Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,683
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  CR7
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

6,089 profile views
 1. Siirtohuhut

  Mites Christian Eriksen, ilmaissiirrolla? Jos ajatellaan, että joukkueesta lähtee kesän aikana melko paljon kokemusta (Matic, Pogba, Mata, Cavani) Eriksen voisi tätä aukkoa tulla paikkaamaan. Toki myös aina ollut laadukas pelaaja, tekee kovaa töitä, joten voisi sopia uuden valmennuksen muottiin? Eikä se Bruno aina voi pelata, vaan kierrätystä tarvitaan. Edelleen tosin vähän hirvittää, että tanskalainen pelaa eliittitasolla näin pian taannoisen episodin jälkeen.
 2. Siirtohuhut

  Ihan tuollainen näppärä peliätekevä keskikenttäpelaaja. Suhtaudun varauksella kaikkiin Unitedin tuleviin siirtoihin, mutta paperilla de Jong on täsmälääke jopa useisiin Unitedia vaivaaviin ongelmiin. Monipuolinen tekniikka sekä syöttövalikoima, haluaa palloa, suojaa puolustusta. Hinta voi olla kova, mutta jos hän on ten Hagille tärkeä palanen, tervetuloa vain. Ellei Barca halua myydä, kannattaa toki nopeasti siirtyä muihin kohteisiin.
 3. Siirtohuhut

  Ajax varmisti eilen mestaruuden, viimeinen peli on sunnuntaina. Ten Hag on jo ehtinyt puimaan United-väen kanssa mahdollisia menijöitä ja tulijoita. Frenkie de Jong huhuissa vahvasti esillä. Tästä se alkaa...
 4. Kausi 2021-22 käyntiin

 5. Kausi 2021-22 käyntiin

  Hyvää tekstiä: https://www.theguardian.com/football/2022/apr/22/erik-ten-hag-willem-jansen-utrecht-manchester-united
 6. Alkaa olemaan niin ala-arvoinen esitys kaikilla mittareilla, että morjens. Brightonin ensimmäinen kotivoitto kuluvana kalenterivuonna. Osa Unitedin pelaajista ei kuuluisi tämän pelin perusteella lähellekään avauksen paikkaa. Katselen uudelleen Sunderland till I die -dokkaria. Ehkä siihen pisteeseen mihin he päätyivät on vielä matkaa, mutta keskinkertaisuuteen on vääjäämättä ja varmasti taivuttu.
 7. Mitä mahtaa ETH tällä hetkellä miettiä? Muistaakseni Klopp ei Unitediin halunnut tulla, koska rakenteet eivät olleet kunnossa.
 8. United 2022 eteenpäin>

  Ornaakkelin mukaan "massiivinen kesä" edessä. Mitä se sitten tarkoittaakaan.
 9. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Parasta Unitedia en nyt muista kuinka pitkään aikaan
 10. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Se olisikin ollut yksi Unitedin kauden parhaista maaleista, sääli että vietiin pois. Ronaldo, Mata, Matic ja Elanga oikein hyviä ensimmäisellä jaksolla. Laitapakkiosastolle varmaan pakko saada vahvistusta, taso ei vaan oikein riitä.
 11. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Manchester United tänään: Matalle taitaa olla viimeinen peli OT:lla. Hyvä tästä olisi voitto ottaa, Ronaldo toivottavasti jatkaa maalitehtailuaan. Cavani ja Garnacho penkillä, molemmat olisi mukava nähdä kentällä.
 12. United 2022 eteenpäin>

  The Athleticin mukaan juuri Woodward ja Judge olivat vastuussa pelaajasopimusten pidennyksistä "asset valuen" suojelemiseksi. No nythän se nähdään onko tilanne muuttunut kun kyseiset herrat ovat taustalta poistuneet. Judgea ei olla korvaamassa siirtoneuvotteluissa suoraan yhdellä miehellä, vaan vastuu näyttäisi jatkossa jakaantuvan Murtoughin ja tämän alaisten (Fletcher?) kesken, lakimiesten hoitaessa yksityiskohdat. Mielestäni tuo systeemi kyllä huutaisi esim. Chelsean Granovskaian kaltaista rutinoitunutta tekijää, etenkin huipputärkeän siirtokesän ollessa edessä. Mutta uudet nimitykset tuskin jäävät tähän, joten katsotaan vielä rauhassa.
 13. United 2022 eteenpäin>

  Tämäkin on luultavasti muutos parempaan päin:
 14. United 2022 eteenpäin>

  Toisaalta nämä kaksi olivat palapelin viimeisiä palasia. VVD:n tullessa joukkueeseen Kloppo oli ollut puikoissa jo yli kaksi vuotta ja joukkue huusi oikeastaan enää täsmävahvistuksia muutamalle pelipaikalle. Käytännössä työ oli valmis yli 2,5 vuotta Kloppon tulon jälkeen (Alisson ja Fabinho siirtyivät seuraan kesällä 2018). Ihan kuten Melrose sanoi, hiljaa hyvää tulee, eikä tässä oikoteitä onneen ole myöskään Unitedin suhteen tarjolla, vaikka Poolia isommilla resursseilla mennään.
×