Jump to content

Miikkuks

Members
 • Content count

  539
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miikkuks

 1. Eli mistä noita pelipaitoja saisi käsiinsä suomesta? En uskalla lähteä tilailemaan mistään mantereen toiseltapuolelta sitä pelipaitaa, tiedä mitä kakkosluokan kamaa sieltä saa käsiinsä. Eli saako suomesta pelipaitoja, ilman painatuksiakin kelpaa sillä ei ole homma eikä mikään käydä painattamassa numeroa ja nimeä selkään. Muutamia linkkejä olen noista samantapaisista muista kysymyksistä löytänyt, mutta nuo liikkeet sijaitsevat ties mistä,, Jos pakko on niin kai se pitää tilata ulkomailta,, kuinka laadukkaita nuo paidat sitten on? subsidesports - football shirts, football shirt, subside, subside sports, soccer shirts. -> Onko tuon liikkeen paidat kuinka hyviä, kokemusta kellään?
 2. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Eipä tuo tosiaan ole yllätys, että suuremmat seurat kosiskelevat Ba:ta itselleen. Palkkojen kanssa ei voida kilpailla suurempien seurojen kanssa, joten ainot syy Castlesta lähtemiselle on raha tai jonkin sortin "pokaalin" voittaminen joskus urallaan.... toki Carroll veti pohjat näissä molemmissa. En kyllä näkisi edes mitään järkeä vaihtaa Tottenhamiin, kun kaverilla näyttää olevan kykyä vaikka mailman huippuseuroihin. Toivottavasti saataisiin joskus niitä päiviä, että pelaajat eivät enään juoksisi rahan perässä. Eipä taida tapahtua hurjia tässä siirtoikkunassa ja taitaa jäädä ne hankinnat kesälle. Kovaa hintaahan monesti joutuu maksamaan kauden ollessa kesken, jos mielii hankkia jonkun kovan pelurin. Käressä olisi mukava nähdä muitakin osaajia ja maalareita, kuin Ba. Nojaa jälleen tämä maalinteko ongelma liikaa yhden pelaajan harteilla, näin se vain tuntuu aina olevan.
 3. Newcastle United 2011-2012

  Harmi ettei tuota peliä näy televisiosta, täytyy varmaan etsiä jokin toinen vaihtoehto tihrustella peliä tai tyytyä vain tulospalveluun. Milloin tämä Afrikan cuppi pyörähtää käyntiin tarkalleen, vuoden vaihteessa? Aika kovaan paikkaan osuu nuo kisat, Ba on ollut ainot tehokas maalintekijä ja jättää lähtiessään aikamoisen aukon hyökkäykseen. Best ei ole oikein ollut vireessä ja joitan puuttuu. Ameobi ja Best lompsimassa käressä Ba:n poissaollessa? Ei.. en halua nähdä tätä. Toivottavasti nyt illan pelistä saataisiin se voitto revittyä irti, muuten alkaa apina painamaan joukkueen selässä. Voitto saattaisi avata hieman intoa ja uskoa kauden jatkolle. Hieman kyllä pelottaa, että lähdetään lusmuilemaan Rebook Stadiumille ja kotijoukkue sumputtaa jonkun räkämaalin viimeisillä minuuteilla. Viimepelit on kyllä ollut niin munattomia, että ei varmaan ainakaan huonompaa ole enään tarjolla. Hieman hermona odottelemaan siis illan peliä. ps, millos Haltsu aikoo vierailla tuolla foorumin mIRC:n puolella?
 4. Newcastle United 2011-2012

  Yhdyn kyllä tuohon täysin. Gutierrez ei ole oikein koko harakka urallaan osannut keskityksen taitoa ja Obertan ei ole osattautunut sen paremmaksi. Miehet ovat ihan ketteriä pallon kanssa, mutta kun edessä on se keskitys, niin pallo ei oikein aina löydä omaa hyökkääjää maalilta. Voisi toimia paremmin, jos laiturit leikkaisivat enemmän keskelle ja kuljettaisivat pallon hyökkäystilanteisiin/maalille? Vaihtoehtoja kaksikon paikalle ei tosin montaa löydy, jos lähdettäisiin penkittämään Obertan-Gutierrez kaksikkoa. R.Taylor - Ferguson? R.Taylor pärjää ihan hyvin laiturinakin ja ehkä paremmin kuin alakerrassa, keskitys- ja vapaapotkutaitoa löytyy ainakin. Jotain nyt voisi edes kokeilla, alkaa olemaan jo aika kuivaa näkkileipää evääksi tämä laituripeli
 5. Newcastle United 2011-2012

  Alkaa pikkuhiljaa näkymään se Newcastlen taso valioliigassa. Paikka europelien taistelusta oli alku huumaa ja ei ne paukut näytä riittävän ihan niin korkealle kauden edetessä. Pahoja takaiskuja tullut viimeaikoina ja viellä joukkueille, joista ne pisteet piti repiä. Korkeallahan ollaan edelleen mielestäni, mutta samat otteet eivät voi jatkua, jos meinataan näinkin korkealla pysyä. Kaudessa tulee heikkoja hetkiä jokaiselle joukkueelle ja nyt tämä ongelma pitää vain kääntää voitoksi, jotta ei menetetä uskoa kentällä, muuten se valuminen tapahtuu kevään myötä yllättävän ripeästi alapään kahinoihin. Mielenkiintoista nähdä, mitä tuulia siirtoikkuna saattaa tuoda tullessaan.
