Jump to content

balaclava

Members
 • Content count

  367
 • Joined

 • Last visited

About balaclava

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/08/1988

core_pfieldgroups_99

 • Location
  stadi, mju
 1. Ottelut kaudella 2010/2011

  Moggi takaisin, anyone?
 2. Jäsenet huomio 9.4.2010 !!!

  Mukana ollaan!
 3. Ottelut kaudella 2010/2011

  Siitä on turha keskustella olisiko Diego ollut Juventuksen hyökkäyspelin sielu tai ratkaisija tällä kaudella; jossittelua ei auta ketään mutta kaikki eilisen pelin nähneet näkivät ne kukkupallot joita viljeltiin. Mielestäni Diego esiintyi edukseen preseasonilla ja oli valmis parempaan kauteen. Hänellä olisi ollut enemmän työkaluja (Krasic, Martinez) tulevalle kaudelle. Fakta vain on se että peli on tällä hetkellä totaalisen sekaisin ja Diegon myyminen muutama päivä ennen sarja-avausta ei ainakaan totisesti ole auttanut asiaa. - Peli tulee paranemaan, sitä en kiistä sillä mutta vaihtoehtoa ei ole. Puolustus oli muutamaa tilannetta lukuunottamatta viime kautta paremmin hallinnassa ja kollektiivinen joukkueen liikkuminen oli yhtenäisempää ja parempaa.
 4. Ottelut kaudella 2010/2011

  Bari antoi dunkkuun, peli täyttä paskaa ilman Diegoa; avauksessa kuusi (6) uutta miestä ja lisää vielä tulossa kun saadaan kaikki messiin. Hyökkäyspäässä jättimäinen aukko Diegon jäljiltä. Q yritti mutta vain yritti. Kärkimiehet pelkkiä tuhnuja. Puolustuslinja kaamea, keskikentältä kukkupalloa boxiin. Suomalaista pessimismiä (realismia?) olkaa hyvä. Sitten niihin positiivisiin asioihin; .. . .. Pitkästä aikaa Juventuksella on johdossa miehiä, jotka jopa tietävät jotain jalkapallosta ja näin ollen he tietävät että tämä kesän aikana toteutettu pieni squadrevolution ottaa aikansa. Joten Del Neri saanee hyvän työrauhan ja ilmapiirin vaikka kausi ei lähtenytkään hyvin liikkeelle. Palaset hyvälle kaudelle ovat totisesti olemassa; pelaajamateriaali on nälkäinen, nuori ja lupaava. Monella pelaajalla on mahdollisuus astua esiin ja nostaa profiiliaan. Kaikki on nyt kiinni permanentista ja taistelusta aikaa vastaan; saadaanko se kuntoon jo seuraavaan peliin? Toivottavasti.
 5. Juventus 2010-11

  Mielestäni Juventuksen päätös luopua Diegosta on hätäilyä ja erittäin varomatonta, huomioon ottaen että siirtoikkuna on enää muutaman päivän auki ja joukkueen ehkäpä tärkein hyökkäyspään pelaaja jättää joukkueen. Hänen mukanaan katoaa hyökkäyksestä luovuutta ja taitoa, hän on ollut hyökkäysten rakentamisessa kaikki kaikessa koko ritiron ajan. Olemme kaikki täälläkin nähneet minkälaista peli on ollut ilman brasilialaista. Milos Krasic ei pysty ottamaan hyökkäysten rakentamista harteilleen koska hän on tyypillinen wingeri, jonka rooli olisi ollut lähinnä tarjota Diegolle hyviä pystyjuoksuja; hän olisi ollut enemmänkin Diegolle työkalu, serbistä ei rakentajaksi ole. No, toivotaan että Aquilanin hankinta auttaa hieman tätäkin ongelmaa. Myös Trezeguet jättämässä joukkueen, eli hyökkäykseen on joku ilmeisesti tulossa. Giuseppe Rossi olisi hyvä vaihtoehto, nyt kun Di Natale on ulkona. Pazzoa ei Doria myy. Van Der Vaart ei ole vakuuttanut ollenkaan allekirjoittanutta, Diego aivan eri luokkaa. Mielestäni hollantilainen pelaa myös enemmän seconda puntaa eli Rossin kanssa samaa, mielummin italialainen. Mutta edelleen se puolustus, sinne tarvitaan reserviä kipeästi; Burdisso lähellä? Siirtojen osalta erittäin mielenkiintoiset päivät tulossa..
 6. Juventus 2010-11

