Jump to content

McIllroy

Members
 • Content count

  154
 • Joined

 • Last visited

About McIllroy

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  futis + muu urheilu
 • Occupation
  duunari
 1. 14.12.2014 Manchester United vs Liverpool @Old Trafford

  Evans: Aika samat sanat. Kamalia hasseja, Sterlingin läpiajo päällimmäisenä mielessä Niinkauan kun tämä herra saa häärätä avauskokoonpanossa, niin vaikeaa tulee olemaan. Tietysti on loukkaantuminen alla, mutta silti jotenkin ylimielinen asenne näkyy kentällä kokoajan. Järkyttäviä virheitä jollaisia ammattipelaaja vaan ei saa tehdä. Sitten vielä tämä kaikista ärsyttävin tapa, eli se käsien levittely. Joka helvetin tilanteessa levitellään käsiä, välillä vaikka pallo on vielä hallussakin ja välillä vaikka syöttö on mennyt 30metriä ohi kohteen.
 2. Eikä siinä vielä kaikki. Manu menettää Bolton ottelun pisteet ja lähtee seuraavaan otteluun 0-3 tappioasemasta. Lisäksi Vidic karkoitetaan maasta ja se 3 + 1 ottelun pelikielto annetaankin Ferdinandille, joka olisi Vidicin paikkaaja.
 3. Manchester City 09-10

  Luulisi, että Manun puolella tiedetään millaista on pelata finaalissa, taitaa sitä kokemusta olla siitä vähän enemmän, kuin jollain paitsio.comin nimimerkillä.
 4. Zoran Tosic

  Ei sitten ole tainnut niitä onnistumisia tulla enempää, kun jätettiin nimeämättä Mestareiden liigan kokoonpanoihin. Sinänsä ihmeellistä, kun kokoonpanoihin on kuitenkin saatu mahtumaan vuoden loukkaantuneena ollut Hargreaves ja uusi tulokas Obertan, joka ei oli vielä peliäkään pelannut Manun paidassa. 1.Van der Sar, 2.Neville, 3.Evra, 4.Hargreaves, 5.Ferdinand, 6.Brown, 7.Owen, 9.Berbatov, 10.Rooney, 11.Giggs, 12.Foster, 13.Park, 15.Vidic, 16.Carrick, 17.Nani, 18.Scholes, 20.Fabio, 21.Rafael, 22.O’Shea, 24.Fletcher, 25.Valencia, 26.Obertan, 27.Macheda, 28.Gibson, 29.Kuszczak. Additional players registered (UEFA rules permit any player born on or after 1 January 1988 who has been eligible to play for the club for any uninterrupted period of two years since his 15th birthday to be registered outside of the 25-man squad limit): 8.Anderson, 19.Welbeck, 23.J.Evans, 31.C.Evans, 33.Hewson, 36.Gray, 37.Cathcart, 38.Zieler, 39.Chester, 40.Amos.
 5. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Saha on kyllä parhaimmillaan loistava hyökkääjä ja maalintekijä, mutta ne loukkaantumiset... Tulee mieleen yksi FC lahden pelaaja. Alla linkkiä Sahan loukkaantumishistoriaan. Ja nuo loukkaantumiset eivät ole olleet mitään viikon poissaoloja http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/players/220/louis_saha_injury.html
 6. Loukkaantumiset

  Van der Sar poissa pari kuukautta Aikas tuskainen alkukausi tulossa, kun Vds loukkaantui Audi cupissa torjuessaan rankkaria. Mies on sivussa n. 2kk. Tuleepa todella jännitäviä pelejä, kun saa seurata niiden kahden rähmäkäpälän edesottamuksia. http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=%7BF9E570E6%2D407E%2D44BC%2D800F%2D4A3110258114%7D&newsid=6637325
 7. Andersonista täysin samaa mieltä. Aika takiainen se on, jos satut pääsemään sen ohi, niin nopeudellaan ja sitkeydellään se on taas hetken päästä kimpussa. Scholes ja Carrick ovat niin paljon hitaampia, etteivät ne ehdi jokapaikkaan sähläämään. Jossain netissä oli juttua, että Rafael olisi jo pelikunnossa ja Brown pelaisi maanantaina reservien ottelun. Fergie oikein mainitsi, että kiirehtää Brownin kanssa, mikä on Fergieltä poikkeuksellista.
 8. 4.3. Newcastle - Manchester United

