Jump to content

Eboue

Members
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Eboue

 1. Jalkapalloaiheisia elokuvia

  Mikä mahtaa olla "ruotsin paras" elokuvan virallinen nimi?
 2. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Tuomas Virkkunen on valtakunnan johtava jalkapalloääni ja erittäin ammattitaitoinen jalkapalloselostaja, mutta pysyköön Urheilukanavan leivissä myös jatkossa. Suomalaisia ammattitaitoisia jalkopalloselostajia on enemmän kuin yksi. Tykkään Virkkusen tavasta selostaa, mutta monipuolisuus on rikkaus, eikä kaikkien tule pyrkiä samaa kuin hän. Ylen selostuksen taso ei ole niin huono kuin monesti annetaan ymmärtää. Kehitys on ERITTÄIN ollut nousujohteista. Virheitä sattuu edelleen, mutta pieni virhe ei tee selostuksen tasosta huonoa tai pilaa tiistaisen mestareiden liigan tarjoamaa jalkapallonautintoa. Virheitä sattuu kaikille jopa Tuomas Virkkuselle. Minä olen melko tyytyväinen tämän hetkiseen selostuksen ja kommentaattorien tasoon. Toki parantamisen varaa on aina. Esimerkiksi puoliajalla voitaisiin keskittyä enemmän itse otteluun ja tehdä oma makasiiniohjelma, jossa käsiteltäisiin maajoukkuetta, Veikkausliigaa ja sen tulevaisuutta.
 3. Englanti mj.

  Liekeissä tai ei, mutta Youngilla on kasassa alkukauden 9 ottelusta 4 maalia ja 5 maalisyöttöä. Hyvin se on pelannut.
 4. Englanti mj.

  Bentleyn poisjättäminen on ymmärrettävää. Bentley ei ole pelannut lähelläkään tasoaan (kuten ei kukaan muukaan Tottenhamissa) ja vaihtoehtoja oikealle laidalle on enemmän kuin riittävästi, mutta Youngin puuttumista en ymmärrä. Viime kauden tehot 8 maalia ja 17 maalisyöttöä puhukoon omaa kieltään.
 5. Teemu Pukki

  Oho, uskomattoman komea maali Pukilta. Toivottavasti saa vakiinnutettua pelipaikkansa ja tekee maaleja myös jatkossa, eikä niiden kaikkien tarvitse edes olla noin komeita. Ei välttämättä maajoukkueeseen ihan vielä, mutta kutsu U21 ei varmaan ole kovin kaukana.
 6. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Mua olis ihmetyttäny jos yhtään topparia ei olisi lainattu. Harva joukkue tarvitsee kuutta topparia, joten Senderossin lainaaminen oli aivan ymmärrettävää. Tälläkin hetkellä joukkueessa on periaatteessa viisi topparia ja lisäksi Sagna pystyy tarvittaessa pelaamaan keskellä.
 7. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Ketään ei kaiketi tullut. Harmi sillä erityisesti keskikentän keskusta näyttää kapealta. Turhaa kauden lopussa kirota loukkaantumisia tai huonoa tuuria, kun vahvistusta kaipaavat osa-alueet olivat pitkään tiedossa, mutta omaa munattomuutta tarjouksien tekemistä venytettiin viimeiseen iltaan asti.
 8. Dimitar Berbatov

  Tottenham tässä Berbatov-saagassa eniten voitti. Epäammattimaisella asenteella varustetusta tusina bulgaarista £30.75M, ei ole ollenkaan huono hinta. City taisi sekoittaa pakkaa omalla tarjouksellaan ja pitkälti heidän ansiostaan hinta kohosi noinkin korkeaksi?
 9. Arsenal 07-09

  Uusimpien uutisten mukaan RVP ei loukannut itseään sen pahemmin. Pitäisi olla mukana 10.9 kun Hollanti kohtaa Macedonian. Mitään virallista vahvistusta asiasta ei ole vielä annettu ja Van Persien kohdalla viikko saattaa pahimmillaan tarkoittaa muutamaa kuukautta.
 10. Valioliiga 2008-09

  Chelsea 4 (12' J. Cole, 26' Anelka, 46' Lampard, 89' Deco) - Portsmouth 0 Chelsea vaikuttaa pelottavan vahvalta mestaruustaistoa ajatellen. Ensimmäisen kierroksen vakuuttavin esitys. Aston Villa 4 (47' Carew, 68' Agbonlahor, 74' Agbonlahor. 76' Agbonlahor) - Manchester City 2 (64' Elano, 89' Corluka) Villa jatkoi siitä mihin edellisellä kaudella jäi. Maalien tekeminen ei tuota vaikeuksia, mutta löytyykö tarvittavaa tasaisuutta ja riittääkö puolustus aivan kärkisijoista kamppailemiseen. Kova nippu kasassa jokatapauksessa. Agbonlahorin läpimurtokausi? Manchester United 1 (24' Fletcher) - Newcastle 1 (22' Martins) Puolustava mestarijoukkue ei vakuuttanut. Vaikka Ronaldo ja muutama muu avainpelaaja oli sivussa, parempaan olisi pitänyt pystyä. Newcastle esiintyi pirteästi ja ansaitsi pisteen.
 11. Valioliiga 2008-09