  Hyökkääjä olisi hyvä, sitä ei todellakaan käy kielmtäminen kun rosterissa on Iaquintan, Trezeguetin ja Amaurin kaltaisia heittää strikeriksi mutta puolustus nyt ensin kuntoon; Juventuksella on edelleen vain kolme keskuspuolustajaa ja kaksi huonoa vasenta laitapuolustajaa. Diegon ulostaminen ei ole järkevää, saati vielä huonomman Van Der Vaartin tilalle hankkiminen.
 7. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Puolustaja tarvitaan, mielummin jopa kaksi; keskuspuolustaja reserviin ja vasemmalle laitapakki. Tai sitten pelaaja joka pystyy pelaamaan molempia paikkoja. Bocchetti pystyy ja olisi hyvä, mutta on menossa Milaniin. Drenthe? Ei kiitos. Antonellista vaikea sanoa oikein mitään, pystyykö pelaamaan myös keskellä? Pokaaleista ei kannata puhua yhtään mitään, Marotta on tuonut niin suuren tukun uusia pelaa joukkueeseen ja suoraan avaukseen että peli ja permanentti ottaa aikansa. .. .. . Aquilani ja Krasic ovat loistavia kiinnityksiä, Alberton pysyessä kunnossa ottaa paikkansa Marchision vierellä helposti. Muutenkin Marottalle täytyy nostaa hattua lainadiileistä ja niihin sisältyvistä osto-optioista; taitaa lähes kaikissa lainadiileissä olla optio. Tämä helpottaa myös ensi kesän ostoslistaa ja suunnitelmia.
 8. Juventus 2010-11

  Krasic Juventukseen! http://www.football-italia.net/aug19v.html Milos Krasic pelaa Juventuksessa ensi kaudella.
 9. Juventus 2010-11

  http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_newseventi_925B7249BC104DFFAF3A4BE65E6C5A9F.asp Poulsen Liverpooliin.
 10. Juventus 2010-11

  Diegon mahdollinen myyminen tulee outoon paikkaan, sillä luovuutta hyökkäyspeliin tarjoaa enää Del Piero (Camoranesikin tullaan myymään luultavasti pois, Giovinco on jo myyty osaomistuksella). .. Ja samaan diiliin sitten Dzeko mukaan? Kuka tarjoilee Dzekolle kun Del Piero vuorenvarmasti loukkaantuu kauden aikana? Mielestäni on aivan turha hankkia yhtä maailman parasta kärkimiestä jos tarjoilua ei toimi edes alusta alkaen. Marottan siirrot alkavat muistuttaa Moggin vastaavia vuosituhannen alussa; luovat / taitavat pelaajat myydään pois, ostetaan tilalle työmyyriä ja joukkuepelaajia. Del Piero pelaa vielä, luotetaan siis häneen. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu jos ja kun Diego lähtee, tuntuu vahvasti että Marotta tietää mitä tekee.
 11. Juventus 2010-11

  Tuntuu tämä vähän lopun alulta; turha alkaa tässä vaiheessa vielä maalailemaan piruja seinille mutta jotenkin tuntuu että Sebastian Giovincoa ei enää Torinossa nähdä. Puheet olivat sitä luokkaa (syystäkin) että vaikea nähdä häntä enää Juventuksen paidassa. Toki toivon että hän lyö itsensä läpi ja nousee johtavaksi pelaajaksi ja ynnä muuksi ja palaa takaisin kotiin vaikka häntä kohdeltiin kuin paskaa. . . Mutta niin, onko pelaamattomuuden takana sitten muutakin kuin pelkkä epäluottamus nuoreen mutta pienikokoiseen taituriin? En tiedä, vähän siltä tuntuu
 12. Uefa Europa League

  http://veetle.com/index.php/channel/view#4c5a8ee2f0f74 Toimii mulla..
 13. Juventukseen liitetyt pelaajat

  'Suomalainen urheilujournalismi', jos sitä edes sillä nimellä voimme kutsua, on läpeensä tietämätön ja irrelevantti italialaisen jalkapallon ja sen ympäröivän kulttuurin suhteen. Tästä käynee hyvänä esimerkkinä muutaman vuoden takainen uutisointi naurettavasta 'sopupeliskandaalista'. Suomalaisten urheilujournalistien - varsinkin jalkapallojournalistien - kyky luoda omiin ajatuksiin nojaavaa korkeatasoista tekstiä on huolestuttavan alhainen. Usein näemme vain kopioituja juttuja saarten valtalehdistä, joita suomalaiset sitten lukevat muna pystyssä. No niin, se siitä offtopicista ja avautumisesta. .. .. . Marco Mottan tilanne pitäisi olla selvillä lähipäivinä, toivottavasti onnistuu ja saisimme oikealle laidalle uutta verta. Gentile kerkesi jo alustavasti kehumaan Juventusta Mottan mahdollisesta saamisesta; taitaakin olla ensimmäinen jalkapallovaikuttaja tänä kesänä, joka kehuu Juventusta pelaajasiirtojen suhteen. Moggi tapansa mukaan tyrmäsi Bonuccia lukuunottamatta muut. Toivotaan että Moggi on väärässä, harvoin on tosin ollut.
 14. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Hyvä asia että tuonne vasemmalle laitapakin tontille huhuillaan myös miehiä, sillä se on yhtä tärkeä kuin oikea laita. Vargas liian kallis, Coentarao voisi menetellä mutta liian paljon hänestäkään ei kannata maksaa, erityisesti jos olemme vielä hankkimassa hyökkääjää ja laituria. Ja kovasti Mexesistäkin huhuillaan, ei hänkään ilmainen ole. Mottan toivottavasti toteutuva lainadiili on jälleen hyvä osoitus Marrotan kyvystä hahmottaa 'iso kuva'; Motta ja Pepe ovat molemmat lupaavia italialaisia ja voivat onnistuessaan osoittautua hyviksi pelaajiksi. Mutta vain onnistuessaan, ja lainadiili mahdollistaa että suurta ekonomista ja taloudellista riskiä ei oikeastaan ole eli Juventus ei heitä enää rahaa kaivoo niin kuin ennen. Molempien on myös oikeasti taisteltava ja onnistuttava henkilökohtaisesti vakuuttamaan Del Neri oman jatkonsa suhteen. Tilanne palvelee molempia osapuolia, niin seuraa kuin pelaajia. Pikku hiljaa odottaisin myyntiuutisia, sillä rinki alkaa olemaan jo kohtuu laaja muutamien pelaajahanintojen jälkeen. Amauri, Trezeguet, Diego, Zebina, Grosso, Camoranesi, Melo? Ciao!
 15. Juventukseen liitetyt pelaajat

