Jump to content

Lady in Red

Members
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Lady in Red

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/10/1980

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Ucl 08-09

  Vaikka olenkin "väärä" punainen niin pakko myöntää että ihailin kyllä Poolin taistelua eilen, löytyispä omistakin tänään samaa henkeä. Olisivat kyllä ansainneet tästä jatkopaikan. Ja sitä paitsi, pahoin pelkään, että Liverpool olisi ollut pahempi vastus Barcalle kuin Chelsea eli Barcelona on nyt varma finalisti...
 2. 7.4. & 15.4.2009 UCL Manchester United vs. FC Porto

  Ei jaksanut aiemmin vielä kommentoida, otti sen verran pahasti päähän vielä tänäänkin... Hupaisaa kuinka täällä joka poika on pistämässä Ronaldon teuraaksi tai Madridiin. Tyyppi on kuitenkin meidän kovin maalintekijä edelleen, oliko se nyt yhteensä 20 maalia... Kyllä syytä saa ottaa ihan KOKO joukkue ja SAF mukana. Kahville lähdettiin sen onnekkaan johtomaalin jälkeen. Kuten täällä on aiemminkin todettu, Hargoa kaipaa kovasti etenkin näisä CL-peleissä. Eikä Darren ole laituri, kuten sanottua. Eikös se muuten joskus tuurannut Wesiä viime kaudella parissa pelissä, pärjäis ehkä silläkin paikalla paremmin. Mutta kyllä ihmetyttää miten entiset tuhannen taalan "varmatkin" kuten Evra ja Scholes on tumpuloineet ihan alvariinsa. Ja jos jankutetaan kuinka Ronaldo ei ole viime kauden vireessä niin onko esim. Carrick sitten? No ei! Eikä niitä maaleja näytä liukuhihnalta tulevan näillä meidän ns. keskushyökkääjilläkään. Paha iltapuhde on Portugalissa edessä, mutta kovasti vielä luotan että se historiallinen 0-1 voitto sieltä kaivetaan! On sitä ennenkin noustu suosta...
 3. Arsulle turpaan. Arsenal-ManU 8.11 KLO 14:45

  Eihän se mestaruusjuna nyt tietenkään mennyt ole, mutta kyllä alkaa hermostuttamaan tämä epätasaisuus. Esimerkiksi nämä Hullin ja Arsenalin pelit - tosin papukaijamerkit kylläkin molemmille vastustajille hyvästä pelistä - voi pojat miten on vuoristorataa. Ei meillä se mestaruuskrapula nyt saa marraskuulle asti kestää. Miten se paikkojen tuhlaaminen ei mene pojille perille edes hiustenkuivaajalla? Nyt siihen syyllistyvät pahimmin kaikki ne, joiden pitäisi olla niitä varmoja tykkejä: Rooney, Ronaldo ja Berba. Muista, kuten esim. Nanista, en halua edes mainita mitään. Keskittymistä nyt perhana! R&R olis voineet molemmat juhlia eilen sadannetta maaliaan, olispa ollut namia Emiratesilla. No päättivät sitten säästää juhlat siihen kertaan kun pelataan taas punaisissa paidoissa... Sitten se puolustuspää, joka oli viime kaudella ylipääsemätön muuri, nyt ollaan välillä ihan kahvilla, Rio ihmeellisesti ihan pulassa. Ja Gary ei valitettavasti enää pitkän toipilaskauden jälkeen enää ole ykkösvalinta koviin peleihin. Wes takaisin ja äkkiä! Eilen taisi tosin olla jotian nilkkavaivaa vielä. Onneksi edes Vidic ja Evra on selvinneet ok. Nyt tiistaina Carling Cupiin nuoriso- ym ketjua kehiin ja ykköset lepää viikonloppuun ja miettii, miten tehdään vähintään 5-0 tulos Stokea vastaan, muuhun en ole enää tyytyväinen. Ja Tevez lauantaina aloitukseen kiitos, Berba voi nyt ihmetellä välillä siellä penkin puolella.
 4. Man United - Bolton

  R&R is back!!! On sitä odotettukin... Mutta toki niitä maaleja olisi tuolla Unitedin vyörytyksellä pitänyt tulla enemmänkin...se yksi suomalainen Boltonin maalissa oli aika hyvä... Täsät tämä nyt taas lähtee!
 5. Liverpool - Manchester United 13 September 2008