 6. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Takki taitaa jo olla auki? http://www.skysports.com/story/0,,11678_7258096,00.html Ainahan se on helppoa näin kauden alussa lupailla tähtiä taivaalta.
 7. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 The Sunday Sun is reporting today that the scan he got yesterday, is showing no damage to his ligaments, and that has to be very good news for Newcastle manager Alan Pardew and the Geordie fans. It looks like the top midfielder will again start for France on Tuesday evening in the Euro 12 qualifier against Bosnia. Newcastle contacted the French officials yesterday, to find out just how bad the injury was, and they were told it was only a minor knock, and the scan results seem to be proof of that. But Yohan himself was worried yesterday, in case he had damaged the ligaments “I hope I will be fit for Tuesday and that this game does not pass me by.” “My left ankle got stamped on. I didn’t want to take the risk and came off.” “I will have tests, I don’t know whether it is a sprain or a bad bruise but it was very painful and I couldn’t carry on like that.” Näyttää siltä, että tuo Yohanin loukkaantuminen ei ole niin paha, kuin miltä se näytti. Ehkäpä ihan säikähdyksellä selvittiin.
 8. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Olisin kyllä itse ollut valmis luopumaan Jonaksesta, jotenkin vaan otteet eivät ole vakuuttaneet. Onhan mies nopea ja vikkelä laituri, mutta ei mitään käsitystä pallon syöttämisestä joten ilo jää laihaksi. Laukominenkaan ei oikein tunnu onnistuvan, joten mies ei oikeasti osaa muuta, kuin juosta eteenpäin ja munaa pallon viimeistään, kun ei osaa sitä syöttää tai kaatuu filmaten pallon kanssa ja hankkii vapaapotkun joukkueelleen. Yllättävän pitkä sopimus viellä tähän päälle, toki saahan kaverista paremmat rahat, kun nyt on saatu pitkä sopimus alle. Herran ilmiömäinen filmaustaitokaan ei pahemmin innosta itseäni. Noh, tämä on vain minun mielipiteeni. Aika kovaa näyttäisi meillä menevän näillä hetkillä ja en kyllä olisi uskonut tälläiseen alkukauteen, sillä suunta näytti joltain aivan muulta. Ba'lta oli hienoa saada se suuri apina niskasta ja muutenkin tästä voisi olla sellaiseksi pieneksi piristeeksi tuonne maalinteko ongelmaan. Peli on parantunut huomattavasti ja huomaa hyvinkin, miten muutamat pelaajat ovat alkaneet löytää oman osaamisensa. Seuraavasta ottelusta ei voi odottaa muuta, kuin voittoa. Susien peli on muutenkin tökkinyt viime kuukauden ajan pahasti ja siitä onkin helpompi puristaa nyt voitto kotia. Jos nähdään viime pelien kaltaista harakkalaumaa kentällä, niin eiköhän tuosta pisteet lähde harakoiden matkaan. Toki odotukset kasvaneet hieman tässä hyvän kauden alla, mutta kyllä tuon luokan vastus pitää kaataa, jos haaveillaan mistään sääli cuppiin pääsemisestä.
