Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,525
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  CR7
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

5,847 profile views
 1. Kausi 2021-22 käyntiin

  Rangnickin työluvan käsittely etenee ja aikaisintaan saksalainen olisi penkin päässä sunnuntain Palace-kamppailussa, kuten aiemmin ennakoitiin.
 2. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Juu tuo voi kyllä olla ongelma, että auttamassa on oppipoikia eikä piinkovia ammattilaisia. Kornetka ei taidakaan tulla apuvalmentajaksi. Katsellaan..
 3. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Sieltä se virallinen tieto sitten tuli, eli Ralf Rangnick on pestattu Unitedin väliaikaismanageriksi.
 4. 28.11.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Toisaalta Jadonilla taisi olla kolhu, jonka takia vaihdettiin. Joka tapauksessa 5 minuuttia Ronaldon kentälletulon jälkeen United takaisin puolustuskannalle ja lukemat 1-1. Kenties Lingard<->Sancho olisi ollut parempi vaihtoehto.
 5. 28.11.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Viihdyttävä peli, mikä tuntuu aika oudolta sanoa, koska United ei oikeastaan luonut ainoatakaan kunnon paikkaa; ainoat tilanteet tulivat Chelsean virheistä. Chelsean kenttäpuoliskolla, jos sinne ylipäänsä päästiin, ei oikein tiedetty mitä tehdä. Puolustuksen osalta United oli tänään kompakti. Matic piti hyvin palloa ja pystyi tuomaan sitä myös ylöspäin. Erikoistilanteissa Bailly-Lindelöf-kaksikko oli tarkkana ja odotin näissä olevan enemmän vaikeuksia. Sanchoa ei ehkä olisi kannattanut vaihtaa noin aikaisin, sillä Ronaldon vaihto kentälle tappoi Unitedin pienen momentumin liki kokonaan. Maalinsa lisäksi Sancho oli varsin pirteä. Olosuhteisiin nähden tulos tottakai kelpaa, mutta kun katselee Unitedin hyökkäämistä, valmentajanvaihdos ei voi tulla liian aikaisin. +++ Matic ++ Bailly + Fred
 6. 28.11.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Brunolta ollut todella heikkoa peliä tänään.
 7. 28.11.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Rashford jolkotteli Sanchon edellä paitsiossa. Onneksi Sancho ei syöttänyt, ja hieno viimeistely vielä.
 8. 28.11.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Älkää unohtako Unitedin salaista asetta.
 9. Kausi 2021-22 käyntiin

  Jotenkin näistä brittimedian huhuista olisi (rivien välistä) luettavissa viesti, että ten Hag olisi kesällä tulossa Unitediin Ei sillä, että Pochettino olisi myöskään huono valinta.
 10. Kausi 2021-22 käyntiin

