Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/22/2019 in Posts

 1. 7 points
  Needles

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Tuossapa se ydin on. Oikeastaan tässä vaiheessa alkaa olla se ja sama, mitä nimiä selässä lukee. Hyvänä tavoitteena Unitedille voisi olla jo se, että ensimmäisessä pelissä kentälle marssii 11 pelaajaa, jotka haluavat antaa 100% logolle. Ei vaatemallistolle, ei hajuvesimerkille, eikä tilinauhalle. Kyllä kannattajat ja yhteistyökummanitkin sen ymmärtävät, jos rakennetaan rauhassa sijoilla 4-8 pari vuotta, kunhan suunnitelma on kaikille selkeä ja johdonmukainen. Oikotietä onneen ei ole. Sitä haettiin maksamalla isoja rahoja mm. kolmekymppisistä Maticista ja Sanchezista. Ja missä ollaan nyt? Syvällä paskassa. Omistajista ja Woodwardista en jaksa edes enempää sanoa. Saudit ovat tuoneet Cityyn yli miljardin, meidän omistajat ovat vieneet seurasta saman verran. Lyhyelläkin matikalla erotus on aikamoinen. Lisäksi naruja pitelee käsissään ex-kirjanpitäjä ja sijoituspankkiiri, joka tuntuu lähinnä mehustelevan toimistossaan Sanchezin paitamyyntejä ja laskeskelevan seuran Facebook-tykkäyksiä. Mites se sanoikaan Kloppolle aikanaan, "aikuisten Disneyland"? Hyi saatana. Unitedin urheilujohto on pakko saada kuntoon nyt kesällä, siis aivan pakko. Muuten kohta on OGS kortistossa, hommataan taas aivan erityylinen valmentaja ja sama rumba alkaa alusta.
 2. 6 points
  20Legend

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Tärkeä avautuminen Garyltä yllä, vaikka sisälsi enimmäkseen jo todettuja pointteja. Todetaan nyt ne mitkä jäi päällimmäisenä mieleen: - Ei tunne joukkuetta omakseen, TISMALLEEN SAMA itsellä, mulle tuottaa vaikeuksia nimetä yksikin pelaaja joukkueesta, josta olisin harmissani jos päästetään menemään. Herrera kyllä, Shaw ja DDG jos oikein pinnistelee. Missä uudet Rafaelit, Nanit, ja Evrat? Tuo on joukkue, josta olen välittänyt VÄHITEN koko Unitedin kannattamiseni aikana. Se on aika paljon se. - Ilmapiirin puhdistaminen pukuhuoneessa. Jos se tarkoittaa Pogban, Sanchezin ja Lingardin kaltaisten pelaajien ulostamista, so be it. Välinpitämättömyys pukuhuoneessa heijastuu kentälle. Tuolla on kiistatta pelaajia jotka eivät halua sitoutua sataprosenttisesti Unitedille, sen sijaan omat vaatemallistot ja somestatus kiinnostavat enemmän. - Jalkapallopuolen rakentaminen seuran ylemmille portaille. Parhaat ihmiset johtamaan uusia vakansseja, eikä vähillä meriiteillä toimivat ex-pelaajat tai apuvalmentajat. Tää tiedetään jo, mutta Unitedissa ei haluta ottaa opiksi muualta vaan eletään menneessä maailmassa kuten AC Milan tekee ja Liverpool teki aiemmin. Ehkä kulisseissa tapahtuu, ehkä ei, mutta tällä hetkellä tiedetään vain, että Mike Phelanille on tarjottu paikkaa technical directorin rooliin "" - Edelliseen viitaten, United on palkannut alan parhaita osaajia valmennuspuolelle, silti menestystä ei ole tullut. Ei selkeää linjaa managerivalinnoissa, vaan sinkoilua pelifilosofiasta toiseen. Kannattaisiko silloin managerien sijaan miettiä CEO:n aikaansaannoksia tarkemmin? Olen myös samoilla linjoilla kuin Gaz, eli Glazerien ei tarvitse erottaa omaa suosikkiaan Woodwardia, vaan ohjata jalkapalloilulliset tehtävät toiselle osaavammalle henkilölle. Turhauttavaa tässä on se, että ellei mitään rakenteellisia muutoksia tapahdu, Woodward ja Glazerit voivat aina vierittää syyn menestymättömyydestä edellisen managerin niskoille. - Kuka vastaa tulevan kesän siirtohankinnoista? Woodward? Pääskoutti 1/2/3/4? OGS? Phelan? Jos seuran asioista kuitenkin vielä suhteellisen hyvin kärryillä olevalla G.Nevillellä ei ole asiasta minkäänlaista hajua, ollaan aika heikoilla jäillä. Se mitä nyt ensi sijassa toivon on, että pahimmat mädät omenat siivotaan joukkueesta ja kesällä lähdetään rakentamaan uutta Unitedia. Pelaajille on iskostettava asenteen, laadun, päättäväisyyden ja työnteon merkitystä, ilman niitä United ei ole yhtään mitään. OGS:llä pitää olla kesän jälkeen selkeät myös suuntaviivat sille, millaista pelitapaa halutaan ajaa sisään. Unitedissa kun ollaan niin mielellään hyökkäävää. Jos kesällä tehdään hankintoja niin okei, hyvä, mutta jatkossa hankintojen on sovittava pelitapaan. Pelkään vaan, että Woodward haluaa kesällä Balen 100 miljoonalla mahdollista Pogba lähtöä paikkaamaan, toivottavasti olen väärässä. Olelle on annettava käyttöönsä ne avaimet, joita edellisillä managereilla ei ollut.
 3. 6 points
  Needles

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Toivottavasti Ole aloittaa kesällä sen, mikä olisi pitänyt aloittaa kunnolla jo LVG:n astuessa seuraan. Palkkasoturit ulos ja jalkoja sekä United-sydäntä tilalle. Helppona esimerkkinä Rojo & Darmian ulos ja Tuanzebe & TFM tilalle. Parempi kertarytinä kuin ainainen kitinä. Toki vuorostaan Herreraa ei saisi päästää missään tapauksessa muualle. Seuran henkinen rappio käynnistyi sinä kesänä, kun Welbeck myytiin ja Falcao otettin lainasiirrolla tilalle. Seuraavana kesänä myytiin Rafael ja ostettiin tilalle Darmian. Tämä filosofia kulminoitui sitten ehkäpä historiallisen surkeaan Sanchez-sopimukseen ja Fred-kauppaan. Aikamoisen ihmeen vaatii, jos kukaan chileläistä enää haluaa edes ilmaiseksi.
 4. 5 points
  tractor girl

