Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by 20Legend

 1. EL 15.4.2021Manchester United vs Granada@Old Trafford

  Melkein parhaalla miehistöllä lähtisin, 3 miestä pelikiellossa kuitenkin (Shaw, Maguire ja McTominay). Euroopan liiga on nyt Unitedin top1-prioriteetti eikä Unitedilla ole ainakaan tätä peliä varaa sössiä. Rashfordille tai Brunolle lepoa jos on tarvis. De Gea AWB - Lindelöf - Tuanzebe - Telles Matic VDB - Pogba Greenwood - Cavani - Rashford
 2. Kausi 2020-21 käyntiin

  Kaksi voittoa ja ero Cityyn kaventuisi 8 pisteeseen; sama johto, joka Unitedilla oli vuonna 2012, ja yhä tuoreessa muistissa miten siinä kävi. It's the hope that kills you.
 3. Siirtohuhut

  Sopisi ainakin itselle. Arvasin, että maisemanvaihdos tekee Jesselle hyvää. Nyt vaan toivotaan vahvoja otteita loppukaudelle jotta United saa rutistettua parhaan hinnan.
 4. EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes

  Vähän näytti että United joutuu panemaan parastaan vielä kakkososaan, mutta onneksi loppuun saatiin (oikeutettu) rankkari. Muutenhan tuomarilta meni vihellykset tänään aika kotijoukkuetta suosivasti, monesta tilanteesta olisi voinut granadalaiselle lappua näyttää ja toisaalta Unitedin pelaajille kortti tuntui heiluvan todella herkästi. Muutama United-pelaajan poissaolo näistä myös jälkimmäiseen peliin seurauksena. Granada ei tehnyt peliä todellakaan helpoksi Unitedille, vähän kuin olisi katsellut köyhän miehen Atleticoa. Tiiviin puolustamisen ohessa pikkusikaa, sääntöjen rajamailla pelaamista ja pientä filmiäkin joukossa. Suurempaa hätää ei Unitedilla kuitenkaan ollut maalinsa puhtaana pitämisessä, ja toisella jaksolla kun kotijoukkue vähän avasi pakkaansa enemmän, rakennellut hyökkäykset olivat silti harvassa ja laukaukset tulivat järjestään kauempaa. DDG vaikutti avausjaksolla kertaalleen epävarmalta mutta lopulta häntä ei pahemmin testattu. Shaw'lta hieman heikompi peli tänään, Lindelöf sen sijaan vakuutti ja upea alustus avausmaaliin, AWB myös erittäin hyvä. Maguire nousi tavallista enemmän lähelle boxia eikä maali ollut kovin kaukana. Keskikentän esitys jätti paljon toivomisen varaa. Harhasyöttöjä nähtiin aivan liikaa siitä huolimatta, että United pystyi tekemään poikkeuksellisen pitkiä syöttöketjuja, mutta tämä jossain määrin korosti vastustajan heikkoutta. Pogban peli ei noussut korkealle tasolle, mutta ei kuitenkaan pettänyt. Brunoon samat sanat, perusvarma esitys ja maali, siinäpä ne tärkeimmät. Rashford selkeästi höykkäyslinjan paras, loistava haltuunotto maalia edeltävässä tilanteessa ja viimeistely. Tältä kaudelta 20 maalia ja 12 maalisyöttöä pitäisi hiljentää jo kriitikoita. Greenwood köyhä, James ei luota omiin kykyihin, Cavani enimmäkseen ruosteessa. Ole tekee pilkkaa Unitedin pahamaineisesta rekordista kompuroida Espanjan maaperällä, Sociedad ja Granada kaatuneet lyhyen ajan sisään suhteellisen varmojen esitysten jälkeen. Viikonloppuna jälleen mielenkiintoinen vastus luvassa, kun vastaan astelee Josén luotsaama Tottenham.
 5. Kausi 2020-21 käyntiin

  Jätän vaan tähän. https://www.teamtalk.com/news/new-details-emerge-explosive-incident-nicky-butt-leaving-man-utd?fbclid=IwAR2BdTWSU40tYoSesC3cz3w_2TK1cp3H5CbqaZIs4DjIWYDZ1oIJ3SEeHMY
 6. Nemanja Matić

