Jump to content

M.Fernandez

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by M.Fernandez

 1. Tampere United

  Noniin, tänään tosiaan selvisi että tamun kolmannen karsinta kierroksen vastus mestareiden liigassa, on rosenborg. Mitä veikkaatte onko tamulla minkäänlaisia mahdollisuuksia?
 2. Sevilla

  Harmi Juu kuulin itsekkin juuri että puerta menehtynyt, todella haikea olo, äsken tuossa väsäsin pari peliä pes6:lla, ja kun sevillalla pelailen, niin kyllä puerta lähti kokoonpanosta, tuntuu epäkunnioittavalta pelata hänellä, todella harmin paikka
 3. Sevilla

  Puerta Toivon todella että nuori mies toipuu, ja myös uskon että hän toipuu sydänkohtauksesta, mutta jatkaako hän viel uraansa?
 4. Suomi vs Belgia

  Käännetään katseet ensi keskiviikon peliin: Suomi vs Belgia. Minä uskon että Suomi lähtee pakko voiton edessä hyökkäämään enemmän ja rohkeammin. Ja kun Belgia on mukana 21-vuotiaiden kisoissa, niin joukkue voi nuorentua, mikäli he testaavat Suomi peliin nuorukaisia. Mikä on teidän mielipiteenne kumpi vie voiton?
 5. Serbia vai Suomi

  Kummalla näistä kahdesta joukkueesta on teidän mielestä paremmat pelaajat "paperilla". Mielestäni suomella on enemmän tunnetumpia pelaajia, kuin Serbialla. Tosin kyllä Serbialtakin löytyy pari kovaa mm: dejan stankovic joka pelaa interissä.
 6. Suomi vs Belgia

  Kyllähän Belgia on suomea tunnetumpi jalkapallomaa, onhan se ollut mm-kisoissakin, mutta silti uskon että suomi kotikentällä ottaa sen voiton, juuri sen maineenkin kannalta!
 7. Suomi vs Belgia

  Olisi kyllä todellakin mukavaa nähdä Eremenkon veljesten pelaavan Belgia ottelussa. Kyllä Alexei ainakin pelaa, mutta romanista en menisi takuuseen. Suomelta tainion ja hyypiän poissaolo ei vaikuta paljoakaan tuossa pelissä. Pitäisi olla suomelle selvää kauraa
 8. UK: Sevilla - Zaragoza [Klo 21:50]

  Tänään ei tule laliigan matsia.
 9. Serbia vai Suomi

  Itse en peliä nähnyt, mutta kuulin että suomi oli koko pelin ajan lähes vaikeuksissa. Mutta suomella on ainakin teoriassa vielä mahdollisuudet Em-Kisoihini, joten Belgia peli hoidetaan kotiin!
 10. Serbia vai Suomi

  Ei tule jos huudat tarpeeksi kovaa SUOMI!
 11. Vuoden pelaaja 06/07

  Vuoden pelaaja on minun mielestäni kaka, hän on pelannut näyttävästi serie a:ssa ja champion liigassa loistanut.
 12. Serbia vai Suomi

  Sopii kyllä odottaa tiukkaa matsia, mutta uskon että suomi näyttää täydelle kotistadionille mistä suomalaiset on tehty, ja voittaa pelin 3-0
 13. Suomen tie vihdoinkin arvokisoihin

  Joo ei Suomi ei pääse em kisoihin jalkapallossa, ainakaan tänä vuonna. Sen osoitti jo armenia tasapeli ja azkhabaistan häviö!
 14. Matias Fernandez - El fenomeno!

  Fernandez Kyllä hän on erittäin mielenkiintoinen pelaaja , taitava kun ronaldinho. Nopea kuin saha, vetää kuin beckham ja syöttää kuin messi.
 15. Matias Fernandez

  Terve kaikki jalkapallon ystävät! Olette varmaan jo kuulleet tästä uudesta (ehkä maailman parhaasta jalkapalloiliasta), matias fernandezista. Hän pelaa villrealissa, ja on tietääkseni 20 vuotta vanha. Kotoisin chilestä, ja pelannut vielä viime vuonna colo colossa. Jos teillä on jotain kommentoitavaa hänestä, niin tähän vaan kaikki.Tässä hieman alkupaloja hänestä http://www.youtube.com/watch?v=FPuMzJcHSzg
×