Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 05/30/2020 in all areas

 1. 2 points
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Minusta tuon lista kaverit ihan mahdollisia ja enkä torppaa ketään. Tosin en minäkään tunne kavereita, niin en oikein osaa tehdä arvioita. Ei sen puoleen Milaniin on liitetty noin miljoona nimeä. Itse odotan yhden saksalaisen nimeä ja sen jälkeen alan pohdiskelee näitä muita nimiä..
 2. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Itsellä on sellasta lapsenuskoa, että jos RR tulee, niin tämä Milan-perinne katoaa ja sitä rahaa aletaan käyttämään fiksummin. Tämä usko kuuluu samaan sarjaan kuin joulupukkiin uskominen.. Mut joo. Jos joku maksaa sen ulosostohinnan, niin ei siinä voi enää muuta kuin alkaa etsii uusia pelaajia.. Joo..Itse näkisin enemmänkin tuon Florentinon Bennacerin korvaajana kuin parina. Niin ja onhan Manu siihenkin iskenyt silmänsä: ManU jahtaa ”Mustekalaa” - vonkaleen kintereillä riittää kuhinaa Manchester United on heittänyt verkot vesille Portugalin suunnalla. ManU kalastaa ESPN:n tietojen mukaan Benfican 20-vuotiasta Florentino Luisia ensi kaudeksi riveihinsä. Portugalin A-maajoukkueen portteja kolkutteleva Luis tottelee lempinimeä ”Mustekala”, joka kuvastaa hänen ulottuvuuttaan ja luonnettaan keskikentän raatajana. ManU ei ole suinkaan ainoa nuorukaisen kintereillä oleva pelaaja. Ainakin AC Milan, Bayer Leverkusen, Real Betis ja Leeds ovat ottaneet Luisin tutkaansa. Luisin pelaaja-agentti Bruno Carvalho Santos oli neuvotellut ManU:n kanssa jo tammikuussa ja keskustelut siirtymisestä Valioliigaan ovat jatkuneet ESPN:n mukaan pitkin kevättä. - Florentino on yksi arvostetuimmista puolustavista keskikenttäpelaajista Euroopassa, joten häntä kohtaan on nyt paljon kiinnostusta, Santos toteaa. Luisin sopimus Benfican kanssa umpeutuu vuoden 2024 kesäkuussa.
 3. 1 point
  Heek

  Huhuja (AC Milan)

  Pelit ja mestaruudet voitetaan keskikentällä, vaikka puolustusta ja hyökkäystä aina seurataan. Milanin edellinen suuruuden aika onnistui Pirlon, Gattuson ja Seedorfin ansiosta. Liverpool nousi Gerrardin ja kumppaneiden uroteoista, Manussa konehuonetta pyöritti Scholes, Barcassa Xavi ja Iniesta jne. Bennacerista ei siinä mielessä ole varaa (eikä mitään järkeä) luopua. Kyllä Milan varmasti tekee kaikkensa pitääkseen kiinni Bennacerista. Keskikentän kovan luokan tekijät ovat painonsa arvoisia kullassa ja Bennacerilla on valtava potentiaali. Huhuissa kerrotaan koko ajan, miten Milan yrittää löytää Bennacerille "sitä oikeaa" kumppania keskikentälle. Monia nimiä on läväytelty tiskiin, mutta jatkuvasti myös samat nimet pyörii kuten esim Florentino Luis. Jos Bennacer lähtee niin jostain pitäisi löytää korvaaja – ja se olisi vaikea tehtävä.
 4. 1 point
  pake

  Huhuja (AC Milan)

  Ei pelkästään City vaan nyt on myös ManU (ja PSG) hyvin innoissaan Bennacerin kimpussa. Kyseessä hiomaton timantti, joka oikeiden pelaajien vieressä voisi nousta aivan Top-10:iin keskikenttäpelaajien joukossa. Toivon, että Milan pitää kiinni kynsin ja hampain tulevasta supertähdestään. Se 50M€ kuitenkin haaskattaisiin johonkin aivan älyttömään pelaajahankintaan kuten tapana on.
 5. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  Itselle tuo Bennacer on vielä vähän kääntämätön kortti. En olisi siitä ensimmäisenä luopumassa, mutta kuten Heek sanoi, että 50 miljoonaa on sen verran paljon rahaa, että sillä voisi olla käyttöä.
 6. 1 point
  Golden Age Milanista

  Huhuja (AC Milan)

  RMC: Pep Guardiola soitti AC Milanin Arsenal-taustaiselle keskikenttämiehelle – siirtopykälä 50 miljoonaa RMC Sport kertoo Manchester Cityn tavoittelevan keskikenttäpelaaja Ismaël Bennaceria riveihinsä. Ranskalaislähde sanoo manageri Pep Guardiolan soittaneen henkilökohtaisesti 22-vuotiaalle, jonka nousu Serie A: ssa on ollut vahvaa. Arsenalin akatemiaan Arlesista vuonna 2015 siirtynyt algerialais-ranskalainen on esiintynyt Milanin ryhmässä 23 otteeseen tällä kaudella. Bennacer siirtyi Arsenalista Empoliin kesällä 2017, yhden miljoonan euron korvauksella. Milan maksoi Algeriaa 22 A-maaottelussa edustaneesta vuosi sitten kuusitoista kertaa enemmän. Hänen nykyisessä, vuoteen 2024 saakka jatkuvassa sopimuksessaan on 50 miljoonan euron siirtopykälä.
 7. 1 point
  Nyt on tullut Ylen Futiskesässä 2006 finaali. Mukavaa katsottavaa tämäkin, vaikka ei niin Milan, kuin 1994. Italialla oli tuolloin hyvä joukkue. Paljon parempi kuin sen jälkeen. Keskikentällä pyöri Pirlo ja Gattuso. Pirlon lisäksi totti toi luovuutta pelin rakenteluun. Tässä avaukset: Ylen lähetyksessä ennen peliä Jyrä veti prinsiipit harvinaisen kohdilleen.. Mut joo. Ylellä oli harvinaisen hyvä juttu calciopolista, joka varjosti tätä matsia: "Kuin jengisotaa" – sopupeliskandaali sai Italian maajoukkuekonkarin hyppäämään ikkunasta kesken MM-turnauksen, löydettiin maasta rukousnauha nyrkissä Niin ja tämä peli ei ole Areenassa..
 8. 1 point
  pake

  A.C. Milan, Coppa Italia

  Oikea syy ottelun siirtämiseenhän on toki se, että Ronaldo lensi kotimaahansa sairaalassa olevan äitinsä vuoksi. Muutamia tunteja tämän jälkeen liiga päätti siirtää pelin. Ei kai Milanille nyt tuollaista etua olisi voinut antaa tärkeään cup-matsiin, josta Juve pitää keinolla millä hyvänsä hoitaa finaaliin asti. Milankin oli ehtinyt jo Torinoon matsia varten ja saivatkin palata pikaisesti takaisin kotiin. Jos matsi olisi siirretty viruksen vuoksi, olisi tieto kerrottu joukkueille ENNEN kuin Milan lähti matkaan. Tai no... Liigan "puolueettomuuden" perusteella ei olisi mikään ihme vaikka olisivat tienneetkin mutta halusivat milanolaiset suotta matkaamaan edestakaisin.
×