Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  5,994
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

4,985 profile views
 1. Valioliiga 2019-20

 2. Valioliiga 2019-20

  Liverpoolista 5. Valioliigaseura, joka lomauttaa työntekijöitään.
 3. Siirtohuhut

  Tämä twiitti vahvistaa omia näkemyksiäni siitä, että nykyinen tilanne ei voi olla vaikuttamatta myös siirtomarkkinoihin. Sanoisin, että tästä kesästä voittajina selviytyvät ne seurat, jotka jo muutenkin kykenevät löytämään hyvän hinta/laatusuhteen pelaajia. Sanchon kaltaisen talentin hankkimiseen en siten oikein usko, mutta toivotaan kuitenkin parasta.
 4. Siirtohuhut

  Sancho, Grealish, Bellingham ja Ighalo olisi eeppinen siirtoikkuna näissä olosuhteissa. Jos Woody saa tuon toteutettua, ei voi kuin hattua nostaa.
 5. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kautta ei pelata välttämättä loppuun ollenkaan: Koska yksikään liigan sijoitus ei ole vielä ratkennut, mielestäni nykyisten sijoitusten jättäminen lopullisiksi ei ole vaihtoehto... Tästä seuraisi ehkä seuraavaa: --> ei mestaria, voi voi Liverpool --> UCL- ja EL-paikat ratkotaan esim. kesällä playoffeilla (Livepool kai ainoa, joka UCL-paikan on varmistanut, muuten kaikki auki) --> ei putoajia, esim. ensi kaudella pelataan 22 joukkueen sarja, ja putoajia olisi silloin 5, jotta tilanne saadaan tasoitettua. Mielenkiintoisia aikoja eletään. Joka tapauksessa liigan jatkuminen 4.4. edes tyhjille katsomoille näyttää todella epätodennäköiseltä juuri nyt.
 6. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Suomi pelaa arvokisoissa ensimmäisen kerran vuonna 2021, tietää L'Equipe kertoa. Virallista varmistusta odotellaan. Pitihän siinä näin Huuhkajien kohdalla käydä, koska vastaavaa ei arvokisahistoriassa ole aiemmin tapahtunut. Olisi nyt osunut Qatarin skandaalikisojen aikaan, mutta ei. Tulee pitkä vuosi odotella.
 7. EL 12.3.2020 LASK vs Manchester United@Linzer Stadion

  En tiedä jatkuuko tuo kilpailu tämän jälkeen, mutta peli oli ihan hyvää viihdettä ja United läpi ottelun kuskin paikalla. Nuorille onnistumisia ja Ighalo jälleen Unitedin parhaimmistoa. Yleisön puuttuminen toki auttoi, mutta siitä huolimatta ammattimainen esitys ja maalit ansaittuja. Täytyy nyt toivoa, että Unitedin vire kaikesta huolimatta pysyisi yllä, sillä peli on parantunut hurjasti sitten tammikuun alun. Toiseen osaan vielä junnupitoisempi ryhmä, jolloin säästyy paukkuja liigan puolelle.
 8. EL 12.3.2020 LASK vs Manchester United@Linzer Stadion

  Greenwood kaunistelee tolpan kautta 0-4:ään. Hieno viimeistely. Schlager imaisee vielä Pereiran kaukaa tulleen kudin ja loppulukemat ovat 0-5.
 9. EL 12.3.2020 LASK vs Manchester United@Linzer Stadion

  Mata viimeistelee kenenkään estelemättä 0-3:een ja ottelupari sitä myöten taputeltu.
 10. UEFA Champions League 2019-2020

  Chololle Oblakille Atletin loistavan kliiniselle pelille :tuoppi:
 11. EL 12.3.2020 LASK vs Manchester United@Linzer Stadion

  Tällaisia asioita kun alkaa tapahtumaan, alkaa koko kilpailun jatko olla vaakalaudalla kevään osalta. Getafe ja Wolves eivät myöskään ole matkustamassa vieraspeleihinsä. Unitedin ottelu sentään pelataan, joskin tyhjälle katsomolle.
 12. Siirtohuhut

  Nyt pitäisi myös kylmän viileästi ajaa sopimuksia loppuun ellei pystytä myymään. Kesällä Rojo, vuoden päästä Jesse ja Mata. Mua ei haittaa vaikka Lingard olisi rotaatiossa vielä hetken aikaa. Sanchez tietysti lihoiksi heti tilaisuuden tullen. Jonesista ei päästä eroon kirveelläkään, mutta hyvä, että deadwoodin määrä pikkuhiljaa vähenee. Siitä iso kiitos Olelle.
 13. Siirtohuhut

  Sources: Man United up efforts to sign Birmingham starlet Bellingham Bellingham, who has made 32 appearances in the Championship this season, was at United's Carrington training base on Monday, accompanied by his parents. Sources have told ESPN that Birmingham have given clubs at home and abroad permission to speak the midfielder ahead of a potential move away from St Andrews at the end of the season. Solskjaer sees Bellingham as a first-team signing if they can secure his signature. United were willing to sign the teenager in January and loan him back to Birmingham until the end of the campaign but could not agree a fee. Birmingham rate the teenager at around £30 million and are keen to receive a large chunk up front in guaranteed cash. https://www.espn.co.uk/
 14. Siirtohuhut

  https://bulinews.com/news/4682/report-bayern-and-manchester-united-emerge-front-runners-sign-denis-zakaria
×