Jump to content

Hullu Pulla

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Hullu Pulla

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/05/1991
 1. Niitä näitä

  Tuo Espanyol peli näytti paikoitellen todella hyvältä. Varsinkin Rufeten punainen vapautti Valencian peliä todella paljon ja toinen puoliaika olikin pelkkää yhteen päätyyn juoksemista. Tästä on hyvä jatkaa Madridiin!
 2. Niitä näitä

  Pienen hiljaiselon jälkeen kirjoittelen taas tännekkin. On kyllä hienoa taas katsoa kun Lepakot tuolla kärjessä majailevat. Ihan Jokerimainen hymy tulee kasvoille ! Innolla odotan kun Blaugrana ja Blancot tulevat Mestallalle.
 3. Kausi 2008/2009: siirrot, huhut ym.

  Kyseessä taitaa olla Karadeniz Batuhan ?
 4. Kausi 2008/2009: siirrot, huhut ym.

  goal.com väitti että Barcelona olisi tarjonnut Silvasta 15 milj. €.
 5. Niitä näitä

  Kiitos tiedosta. Huhheijaa.
 6. Niitä näitä

  Tänään sitten löylytetään Realia oikein kunnolla! Kaikki TV:n ääreen!
 7. Niitä näitä

  Valencialta riistettiin 2 pilkkua. Ja Drogban maalia edelsi selvä käsivirhe.
 8. Niitä näitä

  Näytti todella paljon Inter Milanin merkiltä. =D Mutta hieno yksityiskohta. Pitäisikö minunkin laittaa kenkiini Kaarinan vaakuna?
 9. Niitä näitä

  Mitkä merkit Villalla on tuniteissaan?!
 10. Kaksi mestarin tekemää maalia on jäänyt parhaiten mieleen. Tämä: http://youtube.com/watch?v=EhDJYN76R7Q Ja tämä: http://youtube.com/watch?v=shTfdFUX-hg Hienoja maaleja loistavalta pelaajalta.
 11. Arsenal 07-09

  Aah, kun luin että Quaresma on yksi mahdollinen hankinta, niin olin jo onneni kukkuloilla, mutta sitten luin viestisi loppuun
 12. HP:n starting eleven olisi tämän näköinen: ---------Henry--------- Quaresma----------C.Ronaldo ----------Káka ----Cesc--------Pirlo Taiwo---Cannavaro----Toure----Dani Alves ------Gigi Buffon----- Tai sitten toinen formaatti: -----------Villa-------Kerlon Ribery---Gattuso----Baraja------Joaquin Grosso----Anton Ferdinand-----Puyol------Miquel ----------------Jässi
 13. Arsenal pääsi sydämmeeni kahden miehen kautta. Ensimmäinen näistä miehistä oli isäni. Oli vuosi 1997, olimme lomalla Lanzarotella ja olimme paikallisessa pubissa katsomassa kun Arsenal kohtasi muistaakseni Barnsleyn Highburyllä. Isäni sanoi, että seuraa poika Arsenalista tota vaaleahiuksista hyökkääjää, se on aika kova peluri. Siinä sitten sitä seurailin ja colaa siemailin, kun tämä kyseinen blondi iski kymmenessä minuutissa kaksi maalia. Mies oli siis Dennis Bergkamp, ja tämä kyseinen blondi nousi siinä samassa idolikseni ja syyksi, minkä takia aloitin jalkapallon heti kun takaisin Suomeen menimme, ja syyksi, minkä takia aloitin Arsenalin kannattamisen. Tällä hetkellä myös toinen seura on lähellä sydäntä, nimittäin Valencia. Se on myöskin periytynyt isäpapalta. Mutta Gunners on ykkönen.
 14. Oma listani näyttää tältä: Dennis Bergkamp: Pelaaja, jonka takia aloitin jalkapallon pelaamisen ja Arsenalin kannattamisen. Thierry Henry: Oma henk.koht. lempipelaajani ja on se vain niin ihana katsoa maailman parasta pelaajaa. Siirto Barcaan itkettää vieläkin. Ricardo Quaresma: Sijalla 2. Loistavat harhautukset, loistavat syötöt (varsinkin ulkosyrjäkeskitykset), ei vedä harhautuksiaan niin paljon yli kuin C.Ronaldo. Cristiano: ^^ paljon samoja asioita kuin Quaresmalla. Ribery: Scarface; jumalainen pelaaja, se nopeus, se pallokontrolli. aaah<3 Giggs: Ei edes tarvitse perustella, teot puhuvat puolestaan. Joaquin: Nopea, taitava, loistavat harhautukset. Vicente: Eli aika laituri painotteinen on minun listani. Eli siitä voi päätellä oman pelipaikkani?
 15. Arsenalille uusi vieraspeliasu!

  Omasta mielestäni tuo uusi paita/asu on perhanan hieno.
×