Jump to content

Mitrocock

Members
 • Content count

  1,618
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Mitrocock

 • Rank
  Godlike

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Raha, karhut & huu..huutaminen televisiolle

Recent Profile Visitors

1,194 profile views
 1. Siirtohuhut

  Jos shefkin kaivaisi vielä kerran naftaliinista ja pistäis kärkeen....voja voja! 8-}
 2. Viestiboxis on täynnä. Ykkönen kaatunu :o

 3. Cr#7

  Tätä mestaa ei edes olis ilman meikäläistä ja muutamaa muuta old school kirjoittelijaa, että spämmätkää jonnet niin kauan kuin intoa piisaa. Kyllä tekin vielä ehditte kyllästyä foorumeihin.
 4. Cr#7

  Mitä poliisia sä leikit täällä? Ja livöpool nickille ylempänä, auo sinäkin vasta sitten kun munakarvat kasvaa hahahaha
 5. Cr#7

  Melkoista kitinää aikamieheltä Kasvatas poika munat ja tule sit vasta aukomaan.
 6. Olympiakos Piraeus

  Mitrocock on kieltämättä aikamoinen karrrrhu Mitrocock näyttää miten lasti ammutaan kohteeseen
 7. Näkemäsi futismatsit 2014 & 2015

  Jeps, tehköön kukin mitä lystää, en vain tajua, että ketä kiinnostaa pätkän vertaa mitä matseja joku on televisiosta katsonut.
 8. Näkemäsi futismatsit 2014 & 2015

  Luulin, että täällä tarkoitettiin paikan päällä nähtyjä otteluita Mitä h*lv*tin järkeä on listata tv:stä katsottuja? Viiraako teillä päästä? Useampi KuPSin matsi tuli käytyä katsomassa, tulevalla kaudella tarkoitus käydä vielä aktiivisemmin. Maajoukkueen edesottamukset jäivät valitettavasti väliin, kiitos Paxulaisen alkukarsintojen edesottamusten..
 9. Jääkiekko

  Hieno mies.
 10. Real Madrid – Los Blancos

  Balaquelta joitain hyviä pointteja: http://www.skysports.com/football/news/12087/10119949/guillem-balague-zinedine-zidane-not-a-replica-of-pep-guardiola Mourinho was the only one who, more or less, got the team playing as a team, but after a while that failed. Then Ancelotti was one thing, Benitez was a completely different thing, and now Zidane is a completely other thing. There's no logic to that. He said last year he was not prepared for the first team, that there was so much to learn. I would suggest he has been rushed into it. Madridissa mikään ei ole pysyvää. Pelaajisto on kuriton lauma diivoja, Ramos etunenässä. Yritä siinä tehdä taikoja.. http://www.skysports.com/football/news/11835/10120857/jose-mourinho-was-approached-over-real-madrid-return-says-ramon-calderon Former Real Madrid president Ramon Calderon has told Sky Sports News HQ Jose Mourinho was contacted by the club before they made Zinedine Zidane their head coach. Ei ollut Zidane siis edes ykkösvaihtoehto. Melkoista sähläämistä täytyy todeta.
 11. Real Madrid – Los Blancos

  Antonio Gonzalez: 'Players never cared about what Benitez had to say, even in their first match while he was giving instructions players would be scratching their elbows and laughing between them. I have never seen something like that' Players ignored Benitez from day one. They were looking down and laughing when he talked in the locker room Hahhhah, kerrassaan mainio ja helppo joukkue! ZZ is not on Top at this time...i guess..
 12. Mourinho

  Siinä oli tosin sellainen juttu, että itse Cruyff suositteli Guardiolaa silloin. Zizou ampaisee nyt aika tyhjistä (ilman kunnollista taustatukea?) ja saattaa tulla melko kuumat oltavat jos homma ei tästä lähdekään rulaamaan. Toivotaan parasta, mutta pelätään Pereziä. Kertakaikkisen mielisairas työpaikka, pelaat jengin UCL:ssä jatkoon kävellen ja 4p kaula kärkeen liigassa > fudut. Eipä sillä, kuivaa se peli oli. Mutta silti.
 13. Suomalaista osoitetta

  Tarkoitat varmaan aitoa FutisForumia? Kakkosella nyt ei ramppaa kuin homot. Ykköstä yritetään pitää elossa, ei kuolla koskaan.
 14. Mourinho

  Silti, vaikka miten "olisi valmisteltu pestiin", ZZ on managerina täysi keltanokka. Tarvitsee auttamatta kokemusta ennen maailman suurimman seurajoukkueen peräsimeen siirtymistä. Kylmiltään siitä tulisi vain katastrofi. Ei OGS, vaikka niin hieno mies onkin, olisi millään ollut valmis ManUn manageriksi vaikka fanit kovasti niin toivoivatkin. Real Madrid ei ole mikään työharjoittelupaikka, vaaditaan raudanlujia näyttöjä ja UCL - menestystä taustalta. Perez ei montaa kuukautta katselisi mitään tunarointia, kylmät käy jopa maailman parhaille ja kokeneimmille valmentajille.
 15. Mourinho

  Realistiset seurat joita Mourinho lähtisi valmentamaan = löytyy kapitaalia (paljon) muokata joukkue Mourinhon näköiseksi. Milan, Roma, Inter (?) = aika rajalliset resurssit ja esimerkiksi juuri Milan ja Roma ovat suhteellisen sekaisin muutenkin tällä hetkellä, ManU alkaa tuntua erittäin todennäköiseltä, onko kukaan seurannut onko tästä kohdetta vedonlyöntilafkoilla? Voisi muutaman loiron iskeä tuohon. Madrid on täysi kysymysmerkki ZZ:n takia, mutta eihän Zizoulla ole tosiasiassa mitään näyttöjä, eli suorilta ei varmasti lyödä Real Madridin kaltaisen seuran päävalmentajaksi. Siitä voin lyödä vaikka vetoa.
×