  Tätä nykyä Tomas Rosicky kuuluu maailman parhaiten tienaavien vesijuoksijoiden joukkoon. Palailee kuulemma kuukauden tai parin päästä. Jokatapauksessa kuntouduttuaan selkeä avauksen pelaaja, mutta pelipaikka saattaa hyvinkin vaihtua, jos Nasri jatkaa hyviä otteita. Tämä pelkästään sen perusteella, että Nasri on enemmän "molempijalkainen" ja siksi soveltuu paremmin vasemmalle laidalle. Lisäksi yhteistyö Clichyn kanssa toimi jo varsin mallikkaasti. Ei Boron vahvuus tullut minullekkaan yllätyksenä, ovat olleet viime vuosina paha vastustaja myös Arsenalille. edit: walcott ehti ensin.
 12. Valioliiga 2008-09

  Arsenal 1 (4' Nasri) - West Bromwich 0 Lopputulos tuskin yllätti ketään, mutta WBA pysyi yllättävän hyvin pelissä mukana. Mielenkiintoista nähdä kuinka WBA pärjää keskitason ja häntäpään joukkueita vastaan. Bolton 3 (34' Steinsson, 41' Davies, 45' Elmander) - Stoke 1 (90' Fuller ) Ennakkoon kahden lähinnä sarjassa säilymisestä taistelevan joukkueen kohtaaminen, jonka Bolton ratkaisi ensimmäisen puoliajan maaleilla. Steissonin maali oli upea ja Elmander osui heti debyytissä. Stoken pelaajamateriaalilla 19 sija olisi saavutus, tämän kauden Derby? Everton 2 (47' Arteta, 64' Yakubu) - Blackburn 3 (22' Dunn, 66' Santa Cruz, 94' Ooijer) Kierroksen toistaiseksi suurin yllätys. Vierasvoitto Goodison Parkilla on kova suoritus joukkueelle kuin joukkueellle. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Blackburn esiintyi pirteästi. Hull 2 (22' Giovanni, 81' Folan) - Fulham 1 (8' Ki-Hyeon) Hull Cityn ensimmäinen ottelu ja samalla ensimmäinen voitto korkeimmalla sarjatasolla. Heikko avaus Hodsonilta ja uudistuneelta Fulhamilta. Hullin 2-1 maalia edelsi Koncheskyn paha virhe. Lisää NÄITÄ ja Toni Kallio on lähellä avauksen paikkaa. Middlesbrough 2 (71' Wheater, 86' Mido) - Tottenham 1 (90' Oma maali) Eräänlainen yllätys vai oliko? West Ham 2 (3' Ashton, 10' Ashton) - Wigan 1 (47' Zaki) Melko odotettu lopputulos tässäkin ottelussa. Kaksi nopeaa osumaa Ashtonilta, joka tosin taisi loukkaantua ottelun lopussa. Wiganin hyökkääjävahvistus Zaki osui heti debyytissä. Sunderland 0 - Liverpool 1 (83' Torres) Jälleen kerran osoitus Torresin vaarallisuudesta. Käytännössä yksi kohtalainen paikka koko ottelussa ja pallo näyttävästi maaliin. Maalia lukuunottamatta tasaista vääntöä.
 13. Arvuuttelut kaudelle 2008-2009

  1.) 1.Arsenal 2.Liverpool 3.Man Utd 4.Chelsea 5.Aston Villa 6.Tottenham 7.Man City 8.Everton 9.Newcastle 10.West Ham 11.Portsmouth 12.Sunderland 13.Blackburn 14.Middlesbrough 15.Bolton 16.WBA 17.Fulham 18.Hull 19.Wigan 20.Stoke 2.) Adebayor, Arsenal (21) 3.) Chelsea 4.) Liverpool
 14. Arvuuttelut kaudelle 2007-2008

  Ideana hyvä, mutta mun makuun liikaa arvattavaa. Miltä kuulostaisipelkkä sarjataulukko? maalipörssit, korttitilit ja muut on jo melkoista hifistelyä.
 15. Englanti mj.

