Jump to content

Juster

Members
 • Content count

  240
 • Joined

 • Last visited

About Juster

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/05/1973

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Saarenkylä
 • Interests
  United, NYR
 • Occupation
  Liha-alan yleisheebo, lihamestarin sekä myyjän pätevyyden omaan...
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  ... Veit jalat suustani. Vielä kun saataisiin Zidane eläkepäiviltä takaisin pelikentille Unitedin paitaan ja Maradona huippukuntoisena kärkeen, niin taivas kai olisi kattona. Jos nyt keskityttäisiin siihen, mikä on realismia ja mikä on jaadajaadaa.
 2. Inter 2007/08

  Vilpittömät onnittelut Interille mestaruudesta! Jännäksi meni, mutta tämä vaan osoittaa kuinka hieno laji on kyseessä ja kuinka marginaalisia erot voivat olla! Tapa, jolla Inter mestaruuden otti, lämmitti mieltä. Paineet varmaan "kevyet" viimeiseen vierasmatsiin lähtiessä!
 3. RoPS kohti liigaa

  Nythän on asiat sillä tolalla, että kaupunki ja eräs yksityinen taho ovat laittamassa keskuskentän olosuhteet sille tasolle, että etelän joukkueetkin voivat käydä täällä vieraspeleissä! On se sinällään jänskää kun kesällä täällä ei meinaa saada nukuttua millään kun ei toi aurinko laske lainkaan... Kummallista kun ei palloa näe potkia! Eniten sylettää tämä yleinen asenne muualla Suomessa koko Ropsin toimintaan... eli Afrikkalaiset pelaa pelkästään joukkueessa ja se valottomuus estää kaiken toiminnan ! Moniko muistaa sen, että joukkue nousi liigaan ihan urheilullisin perustein ja jopa muutama oman kylän poika oli myös kentällä kun ratkaisua haettiin? Aion varmasti olla entistä enemmän ensi kaudella peleissä mukana huutamassa menestystä Ropsille, íhan vaan kiusaksi! Ps. Ja se Zeddy voi olla teidän mielestä Sambiasta, mutta täällä hänet lasketaan jo kantaväestöön!
 4. ManU - Middlesbrough

  Kaikki oleellinen itse ottelusta on jo kirjoitettu, mutta asia mihin kiinnitin itse huomioni oli pallottomana pelaaminen. Tällä kokoonpanolla jo itse liike ja vauhti ovat sellaista luokkaa, että vastustajalle annettava aika on niin minimaalisella tasolla, että heikompia hirvittää. Paras esimerkki oli Rooneyn maali, missä Nani karvasi pallon pois.Tahtotaso joukkueella on aivan loistava. Eteenpäin...
 5. RoPS kohti liigaa

  Suhteellisen kiperä kysymys! Kaupunginjohtaja oli tänään antanut tiedotteen, jossa tulevat varat menevät taiteiden taloon ja veroprosenttia nostataan puolella %/yksiköllä. Keskuskentästä sen verran, että varoja kentän kunnostukseen löytynee vasta vuoden päästä. Näin paikallisuutisista kuulin. En osaa sitten sanoa onko jokin muu taho mahdollisessa nousutilanteessa auttavana kätenä, jotta keskuskentälle saataisiin riittävät olosuhteet Veikkausliigaa silmälläpitäen. Asiasta enemmän perillä olevat varmaankin kommentoivat...
 6. Jatkan siis sitä samaa hyväksi todettua rataa täällä susirajan takana, eli jamitan ja jumitan itsekseni pelipaita päällä vaimoni iloksi... ! Asiaan. Ehdottomasti siitähän on kysymys, että saamme samanuskoiset heebot saman lipun alle ja jonkinlaista kirjaa myöskin meistä kai pidetään. Ehdottomasti loistojuttu "vihdoinkin" tämä oma kannattajajärjestömme.!!! T. Kauempaa kuin Lahdesta...
 7. Carlos Queiroz

  Lontoossa päin on kuulemma managerin pesti auki...
 8. kalamiehiä?

