Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,434
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  CR7
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

5,745 profile views
 1. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Draama sikseen, tämä oli peli jonka United ansaitsi voittaa. Pelissä oli toki muutama jakso, jolloin olisin toivonut Unitedin pitävän palloa paremmin. West Hamin maali oli todella onnekas, eikä heillä muita kunnon hyökkäyksiä avausjaksolla edes ollut. United loi paremmat tilanteet molemmilla jaksoilla, ja oli Fabianskin ansiota että lukemat säilyivät niinkin pitkään tasan. VAR oli kääntää voimasuhteita ratkaisevasti West Hamille suosiolliseksi. Ronaldon viimeisestä kaatumisesta tuli muuten mieleen, että tuomarit tuntuvat ruudun ääressä usein ylitulkitsevat pelaajan edesottamuksia. Mutta jos nyt reaaliajassa ajatellaan tuollainen tilanne, että hyökkääjä tulee täydellä vauhdilla laukaisupaikoille ja puolustaja tökkää jalan eteen, ei siinä kovin paljoa mahdollisuuksia hyökkääjälle jää. Näkisin siis, että tämä oli rankkari, vaikka VAR:n tuomioon varmaan vaikutti olennaisesti se, että Ronaldo näytti lähtevän kaatumaan ennen kontaktia. Unitedilla oli tuttua keskialueen hitaampaa pallonsiirtelyä, mutta myös nopeaa yhden kosketuksen peliä rangaistusalueen tuntumassa. McTominay oli tervetullut lisä Unitedin palapeliin, hetken tosin meni ennen kuin pääsi otteluun kunnolla mukaan; syötöt menivät kuitenkin tarkasti omille ja häneltä nähtiin mm. erityisen hieno avaava passi ennen taukovihellystä. Greenwood jälleen erinomainen, enkä hirveästi harmittelisi vaikka Rolle osan tilanteista "varastaakin". On vain eduksi, jos joukkueella on kaksi näin terävää ja kliinistä kärkeä. Negatiiviset: Fred - esitys alle arvostelun, surkea kun joukkueella oli pallo, hävisi kaksinkamppailut. Ei tietysti ole miehen vika että pääsee ottelusta toiseen avaukseen, toivottavaa tosin silloin on, että peliminuuttien myötä otteet paranisivat. Maguire yllättävän pihalla, ei saanut 10 metrin syöttöä omille, ihmeellisiä ratkaisuja läpi ottelun. Transitiot ovat Unitedille myrkkyä oli keskikentällä ketkä tahansa, vaikea sanoa yksittäistä syytä, mutta itsellä on aina pelko persiissä kun vastustaja pääsee hyökkäämään nopeasti keskilinjan ylitse. Lingardin maali oli ihanaa seksiä, edellisottelun mogaus on tällä kaunokaisella kuitattu. Ja tosiaan Daven pelastus loppuhetkillä täydensi illan.
 2. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Mark Noble Ei olisi parempi lopetus voinut olla tälle pelille
 3. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Ryöstö HAHAHAHAHAHAHAHAHA
 4. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Jos unohdetaan Fredin koheltaminen niin puoliaikahan oli itse asiassa erittäin hyvä Unitedilta. Greenwoodin, Brunon, Pogban ja Ronadlon teknistä osaamista on ilo katsoa. Yhden kosketuksen peliä alkoi näkymään enemmän jakson loppupuolella. United pelasi aika kapealla, formaatti taisi olla suurin piirtein 4-2-2-2.
 5. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Avaus sama kuin ylempänä: Nyt vaaditaan kunnollista vastausta tiistaiseen tappioon. C'mon United!
 6. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Draw written all over it, ellei Ronaldo intoudu maalintekoon. Eli lopputulos 1-1 tai 1-3. Matic ehdottomasti pois avauksesta jos McTominay on kunnossa. Antonio onneksi sivussa kotijoukkueelta. DDG AWB Varane Maguire Shaw McTominay Fred Greenwood Bruno Pogba Ronaldo
 7. Ole Gunnar Solskjaer

  Itse vertaan usein OGS:sää Pepiin, Kloppiin, Tucheliin ynnä muihin mitä tulee taktiseen osaamiseen ja menestykseen. Mutta samalla pitää muistaa, että Zidane voitti 3 UCL:lää melko vähällä valmennuskokemuksella. Eli UCL lienee Olelle epätodennäköistä, muttei mahdotonta
 8. Kausi 2021-22 käyntiin

