Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,683
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 20Legend

 1. Siirtohuhut

  Mites Christian Eriksen, ilmaissiirrolla? Jos ajatellaan, että joukkueesta lähtee kesän aikana melko paljon kokemusta (Matic, Pogba, Mata, Cavani) Eriksen voisi tätä aukkoa tulla paikkaamaan. Toki myös aina ollut laadukas pelaaja, tekee kovaa töitä, joten voisi sopia uuden valmennuksen muottiin? Eikä se Bruno aina voi pelata, vaan kierrätystä tarvitaan. Edelleen tosin vähän hirvittää, että tanskalainen pelaa eliittitasolla näin pian taannoisen episodin jälkeen.
 2. Siirtohuhut

  Ihan tuollainen näppärä peliätekevä keskikenttäpelaaja. Suhtaudun varauksella kaikkiin Unitedin tuleviin siirtoihin, mutta paperilla de Jong on täsmälääke jopa useisiin Unitedia vaivaaviin ongelmiin. Monipuolinen tekniikka sekä syöttövalikoima, haluaa palloa, suojaa puolustusta. Hinta voi olla kova, mutta jos hän on ten Hagille tärkeä palanen, tervetuloa vain. Ellei Barca halua myydä, kannattaa toki nopeasti siirtyä muihin kohteisiin.
 3. Siirtohuhut

  Ajax varmisti eilen mestaruuden, viimeinen peli on sunnuntaina. Ten Hag on jo ehtinyt puimaan United-väen kanssa mahdollisia menijöitä ja tulijoita. Frenkie de Jong huhuissa vahvasti esillä. Tästä se alkaa...
 4. Kausi 2021-22 käyntiin

 5. Kausi 2021-22 käyntiin

  Hyvää tekstiä: https://www.theguardian.com/football/2022/apr/22/erik-ten-hag-willem-jansen-utrecht-manchester-united
 6. Alkaa olemaan niin ala-arvoinen esitys kaikilla mittareilla, että morjens. Brightonin ensimmäinen kotivoitto kuluvana kalenterivuonna. Osa Unitedin pelaajista ei kuuluisi tämän pelin perusteella lähellekään avauksen paikkaa. Katselen uudelleen Sunderland till I die -dokkaria. Ehkä siihen pisteeseen mihin he päätyivät on vielä matkaa, mutta keskinkertaisuuteen on vääjäämättä ja varmasti taivuttu.
 7. Mitä mahtaa ETH tällä hetkellä miettiä? Muistaakseni Klopp ei Unitediin halunnut tulla, koska rakenteet eivät olleet kunnossa.
 8. United 2022 eteenpäin>

  Ornaakkelin mukaan "massiivinen kesä" edessä. Mitä se sitten tarkoittaakaan.
 9. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Parasta Unitedia en nyt muista kuinka pitkään aikaan
 10. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Se olisikin ollut yksi Unitedin kauden parhaista maaleista, sääli että vietiin pois. Ronaldo, Mata, Matic ja Elanga oikein hyviä ensimmäisellä jaksolla. Laitapakkiosastolle varmaan pakko saada vahvistusta, taso ei vaan oikein riitä.
 11. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Manchester United tänään: Matalle taitaa olla viimeinen peli OT:lla. Hyvä tästä olisi voitto ottaa, Ronaldo toivottavasti jatkaa maalitehtailuaan. Cavani ja Garnacho penkillä, molemmat olisi mukava nähdä kentällä.
 12. United 2022 eteenpäin>

  The Athleticin mukaan juuri Woodward ja Judge olivat vastuussa pelaajasopimusten pidennyksistä "asset valuen" suojelemiseksi. No nythän se nähdään onko tilanne muuttunut kun kyseiset herrat ovat taustalta poistuneet. Judgea ei olla korvaamassa siirtoneuvotteluissa suoraan yhdellä miehellä, vaan vastuu näyttäisi jatkossa jakaantuvan Murtoughin ja tämän alaisten (Fletcher?) kesken, lakimiesten hoitaessa yksityiskohdat. Mielestäni tuo systeemi kyllä huutaisi esim. Chelsean Granovskaian kaltaista rutinoitunutta tekijää, etenkin huipputärkeän siirtokesän ollessa edessä. Mutta uudet nimitykset tuskin jäävät tähän, joten katsotaan vielä rauhassa.
 13. United 2022 eteenpäin>

