Jump to content

Raya

Members
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Raya

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/19/1963
 1. Niitä näitä

  Mä en vielä tällä syömisellä oikein Alexis:iin usko, mutta aika näyttäköön mihin mies pystyy. Joo niin minäkin!
 2. Niitä näitä

  Kyllä ja vaihteeksi tuntuu älyttömän mukavalta (lue toiveikkaalta) olla VCF fani.Viime kauden jälkeen VCF:n treeniasuissa urheilleet lapsetkin saivat rapaa niskaan, täysin vierailta ihmisiltä -Suomessa, silti kumpikaan ei horjunut vaan verkkarit niskaan ja lenkille. Viikon kuluttua olemme jälleen Valenciassa ja pari peliäkin pitäisi käydä katsomassa. Innolla odotan näkeväni miten Emeryn luotsaama joukkue treenaa. Salu2
 3. Kausi 2008/2009: siirrot, huhut ym.

  Kyllä minusta Hilden myötä veskariasiat ovat kondiksessa. Äijä on sopeutunut hyvin Valenciaan ja toivottavasti ensi kaudella näyttää mistä vaaleat veskarit tehty!Pappa ei enää rolloansa maalin taa Valencian paidassa raahaa...sääli hän kun on silkkaa terästä. Itse toivon että saamme pitää Villan ja Silvan vaikka noita uusia kundeja kyllä riittää.
 4. Kausi 2008/2009: siirrot, huhut ym.

  Valenciassa on maajoukkueen ja erit. Villan kuulumisten ohessa veivattu kovasti VCF:n halusta hankkia takaisin "oma" veskarinsa Palop. EM-kisat ovat hieman hillinneet paikallisilla kanavilla tapahtuvaa siirtokeskustelua ja eritoten Villa on haastatteluissa ollut hyvin nuiva keskustelemaan tulevista. Off topic... On muuten ollut MAHTAVA seurata Rojan pelejä Espanjassa, sitä tunnelmaa ei voi kuvailla.
 5. Niitä näitä

  ¡amunt Cañizares! Hienoin, ikimuistoisin, tärkein, elämysrikkain sekä viihdyttävin ajanjakso niin kutsutussa fudiselämässäni on päättyntyt. Mikään ei koskaan enää palaa ennalleen vaikka maailma ja pallo jatkavat pyörimistään, uusia jalkapallokausia tulee ja menee samoin kuin pelaajia. Rakkain idolini kautta vuosien, mies joka hurmasi minut jo pelkällä vaalealla hiuspehkollaan, pelasi uransa viimeisen ottelun. -No joo, nyt lopetatte sen virnuilemisen, en suinkaan tarkoita FC Hollywoodin Ollia, vaan omaa rakasta pusipusipapiani Cañizaresia. Pappa pääsi sitten Voron valtakaudella vielä tolppien väliin ja kirkasti tappion mudassa nuhjaantuneen joukkueemme glorian viime tingassa. Surkea kausi päättyi kuten sen olisin toivonut kuluvankin, voitokkaasti. Minulta pääsi itku katsellessani viimeistä kertaa tuon omintakeisen keikaroivan miniveskarin temmellystä omimmalla tontillaan. Silmissäni vilisivät lukuisat kuvat komeasta blondista huitomassa, huutamassa, karjumassa, kipittämässä, hempeilemässä, hymyilemässä -niin paljon on mahtunut näihin vuosiin. On TÄYSIN Cañizaresin ansiota, että löysin Valenciaan ja espanjalaisen jalkapallon, Espanjan sekä rakkauden. Tai no ehkä se oli vähän myös Arsenalin ansiota, jonka UCL-vieraspelistä Mestallalla se kipinä syttyi. Ei voisi uskoa, että silmitön ööööh...ihastuminen (tai jotain sinnepäin) voi muuttaa ihmisen elämän täydellisesti tai siis tottakai voi, mutta se miten elämäni on muuttunut on ihmeellinen. Minä siis ihastuin palavasti vaaleaan veskarinkäppänään ja halusin lähteä katsomaan hänen peliään livenä, no toki olin ihastunut Valencian kaupunkiin sen UCL viikkomakasiinin nähtyäni, mutta olkoon se tälläerää sivuseikka. Kymmeniä pelejä, niin kotona kuin vieraissa, tuntikausia harjoituskentän laidalla, hämäriä retkiä suljetulla stadionilla, biletystä discossa, dehydraatiota, kärsimystä, hurmosta, epämukavia olosuhteita, ihania kahvihetkiä, jalkapalloilijoita sekä valkkuja, uusia ystäviä, unelmia ja haaveita. Kurkistus espanjalaisen jalkapallomaailman kulissien taakse on ollut viehättävä matka jonnekin kauas pois, eikä sieltä lähetetä postikortteja eds ystäville. Asiat johtivat seuraavaan, tänään ollaan tässä ja huomenna Valenciassa, ehkäpä tapaamassa tuota kaikkien vaaleatukkaiseten veskareiden isää ja äitiä. Etten murtuisi täysin laitan tähän loppukevennyksen: Ellette ole vielä käyneet niin hopi, hopi hirnumaan tälle blogille: http://blogs.ya.com/eltikitaka/199904.htm
 6. Kauden paras pelaaja?

