Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 01/11/2021 in all areas

 1. 2 points
  Tässäpä mielenkiintoinen uutinen: La Repubblica: Internazionale on maksuvaikeuksissa – seuraa uhkaa kriittinen rangaistus mestaruustaiston kannalta Italialaislehti La Repubblica kirjoittaa, että Serie A:n Internazionale on kärsinyt koronaviruksesta pahasti taloudellisessa mielessä. Milanolaisseura on maksuvaikeuksissa. Tietojen mukaan Inter ei ole pystynyt vieläkään maksamaan pelaajilleen bonuksia, jotka he ansaitsivat heinä-elokuussa 2020. Interin seurajohtoon kuuluvat Giuseppe Marotta ja Alessandro Antonello ovat luvanneet maksaa bonukset nyt helmikuun 16. päivään mennessä. Lisäksi Inter ei pysty tällä hetkellä maksamaan Real Madridille täyttä ensimmäistä osuutta Achraf Hakimin siirtokorvauksesta. Marokkolaispelaaja siirtyi Milanoon viime vuonna 45 miljoonan euron summalla. Inter ei La Repubblican mukaan kykene maksamaan ensimmäistä osuutta tammikuun aikana, ja milanolaisseura yrittääkin nyt neuvotella Real Madridin kanssa siitä, voisiko Inter maksaa kymmenen miljoonaa euroa maaliskuun loppuun mennessä. La Repubblica kertoo, että jos Internazionale ei pysty noudattamaan tekemiään sopimuksia ja maksamaan eri osapuolille sovitusti, voi seura saada pistemenetyksen Serie A:han. Rangaistus olisi kova kolaus, sillä Inter on kärkitaistelussa kakkossijalla, kolme pistettä paikallisvastustajaansa AC Milania perässä. Lähde: Marca
 2. 2 points
  Minun käsitys kaverista on, ettei ollut Torinossa mikään avauksen vakioukko. Wikipedian mukaan tämän kauden saldo on 14 esiintymistä liigassa ja 2 cupissa. Niissä on tullut 1 maali. SempreMilan hahmottelee, keskikentän pohjalle parit, jossa on Bennacer-Kessie ja Tonali-Meite. Varmaan eka on se ykkösvaihtoehto ja toinen se kakkosvaihtoehto. Joka tapauksessa lähtökohta on se Meiten rooli on olla enemmän tai vähemmän rotaatiopelaaja. Se, mihin Krunicista ei ole. Huhujen mukaan Milan halusi Meiten nimen papreiin nopeasti, jotta saa sen käyttöön Cagliari-peliin, jossa on taas pulaa ukoista.
 3. 2 points
  Tärkeä peli, joka nyt sanomattakin selvää. Burnley ei kovin kummoinen kotijoukkue ole tällä kaudella ollut, joten kaikki muut tulokset kuin Unitedin voitto olisivat pettymyksiä. Helppoa peliä ei ole tulossa ja se näkyy myös Olen valinnoissa. Fyysinen ja hyökkäysvoimainen kokoonpano kentällä, kertoo siitä, että Burnleyn tarjoamaan ennenkaikkea fyysiseen haasteseen halutaan vastata. Painimaan ei olla lähdössä, vaan hyökkäämään ja pitämään palloa, mutta Burnley taistelee ja pelaa suoraviivaisesti, joten hereillä on oltava. Vähän kliseistä, mutta Burnley edustaa tällä hetkellä ehkä selvimmin ns perinteistä brittifutista, jos sellaisesta nyt voidaan puhua. Olisi suuri virhe lähteä jo nyt miettimään Pool peliä ja onneksi näin ei ole tehty. Kortteja jos lähtee pelkäämään tai varomaan, niin yleensä ei lopu hyvin. Jos kortti tulee, niin sitten tulee ja Pool peliä mietitään sen jälkeen.
 4. 2 points
  Duarte lähtee kevääksi lainalle turkkilaiseen İstanbul Başakşehir F.K.:hen. Turkkilaisilla on lainan jälkeen optio muuttaa siirto pysyväksi .
