Jump to content

Mitrocock

Members
 • Content count

  1,618
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Mitrocock got a reaction from mitrokoklu in Cr#7   
  Tätä mestaa ei edes olis ilman meikäläistä ja muutamaa muuta old school kirjoittelijaa, että spämmätkää jonnet niin kauan kuin intoa piisaa. Kyllä tekin vielä ehditte kyllästyä foorumeihin.
 2. Like
  Mitrocock got a reaction from 20Legend in Näkemäsi futismatsit 2014 & 2015   
  Luulin, että täällä tarkoitettiin paikan päällä nähtyjä otteluita Mitä h*lv*tin järkeä on listata tv:stä katsottuja? Viiraako teillä päästä?
   
  Useampi KuPSin matsi tuli käytyä katsomassa, tulevalla kaudella tarkoitus käydä vielä aktiivisemmin. Maajoukkueen edesottamukset jäivät valitettavasti väliin, kiitos Paxulaisen alkukarsintojen edesottamusten.. 
 3. Like
  Mitrocock got a reaction from 20Legend in Näkemäsi futismatsit 2014 & 2015   
  Luulin, että täällä tarkoitettiin paikan päällä nähtyjä otteluita Mitä h*lv*tin järkeä on listata tv:stä katsottuja? Viiraako teillä päästä?
   
  Useampi KuPSin matsi tuli käytyä katsomassa, tulevalla kaudella tarkoitus käydä vielä aktiivisemmin. Maajoukkueen edesottamukset jäivät valitettavasti väliin, kiitos Paxulaisen alkukarsintojen edesottamusten.. 
 4. Like
  Mitrocock got a reaction from Jahnny in Vuoden foorumisti (Paitsio Awards) – yleinen keskustelu   
  I'm done with the winning cause I've already won. Onnittelut kuitenkin Jahnnylle (kohottaa silinteriä).
 5. Like
  Mitrocock got a reaction from Merseyside2 in Loistavaa musiikkia   

   
  RIP Lemmy 
 6. Like
  Mitrocock got a reaction from John#95 in Vuosi 2007 !!!   
  Muutaman kuukauden päästä tulee 9v täyteen siitä, kun rekisteröidyin tänne. Tuntuu jotenkin niin uskomattoman pitkältä ajalta, mutta toisaalta, aivan kuin vasta äskettäin olisi liittynyt. Paitsiossa on oma tunnelmansa ja on hienoa nähdä, aina kun täällä vierailee, miten paljon on aktiivisena niitä nickejä jotka lähes kymmenen vuotta sitten spämmäilivät. Ainakin lukevat edes. Se on tämän mestan suola, tietynlainen oma jengi, piristettynä muutamalla uudella asakirjoittajalla.
   
  Oli pakko hieman muistella menneitä, tulihan täällä vietettyä niin paljon aikaa kuitenkin, lähes nenä näytössä kiinni. Fantastinen foorumi, pidetään tämä elossa eikä anneta tason laskea, paitsi meikän juttujen verran. 
   
  Kaikki wanhat tekijät vois iskeä puumerkkiä tähän ketjuun niin näkis vähän et ketä kaikkia täällä vielä onkaan! 
 7. Like
  Mitrocock got a reaction from KyyhkyBoy in Portugali   
  Vähille on jäänyt seuraminen, oli kyllä pirun viihdyttävä liiga parhaimmillaan. Tiedä vaikka aktivoituisi uudestaan seuraamaan, jos vain näkisi ensin jostain..Sporting tällä hetkellä kärjessä, ujo 2p johto perässä kyyläävään Portoon, Benfica poikkeuksellisesti neljäntenä 8p päässä. Olisihan se hienoa jos perinteikäs kasvattiseura voittaisi pääsarjan pitkästä aikaa.
 8. Like
  Mitrocock reacted to Sami Paakkanen in Masentuneet jalkapalloilijat   
  Avun hakeminen on helvetin tärkeää ja kannattaa !
   
  Muutama sana omista kokemuksista, parista eri näkökulmasta niin hoidettavana kuin hoitajana..
   
