Jump to content

arttuboy

Members
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by arttuboy

 1. Videot

  Mistä löytää tuoreita videopätkiä (maalit, huippuhetket) ? Oisko kellään antaa vinkkiä?
 2. Paul Scholes

  Mielestäni Paul Scholes on ManUn paras pelaaja. Ei, hän ei todellakaan ollut sitä eilen Portoa vastaan. Mikä ihmeen idea on peluuttaa Scholesia laidalla, kun näkee ettei siitä tule mitään. Eilenkin hän menetti pallon joka kerta kun yritti pelata sitä laidallaan. siksipä hän siirtyikin aina välillä keskelle, jolloin oikeassa laidassa ei ollut ketään. Paul Scholesilla ei ole selkeää roolia fergien kuvioissa juuri nyt. Sahan tulon jälkeen ongelmaksi on noussut juurikin se, miten Scholesia pitäisi käyttää, jotta miehestä saataisiin suurin mahdollinen hyöty. Scholes on aivan liian hyvä pelaaja jätettäväksi penkille, mutta ei hänestä saada mitään iloa irti tavalla, jolla häntä peluutetaan kun saha on avauksessa. Vaikka puolustus vuotaakin, haluaisin nähdä miten toimisi systeemi 3-5-2, jossa keskikentällä laidoilla pelaisivat Giggs ja Ronaldo, keskellä puolustavina pelaajina Keane ja Butt ja Scholes hyökkäävänä keskikenttämiehenä sahan ja rvn:n takana. Tällöin laitapelaamisestakin tulis jotain, koska kahta kärkipelaajaa käytettäessä myös ainakin toinen heistä voisi pelata paljon enemmän laidoilla ja alempana. sanokaa mitä sanottu, mutta minun mielestäni vois toimia. Koko homman ideahan on se, että Scholesin tarjoamaa voimaa hyökkäyspeliin EI saa jättää hyödyntämättä.
 3. We´ve got our trophy back! Myyn tämmöisen DVD:n. En ole keräilijäluonne tippaakaan, enkä siis hamstraa nurkkiini tavaraa, joita en tarvitse. Sisältää 2 levyä (kaikki maalit, haastatteluja ym.) Haluan pikaisesti eroon, sillä olen täysin pa. hinta 10€+postikulut/ tee tarjous Privana viestit kiitos.
 4. Unitedin Carling Cup 08-09

  Taitaa vieläkin aika kultailla niitä muistoja... Vidic kavensi ottelun tilanteeseen 1-2, mikä oli myös lopputulos.
 5. Minä vihaan Poolia vs Manua

  I´d rather walk alone.
 6. Arsulle turpaan. Arsenal-ManU 8.11 KLO 14:45

  aika paljon maaleja uppoaa omiin tällä hetkellä... ei ole manu mestaruusvauhdissa tällä kauella valitettavasti. Premier league on nykyään niin epätasainen, että jo hankitun pisteron turvin chelsea tai liverpool tulee mestaruuden keväällä viemään. ihan sillä perusteella, että nämä eivät olleet tämän kauden viimeiset pisteet mitä manu tulee menettämään. isojakaan vastaan. ns top 4 leaguessa manu pelannut kaikkia 3 vastaan. kaikki vieraissa toki, mutta saaliina 9 tarjotusta pisteestä vain 2. ucl:ssa nyt vaan mahdollisimman pitkälle, finaaliin asti. tämä arsenal-tappio on erittäin murheellinen tulos. mua harmittaa fergusonin, giggsin, nevillen ja scholesin puolesta. multa ei luonnollisestikaan ole kysytty edes mielipidettä, mutta kyllä pitäs lopettaa huipulla. ucl finaalin jälkeen edellämainittu nelikko ois poistunu näyttämöltä helvetin tyylikkäästi. aina ei voi voittaa.
 7. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Ei ManUssa viime vuosina ole kk-miehet juuri maaleilla juhlineet. (ronaldoa ei lasketa kk-mieheksi..) Fletcher on tosin tällä kaudella tehnyt jo 3 kassia, eikä pelaa ainakaan hyökkäävämmässä roolissa kuin Anderson. Andersonin eduksi on sanottava, että kovin montaa maalipaikkaa en muista kaverin hukanneen. Paikkoja ei ole vain hänelle siunaantunut, johtuen puolustavasta roolista. Harvoin nousee boksiin.
 8. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Anderson Milloin tekee maalin, vai tekeekö? Ketju yhdistetty tähän aikaisempaan ketjuun - Mode
 9. Everton - Manchester United 25.10