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Ole sai käsiinsä sen saman paskan porukan mitä on jo pari kautta haukuttu tällä foorumilla. Romuluinen Romelu silkinhienolla kosketuksella, Rashford nuoruuden innolla todella vaihtelevasti pelaten, Martial joka seisoo rukkaset kädessä sivurajalla tympiintyneen näköisenä. Siihen pulkkamestarit Rojo ja Bailly joiden pelatessa saa olla aina paskat housussa milloin punakortti tulee. Topparit on jo tiedetty pari vuotta mitä sorttia ja laatua, lasinilkkoja ja onnettomia pelinavaajia. Keskikentän iso P, joka driblaa silloin kuin haluaa ja ottaa selällään aurinkoa silloin kun ei huvita, siihen hidas Matic, nuori McTomi, ketä niitä onkaan. Ja huippuna Daven huonoin kausi; MM- kisoista lähtien tupeltanut. ( ei olisi monta pinnaa tarvinnut pelastaa niin??) Norski sai upean startin ja fanit rupesi punaisilla laseilla katsottuna kuvittelemaan että näistä meidän pelaajista tuli yhdessä kahdessa yössä maailmanluokan pelaajia. Tässä häviöputkessa vastassa oli kuitenkin 2 x Barca!!! ( Haloo), Arsenal, City ja Chelsea jotka kuuluu kärkikuusikkoon, Wolves kovakuntoinen porukka joka on kyykyttänyt tällä kaudella vähän kaikkia ym.ym. Pariisin kaataminen oli jo ihme tällä helvetin huonolla ja vaivaisella kakkosmiehistöllä mutta kukas sen huomas!! Nyt Olen pitäisi saada aikaa/rauhaa/rahaa rakentaa porukka uusiksi, kehittää Manulle sopiva pelityyli ja saada pelaajat siihen sopeutumaan. Ei onnistu yhdessä enkä usko että kahdessa vuodessakaan. Porukka on iältään sellaista että nuorennusta tulee ja lisäksi tosiaan flopit /sopimattomat ulos. Ei nyt eletä enää Sir Alexin aikoja että mennään trophysta trophyyn, muillakin seuroilla on taitoa, rahaa ja peli muuttuu ja elää. Nyt kyykätään vuosi ja kaksi ja rakennetaan joukkue jolla sitten pärjätään. Näin teki esim. pool. Joukkueen rakentaminen mieleiseen pelityyliin ei ole hätäisen hommaa. Jos joka vuosi tai joka toinen potkitaan valmentaja ulos tästä ei tule lasta eikä paskaa. Hätäisimmät ovat jo OGS:ää potkimassa ulos. Katsokaas Hotspursia, ei se Pochellakaan ole helppoa vaikka on Lloris, Verthongen, Mc Guire, Alli ja Kane kentällä. Maltetaans vähän niin kyllä se sieltä pytty tulee!!! Manu forever
 5. 4 points
  ippe

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Gary Neville puhuu omaan korvaan aika fiksuja juttuja nyky-Unitedissa noissa SkySportsin jalkapallolähetyksissä. Hänen pääpointtinsa on se, että United on huonosti johdettu ja epäorganisoitunut seura. Neville on monesti sanonut, että pelaajiston lisäksi myös toimistoon tarvitaan alan parhaat osaajat ja tällä saralla United jää jälkeen muista kärkijoukkueista. Pelaajahankintapuolella on hänen mukaansa edelleen Moyesin, Van Gaalin ja Mourinhon tuomia kavereita töissä eikä siellä aina tunnu olevan yhteistä mielipidettä ja suuntaa siitä mihin suuntaan laivaa tulisi ohjata. Ed Woodward saa myös paljon runtua ja Nevillen kuten monen muunkin United fanin mukaan hänen paikkansa on neuvottelemassa yhteistyösopimuksia yms. eikä hänellä pitäisi olla asiaa urheilulliseen puoleen. Nevillen mukaan Unitedilla on aika pitkä tie kuljettavanaan ennen kuin voidaan taas puhua mestaruudesta haastavasta joukkueesta ja olen samaa mieltä. Unitedin kannattaa ensin hoitaa siellä taustalla kaikki asiat kuntoon ennen kuin aletaan polttelemaan rahaa siirtomarkkinoilla. En ole hirveästi jaksanut Unitedin pelejä katsoa, mutta juttujen mukaan vähän hengetöntä menoa on ollut eikä pelaajia kiinnosta pelata seuralle. Oven pitäisi siis käydä ihan huolella ulospäin pelaajistossakin ja jos siellä on muodostunut kuppikuntia yms. kuten herpati nosti esiin niin siinä on sitten setvimistä. Itse näyttäisin kylmästi ovea jokaiselle pelaajalle, jota ei kiinnosta seuran värien kantaminen. Oli kyseessä sitten Paul Pogba, Lee Grant tai kuka tahansa siltä väliltä. Ei se kuitenkaan ole puhtaasti kiinni pelaajan absoluuttisesta tasosta ja nimestä selässä, että miten se homma toimii. Hyvin kasattu yhtenäinen joukkue on kenties hieman nimettömänäkin vahvempi kuin joukkue palkkasotureita, jotka pelaavat kentällä vain itselleen. Sanon kokemuksella, sillä Liverpoolin keskikentällä ovat viilettäneet Hendersonin, Milnerin ja Wijnaldumin kaltaiset työhevoset, joilta on ihan turha harhautuksia ja näyttäviä yksilösuorituksia odottaa, mutta jokainen pelaaja taistelee viimeiseen saakka ja asettaa omalla tekemisellään laatustantardit muillekin. Unitedilla on siis jonkun verran matkaa tallattavana. Gary Neville ymmärtää tämän, osa kannattajista ymmärtää tämän, mutta ymmärtävätkö organisaatiossa päättävissä asemassa olevat henkilöt saman? Jos ainoa asia, mikä Unitedissa muuttuu ensi kauteen lähdettäessä on joukkueellinen uusia pelaajia niin ei se tulos tästä kaudesta ihan hirveästi parane vaikka sinne jollain ilmeellä naarattaisi Koulibaly, Griezmann yms. Sanotaan nyt vielä se itsestään selvä asia, että ei ole tarkoitus piikitellä Unitedin suuntaan tai mitään sellaista. Poolin muutos alkoi vuosia sitten laittamalla toimisto kuntoon ja City aloitti koko prosessinsa palkkaamalla alan parhaat ihmiset jokaiseen virkaan mitä organisaatiossa oli tarjoolla makkaran pyörittäjästä toimitusjohtajaan.
 6. 4 points
  Kynot