  Pitää ensin todeta, että hienoa keskustelua aiheesta ! Nyt sitten lyttään hienon keskustelunne tavallaan.. Omasta olostaan on usein vaikea puhua, kuten tässäkin ketjussa huomaa, kuinka puhe on "niistä muista" ja "heidän masennuksestaan" Ja ehkä tämä netti kaikenlaisineen kusipäineen ei ole oikea paikka julkisesti avautua omista paskoista oloistaan. Läheisille se puhuminen ei kuitenkaan aina onnistu (koti/ystävät) ja jollekin pitäisi pystyä puhumaan, jotta olo voisi hieman helpottua. Tätä kirjoittaessa tuli sellainen olo, että olisi voinut raottaa omia juttuja teille, mutta sitten tuli olo, että te pidätte minua ongelmaisena valittajana, eikä ketään oikeasti kiinnosta kuunnella. Tämä taitaa olla jollakin muullakin se syy, miksi asioista ei koe voivansa puhua. 
  Hyviä kuuntelijoita on harvassa. Itse olen käynyt koulutuksen psykoterapiapuolella. Alalta eläkkeelle jäänyt konkari, Ritva Kajamaa on ollut parhaista parhain koskaan tapaamistani kuuntelijoista ! ja uskokaa olen työssä aika monta kuuntelijaa tavannut, helvetisti psykoterapeutteja ja muita psykiatrian alan ihmisiä ! Paljon mahtuu mukaan hyviä ja huonoja. Kävin Kajamaan luonaan työnohjauksessa yhden projektin tiimoilta ja joka kerta kun kävelin hänen luotaan ulos niin olo oli aivan törkeen hyvä ! Hän kuunteli todella mitä sanottavaa minulla oli ja tuntui että hän tajusi aina mistä olin puhumassa ja mitä tunteita panttasin keskustelun taustalla. Aivan käsittämätön tyyppi !!
   
  Netissä kirjoittelun ongelma on vähän kaksipiippuinen. Toisaalta ihmiset löytävät paikkansa kirjoitella ja tutustuvat toisiin joiden kanssa voivat jakaa, mutta sitten on näitä tahallaan loukkauksia syytäviä ihmisiä joukossa. Monesti ajattelen että täällä kirjoittelevat joutuvat kovettamaan itsensä, jottei nuo loukkaukset tuntuisi niin syvällä. Suljettu yhteisö netissä olisi toinen juttu, johon pitäisi tulla omalla nimellään mukaan. Olin töissä A-klinikkasäätiöllä joskus 2000 -luvun alussa ja heillä oli moinen projekti menossa, onkohan vieläkin? Toki netin ulkopuolisessakin maailmassa on niitä kusipäitä, joilla ymmärrys on vaan oman navan ympärillä. Kenen kanssa voi asioitaan jakaa, johon oikeasti voi luottaa, niitä ihmisiä on hyvä olla ympärillä. Mutta muista molemminpuolisuus eli myös toisin päin pitää toimia. Kukaan ei jaksa vain kuunnella. Oksennusastiana toimiminen on helvetin raskasta. 
   
  Haluan rohkaista ihmisiä hakemaan apua, jos on todella paska olo jatkuvasti tai ahdistaa vaan niin helvetisti. Jos luotettavia tuttuja ihmisiä ei ole niin hyvän ammattilaisenkin voi löytää, sellaisen jonka kanssa on helppoa puhua ja johon voi luottaa ! Niitäkään eivät kaikki ole eli apua hakevat älkää helvetissä heti ekan urpon (joka ei sinua ymmärrä) työntekijän kohdalla lyökö pillejä pussiin !!
   
