Jump to content

20Legend

Members
 • Viestit

  5 431
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä 20Legend

 • Taso
  LUHG
 • Syntymäpäivä 18.06.1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 159 profiilin katselua
 1. Manchester United- Kausi 2018-19

  https://www.theguardian.com/football/blog/2018/oct/21/jose-mourinho-manchester-united-defence-attack Se tavaramerkin omainen puolustaminen, mikä Mourinholta on joskus aiemmin onnistunut, ei näillä Unitedin rakennuspalasilla näytä enää onnistuvan. Jonathan Wilsonilta hyvä kirjoitus aiheesta.
 2. TV-sarjat

  Kausi katsottu loppuun. Alla hieman omia mietteitä (spoilerivaroitus tähän):
 3. Konsoli-/tietokonepelit (ei jalkapallo) PART 2

  Erinomainen artikkeli Red Dead Redemption 2:n tekemisestä ja Rockstarista muutenkin. How the West Was Digitized The making of Rockstar Games’ Red Dead Redemption 2. http://www.vulture.com/2018/10/the-making-of-rockstar-games-red-dead-redemption-2.html
 4. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  ManU on ihan onneton puolustamaan ilmapalloja. Oikeasti jengien kannattaisi vain heittää kukkupalloa boxiin, niin huonoa tuo tekeminen on. Tammikuussa joku Virgil van Dijken kaltainen hankinta olisi ihan paikallaan.
 5. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  No eipä voi Mourinhoa syyttää jos joku Chelsean apina tulee sieltä huutelemaan
 6. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Aaaand it's gone. Ei muuta kuin TV kiinni.
 7. TV-sarjat

  Ensimmäiset 5 jaksoa katsottu. Hyvä on tämä toinenkin kausi.
 8. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Herranjestas mikä flow päällä meidän majulla. Lod taiteilee päätyrajalla kuin Litti parhaimpina vuosinaan ja Kamara dominoi keskikenttää Sparvin kanssa miten haluaa. Koko joukkue ylipäätään pelaa niin tiiviisti yhteen ettei muista vastaavaa nähneensä. Upeaa Suomi, upeaa. Harmi se Pukiin loukkaantuminen, mutta toisaalta hienoa, että junnut ottivat myös vastuuta maalinteosta.
 9. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  Kohta mennnään!! Yleensä Suomi häviää aina tällaiset ottelut joissa tavallaan "pitäisi" voittaa, vaikkei nyt tosiaan ole edes pakko. Ehkä tänään on kuitenkin toisin ja Kreikka kaatuu! Kamaraa harkitsisin vahvasti Schüllerin tilalle avaukseen, Forsell kehiin vaihtomiehen roolissa. Mielellään olis peliin mennyt mutta ei vaan kerkeä. Viaplay väijyilyksi menee.
 10. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  OI SUOMI ON!!! C'MON!!
 11. David de Gea

  Unitedin on tehtävä jatkosopimus De Gean kanssa kauden loppuun mennessä, tai myytävä espanjalainen ensi kesänä. James Duckerin juttu aiheeseen liittyen: David de Gea reluctant to commit beyond current deal as Manchester United faces prospect of losing its No 1 https://www.telegraph.co.uk/ Eipä tule yllätyksenä. Jossain vaiheessa De Gean on mietittävä, pystyykö voittamaan isoimpia pystejä Unitedissa. Tapa, jolla seuraa nykyisin hoidetaan, tuskin herättää DDG:ssä suurempaa luottamusta. Faksikoneen taika ei kestä ikuisesti. Totta kai jatkosopimusta vielä toivotaan, sillä DDG on nykyjoukkueen ylivoimaisesti tärkein pelaaja. Väitän, että De Gean myymisen myötä United juuttuisi entistä enemmän taisteluun neljännestä sijasta ja mestaruuspuheet voitaisiin unohtaa vuosikausiksi eteenpäin.
 12. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Oon myös ihmetellyt, että miksei kapteeninnauhaa anneta De Gealle? Ollut kuitenkin seurassa jo 7 vuotta, pelaaja jota kaikki arvostaa, ja pelaa käytännössä joka ottelun. Ei ehkä se äänekkäin kaveri kentällä mutta eipä ole Valenciakaan. Ehkä DDG ei vaan sitä itse sitä sitten halua.
 13. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Itsekin näen että Baillyssa olisi yhä eniten potentiaalia nykyisestä toppariosastosta. Jalalla pelaamisessa Smallingin tasoa, toisaalta jos pyrittäisiin enemmän laitojen kautta rakentamaan peliä niin silloin se ei välttämättä ole ongelma. Lindelöf puolestaan on jalalla "paras" United toppari mutta muilta ominaisuuksiltaan selvästi jäljessä Baillya ja Smallingia. Shaw - Bailly - Smalling - Dalot Tuo saattaisi olla järkevin nelikko mitä näistä saa aikaiseksi. Dalotille rohkeasti myös peliaikaa. Ongelmana vaan on, että Mourinho meni nerokkaasti antamaan kapteeninnauhan pelaajalle, joka hädin tuskin osaa puhua englantia..
×