  Rashfordin kuntoutuminen etenee etuajassa ja hän on joukkueen mukana treeneissä. McTominay ja Telles ovat harjoitelleet jo tovin ja mahdollisesti kokoonpanossa sunnuntaina
 9. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Ok, kiitoksia. Tavallaan vähän harmi, mutta toivotaan, että AWB:n vire paranee. Alkukausi ollut häneltä heikko.
 10. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Mites nämä pelikiellot UCL:ssä menee, AWB lienee sivussa sen 3 ottelua? Eli olisi käytettävissä vasta alkulohkon kahdessa viimeisessä ottelussa. Silloin olisi Dalotilla mahdollisuus rakentaa formia, ei ole päässyt pelaamaan kunnon minuutteja varmaan pariin vuoteen. Teknisiltä ominaisuuksiltaan kaveri on parempi jalkapalloilija, kuin AWB.
 11. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Punaisen jälkeen tullut Sanchon vaihto Dalotiin oli varmasti sellainen, jonka moni muu olisi tehnyt. Kentän huonoiten esiintynyt United-pelaaja pois, ja AWB:lle suora korvaaja oikealle. Sen sijaan VDB:n vaihto tauolla oli outo. Vaikkei United avauspuolikkaalla häikäissyt, hän toi edes hieman ryhtiä Unitedin pelinrakenteluun. Toiselle jaksolle ei ollut pitkään muita käytettävissä kuin Pogba ja Fred jolloin ensinmainitun täytyi siirtyä alemmas. Ideana lienee ollut, että laitapakit pystyisivät yhä tekemään nousuja, mutta eipä siitä mitään tullut, kun pelin kontrolli annettiin kokonaan Young Boysille. Välillä tuntui, ettei United kyennyt edes lyhyempiin syöttöketjuihin ollenkaan, vaikka hyvin organisoidulla 10 miehellä sen ei pitäisi olla tälle joukkueelle mahdottomuus. Vähän sama kaava, joka on toistunut Unitedissa niin pitkän kuin jaksan muistaa; 1-6-tappio Tottenhamille tulee viimeisimpänä mieleen viime kaudelta. Lopussahan United pelasi jotenkin näin: Lingard - Pogba Fred - Matic Back 5 Vaikea sanoa, mitä tällä sekamelskalla haettiin. Kolmannelle topparille ei ylipäätään pitäisi olla tarvetta, jos joukkueessa on Maguire ja Varane. Eikä varsinkaan Young Boysia vastaan, kaikella kunnioituksella... Vaikka United oli pallon kanssa heikko, kaksinkamppailuja vietiin kuitenkin aika hyvällä prosentilla. Ainoa hyökkäyspään tekijä otettiin Ronaldon myötä pois. Missä Greenwood? Matic toi jalkoja, mutta ei pelinrakentelukykyä, tosin tuossa vaiheessa ei ollut enää vaihtoehtoja. Martial kentälle, kun kellossa on muutama sekunti jäljellä. Oikeastaan tässä nähtiin sarja virheitä ottelussa, jossa jokainen päätös valmennukselta meni huonompaan suuntaan. Toki pelaajien pitää katsoa peiliin, mutta miten on mahdollista, että yhden vajaalla koko pakka hajoaa kuin korttitalo.
 12. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Ehkä se vain on niin, että vaikka talenttia on riittämiin, ei tälläaisella valmennuksella/taktiikoilla pyttyjä nostella. Toisella jaksolla ei tainnut olla yhtään kunnollista rakenneltua hyökkäystä, ja puolustuspäässä toivottiin viiden miehen sumpun riittävän pisteeseen. Toki vain yksi ottelu, mutta aika isoja kysymyksiä nousee taas pintaan. Ei mitään lisättävää tähän.
 13. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Olen taktinen neronleimaus!
 14. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Ronaldo 0-1, Bruno syöttäjänä https://streamable.com/ml0ae8
 15. CL 14.9.2021 Young Boys vs Manchester United@Stade de Suisse

  Manchester United tänään: Ole hieman lunastaa lupauksiaan, että Van de Beekille kertyisi peliaikaa. Fred ja Lindelöf ovat myös mukana. Silti melko vahva avaus, kuten kuuluu UCL-avauksessa ollakin.
×