Jump to content

20Legend

Members
 • Content count

  5,925
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  20Legend got a reaction from ruuuuud in Ajatuksia tästä kaudesta   
  Tähän ei varmaan tarvitse sanoa mitään : 

  Olkoonkin, että Liverpoolin nettokulutusta selittää isolta osin Coutinhon myynti. Unitedissa kuitenkin on myyty esim. viime kesänä Lukaku kohtuu mukavalla summalla. Erittäin mielenkiintoista muuten nähdä, miten ensi kesän "Pogbarahat" saadaan käytettyä.
  Rahaa on, mutta kuinka kauan? Unitedin maine rahantekokoneena kaipaa päivittämistä, ohessa juttua:
   https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2020-01-17/manchester-united-is-the-general-electric-of-football
  United ei ole ollut vähään aikaa erityisen tuottoisa bisnes Glazereille eikä myöskään sijoittajille. Liikevaihdolla mitattuna United kalpenee edelleen vain Espanjan ökyille, mutta Deloitten analyytikkojen mukaan City ja/tai Liverpool voivat painaa ensi vuonna jo ohitse. Useamman vuoden poissaolo UCL:llstä alkaa näkyä palkkiorahojen puuttumisena, Adidas-tulojen vähentymisenä, uusien pelaajien halukkuudessa liittyä Unitediin, sponsorien kiinnostuksen vähenemisenä jne. Kierre on valmis. 
  Itse ajattelen niin, että seuran omistajat kuvastavat pitkälti seuran toimia kentällä. Sen takia Liverpool, City ja Leicester ovat nyt niinkin hyvässä tilanteessa kuin ovat. Vaa'an toisesta päästä löytyvät United, Arsenal, ja maailman top20:iin liikevaihdoltaan kuuluvat Everton sekä West Ham. Unitedissa ei tuota 30 pisteen eroa taulukossa oteta kiinni, ei sitten millään, ellei seurassa tehdä isoja rakenteellisia muutoksia vähintään jalkapalloon liittyvillä sektoreilla. Seuran johtoryhmä tarvitsee mun nähdäkseni asiantuntemusta ulkopuolelta. Parasta ymmärrystä modernista jalkapallosta edustaa käsittääkseni edelleen SAF, eli haiskahtaa isosti siltä, että siellä ollaan jämähdetty pahasti 10 vuoden takaiseen aikakauteen. Pikku vinkkinä Unitedille voisi laittaa katseet RB Leipzigin suuntaan, jahka OGS:n aikakausi tulee ennemmin tai myöhemmin päätökseensä. 
  Ongelma vain on, että muutoksen pitäisi useimmiten tulla ylemmältä taholta, ja nykytilanteessa Glazereille lienee yksi ja sama kunhan se 20-30 miljoonaa kilahtaa kassaan joka vuosi. Unitedin nostamisessa takaisin Englannin ja Euroopan ykkösseuraksi vaaditaan ihan eri luokan kunnianhimoa, mitä näiltä veijareilta löytyy. 
 2. Like
  20Legend reacted to ruuuuud in Ajatuksia tästä kaudesta   
  Gary Neville vaatii Woodwardille potkuja: https://www.telegraph.co.uk/football/2020/01/20/gary-neville-calls-ed-woodward-sacked-manchester-uniteds-unforgivable/
  Hyvä Gary!
 3. Like
  20Legend got a reaction from tractor girl in 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield   
  Ihan uskomaton kierros tulosten puolesta Unitedille.. enpä kuitenkaan jinxaa sen enempää.
  Toiveet illan peliin ei ole ihan niin kovat kuin mitä olisi Rassen kanssa. Mutta kyllähän Unitedin on tuota nippua aina lähdettävä kaatamaan, ja varsinkin nyt, kun muut eivät näytä siihen pystyvän
 4. Thanks
  20Legend reacted to Crisu7 in 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield   
  Vollotus??
  Totta kai toivon Manun voittoa ja sen puolesta olen myös vetoa lyönyt eli vitutus on suuri jos Manu häviää. Lisäksi pool kaverien pilkkaa jo muutenkin kuullu ihan riittävästi tällä kaudella...Realistisesti ajateltuna ei nyt vain kovin hyvältä lähtökohdat näytä kun Rasse ei ilmeisesti ole joukkueen mukana ainakaan viimeisempien tietojen mukaan.
