Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,046
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 20Legend

 1. Mason Greenwood

  Mason Greenwood Date of birth: Oct 1, 2001 (17) Nationality: England Foot: Both Wherever possible, Manchester United have tried to keep Mason Greenwood under wraps. It is club policy that youth team players under the age of 18 are not allowed to speak to the media, and even official channels, in-house television station MUTV and the United website, are only rarely granted special access. United have been especially careful with Greenwood, similar to the way Sir Alex Ferguson shielded Ryan Giggs nearly 30 years ago. The problem, though (if you can call it that) is Greenwood has done more than enough talking on the pitch. Greenwood was raised in Wibsey to the southwest of Bradford and was making headlines by the time he was 4 ... only that was for winning a modelling competition. His prize was a £50 shopping voucher. He comes from a family of athletes. Sister Ashton, 19, is a runner who attends Manchester Metropolitan University on a sport scholarship, splitting her time between the track and a philosophy degree. She has a personal best of 12.7 seconds over 100 metres, although her preferred event is the 400. Mason isn't slow either, and when combined with an ability to score goals with impressive regularity, it makes for a dangerous centre-forward. He has evolved from a link-up man or No. 10 to a central striker, and despite being eligible for the Under-16s last season, he finished the campaign as the Under-18s' top scorer with 17 goals from 17 starts. His goals helped Kieran McKenna's side win the U-18 Premier League North. When the U-19s beat Real Madrid 1-0 to win the ICGT tournament in the Netherlands in May, it was Greenwood who scored the winner. He was named player of the tournament despite being the youngest player in the squad. And yet, Greenwood is more than just a finisher. His technical ability is beyond anything many of United's age-group coaches have ever seen before in a player his age. He can take corners, free kicks and penalties with both feet so well that it's hard to decipher which is his strongest side.
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tän päivän tulokset, kelpaa
 3. Bruno Fernandes

  Bruno valittu toista kertaa putkeen Valioliigan kuukauden pelaajaksi. Vastaavaan on Unitedissa pystynyt Christiano Ronaldo vuonna 2006.
 4. Bruno Fernandes

  Vielä kun saadaan joukkuekaverit löytämään ne syötöt, niin hyvä siitä tulee!
 5. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  Hah, muistan vielä kun kauden alla epäiltiin Brunon menettävän palloja liikaa ja siten ei sopisi Unitediin. Jätkähän olisi heittämällä Valjun tämän hetken paras pelintekijä ilman KDB:tä.
 6. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  No huhu Mason vaan jatkaa tykittelyään! Martialilta hieno alustus maaliin. Heikko jakso muuten mutta tämäkin kelpaa.
 7. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  Manchester United tänään: De Gea, AWB, Maguire, Lindelöf, Shaw; Matic, Pogba, Bruno; Greenwood, Martial, Rashford Iso peli taas JA VAIN VOITTO KELPAA! C'MON UNITED
 8. Siirtohuhut

  Heinäkuun 26. päivän jälkeen (Leicester-United) ollaan varmasti vähän viisaampia ja nähdään onko United tosissaan Sanchon suhteen. En itse mieltäisi UCL-paikkaa näin tärkeäksi kynnykseksi siirrolle, mutta ei tossa nyt oikein muutakaan syytä keksi sille, ettei United tee vielä aloitetta. Tai voihan kyseessä olla ihan vain se, että Unitedissa halutaan vetää kausi keskittyneesti loppuun ja sitten vasta katsotaan siirrot.
 9. Valioliiga 2019-20

  UCL-paikka on nyt Unitedin omissa käsissä, Leicesterin jäätyä Emiratesilla 1-1-tasapeliin.
 10. Siirtohuhut