 5. 1 point
  Hah hah..Mä en lukenut ajatuksella koko uutista. Piti oikein tarkistaa alkuperäislähde. eikä siellä ollut tuosta mitään. Ei muuten ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, että suomitoimittajilta menee sinimustat ja punamustat sekaisin. Tai sitten päivät meni sekaisin; maanantai ja ja torstai..
 6. 1 point
  " Serie A:n piikkipaikalla majaileva joukkue kohtaa sunnuntaina Internazionalen Milanon derbyssä. " Aijjaaa? Mä kun luulin, että maanantaina pelaillaan Cagliaria vastaan. Vai tarkoitetaanko tässä piikkipaikalla olevalla joukkueella Juvea? Hyvin faktat hallussa tuolla kirjoittajalla.
 7. 1 point
  Zlatan Ibrahimovic tylytti AC Milanin nuorta debytanttia – ankara neuvo näytti kuitenkin toimineen Zlatan Ibrahimovic on paljastanut, kuinka hän pakotti Pierre Kalulun ottamaan hanskat pois ennen nuoren ranskalaispuolustajan debyyttiä AC Milanin paidassa. Kalulu siirtyi Milaniin viime kesänä, mutta pelasi ensimmäisen ottelunsa italialaisseuralle vasta joulukuussa. Milan matkusti Eurooppa-liigassa tshekkiläisseura Sparta Prahan vieraaksi ja 20-vuotias halusi pitää hanskat kädessään viileiden olosuhteiden vuoksi. Ibrahimovic ei kuitenkaan tätä hyväksynyt, vaan esti Kalulun aikeet ennen ottelun alkua. Ruotsalaistähti perusteli tekoaan CorSportin haastattelussa seuraavasti. – Joitain viikkoja sitten, Pierre Kalulu teki debyyttinsä AC Milanille ja hänellä oli kädessään hanskat, Ibrahimovic kertoi. – Käskin häntä ottamaan ne pois! Minkälaisen kuvan nuori keskuspuolustaja antaa itsestään, kun hänellä on debyytissään hanskat kädessä? – Silloin hän ei ainakaan pelota vastustajan hyökkääjää. Vaikka Ibrahimovicin ohjeistus saattoi vaikuttaa hieman ankaralta, näytti se lopulta toimineen. Milan piti maalinsa puhtaana ja voitti kamppailun 1-0-lukemin. Kalulu on sen jälkeen pelannut seitsemän ottelua Milanille ja onnistunut kertaalleen myös maalinteossa. Serie A:n piikkipaikalla majaileva joukkue kohtaa sunnuntaina Internazionalen Milanon derbyssä. Lähde: SportBible
 8. 1 point
  Niinpä. Melko riskitön hankinta, josta pääsee eroon kesällä jos homma ei toimi. Hyvät asetelmat ainakin ja se on nyt sitten miehestä itsestä kiinni miten käy.
 9. 1 point
  Tässä jonkinlainen vilkaisu Meitén kykyihin. Hyvin samanlainen keskikentän jyrä, kuin Kessie. Tämä siirto voi muuten tehdä hyvää Kessielle, joka joutuu kilpailutilanteeseen paikastaan. Voi kehittää Frank the Tankia entisestään. EDIT: Siirto voi hyvinkin osoittautua onnistumiseksi, vaikka Meité on ensipuraisulla tuntematon nimi. Low risk, high reward. Meité on 26-vuotias, joten ei junnu enää, mutta vielä melko nuori pelaaja lähestymässä parhaita pelivuosiaan. Mahdollisuus siirtyä Milanin kaltaiseen suurseuraan ja huipputason treeniolosuhteisiin varmasti sytyttää Meitéa kehittymään pelaajana. Lisäksi Milanin joukkuehenki on hyvä, joten uusi tulokas oletettavasti otetaan sydämellisesti vastaan (kuulemma Meité on soitellut jo Kessien kanssa). Ja kuten yllä nostin esiin, Kessie saa kirittäjän ja samalla myös mahdollisuuden lepoon. Meité osaa jo pelata kahden keskikenttäpelaajan systeemissä ja tuntee Italian liigan. Tällä tavalla myös Tonali voidaan vapauttaa luovempaan rooliin, koska hänen ei enää tarvitse tuurata Kessietä. Jos jostain syystä Meité ei kuitenkaan sopeudu ja pärjää niin lainadiili loppuu kauden päättyessä. Toisaalta Meité voi yllättää ja vakiinnuttaa paikkansa rosterissa, jolloin siirrosta voidaan tehdä pysyvä kohtuulliseen 8 miljoonan euron hintaan. Se ei ole huippufutiksessa paljon hyvästä ja luotettavasta keskikenttäpelaajasta, joka istuu joukkueen systeemiin (mikäli Meitésta tulee sellainen).