  Tänään sitten Newcastlen vieraana. Manu on pärjännyt hyvin Newcastlen vieraana, joten miksei tänäänkin. Newcastlella kun on vielä järkyttävästi miehiä pois, niin homma vaan helpottuu. Lainaan tuohon alle Newcastlen poissaolijat, kun en viitsi niitä kirjoittaa. "Newcastle will be without just about every first choice midfielder tonight, and some attackers with Nicky Butt, Damien Duff, Michael Owen, Habib Beye, Danny Guthrie, Joey Barton and Xisco injured and Kevin Nolan suspended." En muista mistä lehdestä tuo oli, mutta aika pitkä lista tuo on. Ainut uhka Manun voitolle on Manu itse. Jos takki on vähänkin auki, niin saadaan vaikea peli. Tosin eiköhän SAF ole pudotellut pojat maan pinnalle sunnuntain jälkeen. Avaukseen ilman muuta sunnuntaina huilanneet pelaajat. Tosin Andersonkin olisi mukava nähdä kentällä, sillä jotenkin hän vakuutti meikäläisen nopeudellaan sunnuntain pelissä. Vain voitto kelpaa, ihan sama tuleeko se 0-1, 0-3, tai 4-5 numeroin.
 9. Unitedin Carling Cup 08-09

  Tuolta ajattelin itse etsiä. Jotkut ovat kiinaksi ja joissakin on huono kuva, mutta kokeilemalla eri linkkejä voi löytää hyvänkin. http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=31348&part=sports
 10. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Vime hetken maalit.. Mirrorista bongasin sellaisen tilaston, millainen olisi sarjataulukko ilman viiden viimeisen minuutin maaleja. Täytyy kyllä todeta, että Manu on aika hyvin onnistunut otteluiden lopuissa tällä kaudella ja Arsenal epäonnistunut. http://www.mirror.co.uk/sport/football/2009/01/19/how-the-premier-league-table-would-look-if-games-lasted-only-85-minutes-115875-21053742/
 11. FA Cup: Southampton V UNITED

  Eikös tuo Foster ole loukkaantuneena? http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php Jollain sivustolla oli, että Anderson ja Nani olisivat olleet kotosalla käymässä joulun aikoihin. Ja linkkiähän en tähän hätään löytänyt. No tässä nyt olisi jokatapauksessa paikka peluuttaa molempia. Veikkaampa kanssa, ettei ihan kakkosmiehistöllä olla lähdössä matsiin.
 12. FIFA Club World Cup 2008

  No tulihan se maali sieltä. Ihan komea veto Rooneyltä. Ei pelissä mitään hätää ollut, vaikka Vidic ajettiin kentältä toisen puoliajan alussa.
 13. Unitedin Carling Cup 08-09

  Tuollakin näkyy. Kuva aika hyvä, mutta selostus lienee puolaa tai jotain. http://www.mogulus.com/xonelandia
 14. Zoran Tosic

  Kyllähän pojalla ihan hyvä veto on. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-efGDxri8hY&feature=related]YouTube - bambi - tosic[/ame]
 15. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Otteluohjelma Onko joku muu pannut merkille, miten hankala ohjelma Manulla on ollut liigassa. Vieraissa Manu on kohdannut lähes kaikki kärkijoukkueet. Ainoastaan Hull ja Boro on kohtaamatta vieraissa tämän hetken top 10 porukoista. Ja seuraavaksi vastassa on City ( 11. ) vieraissa. Tietysti kaikki joukkueet kohdataan 2 kertaa, mutta väitän, että ero kärkeen olisi pienempi, jos jotkut näistä kärkiporukoista olisi kohdattu kotona. Onko jollain tietoa miten tuo sarjaohjelma laaditaan? Eli arvotaanko otteluohjelma vai tehdäänkö se jollain muulla tavalla?
×