  Nemanja Matić Aug 1, 1988 (29) Serbia 1,94 m Foot: Left
 7. Hyvää tekstiä ylempänä Hendersonista en voisi olla enempää samaa mieltä. Onkohan kaverin kritisoijat nähneet DDG:n ensi askelia Unitedissa? Kyseessä oli vapiseva haavanlehti, josta SAF ja muu valmennusporukka kouli maailmanluokan maalivahdin. Hendersonille pitää antaa yhtälainen mahdollisuus, eikä jäädä tuijottamaan pieniä virheitä. OGS on pelin jälkeen saanut eri medioissa kritiikkiä. Alla kuitenkin vain kolme päivää Milanon reissusta, alkaa olemaan pakko kierrättää. Ja jollei olisi kierrättänyt, olisi arvosteltu saman yksitoistikon peluuttamisesta. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää. Kutakuinkin näin ja nähdäkseni Unitedilla on rinki täynnä laadukkaita pelaajia, mutta kaikkien komponenttien yhteensopivuus on vähän niin ja näin. Esim. Pogba, VDB, McTominay ja Fred vaativat kaikki vierelleen tietynlaiset pelaajat. Joukkue vaatii vielä hiomista ja palojen sovittelua, en usko että tuo kokonaisuus on vielä lähelläkään valmista ja varmaan OGS näkee asian myös samalla tavalla. Nyt Olen valinnat ovat monesti kompromissien tekoa, koska hän tietää, ettei kokonaisuus toimi pelaajien vaihtuessa todennäköisesti yhtä hyvin kuin vakiokokoonpanolla. Eikä kaikkia avainpelaajia voi kuitenkaan ihan piippuun peluuttaa, sillä heitä tarvitaan vielä loppukaudesta.
 8. Nemanja Matić

  Maticin ikä alkaa nyt tulla vastaan, mitä monien toimesta aiemmin varoiteltiinkin. Hieman häiritsee se, että miehellä on sopimus vuoteen 2023, ja Unitedin tietäen se myös käytetään loppuun. Hyvä varamies siellä täällä käytettynä, mutta ei enää toivoakaan, että pystyisi vääntämään korkealla tasolla viikosta toiseen.
 9. Jahas, koko keskikenttä vaihtoon, miinus Fred.
 10. Leicester murhaa tänään Unitedin keskikenttää. Tuo myös ne heikommat puolet esiin Unitedin hitaasta puolustuslinjasta.
 11. Voitolla vastaan Soton välierissä. Nyt Manu maaleja.
 12. Henderson AWB Lindelof Maguire Shaw Mctominay Fred Greenwood Bruno Pogba Cavani Voin myös nähdä DDG:n maalissa, mutta henkilökohtaisesti en vaihtaisi voittavaa maalivahtia. Bailly mahdollisesti Lindelöfin tilalle. Kärkikolmikko arvailujen varassa, mutta Rashford oli niin heikko Milania vastaan, että olisiko järkevämpää pitää Pogba laidalla. Kärkeen joku kolmikosta Rashford/Cavani/Martial, kuka heistä sitten onkaan parhaassa kondiksessa. Cavani kenties. Leicesteriltä puuttuu yhä Barnes ja Maddison, joten näkisin Unitedilla tässä ihan hyvät mahdollisuudet.
 13. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Pogba oli jälleen hyvä hybridilaitalinkkinä. Shaw on vastannut viime aikoina melkein sataprosenttisesti laitojen luovuudesta ja kiva että tähän saatiin edes hieman muutosta. Huomasi, että Pogba paransi myös Fernandesin peliä, vaikka kokonaisuutena Bruno oli eilen vaisu. Jamesilta parempi toinen jakso oltuaan ensimmäisellä surkea, lopun keskityksestä Pogba olisi voinut laittaa otteluparin pakettiin. McFrediltä huomattavasti vähemmän pallonmenetyksiä tokalla puolikkaalla ja ihan hyvää hyökkäyksiin osallistumista. Selostaja totesi kyseessä olleen kahden väsyneen joukkueen ottelu, mihin voin osittain yhtyä. United laiskotteli ensimmäisellä jaksolla ja Milan sen jälkeen. Yllättävän heikko tempo Milanin rakentelussa toisella jaksolla, eikö Unitedilla tullut edes perinteistä paniikkia vaan peli pystyttiin jäädyttämään tehokkaasti. Hyvä niin, ettei Zlatan päässyt mellastamaan enemmän. Henderson otti vähät tilanteet vakuuttavasti ja avauspeli on paljon parempaa kuin De Gealla. United otteluparissa teki lähinnä tarvittavan ja tässä kilpailussa sillä voidaan mennä pitkälle. Voidaan sanoa Unitedin ansainneen puolivälieräpaikkansa, vaikka ehkä ihan täyttä kuvaa joukkueiden voimasuhteista ei saatu mm. loukkaantumisista johtuen. Jäljelläolevista joukkueista ainoastaan vain Roma aiheuttaa suurempia väristyksiä, ehkä nyt mennään semifinaalia pidemmälle?
 14. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Ei ole tällä Unitedilla mitään palaa, kun pitäisi itse luoda. Fred ja McTominay eniten yössä, eivät tarjoa mitään rakennusvaiheessa, ja jättävät myös linjan eteen aukkoja joita Milan on päässyt hyödyntämään. Pogba tauolla kentälle.
 15. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Hannibal Mejbrille uusi sopimus.
 16. Kausi 2020-21 käyntiin