  Tämäkin on luultavasti muutos parempaan päin:
 14. Full Name: Ralf Rangnick Date of Birth: Jun 29, 1958 (63) Nationality: Germany Avg. term as coach: 2.03 Years Coaching Licence: UEFA Pro Licence There were no books. No exercises. We didn’t even have the vocabulary to describe the kind of things that were happening on the pitch. But we did know that this was the future. And we had to figure it out. Back then, I was player-manager at sixth division FC Viktoria Backnang, outside Stuttgart. We weren’t very good, but we were extremely lucky – on a cold February day in 1983, we chanced upon a genius. Dynamo Kiev, the team of legendary coach Valeriy Lobanovskyi (below), were staying in a nearby training centre and needed easy opposition for a friendly. A few minutes in, when the ball had gone out for a throw-in, I had to stop and count their players. Something was wrong. Did they have 13 or 14 men on the pitch? I had played against top teams before – we always lost against them, of course – but they had at least given you the occasional moment of breathing space. Kiev were the first team I had ever come up against who systematically pressed the ball. That was my football epiphany. I understood that there was a different way of playing... https://www.coachesvoice.com/ralf-rangnick-rb-leipzig-and-bundesliga/
 15. United 2022 eteenpäin>

  Toisaalta nämä kaksi olivat palapelin viimeisiä palasia. VVD:n tullessa joukkueeseen Kloppo oli ollut puikoissa jo yli kaksi vuotta ja joukkue huusi oikeastaan enää täsmävahvistuksia muutamalle pelipaikalle. Käytännössä työ oli valmis yli 2,5 vuotta Kloppon tulon jälkeen (Alisson ja Fabinho siirtyivät seuraan kesällä 2018). Ihan kuten Melrose sanoi, hiljaa hyvää tulee, eikä tässä oikoteitä onneen ole myöskään Unitedin suhteen tarjolla, vaikka Poolia isommilla resursseilla mennään.
 16. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Ei tuota Rollea paranisi pois heittää, nykyinen United tarvitsee häntä niin maalien kuin johtajuuden takia. Viime aikoina ollut selvästi terävämmällä jalalla liikkeessä kuin puolivälissä kautta. Liki 20 liigamaalia tässä United-ryhmässä lienee kovempi saavutus, kuin 3 perättäistä UCL-mestaruutta.
 17. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Tuskinpa RR:n viimeaikaiset lausunnot eivät olleet johdon toiveissa miestä palkatessaan, vaan tarkoitus oli saavuttaa vähintään 4. sija ja siitä lähteä rakentamaan tulevaa. Tietenkään häntä ei palkattu vain konsulttivirkaan, jossa varmasti pärjää paremmin, vaan tarkoitus oli saada myös nykyisestä ryhmästä tehoja irti. Nyt siinä on pahasti epäonnistuttu. Onko syynä valmentajan kokemattomuus huipputasolla, vai pelaajaryhmän heikkoudet, on jokaisen itsensä pääteltävissä. Ralfin kommenttien ansiosta rosterin todellisesta tasosta kuitenkin tiedetään selvästi enemmän, kuin alkukaudesta. Yksi tärkeimmistä havainnoista allekirjoittaneelle on se, että nykyinen rosteri ei ole helposti RR:n/ETH:n ajatuksille sovellettavissa. Yksi preseason ei hommaan riitä, huhujen mukaan jotkut pelaajista heittivät pyyhkeen kehään RR:n pelikirjan suhteen jo tammikuussa. Paljon toki auttaa jo se, kun mädät omenat, Lingard ja Pogba etunenässä, saadaan pois pukukopista ja jäljelle jäisi motivoituneita pelaajia toteuttamaan valmennuksen suunnitelmaa. Tällä hetkellä puolta joukkuetta ei kiinnosta, monien pelaajien ajatukset ovat seuraavassa kaudessa ja uudessa joukkueessa. Tällöin se on yksi ja sama vaikka penkin päässä on Klopp tai Pep piiskaamassa ryhmää, haastavampaa pelisuunnitelmaa on käytännössä mahdoton toteuttaa. Siksi nyt nähtävä jalkapallo on jatkumoa aikaisemmalle, suoraviivainen ja yksinkertaistettu jalkapallo on se mihin viimeisen 6 vuoden aikana on totuttu. Pahimmillaan se on tätä sekavaa ja päätöntä juoksentelua kun asioita ei ole kunnolla sisäistetty.
 18. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Aivan ällistyttävää, että McTominay on edelleen kaikista sadoista miljoonista huolimatta jatkuvasti avaavassa kokoonpanossa. Teknisiltä ominaisuuksiltaan kyseessä on Tom Cleverleytä heikompi pelaaja. Enemmän tulee mieleen Nick Powell, jonka ainoa hyvä ominaisuus oli painava kaukolaukaus. McTominay tuskin erottuisi mitenkään keskitason/alemman keskitason fyysisten pelaajien massasta esim. Newcastlessa, jossa taitaa kuitenkin olla kyvykkäämpiä pelaajia. Ei toisaalta ihme että McTominay nousi edustukseen juuri Josén kaudella silloin, kun rosterissa alkoi jo olla merkkejä mentaliteetin rappeutumisesta. Mutta pelkällä kovalla yrittämisellä ei Unitedin vakioavaukseen pitäisi olla mitään asiaa. Klik
 19. United 2022 eteenpäin>

