Jump to content

DirtyJ

Members
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  DirtyJ got a reaction from Lineker in Evertonin kausi 17/18   
  Tätä sanoin jo syksyllä. Valitettavasti olin (taas) oikeassa. Tosin ei tämän näkemiseen kauheita taitoja vaatinu. Putoaminen saatetaan välttää, mutta mitään hienouksia tai muutakaan positiivista on turhaa tässä hakea.
  Kirjottasin mielelläni tänne enemmänki, mut meinaa mennä aina valittamiseksi että olis mukava kirjottaa joskus muutaki
 2. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kausi 17/18   
  Big Sam on niin paska valinta manageriksi ja toivottavasti on vain tän kauden loppuun ja tekee sen mihin miestä kaavailtiinkin,pitää Evertonin sarjassa.Tää kamala kausi on mennyt niin munilleen kun olla ja voi.Kohta 200miljoonaa laitettu uusiin pelaajiin ja tällästä paskaa saatiin,ihan ei tainnut koko joukkue olla valmistautunut näin suuriin muutoksiin kerralla.
  Nyt oisi sitten se Marco Silvakin vapaana mikä se Koemanin jälkeinen ykköstargetti olikin,vois johtokunta nyt vaikka sen sitten manageriksi naarata ton bigfuckingfattysamin tilalle.Uskomatonta antijalkapalloa sen alaisuudessa ollaan pelattu,4-0 Spurssilta turpaan ja Sam sanoo pelin jälkeisessä haastattelussa että lähdettiin liian hyökkäävällä taktiikalla vaikkei saatu laukaustakaan maalia kohti.Ennen sitä 5 matsia pelattiin ja niissä 4 laukausta maalia kohti,uskomatonta paskaa.Top6 sakkeja vastaan 2 tasuria ja lopuista kunnolla turpaan,hienosti lähdetty haastamaan ja tappelemaan top6 sijoituksista,voi vittu.
  Tää uus foorumikin vaikuttaa ihan paskalta,mut oonkohan 2006 asti tänne kirjotellu niin joka kerta kun se on muuttunut niin se on vaikuttanut,kai tähänkin tottuu.Tulipa kamala itkupotkuvuodatus mut sitä tää kausi on ollu,yhtä kärsimysnäytelmää.Ei ollut tämäkään kausi Evertonin,niin aina.COYB!!!
 3. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kausi 16/17   
  Ne ei voita meit ikinä!!!
  Palattiinhan tässäkin ruotuun,Everton voitti 2-0 ja Lukaku teki Hammersia vastaan maalin,ei mitään uutta taivaan alla
 4. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
  http://www.evertonfc.com/news/2016/08/10/everton-sign-williams
   
  Nyt se on virallista,Williams on Evertonin mies.9-12miljoonaa puntaa lähteestä riippuen.Ihan mahtava siirto,nyt on kunkku Everton puolustuksessa
 5. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kausi 16/17   
  Joo,oikeastaan paljon tän enempää kerrottavaa Evertonin kauden 16/17 avauksessa olekkaan.Vasta kaksi uutta hankintaa Stekelenburg maalille ja Gana keskikentän pohjalle on tullut uusina sisään vaikka rahaa pitäisi puheiden mukaan olla vaikka ja kuinka.En nyt sitten tiedä että mikä siellä mättää,Koeman on kuitenkin sanonut että uusia miehiä on vielä tulossa.Myöskään myynneistä (Stones,Lukaku)ei ole kuulunut sen kummempia.Odotellaanko tässä nyt sitä että uusi DOF Walsh saa paperinsa järjestykseen ja alkaa kertoa Koemanille ketä sinne kannattaisi hankkia.Evertonilla tosin joukkueen runko on ihan valmis aloittamaan kauden ihan näinkin ettei sinällään mitään paniikkia ostoille ole mutta ihmetellä täytyy miksi tää pitää joka vuosi tehdä näin,etenkin jos sitä rahaa nyt on.Harjoituspelit on menneet vaihtelevasti pikkuseurat kaatui aika helposti ja niitä vastaan tuli maalejakin mutta sitten Manu ja Espanyol peleissä puolustus pelasi koko joukkueena hyvin mutta maalit jäi tekemättä.13.8 avaus Tottenhamia vastaan ja jos veikata pitää niin Everton aloittaa tasurilla niinkuin muistaakseni neljänä viime kautena.
  Kyllähän tässä jo kiima nousee,COYB!!!!
 6. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
  Juuri näin,Stones on pelannut yhden keskinkertaisen kauden valioliigaa ja City valmis maksamaan 50 miljoonaa puntaa.Tässä on aika 50/50 mahdollisuudet samallaiselle flopille mitä Rodwell oli.Äkkiä rahat pois ja karkuun,tuolla hinnalla saa 2-3 parempaa topparia.0
 7. Like
  DirtyJ reacted to 20Legend in Evertonin uuden managerin spekulaatiot.   
  Koemanin nimitys julkistettu: 
   
