Jump to content

Vega

Members
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

About Vega

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/03/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Uudet pelipaidat

  Mun mielestä toi NUFC uus paita on ihan jees, ja täytyy muistaa että se on vieras(?) paita. Ainakin omasta mielestäni erottuu joukosta.
 2. Uudet pelipaidat

  *The red kit celebrates 100 years of Old Trafford and part of the design will reflect that which was worn by the Reds a century ago.* http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={48C41513-A376-4D1F-981D-660FC5BB193E}&newsid=6634860 Tälläistä siis luvassa. Olisko ketään kiinostunut kaivamaan jostain (arkistoista) jotain kuvamatskua tuosta satavuotta sitten käytetystä pelipaidasta?
 3. Siirtohuhut (ManUtd)

  Todellakin! Nyt jos tuo oletettu CR kauppa onnistuu, niin olis rahaa reippaasti 2-3 kunnon vahvistukseen. Tällähetkellä huhuissa pyörineet; Hyökkääjät; Villa, Benzema, Treze ja E'to. Laiturit; Ribery, Silva, Young, Robben ja Valencia. Kk; Moutinho. Puolustus; Dodo Niin ja sitten talven aikana pyöri paljon huhuja Gremion laiturista, joku superlupaus, Douglas Costa tais olla nimeltään. Oli muistaakseni myös muutkit suurseurat perässä (mm. Real Madrid).
 4. Cruyff syyttää Valioliigaa lapsikaupasta

  Voi vittu mitä itkemistä! "The big teams have the money and can take our best players. It is a big problem in Brazil. kyynel.
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  "16.29: French radio RMC claim that Manchester United have approached free agent goalkeeper Yohann Pele, who has refused to sign a new deal with Le Mans. Is he better than VDS or Foster?" Tälläinen tuli vastaan täältä -> http://www.setanta.com/uk/Articles/Football/2009/06/06/Live-Transfer-blog---June-6/gnid-56003/ Itselle ainakin tuttu mies PES:stä ja FM:stä, mutta tiedä sitten millanen pelimies oikeasti on.
 6. Laitanpas pari itseäni askarruttavaa asiaa: 1. Ajaako SAF nyt tosissaan sitä 4-3-3 yhdistelmaa? Jos ajaa, niin miten käy Rooneyn, omasta mielestäni pelaa parhaiten 10-paikalla. Tämän lisäksi tarvittaisiin Gattusomainen sykkijä keskikentälle joka osaa myös taklata, toivottavasti Hargon polvet kestää. 2. Lähteekö Ronaldo? Omasta mielestäni vois myydä pois, etenkin jos saadaan iso punta/euro-pino miehestä. 3. Pelinrakentaja. Scholes ainoo jolla on pelisilmää, Carrick osaa jotain mutta niinkuin nähtiin sieniliigan-finaalissa, niin sellaiset pelimiehet kuin Xavi ja Iniesta puutuvat meiltä. 4. Maalivahti. VDS jatkaa vielä yhden vuoden, mutta nyt olisi se aika jolloin pitäisi ajaa uutta ykköstä sisään. Tiedä sitten kuka se uus ykkönen on, Foster ei oo oikee vakuuttanut ja tuskinpa mieheltä löytyy skillejä olemaan yhden maailman parhaimman joukkueen number 1. Luulis tällähetkellä olevan hyvät maalivahtimarkkinat, Akinfeev, Asenjo, Garrizo tulee itselleni näin nopeasti mieleen. 5. Niin ja sit vielä se laituri prkl. Tosic? Ei varmaan vielä valmis, mutta Valenciaa on huhuissa pyöritelty ties kuinka monta kautta. Ehkäpä Nani herää koomasta ja alkaa pelaa jos Ronaldo lähtee. 6. Toivotaan että tälläkaudella lasaretissa viihtyneiden pelaajien seuraava kausi sujuisi terveimissä merkeissä. Hargo tulee nyt päällimmäisenä mieleen, Rion selkä paskana joka toinen viikko ja Brown oli ties missä.
 7. Perjantai jatkossa täällä!

