Jump to content

-ichabod-

Members
 • Content count

  948
 • Joined

 • Last visited

About -ichabod-

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/28/1989

core_pfieldgroups_99

 • Location
  JKL
 • Interests
  Futis

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/watch?v=ZKyLo_jrdZ8&NR=1
 1. Huhuja (AC Milan)

  Allegri on sanonut lehdistötilaisuudessa, että Milanin ensi kauden puolusta tulevat vahvistamaan Roman Mexes, 29 ja Marseillen Taye Taiwo, 26. Molemmat tulevat vielä ilmaisiksi ! Mahtavia hankintoja !! Mexeshän on ollut jo monta vuotta Milanin kiikareissa. Valitettavasti Mexes on lasaretissa, eikä välttämättä ehdi kuntoutua ensi kauden alkuun. Terveenä ollessaan hyvä puolustaja ja hyvä 3. vaihtoehto toppariksi T.Silvan ja Nestan (joka luultavasti jatkaa vielä yhden kauden). Vasenjalkaista Taiwoa halusin Milaniin jo pari kautta sitten ja nyt siirto sitten toteutui. Ollut tällä kaudella Ranskan liigan parhaimpia pelaajia, kun Marseille on taistelemassa mestaruudesta. Ensi kauden puolustuslinja näyttääkin kieltämättä aika kivalta: Taiwo-T.S-Nesta/Mexes-Abate. Iso Abatelle, joka on tällä kaudella kehittynyt huimasti ! Ganson tilanne taas tuntuu jumiutuneen ihan täysin. Kaverilla olisi kovasti haluja siirtyä punamustiin, mutta Santos ei halua luopua hänestä. Ainakaan sillä summalla, mitä Milan olisi valmis maksamaan. Lisäksi Ganson jatkuvat loukkaantumiset pistävät jarruja siirrolle,,, loukkaantui viime pelissä ja on 2kk loukkaantuneena. Vaikka kuinka kova pelimies Ganso onkin, niin ei hänestä kannata sitä yli 20milj. maksaa. Jos Gansoa ei nyt saada, niin yhtenä vaihtoehtona on Kakan hankkiminen takaisin. Noh.. Mitäpä tähän nyt sanoisi. Huono kausi jälleen takana: Korkeintaan pari oikeasti hyvää peliä ja loukkaantumisia. Jos lainalla saadaan, niin sitten voisi harkita, mutta ei Kakastakaan kannata yli 15milj. maksaa. Kovasti Gallianilla on AM hakusessa ja eiköhän sinne joku kova pelimies hankita! Vapaapotkuspesialisti Pirlo lähtee mitä todennäköisemmin muille maille. Ei sovi Allegrin taktiikkaan ja lisäksi haluaa kovempaa palkkaa kuin mitä Milan olisi halukas antamaan. Lisäksi Van Bommelin hyvät otteet tuovat hänelle sopparin ensi kaudeksi. Vaikka onkin erittäin rottamainen pelaaja, niin ollut kyllä hyvä lisä Milanin keskikentälle. Tämä taas tarkoittaa sitä, että jompikumpi joko Ambro tai Rino lähtee pois. Ei ole mitään järkeä pitää kolmea keskikentän rikkojaa joukkueessa, joilla kaikilla on jo reilusti yli 30 vuotta ikää. Rinolle ainakin on kovasti ottajia... Scudetton varmistettua Berlusconi on sanonut hankkivansa Milaniin tähtipelaajan. Mutta kuka hän sitten on, selviää kesän aikana Ehdokkaitahan on mm. Crisse, Hulk, Essien, Robben........
 2. AC Milan 2010/2011

