Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  5,869
 • Joined

 • Last visited

About 20Legend

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/18/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  LUHG
 • Occupation
  opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  ***

Recent Profile Visitors

4,565 profile views
 1. 12.12.2019 Manchester United vs AZ Alkmaar@Old Trafford

  4 maalia kakkosjoukkueella. Kulma käännetty? No, parempi ettei vielä sano mitään.
 2. Siirtohuhut

  Enpä olisi Pogbasta yhtään huolissani. Näyttäisi kovasti tsemppaavan muita United-pelaajia taustalla mitä olen ymmärtänyt. Eiköhän tuo kohta hyppää takaisin tositoimiin, ja tekee keväällä jatkosopimuksen jos on tehdäkseen. Jos ei, kesällä lähtee.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Hiljaista dominointia Sillä tavallahan joku Atletico pelaa aina, kuin United Cityä vastaan toisella jaksolla. Jalkapallossa voi onneksi voittaa monella tapaa, ei vain pallonhallinnan kautta.
 4. Chris Smalling (Man Utd 2010-)

  Mielellään näkisin Smallingin takaisin ensi kesänä ManUssa. Pelannut ilmeisesti vahvaa kautta Romassa ja on vahvasti tyrkyllä takaisin maajoukkueeseen. Smalling on kuitenkin heittämällä parempi puolustaja kuin Jones tai Rojo ja todennäköisesti pienoinen upgrade myös Lindelöfiin nähden. Maguire - Smalling Tuanzebe - Lindelöf Eiköhän noilla sen 2-3 kautta hyvinkin pärjäisi, kunnes Maguirella ja Smallingilla tulee ikä vastaan.
 5. 7.12.2019 Manchester City vs Manchester United@Etihad Stadium

