Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  5,717
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

3,337 profile views
 1. Siirtohuhut

  Wan-Bissaka on myös Unitedin hankintalistalla ja Palace on jo hylännyt Untiedin £40m punnan tarjouksen,alle 60 miljoonan tuskin irtoaa.
 2. Siirtohuhut

  Daniel Jamesin siirron pitäisi varmistua lähiaikoina. Palkka nousee pojulla kivasti, huhujen mukaan 4k vaihtuu 60-70 tuhanteen puntaan viikossa.
 3. TV-sarjat

  Tästä löytyy myös podcast, jossa sarjan tekijä kertoo yksityiskohtia jokaiseen episodiin liittyen. Viimeistä osaa en ole kuunnellut mutta neljä ekaa olivat todella hyviä.
 4. Siirtohuhut

  PSG:n Thomas Meunieria huhuillaan kovasti Unitediin.
 5. Arsenal F.C. 2018–2019 – Uusi aikakausi

  Arsenalin entinen pelaaja José Antonio Reyes on kuollut auto-onnettomuudessa. Arsenalin ex-pelaaja José Antonio Reyes kuoli traagisesti vain 35-vuotiaana - Iltalehti.fi
 6. TV-sarjat

  Chernobyl, uusi viisiosainen minisarja HBO:n puolella,toimii kuin junan vessa. Säteilyn vaaroja sekä draamaa koko rahan edestä. Tilanteen kulkua dramatisoitu mutta tapahtumapaikat mallinnettu todenmukaisesti. Mielenkiintoisempaa aihetta saa hakea.
 7. Siirtohuhut

  Muuten yllä olevat sellaisia hankintoja, joita Unitedin toivoisi nykytilanteessa tekevän . DDG varmaan pelaa ensi kauden ja sitten ilmaissiirrolla takaisin Atleticoon.
 8. Siirtohuhut

  Mut mites toi keskikenttä.. Herreran lähtö on merkittävä asia, etenkin Olen pelitavat kannalta. Siellä ei jonkun Ricen hankinta pitkälle riitä. Lisäksi Matic on vuoden taas vanhempi ja hitaampi, Pereiran ja Freudin tason riittävyys kanssa kysymysmerkkejä. Kyl mä kahta hankintaa keskikentälle kaipaisin.
 9. Siirtohuhut

  Olikos nyt niin, että de Ligt oli/on ManU-fani? Se selittäisi vahvalta tuntuvaa linkkiä Unitediin, vaikka toki ManUlla edelleen lienee kyky päihittää Barca ja Juve, mitä tulee palkkoihin ja siirtokorvauksiin. Olis kyllä sellainen siirto, joka toisi toivoa loppukauden ankeuden jälkeen!
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  https://www.skysports.com/football/news/11667/11719370/gary-neville-meets-patrice-evra-to-discuss-the-state-of-manchester-united What needs fixing at Old Trafford? I will say it is the spirit and the passion for the club. I know I am talking 'old school'. I don't want to blame the players because I think that some players are here and they themselves don't even know why they are here. They don't have leadership in the dressing room to show them what it means to play for Manchester United. In our time, I remember I played nine years for United and for seven years I don't think I lost two games in a row When I met Sir Alex Ferguson and David Gill in Monaco at the time, when they interviewed me, they asked me questions like 'are you going to be ready to not lose any games?' and 'are you ready to play only at the top of the game and get criticised for a normal game?' You had figures at the club who tell you what you are going to represent. The problem now is on the pitch but also off the pitch.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ei siinä mitään jäätävää ole. Jos huomioidaan, että Mourinhon 2. kausi ja 81 pistettä oli Josén omien sanojensa mukaan "kovin saavutus häneltä koskaan", joukkuen tasoon nähden oikeampi pistemäärä olisi silloin ollut lähempänä tämän kauden 66 pistettä. Fun fact: United on ylittänyt 70 pisteen rajan kauden 2012/13 jälkeen vain kahdesti: 2014/15 ja 2017/18. Kuuden vuoden otannan perusteella 60-70 pistettä ja sijat 4-6 ovat se mihin tämänhetkisellä joukkueella voi realistisesti päästä. Kaikki kovemmat pistelukemat ovat ylisuorittamista ja enemmän managerin kuin pelaajien hyvyyttä.
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Oli lopulta näin pienestä kiinni:
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Pakkohan se on tulla onnittelemaan Liverpoolia Valioliigan kakkossijasta 👍
 14. Englannin Valioliiga 2018/19

  Cmon city! CMON Agueeeroo
×