  Toivottavasti olen pahasti väärässä ennakkoasetelman suhteen itse pelissä ja sen jälkeen.
 5. Thanks
  20Legend reacted to Needles in FA-cup 4.1.2020 Wolverhampton Wanderers vs Manchester United@Molineaux   
  Jos ei nyt ihan kuitenkaan:
   
 6. Thanks
  20Legend reacted to ruuuuud in Siirtohuhut   
  Niin kauan kuin Woodward on puikoissa, ei ainakaan itselläni ole minkäänlaista luottoa urheiluun liittyvissä asioissa.
  Itse koen, että jos seura tarvitsee pelaajan ja siihen on resursseja, niin kauppa neuvotellaan valmiiksi ja pelaaja siirtyy siirtoikkunan avautuessa. Ei kai se niin vaikeaa voi olla? Vai voiko sittenkin? Ei ole suurta tietämystä minkälainen prosessi se on. Luulisi nyt kuitenkin, ettei joka ikkunassa tarvitsisi viikko tolkulla vatvoa jotain tusina pelaajien siirtoa tämän koko luokan seuran kohdalla..
 7. Like
  20Legend got a reaction from herpati in Siirtohuhut   
  On se nyt aika huolestuttavaa että täällä (tai muuallakaan) keskustellaan Sean Longstaffin hankkimisesta. Hei c’mon nyt  
  Toisaalta, jos tuo on parasta mitä United-skouttien valtaisasta tietokannasta löytyy, taidan haukkua väärää puuta
 8. Like
  20Legend got a reaction from herpati in Siirtohuhut   
  On se nyt aika huolestuttavaa että täällä (tai muuallakaan) keskustellaan Sean Longstaffin hankkimisesta. Hei c’mon nyt  
  Toisaalta, jos tuo on parasta mitä United-skouttien valtaisasta tietokannasta löytyy, taidan haukkua väärää puuta
 9. Like
  20Legend reacted to Needles in Siirtohuhut   
  Ysipaikalle on tyrkyllä Martial, Greenwood sekä Rashford. Sikäli ei Haalandin missaaminen harmita. Varsinkin Greenwood voi olla parin vuoden päästä todella kova tekijä ysipaikalla, kunhan saadan tarjoilu kuntoon.
  Isompi ongelma on siinä, että "ykkösavauksessa" pyörii nimiä kuten Daniel James (vaikka ollut kyllä hyvä), Jesse Lingard sekä Andreas Pereira. Tämän vuoksi Jadon Sancho on omissa papereissani se ykköstarget, ketä ei saisi päästää muualle. 
  Tammikuussa pitäisi kyllä yksi pelaaja saada kasi/kutospaikalle. Onhan se nyt ihan käsittämätöntä, että Unitedin kokoinen seura on ihan helisemässä, jos Scott McTominay on muutaman pelin poissa.
 10. Like
  20Legend got a reaction from Crisu7 in 28.12.2019 Burnley vs Manchester United@Turf Moor   
  Mike Dean, miten voi olla noin paska, siis aivan älyttömän surkea tuomari. 
  https://streamable.com/minyf
 11. Like
  20Legend reacted to Tasanteen tietäjä in 28.12.2019 Burnley vs Manchester United@Turf Moor   
  Juu, ai niin, tosiaan eläkeläisjalkainen Matic pärjäsi tänään ihan ok Burnleyn kaltaista hidasta porukkaa vastaan.
  Pitää olla Olen tarkkana koska päästää tämän hemmon jatkossa kentälle.
 12. Like
  20Legend reacted to pökkelö in 28.12.2019 Burnley vs Manchester United@Turf Moor   
  Matic toi kyllä rauhallisuutta toppareiden eteen ja hoiti hommansa hienosti.
 13. Thanks
  20Legend reacted to Kane Rapo in Valioliiga 2019-20   
  Cityn vaikeudet voisi tiivistää kolmeen pelipaikkaan.
