Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,119
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

5,309 profile views
 1. Zlatan Ibrahimović (Man Utd 2016-)

  Laitetaan myös tänne, vaikka Milanin puolella taisi olla jo juttua. Eilen "perussuoritus" 2 maalia Bolognaa vastaan, ei huonosti 38-vuotiaalta hyökkääjältä
 2. Siirtohuhut

  Jossain oli arvio että Unitedilla oli kassassa ikkunaan lähdettäessä hieman alle 100 miljoonaa, joten DVB:n myötä käytössä olisi joku 60 miljoonaa. Turhakkeiden myyminen on näköjään taas niin ylivoimainen tehtävä, että sieltä ei juuri lisää ole tulossa. Smalldinista saattaisi sentään irrota 15-20 miljoonaa. LB:tä United tuskin on enää hankkimassa, kun Reguilon meni Spursiin. Shaw'n olisi syytä pysyä kasassa koko kausi (ei tule tapahtumaan). Vasemmalle pitäisi löytyä joku yllätysveto, jota ei huhuissa ole vielä mainittu. Yllä mainittu Ismaïla Sarr saattaisi olla asiallinen haku, mahtuisi siirtokassaan ja OGS:n suosimaan pelaajaprofiiliin. Oli erinomainen Watfordin viime kauden Liverpool-voitossa. Toisi ensi kaudeksi tervettä kilpailua oikealle laidalle, eikä varmaankaan sulkisi Sanchon siirtoa myöhemmin pois.
 3. Siirtohuhut

  Just kun luulin ettei tämä ikkuna paljoa masentavammaksi voi mennä.
 4. Siirtohuhut

  Reguilon Spursiin Romanon mukaan. Ei itseäni suuresti harmita, kun siellä se buyback clause kuitenkin oli. Toisaalta laitapakkivaihtoehdot jäänevät ensi kauttakin ajatellen kevyiksi. Tällä hetkellä transfers in 1, transfers out 1. Kaikki viittaa siihen, että korkeintaan yksi hankinta enää tulee, jos on tullakseen. Projekti etenee, mutta tuskallisen hitaasti.
 5. Siirtohuhut

  Reguilon ei tämän mukaan tule Realin haluaman buy-back clausen takia, mikä on ihan ymmärrettävää.
 6. Siirtohuhut

  Jep, eli kaikki munat laitettu yhteen koriin kuten Maguiren kanssa kävi. Toivottavasti Woody onnistuu. Romanon "here we go:ta" odotellessa.
 7. Siirtohuhut

 8. Siirtohuhut

 9. Siirtohuhut

  Koulibaly haiskahtaa Mangala mk2:lta. Voihan tuo onnistua kauden pari mutta fakta on se, ettei hyviä pelivuosia ole paljoa jäljellä. Olen tyytyväinen, että United ei tartu syöttiin, Napolin yrittäessä myydä kalliilla hinnalla.
 10. Siirtohuhut

  Smalling nyt kannattaisi päästää Romaan vaikka sillä 20 miljoonalla. Selvä pallollinen downgrade Lindelöfiin, vaikka ruotsalaista muissta ominaisuuksista usein haukutaan. Lisäksi Smalling haluaa säännöllistä peliaikaa, joten United on siinä tapauksessa miehelle väärä paikka jatkaa.
 11. Siirtohuhut

  OGS:llä ollut keskeinen rooli van de Beekin siirrossa, vaikka Edwinin mukanaolo varmasti on auttanut, mitäpä sitä kieltämään. Virallista varmistusta odotellaan lähiaikoina. Dayot Upamecanon siirtoa Unitediin pidän jossain määrin ihan mahdollisena. €50m ulosostopykälä on voimassa ensi kesästä lähtien, joten nähtäväksi jää, haluaako Leipzig rahastaa nyt kenties kovemmalla summalla vai katsella rauhassa korvaajaa vuoden ajan.
 12. Siirtohuhut

 13. Siirtohuhut

  Hyvä hankinta jos vielä huhuttu hinta pitää paikkansa, eli 45 miljoonaa euroa. Aina lämmittää mieltä nähdä Ajaxin juniorimyllyn läpi käynyt pelaaja Unitedissa
 14. Siirtohuhut

×