldo vielä! Ronaldolle kuuluu aina pilkku.
 32. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Pessimisti ei pety Piolin miehistö: Maalivahdit: Begović, A. Donnarumma, G. Donnarumma Puolustajat: Calabria, Gabbia, Hernández, Kjær, Laxalt, Musacchio, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Bennacer, Bonaventura, Brescianini, Çalhanoğlu, Kessie, Paquetá, Saelemaekers Hyökkääjät: Castillejo, Ibrahimović, Leão, Maldini, Rebić La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Italian Football TV:n ennakoimat avauskokoonpanot: Niin ja onhan tämä kahden kovan karjun taisto:
 33. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Heti alkuun pakelle muistutus: Milan pelaa torstaina Juvea vastaan ja Inter pelaa Napolia vastaa keskiviikkona..Ja siis kyseessä on 2-osaiset välierät, joista seuraavat osat pelataan kuukauden päästä. Huominen peli pelataan San Sirolla klo 21.45 Suomen aikaa. Juvesta voisi kirjoittaa, vaikka mitä. Tällä kertaan lainaan vain Tuomas Virkkusen kirjoitusta marraskuun lopusta: ”Ottamatta mitään pois kahdeksasta peräkkäisestä scudetosta (Serie A:n mestaruus), jokainen italofutista seurannut tietää, että varsinkin viimeiset pari mestaruutta ovat tulleet Juvelle automaattisesti Serie A:n surkean tason vuoksi, ei niinkään Juven hyvyyden takia. Siksipä tälle kaudelle oli pitkästä aikaa mielenkiintoiset lähtökohdat kauteen, koska Maurizio Sarri on valmentaja, joka ei sovi periaatteessa ollenkaan Juventuksen ideologiaan. Miksikö? Siksi, että Juventus kautta historian on tehty voittajista, ei niinkään "kauniin pelin" -ideologiasta. Sarri taas on uransa aikana voittanut tasan yhden palkinnon, mutta tuhansia ja tuhansia sydämiä ympäri maailman kauniilla pelillään. Tämän vuoksi juventinot ovat odotelleet täysin uutta aikakautta Torinossa. Sellaista, mihin nivoutuisi yhteen Juventukselle niin ominainen voittaminen ja kaunis peli. Kautta on pelattu nyt noin neljä kuukautta ja voidaan todeta, että vain toinen edellä mainituista asioista on toteutunut.” Minusta Virkkunen on asian ytimessä. Sarripallo on todella radikaali muutos, joka ottaa aikaa. Milan oli samanlaisessa muutoksessa syksyllä ja mites kävi.. Piolin kommentit: “The Coppa Italia is important for all prestigious clubs, as they all want to do well in this tournament. We have done well to reach the semi-finals, but that is not sufficient. We want to go all the way. The first leg will be very important to give us an advantage going into the decider. We must remain concentrated, sharp and with a better technical performance than with Inter.” That 4-2 defeat in the Derby della Madonnina cranked up the pressure on Pioli and Milan, as they threw away a 2-0 lead in the second half. “It was a heavy defeat considering the way it came about and the situations that were wrapped up in that fixture. It hurt us to lose a derby like that, but immediately playing another very important match against Juventus can only help us to shake that off. “We have the quality to cause Juventus problems and facing them is the best situation we could’ve asked for after the derby. We are up against the best team in Italy and one of the best in Europe. It’s an opportunity to prove we’re on their level. “There were so many positives in the first half of