Jump to content

munkkis

Members
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

About munkkis

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/02/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  jyväskylä
 • Interests
  basketball, skiing, golf
 • Occupation
  unemployed
 1. BarcaTV

  Meitsi kattoo aina BARCA TV, iha letkee
 2. Arsenalin heikkous?

  Unconsistancy Like always
 3. Chelsea 08/09 - Paluu mestariksi?

  F you Fers Fenkin Chelesea
 4. Niitä näitä

  Joo Valencia kuoppa on yhä syvemmällä Albelda ollu mun mielestä iha liian surkee Valencian tavoite tasolle eli top3 La ligas. Canizares ois voinut lopettaa jo viime kaudel mut nyt sit tekee sen. Lepakot on espanjan Liverpool.Tosi paljon samanlaisuuksia
 5. El Clásico

  Setä Samuli tulee äkäsenä tähän otteluun ja kolauttaa blaugrana yleisöä elikäs realille tulee turpaan Etoo tekee vähintään yhden häkin. Oisko nyt vihdoin tilaisuus näyttää maailmalle realin oikea taso tällä kaudella elikä ei mahiksia yhteenkään mestaruuteen.
 6. Liverpool

  Joo iha totta että Liverpool jämähtäny paikoilleen vaikka sai taas uutta rahaa nii ei uhkaa ketään, ei euro- eikä brittikentillä. Manu iha ylivoimainen verrattuna pooliin 90-luvun puolivälistä lähtien tähän päivään ja pool saa olla onnellinen jos ees pystyy jonku cupin voittaa. Vaikka Liverpooliin hankkittaisiin miten kova valmentaja vaan se ei vaan pysty voittaa ku nää pelaajat tietyn koulukunnan tuotteita ja koko Liverpoolin perintö ei kuulu nykyjalkapalloon.Liverpool ei ole osannut muokata itseänsä nykyfutikseen toisin kuin Sir Alexin yhden miehen armeija.
 7. Mourinho

  THIS IS Chelsean lopun alkusoittoa Sais vaikka pelata ittensä pois europeleistä nyt kun jose lähti.
 8. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Eihän Robin Van Persien ja Henryn yhteistyötä ehditty edes näkemään kun jätkät joutu 2 kk jälkeen sairastuvalle.Uskon et tuo kaksiokko olisi tuottanu hedelmää ja kyllähän ne ihan riittävästi maaleja lato? Tuohon asiaan jossa sanot että RvP parempi joukkuepelaaja kuin Henry on roskaa mutta eihän Henry olekaan syöttelijä eikä Wenger häntä luotsannut tähän rooliin joten puhuminen on turhaa joukkuepelaamisesta ja vertailusta.Henry on se joka tekee maalit ja pystyy ottaa keskitykset ja RvP sitten käyttää laitaa hyväkseen ja ajaa hyvin maalille ja koska mies ei ole keskushyökkääjä, tottakai hän syöttelee välillä joka tekee hänestä varmaan mieleisesi "joukkuepelaajan". Vaikee se on laukoo huonosta kulmasta.
 9. Ucl 07-08

  Mukavasti yle lisännyt jalkapallo tarjontaa mutta tuota peliä ei kyllä pysty katsomaa(ainakaan loppuun) koska tamun peli menee päälle. Toulousen on kyllä erittäin vaikea puhkoa Liverpoolin puolustusta ja ylipäätäänsä saada hyviä palloja poolin maalia kohti. Vapaapotkut ovat Toulusella olleet ihan hyviä ja kulmat mitä vähän olen heidän pelejään nähnyt.Kotona jos peli on myös yllätysmomentti joukkkueella taskus mutta vaikeaa Liverpoolia voittaa tolla joukkueella.
 10. Chelsea 2007/2008

  Liian helposti meni Essienin veto maaliin vaikka siinä kauheasti kierrettä olikin.Mutta olihan tosiaan chelskillä monta maalintekopaikkaa birmimgham pelissä, että ihan ansaittu voitto oli.
 11. Carlos Tevez

  En usko että Tevez on alkukokoonpanossa pariin ekaan otteluun koska hänellä on ollut huono valmistautuminen kauteen ja ehkä halutaan säästää jalkoja(copa america) ja otetaan vaihdosta kentälle 2-3 ekassa pelissä.
 12. Arsenal 07-09

  Vankalta näyttää Arsenalin meno pre-seasonista päätellen ja ymmärtääkseni Wenger on peluuttanut reservipelaajiakin ihan hyvällä menestyksellä. Oma veikkaukseni on että Robin Van Persie tulee räjäyttämään pankin tällä kaudella ja tekee liigassa 17-20 maalia jos vain pysyy kunnossa. Mitä Gallasin valintaan tulee niin Wenger varmaan haluaa pitää tämän alituisen valittajan tyytyväisenä.
 13. Rosenborg on kyllä kokenut eurokävijä joten varmaan kokemusta löytyy osalta pelaajilta.En tiedä mikä siinä on syynä mutta Rosenberg ei ole enää päässyt ucl lohkovaiheisiin sitten 2000-luvun alun, jotenkin niinkuin Ajax seura on vain laskusuhdanteessa. Homma ei enää pelitä nykyään joten voisiko heillä olla paineita voittaa?
 14. Top 50 Football Goals

  Muutama sopupeli maali niinkuin tuo aika alussa jossa maalivahti heittää "vahingossa" pallo omaan maaliin.YEAH RIGHT
 15. JJK 2007

  Tää ykkönen on iha ylijuoksuu...kyllä pelillisten ansioiden avulla helposti pääsisi sinne veikkausliigaan. Olisi hyvä jos budjettia voisi nostaa sadalla tai kahdella tonnilla lisää ja korjattais nää aukot nii realiteetit veikkausliigassa menestymiseen toteutuisivat.Eli investointeja Harjun kunnostamiseen. Jos nyt rahaa jostain löytyisi nii veikkaan että 4-5 vuoden sisällä JJK on jo uefa-karsinnoissa.
×