  Jos menette joskus lääkäriltä hakemaan apua ja hän tarjoaa lääkitystä niin sitten on hyvä käydä keskustelua, onko oikeasti järkevää. Niitä hemmetin lääkkeitä määrätään miljoona kertaa turhaan, koska se on helvetisti paljon halvempaa kuin tarjota psykoterapiaa ! Joskus lääkitys on hyvä apu ja ihan riittävä, mutta monesti se saatetaan jättää ainoaksi hoidoksi ja ei ne lääkkeet yksin hoida pois paskan olon aiheuttajaa. Ne lamaannuttavat tunteet, joka joskus on hyväkin kun liian paljon paskaa puskee samaan aikaan pintaan. Toki pelkkä lääkitys toimii samoin kuin alkoholi eli se helpottaa oloa, mutta, mutta.. seuraavalla kerralla saman ongelman edessä otat mielellään sen tutuksi ja toimivaksi havaitun avun..ja et opi selviytymään asioista muilla keinoilla. Joskus tuon lääkityksen yhteyteen tarjotaan keskusteluapua terapiasta. Huom ! kuka vain voi olla laillisesti terapeutti, se ei ole lainsuojaama nimike. Välillä siellä on tarjolla melkoista paskaa eli siellä voi olla melko lailla kouluttamatonkin henkilö puhumassa sinulle teoriaa ja tarjoamassa "hoitoa". Sen lääkityksen kanssa tarjottava hoito on usein vielä liian harvakseltaan tapahtuvaa tai ainakaan itseäni ei paljon lohduttaisi kerran pari kuukaudessa tunnin aika, jonkun "melko hyvän kanssa" tai pahimmassa tapauksessa sysipaskan kanssa. Riippuu toki ongelman luonteesta, jos ahdistaa pieni asia niin se voi hoitua paskankin hoitajan avulla. Itse hakeuduin yksityiselle psykoterapeutille. Se maksoi noin 200 € kuukaudessa (riippuu psykoterapian muodosta). Kävin kolme vuotta omassa hoidossa, kerran viikossa puolitoista tuntia. Sille rahalle on tullut vastinetta ja paljon eli en voi kuin suositella ! Olen pelannut alasarjoissa jalkapalloa ikäni. Tuo käymäni psykoterapia toi peliin myös paljon lisää. Tein vanhalla iällä ensimmäisen hattutemppuni kotosdivarin pelissä  \o/  ja muutenkin elämä alkoi näyttää vähän erilaiselta, hieman moniulotteisemmalta.
   
  Kerran eräs vanha ja kuuluisa suomalainen psykiatri totesi viisaasti, että täällä suomessa istutaan liian vähän hyvän ystävän ja viinilasillisen ääressä auringonlaskua katselemassa, sekä keskustelemassa pienistä huolistaan ! Hän viittasi tällä siihen että moni pieni ongelma hoituisi pois, kun juttelisimme enemmän ongelmista niin kaikkeen ei tarvita ammattilaisen apua. Viinin jättäisin itse pois ja nauttisin vain tuosta seurasta, kauniista maisemasta ja tunnelmasta ! 
   
  Mati tuossa sanoikin jo hyvin, luonto ja yksinkertainen elämä !
   
   
  Piis änd aut !
   
   
   
  -Sami
   
  ps. Tulipas taas romaani.
 9. Like
  Mitrocock got a reaction from John#95 in Vitutusketju   
  Kaikki vituttaa. No ei ihan. Mutta melkein!            
 10. Like
  Mitrocock got a reaction from Royfish in Vuoden foorumisti 2014 (Paitsio Awards)   
  Hey guys, miksen mä voittanu?!?! Unohditte vanhan mestarin!
 11. Like
  Mitrocock got a reaction from Jahnny in FF2   
  Asiallinen paikka joo ja panostetaan enemmän siihen laatuun kuin määrään. Ei täällä ole tarkoituskaan kilpailla minkään toisen jalkapallo foorumin kanssa joten sinänsä erikoinen ketju ylipäätään. FF2:lla keskitytään onelinereihin ja livespämmiin matsitopikeissa, täällä taas enemmän siihen asiapuoleen. Turha apinointi kuuluu noille futisforumeille, täällä se meuhkaaminen on hyödytöntä kun porukka yrittää lukea ja kirjoittaa asiaviestejä enemmän. Futisforumeilla on myös historia hassutteluista ja muusta yleisen keskustelun paljoudesta joten siellä on tilaa temmeltää ja tehdä känniketjuja.
   
