Jump to content

Leeber

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Leeber

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/19/1979
 1. Milan 07/08

  .............
 2. PES 2008 - Mitä uutta ?

  "Porukka varmaan tietää, että olen aikamoinen PES-fani ja tässä on tllut tahkottua FIFA 08:n PS3-versiota ja PES2008:n Xbox 360 -versiota ja kun niitä vuoronperään pelaa niin PES2008 näyttää melkein PS1-peliltä verrattuna FIFA 08:n loistoon, mikä on aika helvetin synkkää. Pelattavuus kyllä rullaa PES2008:ssa mainiosti, mutta pelivauhti on paljon suurempi siinä kuin FIFA 08:ssa, mikä ei itseäni niin paljon miellytä. Hitaampi pelaaminen on taktisempaa." Tällaista tuumi Mr.Puha KonsoliFin foorumeilla. Eipä hyvältä kuulosta, varsinkaan kun FIFA08 PC:llä on hirveätä kuraa, eikä Boxia tai PS3:sta ole hankintalistalla. Pelien eron kyllä huomaa jo videoista, uusi FIFA alkaa jo näyttämään oikealta jalkapallolta.. Toivotaan ihmettä Konamin puolelta että kokoversio olisi enemmän kuin karkkikuorrutteinen PES4/5/6.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Pato on tietääkseni pelannut numerolla 11 aiemmin, joka on tällä hetkellä Gilardinon käytössä. Oma veikkaus on myös Shevan 7. Mielenkiintoista nähdä mille paikalle Pato vuoden vaihteen jälkeen istutetaan. Ystävyysotteluita syksyyn tuskin montaa mahtuu, ei ainakaan sellaisia jossa muita ykkösmiehistön pelaajia olisi mukana.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Viimeiset viikot siirtoikkunasta alkavat ja tähän mennessä nimekkäin siirto Milaniin on Ba.. Gallianin lupaama maailmanluokan hyökkääjä tämänhetkisten huhujen mukaan on teinitähti Alexander Pato, joka tosin saapuu vasta talvella aikaisintaan. Julio Baptistan siirto ilmeisesti on miehen omien sanojen mukaan laitettu jäihin, koska haluaa todistaa Schusterille omat kykynsä. Milanin siirtopolitiikka on aina keskittynyt enemmän hyvään joukkuehenkeen, kuin nimekkääseen kokoonpanoon (vrt. Inter). Kuitenkin viime kesän alun jälkeen joukkueesta on lähtenyt muutamia avainpelaajia (Stam, Rui Costa, Sheva), joita ei Shevaa lukuunottamatta ole saatu täysin korvattua. Tosin Gourcuffia kohdalla on valtavat odotukset. Toivottavasti sieltä joku vähän nimekkäämpi veijari saataisiin haalittua, varsinkin kun R.Oliveira on jo myyty.
 5. Huhuja (AC Milan)

  Tämä uutinen taitaa vielä mennä huhujen puolelle: Cagliarin ykköshyökkääjä David Suazo olisi uusimpien tietojen mukaan siirtymässä Milanoon. Aikaisemmista uutisista poiketen AC Milanin leiriin. Ilmeisesti Galliani ja Cagliarin presidentti Cellino ovat sopineet 14 miljoonan euron siirtosummasta aikaisin tänään. Uutisen mukaan Cellino kyllästyi odottamaan siirron yksityiskohtia Interin puolelta ja päätyi sopimukseen Milanin kanssa. Tämä varmasti taas lisää erimielisyyksiä milanolais-seurojen välillä. Mielenkiinnolla odotetaan mitä seuraavaksi..
 6. Huhuja (AC Milan)

  Siirtoikkuna virallisesti aukeaa vasta heinäkuun alusta, joten ainakaan ennen la ligan viimeistä kierrosta suuria nimiä tuskin siirtyy. Kärkien osalta Gallianin/Berlusconin lupaukset taitavat kuivua kokoon kun Sheva ja Etoó haluavat pysyä nykyisissä seuroissaan ja Henry vaihtoehdot ovat Arsu ja Barca. Keskikentälle todennäköisesti saadan jokin vahvistus, joista vahvimpana ehdokkaan Emerson. Kovasti tulee mieleen viime kesän siirtomarkkinat, jolloin luvattiin paljon ja käteen jäi R.O. sekä Favalli..
 7. Huhuja (AC Milan)

  Huhut Henryn lähdöstä ovat ilmeisesti jokavuotinen perinne, tällä kertaa myös joukkueen sisäpiiristä on vuotanut uutinen, jossa Henry oltaisiin myymässä. Pelaaja itse on ilmeisesti todennut olevansa Arsenalin pelaaja, tällä hetkellä. Vahvimmin Henry on yhdistetty Barcaan, mutta Milan on liittynyt huhuihin Henkan omien kommenttien perusteella, jossa hän ilmaisee tahtovansa enemmän kokemusta kentälle. Omasta puolesta tämä olisi juuri senkaltainen shokeeraava siirto josta seurajohto on puhunut, ja Henry on parhaimpia hyökkääjiä maailmassa. Tänne vaan jos siltä tuntuu!!
 8. Milan - Liverpool

