Jump to content

Helminen

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Helminen

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/27/1991

Contact Methods

 • Skype
  tommi.91@luukku.com
 1. Liverpool FC 08-09

  nojaa jos valioliiga mestaruuteen tähdätään ja nyt ollaan "taas" kärkeä jäljesää 7 pistettä. Ei voida mistään ylämäestäkään puhua
 2. Manchester United 07-08

  Mielenkiintoinen kausi todellakin tulos ,mutta hyökkäys rinki on todellaki kapea jos Teveziä ei saada (lähes varmaan mutta mitä vaan voi tapahtua). Sahaan ei voi luottaa,20LEgend vetelee jo viimeisiä eli ei pelaa enään sellaisella tasolla että sillä uusittais valioliiga Mestaruus, ja Dongilla tulevaisuus edessä ei vielä valmis valioliigan kovaan tasoon..vaikka SAF odottaa jo dongilta näyttöjä. Smithin lähtö todellakin aiheuttaa harmi, koska nii kuin Tevez itse sanoi että pelkää oman kauden puolesta, koska harjoituksia ei juuri ole tilillä. Joten smitti olisi ollut hyvä penkkipoika miksei myös Rossikin. noo tietenki SAF voi heittää kärkeen Nanin,Ronaldon,Giggsin tai jopa Anderssonin. Tulevaisuutta ajatellen ManU:n Akatemia on kuulemma solminut sopimuksen todella kuuman Juniori lupauksen jonka taitoja he olivat seuranneet Youtubesta ikää muistaakseni 9 vuotta.
 3. Henkka lähdössä kesällä?

  enään lääkärin tarkastuksesta kiinni
 4. Manchester United 07-08

  jos Torres saapuu niin ihanne kokoonpano on -----VDS---- Neville--Rio--Vidic--Evra Ronaldo--Owen--Carrick--Nani/Giggs ---------Rooney-------- ---------Torres---------
 5. Hongan Kolistajat (Fc Honka )

  eiköhän kolisteliat oo siellä top 3 jäsen määräänähden.. luultavasti Forza Hjk vie sitä skabaa..
 6. Suomi vs Belgia

  Huuhkaja kadonnu Stadionilta
 7. 100 milj € : C.Ronaldo

  Ronaldo pysyy Manussa vielä pitkään.. Hullun kuuloinen 100milj
 8. Liverpoolin siirrot 07-09

  nojoo mikä Diegoon tulee niin ei Manussa ainakaan säväyttänyt (tosin ei koskaan saanut kunnon tilaisuutta) mutta ei hänen taitoja saa epäillä.. hyvä viimeisteliä.
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Boro on ainaki tehnyt tarjouksen Smithistä
 10. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  ja ovat kyl varsin kokeneita ikään nähden hyvältä näyttää.. vielä se kaivattu hyökkääjä OT:lle. oma vaihtoehto olis Lita wiganista
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Itekki olen seurannut Litaa ja vaikuttaa todella hyvältä ja ennenkaikke vahvalta hyökkääjältä.. Hinta summasta ei oikeen uskolla lähtee veikkaileen mutta siinä voisi olla seuraava ja kentiäs viimeinen vahvistus.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  kyllä mä meen kuitenki väittää et nyt jos koskaan sitä kärkipelaajaa juuri tarvittaan, mielenkiintoinen juttu tää että 15 milj tarjous jätetty Fabio Quaglierellasta.
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  eikö se 50milj ollut
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  eiköhän tän kesän kaupat alaolee tässä.. tietenki Berbatov/Huntelaarin tulo on kysymyksen alla.. olishan se hienoo jos BT tulis mutta smithin lähtö olisi lähes varmaa sen jälkeen.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Toivottavasti jää
×