Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,302
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

20Legend last won the day on March 3

20Legend had the most liked content!

About 20Legend

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

5,484 profile views
 1. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Alkuvuoden perusteella olen lähes vakuuttunut, että tämä on maksimissaan se mihin OGS voi joukkueen liigassa viedä. Oikeastaan kakkossijakin on Unitedilta hienoista ylisuorittamista, sillä ilman Liverpoolin loukkaantumissumaa ManU olisi suurella todennäköisyydellä sarjataulukossa pykälän alempana. Voidaan puhua yksittäisten pelaajien käyttämättömästä potentiaalista, mutta mielestäni Unitedilta puuttuu yhä selkeä pelillinen progressio, jota varsinkin Fernandes on loistavilla otteillaan pystynyt peittämään. Kun Bruno ei ole vireessä (tai vielä pahempaa, loukkaantuisi), hyökkäys on ymmärrettävästi tehottomampi, ottaen huomioon millainen vaikutus hänellä on viimeisen vuoden aikana ollut. Mutta jotenkin tämä Pogban loukkaantuminenkin on alkanut tuntumaan isolta takaiskulta, ja puhutaan siis pelaajasta, josta haluttiin vielä joku aika sitten kovasti eroon. Ei kilpailukykyistä joukkuetta voi rakentaa muutaman yksilön varaan, tarvitaan systeemi, jollaista Unitedilla ei vain ole "plan A":n ohella. ManU pystyy voittamaan otteluita silloin, kun vastustaja tekee aloitteen, näitä joukkueita vastaan Unitedin hyökkääjät kukoistavat. Tältä kaudelta tulee äkkiä mieleen useita tällaisia otteluita, ja vastaavasti liikaa sellaisia otteluita, joissa United on ollut täysin hampaaton näennäisen hyvin puolustavia joukkueita vastaan. Syksyllä oli hyvä vaihe, jolloin United houkutteli vastustajia kuorestaan oikein ajoitetulla prässäämisellä, mutta sitä on valitettavasti nähty enää melko harvakseltaan. Voi tosin johtua materiaalin puutteestakin, nyt erityisesti Pogban poissaollessa Unitedin keskikenttä suorastaan huutaa pelaajaa, jolla olisi ymmärrystä pelin temmon rytmittämisestä. Harmi, ettei Carrickia voi penkiltä ottaa enää tositoimiin. Jos United olisi eilen pystynyt dominoimaan keskikenttää, kaikki muu olisi sen jälkeen ollut helpompaa. Olen kaikesta huolimatta melko anteeksiantavainen tämän kauden suhteen, sillä pitää koko ajan muistaa, että pelejä paukutetaan vähintään se 2 per viikko tahtia. Silloin ylimääräistä aikaa pelin hienosäätöön ei juurikaan ole.
 2. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Jos olisin Unitedin pelaavan näin laiskasti ja vailla mitään intohimoa joskus 10 vuotta takaperin, ilman edes kunnollista yritystä voittaa ottelu, olisin varmaan raivonnut koko joukkueen alimpaan helvettiin. Nyt ei oikeastaan tunne mitään, vain apatiaa. Ehkä tuokin tasapeli otetaan jossain piireissä tyytyväisenä vastaan.
 3. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Olisi hauska nähdä dataa Maticin ja Fredin välisistä syöttökombinaatioista, ongelmat ovat tällä hetkellä aika pitkälle keskikentällä. Bruno joutuu usein tulemaan alemmas hakemaan palloa ja Maguire puolestaan nousee enemmän, kun keskikenttä on epäsynkassa hyökkäyksen kanssa. Unitedin laitahöykkääjiltä vaaditaan myös todella paljon enemmän, ideana pitäisi useammin olla vapauttava syöttö pelikaverille kuin itsekäs ratkaisu ja puskeminen päin puolustusmuuria. Ero esim. Cityn hyökkäyspelaamiseen tällä saralla on kuin yö ja päivä. Olihan siinä sentään yksi hyvä jaksokin, jolloin tilanteita pystyttiin rakentamaan vasemmalta Shaw'n ja Rashfordin kautta + lopussa AWB:n loistava keskitys, johon oli boxissa peräti yksi hyökkääjä menossa (Cavani). Toiselle jaksolle pitäisi saada pidempää painetta luotua, niin maalin pitäisi syntyä.