 10. 1 point
  Tästä siirrosta ei mitään mielipidettä, koska en tiedä Meitésta oikeastaan mitään. Tsekkailin perus Transfermarkt-profiilin jne, mutta siinä kaikki. Näppituntuma on, että tällä siirrolla hankittiin köyhän miehen Kessie eli lihasta keskikentälle. Pelitaidoista en sitten tiedä.
 11. 1 point
  Itse lähtisin Rasse Martti Greenwood kolmikolla ja Matador sitten tunnin jälkeen hoitamaan homman loppuun
 12. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Siirtoekspertti paljastaa: Chelsea viimeistelee topparin lainasiirtoa Italiaan Fikayo Tomori on pelannut kuluvalla kaudella vain 44 minuuttia Valioliigaa. Chelsean 23-vuotias toppari ei ole kuulunut päävalmentaja Frank Lampardin suunnitelmiin, joten on mahdollista, että Tomori pelaa kevätkauden muualla. Lampard paljasti tuoreeltaan, että keskuspuolustajalle etsitään lainasiirtoa. Tomorilla ja Chelsealla on sopimus kesään 2024 saakka, joten peliajan saaminen muualla olisi hyvä asia tulevaisuuttakin ajatellen sekä Chelsean että Tomorin kannalta. Jalkapallon tunnetuimpiin siirtoreporttereihin kuuluva italialaistoimittaja Fabrizio Romano kertoo Twitterissä, että Chelsea ja AC Milan ovat päässeet Tomoria koskevissa lainaneuvotteluissa pitkälle. Romanon mukaan laina sisältäisi 30 miljoonan euron osto-option. Milanolaisseura on tarkkaillut Tomoria, sillä AC Milanin johtoportaaseen kuuluva AS Roman ex-johtaja Frederic Massara halusi pelaajan Roomaan jo vuonna 2018. Nyt Massara haluaa englantilaispuolustajan AC Milaniin. Romano kirjoittaa, että AC Milan toivoo lainasiirron toteutuvan tulevina päivinä. Tomori on pelannut Englannin maajoukkueessa yhden ottelun.
 13. 1 point
  Heek

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Katsoin tottakai myös pelin. Helpot ensin pois: 1) tuomari Valeri oli pihalla, kuin lumiukko 2) Giampaolo halusi todella näyttää entiselle työnantajalleen. Torino puolusti hyvin ja aggressiivisesti. Erityisesti Bremer oli omaan silmään todella hyvällä pelipäällä. Taisi olla Giampaolo tehnyt extraduunia muuratakseen maalin kiinni, ja onnistuikin siinä. Toki Milanin pojat auttoivat tehtävässä, kun ei mennyt huippupaikoistakaan sisään. Kyllä Milan oli selvästi parempi joukkue. Torinolla ei oikeastaan ollut mitään jakoa omasta mielestä. Oli hyvä nähdä, että Ibra pystyy pelaamaan, vaikka oli selvästi ruosteessa loukin jälkeen. Tärkeä kuitenkin saada leijonakuningas taas mukaan! Milanin parhaimmat olivat tässä matsissa minun mielestäni atleettinen Kalulu, elintärkeän rankkarikopin ottanut Tatarusanu ja yritteliäs Hakan. Pään pyörittelyä aiheuttivat tuhlaajapojat Dalot ja Hauge, joilla molemmilla oli suoraan sanottuna kehno ottelu. Kiroilua kirvoitti puolestaan Theo, joka näytti siltä, ettei pelaaminen kiinnosta pätkääkään. Tuollaista käsien nostelua ja pää sumussa pelaamista en haluaisi nähdä jatkossa.