  Manchester on punainen! De Gea 8 - Kaksi gamesaveria, yksi Mahrezin yritykseen ja toinen vielä huikeampi Rodrin kaukolaukaukseen. Muuten pääsi odotettua vähemmällä. Maalille ei voinut mitään AWB 9 - Järkälemäisen kova esitys. Sterling pääsi kertaalleen ohi avausjaksolla, mutta sen jälkeen pysyi tukevasti AWB:n taskussa. Paras taklaus tuli toisella jaksolla, kun Sterling driblasi rangaistusalueen poikki ja AWB tuli viime hetkellä hätiin. Lindelöf 7 - Jatkoi siitä mihin Spursia vastaan jäi. Eleetöntä pelaamista ja tärkeä rooli hyökkäysten käynnistelyssä. Yksi paha pallonmenetys, lisäksi iso blokkaus KDB:n laukaukseen. Maguire 7 - Fyysisesti vahva eikä päästänyt Jesusia helpolla. Teki hyviä katkoja. Maalitilanteen olisi voinut hoitaakin, samoin muutama outo purku jäi mieleen. Muuten ei huonoa sanottavaa. Shaw 7 - Ennen peliä olin vähän huolissani mutta hyvin Shaw suoriutui Bernardoa vastaan. Pakotti Cityn pelaajan leikkaamaan sisäpuolelta. Ihmettelin tosin, miksei Pep vaihtanut Sterlingiä missään vaiheessa oikealle. Mahrezin tullessa kentälle Shaw joutui enemmän vaikeuksiin. Kramppi pakotti lopulta pois kentältä. McTominay 7 - Hienot otteet jatkuvat, on Unitedin tasaisimpia suorittajia. Antaa Fredille vapauksia hyvällä alaspäin pelaamisellaan. Fred 8 - Erittäin energinen peli Frediltä. Häiritsi vastustaajaa alituisesti pallottomana. Hyökkäykseen lähdöissä toi mukavasti suoraviivaisuutta ja pikkuhiljaa itseluottamus alkaa kasvaa myös prässin alla. James 7 - Osoittautumassa kovaa vauhtia Fergien jälkeisen ajan parhaaksi hankinnaksi vain 15 miljoonan siirtosummalla. Toi nopeudellaan isoja ongelmia Cityn puolustukselle. Sopii Unitedin pelityyliin erinomaisesti. Vielä kun saataisiin oikean tyylinen hyökkääjä (Haaland?), joka pystyy hyödyntämään Jamesin keskityksiä maksimaalisella teholla. Jesse 7 - Sopii tällaisiin peleihin, kun tilaa on enemmän. Hyvää liikettä ja aggressiivisuutta. Lähinnä se tietynlainen varmuus maalin lähellä puuttuu syöttöjen ja viimeistelyn suhteen. Ei voi kuitenkaan eilisen jälkeen valittaa. Martial 7 - Erinomainen 9-pelaajan suoritus avausjaksolla, linkitti peliä muiden ja etenkin Jamesin kanssa hienosti. Tyylikkäästi viimeistelty voittomaali. Rashford 8 - Mainio vire jatkuu. Pelottava ase vastahyökkäyksissä. Pepin joukkueella oli ongelmia pitää Rashford aisoissa ja Walkerin täytyi seurata häntä jatkuvasti läheltä. Rankkari varmasti sisään. Syöttöpeli ja viimeiset ratkaisut parantuneet myös viime aikoina. Hyvä! --- Pereira 5 - Heikko cameo ja pääsi tilastoihin nopean varoituksen ansiosta. Tasoltaan ei vastaa Unitedin muita keskikenttäpelaajia. Young & Tuanzebe - Lopusta kaksikko kentälle lisäämään puolustuksen stabiiliutta. Youngilta tärkeä katko viime hetkillä.
 6. Lauantain iltapelistä tuskin on paljoa luvassa, mutta sen jälkeen Unitedilla on helppo otteluohjelma aina uudenvuodenpäivän Arsenal-kamppailuun saakka. Unitedilla on vain mysteeri missä se perustaso oikein tällä hetkellä menee, sillä sitä ei ole OGS:n jatkopestin aikana löytynyt käytännössä ollenkaan. Toisaalta rekordi top-6:tta vastaan näyttänee varsin hyvälle. Näin ollen noista Everton- ja Watford väännöistä voi odottaa ihan mitä vaan. Pogban paluun toivoisi tuovan pientä lisäbuustia ja auttavan etenkin heikompien joukkueiden puolustusten murtamisessa.
 7. De Gea 7 - Hyvää perusvarmaa peliä. AWB 7 - Avausmaalia lukuun ottamatta piti Sonin pimennossa. Vahvaa puolustamista eikä se ylöspäin pelaaminen niin heikkoa ole, vaikka innokkaimmat kannattajat ovat tästä Wan-Bissakaa kovin arvostelleet. Lindelöf 7 - Virheetöntä peliä. Maguire 6 - Hieman eri mieltä kuin ylempänä. Lindelöf pelasi kokonaisuudessaan paremman pelin, mutta mielestäni Kane jäi aika hyvin Harryn pimentoon. Jokunen syöttöhassi tosin mukana myös. Young 5 - Ajoittain vaikeuksissa, johtui myös osin siitä ettei saanut tarpeeksi apuja ylempää. Aiheutti joitakin turhia pallonmenetyksiä. Paras vaihtoehto tällä hetkellä vasemmalle, Shaw'n tai Williamsin olisi parempi nostaa tasoaan. McTominay 6 - Toi fyysisyyttä ja suoraviivaisuuta keskikentälle heikon Pereiran tilalle, ja siten ratkaiseva lenkki keskikentän tasonnostossa. Paha pallonmenetys, josta tasoitus lähti liikkeelle. Väsyi loppua kohden. Fred 7 - Vahvin peli Unitedissa vähään aikaan. Oli tosin jo Villaa vastaan pelipäällä. Edelleen olen sitä mieltä, että kyllä tästä pelimies saadaan, jos vain peluutus ja pelikaverit ovat kohdillaan. Työmäärä on kova, taitoakin löytyy ja avausjaksolla jopa dominoi keskikenttää Spursin katsellessa vierestä. James 6 - Pääsi muutamaan otteeseen tekopaikoille. Kelvollinen peli vaikkei muuten jäänyt paljoa mieleen. Jesse 6 - Parempaa mitä ollaan viime aikoina nähty. Greenwood 6 - Yksi RVP-tyylinen tuikkaus avausjaksolla olisi saanut johtaa maaliin. Jäi kuitenkin isossa kuvassa Rashfordin varjoon. Rashford 8 - Nyt alkoi näkyä suorastaan ronaldomaista itsevarmuutta laukauksissa sekä stepovereissa. Sieltä olisi se hattukin voinut hyvin tulla. Pereira & Shaw - Lopusta mukaan tositoimiin.
