Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  6,479
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 20Legend

 1. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Puolustaminen alkaa ylhäältä ja jatkuu maalivahtiin saakka. Hyökkääjät tällä hetkellä ovat ryhmä individualisteja. Kukin toimii pallonmenetyksen jälkeen epämääräisesti ja ennalta-arvaamattomasti. Ronaldon tulo on sekoittanut Unitedin jo entisestään haavoittuvan pelisysteemin. Käytännössä hän ei prässää, ellei pallo ole lähes varmasti riistettävissä. Muuten voidaan puhua alibiprässäämisestä hänen kohdallaan, joten lähtökohtaisesti United pelaa 9 miehellä vastustajan saadessa pallon. Greenwood ei tee tarpeeksi liikkeitä seuratakseen miestään, koutsattavissa kuitenkin nuorena pelaajana. Rashford tekee näistä parhaiten työtä alaspäin, joskaan ei niin hyvin kuin vaikka Cavani. Bruno juoksee ja juoksee, muttei omaa tarpeeksi älyä suunnata prässäystä oikeisiin tilanteisiin. Koutsattavissa myös ja en pitäisi Brunoa niin isona ongelmana kuin esim. Pogbaa, joka on aiheesta viime aikoina tippunutkin penkille. Poba on myös seuraavalle valmentajalle päänsärky, jopa siinä määrin, että itse päästäisin miehen ensi kesänä ilmaiseksi pois. Mies rasittaa joukkuetta enemmän, kuin pystyy sille tarjoamaan. McTominay ja Fred ovat työteliäitä, mutta liika on liikaa ja he eivät voi kaksistaan paikata ylemmän nelikon puolustusvajetta. Etenkin McTominay on monilta osin kyseenalainen valinta avauksen pelaajaksi, sillä hänen oikea paikka olisi selvästi ylempänä kenttää, jonne Unitedilla on jo laadullisesti parempia vaihtoehtoja. Fred menisi varmasti työmyyränä silloin, kun palaset ympärillä muuten ovat kohdallaan. AWB:n vahva puolustusosaaminen on osin myytti, sillä hän usein sijoittuu huonosti, ei nouse oikea-aikaisesti hyökkäyksiin, ja on siten melko helposti ohitettavissa. AWB on kehittynyt Unitedissa varsin vähän; hän näyttää edelleen samalta pelaajalta joka tahkosi Palacessa low blokkia, nyt ilman sen systeemin vahvuuksia. Shaw'n alkukausi on ollut todella heikko, EM-kisoissa silti oli erinomainen, joten en lähtisi tekemään nopeita johtopäätöksiä. Sama pätee nykyiseen kapteeniin, jonka heikkoudet oikeastaan moninkertaistuvat tämän hetken Unitedissa. Kunnon "yksikkö" vierelle ja oikea pelitapa, eikä takuulla näytä niin huonolta pelaajalta kuin alkukaudesta on tehnyt. De Gea vaikka onkin loistava torjuja, täytyy olla tämän hetken huonoimpia "pelaavia" maalivahteja huipputasolla. Eilenkin Rashfordin pelatessa Salahin läpiajoon, kaverilla oli massiivisesti aikaa tulla palloa vastaan. De Gean lukkiutuminen maalilleen sekä kykenemättömyys pelata oman boxin ulkopuolella tarkoittaa samalla sitä, että puolustuslinja joutuu pelaamaan alempana, venyttäen välejä sekä puolustuslinjan/keskikentän että myös keskikentän/hyökkäyksen välillä. En tiedä onko tuo tarkoitettua, mutta joka tapauksessa sillä on yllättävän iso merkitys Unitedin pelaamiseen pallottomana.
 2. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Melko paljon tässä tilanteessa on samaa verrattuna LVG:n viimeisen kauden talvisesonkiin, jolloin joukkue oli vastaavasti tuuliajolla. Erona tosin se, että nyt Unitedilla on joukkue joka pelaajamateriaalinsa puolesta pystyisi voittamaan UCL:n kilpailukykyisen managerin kanssa (vrt. Chelsea). Aikaa ei ole paljoa tuhlattavaksi.
 3. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Nuo statsit tulivat itselle shokkina kesken pelin. Putoamisjoukkueen kaltaisia tilastoja.
 4. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Siinä vaiheessa, kun vastustajan fanit toivovat managerin jäävän, tietää, että peli on pelattu. Eikä Kloppokaan varmaan pitäisi huonona, jos Ole nähdään vielä seuraavassa ottelussa Unitedin penkin päässä.
 5. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Unitedin kannattaa miettiä, odottaako kesään, jolloin ehdokkaita on ehkä saatavilla laajemmalla skaalalla. Väliajan koutsiksi en siksi lähtisi automaattisesti hakemaan kovan luokan nimeä. Tämä kausi on jo suurelta osin haaskattu. Ten Hag ylläolevista lienee Unitediin sopivin.
 6. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Osa faneista kävellyt pois OT:lta..
 7. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Mitä siellä harjoituksissa ikinä tehdäänkään, tehdään näköjään päin helvettiä. Olihan se odotettavissa että nykykuntoinen Liverpool voi repiä Unitedin riekaleiksi, mutta noin huonoa Unitedia en muista ikinä nähneeni näissä kamppailuissa.
 8. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Manchester United tänään:
 9. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Bruno mahdollisesti pois brittilehdistön mukaan. En näkisi tätä välttämättä huonona asiana. Unitedin pelisuunnitelma on joka tapauksessa iskeä vastaan, ja tässä kolme keskikenttäpelaajaa saattaisi olla ideaali ratkaisu. Rashford Ronaldo Sancho Pogba Fred McTominay Shaw Maguire Lindelof Wan Bissaka De Gea
 10. CL 20.10.2021 Manchester United vs Atalanta@Old Trafford