  Miten Rangnickin United ryhmittyy kentälle? Saksalainen suosii muun muassa 4-4-2 tai 4-2-2-2:a, mutta kolmen alakertakaan ei ole poissuljettu mahdollisuus. Unitedissa varmaan mennään pääasiassa neljän miehen puolustuslinjalla. Otetaan esimerkkinä 4-2-2-2: Rashford - Ronaldo Bruno - Sancho VDB - Fred Shaw - Maguire - Lindelöf - AWB DDG Tuosta voi Brunon sijoittaa hieman alemmas ja Sanchon selvästi oikealle, jolloin formaattina on 4-3-3. VDB:n ja McTominayn peliaika tulee jatkossa jakautumaan paljon tasaisemmin. Vaaka voi kallistua myös selkeästi VDB:n eduksi: hän kykenee pitämään palloa ja hakemaan syöttötiloja McTominayta paremmin. Fred saattaa ottaa hivenen puolustavamman roolin kuin aikaisemmin. Hänellä on ominaisuuksia erinomaisena pallonriistäjänä, rikkoo vastustajan peliä paremmin kuin kukaan muu Unitedin pelaaja. Soveltuu siten erinomaisesti Rangnickin kuvioihin, jos pallolliset heikkoudet jätetään vähemmälle huomiolle. Shaw ja Lindelöf tulevat luultavasti pärjäämään ihan hyvin, mutta Maguiren, AWB:n ja De Gean kanssa on haastavampaa. United tulee prässitasojen nousun myötä siirtämään myös puolustuslinjaansa ylemmäs kentällä, joten tähän on myös kyseisen kolmikon sopeuduttava. Pysyykö Maguire vauhdissa mukana, vai korvataanko hänet alkuun jopa Baillylla? AWB:lla on ollut läpi alkukauden sijoittumisongelmia, hän ei saisi jättää niin paljon tilaa taakseen kuin nyt on tapahtunut. Lisäksi Rangnick tulee kiinnittämään huomiota Unitedin oikean laidan hyökkäyspelaamiseen. Dortmundissa Hakimi ja Sancho muodostivat saumattoman hyökkäysparin, Unitedissa ei olla nähty vielä mitään vastaavaa. Toiveissani on, että Sancho ottaa paikkansa oikealta kuten aiemmin oli ja tällöin AWB:lta vaaditaan tukea. De Geasta olen aiemmin sanonut, että ei tule maaliltaan juuri palloa vastaan, nyt alkaa olemaan viimeinen paikka kehittyä tällä saralla. United ei yksinkertaisesti voi pelata dominoivaa jalkapalloa De Gea liimattuna maaliviivalleen. Hendersonin osakkeet nousivat tässä hieman Rangnickin nimityksen myötä. Unitedilla on aika niukasti "perinteisiä" laitahyökkääjiä, lähinnä Sancho voidaan tällaiseksi laskea. Rashford, Greenwood, Ronaldo ja Martial leikkaavat kaikki sisäänpäin, ellei pelipaikkana ole puhdas kärkihyökkääjä. Rangnickilla tämän ei pitäisi olla suuri ongelma, sillä hänen hyökkäyspelaamisensa painottuu usein keskustaan. Toisaalta pitää olla variaatioita ja siten korostaisin Sanchon sekä laitapakkien merkitystä Rangnickin Unitedille. Työteliäät pelaajat, kuten Lingard, voivat kokea saksalaisen alaisuudessa selvää arvostuksen nousua. Bruno tarjoaa ison osan kreatiivisuudesta kuten ennenkin, Pogban kanssa joudutaan kuitenkin miettimään tarkkaan, milloin ja miten häntä kannattaa peluuttaa. Tammikuun siirtomarkkinoilta voidaan odottaa yhtä vahvistusta, mutta kokonaisuudessaan rosterin kannalta tilanne on melko hyvä, ja pelaajamateriaali tarjoaa jo sellaisenaan ihan mukavan pohjan Rangnikille rakentaa tulevaisuuden Unitedia.
 11. Kausi 2021-22 käyntiin

  Jos oikein tulkitsin, Athleticin mukaan Richard Arnold - joka on Woodwardin jälkeen tulossa CEO:n virkaan - olisi suosiolla antamassa urheilupuolen ohjaksia pätevämmille henkilöille. Uskaltaisin siten väittää, että markkinointi-osastollakin ollaan valmiita uudistukseen, mikä palvelee lopulta vähän kaikkien etuja. Arnold keskittyy siihen sponsorien värväämiseen ja Murtough, Rangnick ynnä muut hoitavat jalkapallo-osaamisen, näin karkeasti ajateltuna.
 12. Kausi 2021-22 käyntiin

  Mielenkiintoista tosiaan nähdä miten tämä toimisi. Yleensä Rangnick on halunnut kontrollin suurimmaksi osaksi itselleen. Unitedissakaan, vaikka hänelle onkin uran ehdottomasti isoin seura, tuskin haluaa jäädä pelkkään neuvonantajan rooliin. Eli toimiiko Murtoughin alaisuudessa vai miten tätä ollaan suunniteltu.
 13. Kausi 2021-22 käyntiin

  Rangnick on valmentanut 80-luvun alkupuolelta saakka, ollut kehittämässä gegenpressingiä nykyiseen muotoonsa (ja siten vaikuttanut mm. Kloppiin, Tucheliin, ja Nagelsmanniin), joten ihan tusinamiehestä ei tässä kohtaa puhuta
×