  Vuoden 2010 mm-kisojen karsintojen alkuun on enää kuukausi, joten laitan otteluohjelman tänne. Samassa karsintalohkossa pelaavat Kroatia, Ukraina, Valkovenäjä, Kazakstan ja Andorra. Ennakkoon tästä lohkosta jatkoon pääsemisen ei pitäisi olla ylivertainen tehtävä edes Englannille. 6/09/2008 Andorra - England 10/09/2008 Croatia - England 11/10/2008 England - Kazakhstan 15/10/2008 Belarus - England 4/01/2009 England - Ukraine 6/06/2009 Kazakhstan - England 10/06/2009 England - Andorra 9/09/2009 England - Croatia 10/10/2009 Ukraine - England 14/10/2009 England - Belarus
 16. Fanisälä

  * Argentinan 2006 Riquelme pelipaita. * Arsenal Fabregas 07/08 kotipaita. * Arsenal Toure 05/06 kotipaita. * Arsenal Henry 04/05 kotipaita. * Arsenal Nike pipo * Arsenal Nike takki * Arsenal tuoppi
 17. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JbNssx5SCxo]YouTube - Nacer Barazite 15 years old BIG STAR[/ame] Laitetaan tällainen tänne. Kolme vuotta vanha pätkä, jossa esiintyy nykyinen Arsenalin reservien maalitykki Nacer Barazite(18v). Tuon videon perusteella myös oikeasti jalkapalloa pelaavat hallitsevat jonkinlaisen temppuilun. Freestyle touhuista kiinnostuneiden kannattaa katsoa In The Hands of the Gods dokkari. Katsomisen arvoinen pätkä, vaikka freestyle ei hirveästi kiinnostaisikaan. http://www.imdb.com/title/tt1051231/ http://en.wikipedia.org/wiki/In_the_Hands_of_the_Gods http://www.inthehandsofthegods.com/#ithotg/home
 18. Arsenal 07-09

  Palataan vielä hetkeksi taannoiseen Real Madrid otteluun. Katsoin ottelun uudelleen urheilukanavan lähettämänä jälkilähetyksenä ja erityisesti Denilsonin hyvät otteet miellytti. Denilson vaikutti jollain tavalla valmiimmalta pelaajalta kuin aiemmin. Jos otetaan vertailukohteeksi samasta pelipaikasta kisaava Diaby, niin ero oli valtava. Tietenkään yhden ottelun perusteella vertaaminen ei kerro koko totuutta, mutta tällä hetkellä näen Denilsonin lähempänä toista avauksen paikkaa. Potentiaalia läpimurtokauteen (flamineihin) on molemmilla, mutta ensimmäiseksi pitäisi pysyä poissa sairastuvalta. Molempien tapauksessa loukkaantumiset ovat osaltaan jarruttaneet kehitystä. Tulevat ottelut näyttänee kumpi, jos kumpikaan ottaa toisen paikan keskustassa. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi: Djourou, Song, Kolo, Ramsey, Eboue?, mahdollinen uusi hankinta ja tietysti koko reservit. Wenger mielestä tarpeeksi lahjakas pelaaja pystyy pelaamaan kaikkialla vai miten se menikään.
 19. Real Madrid 08/09

  Tietääkseni ainakaan minä en ole missään vaiheessa väittänyt, että Taylor yritti tarkoituksella murtaa Eduardon jalan. Kannattaa varmaan vaihtaa Barcelonan puolelle nehän pärjää paremmin pre-seasonilla.
 20. Arsenal 07-09

  Adebayorin työmoraali oli tallella, eikä ylimielisyyttä ollut havaittavissa. Tuollaisilla esityksillä kesän siirtosotkut unohtuvat nopeasti ja fanien suosio on taas taattu. Viimeisimpien huhujen mukaan pidentää sopimusta vuodella ja palkka nousee £70 000 viikossa.
 21. Real Madrid 08/09

  Taisi tappio ottaa koville, vaikka ei ollut edes ensimmäinen kerta. Tummaihoisen pelaajan apinaksi nimittäminen on aika ala-arvoista touhua. Diaby tuli tilanteessa rumasti, mutta ei todellakaan yrittänyt vahingoittaa tarkoituksella. Äläkä edes vertaa Eduardoon kohdistunutta taklausta tähän. http://101greatgoals.magnify.net/item/KW06D00ZZG0GSJS3
 22. Arsenal 07-09