  Pyrin uittamaan uistimiani ainakin kerran kesässä ja kilharia tässä odottelen kalakaveriksi lomallansa. Vinkki...? Olen erikoistunut kaikenlaiseen savustamiseen, myös kalan ja syksyisin pyrin appiukkoni kanssa verkottamaan talveksi siiat. Loistavin tapa rentoutua arjen kiireistä, mutta valitettavasti nykyisin on vaan niin uskomattoman vähän aikaa kalastukseen.
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tervehdys kaikille pitkästä aikaa! Muutto, sekä opintojeni loppuunsaattaminen on vienyt aikani täysin, mutta jotakuinkin olen ollut perillä tapahtumista. On siis kerrassaan niin hienoja vetoja Fergie tehnyt, että voisi itseään hakata olalle. Kaveri rakentaa täysillä uutta porukkaa joka pystejä haalii...(uskon ja toivon niin)! Keskikenttä alkaa olla hyvässä kuosissa ja kyllä tälläkin jo olemassa olevalla hyökkäyksellä aika kivasti on mennyt. Eli jos niitä hankintoja kärkeen ei tule, niin minua ei ainakaan ahdista hyökkäyksemme pelaajamateriaali. Puolustus sen sijaan jonkin verran huolestuttaa, varsinkin jos Heinze myytäisiin. Kaveri oli heti tulokaskaudella niin kova luu laidallaan, että yllätti kypsillä esityksillään varmasti kaikki, itsensä mukaan lukien. Se tilannekovuus ja taistelutahto on Heinzellä sitä luokkaa, että muutkin voisivat ottaa hänestä mallia. Jos suoraan sanon niin mielummin luopuisin Riosta kuin Heinzesta. Olen itse hehkuttanut Rioa muiden mukana silloin kun hänet hankittiin ja jopa kapteeniksi olen häntä ehdottanut, mutta tosiasia on se että hänkin on vaan tavallinen kuolevainen, jolle aina silloin tällöin uskomattomia hazardeja sattuu...! Ja Rion voisi korvata täysin Heinzella, sillä Nemanjan kanssa homma toimisi. Ja yksi pointti vielä Riosta! Ero esimerkiksi Terryyn on suoraan luettavissa vaikkapa maalimäärässä, kuten kilhar joskus minulle osuvasti sanoi. Ei muuta kuin mukavaa ja lämmintä kesää kaikille tasapuolisesti!
 10. Perjantai jatkossa täällä!

  Kuulkaas... ! Nyt alkaa jo mennä satiirin puolelle...! Voi jum......!!! Koskis! Mikä meitä vaivaa? Mikko Alatalo
 11. Perjantai jatkossa täällä!

  Poika tuli koulusta innoissaan kotiin: Iskä iskä, mistä se johtuu kun me laskettiin koulussa ja kun muut osasi vain kymmeneen niin minä se osasin jo sataan. Mistä se johtuu iskä? No, se johtuu siitä, että olet Cityn miehiä! Seuraavana päivänä poika taas tuli innoissaan koulusta: Iskä iskä, mistä se johtuu kun me luettiin koulussa ja kun muut osasi lukea vaan muutaman rivin ja minä osasin lukea koko sivun. Mistä se johtuu iskä? No, se johtuu siitä, että olet Cityn miehiä! Ja taas seuraavana päivänä poika tuli intoa puhkuen kotiin ja sanoi: Iskä iskä, kun meillä oli liikuntaa ja sitten menimme suihkuun niin toisilla pojilla oli näin pieni vehe ja mulla on näin iso ja karvojakin! Johtuuko se siitä, että olen Cityn miehiä? Ei poikani, se johtuu siitä että sinä olet 17 vuotias ja ne toiset pojat on 7!
 12. Mukahauskat videot

  Se tahdikkuus.. =
 13. Tietoa satelliittiantenneista?

  Nyt voi saada tulevana viikonloppuna ilmaiseksi maistiaisia Canalin tarjonasta: "Englannin Valioliiga tarjoaa ensi viikonloppuna kaksi kovan luokan kohtaamista, kun toisistaan ottavat mittaa englantilaisen jalkapallon suurimmat ja kauneimmat -Liverpool, Chelsea, Arsenal ja Manchester United. CANAL+ avaa koko viikonlopun ajaksi kanavasalauksensa, jonka myötä iso osa suomalaisista digiboksin haltijoista voi seurata ilmaiseksi huippu-urheilua CANAL+ Sport 1 -kanavalta." Lähteenä Canal+ Ei muuta kuin kanavahakua tekemään viikonloppuna jos boksin omistaa!
 14. Beckham LA Galaxyyn

  Löysivät ja saivat sitten täydellisen veturin Beckhamista kassavirtojen kasvuun! Ajatellaanpa että kuka pelaaja siis "soccerin" puolelta on sellainen, jonka pärstän tuntevat kaikki (jopa jenkit), niin Beckhamin värväys on varmasti loistoveto MSL:ta! Uskon että jonkinlaisen hypen kaverin saapuminen synnyttää ja kuten kilhar asiasta hyvin sanoi, kuinka vanha manner pystyy jatkossa kilpailemaan rahassa? Pelillisesti huolta ei ole! Vaikka kaverilla ei aiemmin rahahuolia ollut niin ei niitä jatkossakaan uskoisi ilmaantuvan . Ei muuta kuin jumalattomasti onnea ja tsemppiä Ameriikan valloitukseen!
 15. Nythän kävi niin, että allekirjoittanut ei ottanut linkkinsä kokonaiskuvasta tarpeeksi selvää ja liian läheinen asiayhteys futsalin ja Ronaldinhon Porin vierailulle oli, että menin aivan lankaan kun nyt tarkistin linkin suurennuslasin kanssa... ! Pahoittelen virhettäni, mutta eikös ollutkin aika hyvä arvaus?
×