 14. 1 point
  ...............VS.................. Tiistai, Tammikuu 12 Klo:22.15 Turf Moor, Burnley
 15. 1 point
  Allekirjoittanut ei olisi pahoillaan, jos patongit jatkaisivat matkaa.....muualle. Oikein hyviä hyvän päivän sattuessa. Niitä vain sattuu suht harvaan. Pallollisena molemmat vahvoja ja tulostakin tulee pelin päivän osuessa kohdalle. Liian usein molemmilta halutonta laiskaa liikettä. Kumpaakaan ei voi pitää erityisen juoksuvoimaselta. PP parantanut viime aikoina. Hienoa. Ikää jo mittarissa ja liike ei ole koskaan ollut vahvuuksien kärjessä. Puolustusvelttoilut kuuluu välillä kuvaan. Oikein roolitettuna ja asenne kunnossa. Ok. Mikä ettei? Miten sitten kun joukkuetta ehkä vahvistetaan ja rooli pienenee. Kestääkö iso ego sen?
 16. 1 point
  Kaikki valion pelit. Ja edelleen sitä mieltä että PP ei ole vielä ollut hintansa arvoinen. Kyllä vaan useita laiskoja esiintymisiä, pallon menetyksiä, puolustushaluttomuutta, käsien levittelyä ja maassa makaamista ja tuo yllä mainittu rankki tilanne huippuna.
 17. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Lehti: AC Milan haluaa pitää Real Madridin lainataiturin pidempäänkin AC Milan haluaa hyökkäävän keskikenttäpelaajan Brahim Díazin jatkavan seurassa myös tämän kauden jälkeen, kertoo Marca. Espanjalaistaituri Brahim, 21, pelaa Milanissa lainalla Real Madridista, jota hän on edustanut tammikuusta 2019 lähtien. Hän ei ole Madridin riveissä saanut uraansa kunnolla lentoon, mutta Italiassa pelit ovat sujuneet. Kuluvalla kaudella Brahim on pelannut Milanin paidassa 22 ottelua – yhden enemmän kuin koko urallaan Real Madridissa – tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen kolme. Brahimin lainasopimuksessa ei ole osto-optiota, joten hän palaa kauden päätyttyä Madridiin, elleivät seurat pääse yhteisymmärrykseen jonkinlaisesta uudesta järjestelystä. Käytännössä vaihtoehdot ovat lainapestin pidentäminen tai tarjouksen tekeminen Madridille. Real Madrid yrittää säästää ja kerätä varoja koronapandemian aikana monin eri keinoin, mutta sen on arvioitava, miten Brahim on kehittynyt tällä kaudella, ennen kuin se tekee mitään päätöstä. Los Blancos maksoi Brahimista Manchester Citylle 17 miljoonaa euroa, ja Marcan mukaan potentiaalinen siirtosumma liikkuisi suunnilleen samoissa lukemissa. AC Milan johtaa Italian Serie A:ta, mutta se ei ole taloudellisesti yhtä hyvässä jamassa kuin aikanaan.
 18. 1 point
  En tiedä mitä pelejä olet katsonut sillä Pogba on parantanut koko ajan kun on toipunut koronasta. OG on ollut koko ajan sitä mieltä että Pogba parantaa, mainiten vielä nytkin koronan vaikuttaneen pitkään Pogban fysiikkaan heikentävästi. Jotenkin tuntuu että kun selässä lukee Pogba niin hän yksin tekee ihmeitä. Eilenkin eka jaksolla hän oli tavallinen rivipelaaja mutta miksi? Jokainen joka matsin katsoi niin yksilön peliesitykseen tarvitaan koko joukkuetta ja eilen hyökkääjien apua. Ja ratkaisevaa oli myös se että Pogba pelasi toisella jaksolla vapaammassa roolissa. Ja poolin matsi on taas uusi matsi, ja voi olla että taktinen lähestyminen OGlla on puolustusvoittoinen jolloin Fred ja Mc T ovat keskikentän pohjalla.