  Eli jos tulee tarve heitellä tappouhkauksia ja vittuilla kaikkea liikkuvaa kohtaan, niin joku toinen foorumi voi olla parempi paikka purkaa vihapuuskia.
 12. Like
  Mitrocock got a reaction from Jahnny in FF2   
  Asiallinen paikka joo ja panostetaan enemmän siihen laatuun kuin määrään. Ei täällä ole tarkoituskaan kilpailla minkään toisen jalkapallo foorumin kanssa joten sinänsä erikoinen ketju ylipäätään. FF2:lla keskitytään onelinereihin ja livespämmiin matsitopikeissa, täällä taas enemmän siihen asiapuoleen. Turha apinointi kuuluu noille futisforumeille, täällä se meuhkaaminen on hyödytöntä kun porukka yrittää lukea ja kirjoittaa asiaviestejä enemmän. Futisforumeilla on myös historia hassutteluista ja muusta yleisen keskustelun paljoudesta joten siellä on tilaa temmeltää ja tehdä känniketjuja.
   
  Eli jos tulee tarve heitellä tappouhkauksia ja vittuilla kaikkea liikkuvaa kohtaan, niin joku toinen foorumi voi olla parempi paikka purkaa vihapuuskia.
 13. Like
  Mitrocock reacted to Mitrocock in Varhaisin futismuisto.   
  Sattuuhan noita yllätyksiä silloin tällöin. 07/08 United olisi voittanut tuon matsin 0-3,4. Nyky Manu ei voita edes WBAta tai räkä Fulhamia kotona. Seuraavalla kierroksella tulee noutaja tuon otteluparin voittajalle, olipa se sitten puukottajat tai "mieshuorien märkä päiväuni" Manu.
   
  Se offtopicista.
 14. Like
  Mitrocock got a reaction from JebyLels in Portugali   
  Täällä keskustellaan Bwin liigasta ja sen kulusta.
   
  Kausi 07/08 alkoi jo,eli hiukan myöhässä aloitetaan.
   
  Toivottavasti saadaan kovaa keskustelua vilkkaasta Superligasta (sanan varsinaisessa merkityksessä)!
   
   
   
  Otetaan esille yksi eilen pelatuista matseista:
   
  Braga 1 - 2 FC Porto
   
  Oma suosikki otti niukan,mutta tärkeän vieras voiton Bragasta.
   
  Ricardo Quaresma teki 2 vapaapotku maalia , jälkimmäinen näistä erittäin taidokas.
   
   
  Koostetta parhaista tilanteista:
  wdU93pBDNYE
   
  Toinen vapaapotku maali,yläriman kautta sisään:
  5Z_6Nr29op0
   
  Portugalin liiga on aika fyysinen (kuten pätkästä näkee),miestä otetaan koko ajan ja kovaa.
  Nani on pelannut hyvässä liigassa valiota ajatellen
 15. Like
  Mitrocock got a reaction from ingerceWainue in Portugalin EM 2008   
  Laitetaan keskustelu käyntiin porttojen tiestä kohti EM lopputurnausta.
   
  Portugali on oma suosikki ylitse muiden ja uskon vahvasti että neljän/jopa kahden parhaan joukossa tapellaan ensivuonna!
   

  Portugal para sempre!
   
  Nyt tapahtuu:
  ManUun tulossa oleva Nani on mäsäyttänyt toisen EM maalinsa Belgiaa vastaan tänään,itse peli on tällä kirjoitus hetkellä 1-2 Portuille!
   
  Ja 1-2 voitto Portugalille,ensimmäinen Nanilta ja toinen aivan uskomattoman hieno pommi 35 metristä Helder Postigalta!
  ------------------------------------
   
  22.8 vastassa ensikertaa Armenia
   
  Ottelu pelataan Republican Yerevan stadionilla,uskoisin että helppo ottelu tiedossa.
  Kokoonpanot julkaistaan luultavasti samana päivänä,laitan ne sitten tänne.
   
