Jump to content

Sippmuh

Members
 • Content count

  963
 • Joined

 • Last visited

About Sippmuh

 • Rank
  Riemuidiootti
 • Birthday 02/14/1975

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  WestHam

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.whufc.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bell End, United Kingdom
 • Interests
  Alkoholi, West Ham United
 1. Hojo Hojo! Sir Trevor Stadissa lokakuussa! Shinnee! http://futisforum2.org/index.php?topic=219870
 2. West Ham

  "Hyvinhän" meilläkin on menny jo vuosia. tässä läträtessä. Viime kauden konjakit ja vuosikertaviinitkin on vaihtuneet taas peliesitysten normalisoiduttua tuttuun ja turvalliseen Lasoliin ja Gambinaan. Olis vissiin Slaikkarin pitänyt noillekin juottaa kunnon aineita, niin olis lähtenyt tissiposkisuus pois pakkikalustosta. Kännissä eivät olis edes loukkaantuneet niinkun nyt puoli jengiö teki Leitsesteriä vastaan.
 3. Chelsea - FA Cup 2016/2017

  Eilisessä Brentford pelissä ennen pelin alkua seilasi päätykatsomossa jättimäinen lakana joss luki "1904, Londons first, Londons finest". Oliko toi jotain sisäpiirihuumoria jota ei ulkopuoliset tajua, vai oliko vaan tehty vahingossa lakana jossa kaikki on perseellään? Seurahan on kai perustettu 1905, eikä ole Lontoon ensimmäinen (tai edes mahtavin).
 4. No ei se Manuren kovin vaikea ole voittaa, jos dumariavut on eilisen kaltaisia. Hidastuksesta muuten näkee että Feghouli ei millään lailla kolhinut Jonesia, vaan polvikontakti sääreen/pohkeeseen oli puolustajan ihan omaa ansiota. Täysin tarpeeton hyppyliukurappaus tilanteeseen kun pallo oli jo karannut. Meinasi sitten vielä kuolla kentälle, ja joulukortin jälkeen perinteinen ihmeparantuminen. SkySportilla kommentaattorit luulivat ensin että lappu tuli Jonesille. https://www.facebook.com/HammersDz/videos/1317208295008026/
 5. Paul Pogba

  Joo, huvikseni vertailin Pogbaa Hammersin keskikenttään. Mistä se £100 miljoonan hintalappu koostuu? http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2016/2017/dimitri_payet/641/641/1103/0/p|premier_league/2016/2017/paul_pogba/641/641/2710/0/p|premier_league/2016/2017/mark_noble/641/641/898/0/p|premier_league/2016/2017/manuel_lanzini/641/641/18311/0/p|premier_league/2016/2017/pedro_obiang/641/641/2948/0/p#successful_passes/pass_completion/chances_created/key_passes/goals_scored/assists/total_score#90
 6. Nyt kun on syytetty Moyesia Manun nykyotteista, niin mieshän aloitti seurassa paremmin kuin Ferguson, eikä se nyt seuraajiakaan katsoen huonosti mennyt.
 7. Nyt kun on syytetty Moyesia Manun nykyotteista, niin mieshän aloitti seurassa paremmin kuin Ferguson, eikä se nyt seuraajiakaan katsoen huonosti mennyt.
 8. Hyökkäämisen ja maalinteon vaikeus

  Niin, tässä tuo kivasti kiteytyy.
 9. West Ham

  Keväällä oli muuten Lontoossa yhdessä pubissa Noble nimistä bisseä hanassa. Sekin oli ihan paskaa.
 10. West Ham

  Markoahan ei saada pois avauksesta ennenkun siltä katkeaa molemmat jalat, selkäranka, ja niska. Mielellään useammmasta kohtaa. Ja sittenkin se tulee viimeistään puoliajalla vaihdosta. Koska Mr. West Ham ja koska se vuotaa clarettia ja bluuta. Ja se on meidän moottori. Ne on niitä samoja brittiläisiä taktiikkaneroja jotka puhuu että puolustuksen ongelmat ratkeaa sillä että joka pelissä on eri nelikko kentällä. Että maineella ei pääse alotukseen, paitsi tietty Marko.
 11. West Ham

  Tomkins lähti muuten taas sairaslomalle. Oli ehkä yksi syy miksi myytiin. (Ja ostettiin lisää lasijalkoja tilalle)
 12. 18.9.2016 Watford - Manchester United

  Sitä dösää joka Upton Parkilla meni rikki, ei vissiin vieläkään ole saatu korjattua.. vai meniköhän kuskin liksarahat Pogbaan?
 13. West Ham

  Ihanaa! Taas on syy olla peseytymättä, juoda itsensä korvikealkoholilla syviin sekavuustiloihin, ja hakata otsa ruvelle vessanpönttöön. Mitä helvettiä toi oli? Payet ja Antonio skulas ensteksi sellasta seksifudista että jopa mulla alkoi ottaa eteen, no okei, huonosti mutta kuitenkin. Ja sitten.. Watford tajusi että meillä pelaa samalla puolella puolustuksen kolmiossa Byram jolla ei oo kivekset vielä laskeutunu, Noble joka ei kerkiä mihinkään, ja Collins joka on ehkä koko valioliigan käänteisketterin pakki. Eikä aikakaan kun oli neljä kassia poljettu ohi Adrianin. Joka siinä tokassa byyrissä pelas just kun Keimolan Kaiun 4-vuotiaiden nappulaliigan veska. Joka ei oikein tiedä pitäskö se pallo ottaa, vai pitäskö jättää ottamatta. Olen jurrissa.
 14. West Ham

  Niin, elefanttimies on vissiin immuuni suihkukomennuksille. Valitettavasti. Eikä sillä onko loistava hyökkääjä, ole asian kanssa mitään tekemistä. Se ei ole mikään syy sille että voi pelata joka kerta täydellisen rottamaisesti, ja vastustajaa kunnioittamatta.
 15. West Ham

  Turkkilainen tuomari oli aivan käsittämättömän huono. Tuliko siitä Cresswellin telomisesta ees lappua?
×