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Pool sitä ja city tätä, itkeminen ja vertaaminen muihin seuroihin tääl osataan. Suurimmassa osassa crisun viestiessä mainitaan pool taval tai toisel. Toivon et Manun toimistolla ajatusmaailma ei oo sellanen et mitä muut tekee, että juostaan perässä, vaan et siel ajateltas omaa juttua. Muistellaa nyt vaikka Poolia missä ne oli muutama vuosi sitten. Tää peli on monesti pienistä asioista kiinni, ei se matka välttämättä oo niin pitkä miltä se päälleppäin näyttää, annetaan sille Olelle nyt se sauma ja kitistään sit ens vuonna jos suunta ei muutu.
 7. 4 points
  Nuoria nälkäisiä pelaajia sisään, ja kylläiset tähdet ulos. Nyt kannattaa alkaa rakentaa uutta nuorta MANUa, jolla on intohimo pelata seuran puolesta. Pepseillä ei pikavoittoja tipu, vaan vihdoinkin on aika alkaa määrätietoinen pitäjänteinen työ. Palataan sinne vanhoille perustuksille, jotka Ole tiimeineen tuntee. Kova vaatimustaso ja työ. Intohimo voittaa seuran väreille. Moun perintö; hengetön nippu, johon Ole sai puhallettua vähäksi aikaa elämää. Nyt kun panokset on ohi, ja 4. sija ei sytytä ollaan palattu samaan kuin viime syksynä. Kunhan pelaillaan.
 8. 3 points
  Onhan 16 maalia ja 11 syöttöä kova lukema keskikenttä mieheltä. Ei käy kiistäminen. Toki osa maaleista rangaistuspotkuista. Vastapainona tehoille velttoilua ja huonon asenteen levittämistä ympärilleen. Myös otteet kentällä heilahtelivat mielialojen mukaan. Huikeita suorituksia ja välillä jotain päinvastaista. Shearer kritisoi 2. maalin tilannetta, joissa P ei viitsinyt seurata omaa miestään, vaan jäi himmailemaan. Omasta mielestäni kaveri on enemmän taakka. Menttaalipuoli ei riitä joukkueen johtamiseen kentällä. Siksi Sir A kaverin päästi aikanaan Juveen. Mielummin olisin pitänyt Herreran, joka ei ollut kentän taitavin kaveri, mutta esimerkillisin taistelija, joka hoiti ruutunsa pyytteettömästi.
 9. 2 points
  Torres9

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Saako olla eri mieltä. Nyky-Poolilla nimenomaan on uskottavuutta siirtomarkkinoilla. Joukkue pelaa hienoa peliä, peräsimessä on yksi maailman parhaita managereita ja seurassa on jo maailmanluokan pelaajia entuudestaan. Lisäksi kaksi kertaa peräkkäin UCL-finaalissa ja haastaan tosissaan liigamestaruudesta. Muistetaan vielä se, että Poolin pistemäärällä olisi voittanut muissa liigoissa mestaruuden, jopa ylivoimaisesti ja aikaisempina vuosina myös Valioliigassa (pl. Viime ja tämä kausi). No panic!
 10. 2 points
  RedDevilKarra

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Toistan vähän itseäni ja asiahan ei mulle kuulu, mutta ettäkö Poolin kausi olisi katastrofi ilman ML-pokaalia? Joillakin taitaa olla odotukset ja vaatimukset pikkasen liian korkealla. En myöskään millään usko Poolin pelaajien olevan tyytyväisempiä jos sattuisivat voittamaan jonkun kotimaisen cupin jos liigassa samalla putoaisivat mestaruustaistelussa jo aikaisessa vaiheessa. Pelityylillä esim. on paljon suurempi merkitys pelaajien viihtyvyyteen kuin sillä tuleeko pokaali vai ei. Mourinhon United on siitä hyvä esimerkki, pokaaleja tuli mutta ennalta arvattava ja tylsä pelityyli ei paria kautta pidempään jaksanut pelaajia motivoida.
 11. 2 points
  mts77

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Tai mitä jos annettaisiin vihdoin managerille mahdollisuus rakentaa omaan peli systeemin perustuva joukkue?
 12. 2 points
  mts77

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Mieluummin kannatan joukkuetta jossa sydämellä ja asenteella pelaavia nobodyja kuin löysiä laiskoja pepsejä
 13. 2 points
  JariTre

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Joo-o, ikävähän se on todeta mutta KAUKANA ollaan Poolista tällä hetkellä. Siinä missä heillä on selkeä suunnitelma mitä tehdään yms., niin meillä laiva ajaa karikosta toiseen ilman mitään ohjausta. Surullista, miten tällaiseen tilaan seura on päästetty!
 14. 2 points
  Crisu7

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Sen arvasi nopeasta 1-0 osumasta, ei ole toi porukka tollaseen la ligassa tottunut ja siinö suurin miksi ei ole maailman paras seura. Samalla liver näyttää valitettavasti sen missä manu on, tasuri huddersfieldille ja toinen nappaa 4-0 voiton barcasta. Aika paljon on kirittävää.
 15. 2 points
  pökkelö

