Jump to content

arttuboy

Members
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

About arttuboy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/17/1983

core_pfieldgroups_99

 • Location
  lahti
 • Interests
  musiikki, manchester united
 • Occupation
  Opiskelija
 1. We´ve got our trophy back! Myyn tämmöisen DVD:n. En ole keräilijäluonne tippaakaan, enkä siis hamstraa nurkkiini tavaraa, joita en tarvitse. Sisältää 2 levyä (kaikki maalit, haastatteluja ym.) Haluan pikaisesti eroon, sillä olen täysin pa. hinta 10€+postikulut/ tee tarjous Privana viestit kiitos.
 2. Unitedin Carling Cup 08-09

  Taitaa vieläkin aika kultailla niitä muistoja... Vidic kavensi ottelun tilanteeseen 1-2, mikä oli myös lopputulos.
 3. Minä vihaan Poolia vs Manua

  I´d rather walk alone.
 4. Arsulle turpaan. Arsenal-ManU 8.11 KLO 14:45

  aika paljon maaleja uppoaa omiin tällä hetkellä... ei ole manu mestaruusvauhdissa tällä kauella valitettavasti. Premier league on nykyään niin epätasainen, että jo hankitun pisteron turvin chelsea tai liverpool tulee mestaruuden keväällä viemään. ihan sillä perusteella, että nämä eivät olleet tämän kauden viimeiset pisteet mitä manu tulee menettämään. isojakaan vastaan. ns top 4 leaguessa manu pelannut kaikkia 3 vastaan. kaikki vieraissa toki, mutta saaliina 9 tarjotusta pisteestä vain 2. ucl:ssa nyt vaan mahdollisimman pitkälle, finaaliin asti. tämä arsenal-tappio on erittäin murheellinen tulos. mua harmittaa fergusonin, giggsin, nevillen ja scholesin puolesta. multa ei luonnollisestikaan ole kysytty edes mielipidettä, mutta kyllä pitäs lopettaa huipulla. ucl finaalin jälkeen edellämainittu nelikko ois poistunu näyttämöltä helvetin tyylikkäästi. aina ei voi voittaa.
 5. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Ei ManUssa viime vuosina ole kk-miehet juuri maaleilla juhlineet. (ronaldoa ei lasketa kk-mieheksi..) Fletcher on tosin tällä kaudella tehnyt jo 3 kassia, eikä pelaa ainakaan hyökkäävämmässä roolissa kuin Anderson. Andersonin eduksi on sanottava, että kovin montaa maalipaikkaa en muista kaverin hukanneen. Paikkoja ei ole vain hänelle siunaantunut, johtuen puolustavasta roolista. Harvoin nousee boksiin.
 6. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Anderson Milloin tekee maalin, vai tekeekö? Ketju yhdistetty tähän aikaisempaan ketjuun - Mode
 7. Everton - Manchester United 25.10

  kyllä mä näkisin, että se on rooney/berba ja tevez penkillä. Ei voi vähätellä dimitarin ansiota rooneyn maalivireeseen (paitsio maajoukkueen osalta tietenkin... ) Rooney on ollut nyt niin älyttömän hyvä, kun on saanut pelata selkeen kärjen takana. Jos Tevez tulee siihen, se homma menee Rooneyn osalta taas siihen viime kaudelta tuttuun, eli laitalinkiksi. vituttaa tää ajankohta, kankkunen tuli käymään ja ei meinaa päästä kaverista eroon. ja sit on viel anoppilareissu heitettävä ennen ku klo 14 pääsee arjesta taas hetkeks eroon
 8. Arsenal 07-09

  Asia kunnossa
 9. Arsenal 07-09

  Tarkoitin tässä nyt sellaisia henkistä lujuutta ja ehtymätöntä voitonnälkää omaavia pelaajia. Manussa esim. Van Der Sar, Ferdinand, Rooney, Tevez Semmoisia ukkoja, joiden kantti kestää tiukoissa paikoissa. Ja vaikka Arsenal hävisikin vain 3 peliä valjussa, oli tasureita sitten sen verran, että mestaruustaistosta olivat ulkona silloin, kun se kiivaimmillaan kävi. Olet oikeassa, ettei siellä mitää painijoita tarvi enää olla. Tarkoitan tässä raskaansarjan pelimiehiä, jotka pystyvät taktisesti ja henkilöjohtaisella tasolla saamaan itsestään irti parhaan mahdollisen hyödyn joukkueen kokonaissuoritusta ajatellen. Arsenalista paistoi viime kaudella kauas se, että kun vastustaja laittoi kaiken peliin ja enemmänkin, ei Arsenal pystynyt vastaamaan. Muistelepa vaikka miten Liverpoolia vastaan UCL puolivälierässä kävi! Tai ratkaisevat valioliigapelit ManUa ja Chelseaa vastaan. ManUn oikeastaan koko joukkue viime kaudella oli henkisesti todella kovaa luokkaa.
 10. Arsenal 07-09

