Jump to content

M.Fernandez

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by M.Fernandez


 1. Harmi

   

  Juu kuulin itsekkin juuri että puerta menehtynyt, todella haikea olo, äsken tuossa väsäsin pari peliä pes6:lla, ja kun sevillalla pelailen, niin kyllä puerta lähti kokoonpanosta, tuntuu epäkunnioittavalta pelata hänellä, todella harmin paikka :(


 2. Olisi kyllä todellakin mukavaa nähdä Eremenkon veljesten pelaavan Belgia ottelussa. Kyllä Alexei ainakin pelaa, mutta romanista en menisi takuuseen. Suomelta tainion ja hyypiän poissaolo ei vaikuta paljoakaan tuossa pelissä. Pitäisi olla suomelle selvää kauraa :o


 3. Käännetään katseet ensi keskiviikon peliin: Suomi vs Belgia. Minä uskon että Suomi lähtee pakko voiton edessä hyökkäämään enemmän ja rohkeammin. Ja kun Belgia on mukana 21-vuotiaiden kisoissa, niin joukkue voi nuorentua, mikäli he testaavat Suomi peliin nuorukaisia. Mikä on teidän mielipiteenne kumpi vie voiton?


 4. Kummalla näistä kahdesta joukkueesta on teidän mielestä paremmat pelaajat "paperilla". Mielestäni suomella on enemmän tunnetumpia pelaajia, kuin Serbialla. Tosin kyllä Serbialtakin löytyy pari kovaa mm: dejan stankovic joka pelaa interissä.


 5. Terve kaikki jalkapallon ystävät!

   

  Olette varmaan jo kuulleet tästä uudesta (ehkä maailman parhaasta jalkapalloiliasta), matias fernandezista. Hän pelaa villrealissa, ja on tietääkseni 20 vuotta vanha. Kotoisin chilestä, ja pelannut vielä viime vuonna colo colossa.

  Jos teillä on jotain kommentoitavaa hänestä, niin tähän vaan kaikki.Tässä hieman

  alkupaloja hänestä:lol: http://www.youtube.com/watch?v=FPuMzJcHSzg

×