  Sieltä se Scudetto sitten pitkän odotuksen jälkeen tuli !!! Hienoa !! Peli Romaa vastaan oli kyllä todella surkea. Robinhon tolppaa ja Princen puolittaista läpiajoa lukuunottamatta ei Milan maalipaikoilla herkutellut... Ja muutenkin peli oli enimmäkseen pelkkää pallottelua. Mutta tärkeintä että saatiin tasuri pelattua ja Scudetto varmistettua. Tänään sitten jatkuukin Coppa Italia pelillä Palermoa vastaan. Eka peli päättyi SS:lla 2-2, joten voittoa lähdettävä hakemaan. Jos finaaliin päästään, niin siellä vastassa on mitä todennäköisemmin Merda! Kevätkausi (vaikkakin sitä on vielä pari peliä jäljellä) oli mielenkiintoista seurattavaa. Jossain vaiheessa näytti pahasti siltä, että Merda tulee Milanin ohitse, mutta Derbyn komea voitto sitten katkaisi Merdan selkärangan, eikä heistä enää ole sen jälkeen ollut vaaraa. Kauden yllättäjä Napoli pysyi yllättävän kauan Milanin perässä, mutta nyt viimeisen kuukauden aikana vire on pahasti kadonnut ja ovat menettäneet helppoja pisteitä. Toivottavasti kuitenkin pääsevät Chämppäreihin ! Prince
 3. AC Milan 2010/2011

  Kyllähän sen tiesi, että Cesena tulee olemaan paha vastus. Romaa vastaan pelasivat tasan ja nyt pääsivät pelaamaan täydellä kotistadionilla Milania vastaan, jota oltiin hehkutettu koko edellisviikon ajan. Milanin pelaajista huomasi, että matsista saadaan helpot 3 pistettä ja lopulta ei sitten saatu pisteen pistettäkään. Asenteen takiahan tämä peli hävittiin, mutta kyllä myös Allegri saa kantaa vastuun. En tajua, että miksi pitää laittaa keskikentälle Rino-Pirlo-Ambro -kolmikko, joka on ollut jo viimeisen 3 vuoden ajan huono. Vastapuolen pelaajat pääsevät helposti juoksemalla heidän ohitse, varsinkin vastahyökkäyksissä, jolloin tulee aina vaarallisia tilanteita. Toiseksi en tajua, että miksi Pirlo on puhtaana dm:nä, mutta sitten Gattuso juoksentelee melkeinpä RW:nä?!? Eilenkin tuli monta kertaa kirottua, kun hyökkäyksessä pallo syötettiin Rinolle oikeaan laitaan, joka ei saa siellä mitään aikaiseksi. Toiseksi tästä kolmikosta kukaan muu kuin Pirlo ei saa pelattua palloa ylöspäin, jonka seurauksena Dinho ei saanut yhtään palloja, jonka seurauksena turhautui ja pelasi muun joukkueen tavoin paskasti. Samalla myös Zlatan joutui tulemaan alas rakenteleen hyökkäyksiä, mutta eipä siitäkään saatu mitään aikaiseksi, kun muu joukkue Patoa lukuunottamatta ollut ruotsalaissen kanssa samalla aaltopituudella. Eipä se tuomarityöskentelykään vakuuttanut, kun Milanilta hylättiin 2 maalia, joista toinen olisi ainakin itänyt hyväksyä, mutta se ei silti poista sitä tosiseikkaa, että Cesena pelasi paremmin ja heillä oli asenne kohdallaan! Plussia ja miinuksia ei nyt jaella, kun kaikki ansaittevat miinuksia, paitsi ehkä Pato ja Pippo.... Nro 11 on kyllä kirottu! Ensi viikolla sitten alkaakin Chämppäri ja vastaan asettuu Auxerre San Sirolla.
 4. AC Milan 2010/2011