  kyllä mä näkisin, että se on rooney/berba ja tevez penkillä. Ei voi vähätellä dimitarin ansiota rooneyn maalivireeseen (paitsio maajoukkueen osalta tietenkin... ) Rooney on ollut nyt niin älyttömän hyvä, kun on saanut pelata selkeen kärjen takana. Jos Tevez tulee siihen, se homma menee Rooneyn osalta taas siihen viime kaudelta tuttuun, eli laitalinkiksi. vituttaa tää ajankohta, kankkunen tuli käymään ja ei meinaa päästä kaverista eroon. ja sit on viel anoppilareissu heitettävä ennen ku klo 14 pääsee arjesta taas hetkeks eroon
 10. Arsenal 07-09

  Asia kunnossa
 11. Arsenal 07-09

  Tarkoitin tässä nyt sellaisia henkistä lujuutta ja ehtymätöntä voitonnälkää omaavia pelaajia. Manussa esim. Van Der Sar, Ferdinand, Rooney, Tevez Semmoisia ukkoja, joiden kantti kestää tiukoissa paikoissa. Ja vaikka Arsenal hävisikin vain 3 peliä valjussa, oli tasureita sitten sen verran, että mestaruustaistosta olivat ulkona silloin, kun se kiivaimmillaan kävi. Olet oikeassa, ettei siellä mitää painijoita tarvi enää olla. Tarkoitan tässä raskaansarjan pelimiehiä, jotka pystyvät taktisesti ja henkilöjohtaisella tasolla saamaan itsestään irti parhaan mahdollisen hyödyn joukkueen kokonaissuoritusta ajatellen. Arsenalista paistoi viime kaudella kauas se, että kun vastustaja laittoi kaiken peliin ja enemmänkin, ei Arsenal pystynyt vastaamaan. Muistelepa vaikka miten Liverpoolia vastaan UCL puolivälierässä kävi! Tai ratkaisevat valioliigapelit ManUa ja Chelseaa vastaan. ManUn oikeastaan koko joukkue viime kaudella oli henkisesti todella kovaa luokkaa.
 12. Arsenal 07-09

