Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  5,962
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

4,854 profile views
 1. Siirtohuhut

 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Sanoisin, että 4-3-3 vaatisi lähes välttämättä 6-paikan hankinnan. McTominay ja Fred menettelevät tuolla paikalla joten kuten, mutta joukkueen ainoa luontainen ankkuripelaaja on Matic, joka olisi ensi kaudella taas vuoden vanhempi. Joku Ruben Nevesin tyyppinen pelaaja antaisi yo. kokoonpanolle huomattavasti vielä lisää tasapainoa ja kykyä dominoida otteluita pallonhallinnan kautta, mikä on joukkueen selkeimpiä puutteita tällä hetkellä. Pitäisin siis 6-paikan pelaajaa prioriteettina, mutta en pistäisi pahakseni, vaikka Grealish silti hankittaisiin luovuutensa ja monipuolisuutensa takia.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  On kyllä erittäin mielenkiintoista nähdä, jos Pogbaa ehditään kevään aikana sovittamaan samaan aikaan Fernandesin kanssa kentälle. Voihan tietysti olla, että tuollainen kombinaatio ei toimi kuin ehkä ihan heikoimpia joukkueita vastaan. Parhaimmillaan voi silti olla melkoista ilotulitusta luvassa, kunhan vain joku pistää näiden kaverien tarjoilemat pallot sisään. Jos ajatellaan, että kahdesta pelaajasta pitää jompi kumpi valita ensi kaudeksi jatkoon, en viime aikojen perusteella ole enää Pogban lähdöstä niin huolissani. Fernandes vaikuttaa sopivan Unitedin pelityyliin paremmin, eikä haudo palloa kuten Pogballa on toisinaan tapana tehdä. Toivotaan, ettei hyvän alun jälkeen Brunolle tule tyypillistä "United-kirousta", joka on vaivannut viime vuosina järjestään oikeastaan jokaista uutta hyökkäävää pelaajaa ManU:ssa. Jos pieni autovertailu sallittakoon , Pogba on kuin Bugatti Veyron, joka toimii absoluuttisella huipputasollaan vain silloin, kun ympärillä olevat olosuhteet ovat oikeat (vaikka väläyksiä huipputasosta saadaan silloin tällöin muutenkin). Fernandesiin sopii vertailukohdaksi Porsche, joka on ketterämpi, monella tapaa monipuolisempi ja mukautuvampi auto. Sanoisin, että Pogba on tähän joukkueeseen liian luksustason futaaja. Ehkäpä hän pääsee vielä näyttämään kykyjään säännöllisesti parempien pelaajien ympäröimänä, sen aika näyttää.
 4. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Kolme pistettä jäi lopulta OT:lle varsin rutiininomaisella esityksellä. Ensimmäiset 45 minuuttia olivat Unitedilta vaisua, enkä sanoisi että peli olisi Unitedin hallussa ollut parista avopaikasta huolimatta. Toinen jakso kuitenkin selvästi parempaa, kun Watfordilta loppui prässi ja ideat. Unitedilla kokonaisuutena paremmat paikat koko pelin ajan, silti muutamaan otteeseen heikkoa puolustamista, joten nollapeliä voi pitää lievänä yllätyksenä. United näyttää olevan kovasti VAR:n suosiossa, joskin tällä kertaa täysin ansaistusti. Shawlta puolustusnelikon paras esitys tänään, hyvä myös ylöspäin. AWB ja Fred lieviä pettymyksiä tänään. Bruno oli erinomainen, hyökkäysten kulkiessa enimmäkseen hänen kauttaan ja 2 maalisyöttöä tuli tilille. Voi olla ratkaiseva ero jämäpaikkojen ja UCL-paikan välillä. Jamesilta pitkästä aikaa ihan hyvä ottelu, Martialilta sekä Greenwoodilta hienot maalit. Ighalo päästettiin irti lopussa eikä maali jäänyt taaskaan kauaksi. Pereira ja Lingard eivät tainneet kokoonpanossa edes olla ja hyvä niin. Onhan siinä valtaisa ero, kun 10-paikalla häärii Bruno näiden pelaajien sijaan. +++ Bruno ++ Martial + Shaw
 5. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Onneksi on Bruno, muuten melkoista kuraa taas avausjakso!
 6. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  http://b9stream.club/video/manchester-vs-united-watford/
 7. Finanssiasiat