  Mielenkiintoista nähdä millaisen vastaanoton Bentley saa lokakuun lopussa Emiratessilla pelattavassa Pohjois-Lontoon derbyssä. Ei varmasti tule olemaan helpoin paikka pelata loskanvalkoisissa kasvattajaseuraa vastaan, vaikka motivaatiota Bentleyllä varmasti riittää. Kaikista jälkeenpäin annetuista lausunnoista on ollut havaittavissa pientä katkeruutta Arsenalia kohtaan. Bentleyn kehittyminen nykyiselle tasolle olisi vaatinut paljon peliaikaa, eikä sitä pystytty tarjoamaan. Kehittymisen kannalta joukkueen vaihtaminen oli silloin järkevin vaihtoehto, spurssin valinta taas ei. Adebayor kirjoittaa 2-3 vuoden jatkosopimuksen lähipäivinä. Ei kuulemma ole edes missään vaiheessa ollut lähdössä, vaan kaikki nuo puheet ovat olleet perättömiä. Tiedä sitten mikä on totuus, mutta kiva kun jatkaa. Paremmalla palkalla enemmän maaleja vai miten se meni. Gallas jatkaa kapteenina myös tulevalla kaudella. Henkilökohtaisesti ei mitään sitä vastaan. Cescin vuoro sitten myöhemmin, mikäli seurassa vielä on. Wenger etsii yhtä kokeneempaa keskikenttäpelaajaa. Välttämätöntä tarvetta ei tunnu olevan. Silti toivoisin että yksi hankinta vielä tapahtuu. Joku puolustava keskikenttäpelaaja, joka kykenee paikkamaan toppareita olisi mukava. Loukkaantumisia tulee varmasti jossain vaiheessa kautta. Tänään pre-season ottelu Juventusta vastaan. Todennäköisesti melko nimekkäällä joukkueella lähdetään, mutta ainakin Wilsherelle lienee tiedossa minuutteja. Sen verran vakuuttavia esityksiä tähän asti.
 23. Arsenal 07-09

  Paketti alkaa olla hyvällä mallilla tulevaa kautta ajatellen. Kilpailu pelipaikoista varsinkin keskikentällä ja hyökkäyksessä tulee olemaan kova. Tällä menolla montaa kausikorttia avaukseen ei tarvitse jakaa. Tiedän että tämä on vasta preseason jne, mutta useampi pelaaja on antanut pelkästään hyviä näyttöjä. Velakin näyttää ihan pelimieheltä.
 24. Nuoret Gunnersit

  Wilshere on vakuuttanut minutkin ja ansaitsee näytönpaikan hieman kovempi tasoista vastustajaa vastaan. Esimerkiksi huomisessa ottelussa Stuttgartia vastaan. Tähänastisten vastustajien taso kun on ollut aika mitään sanomaton. Paljon hyviä ominaisuuksia tässä nuorukaisessa. En tiedä kuinka paljon Ramseyltä odotitte, mutta omia odotuksia hän ei ole pettänyt. Tulee varmaan pelaamaan edustusjoukkueessa heti alusta alkaen sen verran hyvin pelannut. Myös Simpson vaikuttaa lupaavalta, vaikka eilen olikin epäonnekas. Paremmalla onnella olisi tehnyt sen neljä maalia. Haluaisin nähdä häntä jatkossakin. Randall ja Lansbury ovat olleet vaisuja. Kummastakin on puhuttu paljon, mutta varsinkaan Randall ei vaikuta tarpeeksi tasokkaalta. Vähän hidas ja pallonmenetyksiä tulee turhan tiheään tahtiin. Saa nähdä tuleeko kummastakaan mitään. Lansbury tosin pelasi eilen väärällä pelipaikalla.
 25. Arsenal 07-09

  Aika pitkäksi lopulta venyi Rosickyn sairasloma, vaikka alussa puhuttiin vain "minor injurystä" ja muutaman viikon pakollisesta huilaamisesta. Osittain kai jostain leikkauksesta johtuen. Tarkemmin en tiedä asiasta, mutta saisi pysyä edes loppukauden kunnossa, jos alkukaudesta joutuu huilaamaan. Hieno pelaaja ja kunnossa ollessaan todellinen vahvistus joukkueelle. Rosickyn varaan en vaan hirveästi uskalla laskea loukkaantumishistorian tuntien. Yksi niistä harvoista pelaajista Arsenalissa, jotka hakevat omaa ratkaisua kun siihen on mahdollisuus toisin kuin esimerkiksi eräs epäitsekäs jo meluisan Lontoon taakseen jättänyt ja rauhalliseen Barcelonan kaupunkiin rantautunut valkovenäläinen. Madridilaisen roskalehden Marcan mukaan Real Madrid on taas Cescin perässä. Ihmeen hiljaista onkin tämän suhteen toistaiseksi ollut. Tuskin vielä lähtee minnekkään, kun uuden talonkin vähän aikaa sitten osti. Muutaman vuoden päästä sitten, jos menestystä ei ala tulemaan. Euroopan mestaruuden voimalla jaksaa varmaan vielä ainakin yhden pokaalittoman kauden. Nasri puhunut mukavia uudesta työnantajasta. Toivottavasti vielä ensi kesänä on sama ääni kellossa. http://sport.setanta.com/en/Sport/News/Football/2008/07/26/Prem-Nasri-on-Arsenal/
×