Jump to content

Maz

Administrators
 • Content count

  1,650
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Maz


 1. 7 tuntia sitten, Mati kirjoitti:

  Mielenkiintoista katsoa kumpi onnistuu koheltamaan enemmän. Arsenalin pelityyli  tällä hetkellä sellainen, että United voittanee laukaukset 25-10. Henkilökohtaisia virheitä tapahtuu ja ottelussa molemmat joukkueen kokee takaiskumaalin. Old Trafford perinteisesti ollut Arsenalille vaikea paikka, joten itse veikkaan Unitedille 3-2 voittoa. Greenwood pelaa käsittämättömän ottelun ja nirvaa 3 maalia. 

  Sitten on toinen asia, kuinka monta noista saadaan maalia kohti. West Hamia vastaan saatiin kolme. Vastakkain on Arsenalin parantunut hyökkäys ja Unitedin parantunut puolustus, mutta toisaalta Arsenalin ei varsinaisesti parantunut puolustus ja Unitedin heikentynyt hyökkäys. Oma veikkaukseni on, että De Gea saa jälleen pelata yhden elämänsä peleistä, että United pisteille pääsee, mutta toivottavasti olen väärässä.


 2. https://www.bbc.com/sport/football/49282584

  Menköön tämä nyt sitten tänne kun en parempaakaan topicia suoriltaan nähnyt. Eka vedetään koko kesän siirtoikkuna Edin kanssa ihan päin helvettiä (kärjistys tarkoituksella) ja SEN JÄLKEEN aletaan taas etsimään henkilöä jonka olisi pitänyt hoitaa tämä siirtoikkuna. Hienoa toimintaa jälleen kerran, mutta mitä muutakaan enää voi nykyään odottaa. Ed ja Glazerit ovat tehneet Manchester Unitedista täysin vitsin ja naurun kohteen. 

  Ja tuosta siirtoikkunasta, että keskikenttä olisi tarvinnut todellista vahvistusta vaikka Fellaini ja Herrera eivät olisi lähteneet mutta heidän lähdön jälkeen varsinkin, oikeasti todistetusti hyvä oikea laituri olisi kaivattu (toki hartaasti toivon, että James yllättää taidoillaan nopeuden lisäksi) ja hyökkäykseen olisi tarvittu reilusti yli 20 maalia kaudessa tekevä kärki, jota jäljelle jääneet tuskin ovat vaikka melkein kaikista niin paljon tykätäänkin. Noh, annetaan nyt sitten junnuille mahdollisuus ja toivotaan parasta, mutta lähelläkään mestaruustaistelua tällä rosterilla ei valitettavasti olla.

  (PS. Kausitopic olisi tosi kiva jos jollain olisi halukkuutta tehdä tutun mahtava avaus.)


 3. 4 tuntia sitten, 20Legend kirjoitti:

  Juurikin näin. Vaikka nyt taas näyttää sille, että Liverpoolin puolustuskriisi kääntää vaakakuppia sitiläisten suuntaan. 

  Olikohan juuri Agüeeeeroooo-peliä edeltänyt samainen kausi, jolloin United menetti 7 pisteen johdon, ja silloin oltiin paljon lähempänä maaliviivaa. Käytännössä tuollainen 6-7 pisteen ero on ihan paperia, kun kautta on vielä puolet pelaamatta.

  Kyllä, siinähän kävi juurikin niin, että Evertonia vastaan menetettiin 4-2 -johto tasapeliksi, sitten hävittiin yllättäen Wiganille ja sen jälkeen Citylle keskinäinen eikä muuta tarvittukaan.


 4. On 28.11.2018 at 00.02, 20Legend kirjoitti:

  Täytyypä etsiä giffit De Gean torjunnasta ja Mourinhon juomapullojen heittelystä :mrgreen: Muuta ei pelistä oikein mieleen jäänytkään. Eipä tarvitse näillä otteilla taas paljoa odotella jatkokierroksilta, niin aneemista ja välinpitämätöntä pallottelua oli taas. Tuli toisella jaksolla keskityttyä johonkin ihan muuhun kuin itse peliin. 

  Tämä ei ole gif mutta toivottavasti YouTube-video kelpaa: 

   

×