 9. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Tunnin päästä pärähtää jälleen, Haltsu onkin koonnut kasaan matsin faktat, joten eipä paljoon lisättävää. Aika samat toiveet myös täälläpäin Gutierrezin ja Ameobin suhteen, toivottavasti joku muu ansaitsee avauspaikkansa. Jotenkin tuo hyökkäyspeli on ollut aika laimeaa katseltavaa koko kauden alusta, suorastaan masentavaa. Viellä enemmän alkaa masentaa siinä vaiheessa, kun käressä löntystää Ameobi, siis miksi oi miksi? Best on ehdottomasti mielestäni se ensimmäinen valinta hyökkäykseen, Love on jo päivänsä nähnyt ja Ba on ollut aika kujalla. R.Taylor on ollut mielestäni todellinen piristysruiske kauden alussa, puolustus päässä vauhti ei vain riitä, voitaisiinko nostaa ylemmäksi? Hieman varovaisin fiiliksin lähden tästä kohti O'malleytä ja tummaa olutta ->
 10. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Yossi voisi olla ihan hyvä lisä rinkiin. Vaikka nyt ikääkin on, niin kyllähän tuollainen kelpaisi vaikka kahden vuoden sopimuksella varapelaajaksi. Saapa nähdä onko Pardewilla näppinsä pelissä Yossin hankinnassa. Mielenkiintoista nyt nähdä tuleeko sieltä viellä joku sisään vai ryssitäänkö tämä homma ihan kunnolla. Pietersiä odotellut itsekkin ja tuntuu hieman, että koko siirto jää nyt tapahtumatta. Eikös Pieters kuitenkin ihan ollut valmis tulemaan? Toivotaan nyt kuitenkin parasta. Santon on kyllä ihan tuntematon jannu itselleni, ei mitään hajua koko kaverista On tää siirtoikkunan alla toiminta aina niin salamyhkäistä.
 11. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 No viellä mennään 0-0 tilanteessa, mutta se maali jäi uupumaan. Hyviä paikkoja saatiin tuohon erän loppuun, mutta onnistuminen puuttui. Aika laiskaa katsottavaa oli tuo ensimmäinen erä mielestäni. Toiseen erään voitaisiin pistää Love vaihtoon ja vaikka Vuckic kentälle, olisi aika näky!
 12. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Ranger taisi nähdä viimeiset pelinsä harakoissa. Ulos vain koko jannu, ei tuollaisesta menosta mitään tule, eikä ole ensimmäinen kerta rikollisen tiellä. Cupissa tosiaan ainakin suht löysä vastus vastas, joten eiköhän tuo voiteta ja taputella itsemme jatkoon. Mitäs mielipiteitä tuo huominen Fulham matsi tuo? Voittoa nyt varmasti odottaa jokainen kotipelistä. Ba voisi kyllä saada maalin aikaiseksi, jotenkin ollut suhteellisen kova pettymys kauden alkuun. Taitaa Ba:n ura startata penkin kautta?
 13. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Itse en jää kaipaamaan Bartonia missään muodossa. Mies omilla teoillaan ja sanoillaan on aiheuttanut uransa heikkouden ja saa sitä mitä on tilannut. Joukkueen penkilät löytyy varmasti kaveri joka on ylpeä kantaessaan harakoiden paitaa kentällä, toisin kuin Barton. Castle ei ole todellakaan syypäänä miehen lähtöön, mistään en kyllä syytä seuran toimintaa Bartonia kohtaan. Paska äijä on vain aina paska äijä, ei se siitä miksikään muutu. Mies sai elämänsä mahdollisuuden harakoissa, mutta poltti sillat takanansa ihan nätisti.
 14. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Enhän mää mitää matsia ees nähny, piti olla taas vähä "mää oon öissä töissä, en missään myymälöissä"... Hienoa, että irtosi nyt sentään se voitto. Kohtalokkaita tälläiset alkukauden räpellysmatsit. On varmaan Ryan Taylor pelannut nimensä Pardewin suosikki listalle tai ainakin luulisi. Mies ansaitsee kyllä paikkansa harakoissa ja osottautunut pieneksi ilopilleriksi ja yllättäjäksi. Vaikka ei niin mikään mikään Tarzan olekkaan puolustuslinjassa, niin muuta osaamista löytyy. Löyty ainakin jotain pätkää pelistä. http://www.101greatgoals.com/videodisplay/scunthorpe-utd-newcastle-15323236/
 15. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Huomenna sitä herkkua on jälleen luvassa, kun harakat matkaavat Sunderlandin vieraaksi. Stadium lightilla nähdään jälleen varmasti hyvin kiivas ja hermostunut ottelu, kun paikallisottelu pärähtää käyntiin. Ottelun tärkeimpinä osa-alueina on varmasti usko omaan tekemiseen ja ennen kaikkea pitää oma pääkoppa kylmänä, sillä ulosajoja näissä otteluissa nähdään hyvin usein. Barton on varmasti jokaisen Sunderlandin pelaajan silmätikkuna ja nyt koetellaan miehen hermoja todella kovalla kädellä. Voisimpa jopa uskoa, että pelaajat yrittävät ihan tarkoituksella hermostuttaa ja rikkoa mahdollisimman paljon Bartonin peliä. Ameobi on onnistunut hyvin usein Sunderlandia vastaan iskemään maaleja, joten jatketaanko tuolla onnenkalulla avauksessa? Tosin kärkiparina Ba:n kanssa en usko, että kärkipari osottautuisi kovin tehokkaaksi yhdessä. Obertan olisi enemmän kuin tervetullut avaukseen, mies esitti jo edellisessä ottelussaan todellista taistelutahtoa ja vikkelyyttä kentällä. Gutierrez saisi mielestäni väistyä vaihtopenkille, sillä miehen otteet ovat olleet aika vaisuja jo hyvinkin pitkään. Nopeutta on, mutta mies ei osaa rakentaa tilannetta vaaralliseksi ja syötöt ovat jotain karmivaa. Leon Best? Antakaa nyt se sauma kaverilla näyttää, mihin se pystyy!! Sunderlandilla sivussa: Gordon, Campbell. Asamoah Gyan ja O'Shea ovat viellä epävarmoja miehiä kentälle. Voisiko tästä olla jotain pientä etulyöntiasemaa meille? Haltsuhan heittää meille arvauksen avauksesta?
