Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,780
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

6,297 profile views
 1. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Rollekin pääsi maalien makuun
 2. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Seuraavat pelaajat ovat matkanneet Moldovaan: Goalkeepers: De Gea, Heaton, Vitek. Defenders: Lindelof, Maguire, Martinez, Malacia, Varane, Dalot, Shaw. Midfielders: Fernandes, Eriksen, Fred, Casemiro, McTominay, Iqbal. Forwards: Ronaldo, Antony, Sancho, Elanga, Garnacho, McNeill. Viikonloppuna ei ole peliä, joten ilman muuta kannattaa peluuttaa vahvinta avauskokoonpanoa. Ronaldo kärkeen ja Casemiro pelituntumaa hakemaan: De Gea Dalot - Varane - Martinez - Malacia Casemiro Bruno - Eriksen Antony - Ronaldo - Sancho
 3. Valioliigakausi 2022-23

  Viikonlopun pelit näköjään nyt sitten peruttu. Mielestäni outo ratkaisu, vaikka mistäpä minä tiedän, millainen merkitys kuningattaren poismenolla briteille on. Ehkä tässä kuitenkin olisi voinut ajatella hiljaisen hetken pitämistä ja surunauhoja parempana tribuuttina.
 4. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Ohoh, 40 e/kk Viaplayn paketti. Koko rahalla formulaa... Eipä tarvitse miettiä meneekö striimeillä vai ei.
 5. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Kovan intensiteetin ottelu, jonka United vei erinomaisella vastahyökkäyspelaamisellaan. Tasoituksen jälkeen päät eivät painuneet, vaan noudatettiin tarkasti pelisuunnitelmaa. Huikeaa nähdä ETH antamassa jatkuvasti taktisia neuvoja kentän laidalta. Ten Hag on saanut jopa keskinkertaiset Dalotin ja McTominayn näyttämään FUTAAJILTA. Jotenkin McTominayn ja Eriksenin keskikenttä toimii, vaikka hieman ongelmia luonnollisesti on pallollisessa pelaamisessa. Eriksenin pelinäkemystä on vain ilo katsella. Brunolta erinomaista ruokkimista kärkimiehille tänään. Antony osoitti asenteellaan kuuluvansa Unitedin avaukseen, debyyttimaali antaa tärkeää itseluottamusta. Rasse on vastaiskuspesialisti, sille on syynsä miksi hänet kannattaa pitää kentällä loppuun asti. Puolustuslinjalle vaikea peli, niin laitapakeille kuin myös Varanelle ja Martinezille. Hienosti silti selvisivät, esim. Malacia oli pahasti Sakan vietävänä avausjaksolla mutta huomattavasti parempi loppua kohden. Ihan hyvä testi jatkoa ajatellen ja muistutus siitä, ettei alakertakaan vielä täysin valmis ole. Maguire näytti kyllä pykälää heikommalta muihin puolustajiin nähden tullessaan vaihdosta kehiin mukaan. Casemirolla näyttää yhä Valioliigan rytmiin pääseminen tuottavan pientä ongelmaa. United ehdottomasti ansaitsi voittonsa, mutta pelillisesti on myönnettävä Arsenalin olevan valmiimpi joukkue. Erik on kuitenkin onnistunut ehkä tärkeimmässä tehtävässään eli muuttamaan joukkueen mentaliteetin surkean ajanjakson jälkeen, johon en suoraan sanottuna vielä hetki sitten uskonut. Siellä heitellään high fiveja ja läpyskää pelaajien kesken aivan eri tavalla kuin viime kaudella, pelaajilla näyttää pitkästä aikaa olevan hauskaa kentällä. Long may it continue.
 6. Siirtohuhut