  EDIT:
  Pelattiin ja velttoiltiin 1-1 tasuri,pakko sanoa että hurja joukkue Armenialla!
   
  Ronaldolta kuitenkin pelimiehen maali,komea neppailu häkki
   
  Varmaan kaikki Armenialaiset vetäny speedya ennen matsia,90+4min juoksivat ja puolustivat kuin hullut.Kauhea sumputus päällä.
   
  Lissabonissa potkitaan sitten taululle pirteät 5-0 lukemat.
  Maaleista vastaavat Ronaldo (2),Tiago (1) ja Quaresma (1)
 16. Like
  Mitrocock got a reaction from ingerceWainue in Portugalin EM 2008   
  Laitetaan keskustelu käyntiin porttojen tiestä kohti EM lopputurnausta.
   
  Portugali on oma suosikki ylitse muiden ja uskon vahvasti että neljän/jopa kahden parhaan joukossa tapellaan ensivuonna!
   

  Portugal para sempre!
   
  Nyt tapahtuu:
  ManUun tulossa oleva Nani on mäsäyttänyt toisen EM maalinsa Belgiaa vastaan tänään,itse peli on tällä kirjoitus hetkellä 1-2 Portuille!
   
  Ja 1-2 voitto Portugalille,ensimmäinen Nanilta ja toinen aivan uskomattoman hieno pommi 35 metristä Helder Postigalta!
  ------------------------------------
   
  22.8 vastassa ensikertaa Armenia
   
  Ottelu pelataan Republican Yerevan stadionilla,uskoisin että helppo ottelu tiedossa.
  Kokoonpanot julkaistaan luultavasti samana päivänä,laitan ne sitten tänne.
   
  EDIT:
  Pelattiin ja velttoiltiin 1-1 tasuri,pakko sanoa että hurja joukkue Armenialla!
   
  Ronaldolta kuitenkin pelimiehen maali,komea neppailu häkki
   
  Varmaan kaikki Armenialaiset vetäny speedya ennen matsia,90+4min juoksivat ja puolustivat kuin hullut.Kauhea sumputus päällä.
   
  Lissabonissa potkitaan sitten taululle pirteät 5-0 lukemat.
  Maaleista vastaavat Ronaldo (2),Tiago (1) ja Quaresma (1)
 17. Like
  Mitrocock got a reaction from leldliliguigO in Lohko B - Saksan voittoparaati kohti mestaruutta   
  Täysin samaa mieltä tästä. Oli peli kuitenkin parempi kuin äskeinen Romania-Ranska, joka unilääkkeenä oli suhteellisen tehokas.
 18. Like
  Mitrocock got a reaction from ingerceWainue in Portugalin EM 2008   
  Laitetaan keskustelu käyntiin porttojen tiestä kohti EM lopputurnausta.
   
  Portugali on oma suosikki ylitse muiden ja uskon vahvasti että neljän/jopa kahden parhaan joukossa tapellaan ensivuonna!
   

  Portugal para sempre!
   
  Nyt tapahtuu:
  ManUun tulossa oleva Nani on mäsäyttänyt toisen EM maalinsa Belgiaa vastaan tänään,itse peli on tällä kirjoitus hetkellä 1-2 Portuille!
   
  Ja 1-2 voitto Portugalille,ensimmäinen Nanilta ja toinen aivan uskomattoman hieno pommi 35 metristä Helder Postigalta!
  ------------------------------------
   
  22.8 vastassa ensikertaa Armenia
   
  Ottelu pelataan Republican Yerevan stadionilla,uskoisin että helppo ottelu tiedossa.
  Kokoonpanot julkaistaan luultavasti samana päivänä,laitan ne sitten tänne.
   
  EDIT:
  Pelattiin ja velttoiltiin 1-1 tasuri,pakko sanoa että hurja joukkue Armenialla!
   
