Jump to content

Maz

Administrators
 • Content count

  1,682
 • Joined

 • Last visited

About Maz

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 12/01/1983

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Occupation
  Insinööri (AMK)
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Contact Methods

 • MSN
  mats@ssateam.zzn.com
 • Website URL
  http://koti.mbnet.fi/~agentti/manchester.htm
 1. Valioliigavalmentajien potkut

  Seuraavaksi pois meni Chelsean managerina ollut Thomas Tuchel. https://www.bbc.com/sport/football/62817993
 2. Valioliigavalmentajien potkut

  9-0 -tappio Liverpoolille oli Bournemouthin seurajohdolle liikaa ja Scott Parker sai kenkää neljän kierroksen jälkeen. Nosti jengin Valioliigaan ja voitti ensimmäisellä kierroksella Aston Villan, mutta ilmeisesti Arsenalista, Man Citystä ja Liverpoolistakin olisi pitänyt pisteitä saada. https://www.bbc.com/sport/football/62722146
 3. Valioliigavalmentajien potkut

  Seuraavaksi oli 9,5 vuotta Burnelyta manageroineen Sean Dychen vuoro lähteä. Dyche oli ennen potkujaan liigan tämän hetken pitkäaikaisin manageri yhdessä seurassa. https://www.bbc.com/sport/football/61116929
 4. Valioliigavalmentajien potkut

  Sinne meni Marcelo Bielsa. https://www.bbc.com/sport/football/60529015
 5. Valioliigavalmentajien potkut

  Watford, tuo manageripotkujen tehotuotantotehdas, on jälleen potkinut managerinsa ja tällä kertaa potkut sai Claudio Ranieri. https://www.bbc.com/sport/football/60092479
 6. Valioliigavalmentajien potkut

  Se hyvinkin odotettu kauden kuudes vaihdos tapahtui nyt Olen saatua kenkää. https://www.bbc.com/sport/football/54826343
 7. Valioliigavalmentajien potkut

  Aktiiviset managereiden vaihtoviikot ovat näemmä käynnissä. Tällä kertaa uhreiksi valikoituivat Aston Villasta kenkää saanut Dean Smith (https://www.bbc.com/sport/football/59186010) ja Norwichista kiitokset kauden ensimmäisestä voitosta saanut Daniel Farke (https://www.bbc.com/sport/football/59194369). Kauden kuudetta vaihdosta odotellessa.
 8. Valioliigavalmentajien potkut

  Ja sinne tosiaan meni Nuno. https://www.bbc.com/sport/football/59110614
 9. Voi kuule, kyllä sulle se Manchesterin nöyryytys saadaan tarvittaessa pöytään. (Tätä ei kuitenkaan kukaan muu ymmärrä, niin ei liity Unitedin ja Arsenalin välisiin peleihin. Eikä oikeastaan edes kuuluisi tähän ketjuun.)
 10. Periaatteessa jos foorumin sääntöjä lukee niin tähän otteluiden aikaiseen livekommentointiin pitäisi puuttua, mutta koska tällä foorumilla keskustelu muutoin on niin vähäistä, niin antaa mennä jatkossakin, että on edes jotain keskustelua. Sen verran vaan sanon tätä ketjua lukeneena, että Unitedin historian tietäen comebackeista, uskokaa siihen mahdollisuuteen. Aina ei toteudu, mutta harvoin luovutetaan niin kauan kun nousu on mahdollista. Tälläkin kertaa se vaati vain OT:lla olleen fanilauman tuen ja ensimmäisen maalin jonka jälkeen oli selvää, että United nousee voittoon. Toki vaati jälleen De Gealta pari mieletöntä seiviä, mutta ne olivat ns. "normipäivä toimistolla". Ymmärrän toki myös sen fiiliksen, ettei huonoa peliä kiinnosta lähteä Englantiin asti katsomaan. Olen tehnyt viime vuosikymmenellä pariin kertaan itsekin vastaavan päätöksen silloisten managereiden aikakaudella. Silloin oltiin jossain hyvin syvällä ja mustaakin pimeämmässä. Älkää kuitenkaan, hyvät ihmiset, julistako sitä kesken pelin. Ja kuitenkin toisaalta, paskoista peleistäkin huolimatta Manchester on lomakohteena aina joka kerta upea kokemus.
 11. Valioliigakausi 2021-2022

  Saa nähdä mihin suuntaan joukkue lähtee menemään. Veljeni, joka on Newcastle-fani, arvioi tuon saudien sijoitusrahaston olevan aika konservatiivinen rahan käytön suhteen, niin ei välttämättä mennä Cityn touhuun. Jos liigassa on useita eri pohjattomia rahakaivoja, ei vaan pitkässä juoksussa voi toimia, että ennen pitkää korttitalot hajoavat.
 12. Jäsenkortin Tullaus

  Itse kirjasin sen yksityishenkilön lähettämäksi lahjaksi ja ihan kivasti meni läpi.
 13. Siirtohuhut

  Laitetaan varmoihin siirtoihin sitten kun lukee Unitedin nettisivuilla, mutta aika varmalta alkaisi ilmeisesti näyttämään.
 14. Aikamoinen päivä tämän suhteen ollut. Kaikki englantilaiset perääntyivät, Ed Woodward erosi Unitedin puheenjohtajan paikalta ja on huhuttu, että Juventuksen Andrea Agnelli olisi tehnyt saman. Se mistä tässä olen tykännyt aika paljon, niin ihan sama paljonko vihaa seurojen fanien välillä mutta tässä ollaan oltu yhtenä isona rintamana. Tämän lisäksi useat pelaajat ja muut jalkapallovaikuttajat ovat ottaneet upeasti kriittisesti kantaa asiaan.
 15. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Vahvistettu siirto se tämäkin on: Ed Woodward on irtisanoutunut! https://www.bbc.com/sport/football/56824130
×