Jump to content

Eboue

Members
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

About Eboue

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/11/1987
 1. Jalkapalloaiheisia elokuvia

  Mikä mahtaa olla "ruotsin paras" elokuvan virallinen nimi?
 2. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Tuomas Virkkunen on valtakunnan johtava jalkapalloääni ja erittäin ammattitaitoinen jalkapalloselostaja, mutta pysyköön Urheilukanavan leivissä myös jatkossa. Suomalaisia ammattitaitoisia jalkopalloselostajia on enemmän kuin yksi. Tykkään Virkkusen tavasta selostaa, mutta monipuolisuus on rikkaus, eikä kaikkien tule pyrkiä samaa kuin hän. Ylen selostuksen taso ei ole niin huono kuin monesti annetaan ymmärtää. Kehitys on ERITTÄIN ollut nousujohteista. Virheitä sattuu edelleen, mutta pieni virhe ei tee selostuksen tasosta huonoa tai pilaa tiistaisen mestareiden liigan tarjoamaa jalkapallonautintoa. Virheitä sattuu kaikille jopa Tuomas Virkkuselle. Minä olen melko tyytyväinen tämän hetkiseen selostuksen ja kommentaattorien tasoon. Toki parantamisen varaa on aina. Esimerkiksi puoliajalla voitaisiin keskittyä enemmän itse otteluun ja tehdä oma makasiiniohjelma, jossa käsiteltäisiin maajoukkuetta, Veikkausliigaa ja sen tulevaisuutta.
 3. Englanti mj.

  Liekeissä tai ei, mutta Youngilla on kasassa alkukauden 9 ottelusta 4 maalia ja 5 maalisyöttöä. Hyvin se on pelannut.
 4. Englanti mj.

  Bentleyn poisjättäminen on ymmärrettävää. Bentley ei ole pelannut lähelläkään tasoaan (kuten ei kukaan muukaan Tottenhamissa) ja vaihtoehtoja oikealle laidalle on enemmän kuin riittävästi, mutta Youngin puuttumista en ymmärrä. Viime kauden tehot 8 maalia ja 17 maalisyöttöä puhukoon omaa kieltään.
 5. Teemu Pukki

  Oho, uskomattoman komea maali Pukilta. Toivottavasti saa vakiinnutettua pelipaikkansa ja tekee maaleja myös jatkossa, eikä niiden kaikkien tarvitse edes olla noin komeita. Ei välttämättä maajoukkueeseen ihan vielä, mutta kutsu U21 ei varmaan ole kovin kaukana.
 6. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Mua olis ihmetyttäny jos yhtään topparia ei olisi lainattu. Harva joukkue tarvitsee kuutta topparia, joten Senderossin lainaaminen oli aivan ymmärrettävää. Tälläkin hetkellä joukkueessa on periaatteessa viisi topparia ja lisäksi Sagna pystyy tarvittaessa pelaamaan keskellä.
 7. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Ketään ei kaiketi tullut. Harmi sillä erityisesti keskikentän keskusta näyttää kapealta. Turhaa kauden lopussa kirota loukkaantumisia tai huonoa tuuria, kun vahvistusta kaipaavat osa-alueet olivat pitkään tiedossa, mutta omaa munattomuutta tarjouksien tekemistä venytettiin viimeiseen iltaan asti.
 8. Dimitar Berbatov

  Tottenham tässä Berbatov-saagassa eniten voitti. Epäammattimaisella asenteella varustetusta tusina bulgaarista £30.75M, ei ole ollenkaan huono hinta. City taisi sekoittaa pakkaa omalla tarjouksellaan ja pitkälti heidän ansiostaan hinta kohosi noinkin korkeaksi?
 9. Arsenal 07-09

  Uusimpien uutisten mukaan RVP ei loukannut itseään sen pahemmin. Pitäisi olla mukana 10.9 kun Hollanti kohtaa Macedonian. Mitään virallista vahvistusta asiasta ei ole vielä annettu ja Van Persien kohdalla viikko saattaa pahimmillaan tarkoittaa muutamaa kuukautta.
 10. Valioliiga 2008-09

  Chelsea 4 (12' J. Cole, 26' Anelka, 46' Lampard, 89' Deco) - Portsmouth 0 Chelsea vaikuttaa pelottavan vahvalta mestaruustaistoa ajatellen. Ensimmäisen kierroksen vakuuttavin esitys. Aston Villa 4 (47' Carew, 68' Agbonlahor, 74' Agbonlahor. 76' Agbonlahor) - Manchester City 2 (64' Elano, 89' Corluka) Villa jatkoi siitä mihin edellisellä kaudella jäi. Maalien tekeminen ei tuota vaikeuksia, mutta löytyykö tarvittavaa tasaisuutta ja riittääkö puolustus aivan kärkisijoista kamppailemiseen. Kova nippu kasassa jokatapauksessa. Agbonlahorin läpimurtokausi? Manchester United 1 (24' Fletcher) - Newcastle 1 (22' Martins) Puolustava mestarijoukkue ei vakuuttanut. Vaikka Ronaldo ja muutama muu avainpelaaja oli sivussa, parempaan olisi pitänyt pystyä. Newcastle esiintyi pirteästi ja ansaitsi pisteen.
 11. Valioliiga 2008-09