  Aivan totta on, ettei Arsenalissa Vieran jälkeen ole ollut "raskassarjalaisia" nähtiinhän se viime kaudella, kun tiukat pelit yksi toisensa jälkeen kääntyivät Arsenalin tappioksi. Ei oo joukkueessa sellasta ryhtiä ja kovuutta tuovaa pelaajaa. taitavia miehiä kaikki, mutta kun tosissaan pitäis vääntää tulosta tiukoissa paikoissa, on nyky-arsenal aika kevyttä kauraa.
 13. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  olet oikeassa! ja anteeksi offtopic omastakin puolesta.
 14. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  Tämän jälkeen pitää käytännössä voittaa Wales molemmissa otteluissa. Eilisen ainut suomalaisonnistuja oli Heikkinen. Forsselilla riitti yritystä, mutta mielestäni Miklun itsekkyys menee välillä liiallisuuksiin. Syöttö on miehelle aina se viimeinen vaihtoehto ja ne syötöt on useimmiten todella huolimattomia. Oli useampi tilanne, jossa Forselilla oli pallo siinä 16-30 metrissä ja Väykkä, Daja tai Kolkka juoksuistaan huolimatta jäivät ilman palloa. Miklu on hyvä viimeistelijä, mutta kokonaisvaltaisesti hyökkääjänä keskinkertainen. Voimakas kaveri, pystyy pitämään palloa ja ottamaan sen vaikeissakin paikoissa haltuunsa, mutta siihen se jääkin. Jos ei pääse ite vetämään, ni tuntuu niinku antais turhautuneena vaan jonkun "haistapaska-syötön" johonkin. Ei ole joukkueen eteen pelaava nöyrä pelaaja. Eikä tosiaan mikään Van Nistelrooy ratkaisijana. Käyttäytyy kuin suurempikin maailmantähti, vaikkei sitä ole. Asennevammainen, eikä omaa kovinkaan kummoista pelisilmää. Venäjä sai pelata niinkuin halusi. Suomi ei missään vaiheessa pystynyt kunnolla vaikuttamaan pelin kulkuun. Tuntui, että ilman jarruttelua 1-0 maalin jälkeen taitavat, nopeat ja vahvat venäläiset olisivat voineet antaa suomelle 2000-luvun pahimman selkäsaunan. Mutta eikös jo seuraaviin EM-kisoihin pääse 32 joukkuetta? Tuohon 32 maan joukkoon on aivan pakko mahtua. MM-kisoissa 2010 suomi ei näillä näkymin tule pelaamaan
 15. Carlos Queiroz

  Portugali Carlosin alaisuudessa (mm-karsinnat): malta-portugali 0-4 portugali-tanska 2-3 ruotsi-portugali 0-0 portugali-albania 0-0 Mainittakoon, että Portugali pelasi albaniaa vastaan yhden miehen ylivoimalla ensimmäisen puoliajan lopusta lähtien. Ruotsi taas pelasi ottelunsa pahasti varamiehisenä. Näinköhän Sir Alex saa taas taistelijaparinsa kohta vierelleen On se vaan näköjään niin, että loistava apulainen ei välttämättä ole edes hyvä manageri.... En ole lueskellut uutisia portugalin suunnalta, mutta en pitäisi kovinkaan suurena ihmeenä jos mono kohta heilahtaa... Ruotsi ja Tanskahan on tunnetusti oiva pari kampeamaan jättiläisiä tieltään. Carlos on erinomainen taktikko, mutta onko johtamistaidoissa parantamisen varaa? Yllättävää olisi kuitenkin, jos Carlos vielä ManUn leivissä nähtäisiin...
 16. Venäjä-Suomi 15.10.2008

  ei saakeli mitä sähläystä tuol oman maalin edessä! 2-0 ja salatut elämät
 17. Tuli yllättävä mahdollisuus lähteä englantiin (lontoo) kahen viikon päästä. Silloin pelataan ManU - WBA Onko mulla nyt mitään mahollisuutta saada 2 lippua tuohon matsiin. Jos on, ni mitä teen? En ole jäsen. ois mahtava päästä kattoo matsia. En ole ehtinyt mitään järjestelyjä tehdä matsin suhteen. Päätös koko matkasta tuli tänään. kokeeneemmat ja viisammat jeesatkaa, kiitos!
 18. Man United - Bolton

  ei tuolla tasolla varsinkaan eikä missään tosimielellä pelatussa ottelussa pelaaja yritä "sukittaa" vastustajaa oman pään rankkarialueella...
 19. Man United - Bolton

  Alex Ferguson: "I was surprised because it looked as though their lad got a foot on the ball. But Rob Styles turned us down four or five times last year so maybe it is payback time. But he still owes us another four.
 20. UCL: Man Utd - Villarreal