 4. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Hendo yllättäen avauksessa. DDG ilmeisesti henkilökohtaisista syistä sivussa. Martialilla saattaa olla pieni kolhu, eikä siksi ole kokoonpanossa. Cavani on saatu onneksi kuntoon ja piristänee hyökkäystä. Toivottavasti pelaajien motivaatio riittää tähän peliin - vaikkei Cityä liene enää mahdollista saada kiinni, voitto tukevoittaisi Unitedin UCL-sijoitusta selvästi.
 5. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Manchester United tänään:
 6. 28.2.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Ei ole ollut Brunon päivä tänään - McTompalta loistava avaava syöttö ja Bruno mokaa helpon syötön Rashfordille.
 7. 28.2.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Chelsea on siellä "ihan otettavissa" ensimmäisen puolituntisen perusteella. Unitedilta taidettiin viedä pilkkukin, joka tosin olisi tullut aika onnekkaasti. Oi jospa United pystyisi parempaan pallolliseen peliin; AWB, James ja McTominay oikealla eivät toistaiseksi vakuuta. McTominay ja Fred soveltuvat kaksistaan lähinnä suoraviivaiseen vastahyökkäyspelaamiseen. Välillä tarvittaisiin pitkiä hyökkäyksiä myös.
 8. 28.2.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Manchester United tänään:
 9. ... VS ... To 25/2/2021 klo 22:00 Suomen aikaa Manchester United - Real Sociedad Europa League Round of 32 2nd Leg @ Old Trafford, Manchester Avaustoive illan peliin: Henderson Williams - Lindelöf - Bailly - Telles Matic - Fred Greenwood - Bruno - James Martial Unitedilla on 4 maalin etumatka, mutta siitä huolimatta lähtisin melko vahvalla miehistöllä liikenteeseen. Sociedad on parempi joukkue, kuin avausosa antoi ymmärtää. Toisaalta jos United pelaa samaan tapaan tiiviinä, kompaktina yksikkönä, mitään hätää ei pitäisi olla. Tärkeintä nyt olisi saada muutamalle avainpelaajalle lepoa; Shaw, Rashford, Maguire?, Bruno? Tosin kaksi jälkimmäistä varmaan pelaa kaikki matsit, halusi valmennus sitä tai ei Viiden vaihdon mahdollisuutta kannattaa hyödyntää, ja toisella jaksolla kentälle esim. Diallo, Mata ja VDB, kun peli on selvä.
 10. 21.2.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Voitto napsahti mikä oli tärkeintä, peli ei suuren osan ajasta ollut kovin tasokasta. BT Sportilla Luke Shaw oli MotM, samoin kuin itsellä, muita melkein yhtä hyviä vaihtoehtoja olisivat olleet Rashford ja James. Matic pelasi rohkeammin toisella jaksolla ja oli siten selvästi parempi kuin alussa. Brunolta "ihan ok"-peli ja silti taas maali ja syöttö. Shoretirelle saatiin mukavasti vielä debyytti loppuun. Eipä tuosta esityksestä voi olosuhteet huomioiden suuremmin valittaa, vaikka tietyt ongelmat siellä taustalla edelleen on ja näihin toivottavasti treenikentällä paneudutaan. Sairastuvasta ei itsellä ole tietoa, mutta Pogbaa kaipaisi vähitellen takaisin. Parempia vastuksia vastaan puolivaloilla pelaaminen ei kyllä enää riitä.
 11. 21.2.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Fredin syöttely on tänään tavallistakin jähmeämpää. Maaliin hyvä liike Maticilta ja Fernandesille yksi alustus lisää. Jamesilta yllättävän varma viimeistely.
 12. 21.2.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Mikäköhän tässä on, että liigan puolella United vaihtaa aina tähän kävelymoodiin? Pelaajat tekevät helppoja pallonmenetyksiä, tempo keskikentällä olematon, ja maalit tehdään useimmiten yksilösuorituksista. Mielestäni cupeissa meno on kuitenkin ollut virkeää, joten pelitahti ei kaikkea selitä. Vai osaavatko Valju-managerit lukea OGS:n pelikirjan vaan tarkemmin? Noh, Newcastle antoi odotettua enemmän tilaa avausjaksolla, joten jo pienellä tasonnostolla harakoitten pitäisi kaatua.
 13. 21.2.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Voisi vaihtaa tehottomat Jamesin ja Martialin Greenwoodiin ja Amadiin. Bruno täytyisi saada myös mukaan peliin.
 14. 21.2.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Manchester United tänään:
×