  Tätä nykyä Tomas Rosicky kuuluu maailman parhaiten tienaavien vesijuoksijoiden joukkoon. Palailee kuulemma kuukauden tai parin päästä. Jokatapauksessa kuntouduttuaan selkeä avauksen pelaaja, mutta pelipaikka saattaa hyvinkin vaihtua, jos Nasri jatkaa hyviä otteita. Tämä pelkästään sen perusteella, että Nasri on enemmän "molempijalkainen" ja siksi soveltuu paremmin vasemmalle laidalle. Lisäksi yhteistyö Clichyn kanssa toimi jo varsin mallikkaasti. Ei Boron vahvuus tullut minullekkaan yllätyksenä, ovat olleet viime vuosina paha vastustaja myös Arsenalille. edit: walcott ehti ensin.
 12. Valioliiga 2008-09

  Arsenal 1 (4' Nasri) - West Bromwich 0 Lopputulos tuskin yllätti ketään, mutta WBA pysyi yllättävän hyvin pelissä mukana. Mielenkiintoista nähdä kuinka WBA pärjää keskitason ja häntäpään joukkueita vastaan. Bolton 3 (34' Steinsson, 41' Davies, 45' Elmander) - Stoke 1 (90' Fuller ) Ennakkoon kahden lähinnä sarjassa säilymisestä taistelevan joukkueen kohtaaminen, jonka Bolton ratkaisi ensimmäisen puoliajan maaleilla. Steissonin maali oli upea ja Elmander osui heti debyytissä. Stoken pelaajamateriaalilla 19 sija olisi saavutus, tämän kauden Derby? Everton 2 (47' Arteta, 64' Yakubu) - Blackburn 3 (22' Dunn, 66' Santa Cruz, 94' Ooijer) Kierroksen toistaiseksi suurin yllätys. Vierasvoitto Goodison Parkilla on kova suoritus joukkueelle kuin joukkueellle. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Blackburn esiintyi pirteästi. Hull 2 (22' Giovanni, 81' Folan) - Fulham 1 (8' Ki-Hyeon) Hull Cityn ensimmäinen ottelu ja samalla ensimmäinen voitto korkeimmalla sarjatasolla. Heikko avaus Hodsonilta ja uudistuneelta Fulhamilta. Hullin 2-1 maalia edelsi Koncheskyn paha virhe. Lisää NÄITÄ ja Toni Kallio on lähellä avauksen paikkaa. Middlesbrough 2 (71' Wheater, 86' Mido) - Tottenham 1 (90' Oma maali) Eräänlainen yllätys vai oliko? West Ham 2 (3' Ashton, 10' Ashton) - Wigan 1 (47' Zaki) Melko odotettu lopputulos tässäkin ottelussa. Kaksi nopeaa osumaa Ashtonilta, joka tosin taisi loukkaantua ottelun lopussa. Wiganin hyökkääjävahvistus Zaki osui heti debyytissä. Sunderland 0 - Liverpool 1 (83' Torres) Jälleen kerran osoitus Torresin vaarallisuudesta. Käytännössä yksi kohtalainen paikka koko ottelussa ja pallo näyttävästi maaliin. Maalia lukuunottamatta tasaista vääntöä.
 13. Arvuuttelut kaudelle 2008-2009

  1.) 1.Arsenal 2.Liverpool 3.Man Utd 4.Chelsea 5.Aston Villa 6.Tottenham 7.Man City 8.Everton 9.Newcastle 10.West Ham 11.Portsmouth 12.Sunderland 13.Blackburn 14.Middlesbrough 15.Bolton 16.WBA 17.Fulham 18.Hull 19.Wigan 20.Stoke 2.) Adebayor, Arsenal (21) 3.) Chelsea 4.) Liverpool
 14. Arvuuttelut kaudelle 2007-2008

  Ideana hyvä, mutta mun makuun liikaa arvattavaa. Miltä kuulostaisipelkkä sarjataulukko? maalipörssit, korttitilit ja muut on jo melkoista hifistelyä.
 15. Englanti mj.

  Vuoden 2010 mm-kisojen karsintojen alkuun on enää kuukausi, joten laitan otteluohjelman tänne. Samassa karsintalohkossa pelaavat Kroatia, Ukraina, Valkovenäjä, Kazakstan ja Andorra. Ennakkoon tästä lohkosta jatkoon pääsemisen ei pitäisi olla ylivertainen tehtävä edes Englannille. 6/09/2008 Andorra - England 10/09/2008 Croatia - England 11/10/2008 England - Kazakhstan 15/10/2008 Belarus - England 4/01/2009 England - Ukraine 6/06/2009 Kazakhstan - England 10/06/2009 England - Andorra 9/09/2009 England - Croatia 10/10/2009 Ukraine - England 14/10/2009 England - Belarus
×