  Hiukan alkaa jo jännittämään. Loistava ja tasainen ottelu toivottavasti tulossa, ainoa asia jota toivon, on ettei tällä kertaa mentäisi pilkuille. Ei hermot kestäisi. Tässä vähän fiilistelyä reilun tunnin päästä alkavaan spektaakkeliin. Parempi joukkue voittakoon!!!
 9. Huhuja (AC Milan)

  Samaa mieltä R1zZin kanssa, että Dinhoa ei Milaniin välttämättä tarvita. Jännää miten tilanne on kääntynyt viime kesän calciopolin jälkeen päälaelleen. Epävarman CL-paikan takia Shevan korvaajaksi löydettiin ainoastaan R. Oliveira. Nyt vuorostaan huhut liikkuvat todella maailmanluokan tähtien ympärillä. Lähtijöistä ei ole hirveästi ollut puhetta, esim. Nestan sopimusta ei ole vielä uusittu. Nestan menetys olisi todella raskas isku puolustukselle. Toivottavasti Lazio ei vie Milanin parasta pakkia, vaikka Nesta siellä kauan pelasikin.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Dida sai jälleen luottamuslauseen seurajohdolta tämänpäivän pressitilaisuudessa ennen Torino matsia. Ancelottin sanoin häntä ei nähtäisi avauksessa, jos hän huonontaisi joukkueen esitystä. Samassa tilaisuudessa Ancelotti kommentoi Kaka vs. C. Ronaldo vastakkainasettelua toteamalla ettei Kaka ole todistanut vielä mitään, mutta uskoo hänen tekevän niin ensi viikolla. Ja niinhän me kaikki toivomme!!
 11. Huhuja (AC Milan)

  Kesällä toivottavasti on luvassa yksi suurempi siirto. Oma veikkaukseni on Dinho tai Buffon, joka on sanonut ikävöivänsä eurokenttiä. Huhumylly hyökkääjistä on pyörinyt mm. Alexandre Paton ja Real Betisin Rafal Sobis:n ympärillä. Kuitenkin molemmat ovat todella nuoria, joten peliaikaa Ancelottin kokemusta arvostavasta kokoonpanosta tuskin löytyisi, ainakaan UCL:ssä. Ronaldon tulo hyökkäyksen avuksi on tehnyt ihmeitä, myös Gilardino on pelannut paljon paremmin kun vierellä on vaarallinen maalintekijä. Vaikka Ronaldo näyttää vain seisoskelevan paikallaan, tulee tilanteita huomattavasti enemmän verrattuna alkukauden Gila-Inzaghi parivaljakon toimintaan. Puolustuslinja ensi kaudella luultavasti luottaa Nesta-Bonera kaksikkoon. Vaihtopenkille jäävät Kaladze ja Simic, joten uudelle topparille ei välttämättä ole tarvetta. Henkiökohtainen valinta olisi juuri Gigi, johtuen Didan ailahtelevuudesta.
 12. UCL: Milan - ManU

  Olipa taas aika Milanmainen tappio eilen. Kauhulla palautui mieleen Deportivo/Liverpool- syndrooma, josta Milan kärsii toistuvasti eurokentillä. Kaka loisti ottelussa ja käytti hyväksi Manun ennakoidusti epävarman puolustuksen virheet. Kehua tosin pitää Manun loistavaa hyökkäyskalustoa, joka prässäsi Milania koko toisen puoliajan. Ensi pettymyksen jälkeen on pakko todeta että mielummin lähden katsomaan seuraavaa ottelua pakkovoiton edessä, kuin eilisen tyylistä puolustavaa syöttöjen peittelyä. Kaikki on auki vielä tässä otteluparissa, toivottavasti Milanin hyökkäystä saataisiin hieman heräteltyä. Gilardinon suoritus oli aivan luokaton.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Lisää huhuja. Real Madrid jatkaa Milanin hiostamista julkaisemalla seuran nettisivuilla Marcassa olleen Kakan haastattelun: Kaka still has a move to Real Madrid on his minds, if Los Merengues can strike a deal with Milan "Real Madrid would have to contact Milan first," he told Marca when asked if he wanted to move to the Bernabeu. "I wouldn't have a problem with both clubs reaching an agreement." "I don't think about my future, honestly," he continued. "I don't know what tomorrow may bring. "One thinks about his future when he is going through a bad time, but I'm not. "I've dreamt about playing for Real Madrid, but I have to say I'm very happy at Milan. "I would never betray Milan, but I'd go along if they reached an agreement." The discussion shifted to the best players in the world, and the contenders for the big individual awards, and the Brazilian made no bones about his own chances. "I think I'm one of the best and I'm in a team that allows me to shine," he said. "To be the best player in the world one has to play for a team that wins titles. "If Milan win I could then be awarded individual awards such as the Ballon d'Or and the FIFA World Player." Jutussa siis Kaka sanoo unelmoivansa pelaamisesta Real Madridissa, mutta ei kuitenkaan voisi pettää Milanin luottamusta. Uutisarvoa jutulla ei paljoa ole, mutta julkaiseminen RM:n sivustolla on saanut Milanon johdon veren taas kiehumaan. Mielenkiintoinen siirtokesä tulossa!!
×