  Mulle tämä tulos oli aivan odotetun kaltainen. 0-0 pistin tulosvetoon ja jo 15 min jälkeen alko tuntua, että tuo veto osuu. Celtic nyhjasi 0-0 tanskalaisia vastaan, joka nostaa oman 0-0:n arvoa. oli kyllä aika uskomatonta, miten Ronaldon tulo kentälle välittömästi pisti Unitedin peliä parempaan suuntaan! Näytti kuin joku olisi "sytyttänyt valot" joukkueeseen. fanien reaktiohan oli aivan mahtava, antaa varmasti Ronnielle oikeanlaisen fiiliksen ja mies nousee nopeasti taas omalle tasolleen. Evansin peli oli hyvä, oli pari kertaa lähellä onnistua maalinteossa. Yksi tilanne, missä Ronnie pisti Rooneylle pystyyn, jäi mieleen... Siinä tultiin 2 vs 1 ja aivan ehdottomasti olisi pitänyt niitata. Rooney syöttö Teveaille olisi voinut olla parempi, samoin kuin Tevezin viimeistely. Kyllä tää homnma tästä lähtee, uskokaa pois!
 21. Maajoukkue-höntsät saadaan kohta taas pois alta ja edessä on syyskauden ehdoton kohokohta! Haetaanko sieltä se jo pikkuhiljaa perinteeksi muodostuva 0-1 ja kolme pistettä? Nyt jos koska on ManU:n aika syttyä ja herätä kauteen 08-09. On jälleen tullut aika työntää iso kapula Pooliin mestaruusrattaisiin. Itsellä pyörii mielessä seuraavanlaisia seikkoja: - Tevezin ulosajo Paraguay-matsissa: Aivan loistavaan saumaan tuli ylimäärästä huilia koko toinen puoliaika ja toisesta mm-karsintaottelusta keskiviikkona. Toivottavasti ukko vielä lennätettäisiin tälle puolen maapalloa jo hyvissä ajoin. -Rion loukkaantuminen: Pitäisi olla lauantaina täydessä iskussa. Ja sama kuin edellä; eipähän väsytä itseään Englannin puolesta -Torresin ja Gerrardin loukkaantumiset. Toivottavasti kumpikaan ei pelaa lauantaina. Otetaan Poolista Torres ja Gerrard pois, niin jäljelle ei jää kovinkaan kummoinen porukka. -Berbatov. Suoraan avaukseen tämä mies. Debyytin tuomaa huippulatausta ei saa jättää hyödyntämättä. Muistamme kaikki Rooneyn kolmoset aikoinaan, ja valistuneimmat jopa Sahan räiskyvät otteet muinoin omassa ensiesiintymisessään. -Wayne Rooney. Tulee tod näk tahkoamaan toiset 90 min keskiviikkona, mutta Waynen kohdalla tämä tarkoittaa kokemusten mukaan edistysaskelia kohti terävintä virettä. Syttyy Poolia vastaan aivan varmasti. - Unitedin henkinen yliote. Nykyliverpoolista ei taida kovinkaan montaa miestä löytyä, joka olisi ollut voittamassa Unitedia????? Sen sijaan Manu:n ukot tietää tasan tarkkaan miten homma hoidetaan. (poolin viimeinen liigavoitto Manusta on kaudelta 03-04, tuolloin pool haki 3 pistettä manchesteristä Danny Murphyn pilkkumaalilla) Sormet syyhyää ja pakko sanoa, ettei tuo huominen Suomi-Saksa tunnu tämän rinnalla yhtään miltään!!!!
 22. Liverpool FC 08-09

  pelin paras hetki ehdottomasti!
 23. Liverpool - Manchester United 13 September 2008

  Minusta United ei tosiaankaan pelannut 4-3-3 vaan melko puhtaasti 4-4-2.
 24. Liverpool FC 08-09

  Minäkin toivon että Sami on avauksessa! Sen verran kankean näköinen ukko oli eilen Saksaa vastaan.
 25. Suomi - Saksa 10.9.2008

  joudun kumoamaan omat väitteeni saman tuen. TV5 lanseerataan tänään... yllätys, yllätys suomi-saksa ottelulla http://www.tv5.fi/
×