Jump to content

Maz

Administrators
 • Content count

  1,680
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maz

 1. Valioliigavalmentajien potkut

  Seuraavaksi oli 9,5 vuotta Burnelyta manageroineen Sean Dychen vuoro lähteä. Dyche oli ennen potkujaan liigan tämän hetken pitkäaikaisin manageri yhdessä seurassa. https://www.bbc.com/sport/football/61116929
 2. Valioliigavalmentajien potkut

  Sinne meni Marcelo Bielsa. https://www.bbc.com/sport/football/60529015
 3. Valioliigavalmentajien potkut

  Watford, tuo manageripotkujen tehotuotantotehdas, on jälleen potkinut managerinsa ja tällä kertaa potkut sai Claudio Ranieri. https://www.bbc.com/sport/football/60092479
 4. Valioliigavalmentajien potkut

  Se hyvinkin odotettu kauden kuudes vaihdos tapahtui nyt Olen saatua kenkää. https://www.bbc.com/sport/football/54826343
 5. Valioliigavalmentajien potkut

  Aktiiviset managereiden vaihtoviikot ovat näemmä käynnissä. Tällä kertaa uhreiksi valikoituivat Aston Villasta kenkää saanut Dean Smith (https://www.bbc.com/sport/football/59186010) ja Norwichista kiitokset kauden ensimmäisestä voitosta saanut Daniel Farke (https://www.bbc.com/sport/football/59194369). Kauden kuudetta vaihdosta odotellessa.
 6. Valioliigavalmentajien potkut

  Ja sinne tosiaan meni Nuno. https://www.bbc.com/sport/football/59110614
 7. Voi kuule, kyllä sulle se Manchesterin nöyryytys saadaan tarvittaessa pöytään. (Tätä ei kuitenkaan kukaan muu ymmärrä, niin ei liity Unitedin ja Arsenalin välisiin peleihin. Eikä oikeastaan edes kuuluisi tähän ketjuun.)
 8. Periaatteessa jos foorumin sääntöjä lukee niin tähän otteluiden aikaiseen livekommentointiin pitäisi puuttua, mutta koska tällä foorumilla keskustelu muutoin on niin vähäistä, niin antaa mennä jatkossakin, että on edes jotain keskustelua. Sen verran vaan sanon tätä ketjua lukeneena, että Unitedin historian tietäen comebackeista, uskokaa siihen mahdollisuuteen. Aina ei toteudu, mutta harvoin luovutetaan niin kauan kun nousu on mahdollista. Tälläkin kertaa se vaati vain OT:lla olleen fanilauman tuen ja ensimmäisen maalin jonka jälkeen oli selvää, että United nousee voittoon. Toki vaati jälleen De Gealta pari mieletöntä seiviä, mutta ne olivat ns. "normipäivä toimistolla". Ymmärrän toki myös sen fiiliksen, ettei huonoa peliä kiinnosta lähteä Englantiin asti katsomaan. Olen tehnyt viime vuosikymmenellä pariin kertaan itsekin vastaavan päätöksen silloisten managereiden aikakaudella. Silloin oltiin jossain hyvin syvällä ja mustaakin pimeämmässä. Älkää kuitenkaan, hyvät ihmiset, julistako sitä kesken pelin. Ja kuitenkin toisaalta, paskoista peleistäkin huolimatta Manchester on lomakohteena aina joka kerta upea kokemus.
 9. Valioliigakausi 2021-2022

  Saa nähdä mihin suuntaan joukkue lähtee menemään. Veljeni, joka on Newcastle-fani, arvioi tuon saudien sijoitusrahaston olevan aika konservatiivinen rahan käytön suhteen, niin ei välttämättä mennä Cityn touhuun. Jos liigassa on useita eri pohjattomia rahakaivoja, ei vaan pitkässä juoksussa voi toimia, että ennen pitkää korttitalot hajoavat.
 10. Jäsenkortin Tullaus

  Itse kirjasin sen yksityishenkilön lähettämäksi lahjaksi ja ihan kivasti meni läpi.
 11. Siirtohuhut

  Laitetaan varmoihin siirtoihin sitten kun lukee Unitedin nettisivuilla, mutta aika varmalta alkaisi ilmeisesti näyttämään.
 12. Aikamoinen päivä tämän suhteen ollut. Kaikki englantilaiset perääntyivät, Ed Woodward erosi Unitedin puheenjohtajan paikalta ja on huhuttu, että Juventuksen Andrea Agnelli olisi tehnyt saman. Se mistä tässä olen tykännyt aika paljon, niin ihan sama paljonko vihaa seurojen fanien välillä mutta tässä ollaan oltu yhtenä isona rintamana. Tämän lisäksi useat pelaajat ja muut jalkapallovaikuttajat ovat ottaneet upeasti kriittisesti kantaa asiaan.
 13. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Vahvistettu siirto se tämäkin on: Ed Woodward on irtisanoutunut! https://www.bbc.com/sport/football/56824130
 14. Valioliigavalmentajien potkut