the derby and we showed that we are really getting close to that level of the very strong teams, so that ought to give us more belief in ourselves.” Pioli was also asked about the on-going reports that Milan are looking for his replacement, with names from Marcelino to Max Allegri and Ralf Rangnick for next season. “I am not interested. We have so many games to play and objectives to achieve, so my future is not a priority.” Juventuksen valmentajan Maurizio Sarrin kommentit: Meeting Milan “Milan have improved a lot in this period. They come into the game off the back of the derby in which they played well. It will be a difficult game.” On the team “This team is training well, with intensity and application. The level of training has been elevated and the group has made themselves available. One works well at Juve: from the structures, to interpersonal rapports and the environment. There is depth in the team which allowed for multiple formations that can be selected when needed.” Meeting with the president “I see the President often and every now and then we go out for dinner. It was something that was already planned. It is normal that my work is always under scrutiny. We are in February and we are fighting for every competition, which is in line with the initial goals. It is clear that we come from a bad game, but with external rather than internal repercussions.” The players “Miralem Pjanic had a great start to the season, and I am convinced that he will return to being decisive again. Cristiano Ronaldo said to me that he is doing well right now. With him, we evaluate game by game. Chiellini’s road to recovery looks good. He needs to do a few more tests like he did this morning. Aaron Ramsey is growing both in his physical condition and with his confidence. It was not easy for him to adapt, coming from the Premier League and from a bad injury. A.C. Milan - Juventus F.C. Milanin miehistöä ei ole julkaistu. Juventuksen valmentajan Maurizio Sarrin miehistö: Maalivahdit: 1. Szczesny, 31. Pinsoglio, 77. Buffon Puolustajat: 2. De Sciglio, 4. De Ligt, 12. Alex Sandro, 13. Danilo, 19. Bonucci, 24. Rugani, 41. Coccolo, 42. Wesley Keskikenttäpelaajat: 5. Pjanic, 8. Ramsey, 14. Matuidi, 25. Rabiot, 30. Bentancur Hyökkääjät: 7. Ronaldo, 10. Dybala, 16. Cuadrado, 21. Higuain, 35. Olivieri Tuttosport ennakoi, että Pioli on siirtynyt 4-2-3-1:een: Ibrahimović Rebić Calhanoglu Castillejo Bennacer Kessié Theo Romagnoli Kjær Calabria G. Donnarumma Skyn ennakoima Juven avauskokoonpano: Milan on petrannut syksyn sarjakohtaamisesta, mutta vaikka en ole Juven touhuja kovin tarkkaan seurannut, niin väittäisin, että myös Sarrin Juve on kehittynyt niistä päivistä. Mutta Juve ei ole silti mikään voittokone, joka vierii voitosta voittoon. Juve on kompastellut sarjassa välillä heikkojakin vastustajia vastaan. Freesupertips.co.uk ehdottaa Juven 1-2 vierasvoittoa. Toivotaan Juvelle huonoa päivää ja Milanille hyvää päivää, niin ratkaisu siirtyisi Torinon peliin. Katellaan, miten käy.. Peli tulee klo 21.25 TV2:sta tai Areenasta.
 34. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Ja Marcelinhon agentti kertoo, ettei Maldini ole koskaan ollut yhteydessä kumpaankaan heistä. Toivottavasti agentti puhuu totta.
 35. 1 point
  pake