  https://twitter.com/Everton/status/742634443471360000
 8. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin uuden managerin spekulaatiot.   
  KOEMAN!!!!
  Nyt virallistettu seuran kotisivuillakin.
 9. Like
  DirtyJ got a reaction from Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
   
  Ykköstargetti, mikä sitten ei kuitenkaan pelaa ennen syksyä joukkueessa? Hyvinhän tää menee
 10. Like
  DirtyJ reacted to Crisu7 in 8.12.2015 - UCL: VfL Wolfsburg vs Manchester United   
  Kuka nyt oikeasti voi vielä puolustaa van Gaalia?? Yli 200m£ käytetty ja yhden maailmantähden saanut hankittua, jonka onnistui tukahduttamaan yhden kauden aikana. Onhan tämä nyt ihan täyttä paskaa. Muistetaan nyt, että Moyes käytti 30m£ ja pääsi sentään lohkosta jatkoon vaikkakin sarjasijoitus olikin huono. Mutta miksi tälle samaa pajunköyttä kaikille syöttävälle vanhanaikaiselle taktisesti ihan vitun tyhmälle valmentajalle pitäisi antaa jatkoa??
  Ja kuka oikeasti ottaa Schweinin ja parhaan pelaajan, Matan pois kentältä?? Ei vaan pysty käsittämään. Mutta varmaan puhuu taas pelifilosofiasta ja kukaan ei sen enempää kritisoi. Huhhuh.
 11. Like
  DirtyJ reacted to Ron Manager in Liverpool FC kausi 2015-16   
  Erittäin heikko peli Poolilta ja Newcastle pelasi erittäin hyvin. Puolustus toimi hyvin lukuunottamatta Skrtelin ohjausta omaan maaliin. Ongelmat alkoivat keskikentältä, jossa varsinkin Lucas pelasi surkeasti. Pahoja harhasyöttöjä jatkuvasti. Allen oli vierellä parempi, vaikkei hänenkään suoritus yltänyt keskiviikon tasolle. Hyökkäysnelikolta puuttui kaikki mielikuvistus pelistä. Vasta Lallanan tulo kentälle toi peliin jotain järkeä ja Adam näytti kuinka tärkeä pelaaja hän on Kloppon systeemissä. Mikäli olisi ollut avauksessa, niin lopputulos olisi voinut olla toinen. Upea syöttö Sturridgelle, mutta ei maistunut tällä kertaa.
   
  Klopp ei varmasti ole tyytyväinen joukkueen pelaamiseen ja keskikenttä ja hyökkäyspään pelaajat homman sössivät. Ihmeellisiä vaikeuksia oli Bentekellä saada pelaamista kulkemaan ja Firminon ei tunnu saavan peliä millään kulkemaan Benteken kanssa. Muutama paikka saatiin koko ottelussa aikaan ja yksi maalikin, mutta se nyt jostain syystä hylättiin. Enemmän pitäisi saada paikkoja luotua. Canin poissaolo näkyi selvästi keskikentällä ja Hendersonin paluu avauskokoonpanoon olisi tärkeää. Kahden kärjen taktiikka timantilla olisi voinut tuoda paremman tuloksen.
   
  Kyllä tässä kannattaa kuitenkin muistaa se, että Castle pelasi hyvin ja Pool huonosti, joten tulos oli täysin oikeutettu. Parempaan olisi pitänyt pystyä ja saa nähdä miten lepsuilu tulee näkymään tämän viikon kokoonpanoissa. 
 12. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Everton kausi 15/16   
  Tällä pelillä hyvät mahdollisuudet sinne neljän joukkoon.Oli todella hyvä pelii!!!!Nyt ei pysty parempaan analyysiin.
 13. Like
  DirtyJ got a reaction from Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
   
  Kyllä, tää oli hyvä hankinta. Halvalla saatiin mielestäni ja tiedetään mihin kaveri pystyy. Hyvä piristysruiske tulee olemaan. Mori vaikuttais lupaavalta, mutta hankala sanoa sen enempää ennen ku näkee. 
   
