Jump to content

Gattuso

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gattuso

 1. Harjoitusottelut 2010 -

  Tuleeko tämän illan Belgia-Suomi -ottelu joltain suomen kanavalta vai joutuuko etsiin netistä linkin? Onko hajua?
 2. Bundesliga 2009-10

  Avataan tällänen ens kautta silmällä pitäen. Eli Suurimpia siirtohuhuja/uutisia kehiin jne. Bundesliga ei näy ensi kaudella enää Urheilukanavalla. Kuka otti oikeudet? Onko tästä tarkempaa tietoa?
 3. Veikkausliigan tulevaisuus

  Muutama kysymys johon olisi mukava saada mielipiteitä.. - Millaisen näette maamme pääsarjan tulevaisuuden? - Nouseeko nuorista tarpeeksi taitavia pelaajia? - Miten liigaa voisi kehittää entisestään? Mielestäni nuorista pelaajista ei pystytä jalostamaan sellaisia lupauksia kuten esimerkiksi muissa maissa. Taitotaso on junioritasolla heikkoa ja fyysisyyden puute estää viimeisen ponnistuksen Euroopan huippuorganisaatioiden akatemioihin. Toki Suomalaisia nousee koko ajan sille tasolle, mutta se viimeinen kynnys on kuitenkin liian iso. Perparim Hetemaj kertoi YLEn haastattelussa Mestareiden Liigan finaalin kynnyksellä kokemuksistaan Kreikan pääsarjasta ensimmäisen vuoden jälkeen. Hän mainitsi, että valmennusjohto kiinnitti huomiota hänen taktisen pelikäsityksensä puutteellisuuteen. Hetemaj totesi, että Suomessa ei yksinkertaisesti opeteta tällaisia asioita junioreille.
 4. Bundesliga 2009-10

  Onko Urheilukanavalle tulossa jotain muuta sarjaa? Entä onko Eurosportin selostajakaarti kuinka hyvää?
 5. Veikkausliigan tulevaisuus

  Katsojamääriä ajatellen olisi ensiarvoista, että Euroopassa pelanneet Suomalaiset palaisivat Veikkausliigaan. Esimerkkinä Jari Litmanen, joka täytti katsomot pelatessaan Lahdessa. Toiseksi kun miettii nuoren pelaajan näkökulmasta, pelipaikka haetaan sieltä, missä se on varma. Ja heti kun edes jonkin näköinen lappu Euroopasta tarjotaan, sinne lähdetään. Esimerkiksi TamUn Antti Hynynen on varmastikin saanut jonkin näköisiä tarjouksia ulkomailta, mutta on silti jäänyt Tampereelle kehittymään, vaikkakin on välillä joutunut istumaan penkilläkin. Pidän varmana että hän lähtee lähivuosina. Sarjajärjestelistä vielä.. Joukkuemäärät pitäisi ilman muuta pudottaa, mutta ottelumäärät pitäisi periaatteessa pitää lähes samana. LiigaCupin voisi muuttaa kahden ensimmäisen sarjatason eli Veikkausliigan ja Ykkösen keskinäiseksi Cupiksi ennen kauden alkua. Sarjojen sarjajärjestelmä voisi olla seuraavanlainen.. TamU Haka HJK Lahti MyPa Honka TPS KooTeePee - - - Jaro VPS --- --- --- --- --- --- --- Inter JJK - - - KuPS RoPS TP-47 KPV TPV PK-35 - - - Atlantis FC FC Hämeenlinna --- --- --- --- --- --- --- 2. divisioonan kahden lohkon kaksi parasta pelaavat ristiinkarsinnat, kaksi parasta nousee ykköseen. MITÄ MIELTÄ OLETTE????
 6. Veikkausliigan tulevaisuus

  Eli tarkoitat samanlaista käytäntöä kuin esimerkiksi SM-Liiga-joukkueilla, mutta hieman pienemmässä mittakaavassa? Kannatan ehdottomasti. Jalkapallo ei ole läheskään niin kallis harrastuksena kuin mitä esimerkiksi jääkiekko on. Näin ollen myös joukkuemaksuja ja lisenssejä pitäisi voida nostaa, ja näin palkata ammattilainen valmennuspäälliköksi koordinoimaan juniorivalmennusta.
 7. Veikkausliigan tulevaisuus

  Vähän huono esimerkki. Honka - HJK -peli oli kuitenkin paikallisvääntö. Sateet ja muut ulkopuoliset tekijät kuten esimerkiksi jääkiekon MM-kisat eivät saisi verottaa katsojia peleistä niin paljon, kuin ne nyt tekevät.
×