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Sir Alex päästi aikanaan PP pois. Siihen oli syynsä ja nyt ollaan nähty miksi. Niitä "peli kulkee" päiviä osuu vain turhan harvaksen ja on mielenilmaisuillaan enempi rasite, kuin johtava pelaaja joukkueelle. Ongelmat ovat olleet nimenomaan pelinrakentelussa. Joitain ensiluokkaisia väläytyksiä lukuunottamatta PP ei ole ollut se joukkueen moottori, joka rakentaa peliä laadukkaasti pelistä toiseen. Hyökkäyspelaaminen pääosin ollut heikkoa juuri tästä syystä. Tämä ongelma on vaivannut Manua jo "ikuisuuden". Scholesin jälkeen uutta pelintekijää ja kivikovaa johtajuutta keskikentällä ei ole nähty. Carrick oli hyvä, mutta pikemminkin tyylikäs pelintekijä / puolustuksen suojaaja, kuin pelin sydän, joka saa muut pelaamaan kapasiteettinsa ylärajoilla. Mistä tuo keskikentän dynamo löytyy? PP fyysiset ominaisuudet riittäisivät, vaan heikkous löytyy henkisesltä puolelta.
 16. 2 points
  kalamies

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Mun mielestä pitäisi nyt antaa OGS:lle rauha rakentaa tulevaisuuden joukkue, jolta ei heti odoteta mitään. Tämmöinen SAFin jälkeinen poukkoilu on perseestä. Sieltä ylimmästä portaasta pitäisi saada siivottua porukkaa pois ja palata perustekemiseen asenteella, aikaa vaatii. Kun tuo valmentajien vaihto ei näytä toimivan, eikä samalla se että ostetaan kalliita pelaajia. Olen seurannut/kannattanut ManUa yli 40 vuotta, nykyinen ManU ei ole se mihin ihastuin. Nuo "rahat heti" jenkit ja muut vastaavat pitäisi saada pihalle ManUsta. Jengiä en koskaan jätä, kyllä kannatan vaikka jotkut paskiaiset yrittää horjuttaa sitä. Ei se glorya ollut 70 luvulla, mutta kivaa seurattavaa, aitoa!
 17. 2 points
  Voipi vituttaa nyt että hätäiltiin jatkopahvin kanssa. Toki niin monta huonoa ratkaisua on jo nähty että ei tämäkään ole yllätys.
 18. 2 points
  Rashford ollu ihan lapanen ja Pogba vois jättää ne kikkailut treeni kentälle. Vitun näyttely poni. Realiin vaa. OGS, mitä on saatu? Alku hypetys ja upee sellanen, mut onko taktisesti kypsä manageri. Ei jatkoon, vaikka sympaattinen ihminen on.
 19. 2 points
  Pelistä lyhyesti. Kentällä oli tällä hetkellä sarjan kaksi huonointa joukkuetta. Manulla monia patalaiskoja äijiä kentällä. Pogba ainut joka yritti ja liikkui muut odottelivat tulisiko pallo jalkaan. Laiskuuden huippu oli Shaw! Täytyy sanoa että manun esitys oli suorastaan hävettävä. OG kumppaneineen yhtä hengetön kuin lauma kentällä. Joukkue ja taustajoukot pomoja myöten ovat kaaoksessa.
 20. 2 points
  Pikemminkin Rosteri ei ole valmistettu Olen työteliäämmälle futikselle. Annetaan mahdollisuus näyttää, ja mieluiten saada pelitapaansa sopivia kavereita joukkueeseen.
 21. 2 points
  Kynot

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Miksi Olen taktista osaamista moititaan ja missä? Mun mielestä OGS on aika hyvin vaihdellut eri variaatioita aloituskokoonpanossa ja yrittänyt vaikuttaa asioihin kesken pelinkin, yksi asia mihin hän ei voi kesken kauden vaikuttaa on pelaajien kunto ja kestävyys. En itse ainakaan näe Olen taktista osaamista mitenkään ongelmana. Vuoden päästä tosin ollaan taas viisaampia mut annetaan nyt kunnon mahdollisuus Olelle.
 22. 2 points
  Nyt kun näyttää siltä että ensi kauden mestareiden liiga jää haaveeksi niin onkin mielenkiintoista nähdä miten se vaikuttaa ensi kauden joukkueen kasaamiseen. Mielestäni nyt olisi tehtävä radikaaleja päätöksiä. On aika käydä rakentamaan tulevien vuosien joukkuetta. Pikavoittoja ei kannata käydä havittelemaan, ei mitään maailmanluokan pelaajia kannata havitellakaan vaan uusia joukkue pelaajilla joilla on tulevaisuus edessään.
 23. 2 points
  Kynot

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Musta vähän tuntuu et pelaajat hyyty OGS:n pelitapaan, kun pohjia ei oltu kunnolla tehty. Kaikki oli jo pari vuotta tottunut tekemään kentällä mahdollisimman vähän Moun alaisuudessa joten kuntopohja tohon prässipeliin ei vaan voinut kestää. Samaa ongelmaahan oli Liverpoolilla Kloppin tultua puikkoihin. Uskon itse, et kun OGS saa rakentaa joukkuettaan tohon kovatemposeeb peliin sopivilla pelaajilla niin tulevaisuus voisi olla ihan valoisa.
 24. 2 points
  AnderH

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Sanon vaan, että omasta mielestä on ihan naurettavaa ja huolestuttavaakin miten vähällä Woodward pääsee mediassa ja fanien keskuudessa, kun tarkastellaan seuran nykytilaa.
 25. 2 points
  20Legend

