Jump to content

Ropalbinho

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Ropalbinho

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/10/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Mikkeli
 • Interests
  jalkapallo
 • Occupation
  opiskelija
 1. Real Madridin Mestarien liiga

  Itse olen sitä mieltä, että tuomari linja on espaniassa kovin heikko, kuten näimme Manu-Inter pelissä. Mutta itse en henk.koht pidä myöskään valioliigan pelityylistä! On totta että la ligassa sukelletaan enemmän yms. mutta löytyy noita sukeltajia valioliigastakin! pidän la ligaa viihdyttävämpänä kuin valioliiga, mutta nautin kyllä Manu:n peleistä, koska minusta he ovat kuitenkin valioliigan eliittiä pelaajien Henk.koht taidoiltaan! en usko siihen että tuomarilinja vaikuttaa espanialaisten joukkueiden menestymisee UCL:ssä! Veikkaan että real voittaa Poolin Anfieldillä! sillä en pitänyt realia huonompana joukkueena Pool pelissä. Mutta saa nähdä..Mut pääasia oli se, että Englanissa peli on kovempaa ja jollain tavalla yksin kertaisempaa kun la ligassa, mutta en usko sen vaikuttavan mitenkään UCL peleihin!
 2. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Mielestäni, jos FR tulisi barcaan, se ei tarkoittaisi välttämättä heryn tai Eto`on lähtemistä! Henryn pelaamisessa ei ole ollut kyllä tällä kaudella mitään valittamista! Tehnyt todella paljon tärkeitä maaleja barcalle! Kun taas setä samuel on mielestäni tällä hetkellä maailman paras hyökkääjä! Olihan barca hankkimassa viime kesän lopussakin viel david silvaa riveihin laita hyökkääjäksi, silti Henry oli pysymässä katalooniassa. itse pitäisin Henryn joukkueessa jo taitojen vuoksi, mutta myös sen takia, koska barcalla on kuitenkin kohtalaisen nuori joukkue, niin on hyvä ollaa muutama kokenutkin pelaaja porukassa! mielestäni barcan pitäisi hankkia riveihinsä uusi maalivahti! Valdez on parhaina päivinä maailmanluokkaa, mutta tuollaiset kömmähdykset joita tulee, kuten viime vklp derbyssä, huippu maalivahdin pitäisi kyllä välttää! Ja sitte vasen laita puolustaja! tottakai haluaisin nähä riberyn barcan väreissä, sillä pidän häntä parempana laitalinkkinä kuin CR7!
 3. Teemu Pukki

  Teemu Pukki Itse olen pelannut pukkia vastaan ja voin kertoa että, hän on todella nopea, tekinen ja suoraviivainen pelaaja!! Tekee paikoista maaleja kovalla prosentilla. Todella usein hänelle syötetään läpisyöttö ja tekee maalin. Olisi todella hienoa Teemun kannalta että pääsisi reserviin, eikä joutuisi kiertämään junnu porukkaa läpi.
 4. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Tottakai Yaya pääsee avauksee!! Aivan loistava puollustava keskikenttä, koska tekee hyviä nousuja, sekä syötöt ovat kerrassaan mahtavia!! Yksi maailman parhaista "box to box" pelaajista. Kova taistelia!! Sellaista Barcassa kaivataan!!
 5. Henry Barcelonaan

  eto`o Henkka R10 Messi Yaya Xavi Abidal zambo Puyol Chivu Ustari Näin!! __________________ I’m Optimistic because I believe in the squad!!
 6. Henry Barcelonaan

  ----------eto`o-----Henkka---------- R10---- ----Messi -----Yaya----------Xavi tai Iniesta----- Gio--- --- zambo Puyol-----Chivu Ustari
 7. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Niin se vain on, että Lamps lähtee!! http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/sport/sport1.shtml
 8. Henkka lähdössä kesällä?

  Itsekin olen sitä mieltä, että Henkka on maailman top 3 kärkiä!! Toivottavasti pääsen nauttimaan hänen suorituksistaan ensi kaudella barcassa!!
 9. Huhuja (AC Milan)

  Edmilson on loistava puolustava keskikenttä!! Perustelut ovat: loistava pääpeli, tekee todella vähän virheitä ja aika hyvät syötöt!! tuskin hän turhaan pelaa brazilian maajoukkueessa!! Toivottavasti mies pysyy blaugraanassa!!
 10. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Voitte käydä katsomassa kaikki mehukkaimmat siirtohuhut goal.com:rules: Lambardin sydän sininen!! Koht sinipunane!! http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=314034 :blink:
 11. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Mutta jos nyt käy niin paska mäihä, että Deco lähtee britteihi, niin lambard on ainakin kiinostunut ja ollut kiinnostunut pitkään barcelonasta!! Huhujen mukaan Lambard valitsee tulevan seuransa Juven ja barcan välillä!! Real madrid oli myös kiinnotunut frankista, mutta ilmoitti, että ei halua ainakaan "valkoisiin". Minusta kuitenkin barcalla on ylivoimainen etulyöntiasema muihin kilpailihoin verrattuna, sillä kaikkihan tietää, että Lambardin vaimo on katalaani. On myös huhuttu, että Lambard ja hänen vaimonsa olisivat jo käyneet katsomassa taloa itsellleen kataloniasta!! FORLAN!!! Minä itse en kyllä haluaisi, että forlan lähestyisi barcelonaa! Pysyisi vain villarealissa jossa on vielä huipulla!!
 12. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Minunkin mielestä Palacio olisi erinomainen hankinta blaugranalle. en usko, että henryn siirtyminen barcaan olisi täysi mahdottomuus Henry Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan!! Monesko päivä siirtoikkuna aukesikaan??
 13. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Äskeiseen tekstiin!! Brassin nimi on lulinha, eikä lalinho!! Pikku virheitä..mut kuka noita brasseja ymmärtää =)
 14. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Uusimpien tietojen mukaan Barcan ostolistalle ovat nousseet YLLÄTYS nimi Roy Makaay, Forlan ja tietysti Henry. henkkaahan ollaan vaihtamassa Etohon!! Mutta tässä teille nuorta talenttia!! Ikä:17 Kansallisuus:Brazilia Nimi:Lallinho tässä lisä tietoa ja video!! http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=315013 Barca ostos huhut!! http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=314879 Mutta bocan maalitykki rodrigo palacio on noin 70% varmuudella tulossa barcaan!! Blaugrana on tarjonnut hänestä 22 milj. Boca on valmis myymään miehen, mutta hidastavia tekijöitä ovat ne, että boca omistaa vain 32.5% pelaajasta!! Loput omistavat miehen ex-joukkue ja hänen pelaaja agenttinsa!! Lukekaa lisää täältä!! ------> http://www.urheiluviikko.net/?p=8014
 15. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Ei minustakaa El kun ole ainakaan vielä valmis puhtaaksi hyökkääjäksi:rules: Vaikka ei hän olisi huono hankita, sillä kaveri on vasta 18-vuotias ja tulee varmasti nousemaan tulevaisuudessa suureksi peluriksi!! Pitäähän joukkueen aina ajatella tulevaisuuttakin:sleep:
×