  Vaikkei nyt ole perjantai, niin nyt on kyllä pakko laittaa tää tänne:
 8. Videot

  Itselläkin sama ongelma. Jos vaikka joku tietokone-nero opastaisi meitä "eksyneitä".
 9. UCL 29.4 & 5.5 ManU-Arsenal

  Oli kyllä uskomaton matsi! Go Reds! Täytyy myös ylistää SAF:in taktiikkaa, on se skotti aikamoinen pelimies! En nyt jaksa kirjoittaa mitään pidempää reportaasia mutta yhden asian voisin nostaa esille; Fletcher oli peli paras pelaaja. Aivan loistavaa puolustamista, prässiä, pallonriistoja, syöttelyä ja pelinlukua. Piti myös hyvin kurissa Fabregasin pelinrakentelut ja nousut. +++Fletcher ++Ronaldo +Vidic -Ylen kommentaattori (Hajos pää)
 10. Täytyy kyllä nostaa hattua Arshalle nopeasta sopeutumisesta Valioon. Kaveri on kantanut kapteenin nauhaa nyt jo pari peliä(?) ja on ollut muutenkin siirtonsa jälkeen Arsenalin tärkein pelaaja. Itseä kyllä pänniin se ettei Wenger peluuta miestä oikealla paikallaan, eli kärjen alapuolella. Menee taidot hukkaan siellä laidalla prkl. Niin ja huutonaurua Barcalle, jotka rupes pihtailee kesällä. Olis muuten ollu aikamoinen hyökkäyskolmikko Arsh-Eto-Messi.
 11. UCL 29.4 & 5.5 ManU-Arsenal

  Peliin lähdetään todennäköisesti 4-3-3 systeemillä. Puolustus tulee olemaan tuttu ja turvallinen Evra-Vida-Rio-Rafa, ellei mitään yllätyksiä tule, kuten esim, Rion tai Evran pelikunto. Molemmat saivat pieniä kolhuja viime kohtaamisessa mutta onneksi materiaali on leveä, jolloin mahdollisesti O'shea, Evans tai Fabio paikkaavat. Keskustassa aloittavat todennäköisesti sama kolmikko Ando-Carrick-Fletcher, jotka saivat huilata Boro pelin. Vaihdosta kehiin sitten veteraanit Scholes ja Giggsy sekoittamaan Arsenalin peliä. Hyökkäyskolmikko olisi Rooney-Berba-Ronaldo, tai sitten Tevez Berban paikalla, jos lähdetään panostamaan vastahyökkäyksiin. Arsenal sai myös lepuutettuaan omia avainpelaajiaan viikonlopun pelissään, ja sairastuvalta on palaamassa tärkeitä pelaajia. Jos vaikka joku tietävä kertoisi mikä on Arsenalin puolustuksen tilanne? Ketkä ovat rivissä ja ketkä Veksissä?
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Kaka tulossa ? http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2395301.ece Näin ainakin väittää The Sun. Olisi omasta mielestäni tervetullut.
 13. 22.4.2009 Manchester U-Portsmouth

  Tähän otteluun olisi sitten tuoreita pelimiehiä käytettävissä. Itse näkisin keskikentän tälläisenä Scholes ja Carrick, ja alempana Ando. Tietenkin jos kärrik on loukkaantuneena (?), niin Giggsy tilalle. Molemmille laidoille vahvasti nousevat R&R kaksikki ja piikissä Berba. Berbaa ei todellakaan kannata jättää penkille viimepelin pilkun takia. Etenkin kun on tulossa todella tärkeitä pelejä, jolloin penkkikomennus tuhoaisi viimeisetkin rippeet itseluottamuksesta. Puolustus olisi tuttu ja turvallinen Evra-Vida-Fer-Rafa.
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tää huhu on pyöriny jo kesästä asti ja jos miettii meiän laituri osastoa, niin tervetuloa vaan . Niin ja voishan sen Nanin heittää vaihtokaupassa, ei sillä äijjällä tee mitään.
×