  Sport Bildin toimittaja kirjoittelee, että Unitedilla on elokuun 10. päivään asti aikaa laittaa sisään tarjous Sanchosta. Nyt eletään jännittäviä aikoja
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tätä hain nimenomaan takaa, on yllättävän vaikea pitää edes 4 liki tasavertaista hyökkääjää tyytyväisenä. Kausi on toki pitkä ja peliaikaa tulee kaikille, mutta loppujen lopuksi jonkun (Masonin) olisi lämmiteltävä penkkiä enemmän ja se ei kehityksen kannalta välttämättä olisi positiivinen asia. Maticin jatkosopimuksen rivien välistä voisi lukea sen, että Ole&tiimi tietää Nemanjan pelillisen merkityksen ja haluaa aikaa korvaajan etsimiseen. Onhan siellä jamppoja, jotka voivat ankkurina myös pelata, mutta kukaan ei tarjoa samanlaista tasapainoa Unitedin pelille kuten serbi tekee.
 12. Valioliiga 2019-20

  Chelsean, Unitedin ja Leicesterin loppuohjelmat liigassa näyttävät muuten tältä: Palace vs Chelsea Sheffield United vs Chelsea Chelesea vs Norwich Liverpool vs Chelsea Chelsea - Wolves --------------------------------- Aston Villa vs United United vs Southampton Palace vs United United vs West Ham Leicester vs United --------------------------------- Arsenal vs Leicester Bournemouth vs Leicester Leicester vs Sheffield United Tottenham vs Leicester Leicester vs United Leicesterillä on näistä kolmesta seurasta hankalin loppuohjelma, vaikkei cupin pelejä ole rasitteena. Vierailut Emiratesille ja Spursin kotiareenalle sekä viimeisellä kierroksella United kotona. Etunaan Leicesterillä on kuitenkin Chelseaa ja Unitedia selvästi parempi maaliero; 9-0 voitto alkukaudesta voi nousta tärkeään rooliin. Chelsea varmaan voittaa kolme seuraavaa otteluaan, mutta kaksi viimeistä ovatkin vaikeampia. Kuinka paljon Liverpool loppukaudesta panostaa peleihinsä, ja toisaalta onko Wolvesilla vielä mahdollisuus europaikoille päätöskierroksella? Unitedin pitäisi nykyvireellä hoitaa neljä seuraavaa peliään, jotta Leicesteriä vastaan UCL-paikka on toivottavasti omissa käsissä, joskin se siis edellyttää joko Chelsean tai Leicesterin kompurointia.
 13. Ajatuksia tästä kaudesta

  Hieman vanha taulukko mutta kertoo suunnilleen miten hyvä Unitedin tilanne on nyt kärkien suhteen. Se fakta että Unitedin keski-iältään 21-vuotias MMM on tehtaillut enemmän maaleja kuin ylistetty Liverpoolin trio on jo itsessään vakuuttava suoritus. MMM:n potentiaalia ei vielä taideta kunnolla edes ymmärtää, kolmikkohan ei ole vielä edes lähellä parhaita pelivuosiaan. Yksi asia mikä tossa taulukossa kiinnittää huomion on se, että yksinäisiä hyökkäyslinjaa johtavia kärkiä ei enää ole kovin montaa, vaan huippujoukkueissa vaaditaan yleensä toimivaa kemiaa kaikilta hyökkääjiltä. Lewandowski käy esimerkkinä "vanhan liiton" kärkipelaajasta joka pystyy useasti luomaan maalipaikkansa ja maalinsa itse. Ronaldo ja Messi sitten ovat oma lukunsa, mutta hekään eivät ole perinteisiä hyökkääjiä, vaan pystyvät tekemään vähän kaikkea. Unitedissa Greenwood on alkanut kyseenalaistamaan sitä, tarvitaanko Sanchoa enää ollenkaan mukaan neljänneksi pyöräksi. Tällä hetkellä kaveri petaa paikkaa ensi kauden vakiavaukseen eikä se nyt suurena yllätyksenä tule Masonin urakehitystä pidempään seuranneille. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun ManUssa vastaus löytyy omista akatemiasta. Olisiko 100 miljoonaa paremmin käytettävissä esim. rotaatiohyökkääjään ja Maticin korvaajaan?
 14. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Bruno ja Mason <3
 15. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Bailly on kävelevä aikapommi, mutta ei tuo mun mielestä pilkku ollut.
 16. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Martialin laukaus oli jo k-18-kamaa..
 17. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  De Gea-Maguire-Lindelöf -kolmikko on kaukana vakuuttavasta, vaikka tauon jälkeen päästettyjä maaleja on vain kaksi. Onneksi Rashford upotti pilkun, vaikka mieluummin olisin nähnyt Brunon vetämässä.
 18. Siirtohuhut

