Jump to content

DirtyJ

Members
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DirtyJ

 1. Evertonin kausi 17/18

  Tätä sanoin jo syksyllä. Valitettavasti olin (taas) oikeassa. Tosin ei tämän näkemiseen kauheita taitoja vaatinu. Putoaminen saatetaan välttää, mutta mitään hienouksia tai muutakaan positiivista on turhaa tässä hakea. Kirjottasin mielelläni tänne enemmänki, mut meinaa mennä aina valittamiseksi että olis mukava kirjottaa joskus muutaki
 2. Evertonin kausi 17/18

  Ei oo paljon ollu kirjottelun aihetta. Vähän kyllä hirvittää kuka manageri sieltä tulee (tai kuka ylipäätänsä saadaa). Rhinosta ei ole ainakaan vielä valmentajaksi, se on selvää. Hyvää työtä nuorten puolella, mutta siinäpä se. Eiköhän siellä MeatLoaf tai joku muu vastaava todella väsynyt vaihtoehto ole enää listalla.
 3. Evertonin kausi 17/18

  niin, melko vähissä on kyllä nyt jutut ja tuossapa se oleellinen tuliki jo. Tää viikko näyttää aika paljon. Seuraavista peleistä pitää alkaa voittoja kairaan.
 4. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Barkleyn myyntiä aika paljon hidastaa loukkaantuminen, mistä Ross kärsii. Koeman vähän vihjasi, että kaveri saattaa pelata ens kauden Evertonissa. Soppari kuitenki loppuu ens kesänä, joten jos ei nyt lähde niin melkoisella alennuksella tammikuussa tai sitten ilmaiseksi heinäkuussa. Jos ei siis tykästy jäämään.
 5. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Gylfi tosiaan tuli. Aivan hirvittävä tuo hinta, mutta toivottavasti on yhtä tehokas ku mitä on hehkutettu. Hyökkääjä ja mielellään puolustajaki sais tulla.
 6. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Miksei olisi annettavaa 31v. kaverilla joka on voittanut kaiken mitä valjussa voi voittaa? Aivan varmasti on halu olla tikissä kun kausi alkaa ja mahdollisimman isossa roolissa. Helvetin hyvä lisä joukkueeseen. Kokemusta miten voitetaan pelejä jne ei voi koskaan arvostaa liikaa.
 7. Evertonin kausi 16/17

  Koitin tutkia kaveria ja vaikuttaa kyllä melkoselta rosvosektorilta. Melko kova ja luotettava skouttaus pitää olla kyllä takana jos meinataan tommosta lähteä naaraan. Toivottavasti saatais joku sellanen joka todistettavasti löytää maalin vähän useammin.
 8. Evertonin kausi 16/17

  Lennonille kyllä vois ihan hyvin antaa mahdollisuuden laidassa.
 9. Evertonin kausi 16/17

  Meinas kyllä käämit lievästi palaa tuosta Boron maalista. Jotenki ei ole tottunut vielä tähän uuteen joukkueen ilmeeseen. Heti sisuuntuminen ja peli takaisin hallintaan. Peli-ilme on kyllä jotain aivan muuta kuin aikasemmilla kausilla. Loistavat kolme pistettä ja Gana on kyllä niin huikea että loppuu sanat. Toivottavasti Lukakun kolhu ei oo paha.
 10. Evertonin kausi 16/17

  Enpä muista millon aikasemmin ois ollu yhtä hyvät fiilikset managerista. Ne pelaa keillä kulkee, eikä pelkää penkittää pelaajia. Mukava kun ei ole toistaiseksi kolissu omissakaan samaa tahtia ku viime aikoina. Toivottavasti sama meno jatkuu.
 11. Evertonin kausi 16/17

  Jotenki on sellainen kutina tässä et aika levällään on vielä pakka ja kauden ekasta ~viidestä pelistä ei kauheasti tarvi odotella
 12. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Tää oli varsin hyvä. Oikein mielissään tästä ostosta. Hinta jos vielä oli tuon 9 miljoonaa niin halvalla saatiin. Toivottavasti v**** ei nyt olla oikeasti maksamassa Bolasiesta 30 miljoonaa. Huh huh sanon tuohon.
 13. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Mielenkiintoista lukea Koemanin kommentteja: " Koeman said: “Idrissa will provide quality in our squad in the midfield and we want to increase the quality in the team. "He was one of the players last season with the best record in interceptions and pressing in the midfield. "
 14. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Samaa mieltä. Aivan poskettomia nuo siirtosummat nykyään.
 15. Evertonin uuden managerin spekulaatiot.