  No jaa, kyllähän tuo 40 miljoonaa tuntuu aika suurelta summalta kenestä tahansa, puhumattakaan sitten näistä maailmanennätys-summista. Hinnat ovat karanneet käsistä viime kesän takia (Real Madrid), ja ilmeisesti tämä kesä mennään vielä markkinoiden ylärajoissa. Toivottavasti joskus tasaantuu tämä markkinakierre. Dzeko olisi hinnastaan huolimatta hyvä ostos, onhan hyökkäysarsenaalimme surullistakin surullisempi. Monipuolinen kaveri, tekee maaleja monella eri tapaa, läheltä ja kaukaa. Jotain uutta verta kärkeen olisi saatava joka tapauksessa. Davide Lanzafame on yhdistetty viime aikoina Juventukseen, mies on omia kasvatteja ja toisi ainakin jotain uutta kuluneeseen hyökkäykseemme ja halvemmalla. Joku uusi kaveri hyökkäykseen olisi saatava, mielummin kaksi (profiloitunut hyökkääjä ja oma, nuori kasvatti?); Dzeko / Lanzafame? http://www.juventus.com/site/eng/NEWS_newsseriea_067C2B609C4D49568BE713CFE7215C0C.asp - Mimmo sitten pysyvästi Genoaan, pettymystä vaikea sulattaa. Pientä lohtua tuo kuitenkin se että tämä suurella todennäköisyydellä tarkoittaa Bonuccin saapumista Torinoon. Cannavaron lähtö paikattu parhaimmalla mahdollisella tavalla, nuorella ja nousevalla italialaistähdellä. Palladino pysyy myös Genoassa ainakin ensi kauden, se hänen spekuloinnistaan sitten myös. Puolustus ei silti valmis; Oikea ja vasen pakki, sekä yksi keskuspuolustaja! .. Krasicia on jälleen nostettu esille, mielestäni aiheesta; mies oli Serbian parhaimpia kisoissa ja on todistanut tasonsa huipulla. Totuus on kuitenkin se että Simone Pepe ei voi olla meidän ainut laituriostos tulevalle kaudelle! Puhtaita laitureita joukkueessa vain Camoranesi, ja hänenkään tulevaisuus joukkueessa ei ole varma. Giovinco pystyy operoimaan siellä, kohtuullisen hyvinkin, näen hänen pystyvän siihen Diegoa paremmin (brasilialainen liian hidas laitaan). Martinezin siirtoa ei ole vielä virallisesti vahvistettu mikä on outoa, koska kaikki oli viikko sitten valmista. Eipä haittaa vaikka ei tulisikaan. Mikä on Candrevan tilanne? Ei ole puhdas laituri mutta pystyy myös pelaamaan siellä. - Ongelma; Juventuksella löytyy pelaajia jotka ovat lupaavia, nuoria ja italialaisia ja pystyvät laitapelaamiseen ja laiturina pelaamiseen mutta eivät ole puhtaita laitureita - Giovinco ja Candreva. Lahjojen hukkaamista vai tylysti rahoiksi? Vaikea päätös. .. . Keskikentän keskellä jatkavat näillä näkymin Marchisio, Sissoko, Melo ja Poulsen. Jos joku Marchisiota lukuunottamatta laitetaan lihoiksi, tilalle pallollinen ja kontrolloiva keskikenttäpelaaja koska meillä ei sellaista ole! Marchisio ei ole puhtaasti peliä avaava vaan enemmän varmistava, monipuolinen ja moderni keskikentän ankkuri, joka pystyy nousemaan hyökkäyksiin mukaan. Muut keskikenttämiehet ovat enemmän viikateosastoa, aika yksipuolisesti vielä.
×