  Näin on, Angulo minulle se ainoa oikea 10. Mutta koska suosikkini on hyllyllä nimeän parhaimmaksi, ehkä vähän löysästi arvioiden Hilden. Villa on ollut vähän ponneton, no Silva tietty on ollut mahtava, mutta siltikin pisteet Timolle, koska olen perinteisesti fanittanut meidän veskaria.
 7. Niitä näitä

  Nii-i, ei ole Valencian pelien seuraaminen ollut tällä kaudella sitä samaa kuin ennen.Ei telkusta eikä stadionilla! Kaipaan itse todella paljon Sñr 10 jonka pelityylin olin tottunut ja mieltynyt syvästi. Eipä ole enää varsinaista silmänruokaa tarjolla, kun kaikki komistukset ovat joko hyllyllä tai Zaragozassa. No niin tokihan sitä voidaan ajatella että fudis on peliä mitä siinä muuta tarvitsee, mutta samalla tavalla kuin herrahenkilöt tykkäävät katsella kauniita naisia minäkin tykkään katsella komeita miehiä, eritoten jalkapalloilijoita joilla on erittäin komeat rungot. El Guaje on ollut suuri suosikkini alusta alkaen, olen erikoisen perso noiden asturianojen perään...Hildeen asetin suunnattomat odotukseni, kun kuulin hänen olevan seuraava maalia vartioiva blondimme, näillä näkymin hän tulee lunastamaan odotukseni. Oli mahtavaa nähdä Timo maalivahtireeneissä jo ennen "virallista" esittelyä (sopimus oli kai jo silloin kirjoitettu), harmi etten osaa pätkiä/editoida viedeoita joten en saa tuota harvinaislaatuista herkkua jaettua teidän muiden kanssa. Oli mageeta katsella Papan ja Timon reenaavan yhdessä, siinä vaiheessa ei huhutusta "valtataistelusta" ollut havaittavissa jälkeäkään. No joo olipa taas tilitystä...
 8. juan soler Eronnut

  Pakko lainata Vicen koko postaus, koska mies kirjoittaa täyttä asiaa! Minuakin jäi todella syvästi kirvelemään Kalifin lähtö, joukkueen ongelmat kun eivät ole valkkua vaihtamalla ainakaan vähentyneet. En usko Solerin eron vaikuttavan ratkaisevasti pitkässä juoksussa, onneksi on satsattu tulevaisuuden pelaajiin joiden soisin puhkeavan kukoistuksen VCF:n riveissä. Me too!Harva yksilö herättää minussa yhtä voimakkaita inhon tunteita kuin limanuljaska valkkumme. Tilanne ei ainakaan parantunut siitä, että näin hänet livenä, yuck!
 9. Niitä näitä

  Tasuri Levantea vastaan...Ei tässä enää tahdo uskoa todeksi tätä alamäkeä. No huh, huh!
 10. Niitä näitä

  (Aiemmassa postauksessa mainitaan vuosi, mutta eiköhän lie tarkoitettu kausi.)Aika jännä etteivät Chelskin uutisoinnista vastaavat tahot tiedä tuota. Uutinenhan on ollut luettavissa jopa Daily Mirrorissa. Luultavasti tähän kaatu Papan Lontooseen muutto.
 11. Niitä näitä

  Stamford Bridgelle Valenciasta kuuluu kummia: Chelski on tarjoutunut ottamaan Pappa-Cañizaresin paikkaamaan (minunkin mielestäni) onnetonta veskari tilannettaan. Myös VillaVillaMaravillaa havitellaan samaa syssyyn ja el precio olisi 27 milj. egeä eli aika liki 30..heh. Unelmoin aikanaan näkeväni Cechin ja Canyeten samassa seurassa, liekö unelmani pian toteutumassa, Cañizaresin pitäisi debytoida Chelskin trikoissa seuraavalla UCL kierroksella. Tosin tähän kohtaan on lisättävä tämän unelman mahd toteutumisen olevan painajaiseni, silloin taannoin unelmoin Cechistä tulevan papan seuraajan Valenciassa.
 12. Ucl 07-08

  Eipä tarvitse tällä kaudella UCL:kaan katsella! Sen verran karvastelee oman joukkueen putoaminen (tosin ihan syystä) ettei pätkääkään kiinnosta Chelskien tms touhut. No ehkä asenne lientyy kunhan pelit taas alkavat...?
 13. Niitä näitä

  Eipä taida juu.Tämä kausi on mennyt sekä minulta, että joukkueelta täysin penkin alle. Paikan päälläkin vallitsi melkoisen masentunut fiilis, treeneistä oli poissa vähän yks sun toinen, eikä lopuillakaan näyttänyt olevan kivaa. Viime loppukeväästä havaittavissa ollut alamäki johtaa aina vain syvemmälle, onko tällä putoamisella enää mitään rajaa? En ole VCF-faniuteni aikana nähnyt joukkuetta yhtä hajanaisena, ei minkäänlaista puolustusta, eikä maalinteosta ole hajuakaan. Olin vielä kevään jäljiltä toiveikas, mutta tällä erää VCF-fanin maailma näyttää hemmetin synkältä, eikä Koeman onnistu sytyttämään -ainakaan minua. No seuraavan kerran Valenciaan mennessäni tilanne onkin liigan osalta jo selvää kauraa sitä odotellessa, ei auta kuin toivoa parasta. Tällä erää Valencia taitaa voittaa vain poikani Pleikkapeleissä.
 14. Niitä näitä

  Vihodinkin vähän valoa Valencia-fanin kammariin!Meillä on onneksi mahikset vielä Liigassa, mutta mites on tuon UCL:n kanssa, ei paljoa naurata lohkon jumbous.
 15. Quiquelle kenkää!

  Ei näemmä!Voiko joukkueemme nyöryytys tila tästä syvetä mietin RM ja Rosenborg tappioiden jälkeen, kyllä näemmä voi. VOI PYHÄT PALLOT! Ja kaiken kukkuraksia Villareal kakkosena liigassa tämä on jo maakunnallinen häpeätila.
×