Jump to content

Lucius

Members
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

About Lucius

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/17/1985
 1. Inter 2010/11

  Werder Bremen oli viime kaudella kolmas. Lisäksi heikentynyt Özilin lähdön jälkeen. Muutenkin kaikilta kolmelta puuttuu kokemusta UCL-peleistä eikä pelaajarinki ole kovin tasokkaan laaja.
 2. Inter 2010/11

  Tänään arvottiin UCL:n lohko vaiheet ja Inter sai samaan lohkoon Werder Bremenin (eli Pasasen ansiosta nähdään Interin peli jopa TV:stä), Tottenham ja Twente. Eli aikalailla helpohko lohko. Tänään myös nimettiin myös UEFAn vuoden pelaajat ja Interhän puhdisti koko pöydän: Julio Cesar - paras maalivahti, Maicon - puolustaja, Sneijder - kk ja Milito - paras hyökkääjä sekä vuoden pelaaja.
 3. Napoli

  Ekalla Ronaldon kaudella, 1997/98, oli nro. 10 ja Zamoranolla 9, seuraavalla kaudella Ronaldo sai/otti nro. 9 ja Zamoranolla oli 1+8 (18). Nykyään ei taida saada olla mitään ylimääräistä selkäpuolella.
 4. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Tuossa lainaus siihen "30 miljoonaan"...
 5. Azzurri: Kohti MM-kisoja 2010

  Täysin samaa mieltä, laitapakit ei uskalla nousta, kun puolustus jää haavoittuvaiseksi, keskikentältä ei saa tukea puolustukseen kuin De Rossilta ja hyökkäkseen ei keneltäkään, nyt kun vielä Pirlokin on loukkaantuneena. Lippin kannattaisi ehdottomasti pelata joko 3-4-3 tai 3-5-2 taktiikalla.
 6. Azzurri: Kohti MM-kisoja 2010

  Mitä Marchisiolla on mitä muilla Italian pelaajille ei? Tietääkseni ei ole kovin taitava pallon kanssa vrt. Pirlo, eikä paras puolustavassa roolissa vrt. De Rossi, eikä laidallakaan homma oikein toimi. Toki kaikissa roolissa "ihan hyvä", mutta ei minun mielestä se pitäisi riittää Italian tasoisella maalle. Marchisio tarvitsee ympärille ne pirlot, de rossit, camoranesit ja tottit. Tulevaisuudessa varmaan tulee olemaan kova, mutta tällä hetkellä ei ole sitä oikeaa roolia kaverille, muutakun tasapainottava pelaaja kolmen puolustavan keskikenttäpelaajan -taktiikkaan.
 7. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Krasic on kyllä oikealaita ja -jalkainen, Martinez on myös oikeajalkainen, mutta viihtyy vasemmalla laidalla, tyyliin Ronaldinho... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=GTKKgbERdOM]YouTube- Milos Krasic[/ame]
 8. Serie A arvuuttelu 09-10

  Tämäkin kisa on ajat sitten päättynyt ja laskiskelin huvikseen pisteet ja voittaja olen minä, jos ihan oikein nyt laskin. Laskekaa vielä pisteenne jos haluatte. Top-8: 1. Lucius: 12p 2. Adipure92: 7p -. cacciatora: 7p -. Wiltzee: 7p -. Haapane: 7p -. Cheyne Fowler#20: 7p 7. LordiPikasso: 6p -. LowRidingMonkey: 6p Ja onnea voittajalle EDIT: Niin ja veikkauksen oikea rivi on seuraava: 1. 1. Inter 2. Roma 3. Milan 4. Sampdoria 5. Palermo 2. 1. Di Natale 2. Milito 3. Miccoli / Pazzini 3. Atalanta, Livorno, Siena 4. Inter voittaa Roman.
 9. AC Milan 09/10