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Unitedin tilanne on nyt kyllä niin solmussa, että sitä ei yhdellä kokemattomalla norjalaiskoutsilla korjata. Voi olla täysin varma, että seura kamppailee jatkossakin sijoista 4-6, ellei OGS saa kaikkea tarvitsemaansa tukea. Käytännössä joukkueelle on tehtävä perusteellinen remontti, joka olisi valtava haaste myös kenelle tahansa huippumanagerille maailmassa. Miten ihmeessä tällaiseen pystyisi yksinään kaveri, jonka meriitit valmentajan ovat pari Tippeligan voittoa ja Cardiffin pudottaminen sarjasta? DoF:n palkkaaminen, mikä siinä voi kestää näin pitkään? Huhuja jo alkukaudesta, ja Mourinho oli kuulemma isoin este director of footballin palkkaamisen tiellä. OGS:lle ja Mike Phelanille DoF ei ole enää ongelma, päinvastoin, tällaisen henkilön palkkaaminen vähentäisi merkittävästi heidän työtaakkaansa. Näkisin, että seura tarvitsee lähes välttämättä apuja myös ulkopuolelta, sillä seuran sisältä ei yhtään tarpeeksi osaavaa nimeä tule mieleen. Nicky Buttin tai Phelanin mahdollisille nimitykselle vastustajien fanit antavat jo valmiiksi ilkikurista naurua. En keksi muuta syytä viivyttelylle kuin sen, että A) seurajohto, ensisijassa Woodward, pelkää vallan siirtymistä muiden käsiin B ) mennään taas siitä, mistä aita on matalin ja pihistellään ylimääräisissä kuluissa. Olisi äärimmäisen hauskaa olla kärpäsenä katossa ja nähdä kulissien taakse, kun näitä asioita United-johdon palavereissa mietitään. De Gean ja Pogban vire on viime aikoina laskenut kuin lehmän häntä ja väittäisin pelaajien pään olevan jo osittain muualla. On arvoitus, jäävätkö he kesällä seuraan - varsinkin De Gea, joka varmasti miettii kaksi kertaa, kannattaako jäädä enää seuraan sopimuksen päättyessä - ja en itse asiassa juuri nyt olisi niin harmisani, vaikka lähtisivät. Periaatteessa nämä pystyttäisiin ehkä korvaamaan, mutta: väliaikaisesti noin merkittävien pelaajien menetys laskisi taatusti Unitedin tuloskuntoa. Ja onnea vaan yritykselle päästä top4:ään ensi vuonna, jos kesällä uutta maalivahtia ei tule ja syksyllä tolppien välissä on Romero. Ei millään pahalla Romeroa kohtaan, ihan hyvä (vara)maalivahti kyllä, muttei missään nimessä huippuseuran ykkösveskari. Pogban roolin näkisin ennen kaikkea sikäli ongelmallisena, että kaveri ajattelee nyt olevansa kaikkien muiden yläpuolella. Ja Mourinhoon hieman palaten, mitä tapahtui sille käytännölle Unitedissa, että KUKAAN pelaaja ei hypi managerin silmille? Fergie pisti vastaavat sooloilijat välittömästi pihalle joukkuehenkeä huonontamasta. Joukkueesta lisäksi puuttuu nyt johtavia pelaajia, jotka antaisivat tarvittaessa ranskalaiselle palautetta. Silloin kun Pogballa ei kulje, kaikki muutkin kärsivät. Sen takia Zlatan oli hyvä hankinta, että tuolla oli edes joku, jota katsoa ylöspäin. Pogballa saa mun puolesta rahastaa jos OGS niin parhaaksi näkee, muussa tapauksessa tälle on tavalla tai toisella tehtävä selväksi, että Pogban on puhallettava yhteen hiileen muiden kanssa. Pukuhuoneen kemiasta en tiedä paljoa sen enempää. Jonkinlainen espanjaa puhuvien klikki siellä kuitenkin on ja ainakaan Rojo, Mata, Valencia ja Herrera eivät liene kovin tyytyväisiä, sillä näistä ei välttämättä kukaan kuulu managerin jatkosuunnitelmiin. Se ei missään nimessä ole hyväksi joukkuehengelle. Oma lukunsa on Sanchez, joka on koko Unitedissa olonsa aikana ollut kuin irrallinen osa joukkuetta eikä myöskään kovin paljoa liene tekemisissä joukkuekaverien kanssa kentän ulkopuolella. Kesän jälkeen tilanne muuttuu todennäköisesti kunnolla, kun runkoon tulee mahdollisesti enemmän brittiverta, mitä pidän pidemmän päälle enimmäkseen hyvänä asiana. Eipä nämä Unitedin spaniaardit nyt tasoltaan sellaisia ole, etteikö heitä pystyisi englantilaisilla vastineilla korvaamaan. Ainoa joka on tällä kaudella kyseisestä poppoosta edes jollain tapaa vakuuttanut on Herrera, ja hänen lähtönsä jopa vähän harmittaisi. Hyökkäyspään veijareista Martial on saanut viime peleissä lokaa niskaan ja ihan aiheesta, kaveri ei todella tee asemaansa yhtään helpommaksi välinpitämättömällä, laiskan oloisella pelaamisellaan. Joku heitti kommentissaan ettei kyseessä ole Manchester Unitedin näköinen pelaaja ja itse kallistun vähän samalle kannalle. Ellei työnteko kentällä nappaa edes vähää alusta niin tervemenoa vaan Monacoon takaisin neppailemaan. Kesällä on vielä mahdollisuus vakuuttaa valmennuksen siitä, että motivaatiota punanutussa pelaamiseen löytyy. Lindgard on ollut myös OGS:n alaisuudessa huono ja vähän kateellisena katsellee sitä, kun vastapuolella on heittää penkiltä Mahrezia ja Sanea, Unitedilla Lingard on usein jopa avauksen kamaa. Toivottavasti Chongin kehitys säilyy nousujohteisena ja ennen kaikkea kesällä tulisi viimeinkin se laadukas hankinta oikealle. Puolustuksen osalta on paljon puhuttu siitä, että ManUlla puolustus rakentuu yhä joskus v. 2011 yhdessä pelanneiden pakkien varaan. Itse asiassa mikäli Valencia vielä olisi käytössä, saataisiin käyttöön täysi 4/4 pakkikalusto. Miten tilanne on päästetty tähän jamaan, en todellakaan tiedä. Tästä ei tietenkään voi OGS:ää syyttää, ja sanoisin Unitedin heikon puolustamisen olevan enemmän seurausta pelaajien henkilökohtaisen taitotasojen ja kykyjen puutteesta kuin seurausta valmennuksen heikkouksista. Tämän sotkun jos OGS pystyy selvittämään kunnialla niin ei voi muuta kuin hattua nostaa. Edessä on tosiaan valtava työ joka alkaa tosissaan kauden päätyttyä muutaman viikon päästä. Pakko silti uskoa että se kurssi vielä kääntyy, edes joskus
 26. 1 point
  Pipo