  1. Keskushyökkääjat ja maalinteko. Cityn keskikentältä ja laidoilta löytyy luovuutta luoda hyviä maalipaikkoja, myös viimeistellä erityisesti Sterlingin toimesta. Keskushyökkääjien viimeistely taas ei vakuuta. Gabriel Jesus on taantunut lähes rivipelaajaksi (osunut viidessä Valioliigaottelussa tällä kaudella) ja loukkaantumisista kärsinyt Aguero osui Valioliigassa viimeksi noin 2 kuukautta takaperin. Sterlingin hyvä maalimäärä laidalta (11) ja De Brynen taustatuki keskikentältä (6) on plussaa, silti jotain on usein pielessä kun laitapelaaja osuu useammin kuin keskushyökkääjä. Lisäksi kumpikaan keskushyökkääjistä ei ole varsinainen target-pelaaja, joka rajoittaa jossain määrin taktisia mahdollisuuksia.
  2. Vasen laitapakki. Viime kausi mentiin kolmella "kakkosvaihtoehdolla" (Mendy, Zinchenko, Delph), joista kaksi viimeksimainittua ovat ennemminkin keskikenttäpelaajia. Listaan voisi lisätä vielä Danilon. Delph ja Danilo ovat nyt poissa, tontille hankittiin "vahvistukseksi" Angelino. Hankinnan perusteluna halpa takaisinostoklausuuli. Aloitukset Valioliigassa kertovat viime kauden menon jatkuvan: Zinchenko 6, Mendy 8 Angelino 4.
  3. Keskuspuolustus. Huippujoukkue tarvitsee 4 keskuspuolustajaa Valioliigassa. Kolmella keskuspuolustajalla käy helposti kuten Mourinhon Chelsealle, keskuspuolustukseen Ferreira-Essien kaksikko ja odotukset korkealle. Viime kaudesta keskuspuolustuksesta lähti Kompany, tilalle ei tullut ketään. Suuren rahan hankintoja tälle kaudelle olivat Rodri ja Cancelo. Rodri tuli Fernandinhon kuormaa keventämään ja Cancelo tarjoamaan nuorempi vaihtoehto Walkerille oikeaksi pakiksi. Nyt kun kolmesta keskuspuolustajasta on sivussa Laporte ja Stones, jäljellä on vain Otamendi jonka rinnalla on nähty Fernandinhoa tai Rodria. Paikoitellen jopa viimeksimainittu kaksikko on pelannut keskuspuoluksessa.
  Tästä seuraa taktisella puolella dominoefekti. Neljän linjassa noin 70 miljoonaa maksaneeseen Canceloon ei löydy luottoa puolustussuuntaan, joten Walker pelaa oikealla. Vasemmalle taas ei ole tarjolla selkeää ykkösvaihtoehtoa, jolloin keskuspuolustukselle tulee lisää painetta. Keskuspuolustajien puutteen takia kolmen keskuspuolustajan linja ei tule kyseeseen. Mikäli käytössä olisi "keskuspuolustushankinta", voitaisiin pelata kolmella keskuspuolustajalla (Hankinta-Otamendi-Walker) ja laidoilla Zinchenko/Mendy/Angelino + Cancelo. Laitapakkina operoiva Walker on kolmen keskuspuolustajan linjassa pelannut jopa maajoukkueessa. Zinchenko ja Cancelo viihtyisivät huomattavasti paremmin hyökkäävässä wing back roolissa.
  Osasyy tappioista menee myös VAR:n piikkiin, josta City ei juurikaan ole hyötynyt verrattuna esim. Liverpooliin. Kuten eilenkin nähty Adama Traoren Mendyn jyrääminen ennen toista maalia, joka oli harvinaisen selvä tapaus VAR-aikakaudella. Jostain syystä meni läpi.
 14. Like
  20Legend reacted to RedDevilKarra in Ajatuksia tästä kaudesta   
  Eikö muka mennyt ennen tätä kautta? Tuskin kukaan muu manageri olisi pystynyt parempaan. Onhan Poch Oleen verrattuna aivan eri tasolla, tähän astisiin tuloksiin verrattaessa. Nyt olisi ehkä ainutkertainen mahdollisuus saada Poch Unitedin peräsimeen joten en itsekään panisi pahakseni jos näin kävisi. 