  Milan 4 - 0 Lecce Voisiko kausi enää paremmin alkaa Ylivoimainen esitys Lecceä vastaan ja pelin puoliajalla esiteltiin Ibracadabra, niin luottavaisin mielin voi lähteä kautta kohdin! Pelistä ei ollut mitään epäselvyyttä. Varsinkin eka puoliaika oli täysin Milanin hallussa ja tauolle lähdettiin Milanin 3 maalin johdossa, kun Pato osui 2x ja T.Silva kerran. Maalipaikkoja oli useampaankin ja kuka tietää, kuinka monta maalia oltaisiin saatu, jos Zlatan olisi ollut kentällä. Toisella puoliajalla Milanin ote alkoi hieman herpaantua ja Lecce alkoi pääsemään puolittaisiin paikkoihin, mutta Abbiati maalilla torjui hyvin. Aivan ottelun loppuhetkillä vaihdosta kentälle tullut Pippo sitten täräytti Milanin neljännen maalin. Pipon maali oli leijunut jo ilmassa pidemmän aikaa. Allegri käytti jokaisen vaihdon ja KPB pääsi tekemään Milanin debyyttinsä. Pelasi hyvin ja oli järjestelemässä Pipon neljättä osumaa yhdessä Rinon kanssa. Plussat ja miinukset: +++ Pato: 2 maalia, tosin paikkoja oli useampaan. Vielä oli hieman keskenkuntoinen... ++ Dinho: Aivan maaginen esitys! + Nesta&Silva: Pysäyttivät hyvin Leccen hyökkäykset ja T.S pääsi maalin makuun. - Borriello: Zlatanin tullessa kutsuu penkki. -- Dorf: Missasi pari varmaa maalintekopaikkaa ja hävisi 2 puoliskolla kokonaan kuvista. Allegri ainakin ensimmäisen pelin perusteella näyttää olevan varsin patevä valmentaja! Nyt sitten tuleekin heti maajoukkuetauko ja seuraavaa peliä joudutaan odottamaan pari viikkoa. Mutta ei muuta, kuin FORZA MILAN!
 5. Huhuja (AC Milan)

  Zlatanin tulo Milaniin alkaa olemaan aina vain entistä lähempänä. Ibracadabran ja Guardiolan välit ovat ilmeisesti pahasti tulehtuneet, eikä kummallakaan osapuolella ole suurta halua jatkaa yhteistyötä ensi kauden ajan. Ibra on mm. sanonut etteivät he enää juurikaan puhu toisillensa ja olisi innoissaan siirtymisestä Milanin riveihin. Gallianin sanojen mukaan Barca olisi halukas myymään Zlatanin oikeasta summasta (Berlusconi rahoittaa?) ja olisipa Galju jopa valmis olemaan Barcassa elokuun viimeiseen päivään saakka, jolloin siirtoikkuna umpeutuu. Parhaimmassa tapauksessa Zlatan esitellään jo huomenna Milanin pelaajana! Mutta mitä mieltä itse olen sitten Zlatanin siirtymisestä Milaniin, joka on edustanut pahimpia kilpakumppaneita ja aina heidän riveissään ärsyttänyt suunnattomasti. Kylmä faktahan on se, että Ibra on tuhat kertaa parempi kuin meidän nykyinen hyökkäyskaksikko Hunter/Borri. Ja kyllähän hyökkäyskolmikko Ro-Ib-Pa olisi aikamoista katseltavaa Lisäksi Zlatan ominaisuuksiltaan täydentäisi loistavasti Dinhoa ja varsinkin Patoa. Zlatanin siirtymisen myötä Milanin Scudetto-mahdollisuudet nousisivat suunnattomasti. Joten ei muuta kuin tervetuloa vaan Zlatanille! Dominic Adiyiah pelailee ensi kauden Seria B:n Regginan riveissä.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Kevin-Prince Boateng KPB:n siirto AC Milaniin on enää karvaa verran vaille valmis. Vielä jotain siirron yksityiskohtia joudutaan Milanin ja Genoan välillä hiomaan kuntoon, ennen kuin lainasta tulee official. KPB on jo harjoitellut muutaman päivän verran ajan Milanissa ja ainakin uutisten mukaan olisi heti vakuuttanut valmennusjohdon ominaisuuksillaan, kuten fyysisellä vahvuudellaan, enkä kyllä ihmettele, sillä härkämäisen oloinen kaverihan KPB on. Toivottavasti jatkaa samoja otteitaan kuin Ghana-paidassa viime MM-kisoissa. Olisikohan ensi kauden keskikenttä sitten muotoa KPB-Pirlo-Flamini/Ambro? Pakko kyllä myöntää, että G on tehnyt tällä siirtoikkunalla hyvää työtä. Amelia voidaan saada muutamalla millillä ensi kauden jälkeen omaksi. Amelialla on kuitenkin potentiaalia nousta ihan Italin ykkösveskariksi. Yepes, vaikkakin ikää on vähän liikaa, on silti yksi Seria A:n parhaimpia toppareita. Sokratis esittänyt hyviä otteita harjoituspeleissä. Ja näihin siirtoihin mennyt ihan muutamia miljoonia. Vielä kun Galliani saisi hankittua yhden pelaajan hyökkäykseen, voisi lähteä hyvillä mielin kohti ensi kautta!
 7. A.C. Milan Club Finlandia