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Päivänselvä paitsiohan tuo on. Ei mitään tulkinnanvaraa jätä. Siellä se Alexis on monen maalintekoon kelpaavan ruumiinosan kanssa Contin kantapäätä edellä. Mutta edelleen... Minkäs teet?
 36. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Lehti: AC Milan vaihtamassa jälleen päävalmentajaa? – Saksalaisluotsi kiisti huhut viime kuussa Ralf Rangnick on siirtymässä ensi kesänä AC Milanin päävalmentajaksi, kertoo Bild. Saksalaislehden mukaan Rangnick, 61, ottaisi Milanissa itselleen myös urheilutoimenjohtajan tehtävät ja saisi siten täyden vastuun pelaajasiirroista. Hän on aiemmin toiminut vastaavissa rooleissa RB Leipzigissa. Viime kuussa Rangnick kiisti itse huhut, jotka olivat viemässä häntä Milaniin, mutta Bildin mukaan hänen ja italialaisseuran neuvottelut ovat edenneet pitkälle. – En ole ikinä ollut yhteydessä Milaniin, kommentoi Rangnick Calciomercaton haastattelussa. – Ihailin Rossoneria urani alussa. Silloin oltiin 1980-luvulla ja Arrigo Sacchi rakensi joukkueen, joka dominoi eurooppalaista jalkapalloa pitkään. – He pelasivat juuri sellaista jalkapalloa, jota minä rakastan. He olivat luultavasti sellainen joukkue ja valmentaja, jotka ovat vaikuttaneet eniten minun urani kehitykseen. Tällä hetkellä Rangnick työskentelee Red Bull -energiajuomayhtiön urheilu- ja jalkapallotoiminnan kehitysjohtajana. – Olen tyytyväinen nykyiseen rooliini, mutta jalkapallossa ei voi koskaan sanoa ei koskaan. Olen tarpeeksi nuori palatakseni valmentamaan. Milania on lokakuusta lähtien luotsannut Stefano Pioli, jonka edeltäjä Marco Giampaolo sai kenkää vain seitsemän pelin jälkeen. Rossoneri on Serie A:ssa kahdeksantena.
 37. 1 point
  Samaa mieltä. Verona paukutti pari kertaa tolppaan ja sen lisäksi pari muutakin hyvää paikkaa, mukaan lukien Milanin pelaajien oman maalin yritykset. Mutta myös Milanilla oli paljon paikkoja, mutta useimmat oli ihan onnettomia yrityksiä. Silti siellä oli mahdollisuus tehdä tarvittavat maalit. No, siinä mielessä pelin lopputulos oli aika oikea. Kysymykseen, että pelasiko Milan huonosti, niin vastaus on kyllä ja ei. Yksikään pelaaja ei pelannut huonosti, mutta joukkueena pelaaminen oli välistä äärettömän typerää. Se näkyi lopussa. Silloin olisi pitänyt rauhassa pitää palloa ja pitää kenttä leveänä ja juoksuttaa veronalaisia, mutta mitä tehtiin. Yritettiin keskeltä nopesti ja melkein aina epäonnistuen. Ja kun pallo oli laidassa, niin sieltä onnettomia kesoja keskelle. No, lopputuloksen voikin lukea tulostaululta. Pelin tilastot. Pelin MotM on taas helppo ja vaikea tehtävä. Pelin oikea MotM on tietty taas kerran Donnarumma, joka pelasti edes sen pisteen. Mutta nostetaas myös pari debyyttiä. Ensimmänen on siirtoikkunassa tullut belgi, jota kutsun tästä eteenpäin Saleksi ja 3. sukupolven Maldini, 18 vuotias Daniel. SempreMilanin ja Offsiden arviot. Piolin kommentit: “We suffered justly, because we conceded six shots on goal to Verona and we should’ve been more careful. “The regret is that we did not immediately take the lead when we had a sensational opportunity in the first half. “We didn’t have any sharpness when we had the numerical advantage in the second half. It’s too bad that we couldn’t have won even in a moment of difficulty, as we are missing so many players and Tuesday’s efforts [in the Coppa Italia] made themselves felt.” Milan struggled without the experience of Zlatan Ibrahimovic, and Pioli hopes to have him back for the Milan derby. “I hope we can have him back for the derby. He had calf fatigue at the beginning of the week, and then he had the flu. “There is an excellent chance that he will make the game against Inter.” Daniel Maldini, son of Paolo, made his Milan debut with several minutes remaining, continuing the lineage of a Maldini in the Rossoneri shirt. “The boy has quality, he has talent, and clearly talent alone isn’t enough. I hoped that maybe he could have had the ball.” Pelin highlightsit: Ensi sunnuntaina sitten derby Inteia vastaan. Jotenkin nyt ei ole ihan hirveet odotukset. Niin ja Danielilla on aika isot saappaat. Voi olla, ettei koskaan pysty niitä täyttää..
 38. 1 point
  Kyllähän loukkaantuneita on mutta kun yksi hyökkääjä on lasaretissa niin tehot nolla, näin se huippuseurassa ei voisi vain yksinkertaisesti olla. Ja syy löytyy sepistä johtoportaassa jotka munasivat viime kesän siirtoikkunan.
 39. 1 point
  tractor girl

