Jump to content

Evertonian

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Evertonian

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/18/1975

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hämeenlinna
 1. EVERTON kausi 2012/2013

  Mistä näkee ensiviikon FA-cup ottelun Everton-Wigan? Come on you blues!!!
 2. Manu-Everton 23.4.2011

  Jos Arteta ja Cahill palaavat saa Manu kyytiä Näin ollen Arsulla ja Chelskillä on vielä mahdollisuus mestaruuteen!! NEVER GIVE UP:cool:
 3. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Tässäpä mielenkiintoinen lainapelaaja:rolleyes_ani: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/e/everton/9234364.stm Rahatkin saataisiin Moyesin mukaan "by selling enough replica shirts." Beckhamin soitto odotellessa:blink:
 4. Merseysiden derby 6.2.2010

  Aika luottavaisin mielin matsiin lähdetään. Sahakin tehnyt juuri 2-vuotisen sopimuksen. Cahill alkaa pääsemään peliin mukaan ja Fellaini on liigan paras keskikenttämies. Donovan aivan älyttömässä iskussa. Puolustus toimii ja Howardin itseluottamus on kohdillaan. Alla on 9 tappiotonta ottelu ja viimeksi ollaan hävitty ikävä kyllä Liverpoolille:grumpy: Tänään tulee kuitenkin voitto 0-1. Näytetään punakuonoille mistä kana pissii!! Viimeksi ollaan voitettu Anfieldillä vuonna 1999, nyt sekin tilasto tulee muuttumaan:icon_lol:
 5. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Lucas Neill siirtyy huomisen City -pelin jälkeen Turkkiin Galatasarayn riveihin 18 kuukauden sopimuksella. No voi helevetti, just kun saatiin puolustuspeli toimimaan hyvin:wallbang:
 6. Everton FC kaudella 2009-10

  Ihan hyvä peli meiltä. Harmi vaan, että saivat noi kaks räkämaalia. Howard olisi napannut molemmat kudit, jos eivät olisi meidän puolustajista kimmonneet maaliin. Mielestäni Donavan pelasi aika hyvin siihen nähden, että ei ole kuukauteen pelannut. Muutama peli alle, niin Donavan tulee olemaan hyvä vahvistus.
 7. Chelsea-Everton 12.12.2009 klo 17.00

  Evertonilta puuttui 6 varmaa avauskokoonpanon miestä (Cahill, Arteta, Neville, Distin, Yobo ja Jagielka). Tästä huolimatta piste Chelseaa vastaan:lol: Tätä sietää juhlia pitempäänkin
 8. Werder Bremen

  Jaaha, peli oli jo loppuunmyyty!! Peli olisi ollut Hoffenheimia vastaan 27.9. Joten mielestäni aika yllättävää, että lippuja ei enää ollut.
 9. Werder Bremen

  Olen menossa syksyllä Saksaan ja ajattelin käydä katsomassa Bremenin pelin. Kävin jo katsomassa sivulta http://www.werder.de lippuja. Mutta en kyllä ymmärrä miten ne tilataan. Osaako kukaan neuvoa? HSV:n peliin sain jo liput.
 10. Suomi-Everton seuran Fantasy premier 2007/08

  Onneksi olkoon voitosta! Tasaista vääntöä oli, mutta meikäläisen valinnat meni lopussa päin
 11. Kausiveikkaus 2007/08

  Sijoitus 31.12.2007........................................ ....9. Sijoitus kauden lopussa........................................... .10. Saavutettu kierros UEFA-cupissa........................................... puolivälierät Saavutettu kierros FA-cupissa........................................... .6. Saavutettu kierros Liiga-cupissa........................................... .6. Paras maalintekijä ja maalimäärä........................................ ....Johnson 9 Seuran liigassa tehtyjen maalien määrä............................................49 Eniten otteluita (kenttäpelaaja)................................... .........Lescott 35 Kauden ensimmäisen maalin tekijä............................................ Arteta Liigassa saavutettujen vierasvoittojen määrä............................................4 Everton-Liverpool......................................... ...0-0 Liverpool-Everton........................................... .0-0 Kirkby-äänestyksen tulos............................................Ikävä kyllä vastaus on kyllä
 12. Suomi-Everton kannattajayhdistys

  Mukana ollaan. Tuo Everton-Manu peli olisi hyvä ja Tampere käy, mutta missä sporttibaarissa juhlittaisiin Evertonin voittoa?
 13. Majoitusvinkkejä Liverpooliin?

  Jopa 6 kilometriä, mutta taksi kulkee, hämmästyttävää kyllä, Englannissakin:ass: Toki noin lyhyt matka kävellään, paitsi jos sataa, joka on aika todennäköistä Englannissa:icon_lol:
 14. Majoitusvinkkejä Liverpooliin?

  Itse asiassa Premiel travel Inn:stä sain eilen huoneen Albert dock:ssa oli kaikki huoneet jo varattu, mutta West Derbystä sain varattu huoneen.
 15. Majoitusvinkkejä Liverpooliin?

  Olen menossa katsomaan Everton-Charlton peliä. Lento on perillä vasta 23:30. Onko vinkkejä majapaikan suhteen??? Mahtaakohan hotelleihin päästä enää noin myöhään?
×