  Richard Arnold on taas ahkeroinut bisnespuolella ja tehnyt uuden värväyksen: Kyseessä on siis ruoka-alan megayhtiö, jonka tuotemerkeistä muutama yllä mainittu. Mondelez on muuten linkitetty aiemmin sademetsien tuhoamiseen, lapsityöläisiin, työläisten huonoon kohteluun ja maa-alueiden pakkolunastuksiin. Tällaisilla asioilla ei arvatenkaan Unitedissa ole minkäännäköistä merkitystä, kunhan kassakone kilisee. Arvatenkin hyvin rahakkaasta diilistä kyse.
 8. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Watfordia vastaan kotona on turha lähteä ylivarovasti liikkeelle, joten rohkeasti vaan Greenwood kentälle Jamesin ja Martialin kanssa. Jos lähdetään 5 puolustajalla niin ei muuta kuin Olelle ja kaikille kenkää. Keskikentän pohjalle kuitenkin kaksi pelaajaa on laitettava, koska Unitedilla ei ole yhtä täysin mitat täyttävää 6-paikan pelaajaa. Brunon kanssa United näytti ihan eri joukkueelta Brüggeä vastaan, ja hänet tarvitaan ehdottomasti avaukseen ruokkimaan kärkipelaajia. Huhut tietävät kertoa että McTominay löytyisi jo penkiltä, mikä on erittäin tervetullut uutinen. De Gea AWB--Lindelof--Maguire--Shaw Fred - Matic Greenwood - Bruno - James Martial
 9. Siirtohuhut

  Näen jo kristallipallosta, kuinka Woodward & Co. yrittävät myydä Pogbaa törkeään ylihintaan kesällä. Vuosi sopimusta jäljellä, mies on hädintuskin pelannut koko kautena ja United arvottaa Pogba 150 miljoonan arvoiseksi, oikean summan ollessa ehkä puolet siitä. Viime kesältä on vielä hyvässä muistissa, kuinka Maguire hankittiin vasta Lukakun Inter-siirron selvittyä. Sellainen 100-120 miljoonaakin olisi Pogbasta Unitedin kannalta oikein hyvä diili, mutta arvatenkaan Unitedissa ei tällaiseen suostuta. Kaiken järjen mukaan siirtobudjetista meni jo 50 miljoonaa Brunoon, joten kesän kaupankäynti alkaa olemaan hyvin riippuvainen Pogban lähdöstä. Eiköhän hänet kuitenkin saada myydyksi, tavalla tai toisella, sillä Pogban jäänti Unitedin ensi kaudeksi taitaa olla kaikkien kannalta se huonoin vaihtoehto.
 10. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Bailly - pahimmillaan kauhea, parhaimmillaan loistava Ei jätä ainakaan itseäni koskaan kylmäksi. E: VAR
 11. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Get in! Pitkästä aikaa Unitedilla löytyy osaamista erikoistilanteissa. Brunolta myös hieno vapaapotku ennen tuota Harryn maalia.
 12. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Tarpeeksi kun jinxaa niin yleensä osuu. AWB on aliarvostettu keskittäjä.
 13. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  http://hdstreams.club/hd/ch2.php
 14. ManU Legendat

  United-legenda Harry Gregg on kuollut 87 vuoden ikäisenä. RIP. https://www.bbc.com/sport/football/30383827
 15. Ajatuksia tästä kaudesta

  Hyvä juttu sinänsä, jos tuomio pysyy ennallaan ja Cityn valitus ei mene enää CAS:lta läpi. MUTTA... Ihan uskomatonta, että Unitedin kokoluokan seuran pitää toivoa säälipaikkoja UCL:ään jostain viidenneltä sijalta. How standards have fallen jne.
×