Jump to content

Wilson

Members
 • Content count

  893
 • Joined

 • Last visited

About Wilson

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/18/1986

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hartola
 • Interests
  elokuvat, jalkapallo, VALOKUVAUS
 • Occupation
  kirjaston täti

Contact Methods

 • MSN
  tommijokinen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.myspace.com/tozz
 1. Barcelona 2009/10

  Mahdollisesti... ...jos hinnasta päästään sopuun ja homma muuten skulaa.
 2. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Benzema ja De Rossi olisivat ainoat pelaajat joista lähtisin haaveilemaan. Jos ja KUN nämä eivät ole tulossa, niin nykyisellä joukkueella tulee pystyä uusimaan mestaruus ja toivottavasti useampi. Pääasia on, että pelillisestä identiteetistä ei tule joustaa liikaa.
 3. Loistavaa musiikkia

  Paras levy johon pitkään aikaan tullut tutustuttua... Black Mountain - In the Future -levyn todelliset helmet ovat kappaleet Tyrants ja oma suosikkini Evil Ways. On hieno nähdä MTV, idols, perustetaan bändi koska olemme opetelleet soittamaan soittimia - paskan seassa bändejä jolle instrumentit ja musiikki on luontainen jatko persoonalle. Black Mountain on bändi jonka musiikki on psykedeelistä rockia joka repii hienoilla kitarariffeillä kuuntelijaa palasiksi ja paikkaa samaan aikaan jollain alkukantaisella shamanismiin viittaavalla tavalla luomansa haavat. Nousi vasta näin myöhäisen tutustumisen myötä vuoden 2008 levyksi meikäläisen kohdalla. http://www.myspace.com/blackmountain http://en.wikipedia.org/wiki/In_the_Future http://www.blackmountainarmy.com/
 4. Musiikki, jalkapalloon liittyen...

  Tämä summaakin sitten viimeisimmän "futisbiisin", joka toistolla on pyörinyt tässä taloudessa. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DHzH3eiaNno]YouTube - Manu Chao "La Vida Tombola" Video Clip (Featuring Maradona)[/ame]
 5. Vuoden foorumisti 2008

  5p - Maz 4p - Koskis 3p - Tomba 2p - Public Enemy 1p - cule92
 6. Loistavaa musiikkia

  Viimeksi tullut soitettua soittimessa seuraavia artisteja. Bon Iver Laura Marling Fionn Reagan Jose Gonzalez The Hush Sound
 7. Camp Nou

  Busseilla : 7, 15, 43, 67, 68, 74, 75, L12, L50, L60 ja L62 pääsee hyvin siedettävän etäisyyden päähän. Metrolla taas: 3 linja ja jää pois Maria Cristinan tai Les Cortsin asemilla ja 5 linjalla Collblancin tai Badalin stopeissa nämä ohjeet itse olen joskus saanut, mutta vieläkään en ole ikäväkyllä testannut itse.
 8. Kausi 2008/09 (Barcelona)

  Pep:hän on epävirallisesti kieltäytynyt pestistä, koska ei halua siirtyä näin pienellä valmennuskokemuksella valmentajaksi, eli tämä päivä tullee joskus, mutta ei vielä, ja nythän Barca on antanut jonkinasteisen lausunnon siitä, että Rijkaardilla on edelleen sopimus 2009 kaudesta ja sitä kunnioitetaan. Hyvä niin.
 9. Niitä näitä

  aika karmasevaa oli meidän viimeistely. , koomista, vähän ihmetytti tuo messin kortti, ei tietenkään missään tapauksessa lähelläkään pilkun arvoinen, mutta mies nousi samantien pystyyn ei valittanut tuomarille ei mitään.. Villa taas.. 7 loukkaantumista ja yksi maali..
 10. FC Barcelona 07-08

  pakko laittaa nämä tänne.. eto'ohan "tuuletti" maaliaan kaappaamalla kameran.. ja tuotos...
 11. FC Barcelona 07-08

  Rutiinilepuutus valenciamatsia silmällä pitäen. Bojan, Zambrotta ja Edmilson palaavat kokoonpanoon ja Rafa on poissa Celtic ottelussa tulleen kolhun takia.
 12. FC Barcelona 07-08

  Deco ja Henry eivät ole kokoonpanossa...
 13. FC Barcelona 07-08

  Tässä ottelussa nähdään luultavasti mukavat minuutit myös Guddylle, keskiviikkona vastassa on Valencia, Copa Del Reyssä. Vaikka lepakkokunto onkin kyseenalainen siihen otteluun on hyvä säästellä hieman ja juosta pikkaisen lepsummin, joten en usko välttämättä yltiöpäiseen neljän tai kolmen maalin hakemiseen. Puolustuksessa on sitten skarpattava kuitenkin läpi pelin, sillä kyseessä on kuitenkin espanjanliigasta jossa kaikki on mahdollista. Levantella on ongelmia muutenkin kuin kentällä, seura on taloudellisesti sekaisin, pääomistaja vaakalaudalla osakkeidensa kanssa ja pelaajie palkkoja on maksamatta. Rutiinivoitto 2-0, vähän säästelyä valencia peliin jossa vähän säästelyä seuraavan jossa sitten hanat auki, se onkin jo pelottavampi peli se.
 14. Ronaldinho

  Vaikka Messi olikin jälleen omaa luokkaansa ja Henrykin onnistuis tärkeässä ottelussa, kieltämättä mahtavinta oli nähdä Ronaldinhon loistavan kentällä. On ollut enemmän kuin mukava seurata myös fanien reaktioita ympäri maailmaa, tuntuu, että kaikki ovat aidosti mielissään Ronnien suorituksesta Celtic-ottelussa.
 15. FC Barcelona 07-08

  Melkein olisin valmis laittamaan Ronaldinhoa avaukseen. --------Henry---------- -R10---------------Messi- -------Iniesta-Xavi-------- -----Marquez/Edmilson----- Abidal-Gaby-Thuram-Oleguer ----------Valdes------------
×