  Sinänsä ihan ok siirtoikkuna. Ei lähtijöitä ja pari hyvää sainausta. Tuosta nuoresta hyökkääjästä ei uskalla odottaa mitään älytöntä panosta ainakaan heti. Ei ainakaa statsit vakuuttanu millään tavalla.
 14. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
  Eniten tässä huolestuttaa tuo puolustuksen kapeus,avaus on ihan ok,Baines,Stones,Jagielka,Coleman mutta sen jälkeen ei ole kun kokemattomuutta,tosin Oviedo voi korvata Bainesin.Keskikenttähän on tällähetkellä jopa valioliigan mittapuussa ainakin niminä aika kova,Deulofeu,Barkley,Mirallas,McCarthy,Besic,Barry,Cleverley,Oviedo,Gibson tarvittaessa Naismith.Osman,Pienaar toivottavasti ei enää suuremmin joudu pelaamaan ja McGeady luultavasti vielä myydään.Hyökkääjä olisi ihan pakko saada,Lukaku on hyvä mutta joku kunnon kirittäjä olisi saatava,Kone ei riitä eikä tunnu pysyvän kunnossakaan ikinä.1-2 puolustajaa+hyökkääjä olisi saatava vielä joukkueeseen sitten olisi rinki kasassa.
 15. Like
  DirtyJ got a reaction from Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
   
  Howardiin homma ei kaadu vielä pariin vuoteen ja Robles tosiaan huonon alun jälkeen pelas oikeinki hyvin sit. En usko et homma tulee maalivahtiin kaatumaan vaikkei sisään tuliskaa ketään. Prioriteetti selkeästi pitäis olla muilla pelipaikoilla. 
 16. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
  http://www1.skysports.com/football/news/11671/9901349/everton-complete-signing-of-olympiakos-winger-david-henen
   
  Lisää nuorta lahjakkuutta Evertoniin.
  Tulevaisuus näyttää hyvältä,Henen voi jonkun pelin pelata jopa tulevalla kaudella.
  Lisäyksenä vielä:Luke Garbutt tehnyt 5 vuoden jatkosopimuksen Evertonin kanssa,hänkin saattaa peliaikaa saada tulevalla kaudella.
 17. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
  http://www.express.co.uk/sport/football/586846/Everton-latest-transfer-news-barcelona-barca-gerard-deulofeu
   
  Nyt alkaa olee siirto lähellä.
 18. Like
  DirtyJ got a reaction from sportakus in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
   
  Loistavia uutisia. Deulofeu on ilmeisesti lentänyt paikalle, toivottavasti hiomaan sopparin jne. Sit vielä Lennon niin ei tarvittais ku puolustaja ja hyökkääjä
 19. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Evertonin kesän siirrot ja huhut.   
  Kenenkään noista Barkley,McCarthy,Mirallas lähtö ei olisi katasrofi jos hinta on oikea,jopa kaksi noista voitaisiin myydä.Barkleyn heistä mieluiten pitäisin ja katsoisin että lunastaako mies potentiaalinsa.Viime kaudella oli aivan turhake suurimman osan kautta.Toki pitäisin mielelläni kaikki niin tulisi kunnon kilpailu pelipaikoista jos vielä Deulofeu joka on vahvimmin koko ajan huhuissa ja Lennon tulisi joukkueeseen.
  Podolskille en näe hirveästi käyttöä,ainakaan edellisten valioliiga näyttöjen perusteella,halvalla jos tulisi niin Lukakun kakkoskärjeksi voisi tulla.Jos myymään joudutaan niin Barkleystä yritettäisiin varmasti saada lähemmäs 40 miljoonaa mutta McCarthystä en mihinkään 25miltsiin usko.Mirellasista sen 15 voisi saadakin.Stones tuskin lähtee vielä tänä kesänä mihinkään.Kesän ykköshankinta Evertoniin pitäisi kuitenkin olla uusi kunnon toppari.
 20. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Everton kausi 2014/2015   
  Tulikin vähän isompi voitto!!!!!Manu näytti samalta mitä Everton alkukaudella,palloa pidetään mutta mitään ei saada aikaan.Näillä näytöillä Martinez alkaa lunastamaan managerin paikkaa myös ensi kaudeksi.Vähän vaan turhan kauan kesti saada peli kuosiinsa.Tänään tuo niin heikko puolustus oli RAUTAA.Hieno voitto ei voi muuta sanoa.COYB!!!!
 21. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Everton kausi 2014/2015   
  Everton on voittanut tällä kaudella ne pelit jotka nyt on pakkokin voittaa mutta kaikille niille jotka taistelee samoista sijoista kun Everton niin ne on hävitty.Joukkue on vahvistunut viime kaudesta mutta peli on viime kauteen nähden aivan mielikuvituksetonta paskaa.McCarthy,Stones ja Mirallas kun vielä palaa kokoonpanoon niin kovalla porukalla mennään.Mutta jos tää pelityyli ei muutu niin ei tästä mitään tule.Tää kausi katellaan nyt viel Martinezilla mutta jos mikään ei muutu niin joku muu vaihtoehto on pakko katsoa.
 22. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Everton kausi 2014/2015   
  Melko helppo voitto QPR:stä alun kankeuden jälkeen.
  Barkley aloitti maalinteon komealla kaukolaukauksella joka taisi vähän muuttaa suuntaa puolustajasta,Mirallas jatkoi maaliputkeaan ja pisti vaparin muurin kautta sisään,Naismith puski 3-0 osuman läheltä McGeadyn hyvästä keskityksestä.
  Vielä peliin kaivattaisiin suoraviivaisuutta,liikaa menee vielä neppailuksi ja taaksepäin pelailuksi.Hyvä voitto kuitenkin ja herättää toiveita joulun peleihin.COYB!!!!
 23. Like
  DirtyJ reacted to pökkelö in David Moyes - Sunderland manager   
  Kyllä vain, Lineker. Minäkin uskoin Moyesin kasvavan ajan myötä tehtävänsä mittaisiin saappaisiin. Teki todellakin hienoa työtä olemattomalla budjetilla Evertonissa.
  Ikävää vain. Manu oli kasvanut SAF;n menestysvuosikymmenten aikana sellaiseksi jätiksi, ettei sellaista aikaa voitu suoda.
   