  Fanklubi taitaa olla kuollut ja kuopattu... Mietin tässä että, kun suurin osa Paitsion Milanin kannattajista taitaa asua Helsingin lähellä, niin pitäisiköhän joskus lähteä katsomaan jonnekin baariin peliä? Itsellä kun on muutto Stadiin edessä syyskuussa opiskelujen takia ja tiiä vaikka silloin voisi jotenkin enemmän suunnitella tuota fanklubi-asiaakin... Ainakin Juven puolella näyttäisi oleven suht iso porukka, joka käy kahtomassa pelejä baareissa.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Kukas noita jatkosoppareita oikein tarjoaa? Gallianihan niitä. Ihan Galjun omaa syytä, että on tarjonnut täysin turhille pelaajille järjettömän suuria palkkoja. Kyllähän se pahasti nyt näyttää siltä, ettei hankintoja enää nähdä. Tai ei ainakaan yhtään merkittävää hankintaa...
 9. AC Milan 2010/2011

  Näimpä! Puolustuksen avausnelikko on kieltämättä hyvä, mutta vaikka loukkaantumisia tulisi, niin silti pystytään laittaa kentälle hyviä pelaajia. Jos Papa on poissa, niin Abate/Zambrotta korvaa hyvin. Keskelle on Papa, Yepes, Goocho ja Bonera. Vasemmalle Zambrotta ja tarvittaessa Bonera. Lisäksi nuori Albertazzi jäi Milaniin, eikä mennyt Genoaan kuten jossain vaiheessa huhuiltiin, niin häntäkin nyt vaan rohkeasti ajamaan sisään. Puolustus on kieltämättä hyvällä mallilla! Kuhan saataisiin vaan Oddo, Kala ja Janku heivattua pois.... Keskikenttä kyllä huutaa kovasti sitä box-to-box -pelaajaa. Mielestäni varteenotettavin ehdokas olisi Ramires, joka ei hintansa puolestakaan olisi aivan mahdoton. Lisäksi kaveria on huhuiltu Milaniin jossain vaiheessa. Berlusconi ilmoitti tänään, että Pönhö tulee jäämään seuraan. Huntelaaria ollaan huhuiltu nyt Saksaan. Lisäksi jotain kiinnostusta löytyy myös sumusaarilta.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Eiköhä se ole nyt MM-kisojen alla selvinnyt, että Zlatan ja Villa mahtuvat samaan aikaan avaukseen. Villahan on jokaisessa Epsanjan pelissä pelannut tuolla RW:na ja näin ollen Zlatan olisi CF:na ja Messi tietenkin LW:nä. Ja toiseksi, ei Milanilla olisi varaa edes hankkia Zlatania tällä hetkellä. Ja tuosta Pönhön myymisestä. Jos Milan haluaa jotain ensi kaudella voittaa, niin Milanin on pakko pitää kiinni Patosta, Silvasta ja Pönhöstä. Muut voidaan heivata pois. Pönhöstä maksetaan ylihintaa, mutta korkeintaan hänestä saadaan jotain 20 miljoonaa, jolla taas ei saada ketään hänen tasoistansa pelaajaa. Ja jos nyt Pönhö heivattaisiin pois vaikkapa nyt Zlatanin takia, mutta sanokaapas kuka sitten ruokkisi kärkiä. Dorffi ja Pirlo? Lisäksi Pato on sanonut, että jatkaa Milanissa, jos Pönhö jatkaa... Huolestuttavintahan tässä loppujen lopuksi on se, että Galliani ei ole saanut mitään aikaiseksi vielä. Vanhoja pelaajia ei ole heivattu muualle, vaikka Galjun viimeisten sanojen mukaan Milanin pitää myydä, että saa ostettua uusia pelaajia. Siirtokassahan on pudonnut nytten vissiin 0 euroon, kun jossain vaiheessa sen piti olla jotain 20 miljoonaa Tässä nettiä selaillessa löysin Galjun uuden haastattelun, jossa hän toteaa näin: “This will not be a transitional year, because we are not a team in transition” “We won trophies up until 2008 and the structure of the squad will remain the same as last season, the team that fought for the Scudetto almost until the end.” Eipä tässä voi muuta kuin hymyillä
 11. Huhuja (AC Milan)