  Diallo lainalle Sunderlandiin. Toivottavasti onnistuu, United-pelaajat ovat koillisessa pärjänneet yleensä ihan hyvin. Tahith Chong ikkunan loppumetreillä Birminghamiin oikein pysyvällä siirrolla. Olin pitkään käsityksessä, ettei Chongin kyvyt riitä luomaan uraa Unitedissa, joten parempi näin päin. Kokonaisuutena 7,5/10 ikkuna Unitedilta. Casemiro, Antony, Malacia ja Martinez ovat avauksen pelaajia, osa ehkä pitkäksi aikaa eteenpäin. Eriksen ilmaisena hyvä haku. Olisihan tuo voinut kääntyä paljon heikomminkin, asiat eivät näyttäneen edistyvät keskikesällä ollenkaan. Sen jälkeen huhut Rabiotista ja Arnautovicista saivat fanit repimään hiuksia päästä. Jatkoa ajatellen tämäntyyppinen palloilu markkinoilla ei voi olla kestävää, joten paljon on varaa kehittyä. Varsinkin ison rahan signaukset on saatava maaliin aiemmin. Vuosi sitten Rolle, Varane ja Sancho missasivat preseasonin. Nyt Casemiroa ajetaan joukkueeseen kauden ollessa käynnissä ja sama on tiedossa Antonyn kohdalla. Turhia pelaajia on edelleen hankala saada myytyä (esim. Telles ja Bailly olisi myyty optimiolosuhteissa) lähinnä ylisuurten palkkojen takia. Toisaalta viime kaudesta runko on uudistunut kovalla kädellä, huonon motivaation omaavia ja parhaat päivät nähneitä pelaajia on lähtenyt kiitettävän paljon. Viime keväänä toivoin, että kovia ratkaisuja tehdään huolimatta siitä, että rahallisesti tulee takkiin. Näin on myös tapahtunut. Jäljelläolevista "vanhan aikakauden" pelaajista alkaa hahmottumaan, ketkä kuuluvat nykyvalmennuksen suunnitelmiin ja ketkä eivät. Se on lupaava merkki, sillä aiemmin keskinkertaisista otteista on palkittu uusilla jatkosopimuksilla. Suunnitelmallisuutta tarvitaan kuitenkin enemmän, lisäksi seuran siirroista vastaavan henkilöstön on integroiduttava paremmin siihen visioon, mitä ETH ajaa sisään. Tänä kesänä ETH määräsi tahdin ja sai enimmäkseen haluamansa pelaajat (-FDJ), mutta pitkässä juoksussa ja kovassa kilpailussa mestaruuksista se strategia tuskin tulee maaliin saakka riittämään.
 7. Hyvä avausjakso, välähdys siitä mitä voi olla luvassa. Pelaajilla on itseluottamusta yrittää yhden kosketuksen peliä. Pelaajat tietävät aiempaa paremmin paikkansa kentällä. Prässäys koordinoitua. Toisella jaksolla Leicester hallitsi liikaa, eikä United pystynyt tappamaan peliä. Viimeisissä ratkaisuyrityksissä parantamisen varaa, vaikka mukavia vastahyökkäys aihioita luotiin. Varane, Martinez, ja yllättäen jälleen Dalot erittäin solideja. Pitkästä aikaa tuntuu, että puolustukseen voi luottaa eikä hermoilua tapahdu. Bruno ja McTominay kuuluivat myös onnistujiin. Casemirolta yhtä harhasyöttöä lukuun ottamatta väkevä cameo. Baby steps.
 8. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Hyvä homma
 9. Siirtohuhut

  Dubravka on hieman enemmän linjassa sen kanssa millaisia ominaisuuksia ten Hag maalivahdiltaan tahtoo. Yllättyisin jos hän pystyy De Gean tosissaan haastamaan ykköstorjujan paikasta, ei se mahdotonta kuitenkaan ole. Fiksu kiinnitys joka tapauksessa eikä suurempia sitoumuksia lainasta Unitedille tule.
 10. Siirtohuhut

  Mitäs ihmettä siellä tapahtuu. Ei deadline dayn paniikkihankintoja tänä vuonna?! Ei ole ollenkaan Unitedin näköistä toimintaa tämä.
 11. Siirtohuhut

 12. Siirtohuhut

  Antonyn siirto lähellä, siirtosummaksi muodostumassa lisäyksineen noin 100 miljoonaa euroa (£85m).
 13. Manchester United tänään: Ei muutoksia Liverpool-ottelun avaukseen. Sivuhuomiona tää uusi vierasasu on outo. Ei nyt suoranainen floppi, mutta vaikea siitä on täysin pitääkään. Lisäksi sekoittuu hienosti yhteen tuomarien, kentän ja maalivahtien kanssa.
 14. Siirtohuhut

 15. Siirtohuhut

  Unitedin €90m tarjous Antonysta on Romanon mukaan hylätty. Varmaan alkaa olla parempi jättää leikki sikseen, elleivät tuollaisella summalla suostu myymään. Tai no jos sen 100 miltsiä vielä vetää hihasta...
×