  Aivan totta on, ettei Arsenalissa Vieran jälkeen ole ollut "raskassarjalaisia" nähtiinhän se viime kaudella, kun tiukat pelit yksi toisensa jälkeen kääntyivät Arsenalin tappioksi. Ei oo joukkueessa sellasta ryhtiä ja kovuutta tuovaa pelaajaa. taitavia miehiä kaikki, mutta kun tosissaan pitäis vääntää tulosta tiukoissa paikoissa, on nyky-arsenal aika kevyttä kauraa.
 11. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  olet oikeassa! ja anteeksi offtopic omastakin puolesta.
 12. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  Tämän jälkeen pitää käytännössä voittaa Wales molemmissa otteluissa. Eilisen ainut suomalaisonnistuja oli Heikkinen. Forsselilla riitti yritystä, mutta mielestäni Miklun itsekkyys menee välillä liiallisuuksiin. Syöttö on miehelle aina se viimeinen vaihtoehto ja ne syötöt on useimmiten todella huolimattomia. Oli useampi tilanne, jossa Forselilla oli pallo siinä 16-30 metrissä ja Väykkä, Daja tai Kolkka juoksuistaan huolimatta jäivät ilman palloa. Miklu on hyvä viimeistelijä, mutta kokonaisvaltaisesti hyökkääjänä keskinkertainen. Voimakas kaveri, pystyy pitämään palloa ja ottamaan sen vaikeissakin paikoissa haltuunsa, mutta siihen se jääkin. Jos ei pääse ite vetämään, ni tuntuu niinku antais turhautuneena vaan jonkun "haistapaska-syötön" johonkin. Ei ole joukkueen eteen pelaava nöyrä pelaaja. Eikä tosiaan mikään Van Nistelrooy ratkaisijana. Käyttäytyy kuin suurempikin maailmantähti, vaikkei sitä ole. Asennevammainen, eikä omaa kovinkaan kummoista pelisilmää. Venäjä sai pelata niinkuin halusi. Suomi ei missään vaiheessa pystynyt kunnolla vaikuttamaan pelin kulkuun. Tuntui, että ilman jarruttelua 1-0 maalin jälkeen taitavat, nopeat ja vahvat venäläiset olisivat voineet antaa suomelle 2000-luvun pahimman selkäsaunan. Mutta eikös jo seuraaviin EM-kisoihin pääse 32 joukkuetta? Tuohon 32 maan joukkoon on aivan pakko mahtua. MM-kisoissa 2010 suomi ei näillä näkymin tule pelaamaan
 13. Carlos Queiroz

  Portugali Carlosin alaisuudessa (mm-karsinnat): malta-portugali 0-4 portugali-tanska 2-3 ruotsi-portugali 0-0 portugali-albania 0-0 Mainittakoon, että Portugali pelasi albaniaa vastaan yhden miehen ylivoimalla ensimmäisen puoliajan lopusta lähtien. Ruotsi taas pelasi ottelunsa pahasti varamiehisenä. Näinköhän Sir Alex saa taas taistelijaparinsa kohta vierelleen On se vaan näköjään niin, että loistava apulainen ei välttämättä ole edes hyvä manageri.... En ole lueskellut uutisia portugalin suunnalta, mutta en pitäisi kovinkaan suurena ihmeenä jos mono kohta heilahtaa... Ruotsi ja Tanskahan on tunnetusti oiva pari kampeamaan jättiläisiä tieltään. Carlos on erinomainen taktikko, mutta onko johtamistaidoissa parantamisen varaa? Yllättävää olisi kuitenkin, jos Carlos vielä ManUn leivissä nähtäisiin...
 14. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  ei saakeli mitä sähläystä tuol oman maalin edessä! 2-0 ja salatut elämät
 15. Tuli yllättävä mahdollisuus lähteä englantiin (lontoo) kahen viikon päästä. Silloin pelataan ManU - WBA Onko mulla nyt mitään mahollisuutta saada 2 lippua tuohon matsiin. Jos on, ni mitä teen? En ole jäsen. ois mahtava päästä kattoo matsia. En ole ehtinyt mitään järjestelyjä tehdä matsin suhteen. Päätös koko matkasta tuli tänään. kokeeneemmat ja viisammat jeesatkaa, kiitos!
×