 19. 1 point
  Näin kauan on kulunut, kun seura oli viimeksi sarjakärjessä pääsarjatasolla Manchester United – 887 päivää
 20. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Jotenkin mä tämän aavistin. Eilinen peli oli Milanille vaikea ja sitä ihteään. Milanin avauksessa oli rotaatiota, mutta sitä oli myös Toron leirissä. Eka puolisko oli aika tasainen tai voisi jopa sanoa, että torinolaiset oli parempia. Puoliajalla tuli pari vaihtoa, jossa toisessa hiukan yllttäen avauksen paikan ottanut Ibra tuli vaihtoon. Samalla kärkeen siirtyi Leao. Tämä piristi hyökkäyspeliä. Lopulta vaihdosta tuli koko ykköskööri, mutta ei sekään saanut saanut sitä maalia, vaikka oli ihan eri meininki kuin pelin alussa. Jatkoajan torkuin ja havahduin hiukan rankkareissa. Sanoisin, että loppujen lopuksi parempi voitti vaikeimman kautta.. Pelin tilastot. Oma MotM oli eilen taas Kalulu. Eilen nähtiin ekan puoliskon ajan Kalulun pelaamista ns. omalla paikalla oikeana pakkina ja hyvältä näytti meno. Sitten siirto toppariksi ja yhä näytti hyvältä touhu. Näillä otteilla patonki sanee peliaikaa varmasti jatkossakin. SempreMilanin pelaaja-arviot. Piolin kommentit: “I can’t help but be satisfied with the performance, as it was the fourth game in nine days, yet we never lacked spirit or intensity.” “It’s a pity we didn’t win it in the 90 minutes but we showed quality anyway, because it’s not easy to convert five out of five penalties. “We believe in our qualities. We always think positive during games and remain concentrated. That is what’s paying off, because games are difficult and complicated, so you need that belief.” Pelin highlightsit: Pelit jatkuu sarjan puolella maanantaina Cagliarin vieraana ja sitten ensi viikon torstaina Coppan puolella. Silloin vastaan asettuu Fiorentina tai Inter. Ensimmäistä toivon. Derbyn pelaaminen nyt olisi aivan liian jännää ja raskasta..
 21. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Avauskokoonpanot: Milan: Ibrahimovic Leao Brahim Diaz Castillejo Tonali Calabria Dalot Romagnoli Musacchio Kalulu Tatarusanu Milanin penkki: A Donnarumma, G Donnarumma, Calhanoglu, Conti, Hauge, Theo Hernandez, Colombo, Kessie, Michelis, Mionic, Olzer, Torino: Zaza Gojak Ansaldi Linetty Rincon Segre Vojvoda Buongiorno Nkoulou Bremer V Milinkovic-Savic Torinon penkki: Rosati, Ujkani, Lyanco, Izzo, Lukic, Baselli, Belotti, Rodriguez, Singo, Verdi, Murru JA YLE näyttää matsin suorana Areenassa klo 21.40! https://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/57-Nm82dw5J1?play=1-50728001
 22. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Piolin miehistö: Maalivahdit: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu Puolustajat: Calabria, Conti, Dalot, Hernández, Kalulu, Michelis, Musacchio, Romagnoli Keskikenttäpelaajat: Çalhanoğlu, Castillejo, Díaz, Di Gesù, Hauge, Kessie, Mionić, Olzer, Tonali Hyökkääjät: Colombo, Ibrahimović, Leão
 23. 1 point
  Golden Age Milanista