  Tää oli esillä pyörineistä nimistä oikein hyvä lopputulos. Nyt odotellaan pelaajapuolella mitä tapahtuu.
 16. Everton kausi 15/16

  Kyllä. Nyt on ainakin kovat puheet. Tuo manageri nyt pitäis saada naarattua ensin. Koeman olis hyvä, omasta mielestä myös De Boer. Siihen vielä Overmars urheilutoimen vetäjäksi niin hyvät on lähtökohdat.
 17. Everton kausi 15/16

  Tästä on helppo tykätä. Nyt joku nälkänen koutsi tuohon ja koitetaan pitää porukka kasassa ja muutama vahvistus siihen päälle.
 18. Everton kausi 15/16

  Hyvin pitkälti varmaan näin juuri olisi.
 19. Everton kausi 15/16

  Loppuis jo tämä kausi. Tuskastuttavaa, mikä nyt ei sinänsä uutta ole. Kesällä taas nähdään mihin suuntaan lähdetään rakentaan. De Boeria huhuiltu manageriksi. Ei herätä ainakaan välittömästi riemunkiljahduksia, mutta tuskin paljoa huonompaan suuntaan voidaan mennä.
 20. Everton kausi 15/16

  Tämä just!
 21. Everton kausi 15/16

  Reilu olet kyllä, mutta et mielestäni mitenkään asiallinen. Mielestäsi tämä ottelu oli jotenkin poikkuksellinen vaihtojen ja maalien myötä? Eipä tuota 7min lisäaikaa yleensä tule, jos ei erityisen paljon tapahdu peliviivästyksiä? Voihan sitä sekuntikelloa katsoa, jos huvittaa. Eipä se vaan niin mene. Toiseksi, jos neljäs tuomari näyttää seitsemää minuuttia niin ei se silti selitä miksi tuota pelattiin 8 min, vaikka siellä se yksi maali olikin. Kiitos linkityksestä ohjesääntöihin. Sanasta sanaan ku lukee ja sekuntikelloa katsoo niin varmasti monessakin ottelussa olisi sanomista. Se nyt vaan ei muuta yleistä käytäntöä tai tätä tapausta miksikään.
 22. Everton kausi 15/16

  Niin, eihän ne vaihdot lisäaikaan vaikuta. Tuossa kirjoituksessa (ei Linekerin) oli vaan niin paljon epäkohtia että ei jaksa edes puuttua. Kauheaa jossittelua ja spekulointia mitä ehkä joskus olisi voinut tapahtua jos ei olisi jotain sattunut tms. Ihan niinkuin uudet virheet taas oikeutettaisiin vanhoilla virheillä. Noin jos ajattelee niin eihän sääntöjä edes kannattaisi olla sillä kaikki menee tasan loppujen lopuksi, vai miten se meni?
 23. Everton kausi 15/16

  Kyllähän se tosiaan selvä rankkari oli. Se Agueron kaat(u/a)minen ei sen sijaan ollut rankkari. Rike ehkä, mutta sekin boksin ulkopuolella. Howardilta hyviä palastuksia.
 24. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Ykköstargetti, mikä sitten ei kuitenkaan pelaa ennen syksyä joukkueessa? Hyvinhän tää menee
 25. Evertonin kesän siirrot ja huhut.

  Ei kyllä älyttömästi ole käryä kaverista. Ainakin hinta vaikuttaa suolaiselta, jos nyt pitävät paikkaansa.
×