  Siirtohuhut

  Iltalehti jatkaa... – Olemme tyrmänneet 100 miljoonan punnan tarjouksen Teemusta. Ei mitään mahdollisuuksia, Norwich-manageri Daniel Farke hymyili. Uskoo ken haluaa.
 40. 1 point
  Tasanteen tietäjä

  Siirtohuhut

  Taitaa jälleen ikioman iltapaskamme "urheilutoimittajat" vetää näitä Pukki uutisia hatustaan klikkausten toivossa. Ratkaisuvoimaisen hyökkääjän United tarvitsee Rassen ollessa saikulla ja sellainen toivottavasti saadaan ennen deadlinea. Kaikella kunnioituksella Pukkia kohtaan, Norwich on hänelle kaikin puolin sopivan kokoluokan seura.
 41. 1 point
  20Legend

  Ajatuksia tästä kaudesta

 42. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Ja tällainen pieni huhu talouslehti Forbesista! ‘AC Milan, a historically significant soccer/football team in Italy, is in agreement with, and soon, will be owned by the most significant luxury conglomerate in the world, LVMH,’
 43. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Siirtoasiaa: Milan on hankkinut Anderlechtista belgialaisen oikean laidan pelaajan, jota kutsun tästä lähtien "Sälämeikkeriksi". Kyseessä siis Alexis Saelemaekers. Vaikea nimi hahmottaa. En tiedä pelaajasta mitään muuta kuin että pelaa Belgian U-21 maajoukkueessa ja että kykenee pelaamaan suunnilleen jokaista pelipaikkaa oikealla laidalla. Jonkinlainen sveitsiläinen linkkuveitsi "Suson korvaajaksi". Lisäksi Milan on hankkinut yhdysvaltalaisen vasemman laitapakin Wiganista 10 miljoonalla – eli ei mikään hupiostos. Kyseessä pelaaja nimeltä Antonee Robinson. Robinsonista tulee Theon varamies, ja on pelaajaprofiililtaan hyvin samanlainen, voimakkaasti nouseva vasen pakki. Tässä hyvä ja avartava artikkeli siirrosta.
 44. 1 point
  Crisu7

  Siirtohuhut

  Totta. Kuka tietää vaikka faksikone iskee takaisin 🤣
 45. 1 point
  pake

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Hertha Berlin tarjonnut Piatekista 27M€ + bonukset ja huhujen mukaan Milan on tarttumassa tarjoukseen. Noista Spurs-vaihdoista lienee turha muutenkaan keskustella kun Milan ei ole niihin alunperinkään ollut milläänlailla lähtemässä. Palataan vielä edellisiin kommentteihin. Zlatan on missannut 2-3 10000 euron paikkaa. Sellaisia paikkoja, ettei edes Matrin tai Borinin tasoiselle maalinsylkijälle anneta anteeksi missausta. Zlatanille se kuitenkin suotaneen vielä 2kk pelaamattomuuden vuoksi. Tuossa iässä parin kuukauden tauko tuntuu ikuisuudelta (trust me, I know...). Mutta aikansa kutakin ja jos ensi pelin jälkeen vielä Ibra haaskaa tuon kaliiberin maalipaikan, alkaa enemmän vaikuttaa siltä, että tämä Milan-starojen "kotiinpalukirous" on Zlataniakin vahvempi, sillä kuukausi vaihtuu pian ja kyllä se pelituntuma pitäisi kuukaudessa saada omalle tasolleen. Aika näyttää palaako Zlatan kylmänviileäksi viimeistelijäksi vai tuleeko näistä karmeista misseistä jokapäiväistä tuubaa. Otetaan vielä sen verran Calha-hehkutuksista pois, että tasoitusmaali olisi painunut perinteisesti suoraan maagisen pelin pelanneen Sirigun syliin, jollei Torino-pakki olisi tunkenut jalkaansa väliin ja ohjannut pallon Sirigun tavoittamattomiin. Mutta onneksi näin. Toisesta maalista en sano muuta kuin, että lähtipä vihaisesti ja kerrankin sinne minne pitikin - jopa ilman muiden avustusta.
 46. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Milan yrittää ilmeisesti tosissaan hankkia Benfican nuorta portugalilaista keskikenttäpelaajaa Florentino Luisia. Aluksi ohitin tämän huhun olankohautuksella, mutta niiden sitkeyden vuoksi päätin vähän tonkia, että mikä homma. Kyseessä on siis kookas, mutta liukasliikkeinen ja taitava puolustava keskikenttäpelaaja. Videopätkien perusteella Florentinon pelityylistä tuli mieleen ensimmäisenä Real Madridin Casemiro tai Barcelonan Sergio Busquets. Miksei myös Gattuso. Erinomainen lukemaan peliä ja rikkomaan vastustajan hyökkäyksiä, jonka jälkeen hän kykenee tekemään selkeästi peliä edistävän syötön. Ei jää kuhnimaan pallon kanssa. Tässä melko kattava analyysi kiinnostuneille. Eli jos Milan tosissaan on Florentinon perässä niin uskon tämän tarkoittavan kahta asiaa. 1. Bennacerille halutaan puolustavampi, pallollinen pari keskikentän keskustaan. Kieltämättä tämä duo tuo ajatuksen tasolla veden kielelle. Bennacer saisi hieman vapaammat kädet mennä ylöspäin, koska selusta on turvattu. Florentino on todella lahjakas riistämään palloja, jotka hän myös osaisi pelata nopeasti "registana" toimivalle Bennacerille. 2. Florentino on Leaon portugalilainen ikätoveri ja maajoukkuekaveri. Tämä edistäisi oletettavasti molemman nuoren futaajan sopeutumista elämään Milanossa. Jos tämä hypoteesi pitäisi paikkansa, silloin Milan vaikuttaa panostavan tosissaan myös Leaoon (olettaen, että Ibrahimovic tuotiin osittain myös hänen mentorikseen).
 47. 1 point
  Heek

  Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Rebic on uskomattomassa vireessä nyt. Pelaa itselleen isoa roolia Milaniin pitkäksi aikaa. Nälkää ja halua näyttää kaikille mikä hän on miehiään, ja hänhän on kova pelimies. Aivan kuten me täällä foorumilla ollaan uskottukin. Kyllä näillä näytöillä jo yksi Nocerino pestään! Kaikki kunnia hänelle silti.
 48. 1 point
  Heek

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Kyllä se harmittaa, kun jollekin pelaajalle buuataan. Itse en koskaan viheltäisi omille pelaajille. Kyllähän Piatek yrittää parhaansa, uskon niin. Mutta Piatek on silti yössä. Kyllä hänelle palloakin tarjottiin, mutta hän itse vaeltelee myös pelin ulkopuolella. Näkyy merkkejä yliyrittämisestä; on niin kova nälkä onnistua, että alkaa hakea tilanteita "väärin" eli omille vahvuuksille sopimattomaan tyyliin ja sopimattomista paikoista. Pake on oikeassa siinä, että Piatek osaa tehdä maaleja, mutta ei hanat voi kuivua kokonaan. Nykykunnossaan Piatek ei ole edes uhka vastustajan maalilla. Piolin täytyisi nyt istua Piatekin kanssa alas ja jutella, käydä perusasiat läpi, valaa uskoa omaan tekemiseen. "Katso Piatek kaikki viime kauden maalisi videolta. Miksi teit ne maalit? Katso mitä niissä tilanteissa tapahtuu, katso millaisista tilanteista ne syntyivät. Ja sitten alat tehdä juuri niitä asioita."
 49. 1 point
  Heek