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Milanistojenkin on aika suunnata viimeistään nyt katsetta tämän vuoden Coppa Italiaan, kun Milan liittyy mukaan skabaan ja vieraaksi San Sirolle Torinon klo 21.45 Suomen aikaa pelattavaan peliin. Peli on uusintamatsi viime viikonlopulta, jolloin vastaava peli Serie A:n puolella. Jos joltain on mennyt ne jutut ohi, niin sen voi lukea kausiketjusta. Tässä on tämän vuoden Coppan lähtökohta: Ja tässä tilanne nyt: Milan siis aloittaa Coppa taipaleensa nyt. Sen sijaan Torinolla on alla 2 peliä. Toro liittyi Coppan 3. kierrokselle. Siellä Torino sai vieraaksi Serie B:ssä pelaavan U.S. Leccen, jonka Torino kaatoi 3-1 jatkoajan jälkeen. Sillä tuloksella Härkäseura pääsi Coppan 4.kierrokselle ja toisen Serie B seuran Virtus Entellan, jonka Torino kaatoi kotonaan 2-0. Tämä tarkoitti siis 16 -laavioon pääsyä ja Milanin kohtaamista. A.C. Milan - Torino F.C. Kumpikaan joukkue ei ole vielä julkaissut miehistöjään. Skyn ennakoima Milan avaus: Tässä on La Gazzetta dello Sportin ennakoimat avaukset: Ja Corriere dello Sport:in ennakoimat avaukset: Lauantain peli näytti jo joukkueiden voimasuhteita. Niinpä Milania voi edelleen pitää suosikkina, mutta samat varoituksen sanat on ehkä paikallaan. Ei Torino ole niin huono joukkue tai niin huonossa vireessä, että Milanilla olisi vara löysäillä. Pelin suurin kysymys on kokoonpanot. Kuinka paljon joukkueet kierrättää pelaajia. Molemmilla joukkueilla on katse sarjassa, mutta päinvastaisista syistä. Milan keskittyy kisaan kärkisijoista ja Torino taas putoamiskamppailuun. Jälkimmäinen on varmaan tärkeämpi syy. Joka tapauksessa Freesupertips.com ja Footballpredictions.com uskoo Milanin 2-1 kotivoittoon. Ehkäpä aika lähellä oikeaa se.. Peli tulee telkkarista (22.30 - 23.40 Yle TV2) ja Areenasta. Koska peli alkaa jo 21.45, niin Yle näyttänee jonkun koosteen ekasta puoliskosta tai jotain?
 24. 1 point
  Avainpelaajat jäämässä AC Milaniin? – ”Olemme luottavaisia” AC Milan pelaa upeaa kautta. Stefano Piolin miehistö johtaa Serie A:ta kolmen pisteen erolla paikallisvastustajaansa Internazionaleen ja voitti lohkonsa Eurooppa-liigassa. Gianluigi Donnarumman ja Hakan Çalhanoğlun sopimustilanteet ovat puhuttaneet viime aikoina Italiassa. Kaksikon sopimukset AC Milanin kanssa päättyvät tämän kauden jälkeen ja kaksikko saa siten neuvotella muiden seurojen kanssa sopimuksista. AC Milanin urheilutoimenjohtaja Frederic Massara kertoi seuran luottavan pääsevänsä yhteisymmärrykseen kaksikon kanssa jatkosopimuksista. – Olemme luottavaisia sen suhteen, että pääsemme heidän kanssaan yhteisymmärrykseen jatkosopimuksista seuraavien viikkojen aikana, Massara totesi DAZN:lle. 21-vuotias Donnarumma on kuulunut AC Milanin avainpelaajien joukkoon jo kuuden vuoden ajan nuoresta iästään huolimatta. Çalhanoğlu sen sijaan saapui AC Milaniin kesällä 2017.
 25. 1 point
  Sieltähän se tasuri tuli Roomassa, kuten pake (ja minä sekä GAM) toivottiin! Jes! Saatiin edes kolmen pisteen kaula nyt, vaikka kapea se on. Erityisen kapealta se näyttää loukkaantumisten vuoksi. Olisi huipputärkeää saada nyt Bennacer kuntoon ja pian. Keskikentällä on tiukka paikka, jos Tonali joutuu olemaan sivussa pidempään. Toivottavasti kyseessä olisi vain paha tälli ilman sen kummempia vaurioita. Niistä nuori mies toipuu nopeasti. Torino matsi väijyttiin täälläkin. En ala sen kummemmin lisäilemään omaa analyysia, kun te puritte jo ottelun hyvin. Eniten yllätti Diaz, joka oli todella hyvä kymppipaikalla. Sekä ylös- että alaspäin. Hieno peli häneltä. Milanin keskikentän loukkaantumiskriisi huolestuttaa seurajohtoa ilmeisesti sen verran, että huhujen mukaan Torinon keskikenttäpelaaja Meitea oltaisiin tuomassa Milaniin. En tiedä oikein mitään pelaajasta, mutta nopealla pintapuolisella ajattelulla ei vaikuta kummoiselta vahvistukselta. Vaikuttaa enemmänkin laastarilta.
×