  Pelaajathan eilisen ottelun Unitedille voittivat, ei manageri. Ei puhettakaan, että toisen jakson energiatasoja pystyisi pelistä toiseen säilyttämään. Varmasti ohimennen ajattelivat, että ainakaan Eurooppa-liigaa ei tällä kaudella enää pelata, oli managerina kuka hyvänsä.
 11. Real Madrid – Los Blancos

  https://threadreaderapp.com/thread/1449832143601946626.html Zinedine Zidane, the manager. [THREAD]
 12. Yleistä keskustelua

 13. Kausi 2021-22 käyntiin

 14. Kausi 2021-22 käyntiin

  Onhan tämä Unitedin otteluohjelma aika murhaava, "helppoa" peliä ei ole luvassa ennen kuin joulukuussa Palacen isäntänä. Toki Watford vieraissa ja Arsenal kotona mahtuu syksyn ohjelmaan, mutta näistäkään en varmoja pisteitä laskisi. Että eiköhän ennen joulua olla Ole Gunnarin jatkon suhteen hieman viisaampia.
 15. Maguire on todellinen soturi, en olisi uskonut kaverin olevan kentällä vielä tänään. Aloitti joukkueharjoittelun vasta muutama päivä sitten. Rashford lisäksi penkillä, hyvä näin.
 16. Siirtohuhut

  Messe Barcaan ja Frenkie de Jong vaihdossa Manuun?
 17. Rashford mukana kokoonpanossa.
 18. Jospa VDB toisi hieman tasapainoa Unitedin peliin? Toiveajattelua, silti keskikenttä lienee muotoa Matic - McTominay/VDB. Varane ja Maguire poissa, mutta Lindelöf on ollut hyvä tällä kaudella. Puolustus ei suuresti huoleta, jos vain Bailly esiintyy varmasti. Vieraspeli onneksi kyseessä ja Leicesterin puolustaminen ei tällä hetkellä liigan parasta ole, joten eiköhän sieltä Unitedin hyökkääjät myös maaleille pääse. De Gea Wan Bissaka Lindelof Bailly Shaw Van de Beek Matic Greenwood Bruno Sancho Ronaldo
 19. Loukkaantumiset

  Onneksi on Phil Jones!
 20. Valioliigakausi 2021-2022

 21. Lainat 2021-22

  Pellistrin laina ei ole mennyt ihan putkeen. Alaves pelaa Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.
 22. Valioliigakausi 2021-2022

  Veikkaan, että manageri menee ensimmäisten joukossa vaihtoon. Brucelle ei voi paljoa aikaa povata, samalla kun mm. Zidane ja Conte ovat vapailla markkinoilla.
 23. Valioliigakausi 2021-2022

  Done. Newcastle takeover: Saudi Arabian-backed deal completed The Premier League has approved the takeover after receiving "legally binding assurances" that the Saudi state would not control the club. Instead the Public Investment Fund (PIF), which will provide 80% of funds for the £300m deal, is seen as separate to the state. Because of that, the takeover has passed the Premier League owners' and directors' test. www.bbc.com
 24. Valioliigakausi 2021-2022

  Öljyraha alkaa kohta virtaamaan koilliseen Englantiin. https://www.theguardian.com/football/2021/oct/06/newcastle-takeover-gets-boost-as-saudi-arabia-lifts-ban-on-bein-sports
 25. Finanssiasiat

  Glazerit myyvät jälleen seuran osakkeita, tällä kertaa £137m arvosta. Glazerien omistusosuus laskee näin ollen 69 prosenttiin. https://www.theguardian.com/football/2021/oct/06/glazer-family-put-manchester-united-shares-worth-137m-up-for-sale
×