  Olen mukaan Pogba, Cavani, DVB ja DDG ovat mahdollisesti mukana Milanin koneessa.
 17. 14.3.2021 Manchester United vs West Ham@Old Trafford

  Iso päivä taas top4-sijoitusten kannalta ja luotan Unitedin hoitavan Moyesin poppoon loukkaantumisista huolimatta. Hyökkäyksessä nuori James-Greenwood-Amad -kolmikko on mahdollinen, mutta ei aivan sellaista, mitä haluaisin vielä tässä kohtaa nähdä. Sormet ristiin, että ainakin jompikumpi kaksikosta Rashford/Martial pystyy pelaamaan. Henderson AWB - Lindelöf - Maguire - Shaw McTominay - Fred Greenwood - Fernandes - Rashford Martial
 18. EL 11.3.2021 Manchester United vs AC Milan@Old Trafford

  Alkaisi olemaan jo etu, jos EL:stä tiputtaisiin ja kuormitus vähenisi. Ellei sitten tällä kertaa mennä päätyyn saakka.
 19. Finanssiasiat

  Avram Glazer myy yli £70m arvosta Unitedin A-luokan osakkeita. Glazerien yhteinen omistusosuus tippuu näin ollen alle 75 prosenttiin. Unitedin pyörittämiseen tämä ei vaikuta kuitenkaan mitenkään, joten kyseessä on "just another payday" Glazereille. https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-glazer-shares-sale-20097746
 20. Kausi 2020-21 käyntiin

  Murtough vastaa jatkossa Unitedin jalkapalloilullisesta strategiasta, "isoista linjoista" mitä tulee tulevaisuuden Unitediin, ja Fletcher keskittyy enemmän joukkueen rakennukseen, pelaajien kehittämiseen sekä jakaa näkemyksensä Murtoughin kanssa. Siirtojen osalta vastuu ja suunnittelu jakaantuu kaiken järjen mukaan useammalle henkilölle (hyvä!): Murtough, Fletcher, OGS. Yksinkertaisesti ajateltuna voitaisiin todeta, että nyt saatiin kaksi jalkapalloihmistä pukumiesten ja OGS:n väliin, mutta kyse on paljon muustakin. Unitedissa on ihan varmasti tiedostettu seuran rakenteelliset ongelmat; Unitedilla on ollut jo jonkin aikaa erillinen Head of Football Development (Nicky Butt) sekä akatemiajohtaja (Nick Cox), eli Murtough ja Darren ovat ihan luontaista jatkumoa heille. Mielestäni tämä on iso kehitysaskel Unitedille ja toivottavasti poikii pitkällä tähtäimellä lisää urheilullista kehitystä, vaikka rekrytoinnit ovatkin seuran sisäisiä.
 21. Kausi 2020-21 käyntiin

