Jump to content

Azat Futistietäjä

Members
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Azat Futistietäjä

 1. Tottenham Hotspur

  Ihmetyttää kyllä Harryn tempaukset välillä. Miksi kaveri ei vaan anna Dos Santosille peliaikaa. Kaveri pelaa huippupelejä illasta toiseen Meksikon maajoukkueen paidassa ja on koko ajan noutamassa lupauksiaan Meksikon MJ:n paidassa enemmän ja enemmän. Kun kerran Keanesta ei ole mitään hyötyä niin miks ei vaan anneta nuorille ja nälkäsille pelaajille niitä mahdollisuuksia ja osoittaa kykynsä pelillisesti, vaikka viimekausi ei mennytkään pelillisesti putkeen Dos Santosilta ??
 2. Euro 2008 -Ottelu ottelulta

  No eurooppalainen kenen silmissä, onhan se fakta,että Turkki kuuluu maanosallisesti vähän Euroopan alueeseen, mutta kyllä Turkkia voi sanoa jo Eurooppalaiseksi,kuten Venäjääkin vaikka puolet siitä valtiosta ulottuukin aasiaan.
 3. Euro 2008 -Ottelu ottelulta

  Jotenkin en vaan ymmärrä tätä vihaasi Turkin joukkuetta vastaan. Taitaa Turkkilaiset miehet vieneet naisesi, kun olet tollaisella sotajalalla Turkkia vastaan. Mielestäni Turkki pelasi kisoissa viihdyttävää futista pelaamalla aina lopussa. Turkin taistelu noin pienellä pelaajamateriaalilla on hatun noston arvoinen, en usko että kovinkaan moni joukkue pystyisi nousemaan tuollaisesta suosta noin hyvin esille kisoissa.
 4. Heypokerin turnaus

  Olisi mielenkiintoista saada tietää kuka voitti tämän turnauksen??
 5. 6 milj. € : Ronaldo

  Odotan kyllä kovaa kautta Ronskulta katsokaa tältä videolta miten kaveri on oikein laihtunu... http://www.dailymotion.com/video/x2q4uq_ronaldo-interview_sport?from=rss
 6. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Eniten ärsyttää toi Heinzen osto, kun meillä on jo kolme lupaavaa vasenta laitapakkia esim Torres, Drenthe ja Marcelo niin miksi ihmeessä hankkia Heinze, joka pelaa välillä todella hyvin ja välillä ei!
 7. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Onko kellään tietoa milloin Anderson olisi pelaamassa?
 8. Real Madrid 07-08

  ----------RvN---------- ------Vaart-------------- Robben-Sneijder-Robinho ----------Diarra-------- Torres-Pepe-Metzelder-Ramos --------Ikerman---------- En usko, että Raul tulee saamaan avauskokoonpanon paikkaa.Jos Vander Vaart tulee niin tulee saamaan kyllä Raulin paikan. Eihän toi Schuster kuulemma paljon Raulia myös arvostakkaan ja laittaisin Metzelderin Cannan paikalle.
 9. Schuster saa kenkää??

  joulukuun 4 päivä saa schuster kenkää...
 10. Copa America 2007

  kuka voitti tän turnauksen parhaan pelaajan palkinnon??
 11. U-20 MM-kisat 2007 (Kanada)

  Juu usko tai älä...
 12. U-20 MM-kisat 2007 (Kanada)

  Anteeks vaan jos olen kattonut ottelunTurkissa ja olen tullut takasin Suomeen, eikä ollut konetta matkalla.
 13. U-20 MM-kisat 2007 (Kanada)

  Olihan ton tuomarin tekeminen aivan perseestä. Tulee mieleen yksi 2002 MM-kisojen tuomari en muista kyllä miehen nimeä. Kyllä omassanikin ottelussa menisi hermot jos tuomari antaa noin tyhmästi kortteja.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Pato teki eilisessä ottelussa 2 maalia Etelä-Koreaa vastaan U-20 MM-kisoissa. Kyllä poika maaleja osaa tehdä. Vähän samanlainen maalivainu kuin itse Ronaldolla. Mun puolesta vois hankkii Milaniin vaikka heti! Ja ikää vasta 17v. http://www.youtube.com/watch?v=zhfivZwv6Cw&mode=related&search= tossa on eka maali http://www.youtube.com/watch?v=qbb8SNxUA5c&mode=related&search= ja tässä toinen.
 15. 6 milj. € : Ronaldo

  voisitko kertoa linkin tosta Ronaldon kuvista.??
 16. Copa America 2007

  Loistava peli Robinholta 3 maalia. Aivan loistava suoritus.Ei voi ihailla kun jätkän peli näyttää niin helpolta. Robinho on kyllä Brasilian joukkueen sielu ei voi kyllä muuta sanoa.
 17. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Olis kiva nähdä Vander vaart valkopaidoissa, jos Robbenia ei saada. Vander Vaart olisi itse kiinnostunut liittymäään Realiin.
 18. Huhuja (AC Milan)

  Ei Cassanoa Milaniin, ei tuu toimeen oikein missään jengissä. Eikä oo mitään maailman luokan pelaajia.
 19. Inter 2007/08

  Näytti eilisessä matsissa miten hyvä Pato on Brasilia - Puola ottelussa. Pojalla on kyllä maalivainu. Hankki itselleen 4 hyvää paikkaa ja jokanen veto lähti erittäin hyvin, mutta maalivahti veti pidemmän korren , jokaisessa tilanteessa..
 20. Inter 2007/08

  Inter Milan on tehnyt kovan tarjouksen Alexandre Patosta. En kyllä ymmärrä mihin Inter tarvii näin paljon kärki miehiä. esim. Crespo,Cruz, Adriano, Ibrahimovic ja vielä Pato jos tulee Interiin. Toivon, että menisi Ac Milaniin .
 21. Huhuja (AC Milan)

  Muistakaa, että Patoa on verrattu Ronaldoon. Oon kuullut, että Real Madrid ja Chelsea olisivat kiinnostuneita Patosta. En ikinä haluaisi, että Pato menisi Chelseaan, jossa ei pystyisi kehittymään niin hyvin kuin Realissa tai Milanissa. Olihan Ronaldokin 16v, kun meni PSV eindhoveniin ja muistakaa mitä sai aikaan. Pato voisi olla samankaltanen lupaus.
 22. Siirtohuhuja (Barcelona)

  No jos Chivua ei saada niin Barcahan on ilmottanut kiinnostuksensa Deportivon Andrandeen ja Porton Pepeen. Tiedän vaan Andrandesta ,että on erittäin hyvä puolustaja pelasi myös hyvät EM-kisat 2004 vuonna. Ottaisin mielummin Andranden kun Chivun ja Pepestä en kyllä tiedä mitään. Voisiko joku valaista asiaa.
 23. Copa America 2007

  millä streameillä oikein kattelet näitä matseja katon TVUSTA mutta ei näy mitää kuulen vaan äänet
 24. Copa America 2007

  Ginga mistä kattelet näitä otteluja olisi kiva tietää??
 25. Huhuja (AC Milan)

  En kyllä ymmärrä mistä Peton heitit tohon kun ei ole edes Realin pelaajia ja on erittäin taitava jätkä.jos kehittyy samalla tavalla kun on nytten kehittyny saa luvan enemmän odottaa kun Kakasta ja ikää vasta 17v.
×