Jump to content

J-peto

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About J-peto

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/12/1982
 1. Nyt voi Cule92 sun muut epäilijät syödä sanansa ja tutista pelosta. Manu pelaa heikointa peliään kolmeen vuoteen ja silti se voittaa kun on tarve. Eikös tämän pitäisi pelottaa muita ja olla juuri se todellisten mestareiden merkki? Usko ei ole hiipumassa. Pelaajien voimavarat kylläkin.
 2. City uuteen omistukseen?

  Näin siinä tais käydä: http://www.sportti.com tarjosi tämmöisen uutisen. Tämä Shinawatra taitaa olla jonkin sortin syytöksien alla ja voi olla, että sen rahat on jäädytetty. Näin tosiaan luki jollain bbc:n sivuilla ku vähän googletti.
 3. Pääasiallisesti toutit "myyvät" lippunsa puhelimen välityksellä etukäteen "tutuilleen" ennen pelipäivää. Jos sovittu ostaja ei saavu paikalle, niin lippu menee sitten halukkaile, jotka siinä KFC:n tuntumassa niitä lippuja haluaa. Varsinkin näin ratkaisupeleissä liput ovat yleensä aivan finito, mutta hyvällä tuurilla lipun voi tietysti saada. Hinta tietysti tulee olemaan päätä huimaava ratkaisupeleissä, olkoot sitten vastustaja kuka tahansa.
 4. UCL välierä: ManU - AC Milan

  Haha, kaka vei kyl manun B-miehiä puolustuksessa niin huoletta, onneks ei enempää tuhoja saanu aikaan. Ei voi olla kuin tyytyväinen tulokseen. Rooney teki maalit, muu jengi usko siihen että ratkaisija löytyy. GO REDS!
 5. Roma - ManU tappelut stadionilla

  Samanlaisia nuo poliisit kuin kehitysmaassa. Suututtaa! Eikä tähän auta kenenkään puolustella, että "Siellä yks poliisi kuoli". Ihan idioottimaista toimintaa poliiseilta. Huonommin ei varmaankaan tilannetta voi hoitaa. Ihme, että ruumiita ei tullut enempää.
 6. Manchester United - AS Roma

  Melkoisen selvät lukemat. Ja nyt tietysti kuhistaan, että ei tämä voitto Manun loistavalla pelillä tullut vaan Roman huonon pelin ansiosta. Sanokoot mitä sanovat, mutta eiköhän tällä pelillä palattu taas maailmankartalle kahden tappion jälkeen.
 7. Manchester United - AS Roma

  Scholesy on pelannut aina kovaa, joten taklauksia ei ehkä pysty kieltämään/estämään mitenkään. Parempaa olisi turhautumiseen parantava lääke, jotta turhat taklaukset saisi poistettua. Kyllä se osaa oikeinkin taklata, eilen oli vaan selvästi pahalla päällä, varsinkin keltaisen jälkeen jolloin seuraava matsi Romaa vastaan olisi kuitenkin ollut katsomosta katsomista.
 8. Manchester United - AS Roma

  Kyllä tuo "nopea kulma" on AS Roman tavaramerkki ja aivan varmasti pallopojille on siitä ohjeet kerrottu. Kumma kun toisella puoliajalla ei enää näitä "nopeita kulmia" tullut, liekkö sanomista tullut. Se on aivan väärin, että toisen joukkueen saadessa kulmapotkun on pallopoika samantien antamassa palloa joukkueelle, kun taas vierasjoukkueen saadessa kulman tahti on aivan erillainen.
 9. Manchester United - AS Roma

  En nähny kyllä Ronaldolta yhtään sukellusta. Romahan se kortin filmauksesta sai, eikö? Totti oli pihalla ku lumiukko, niinku shea ja heinze. Siinä mielessä voitto, että Roma pelas miehen ylivoimalla 60 minuuttia ja tulos on näinkin kaunis.
 10. Oikein hyvää...

  Isoveli vaihtoi toisen nimensä Manuksi muutama vuos takaperin. Että semmosta...
 11. Olin kattomassa Manu - Blackburn. Lentoliput ryanairilta liverpoolii ja takas 40 e (lento pooliin lähti tampereelta). Majoituin kaverin luokse hope universityn campuksella. Junamatka machesteriin ja takas 8,5 puntaa, taksi oxfordista old traffordille 6 puntaa. Ostin lipun pimeenä 90 puntaa. South stand S21 Row 30 seat 60, eli sairaan hyvä paikka. Lippuja oli sairaan vaikee saada, mutta onneks kaverilla oli yks luottomyyjä, jolta lippu saatiin varmasti, muuten olisi varmaan jäänyt matsi näkemättä. Ja bussi old traffordilta piccadillyyn 2 puntaa. Eli säästin rahaa lennoissa ja majoituksessa, lisäksi liverpool on kaiken suhteen halvempi paikka kuin manchester. Joka tapauksessa kannattaa varautua, että rahaa tulee palamaan paljon. Ei kannata pelkästään luottaa siihen, että saat ostettua pimeenä lippuja, koska yleensä lippujen myynnistä sovitaan suullisesti jo etukäteen ja liput myydään ensimmäiseksi luottohenkilöille vähäsen edullisempaan hintaan.Mikäli onni ei suosi arvonnassa ja oot menossa ostamaan pimeenä lippua, niin kannattaa mennä old traffordille mennessä KFC:n luokse ja kattella, et liikkuuko siellä mustia miehiä (no offence) ja sit vähän kysästä, et oisko jotain tarjolla. Ihan OT:n läheisyydestä pimeiden lippujen myyjiä et löydä. Rahaa palo, mutta oli se totisesti sen arvoista.
 12. ManU vs Rovers 31.3.2007

  Kyllä se old traffordi ihan täynnä oli ja tunnelma oli huipussa. Pimeitä lippuja oli lähes mahdoton saada. Alle 16v lipun hinta oli about 110 puntaa. Mega storeen oli aivan älyttömät jonot jne jne. Enkä ainakaan itse kovinkaan paljoa tyhjiä paikkoja nähnyt. Olihan siellä myös porukkaa litkimässä budweiseriä koko ottelun ajan, joten senkin takia tyhjiä paikkoja saatto näkyä
×