  Saappaat olivat todellakin ensimmäisellä kaudella turhan isot, sekä monta isoa egoa joukkueessa vastassa, jolla oli menestysnälkä tyydytetty ja parasta ennen päiväys jo ohitettu.
  Moyesin olisi myös pitänyt kasvaa pelin varovaisesta lähestymisnäkökulmasta rohkeampaan voittamiseen tähtäävään ajatteluun.
  Kyllähän se kaikki olisi varmasti tapahtunut, ja Moyesista olisi kasvanut hyvä manageri jalkapallo jätille muutaman vuoden sisällä.
  Nyt siihen ei ollut aikaa, ja oli muutenkin väärässä paikassa huonoon aikaan. 
  Rohkeutta ei ollut vielä lähteä uudistamaan joukkuetta voimakkaasti näköisekseen egoja kuuntelematta / kumartelematta. Eikä ollut selkeää sapluunaa miten lähteä peluttamaan joukkuetta, poiketen siitä tavasta mihin oli aiemmilla
  pesteillään tottunut.
   
  2 viimeistä peliä on näyttänyt, että nyt Manulla on selkeä peliajatus, jota joukkue toteuttaa. sekä myös pelaajien voitontahto tuntuu palautuneen.
  Ottamatta kantaa LVG;n persoonaan, niin kokemus vastaavasta tilanteesta aikaisemmissa pesteissään auttaa todennäköisesti kääntämään Manun kurssin sille suunnalle johon seuran odotetaankin menevän.
 24. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Everton kausi 2014/2015   
  Nonnii WH hoideltu.Seuraavaks vois sit tulla joku vähän helpompi.
 25. Like
  DirtyJ reacted to Lineker in Everton kausi 2014/2015   
  Melko kamalalla pelillä voitto kumminkin.Eka maali pienellä Hammers puolustuksen avustuksella ja toinen maali oli hieno vastahyökkäys jossa tuomari veti hyvin ja anto pelin jatkua kun Lukaku kaadettiin,Eto ja Osman pääsivät tekemään maalin.Kaikenkaikkiaan todella kuumana kentällä käytiin etenkin McCarthyn Amalfinoon kohdistuneen taklauksen takia,hidastuksessa kyllä näytti että McCarthy olisi ensin osunut palloon ja sitten tuli todella kovaa sukille,no keltainen siitä jokatapauksessa tuli.Mirallaskin kävi monta kertaa aika kuumana ja Martinez ottikin miehen vaihtoon ennenkuin olisi toinen keltainen tullut.
  No voitto sieltä tuli eikä Hammers tuollaisella pelillä olis edes pistettä ansainnut.COYB!!!!!
×