 15. Like
  20Legend got a reaction from tractor girl in 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road   
  Keskikentän jättäminen tähän kuntoon oli pahin kaikista virheistä, pidin sitä kesällä ihan järjettömänä ja tässä nyt nähdään lopputulos. 
  Lingard vaihtoon 63 minuuttia liian myöhään. 
 16. Like
  20Legend got a reaction from tractor girl in 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road   
  Ei taida ihan riittää, vaikka Cityltä, Poolilta ja Spursilta otetaan pisteitä, ja turpaan tulee kaiken maailman kääpiöiltä. 
 17. Haha
  20Legend got a reaction from Melrose in 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road   
  United sentään johtaa Liverpoolia... jos ne pisteet tuplaisi  
 18. Like
  20Legend reacted to Crisu7 in 22.12.2019 Watford vs Manchester United@Vicarage Road   
  Painukoon sitten vittuun kaikki pelaajat ja valmentajat. Onhan toi nyt saatanan kamalaa, pelkurimaista, pellemäistä toimintaa kannattajien kustannuksella. Ei mitään halua, Martialeja koko joukkue täynnä. Hyi saatana.
 19. Like
  20Legend reacted to Needles in 15.12.2019 Manchester United vs Everton@Old Trafford   
  Näissä peleissä Lingardilla ei tee kymppipaikalla juuri mitään. Isoissa peleissä on elementissään, kun hommana on lähinnä prässätä, kääntää peli nopeasti kohti vastustajan maalia ja munaravata boksiin. Kun vastustajan boksiin pitäisi murtautua murhaavalla kombinaatiolla tai antaa läpisyöttö kolmen pelaajan läpi Rasselle, Jesse on ihan huumoriosastoa.
  Jessen tilalle tarvittaisiin näihin peleihin se Sancho/Maddison tai sitten Pogba sairastuvalta. Jessen voisi siirtää kakkosavaukseen, mistä sitten Juan "maailman kallein blogaaja" Mata jonnekin sarjatasolle, mihin jalkanopeus vielä riittää. 
  Muuten esityksestä sen verran, että ihan normaalia nuoren joukkueen ailahtelevaa meininkiä. Ehkä ensi pelissä kulkee taas. Toki Evertonin maali olisi pitänyt hylätä.
 20. Thanks
  20Legend reacted to Wipu in 4.12.2019 Manchester United vs Tottenham Hot Spurs@Old Trafford   
  Fred-McT pari on paljon paremmin ja selkeämmin roolitettu, kuin Fred-Perreira pari keskikentällä. Jälkimmäisessä pelaajat ovat liian samanlaisia ja kumpikin joutuu tekemään vähän (liikaa) kaikkea. McT:n kanssa Fred pääsee pelaamaan vapaammin molempiin suuntiin, kun McT on selkeästi rikkovampi ja puolustavampi. Toimi eilen hyvin. Ns ykköspelintekijäksi ei kenestäkään näistä ole ja 10 paikka huutakin kipeästi nuorta Mataa tai vastaavaa pelaajaa tueksi näille edellä mainituille. Lindgardin liike riittää mutta pelinteko ja rytmitys ei. Matalla periaatteessa päinvastoin. Pogbaa tuossa, ennen mahdollista hankintaa, kokeilisin. Taidot ja kyvyt kyllä riittävät.
  Laadukas 10 paikan pelaaja todennäköisesti ratkaisisi /auttaisi myös alakerran pelinavaamisongelmassa, joka ajoittain vaivaa. Nyt 10 paikalle pelatut pallot toppareilta / kk pohjalta lähes nollissa, johtuen 10 paikalla pelaavien pelaajien "tasosta". Olisi vaihtoehto lisää avauksen kohteeksi.
  Muuten kuitenkin pitkästä aikaa positiivisen puolelle kallistuva esitys kokonaisuutena. Yksilöiden virheet ja yksilöiden tason ailahtelevuus edelleen huolena, joka johtunee osalla pelikuormasta ja osin "vakio/ykkös"kokoonpanon puuttumisesta. Valitettavasti rotaatio kokoonpanossa on enemmän pakon sanelemaa, kuin Olen ja valmennuksen tahdosta johtuvaa ja hallittua.
