Jump to content

ilezia

Members
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About ilezia

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/08/1987
 1. Kesän 2007 hankinnat

  Jooh "Nazi" Narzimendin ois kyllä voinu jättää hankkimatta. Toivon, että mies lähinnä korvaisi Jorge Lopezin oikealla laidalla vaihtomiehenä. Silloin siirto ei välttämättä olisi niin huono. Nojoo minkäs teet kun valmentajana on Quique, joka tunnetusti rakastaa paskoja pelaajia, 1 Angulo ei ilmeisesti ollut tarpeeksi.
 2. Huolia ja murheita...

  Tästä en oo valitettavasti enää aivan samaa mieltä Mies on aina välillä sillä omalla tasollaan ja tekee aivan uskomattomia torjuntoja, mutta tällä kaudella on vähän liian usein tapahtunut nukahduksia. Siis helppoja palloja verkon perälle eikä paljon muuta kuin Cania voi niistä syyttää. Toivonkin että Timo Hildebrand tulis ensi kaudeksi Valenciaan ja vähitellen ottais ykkösmoken paikkaa.
 3. Huolia ja murheita...

  Seuraavan kerran kun katot Valencian peliä niin tarkkaileppa miestä nimeltä Raul Albiol (20) siinä on tulevaisuudessa Espanjan maajoukkueen ykköstoppari. Mies on todella varma otteissaan.
 4. Huolia ja murheita...

  Jeh keskikentälle kyllä vois taitoa ottaa... Surullista, että toi Sneijder kauppa on tyriytymässä. Valencia ei kuulemma halua tarjota yli 12M ja Ajax ei sillä Sneijderia myy, vaikka mies itse haluaisikin Valenciaan. Mun puolesta vois kyllä tarjota vähän enemmän mutta minkäs teet jos seura ei halua. Narizmendiä ollaan nyt taas kovaa vauhtia tuomassa Valenciaan... toivottavasti Jorge Lopezin tilalle penkille eikä hyökkäykseen.
 5. Huolia ja murheita...

  Öh... vasemmassa laidassa kenties maailman paras mies sille paikalla Vicente, mies vain on loukkaantumisten uhri. Sais hommata omat lääkärit alkaa vähän epäilyttää Valencian lääkärit ja fysiot, esim Aimar ollut paljon terveempi Zaragoza vaihdon jälkeen. Oikealla laidalla Joaquin, loppukausi on näyttänyt että mies on täyttä rautaa. Keskikentällä Baraja ja ei muka taitoa? Albelda ja Marchena molemmat maailman ykkösiä pallon riistoissa ja omille pelaamisessa. Puolustuksessa ei nimimiehiä? Kukas tämä Ayala on ellei yksi maailman parhaista toppareista (vaikka lähteekin Villarealiin ensi kaudeksi). Raul Albiolista on kovaa vauhtia tulossa Espanjan paras pakki. Miguel ei puolustuksessa ole mikään paras mutta nopeat nousut oikealla Joaquinin kanssa onnistuvat. Noh vasen laitapakki on ehkä vähän niin ja näin... Moretti on ihan jees peruskamaa ja Del Horno on kyllä ollut selvä pettymys. Hyökkäyksestä nyt turha edes puhua... Villa, Silva (varsinkin kun saa pelata Villan alapuolella eikä laidoilla), Morientes kaikki huippupelaajia. Siinä kyllä olit oikeassa, että vaihtopenkki on kohtuullisen huono. Oikeastaan ainoastaan Gavilanissa on potentiaalia todella hyväksi pelaajaksi. Jorge Lopez on täyttä paskaa eikä vaihtopenkin pakitkaan tosiaan mitään kauheita jumalia ole. Kokonaisuudessa kuitenkin voisin sanoa, että Valencian avauskokoonpano, jos loukkaantumisia ei ole, pieksee Barcan, Real Madridin, kenet vaan.
 6. Huolia ja murheita...

  Samoilla linjoilla mennään. Quique on ihan jees valkku... jos tavoite on sarjassa pysyminen. Miehen avuilla ei kuitenkaan mestareita leivota. Valencialla on kuitenkin yksi parhaista ellei paras joukkue terveenä koko La Ligassa mutta tuloksia ei tunnu syntyvän. Ongelma Quiquen kanssa on tuntunut olevan ns "helppojen" matsien voittaminen, La Ligassa on kuitenkin enemmän noita "helppoja" kuin vaikeita pelejä, joten olis aika ratkasevaa että niistäkin voitaisiin pisteet kotiin viedä.
 7. Kesän 2007 hankinnat

  Jooh onhan Quique ihan kohtalaisen hyvin hommistaan suoriutunut, mutta pistää kyllä vihaks miehen pelaajavalinnat. Ilmeisesti herraa ei paljon futis taida yleisesti kiinnostaa kun mies ei ole ikinä kuullutkaan Sneijderista, Hildebrandista ym. Eikä herraa taida kiinnostaa videoitakaan katsella vaan suoraan tyrmätään. Toivottavasti Quiquen sanalla ei kuitenkaan oo valtaa pelaajahankinnoissa, silloin mies saa mun puolesta jäädä. Mut jos Valenciaan aletaan rahtaamaan Arizemendejä sun muita "Quiquen huippupelaajia", saa miehelle musta antaa monoa ja vähän äkkiä.
 8. Niitä näitä

  Oli vähän yllätys, että J.Lo sai jotain aikaseksi mutta että noinkin nätti maali Jees illalla urheilukanavalta kannustamaan Atletico voittoon Barcasta. http://www.youtube.com/watch?v=WOTjLQOVMPg&NR=1 tossa vielä maali niille, jotka eivät nähneet (ja joita kiinnostaa)
 9. Kesän 2007 hankinnat

  Tais Cani kirjottaa kahden vuoden jatkosopimuksen kauden alussa tai jotain sellaista. Erittäin pidettävä mokke kyl
 10. Kesän 2007 hankinnat

  http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,3033_2133389,00.html Tälläistä taas... mikäänhän ei tietty oo varmaa ennen kuin se on varmaa, mut kyl tää musta aika hyvältä näyttää.
 11. Kesän 2007 hankinnat

  Eli hollantilaiset infoovat taas. Toivottavasti ei nyt olis humpuugia kuulostaa nimittäin todella hyvältä.
 12. Kesän 2007 hankinnat

  Nämä ovat siis hollantilaisen kaverin kirjoituksia eli ilmeisesti hollantilaisista lehdistä peräisin: Ois kyllä hyvä jos 15 miljoonalla Sneijder saataisiin. Alkais olee nippu kasassa ens kaudelle.
 13. Kesän 2007 hankinnat

  Pääsiskin pari peliä tolla Vicente - Villa - Silva - Joaquin pyörittämään vois olla aika mukavaa kateltavaa.
 14. Kesän 2007 hankinnat

  No jos ei se vielä ollut virallista, niin kaippa se nyt on kun Getafe siitä itse kotisivuillaan ilmottaa http://www.getafecf.com/noticia.asp?id=2358&tipo=n eli Alexis tulee Valenciaan. Bonuksena kansi nimeltä mainitsemattoman lehden julkaisusta viikko sitten Luotto on kova tähän lehteen.
 15. Kesän 2007 hankinnat

  Toiselta foorumilta poimittua: Sneijder olis kyllä kiva kaveri Valenciaan.
×