  Amelian siirto Milaniin on nyt varmistanut. Itse olen ainakin tähän siirtoon tyytyväinen, koska vaikkakin viime kausi oli heikko, niin potentiaaliahan hänessä on hyväksi maalivahdiksi, eikä ikääkään ole liikaa. Ja vielä kun tuli ilmaiseksi ja samalla heivattiin 33-vuotias Storari 5miljoonalla Juveen, niin taloudellisestikaan ei hävitty. Vaikkei Amelia ehkä kaikkein tasaisin maalivahti ole, niin eipä samaa voi sanoa Didastakaan. Kova taistelu Amelialla on ykkösmaalivahdin paikasta Abbiatin kanssa ja jännä nähdä, kumpi vie voiton. Lazzarri on sitten tulossa toinen hankinta. Hintaa reilu 5miljoonaa. Toisi hyvää syvyyttä Milanin keskikentälle, jolloin keskikenttä voisi olla muotoa Pirlo-Flamini-Lazzarri. Allegri olisi huhujen mukaan kaavailemassa isoa roolia Flaminille ja näin ollen laitoin hänet avaukseen, enkä Ambroa. Rino on taas sanonut, että kiinnostaisi pelata muualla kuin Milanissa, niin eiköhän nyt olisi sitten aika luopua hänestä. L.F olisi hyvä hankinta, jos hänet jollain 10 miljoonalla saisi. Muuten ei kannata hankkia. Milanillahan on veikkailtu olevan rahaa 15 miljoonaa kesäksi. Storarin jälkeen kassassa on nyt 20 miljoonaa. Näillähän saataisiin hankittua edellä mainittu Lazzarri, Otamendi 10 miljoonalla ja 5 miljoonalla joku. Fenerbachen sanotaan tarjonneen Hunterista 18 miljoonaa, mutta Hunter itse ei halua siirtyä sinne. Lisäksi on huhuiltu Silvion lahjasta, joka voisi olla sitten joko Dzeko tai Ganso. Molemmilla hintaa olisi about 20 miljoonaa. Dzekon kohdalla pitäisi joko Borrigol tai Hunteri myydä, kun taas Ganson voisi vielä istuttaa ensi kauden penkillä ja sitten Dinhon lähtiessä muille maille, ottaisi avauksen paikan.
 12. AC Milan 2010/2011

  Cagliari vihdoin ja viimein vapautti Allegrin ja näin ollen Allegri on valmis siirtymään Milanin valmentajaksi. Mielestäni paras vaihtoehto, kun vertailee valmentajia, mitä Milaniin yhdistettiin. Kaikkein surkuhupaisinta oli se, että huhuiltiin, että jos Milan ei Allegria saa, niin Leo palkattaisiin uudelleen valmentajaksi, mutta tuskin olisi Leolla enää haluja ollut takaisin kaiken saamansa p**kan jälkeen. Toivotaan, että Allegri saa rauhassa alkaa rakentamaan joukkuettaan ja Galliani ja Silvio kuuntelevat hänen ajatuksiaan. Kovasti on huhuiltu, että Allegri toisi Cagliarista mukanaan monpuolisen keskikenttäpelaaja Lazzarrin ja maalivahti Marchettin. Molemmille siirroille Lisäksi, kun Galliani heivaisi kaikki turhakkeet pois Milanista nyt heti! Ihan komeat pelipaidat ensi kaudella! Itse tosin olisin tykännyt enemmön, jos kotipaidassa olisi ollut enemmän pystyraitoja....
 13. AC Milan 2010/2011