  Vähän se kesti, mutta United on tänään julkistanut uusia nimityksiä. John Murtoughista tulee uusi Football Director, ja Darren Fletcher astuu Technical Directorin saappaisiin. Hieno homma Fletcher ei esittelyjä kaipaa, mutta kuka on John Murtough?
 22. Marcus Rashford Nationality: England Birth Date: Oct 31, 1997 (age 18) Place of birth: Manchester Squad No: #19 Position: CF Foot: right Height: 1.80m Senior Career Manchester Utd 2016– Tosi niukasti oli tullut nähtyä tämän kaverin otteita ennen viime viikkoa, mutta huh huh mikä sisääntulo edustusjoukkueeseen nuorukaisella! Olin todella yllättynyt miten kypsä pelaaja on kyseessä. Rashford teki Arsenalia vastaan kaksi hallittua viimeistelyä, mutta vielä enemmän olin innoissani kolmannen maalin esityöstä. Rashfordin kuljetus rangaistusalueelle, rauhallinen pyörähdys pallon kanssa ja syöttö Herrreralle oli silkkaa seksiä. Olisi mukava nähdä Marcuksen saavan peliaikaa jatkossakin toipilaitten palatessa ruotuun. Ehkä tällainen yhdistelmä voisi olla kokeilemisen arvoinen? Ominaisuudet Rashfordilla puoltavat nimenomaan kuitenkin keskushyökkääjän paikkaa. Lingardin paikalla hänestä tuskin saisi kovin paljoa irti. --------RASHFORD DEPAY - MATA - MARTIAL Tässä ihan mielenkiintoinen BBC:n juttu: Marcus Rashford: Man Utd teenager tipped for bright future
 23. Valioliiga kausi 2020-21

  Tottenham voitti eilen Palacen 4-1 (Kanelta hieno maali muuten) ja jätti siten Liverpoolin sijalle 8. Mestareitten liigaan pääseminen alkaa edellyttää Liverpoolilta muiden kompastumisia. Katselin, että Liverpoolilla on nyt 6 kotitappiota putkeen ja edellinen kotivoitto löytyy joulukuun puolivälistä. Loukkaantumistilanne Liverpoolilla on aika tragikoominen, eilinen puolustuslinja Fulhamia vastaan oli enemmän huumoriosastoa. Kloppin höökipallosta on lisäksi elintärkeä draivi kuihtunut pois, kuluttava pelitapa ei enää onnistu niillä pelaajilla mitä käytettävissä on. Thiagon piti olla täksi kaudeksi tärkeä rakennuspala keskikentälle, mutta varovasti voi sanoa hänen flopanneen. Tuota Liverpoolin tilannetta miettiessä tunnen toki suunnatonta vahingoniloa, mutta samalla mieleen tulee Kloppin lopunajat Dortmundissa, jolloin oikeastaan kaikki meni vähän vastaavalla tavalla päin mäntyjä. Toki ei mennä vielä asioiden edelle. Liverpoolissa tämä kausi, miksei seuraavakin, voidaan nähdä välikautena. Ja onhan seura mukana yhä UCL:ssä, jonka voittaminen kuulostaa pieneltä utopialta, mutta huonommatkin joukkueet ovat UCL-pyttyä nostelleet. Sijoilla 2-7 oleville seuroille Liverpoolin tämänhetkinen surkea tila on iso mahdollisuus. Kloppi oli juuri luonut joukkueen, jolla oli tehokas pelitapa, ja avainpelaajat olivat parhaassa iässään. Joukkueen "aura" on nyt kuitenkin mennyttä, kuten katastrofaalisesta kotisaldosta voi huomata. En usko Liverpoolin yltävän enää ensi kaudella aivan kahden edelliskauden lentoon, mutta ihme on elleivät paranna. Tuleva kausi käytännössä kertoo, onko Klopp onnistunut luomaan mitään kestävää. Pitää muistaa, että sarjan kärjessä pysyminen vaatii jatkuvaa uudistumista. Realiteetit ovat ainakin tulleet vastaan: City porskuttaa sarjan kärjessä pandemioista huolimatta, Liverpool ei.
 24. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  LIsää composurea niin peli on paketissa. Nyt mennään OGS:n pelikirjan mukaan
 25. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Luke! Oikealle miehelle meni
×