 8. Ihan hyvä peli JLingziltä, vaikkei nyt sentään Unitedin parhaimmistoa tänään ollutkaan.
 9. Rashford liekeissä tänään, olisi voinut tehdä jo 3-4 maalia.
 10. José sai vihdoin Alderweireldin joukkueeseen
 11. http://y6stream.club/watch/manchester-united-vs-tottenham-hotspur/
 12. Pereira vaihtuu McTominayhin mikä on hyvä asia. Saa nähdä miten pystyvät pitämään Spursin pois tilanteista Mouran, Kanen, Sonin ja Allin ollessa samaan aikaan kentällä. Ehkä siinä Unitedilla kuitenkin on mahdollisuutensa Spursin ottaessa hallinnan ja kotijoukkueen panostaessa vastaiskuihin. Penkki taasen on tasoltaan, no, en nyt sano mitä.
 13. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  En usko, että mitään ihmeempää painetta Woodwardin suuntaan on, vaikka antaisivat potkut heti. Näin nettifoorumilla voidaan kirjoitella mitä vaan, mutta ainoa protestiin viittaava asia OT:lla on yleensä muutama keltavihreä huivi katsomossa. Pari harkittua briiffausta pressiin, Olen lähdettyä bisnes jatkuu ja uutta yrittäjää tilalle kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Lähes kaikki asiat joita on tullut aiheen tiimoilta luettua viittaavat siihen, ettei Unitedissa ole juuri halua muokata rakenteita uusiksi. Woodward kollegoineen on puuhastellut jalkapallopuolella kohta 7 vuoden ajan ja sama puuhastelu näyttää jatkuvan tulevina vuosina, mikä on tietysti fanin kannalta aika ikävää.
 14. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tässä kun on ihmetelty eräiden United-sankareiden ei niin ansaittuja jatkosopimuksia, tähänkin on saatu vastaus. Woodwardin mukaan Unitedissa on menossa "multi-year squad evolution analysis". "It's a multi-year squad evolution analysis," he said. "It's hard enough to get three players done in a transfer window. To get six or seven done is extremely difficult if you are getting proper talent. "If you choose to churn every player because they are not good enough and you're not extending contracts, you are putting yourself at risk of execution. Sometimes you have to take a broader view." Lähde: https://www.bbc.com/ Tavallaan ymmärrän mitä tällä haetaan takaa, ja pelaajia ei haluta antaa puoli-ilmaiseksi pois, kuten vielä jokin aika sitten oli Unitedissa tapana. Mutta toisaalta jos jotain Phil Jonesia roikotetaan palkkalistoilla 9. kautta putkeen, ja vielä toivotaan jonkun maksavan kyseisestä pelaajasta jotain, pitäisi hälytyskellojen alkaa soida. Kyllä sitten mieluummin annetaan sopimusten mennä umpeen ja nostetaan vaikka omia kasvatteja tilalle.
 15. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Pitkä pallo ja perään. Eikun. Kyllähän Olella varmaan suurelta osin on Fergien opetukset hyvässä muistissa ja ensisijaisesti laitojen kautta ja vastahyökkäyksillä koitetaan tilanteita rakentaa. Eilenkin vaan mietin, että aika harva Jamesin keskityksistä löysi perille. Eikö hyökkääjillä ole vaistoa mennä maalille vai eikö heitä koutsata. Muutamaa poikkeuspeliä lukuun ottamatta kombinaatiopeli ylempänä kenttää ei myöskään oikein toimi. Iso ongelma on Pogban puuttuminen koko alkukauden mikä vaikeuttaa oleellisesti hitaiden hyökkäyksien rakentamista. Onko Olella kykyä kehittää Unitedin peliä pallonhallinnan kautta, ei vielä oikein tiedetä. Eikä ehkä koskaan saadakaan tietää. Nykyfutiksessa et todennäköisesti voita mestaruuksia, jos peli perustuu lähes kokonaan vastahyökkäyksille. United antaa liian paljon aloitetta samantasoisille tai heikommille joukkueille. Vastaavasti taas muita isoja vastaan on mennyt paremmin, kun saa enemmän hyökätä vastaan. Prässipeli on parantunut vaikka kehitettävää vielä on. Nykyisellään topparit ovat vähän hitaita, eivät pysty paikkaamaan virheitään ajoissa ja linjojen välit kasvavat liiaksi. Smallingin laina on hieman kostatunut, joskin yhdestä topparista oli eroon päästävä. Maguire-Lindelöf ei kuitenkaan ole mielestäni optimaalisin kaksikko alakertaan. Prässäämisen kehityskohteeksi voidaan laskea myös se, että mitä pallon kanssa tehdään, kun se voitetaan. Kuten Needles toisessa ketjussa mainitsi, Olelle pitä antaa krediittiä joukkueen muokkaamisesta. Pelaajat ovat motivoituneempia ja enimmäkseen vasta tulossa parhaaseen peli-ikään. Laatua kuitenkin puuttuu usealta sektorilta ja sitten se kunnollinen valmennus. Pocho olisi aivan ideaali mies tähän paikkaan, sillä tuolla on nyt joukkueellinen pelaajia, jotka olisivat valmiita juoksemaan vaikka seinien läpi managerin puolesta. Valitettavasti OGS ei näytä olevan oikea kaveri tähän hommaan. Kaiken järjen mukaan siirtymän pitäisi sujua melko kivuttomasti, toisin kuin muutaman aiemman managerin välillä. Pelkään vaan että Manu ajaa itsensä vielä syvemmälle suohon jolloin on vaikeaa enää päästää seuralegendasta irti, kuten oli vaikka verivihollisessa Dalglishin kohdalla.
×