  Hyvä postaus Redcafelta Paul Mitchelliin liittyen:
 20. Siirtohuhut

  Jotenkin näin sen myös itse ajattelen, 5 pelaajaa olisi alustavasti tulossa. Muistetaan, että useampi palkkakeisari lähtee kesällä, minkä pitäisi avittaa siirtokassan laatimisessa. Jurriën Timber (Ajax, toppari), Antony (Ajax, oikea laitahyökkääjä) ja Christopher Nkunku (RB Leipzig, keskushyökkääjä) tulevat ensimmäisenä mieleen potentiaalisimmista vaihtoehdoista. Mutta ETH:n ja RR:n asiantuntemuksella sieltä saattaa hyvin olla tiedossa ainakin joku melko tuntematon lahjakkuus, joka ei vielä niin vahvasti ole parrasvaloihin päässyt - jopa Hollantia ja Saksaa pienemmistä liigoista. RB Salzburgia seuranneet osaisivat varmasti sanoa, onko tuolla tällä hetkellä ketään potentiaalista veikkoa Unitedille. Nuoria sisään tietysti myös Mejbri, Garner, Amad, Garnacho mm.
 21. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Oho siellä oli pelikin menossa
 22. United 2022 eteenpäin>

  Jahas, nyt koittaa some bling bling staroille kovat ajat Ruthless ten Hag Ronaldon kaltaisten pelaajien ohella myös tämä kohta mielenkiintoinen: Haastattelu löytyy varmaan kokonaisuudessaan jostain myöhemmin.
 23. Loukkaantumiset

  Pogba on ollut kuvauksissa ja vamman laatu sellainen, että ei todennäköisesti pelaa enää loppukaudesta. Eli luultavasti Pogban viimeinen peli Unitedissa on jo nähty. Onnea matkaan jos näin on.
 24. United 2022 eteenpäin>

  Helppoa ------------------------------------- David De Gea - IN Lee Grant - OUT Tom Heaton - IN Dean Henderson - IN Victor Lindelöf - IN Eric Bailly - OUT Phil Jones - OUT Harry Maguire - IN Raphael Varane - IN Diogo Dalot - IN Luke Shaw - IN Telles Alex - IN Aaron Wan-Bissaka - IN Bjorn Hardley - IN Paul Pogba - OUT Jesse Lingard - OUT Andreas Pereira - OUT Fred - IN Bruno Fernandes - IN Jadon Sancho - IN Nemanja Matic - OUT Scott McTominay - IN Donny van de Beek - IN Hannibal Mejbri - IN Shola Shoretire - IN Anthony Elanga - IN Charlie Savage - IN Zidane Iqbal - IN Alejandro Garnacho Ferreyra - IN Juan Mata - OUT Cristiano Ronaldo - IN Edinson Cavani - OUT Marcus Rashford - IN Mason Greenwood - OUT Anthony Martial - OUT Amad Diallo - IN Brandon Williams - OUT Axel Tuanzebe - OUT Tahith Chong - OUT Facundo Pellistri - IN ----------------------------------------- Lainakomennuksia ei huomioitu poismenevissä, ainoastaan korvausta vastaan siirtyvät tai sopimuksettomat pelaajat. Aika paljonhan tuolla on sellaisia itsestäänselvyyksiä, jotka olisi pitänyt heivata pois jo ajat sitten. Ainakin Martial, Bailly ja Jones ovat vaikeita myytäviä, en ole varma onnistuuko. Sitten on Greenwood, josta ei taida päästä eroon muuta kuin sopimuksen katkaisemalla. Työsarkaa siis riittää.
×