 16. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Jotenkin tuntuu että ovat niin kädettömiä, että eivät saa ketään sisään ja hankitaankin joku molari joukkueeseen "vahvistukseksi" Ainakaan Ashleyn halu käyttää rahaa ei ole kovin suurta, joten en ihmettele, jos jatkamme ilmaista siirtopolitiikkaamme.
 17. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Skyports. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että siirto on lopullinen? Kun nyt lääkärin tarkistuksesta höpistään niin taitaa Xisco pysyä Deportivossa ja hyvä niin. Peliaikaa tuskin olisi ollut luvassa ja kovaa palkkaakin kaveri veteli. Jos Xisco olisi ollut fiksu, niin olisi hän vain yksin kertaisesti saanut peliaikaa ja siirron muualle jo aikoja sitten. Arvatkaapa miten? No twiittaamallahan castlesta pääsee hyvin nopeasti
 18. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! No tämä on kyllä hyvä asia, että lopulta vain pelaajat jotka haluavat pelata tosissaan Castlelle ovat jäämässä. Eiköhän se Bartonikin ole tuomittu lähtemään. Kummasti tuo pelaajaympyrä on vaihtunut, taitaa olla aivan erillainen Castle kentällä, mitä totuttu näkemään. Tunnistaakohan tuota ees omaksi joukkueekseen enään
 19. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Noniin, nyt se on tapahtunut mitä on pelätty. Enrigue lähtee ja se on nyt selvää. Enään ei tarvitse jahkailla ja pähkäillä haastajaa Enriguelle, sillä sellainen PITÄISI JO OLLA! "It is understood that a fee of £6million has been agreed between the two clubs and Enrique will now travel to Merseyside for a medical." Mikä tästä tekee viellä parempaa?! Laitettiin James Tavernier juuri lainalle Carlisleen. Mitä ihmeen siirtopolitiikkaa tämä on? Jätettiin juuri vasen laita puolustuksesta täysin auki. Helvetin typerää päästä ensin menemään, kun viellä mikään ei ole varmaa, että korvaaja on jo hankittu. Vaikka siellä olisi joku pelaaja haarukoissa ja valmiina tulemaan, niin aina voi käydä kalpeat ja pelaaja ei tulekkaan. Todella surkuhupaisaa toimintaa taas koko seuralta.
 20. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Shola jatkaa sitten viellä nähtävästi 2 vuotta harakoissa. Tässäkö se sitten oli, kovat puheet nuorennusleikkauksesta ja uudesta kärestä Nooh, aina niin rakastettu ja vihattu Shola tavallaan on jo niin tuttua murkinaa, että potkikoon palloa sitten vaikka eläkepäiviin asti.
 21. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Obertanin hankinnalle suuri peukku! Ehdottomasti vahvistus harakoiden riveihin ja todella halvallakin irtosi. Pientä piristystä ja uskoa varmasti saavat tästä fanit ja pelaajatkin joukkueen sisällä, kun niitä luvattuja vahvistuksia saatiin edes hieman lisää. Viellä kun jostain ihmeen kaupalla repäistäisiin kärki ja Enriguelle korvaaja/haastaja, niin ei näyttäisi pahalta tämä tilanne enään ollenkaan.