  Cafun paikkaajaksihan Mancini hommattiin Romaan, mutta eiköhän se enemmän hyökkääjä ole entä kuin pakki ja ottanee (jos on ottaakseen) Beckhamin/Paton paikan oikealta puolen, ja Beckham siirtyy alemmas. En kyllä käsitä miksi Inter päästi brassin juuri Milaniin, ei koskaan kannattaisi vahvistaa pahinta kilpailijaa, mutta harvalla tosin olisi varaa maksaa miehen palkkaa.
 10. Se on ilmeisesti itsestään korjaantunut. Tarkkaan en enään muista mistä se siinä valitteli. Ja se tosiaan oli Espanja-valikko -> Sarjataulukko -> Yhteensä-välilehti. Hieno homma että nyt nämä pelaaja-linkit nyt toimii. Nuo kokoonpanot olisi vielä hienoa saada tämän kauden mukaiseksi, tarvitaanko tässä apua? Sitten vielä olisi semmoista että tuo etusivu on hieman sekava, nuo alhaalla olevat Äänestys, Linjoilla nyt ja Foorumin aktiiviset aiheet, jäävät hieman paitsioon, voisiko niiden järjestystä uudelleen muokata, nythän foorumiin liittyvät asiat on ikään kuin kolmessa eri kohdassa ja tarviiko niitä välttämättä näkyä muilla kuin etusivulla?
 11. Onkos tähän ongelmaan vielä paneuduttu? Lisäksi aika monen (jos ei nyt kaikkien) seuran kokoonpanot heittää hieman häränpyllyä. Espanjan liigan -sarjataulukko antaa mySQL-virhettä. Ja Italia-osion etusivun sarjataulukosta puuttuu Barin joukkue sekä Parmalta puuttuu logo. Tässä muutama virhe/ongelma mitkä pistänyt silmään.
 12. Mm 2010

  FIFA:han määräsi että näistä kahdeksasta kakkosesta FIFA-rankingin 4 parasta eivät voi kohdata toisiaan, eli Ranska, Portugali, Venäjä ja Kreikka. Vai onko tämä muuttunut nyt viime päivinä?
 13. Azzurri: Kohti MM-kisoja 2010

  Totti on lopettanut eikä todennäköisesti palaa maajoukkueeseen, Camoranesi pelannut aika huonosti Juventuksessa tällä kaudella, maajoukkueessa ihan hyvin, del Piero pelannut tällä kaudella tasan 6 minuuttia, lisäksi del Piero ei oikein ole koskaan onnistunut arvokisoissa. Di Natale ehkä vahvin näistä kolmesta hyökkäävästä keskikenttä pelaajasta, lisäksi hän on Seria A:n paras maalintekijä, 7 peliä 8 maalia. Cassano tulisi todennäköisesti tuohon del Pieron/Totin tai Camon paikalle, mutta epäilen että miestä joukkueeseen valitaan. Muutenkin Italian kuviot tällä hetkellä ihan sekaisin, kuten Kypros-peli osoitti.
 14. Inter 2009/2010

  Olihan se huikea esitys. 4-0! Milito 1+2! Inter hallitsi lähes alusta alkaen ottelua, joka ratkesi lopullisesti näihin Gattuson törttöilyihin, oli jo vaihtoon lähdössä mutta piti vielä se yksi taklaus vetäistä -> toinen keltainen ja ulos. Eto'o:lta hieno ele antaa Militon vetää rankkarin. Yllätyin suuresti että Sneijder pelasi heti avauksessa mutta toi kaivatun linkin keskikentän ja hyökkäyksen välille. Toivottavasti Motta ei loukkaantunut pahasti, ja mille paikalla me Cambiasso vielä laitetaan kunhan kuntoutuu?
 15. Serie A arvuuttelu 09-10

  1. Serie A:n lopullinen sarjajärjestys(Top-5) 1. Inter 2. Juventus 3. Milan 4. Napoli 5. Roma 2. Top-3 Maalintekijät 1. Milito 2. Gilardino 3. Amauri 3. Putoajat Siena, Livorno ja Parma. 4. Coppa-Italian voittaja Inter voittaa Roman. Käykääs katsomassa vaikka Wikipediasta nuo Coppa Italian otteluparit. Esim. Fiorentina, Lazio, Juventus, Inter, Napoli ja Sampdoria ovat samalla puolen kaaviota joten eivät voi kohdata toisiaan finaalissa. Toisella puolella on mm. Milan, Parma, Udinese, Roma, Genoa ja Catania.
×