  Joo se on varmaa nyt. Once a special one, not so special anymore. https://www.bbc.com/sport/football/56799400
 15. Valioliigavalmentajien potkut

  Valioliigassa viimeisenä olevan Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder lähtenyt tai laitettu lähtemään, ihan miten asiaa haluaa tulkita. Suurimpana syynä riitaantuminen johtokunnan kanssa, mutta taustalla varmasti myös joukkueen tämän kauden heikko suorittaminen. https://www.skysports.com/football/news/11683/12243911/chris-wilder-sheffield-united-confirm-managers-departure-with-club-bottom-of-premier-league-table
 16. Huhuja (AC Milan)

  Kaikkien Euroopan huippuseurojen pitäisi tehdä keskenään sopimus, ettei Raiolan kanssa asioida. Jos hänen asiakkaansa haluaisivat jäädä nykyiseen seuraan tai siirtyä, ensimmäinen lähtökohta pitäisi olla "vaihda agenttia niin sitten voidaan neuvotella". Raiola on tällä hetkellä suurin syöpä koko jalkapallossa.
 17. Valioliigavalmentajien potkut

  Aika paljolti tuon jälkeen Chelsea sitten menikin alamäkeä kovalla vauhdilla, jonka seurauksena Lampard lopulta kenkää sitten sai vaikka eilisen FA-Cupin pelin voittivatkin. Ei riittänyt kärsivällisyys siellä kuten esim. yllä mainituissa Sheffield Unitedissa ja Arsenalissa on riittänyt. https://www.bbc.com/sport/football/55794158
 18. Näin takaa huudeltuna aika vakuuttava esitys häneltä. Tavallaan ihan kiva, että tekin pääsitte sieltä putoamistaistelusta euromestataisteluihin mukaan.
 19. Se nyt oli ihan selvää ettei saada. Realistiset vaihtoehdot meille olivat City tai Spurs ja mahdollisesti sitten todennäköisesti edellä mainituista toinen finaalissa. Näistä meille osui City kotona.
 20. Valioliigavalmentajien potkut

  Piste-erot kärjessä ovat hyvin pieniä ja Chelsea on erittäin hyvin edelleen mestaruustaistelussa mukana. Kuvittellaanko, että hommataan iso määrä uusia huippupelaajia jengiin ja oletetaan niiden hitsautuvan heti yhteen, vai olisi kuitenkin tarpeen antaa heille hetki aikaa siihen? Eikä toi jengi ole edelleenkään valmis. Lampard ei ole minkään tason potku-uhkien alla, Chris Wilder ja Mikael Arteta tämän(kin) kierroksen jälkeen erittäin syvästi.
 21. Valioliigavalmentajien potkut

  Sinne meni Slaven Bilic. Aika pitkälle päästiin kautta, että ensimmäiset potkut nähtiin. Sinänsä hieman yllättävää eilisen City-tasurin jälkeen, että sen teki WBA. Itse olisin veikannut menneen syksyn perusteella Sheffield Unitedia tai Arsenalia. https://www.bbc.co.uk/sport/football/55253670
 22. Ole Gunnar Solskjaer

  Mä en käsitä miksi täällä kesken peliä huudellaan manageria ulos, tai tulkitsen näin tehtävän. Loppukiri jäi hieman vajaaksi, mutta oli kuitenkin vielä mahdollisuus hoitaa jatkopaikka. Tossa lohkossa kuitenkin puhutaan viime kauden Euroopan top-4 jengeistä, jotka oli vastassa. Paljoa ei odotettu lohkoarvontojen jälkeen, mutta saatiin unelma-alku joka sössittiin Turkissa ja Fredin henkilökohtainen uunoilu teki asioista erittäin vaikeaa. En usko, että tosta nipusta kukaan muukaan saa enempää irti ja jos manageri vaihtuisi niin mitä iloa olisi hommata seuraava samaan kahden vuoden sykliin kuin edellisetkin? Jos omistajat ja seurajohto ovat sitä mieltä, että keskinkertaisuus on ihan ok niin ei sitä vaan manageri muuta kunnianhimoksi. Me ollaan United ja fanitetaan jengiä niin hyvänä kuin paskana päivänä ja seistään meidän managerin ja pelaajien takana. Toki nyt itsekin myönnän, että tulee hetkessä vittuuntuneena lauottua välillä mitä sattuu.
 23. Täydellinen tiivistys ja tosta oravanpyörästä ei tunnu olevan mitään ulospääsyä.
 24. Siirtohuhut

  Tänään meillä on Ed kertomassa Unitedin siirtokohteista ennen deadlinea ja yhtäkään ei saada.
 25. Fantasy Premier League

  Jäipä sitten viime kauden päätteeksi katsomatta kuka voitti, mutta tässä tulevan kauden liittymiskoodi: mgfljj
×