 22. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Perus castlen toimintaa tuossa haltsun viestissä. Yrittikö ne oikeesti tarjota pienempää palkkaa? Kuka nyt sellaiseen lähtis, sama kun upottaisi paskansa käteen olkapäitä myöten. Taitaa jäädä vähän haaveeksi nämä vahvistukset Pardewille, sätkitään niillä mitä on.
 23. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Re: Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois ! Täytyy kyllä sanoa, että pieni pettymys jos ei löydetä korvaavia pelajia lähtevien tilalle. Barton lähtee ja Enrigue taitaa seurata perässä, joten jostakin pitäisikin kaivaa jo 3 pelaajaa lisää. Eiköhän tämä ole jo toiveunta, että saataisiin edes 1 pelaaja sisään, sellainen joka oikeasti pystyisi toimimaan pelotteena vastustajan joukkueelle. Mitäs tässä enään miettimään kaikenmailman karvaisia sveitsiläisiä ja ruotsalaisia ulkomailta, onhan meillä omia junnuja! Nyt sitä luottamusta vaan kehiin, mitä koskaan ei ole seuralta nähty Ashleyn ajalla!
 24. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Jeps ja joo.. Elikkäs Ashley on sitten päättänyt näpäyttää hieman Bartonia ja koko joukkuetta sormille. Jos vittuilet seuran toiminnan politiikasta, olet automaattisesti lähdössä. Mielestäni Barton on ansainnut sen miten miestä tällä hetkellä kohdellaan. "Kohtele toisia niin kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua" tämä sääntö pätee ihan jokaisen elämässä. Mutta sitten ihan muihin ajatuksiin. Ashleyn toiminta alkaa jo hieman pelottamaan ja jotenkin alkaa näkyä läpi se, että Ashley ei pysty muovaamaan kasaan jalkapallo joukketta, joka toimisi. Seuran toiminta on saanut Nolanin, Carrolin, Bartonin ja kohta myös Enriguen lähtemään seurasta. Edellisten pelaajien lähtöön on varmasti aikapitkälti syynä Huhgtonin erottaminen tehtävistään aikoinaan. Ashley haluaa nyt muovata Pardewin kanssa oman joukkueen ja menestyä sitä kautta. Ongelmaksi vain taitaa päätyä se, että Pardewille ei jätetä vaihtoehtoja ja luottamus loppuu välittömästi jos ei pystytä ihmetekoihin. Huono kausi tulevalla kaudella merkitsisi varmasti jo sitä, että Ashley tajuaisi myydä seuran, sillä ainakaan fanit eivät tule kumartamaan seurajohdolle ja sen toimintatavoille. Tämä myllerrys jota on nähty 2 edellistä vuotta voi tuottaa tulosta tai se voi olla Ashleyn viimeinen ristiretki. Tosin onko Ashley onnistunut missään vaiheessa seuransa kanssa? Toki toi rahaa, mutta luottamus fanien suunnalta ei ole missään vaiheessa päässyt vahvaksi. Ainot keino mielestäni päästä eteenpäin ja saada se menestyvä joukkue kasaan on luottamus Pardewiin seurajohdolta.
 25. Newcastle United 2011-2012

  Re: Newcastle United 2011-2012 Aika surkuhupaisaa toimintaa Fosterilta maalilla ja ei todellakaan esiintynyt edukseen. Mies oli aivan väärässä paikoissa tilanteissa ja ensimmäinen maali oli nyt jo aika totaallinen kämmi. Eiköhän Tim Krul ole se tulevaisuuden nimi tällä hetkällä harakoiden maalinpitäjäksi ja Harperilla on viellä varmasti annettaa tällä seuralle. Ihan putkeen ei todellakaan ole mennyt nämä harjoitusottelut ja aika sekaisin tuntuu olevan joukkue näiden otteluiden perusteella. Paketti ei varmasti ole yhtä hyvin koossa, kuin vuosi sitten tähän aikaan. Suuri pelko perseessä, että mahdetaanko lähteä aivan liian suurin odotuksin tähän kauteen. Odotukset ovat kyllä itselläni hieman pudonneet tämän siirtoikkunan alla, mutta katsotaan nyt mitä tulevan pitää. Jos jotain todella positiivista pitäisi kaivaa niin Haris Vuckic näyttäisi puhkeavan hieman kuorestaan pikkuhiljaa. Näyttäviä otteita on nyt poika antanut ja ei tuota junnua ole suotta suitsutettu vuosien varrella. Kuinkahan tuostakin pidetään kiinni? Myydään sitten parin vuoden päästä ja Ashley laittaa taskuunsa jotain 30miljoonaa?
×