  Ronaldolta kuitenkin pelimiehen maali,komea neppailu häkki
   
  Varmaan kaikki Armenialaiset vetäny speedya ennen matsia,90+4min juoksivat ja puolustivat kuin hullut.Kauhea sumputus päällä.
   
  Lissabonissa potkitaan sitten taululle pirteät 5-0 lukemat.
  Maaleista vastaavat Ronaldo (2),Tiago (1) ja Quaresma (1)
 19. Like
  Mitrocock got a reaction from ingerceWainue in Portugalin EM 2008   
  Laitetaan keskustelu käyntiin porttojen tiestä kohti EM lopputurnausta.
   
  Portugali on oma suosikki ylitse muiden ja uskon vahvasti että neljän/jopa kahden parhaan joukossa tapellaan ensivuonna!
   

  Portugal para sempre!
   
  Nyt tapahtuu:
  ManUun tulossa oleva Nani on mäsäyttänyt toisen EM maalinsa Belgiaa vastaan tänään,itse peli on tällä kirjoitus hetkellä 1-2 Portuille!
   
  Ja 1-2 voitto Portugalille,ensimmäinen Nanilta ja toinen aivan uskomattoman hieno pommi 35 metristä Helder Postigalta!
  ------------------------------------
   
  22.8 vastassa ensikertaa Armenia
   
  Ottelu pelataan Republican Yerevan stadionilla,uskoisin että helppo ottelu tiedossa.
  Kokoonpanot julkaistaan luultavasti samana päivänä,laitan ne sitten tänne.
   
  EDIT:
  Pelattiin ja velttoiltiin 1-1 tasuri,pakko sanoa että hurja joukkue Armenialla!
   
  Ronaldolta kuitenkin pelimiehen maali,komea neppailu häkki
   
  Varmaan kaikki Armenialaiset vetäny speedya ennen matsia,90+4min juoksivat ja puolustivat kuin hullut.Kauhea sumputus päällä.
   
  Lissabonissa potkitaan sitten taululle pirteät 5-0 lukemat.
  Maaleista vastaavat Ronaldo (2),Tiago (1) ja Quaresma (1)
 20. Like
  Mitrocock got a reaction from ingerceWainue in Portugalin EM 2008   
  Laitetaan keskustelu käyntiin porttojen tiestä kohti EM lopputurnausta.
   
  Portugali on oma suosikki ylitse muiden ja uskon vahvasti että neljän/jopa kahden parhaan joukossa tapellaan ensivuonna!
   

  Portugal para sempre!
   
  Nyt tapahtuu:
  ManUun tulossa oleva Nani on mäsäyttänyt toisen EM maalinsa Belgiaa vastaan tänään,itse peli on tällä kirjoitus hetkellä 1-2 Portuille!
   
  Ja 1-2 voitto Portugalille,ensimmäinen Nanilta ja toinen aivan uskomattoman hieno pommi 35 metristä Helder Postigalta!
  ------------------------------------
   
  22.8 vastassa ensikertaa Armenia
   
  Ottelu pelataan Republican Yerevan stadionilla,uskoisin että helppo ottelu tiedossa.
  Kokoonpanot julkaistaan luultavasti samana päivänä,laitan ne sitten tänne.
   
  EDIT:
  Pelattiin ja velttoiltiin 1-1 tasuri,pakko sanoa että hurja joukkue Armenialla!
   
  Ronaldolta kuitenkin pelimiehen maali,komea neppailu häkki
   
  Varmaan kaikki Armenialaiset vetäny speedya ennen matsia,90+4min juoksivat ja puolustivat kuin hullut.Kauhea sumputus päällä.
   
  Lissabonissa potkitaan sitten taululle pirteät 5-0 lukemat.
  Maaleista vastaavat Ronaldo (2),Tiago (1) ja Quaresma (1)
 21. Like
  Mitrocock got a reaction from leldliliguigO in Lohko B - Saksan voittoparaati kohti mestaruutta   
  Täysin samaa mieltä tästä. Oli peli kuitenkin parempi kuin äskeinen Romania-Ranska, joka unilääkkeenä oli suhteellisen tehokas.
×