  Vois pitkästä aikaa jotain tänne kirjoitella! Viime kaudestahan jäi pääosin varsin positiivinen maku. Leonardon johdolla saavutettiin kauden alussa päätetyt tavoitteet ja ilman Paton ja Nestan loukkaantumisia, Scudettokin olisi jopa voinut olla mahdollinen. Mutta eipä sille mitään voi, että Silvio on sulkenut lompakkonsa ja Milanilla ei ole yhtään laajutta. Lisäksi vähäisetkin hilut tuhlataan, kuten Mancinin hankkiminen tammikuussa osoitti. Tämä kesä ei näytä yhtään sen paremmalta kuin pari edellistäkään. Valmentajaksi tulee, mitä todennäköisemmin Allegri, joka on mielestäni ihan hyvä vaihtoehto. Tosin hänenkin hankkimisessaan on jotain häikkää, kun kaverilla on vissiin vielä sopimus Cagiarin kanssa. Pipon sopimusta taas jatkettiin. Yepes ollaan hankittu (vissiin jo varma, vaikken missään mitään virallista ilmoitusta ole nähnyt). Mancinin uskotaan jatkavan Milanissa, vaikka ei ole antant mitään näyttöjä. Pönhölle ei olla saatu jatkosopparia, sillä sehän on selvää, että jos vaikka nyt hänestä luovuttaisiin, niin ketään pätevää korvaajaa ei saada. Lisäksi Milanin turhista pelaajista ei ole minkäänlaista huhua poispäin, kuten Kaladzesta, Jankusta, Rinosta, Mancinista, Oddosta jne... Ja mikä pelottavinta, niin Brocchi on pelaillut Milanin paidassa tuolla Jenkkilän kiertueella. En tajua, että miksi... Gallianihan tässä on taas sanonut, että Milan tulee tekemään yhden isomman hankinnan kesällä. Kovasti epäilen, että tuleeko edes sitä. Ja turhaa nyt on tehdä edes yhtä isoa hankintaa, kun olisi niin monta pelipaikkaa, jonne tarvittaisiin kavereita, ettei kaikkia rahoja tuhlata yhteen isoon staraan!
 14. AC Milan 09/10

  Onpas täällä hiljaista.... Viime kierrokselle selvisi se, että Milan tulee sijoittumaan kolmanneksi tämän kauden Seria A:ssa, vaikka hävisivätkin viikonloppuna Genoalle 1-0, koska Sampdoria ja Palermo pelasivat tasan. Pelihän pelattiin suljettujen ovien takana ja mitä kommentteja olen lukenut, niin ei kyseisessä pelissä ollut paljon nähtävää Milanin osalta. Ensi viikonloppuna sitten viimeisellä kierroksella kohdataan Jube. Jos samat otteet joukkueiden kohdalla jatkuvat, voi peli olla aikamoista höntsäilyä, mutta toivotaan silti, että pelistä tulisi viihdyttävä ja pääsisi pelottavin mielin odottamaan Milanin kesän siirtomarkkinoita! Ensi viikonloppuna myös Leo kertoo jatkaako vai eikö jatka Milanin valmentajana. Valitettavasti nyt näyttää siltä, että Leo on liian itsekäs Silvion makuun, jonka takia saa lähteä
 15. AC Milan 09/10

  Aika hyvä arvaus... Tosin peli päättyi 3-1 Palermolle. Onhan nämä Milanin viime pelit olleet niin täyttä kuraa, että eipä niitä ole ollut mukava seurata. Saati sitten tulla tänne kirjoittelemaan. Kyllähän tässä alkaa jo pahasti pelottamaan tuon kolmannen sijan puolesta, kun periaatteessa yksi voitto pitäisi ottaa ja näillä otteilla sitä ei tulla näkemään. Voi olla muuten hieno peli tuo kauden päätösottelu Juvea vastaan, jos samat otteet molemmilla jatkuvat Patoa tuo Milanin peli nyt tarvitsisi, mutta ei hänenkaan paluusta ole mitään tietoa... Muutama päivä sittenhän oli kokous Milanin taloutta koskien. Tulos oli parantunut selkeästi edelliskauteen verrattanu, josta kiitos kuuluu Kakan myymiselle. Tämän lisäksi Galliani totesi, että Silvio ei ole tuhlaamassa rahojaan Milaniin, niin eipä ensi kesänä kannata haaveilla Dzekosta ja kumppaneista. Jos saadaan Yepes ja Cacau, niin voitaneen olla tyytyväisiä. Mancini varmaan tullaan myös ostamaan, kun halvalla saa. Tiiä, vaikka myytäisiin Pato ja ostettaisiin hänen korvaajaksi kikkaponi-Quaresma. Lisäksi Paton ja Nestan kuntoutuminen kauden alkuun tarkottaa, että Milanilla olisi periaatteessa kaksi uutta vahvistusta
×