  No se siitä sitten, ei kun nokka kohti Lontoota. Ai niin, se CL peli vielä välissä. No kyllä tämä tästä, eipä se viime kausikaan tainnut paremmin alkaa pisteiden suhteen, ja mitnekäs sitten kävikään... Pakko kyllä myöntää, että lasken minuutteja Cristianon paluuseen... Wayne herää silloin taas henkiin ja vanha R&R magic is back. Ja ollaan nyt lempeitä, täytyyhän se Poolinkin joskus saada voittaa...
 6. Wayne Rooney

  Ennen kuin Wäinö liiskataan täällä totaalisesti, on pakko kommentoida jotain. Viime kaudella mentiin kärjessä pitkälle Saha + Wayne -yhdistelmällä ja silloin tällöin super-Ole tuli viimeisellä 20 min tekemään lisämaalin - toimisi vieläkin parhaiten (myös yhdistelmänä Saha + Carlos), mutta tuo Saha vaan tuntuu olevan ikuisella sairaslistalla. Nyt, kuten joku sanoikin, Wayne ja Carlos ovat liian samanlaisia pelaajia, eikä kummastakaan saada niitä parhaita tehoja irti. Mutta edelleen uskon, että Wayne sieltä vielä löytää viimevuotisen vireensä, eikös viimeksikin vasta keväämmällä ollut parhaimmillaan. Ehkä on vaan nyt niin tottunut jo siihen, että kyllä se Ronnie kuitenkin tekee sen maalin, niin ei niin haittaa jos ei itse onnistu...
 7. United FA Cupissa 07-08

  Nyt kun SAF on innostunut "kierrättämään" eikä koskaan pelin alkaessa osaa aavistaa ketkä sieltä tunnelista kentälle marssii, niin tuumailin josko aloituksessa olisikin Tevez ja Saha -> Wayne ja Cristiano penkillä - otetaan sisään jos tarve vaatii tai Fulham-tyyliin 20 min. "Vanhat" Giggs ja Scholes varmaan aloittaa, Park siinä toisella laidalla. Kuzza voisi tosiaan olla maalilla, ei oo nähty tositomissa pitkään aikaan. Sahalle toivoisi maaleja (jos pääsee pelaamaan), samoin Ryan ja Paul voisivat maalata piiiitkästä aikaa.
 8. Wes Brown

  Olen Paven kanssa siinä samaa mieltä, että Wes kannattaisi nyt pitää riveissä. Garysta ei koskaan tiedä, kohta on vuosi mennyt ja ikää on muutenkin jo 30+. Ja Wes on kyllä paikannut ihan kohtuullisesti, eihän hän mikään "oikeanpuoleinen Evra" ole, mutta varsinaisessa hommassa puolustuksessa ei ihan hirveitä mokia ole tullut. Sitäpaitsi jos virheistä puhutaan, niin niitä osaa myös tehdä mm Rio (kuten melkein omia maaleja Lyonissa). SAFin mielestähän kyse on tässä nimenomaan agentin ahneudesta eikä pelaajan. Varmasti Wes itse haluaisi jäädä lähes hintana mihin hyvänsä.
 9. United FA Cupissa 07-08

  Olipa "yllätys" että saatiin taas Valion joukkue vastaan. Harmi ettei voitu pudottaa Chelskiä saman tien... no päästäänpähän ne sitten finaalissa rökittämään (EDIT: Ai niin, jos Barnsley tekee Chelsealle "poolit" niin sitten ei....). Pompey ei liian paha pala nyt kuitenkaan ole.
 10. UCL: Man Utd - Lyon

  Eikös SAF Owenin ostanutkin juuri eurokenttiä varten, joten veteraani-Scholesin rinnalle varmaan tulee sitten juuri Owen. Tosin Carrick-Scholes olisi minulle mieleisempi pari, sillä kuitenkin mentiin viime vuonna aika pitkälle. Ja Giggs on selviö avauksessa - ansaitsi sitä sitten tai ei- uskollisesti odotan edelleen Giggsyn heräävän viime vuoden vauhtiin. Ja Wayne-Carlos-Cristiano -trioa ei tarvi edes perustella.
 11. ManU - ManCity SU 10.2 - 15:30