 21. Like
  20Legend got a reaction from tractor girl in 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford   
  En usko, että mitään ihmeempää painetta Woodwardin suuntaan on, vaikka antaisivat potkut heti. Näin nettifoorumilla voidaan kirjoitella mitä vaan, mutta ainoa protestiin viittaava asia OT:lla on yleensä muutama keltavihreä huivi katsomossa. Pari harkittua briiffausta pressiin, Olen lähdettyä bisnes jatkuu ja uutta yrittäjää tilalle kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. 
  Lähes kaikki asiat joita on tullut aiheen tiimoilta luettua viittaavat siihen, ettei Unitedissa ole juuri halua muokata rakenteita uusiksi. Woodward kollegoineen on puuhastellut jalkapallopuolella kohta 7 vuoden ajan ja sama puuhastelu näyttää jatkuvan tulevina vuosina, mikä on tietysti fanin kannalta aika ikävää. 
 22. Thanks
  20Legend reacted to tractor girl in 4.12.2019 Manchester United vs Tottenham Hot Spurs@Old Trafford   
  McTomi avauksessa ja Greenwood Martialin tilalla, muuten mennään normi Lindelöf-McGuire toppareilla. Tulee kiire kun Alli is back ja sen veli on lähtenyt kotiin. Kuin lie Eriksenin lähtöhalut  vaikuttaa vai vaikuttaako?

   
  Moun paluu Unelmien teatteriin, hienoa. Mou joka meni Pochen paikalle joukkueeseen jota vastassa joukkue josta Mou sai kenkää ja Poche mielii pomoksi,eh? Menikö oikein?
 23. Like
  20Legend got a reaction from tractor girl in 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford   
  En usko, että mitään ihmeempää painetta Woodwardin suuntaan on, vaikka antaisivat potkut heti. Näin nettifoorumilla voidaan kirjoitella mitä vaan, mutta ainoa protestiin viittaava asia OT:lla on yleensä muutama keltavihreä huivi katsomossa. Pari harkittua briiffausta pressiin, Olen lähdettyä bisnes jatkuu ja uutta yrittäjää tilalle kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. 
  Lähes kaikki asiat joita on tullut aiheen tiimoilta luettua viittaavat siihen, ettei Unitedissa ole juuri halua muokata rakenteita uusiksi. Woodward kollegoineen on puuhastellut jalkapallopuolella kohta 7 vuoden ajan ja sama puuhastelu näyttää jatkuvan tulevina vuosina, mikä on tietysti fanin kannalta aika ikävää. 
 24. Thanks
  20Legend got a reaction from Wipu in 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford   
  Pitkä pallo ja perään. Eikun. Kyllähän Olella varmaan suurelta osin on Fergien opetukset hyvässä muistissa ja ensisijaisesti laitojen kautta ja vastahyökkäyksillä koitetaan tilanteita rakentaa. 
  Eilenkin vaan mietin, että aika harva Jamesin keskityksistä löysi perille. Eikö hyökkääjillä ole vaistoa mennä maalille vai eikö heitä koutsata. Muutamaa poikkeuspeliä lukuun ottamatta kombinaatiopeli ylempänä kenttää ei myöskään oikein toimi. 
  Iso ongelma on Pogban puuttuminen koko alkukauden mikä vaikeuttaa oleellisesti hitaiden hyökkäyksien rakentamista. Onko Olella kykyä kehittää Unitedin peliä pallonhallinnan kautta, ei vielä oikein tiedetä. Eikä ehkä koskaan saadakaan tietää. Nykyfutiksessa et todennäköisesti voita mestaruuksia, jos peli perustuu lähes kokonaan vastahyökkäyksille. United antaa liian paljon aloitetta samantasoisille tai heikommille joukkueille. Vastaavasti taas muita isoja vastaan on mennyt paremmin, kun saa enemmän hyökätä vastaan. 
  Prässipeli on parantunut vaikka kehitettävää vielä on. Nykyisellään topparit ovat vähän hitaita, eivät pysty paikkaamaan virheitään ajoissa ja linjojen välit kasvavat liiaksi. Smallingin laina on hieman kostatunut, joskin yhdestä topparista oli eroon päästävä. Maguire-Lindelöf ei kuitenkaan ole mielestäni optimaalisin kaksikko alakertaan. Prässäämisen kehityskohteeksi voidaan laskea myös se, että mitä pallon kanssa tehdään, kun se voitetaan.