  Kaikki pelimerkit Sanchoon!
 19. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tähän on pakko tarttua hieman, vaikken mikään erityinen Jack-fani ole tai millään tavalla vähättele Masonin saavutuksia seurassa toistaiseksi. Ensinnäkin, Grealish ei korvaisi Masonia, vaan menisi vasemmalle tai keskustaan, ts. kilpailisi samoista pelipaikoista Brunon, Rashfordin ja Jamesin kanssa, miksei myös Pogban, jos häntä halutaan valuttaa enemmän keskikentälle. Hieman toivon, ettei hyvä vire sumenna Olen ja taustatiimin ajatuksia ja kehitys säilyy jatkossakin nousujohteisena. Fakta on se, että jossain vaiheessa näitä Pereiroja ja Lingardeja on alettava myös korvaamaan laadukkaammilla vaihtoehdoilla. Jos katsellaan Unitedin viime otteluja, tasoero ykkös-XI:n ja vaihdosta tulleiden pelaajien välillä on silmiinpistävä. Ei United aiemminkaan ole pelännyt hakea vahvistuksia muualta, jos omien taso yksistään ei riitä. Tällä viittaan mm. edellä mainittuihin kahteen pelaajaan. En kanssafoorumisteista tiedä, mutta saarilla varmaan aika harva ajattelee Pereiran olevan parempi pelaaja kuin Grealish. Tämä siis sillä edellytyksellä, että Unitedissa on halua ottaa Liverpoolin ja Cityn etumatkaa kiinni. Mestaruuteen vaaditaan tänä päivänä +90 pistettä ja rosterin on oltava kautta linjan laadukas että tähän pystytään. Kilpailu eri pelipaikoilla on lähes aina hyväksi, eikä Unitedin tilanne siltä osin huono ole, kun katsotaan useampia pelipaikkoja: DDG/Romero, AWB/Williams, Rashford/James, Martial/Ighalo. Keskikentällehän alkaa olemaan aika mukavasti erilaisia kombinaatioita. Toisaalta jos sieltä ottaa yhden pelaajan (Pogba) pois, koko korttitalo käytännössä menee palasiksi. Joskaan ei niin pahasti, kuin ennen Brunon tuloa seuraan. Unitedilla kulkee nyt hyvin, paremmin kuin pitkään aikaan, ja olen myös sitä mieltä ettei nykyistä tasapainoa kannata liikaa horjuttaa. Työ ei silti ole millään muotoa valmis, ja keskikenttä sekä hyökkäys vaatii mielestäni sen 2 pelaajaa lisää, jotta seurasta voitaisiin puhua vakavasti otettavana mestariehdokkaana. Grealish on varmasti eteenpäinmenoa Lingardiin ja Perreiraan, ja profiililtaan nykyiseen Unitediin sopiva pelaaja. Sanchon tapaan häntä ei kuitenkaan kannata koittaa kalastella hinnalla millä hyvänsä.
 20. Ei herranjestas mikä maali!
 21. Bruno kimmokkeesta 0-2. Yllätyin, ettei paitsion mahdollisuutta enempää tarkisteltu.
 22. On se Greenwood vaan kova!
 23. Näyttäisi Ole löytäneen optimiavauksensa, mikä on erittäin miellyttävä huomata näin kauden lähestyessä loppuaan. Progress!
 24. Nämä uudet corona-säännöt suosivat muuten aika selkeästi laajemman rosterin omaavia joukkueita kuten ManUa, joilla on usein laittaa kentälle puoli joukkueellista melkein saman tasoisia pelaajia, kuin avauksessa on. No, eipä voi United-kannattajana suuresti valittaa.
×