  Suurempi yllätys minulle olisi jos Ryan, Paul ja Wes EIVÄT olisi tässä avauksessa! Evran puuttuminen varmaan näkyy pelissä, mutta O'Shea on hoitanut paikkaukset eri puolilla tähän asti ihan kohtuullisesti. Itse laittaisin myös Cristianon Carloksen rinnalle kärkeen, pojat ovat jo näyttäneet, että onnistuu se pelailu silläkin kuviolla. Giggsyn pariksi oikealle ehkä sitten Nani, vaikka tekeekin välillä vähän "omia" ratkaisujaan, on kuitenkin ehkä vahvempi kuin Park (nopeutta löytyy kyllä molemmilta). Onkohan Eagles liian vähän pelannut vai tulisiko ainakin penkille, vai pelasiko just tällä viikolla reserveissä, en lukenut otteluraporttia. Ennustan 3-1 (Tevez, Giggs, Ronaldo meiltä ja Benjani naapureilta).
 12. Spurs - Man Utd 2.2 KLO 17:00

  Eipä oikeastaan uutta kommentoitavaa. harmittaa että aletaan pelata vasta 80 min jälkeen tosissaan. Siihen asti oli homma hyvin sekaisin. Omituisia harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä, ei millään päästy niskan päälle ennen kuin sitten viimeisillä minuuteilla. Rooney on nyt joko väsynyt tai turhautunut, potentiaalia olisi enemmän kuin tarpeeksi mutta kun ei. Ronaldo ja Tevez selvästi jo väsyneitä, kuten aiemmin joku jo mainitsikin; supertähtiäkin pitäisi joskus lepuuttaa, vaikka kuinka hinkuvat kentälle. Perun puheeni Tottenhamin puolustuksesta, sen piti olla ihan sekaisin uusien miesten myötä, mutta kuinkas kävikään. Hohhoijaa. Ainoa pieni valonpilkahdus tänään oli Chleskin jääminen myös tasuriin...
 13. Spurs - Man Utd 2.2 KLO 17:00

  Kuten G.Rossi, uskon minäkin Giggsin menevän aloitukseen Nanin ohi. Kokemus on kuitenkin se, mikä painaa SAF:in silmissä. Nani voi tulla vaihdosta sisään sitten niin pääsee "vanha herra" lepäilemään. Keskelle Owen ja Scholesy, vai tuleeko Paulille liian pian kun ei oo minuutteja vielä niin paljon takana. Tottenhamin puolustus ei huoleta yhtään, mutta hyökkäyspuoli onkin toinen juttu. Nähtiin viikko sitten, että esimerkiksi Lennon on vaarallinen. Berba oli viimeksi suuri pettymys, toivottavasti jatkaa samaa rataa! Tänään odotaan Rooneyn showta, ei kai Cristianon tarvitse meitä joka matsissa pelastaa. Wazza osaa homman kyllä, voisi tehdä vaikka kaksi maalia tänään, niin sitten jäisi vielä yksi Tevezille. Cristiano voi keskittyä tänään hassuttamaan 2-3 vastapuolen kaveria aina noustessa niin sillä aikaa muut meidän pojat voi rauhassa touhuta toisella laidalla.
 14. Cristiano Ronaldo

  Hauskaa, kuinka Wenger nyt "muistaa" tällaisen liki viiden vuoden takaisen asian yllättäen juuri nyt. Ja ehättää vielä kertomaan kuinka se on joukkueen kannalta huono asia jos "yksi" pelaaja keskityy vaan rikkomaan maaliennätyksiä. Hah! Happamia sanoi... Onneksi Ronnie teki oikean päätöksen! Aika pelottava olisi kyllä ajatella Cristianon ja Adebayorin yhteistä maalisaldoa Arsenalin paidassa tällä hetkellä...
 15. Man United - Everton 23.12 KLO 13:55

  Tulihan ne pisteet kuitenkin, alkoi jo kynnet käymään lyhyeksi. Tokalla puoliskolla paikkoja kun oli muttei näyttänyt tulevan kuitenkaan valmista. Carlitokselle ja rooneylle olisi kyllä suonut maalit kovasta yrittämisestä, Wazza alkoi jo turhautuakin lopussa. Ja Giggsy alkaa päästä entiseen malliin, hienoa. Mutta kiitos Ronnielle, ei se mitään jos jotkut Fifan pystit jää saamatta, jos maaleja tulee tähän malliin! Nyt voidaan syödä jouluateriat tyytyväisenä!
×