  Kuten Needles toisessa ketjussa mainitsi, Olelle pitä antaa krediittiä joukkueen muokkaamisesta. Pelaajat ovat motivoituneempia ja enimmäkseen vasta tulossa parhaaseen peli-ikään. Laatua kuitenkin puuttuu usealta sektorilta ja sitten se kunnollinen valmennus. Pocho olisi aivan ideaali mies tähän paikkaan, sillä tuolla on nyt joukkueellinen pelaajia, jotka olisivat valmiita juoksemaan vaikka seinien läpi managerin puolesta. Valitettavasti OGS ei näytä olevan oikea kaveri tähän hommaan. Kaiken järjen mukaan siirtymän pitäisi sujua melko kivuttomasti, toisin kuin muutaman aiemman managerin välillä. Pelkään vaan että Manu ajaa itsensä vielä syvemmälle suohon jolloin on vaikeaa enää päästää seuralegendasta irti, kuten oli vaikka verivihollisessa Dalglishin kohdalla. 
 25. Thanks
  20Legend got a reaction from Wipu in 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford   
  Pitkä pallo ja perään. Eikun. Kyllähän Olella varmaan suurelta osin on Fergien opetukset hyvässä muistissa ja ensisijaisesti laitojen kautta ja vastahyökkäyksillä koitetaan tilanteita rakentaa. 
  Eilenkin vaan mietin, että aika harva Jamesin keskityksistä löysi perille. Eikö hyökkääjillä ole vaistoa mennä maalille vai eikö heitä koutsata. Muutamaa poikkeuspeliä lukuun ottamatta kombinaatiopeli ylempänä kenttää ei myöskään oikein toimi. 
  Iso ongelma on Pogban puuttuminen koko alkukauden mikä vaikeuttaa oleellisesti hitaiden hyökkäyksien rakentamista. Onko Olella kykyä kehittää Unitedin peliä pallonhallinnan kautta, ei vielä oikein tiedetä. Eikä ehkä koskaan saadakaan tietää. Nykyfutiksessa et todennäköisesti voita mestaruuksia, jos peli perustuu lähes kokonaan vastahyökkäyksille. United antaa liian paljon aloitetta samantasoisille tai heikommille joukkueille. Vastaavasti taas muita isoja vastaan on mennyt paremmin, kun saa enemmän hyökätä vastaan. 
  Prässipeli on parantunut vaikka kehitettävää vielä on. Nykyisellään topparit ovat vähän hitaita, eivät pysty paikkaamaan virheitään ajoissa ja linjojen välit kasvavat liiaksi. Smallingin laina on hieman kostatunut, joskin yhdestä topparista oli eroon päästävä. Maguire-Lindelöf ei kuitenkaan ole mielestäni optimaalisin kaksikko alakertaan. Prässäämisen kehityskohteeksi voidaan laskea myös se, että mitä pallon kanssa tehdään, kun se voitetaan.
  Kuten Needles toisessa ketjussa mainitsi, Olelle pitä antaa krediittiä joukkueen muokkaamisesta. Pelaajat ovat motivoituneempia ja enimmäkseen vasta tulossa parhaaseen peli-ikään. Laatua kuitenkin puuttuu usealta sektorilta ja sitten se kunnollinen valmennus. Pocho olisi aivan ideaali mies tähän paikkaan, sillä tuolla on nyt joukkueellinen pelaajia, jotka olisivat valmiita juoksemaan vaikka seinien läpi managerin puolesta. Valitettavasti OGS ei näytä olevan oikea kaveri tähän hommaan. Kaiken järjen mukaan siirtymän pitäisi sujua melko kivuttomasti, toisin kuin muutaman aiemman managerin välillä. Pelkään vaan että Manu ajaa itsensä vielä syvemmälle suohon jolloin on vaikeaa enää päästää seuralegendasta irti, kuten oli vaikka verivihollisessa Dalglishin kohdalla. 
×