Jump to content

Rlaidinen

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Rlaidinen

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/18/1989

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Suomi, Lappeenranta
 • Interests
  All Sports
 1. UCL: Sporting Lissabon - Manchester United

  No ainakin viime vuonna ei oikein toista hyvää kärkeä joukkueesta löytynyt, mutta tällä hetkellä tilanne on aivan toinen. Mikäköhän idea SAFilla on tämän takana?
 2. UCL: Sporting Lissabon - Manchester United

  Jos tuo nyt pitää paikkansa, nii miks lähetää yhdel kärjel, jos on Rooneyn lisäks kaks mahtavaa kärkee joukkuees? Taas taitaa sit tulla enintää yhen maalin peli.
 3. UCL: Sporting Lissabon - Manchester United

  Onko vielä kenelläkään tietoa aloituskentällisistä?
 4. Manchester United 07-08

  Miksi triplan? Miks ei heti kaikki neljä pokaalia samalla kerralla? mielestäni se on ihan realistista. (Liiga cup, FA cup, Sarja ja CL)
 5. UCL välierä: ManU - AC Milan

  Ja niinhän siinä sitten kävi =))) Rooney osas ratkasta viimeisellä minuutilla!!! Mut kyl täytyy todeta, että Ylen lähetykset on paskoja ja selostajaki ei oo yhtää ajan tasalla. Ensimäisellä puoliajalla hän selitti, että Ronaldon aisaparina Portugalin maajoukkuueessa on Rooney ja toisessa erässä hän sanoi, että päätykatsomoon ajautui Rooney eikä Ronaldo (siis kun Ronaldso ja joku Milanolainen törmäs päätymainoksiin). Ja samankaltaisia virheitä oli seolostajalla koko pelin aijan. Aika tyhmää touhua selostajalta.
 6. United ja FA Cup 06/07

  Chelsea taas tuurilla pelin voittoon. Ei ollu ainakaa yhtää tuurimaali tuo Ballackin osuma? Ja aina käy nii, että Chelski voittaa viimoisilla minuuteilla!!! Mutta eiköhä tuo tuuri lopu FA cupin finaalis Manuu vastaan
 7. United ja FA Cup 06/07

  Oisko kellään jotai linkkei videoihin jossa näkis ottelun parhaat palat? Mie en ite päässy näkee otteluu, nii olis iha kiva nähä ne maalit ees.
 8. Manchester United - AS Roma

  Tää on iha mahtavaa!!! Ei voi vaa muuta sanoo. Pojat pelaa aivan mahtavasti!!!!!! =)))))))
 9. Manchester United - AS Roma

  Mites muute aioitte kattoo ottelun? Mie katon ainaki PPStreamin kautta. Joo aika matelee mahottoman hitaasti, mut periaattees iha hyvä miulle, ku pitäis lukee historian kokeesee mikä on huomen aamul =)))
 10. Manchester United - AS Roma

  Eikös olis mahdollista, että Saha pelais Rooneyn rinnalla? Se on otettu mukaan Italiaan ja en pitäisi yhtään mahdottomana aloituskokoonpanoa jossa Saha olisi mukana.
 11. ManU vs Rovers 31.3.2007

  ManU hallitsi periaatteessa peliä koko ajan. Rooneylla oli ainakin 2 erittäin hyvää paikkaa tehdä maali, mutta Friedel sai estettyy ne hienosti. Maali minkä Blackburn teki oli ihan täyttä tuuria, koska ManU:n puolustus mokas siinä aivan täydellisesti. Toisessa erässä ei enää edes Friedel pystyny estämään ManU:n tuloa ja se oli menoa sit. 4 maalia + monta hyvää maalintekopaikkaa. Ronaldo pelas mielestäni hyvän ottelun, ja olikin 3 maalin teossa mukana.
 12. Cristiano Ronaldo

  Ronaldoa ei sais missään tapaukses nyt myyä. Hän on nuori ja kehittyy koko ajan. Ajan mittaan vaparitkin alkavat osua kohilleen ja kaikki muukin alkaa sujua. ManU kyllä huomaa myöhemmin tehneensä virheen, jos myy Ronaldon...
×