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kakkoskorin kavereita kyllä saadaan / joudutaan ottamaan että edes vähän leveyttä olisi rosterissa. Ykköskorin kaverit ei oikein tule rahallakaan ja se tuskin johtuu ihan pelkästään Liverpoolin huonoista ilmoista.
 27. 1 point
  Pipo

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Suurseuroissa yksikin pokaaliton kausi on katastrofi. Jos sellaiseksi halutaan vaatimustaso ei voi olla yhtään vähempää. Sellaiset pelaajat jotka ovat jo voittaneet isoja juttuja niin voivat sen jälkeen jo painottaa muitakin asioita seuran valinnassa kuin pelkkää menestystä mutta Poolissa ei sellaisia oikein tahdo löytyä. Ei minuakaan Mourinhon tyyli ilahduta mutta tulosta se aikoinaan toi ja aika harva pokaaleihin kyllästyy.
 28. 1 point
  Pipo

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  No Coutinhollekin on tulossa jo toinen La Ligan mestaruus joten ei tuo ihan huonosti ole mennyt vaikka henkiökohtaisesti kausi ei olekaan mennyt ihan nappiin. Poolin ongelma siirtomarkkinoilla on uskottavuuden puute. Kun kuumimmat nimet siirtomarkkinoilla etsii uutta seuraa niin ei siellä Pool ole heille mikään ensimmäinen vaihtoehto. Kannut toisivat tarvittavan uskottavuuden ja ehkäpä siten mahdollisuuden uuden dynastian rakentamiseen.
 29. 1 point
  ippe

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Niin eilenhän päättyi siis Valioliigan kausi 2018/19. Ei pelaajien koko ura.
 30. 1 point
  Pipo

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kyllä se niin on että pelaajille tittelit on kaikki kaikessa. Kukaan ei halua vastata siihen kysymykseen että mitäpä voitit urasi aikana että enpä nyt yhtään mitään mutta kivaa oli oltiin monesti kakkonen... Milnerkin oli jossain haatattelussa todennut että heidän on pakko voittaa jotain, muuten perhaat pelaajat lähtevät. Cityä vastaan on tietysti vaikea taistella kun voivat ostaa ihan kenet haluavat ja Pepin joukkueeseen myös halutaan tulla koska uskotaan siihen että menestys seuraa menestystä. Tähän tilanteeseen Poolin on liki mahdotonta päästä mutta 3 viikon päästä siihen voidaan ottaa ensimmäinen askel... tai sitten Poolista tulee uusi Tottenham..
 31. 1 point
  ippe

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  No juu sellainen kausi takana ja mielestäni voidaan pitää pää pystyssä vaikka lopulta se toinen sija jäikin käteen. Monella tapaa historiallinen kausi tilastojenkin valossa eikä tässä nyt liikaa kannata vanhaa toistaa. Pepin City oli tällä kertaa pisteen parempi. Voisi kuvitella, että liigassa sama meininki tulee jatkumaan ainakin kauden tai kaksi. Liverpoolille ja Citylle ei näy löytyvän haastajaa kun United painii ongelmiensa kanssa, Chelsea on siirtokiellossa ja Spurs nyt on, no Spurs... Liverpoolilla on kasassa nuori joukkue enkä jaksa uskoa, että kukaan säännöllisesti vastuuta saanut pelaaja olisi lähdössä. Kautta on vielä yksi peli jäljellä ja meillä on mahdollisuus saada seurafutiksen komein pytty kotiin niin ei muuta kuin sitä odotellessa. Pipon viesti tuossa edellä on täysin järjetön jokaista sanaa myöden.
 32. 1 point
  Pipo

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Hippohiihdoissa pelkkä osallistuminen riittää. Ammattilaisfutiksessa vain tittelit merkitsee. Kannu kotiin kolmen viikon päästä niin kausi ollut menestys, jos ei niin katastrofi. Näin se vaan menee. Poolin pelimerkit ja rosterin leveys tuskin tulee riittämään Cityn haastamiseen enää jatkossa Liigan kuninkuudesta joten fokus pitää siirtää cupeihin ja Mestareiden liigaan aina kun sinne selvitään. Kloppolle vuosi aikaa voittaa jotain ja sitten seuraava äijä sisään jos tulosta ei ole siihen mennessä tullut.
 33. 1 point
  20Legend

  Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Oli lopulta näin pienestä kiinni:
 34. 1 point
  Milanilla on tänään reissu Toscanaan, jonka pääaupungissa Firenzessä on vastassa violetissa pelipaidassa pelaava Fiorentina, joka tunnentaan myös La Violana. Peli pelataan klo 21.30 Suomen aikaa reilut 43 000 vetävällä Stadio Artemio Franchilla. Viola on tällä vuosi kymmenellä tullut tunnetuksi kauniista jalkapallosta. Siitä on kiittäminen entistä Azurri hyökkääjä Vincenzo Montellaa, joka luotsasi seuraa vuosina 2012–2015. Myös firenzeläiset asettui useasti sarjassa terävimmän kärjen taakse europaikoille. Tällä kaudella joukkue joukkue ei ole pelannut sen paremmin kaunista kuin tuloksellista jalkapalloa. Fiorentina on sarjassa 13 ja on kerännyt 35 pelistä 40 pistettä. Surkean kauden takia joukkueen valmentaja Stefano Pioli sai potkut kuukausi sitten ja tilalle palkattiin menetysluotsi Montella. Tämä toinen Montellan tuleminen ei ole vielä ainakaan ollut mikään lottovoitto. Montella on saanut haalittua toistaiseksi vain yhden tasurin Bolognaa vastaan. Niinpä 5 pelin kuntopuntarikin näyttää Fiorentinalle 4 tappiota ja se yksi tasuri. Milanilla on asiat hiukan paremmin. Joukkue on sarjassa 5. ja on kerännyt 35:stä pelistä 59 pistettä. Myös vire on paljon parempi kuin Violalla. Milanilla on 5:stä viimeisestä pelistä 2 voittoa, tasuri ja 2 tappiota. Mitä nyt vielä tulee Montellaan, niin milanistat muistaa kaverin Gattuson edeltäjänä, joka sai potkut huonojen tulosten takia. Gattuso haukkui Montellan valmennusmenetelmiä ja kuinka pelaajat oli huonossa kunnossa. No nyt kun katsoo tätä Gattuson laumaa, niin ehkä seuraava Milanin valmentaja tekee samoin.. Gattuson kommentit: On Fiorentina v Milan "It’ll be a very difficult match. If I’m not mistaken, AC Milan haven’t won in Florence since 2014. Fiorentina are not picking up wins but know how to threaten, they have strong and quick players in attack. We need to put in a great performance both technically and physically, there needs to be a desire to dig in. We must hang in there and show no fear. I have great respect for Vincenzo Montella and his work." The final stages of the league season "We will try to win all our matches and need to ensure that we’re ready, especially mentally. I’m only focusing on Fiorentina. After that I’ll think about Frosinone and SPAL, two difficult sides to face. The aim is to pick up as many points as possible, we’ll put everything into it. Frosinone could be tricky, while SPAL will be looking to achieve their record amount of points in Serie A. But I repeat: Fiorentina are the present for us. We’re only thinking about ourselves and not anyone else. Our biggest regret is that we dropped a lot of points when we needed to put our foot on the accelerator." The team "The win against Bologna almost went unnoticed, what happened with Bakayoko was talked about. Despite not playing well, we created a lot, and it wasn’t easy. Over the past few years in Serie A, no side has given away anything for free: everyone will fight until the end. The strength of this group lies in not having ever given up, even in times of difficulty and disaster, also often thanks to those who were playing less. We haven’t had a disappointing season." Individuals "Biglia has been named in the matchday squad but isn’t available, he’s coming to remain in contact with the team. Calhanoglu has trained well and is available. These are all positive signs. Piatek isn’t going through a bad spell, he probably scored too many goals before. He needs to remain calm and put himself at the team’s disposal. Bakayoko? The good of AC Milan, the Club and our results need to come first. The important thing is to put aside certain episodes without holding any grudges and be consistent. Abate and Zapata have never given in. As regards the professionalism they’ve always demonstrated, I’ve only got positive things to say. The Club will oversee the renewal of their contracts." ACF Fiorentina - A.C. Milan Montellan miehistö: Maalivahdit: Brancolini, Lafont, Terracciano Puolustajat: Antzoulas, Biraghi, Ceccherini, Ferrarini, Hugo, Hancko, Laurini, Milenkovic, Keskikenttäpelaajat: Benassi, Dabo, Edimilson, Mirallas, Montiel, Norgaard, Gerson, Hyökkääjät: Chiesa, Koffi, Muriel, Simeone, Vlahovic Gattuson miehistö: Maalivahdit: Donnarumma A., Donnarumma G., Reina Puolustajat: Abate, Conti, Laxalt, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Zapata Keskikenttäpelaajat: Bakayoko, Bertolacci, Biglia, Kessie, Mauri Hyökkääjät: Borini, Calhanoglu, Castillejo, Cutrone, Piatek, Suso. Skyn ennakoima Fiorentinan avaus: Skyn ennakoima Milanin avaus: La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avauskokoonpanot: Montellalla on varmasti vielä jotain Milania vastaan ja Gattusoa vastaan. Niinpä pisteet Milanista maistusi entiselle hyökkääjälegendalle erityisen makoisasti. Toisaalta pisteet maistuisi Violalle muutenkin, koska niin kamalan huonosti on viime aikoina mennyt. Viola voi lähteä peliin silti aika vapautuneesti. Sarjapaikka on käytännössä varmistunut ja sarjassa toisaalta mitään voitettavaa ole. Milanin tilanne on eri. Milanin ja Gattuson on taisteltava jokaisesta pisteestä loppuun asti, jotta jonkinlainen europaikka irtoaisi. Whoscored.com uskoo, että Milanin ja Violan tasuriin. Sen sijaan Freesupertips.co.uk uskoo 2-1 vierasvoittoon ja Goonersguide.com uskoo jopa 2-0 vuierasvoittoon. Semmoinen kyllä maistuisi..
 35. 1 point
  Crisu7

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Twitterin puolella jonkinlaisia kampanjoita menossa kuten mm #unfollowunited tms ja myös legendaarisia green and cold huiveja on pyydetty ottamaan mukaan viimeiseen kotipeliin. Mielenkiintoista nähdä mitä siellä tapahtuu.
 36. 1 point
  Crisu7

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Pariisin ihme? No joo, ihme että niin paskalla pelillä, siis jos katsotaan peliä numeroiden takaa, voi joukkue voittaa. Nyt kyse siitä kuka dominoi ja millä pelitavalla. Ei siis vain numeroista. Haikailu yhdestä tsäkävoitosta on hieman säälittävää, kyllä täytyy kriittisesti katsoa peliä ja mitä siellä kentällä tehdään Onhan nämä pienestä kiinni, Dempelen mulkku olisi voinut ratkaista otteluparin jo kotipelissä mutta lapanen ei vaan osu mistään. Credit where credit is due. Ei voi mitään.
 37. 1 point
  20Legend

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Ajattelin, että Barca pystyy puppeloimaan tuon, en vaan uskonut siihen. Mutta kyllä näköjään voi. Aivan täysiä lapasia UCL:n vieraspeleissä. Ihan uskomatonta sulamista, olis vaan pitänyt laittaa tulosveto kiinni.
 38. 1 point
  Crisu7

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Ja näin, pool finaaliin ja CL mestaruus. Mitö olikaan puhe pessimismistä? Katotaan vaan niin sunnuntaina nostelevat pyttyä ennen CL pyttyä. Ollaan kaukana tuosta tasosta, valitettavasti.
 39. 1 point
  Crisu7

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Välihuomiona niin barcaa viedään kuin pässiä narussa, alkaa kattila kiehumaan. Jäätävää miten 3 maalin johto voi tuntua ihan mitättömältä. Manulle vaan pogba pois ja kaikki rahat Mbappeen. Ei muuta.
 40. 1 point
  mts77