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Ai, ai, makea voitto! Olipa myös mahtava katsoa Yle Areenasta. Kiva, että näyttivät. Kannatti suolata vähän toisessa ketjussa muutamia pelaajia niin johan alkoi tapahtua. Kuten olen sanonut monta kertaa: Hakanin taidoissa ei ole vikaa vaan henkisessä puolessa, joka on näkynyt väkisin puskemisena ja yliyrittämisenä, joka puolestaan on saanut hänen koko pelinsä takalukkoon. Nyt taisi aueta jokin solmu! Kaksi komeaa ja äärimmäisen tärkeää maalia. Tasoitus ajassa 90+1! Nähtiinpä vähän sitä hyvää potkutekniikkaakin, erityisesti lisäaikaosumassa; kovasta vauhdista, vaikeasta kulmasta ja huonommalla jalalla, mutta silti kova ja tarkka pommi takanurkkaan. PUOLUSTUS Peli ei missään nimessä ollut helppo. Torino laittoi tosissaan kampoihin ja onnistui kovalla prosentilla harvoista paikoistaan. Milanin puolustus on nyt vähän heikkoa tekemistä. Ensimmäisessä maalissa topparipari Kjaer - Romagnoli höntyili ja Donnarumma oli voimaton 1 vs 1 -tilanteessa, josta Bremer sijoitti maltilla. Toisessa Torinon maalissa Conti päästi keskityksen maalille laidaltaan luvattoman helposti – ja se olikin Ainalta täydellinen keskitys, johon kahden maalin mies Bremer juoksi hienosti. KESKIKENTTÄ Bennacer oli jälleen helvetin hyvä. Voitti kamppailuja, toi nopeasti palloa ylöspäin ja syötti fiksusti. Mahtava hankinta kertakaikkiaan. Hänen ympärilleen Milan voi rakentaa keskikenttää pitkälle tulevaisuuteen. Krunic tuki vierellä hyvin. HYÖKKÄYS Rebic! Piolin täytyy miettiä jokaisessa pelissä, miten Rebic otetaan mukaan, niin liekissä kroaatti on tällä hetkellä. Tässä pelissä minua oikeastaan häikäisi Rebicin taituruus pallollisena. Todella pehmeä kosketus ja varmuus pallon kanssa vaikka vauhtia olisi tuhat ja sata. Alkukauden kankeus on muisto vain ja nyt näemme sitä, mihin Rebic pystyy ja se on juuri sitä, mitä Milanin pelistä on puuttunut: rohkeutta, määrätietoisuutta ja halua – ei, paremminkin himoa – tehdä maaleja. Piatek oli tässäkin pelissä hajuton, väritön ja mauton. Välillä piti aivan tarkistaa, että onko puolalainen edes kentällä. En osaa sanoa, mistä Piatekin ongelmat johtuvat, mutta hän on pahasti kadottanut dynaamisuuteensa. Ibrahimovic tuhlasi pari tuhannen taalan paikkaa, joten oli huikeaa, että lisäajalla ruotsalainen jättiläinen viimein osui. Aiempi vakavuus vaihtui onnistumisen iloon. Tärkeä maali henkilökohtaisesti ja myös koko joukkueelle, koska nuori Milan tarvitsee nyt Ibrahimovicia henkisesti parhaimmillaan. Kun Ibra uskoo itseensä, se usko leviää muihinkin ja he ottavat mallia ja alkavat uskoa itseensä. Mitäs muuta? Pioli teki oikeita vaihtoja oikeaan aikaan. Hyvä Pioli! Hän alkaa selkeästi hahmottaa eri pelaajien vahvuuksia paremmin ja osaa hyödyntää niitä.
 50. 1 point
  pake

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Olipahan peli! Sekä Castillejo että Rebic olivat täysin pitelemättömiä ja myös Hernandez pommitti vasenta laitaa pitkin erinomaisesti. Vaikka Calhanoglu osuikin kahdesti, niin oma valintani ottelun parhaaksi on Rebic - etenkin jos alla olevat täysin käsittämättömät statsit pitävät paikkaansa: 1 epäonnistunut syöttö 100 minuutin aikana?! YKSI?!!! Käsittämätöntä statistiikkaa ja hyvin vaikea uskoa niiden olevan totta. Mutta vaikkei olisikaan, oli Rebic aivan ilmiliekeissä ja teki kentällä mitä halusi. Jopa maalinkin, joka valitettavasti hylättiin. Noh, voittoputki jatkuu, pelaajat (jopa Calhanoglu) taistelivat leijonan lailla, nousu lisäajalla tasoihin ja lopulta voittoon ja monelta pelaajalta erinomaista tekemistä. Varmasti antaa lisää voimia tuleviin koitoksiin. Sitä tarvitaankin, sillä Verona-pelin jälkeen onkin vastassa Inter ja Coppa Italiassa Juve. Tämän voittoputken seurauksena noihin peleihin ei ehkä tarvitsekaan lähteä 0-5 tappioon valmiiksi asennoituneena. EDIT: Harmitti taas Piatekin puolesta kun "fanit" vihelsivät polskin tullessa vaihtoon. Ei tullut tarjoilua eikä Piatek kykene tarjoamaan muuta kuin maaleja - ja ilman tarjoilua ei niitäkään. Mutta olipahan taas hieno fiilis kun Kuningas-Zlatan iski pallon reppuun.
×