Jump to content

JLe

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  JLe reacted to Melrose in 20.03.2016 Manchester City - Manchester United (Premier League)   
  Loistava tulos, Manchester is red! Ja illan kruunasi maksa-altaan tyylikäs lopun pupellus:D Tälläistä on futispäivä parhaimmillaan.
 2. Like
  JLe reacted to 20Legend in 20.03.2016 Manchester City - Manchester United (Premier League)   
  Annetaan nyt kerrankin krediittiä LvG:lle, vaihdot olivat tänään spot-on. Ite olisin tehnyt juuri samat.
   
  Voitto Sitehistä ja kerrankin pidettiin nolla näiden kotona. Kyllä muuten maistuu hyvälle! 
 3. Like
  JLe reacted to Kynot in Kausi 2015-16: 2nd Season Under van Gaal and Beyond   
  Hyvää pohdiskelua ylempänä. Muistetaan kuitenkin, että kritisoiminen on aika paljon helpompaa, kun menestyksen tekeminen. Glazerit ovat tehneet myös paljon hyvää seuralle ja kasvattaneet siitä järkälemäisen tuotteen! Enkä usko, että Glazerit ajattelevat keventävän velkataakkaa peliesitysten kustannuksella.
   
  Pelaajahankinnat on semmoinen 1x2 soppa, että niistä voi vaan heittää omia ajatuksia, mutta koskaan ei tiedä miten kukin pelaaja sopii mihinkin seuraan. Pelaajien otteisiin vaikuttaa niin moni muukin asia, kun se mitä me fanit näemme. Ei ole mikään takuu, että fanien manageripeleissä luomat joukkueet toimisivat oikeassa elämässä. Kaiken lisäksi vuodet eivät ole samanlaisia, se voidaan nähdä vaikka Hazardin pelistä, vaikka kaveri on parhaassa peli-iässä.
   
  Managereistakin sen verran, että nythän on helppo itkeä...."mitä mä sanoin, et se LvG on iha paska"...vai ajattelikohan kukaan edes silloin aluksi näin, mutta nyt ainakin moni muistaa ajatelleensa. Mourinho on aika hyvä esimerkki siitä, että mestaruusvuoden jälkeen sai seuran aikamoiseen kriisiin, joten edes Special One ei ole kuolematon, eikä ole kukaan muukaan.
   
  Tällä kaikella ajan takaa sitä, että aina saa olla tiettyyn pisteeseen kriittinen, mutta omien takana seistään loppuun asti! Itseltä ainakin alkaa tulla tämä negatiivisuuden määrä korvista. ManUlla on niin suuret juuret, että tämä on vain pakollinen taantuma ennen uutta kukoistusta. Jokaista peliä ennen luotan parempaan ja vaikka ajoittain se näyttää kaukaiselta, niin uskon että se vielä tulee. Enkä todellakaan usko, että tämä muutaman vuoden taaperrus muutuisi joksikin pidempiaikaiseksi valahtamiseksi neljän sakista. Aina on vain helpompi nähdä parempaa tulevaisuutta seuroilta, joilla kulkee sillä hetkellä.
   
  Kaikista eniten silmiäni särkee lukea, kun joku uskoo enemmän Cityn toimintaan.
 4. Like
  JLe got a reaction from RedDevilKarra in Anthony Martial (Manchester Utd 2015–)   
   
  Onnittelut, 20v
×