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Lähinnä asennetta ja sen puutetta tarkoitin... Johtajuutta
 41. 1 point
  Kyllä kai United houkuttaa agentteja ja valmiita tähtiä kun maksetaan melkein mitä vaan eikä pelaajan tarvitse säilyttää tasoaan 😂😂
 42. 1 point
  Joo, onhan täs Moyes, van Gaal , Jose nähty ja ei se kurssi käänny hetkessä. Hätäisiä ootte kun valmentajaa vaihtoon haluatte alvariinsa. Onko parantunut vaihtamalla???? Carrickin hyödystä joukkueelle ja peliin en tiedä, istuuko tuolla vain lämpimikseen. Voisi olla joku muukin kova sana silä paikalla. Josko kesä ja ensi kausi annetaan aikaan. Edes? Turha tällä joukkueella edes CL liigaan päästä kun turpaan tulee että tärisee. Kyllä mä nyt odotan että kesällä pari hyvää/kovaa hankintaa ja jokunen ukko ulos. Jos mtn ei tapahdu ja hankinnat jää niin sitten tupeksitaan ensi kausikin. Siellä on nyt korjattavaa taustalla että framilla. Asennekysymystä ja sydäntä. Manu houkuttelee kyllä nimiä vaikka ei pelaa chämppäreissä. On se kuitenkin Manchester United!!
 43. 1 point
  Musta tuntuu että kun OG laittoi taalapojat juokseen kunnolla niin ekaksi tuli voittoputki ja sitten paljastuikin tässä jätkien pohjakunto näissä viime peleissä. Samaten rupesi paikat ratkeilemaan itse kultakin. Tässäkin pelissä vauhti riitti puoleen tuntiin ja se oli siinä. Pochettinon seura pupeltaa onkosejo kolmas kevät peräjälkeen keväällä että olisko sieltä sen kummempaa saanut. Vielä jos Ajaxille tippuvat niin eipä mee hääpisti sieläkään.
 44. 1 point
  Minkä verranhan OGn sopimuksen purusta manu joutuisi maksamaan? Tosin upoksissa olevaan laivaan on vaikeaa jopa mahdotontakin saada vetäjää.
 45. 1 point
  Ystävämme Tiemoue Bakayoko tuli tunnin myöhässä treeneihin. Se oli viimeinen korsi kamelin selässä ja tänään koko joukkue suljetaan harjoituskeskukseen maanantain Bologna-peliiin saakka. Haiseeko tässä Neuvostoliitto? Ei tämä kuulosta nykyaikaiselta jalkapallojoukkueen toiminnalta..
 46. 1 point
  Crisu7

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Tänään nähdään miten Barcaa vastaan olisi pitänyt vieraissa pelata. Harmi että manu ei siyä osannut tehdä. Top4 on aika vaikea enää saavuttaa vaikka mahikset vielä ovat. Kaksi viimeistä ovat enemmän kuin voitettavissa ja 6p odotuksena. Riittäkö se? Jotenkin tuntuu että arsenalin ohi mennään mutta Chelsea tuntuu napsivan tarvittavat pisteet ja Tottenham ei niin pahasti sössi enää kahdessa pelissä. Näin ollen 5. sija todennäköinen. Silti en toivo liverpoolin voittavan CL, vaikka erinomaiset mahkut siihen onkin.
 47. 1 point
  Kynot

  Manchester United- Kausi 2018-19

  Täytyy myös muistaa, että Pochon Spurs on hävinnyt aina viimeistään kalkkiviivoilla kaikki kisat, siis aina. Kyllä tämäkin saattaa kertoa jotain kyvystä saada joukkue iskuun kauden tärkeimmillä hetkillä. (Toki tämän jälkeen varmaan vie ton chämppärin😄)
 48. 1 point
  Olen täsmälleen samaa mieltä. Jos katsotaan koko kautta, niin ei ole mikään ihme, että Higuan repi peliverkkarit Milanin kanssa. Eipä sekään niitä palloja saanut. Itse en oikeastaan edes liikaa syytä tästä Calhanoglua tai Susoakaan. Kumpikin on paljon parempia pelaajia, kuin tämän hetken otteet ovat kentällä. Syytän tästä Gattusoa. Rino ei ole pystynyt luomaan joukkueelle organisoituja hyökkäysmalleja. Nyt kaikki on jäänyt hyökkääjien satunnaisten oivallusten varaan. Tästä olen eri mieltä. Kausi on niin pitkällä, että Sarvikuono hoitakoon loppukauden. Gattuso on saanut rahaa, ukkoja ja aikaa Milanin peräsimessä ihan eri tavalla kuin kukaan 10:een vuoteen. Ei tämä täydellinen katasrofi ole ollut, mutta vuoteen ei ole tapahtunut mitään kehitystä, vaan joukkue on polkenut paikoillaan. Ja huippujalkapallossa ei vaan voi polkea paikoillaan, se on sama kuin olisi taloudessa taantuma. Kauden jälkeen Gattuso saa minun puolesta etsiä uusia töitä. Milanin luotsiksi sitten sellainen kaveri, joka osaa organisoida hyökkäyspeliäkin. Olen katellut, että Valioliigassa saksalaisvalkut on hoitanut hyvin duunejaan ja eikä he ole ensimmäisenä potkimassa koko miehistöä ulos. Esim. David Wagner on tällä hetkellä vapaana. Voisi olla ainakin hyvää vaihtelua joku tälläinen valmentaja. Mutta joo, fantasy footballista todelliseen. Tässä GdS:n viimeisin arvio:
 49. 1 point
  Näin on. Sopupelit ja tahalliset tappiot kuuluvat niitä viljeleviin liigoihin kuten esim. Serie A:han. United ei koskaan saa lähteä kentälle muu kuin voitto mielessä. Itselle on aivan sama kuka vie mestaruuden kun ei kerta United.
 50. 1 point
  Kynot

  Manchester United- Kausi 2018-19

  ManUssa on nyt käyny niitä vanhoja ja viisaita yrittämässä managerin pestiä eikä ole kummoisesti mennyt. Itsellä ainakin on uskoa OGS:n visioihin. Turha tässä on panikoida, annetaan kaverin näyttää mihin siitä on kun saa kunnolla rakentaa joukkuetta. Mutta tosiaan laadukkaita hankintoja toi huutaa, toivotaan et siirtokesä olis kerrankin suotuisa
×