Jump to content

klumpen

Members
 • Content count

  1,011
 • Joined

 • Last visited

About klumpen

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/16/1986

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jkl
 1. Veikkausliiga 2011

  Niin, aikaisemmin päätettiin sulkea Tamu ulos kaikesta Palloliiton toiminnasta kaudella 2011. Sitten kuitenkin todettiin, että valitusprosessin aikana se saa pelata (mikä on sinällään ihan oikeudenmukaista, koska myöhemmin voi mitätöidä tarvittaessa jo pelattujen otteluiden lopputuloksia, mutta toisin päin on vähän vaikeampaa). Tänään päätettiin, ettei tuota alkuperäistä päätöstä muuteta ja lisenssi pysyy hyllyllä, mutta: Ja Tamu ainakin eilen vielä oli sitä mieltä, että valittavat jos päätös on heille kielteinen ja jos ne tosiaan käyttävät kaikki mahdolliset valitustiet, niin tää show päättyy joskus kuukauden päästä. Ja mikäli niillä on lupa pelata sen aikaa kun valitukset on vetämässä, on ne skenaariot kauden etenemisestä aika irvokkaita. Sitä tässä nyt toivotaan, että eivät enää valittaisi vaan hyväksyisivät tämän päätöksen, jolloin kausi saataisiin aloitettua ilman epäselvyyttä osallistuvien seurojen määrästä ja pelaajat, valmentajat jne pääsisivät etsimään uusia työnantajia.
 2. Veikkausliiga 2011

  Tai sitten ei...päätös kun on seuraava: http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=185083 Ja eikös Tampu hyvissä ajoin ilmoittanut, että valittavat jos päätös on heille kielteinen. Tosin itse, ja aika moni muukin, toivoisi että siellä vain nyt nieltäisiin tuo päätös. Ihan pelaajien takia, jos ei muuten, annettaisi heille mahdollisuus etsiä uusi seura tai sitten jotain muita töitä, eikä roikotettaisi miehiä löysässä hirressä. Niillä on kuitenkin toimeentulo vaakalaudalla. Ja jos Tamun taloudellinen tilanne on niin huono kun on syytä olettaa ( = rahaa vain ei oikeasti ole), niin on syytä epäillä onko niillä edes mahdollisuutta maksaa pelaajien palkkoja siihen asti, kun tuo valitusrumba kestäisi.
 3. FC Schalke 04

  Jos koko tähänastista UCL-taivalta katsotaan niin suuremman kunnian luovuttaisin Neuerille (joka niin usein on yksin pitänyt torjunnoillaan Schalkea pystyssä) ja Farfanille (joka niin usein on ollut se ainoa järjelliseen hyökkäyspeliin kentällä kykenevä), jos yksittäisia pelaajia lähdetään nostamaan esiin. Raul onkin sitten ollut aivan mahtava nyt kun pääsi vauhtiin, mutta heikompi syksy tiputtaa El Sieten tuon kaksikon taakse. Kuitenkin nyt kun Raul on toipunut ympäristönvaihdoksesta jne ja diesel on koneessa lämmennyt, niin se on kyllä aivan huikea. Eikä vain se, mitä se on kentällä, vaan tämä kaikki muukin: http://www.youtube.com/watch?v=t3GG5BxukdE Tuon pelin jälkeen Italian Skyn haastattelija kysyi Raulilta, että nyt tuli jo 71. maali täällä ja ikää on kuitenkin jo 33 vuotta, mites nyt näin hyvin vielä kulkee. Vastaus oli yksinkertainen, "rakastan tätä lajia". Mitä Schalken jatkoon tulee, niin heillähän ei ole kuin voitettavaa, koska jo nyt on pistetty historiankirjoja uusiksi. ManU on toki ennakkosuosikki, mutta olisi tässä maailmassa isompiakin ihmeitä nähty kuin Schalken finaalipaikka, siihen riittää kuitenkin parhaimmillaan yksi maali ja pätevä puolustaminen. Näistä kylläkään jälkimmäinen ei ole kuulunut Schalken vahvuuksiin tällä kaudella.. Esim. ekan kympin, tai ekan vitosen, aikana päästettyjä maaleja on todella paljon ja jos itse olisin Schalken penkin päässä, painottaisin kyllä etenkin tätä ottelun alun skarppaamista, ManUa vastaan sillä maalin etumatkan antamisella tekee kyllä aika paljon vaikeammaksi pelin itselleen kuin keskimääräisessä Bundesliga-pelissä jne. Ja noin muuten, viimeisimmät huhut Saksanmaalta kertovat, että Manu olisi tehnyt nelivuotisen sopimuksen Bayernin kanssa ja Schalke tästä kostuisi 18-20m€:n verran. Manu itse sanoi lauantaisen Werder Bremen-vierastasurin jälkeen haastattelussa, että on tehnyt päätöksensä jatkosta, mutta enempää ei kertonut. "Ne tietävät, joiden kuuluukin tietää." Mun ei varmaan tarvinne kertoa henkilökohtaista mielipidettäni siitä, jos tuo ylläoleva toteutuu.
 4. Veikkausliiga 2011

  Eipäs! Juupas! Kyllähän tää sanattomaksi pistää. Mitähän tässä vielä ehtiikään tapahtua ennen ku tämä kausi on paketissa? E. Ja tosiaan tämmöistäkin, tämä nyt on sentään ihan järkevää ja odotettua:
 5. Veikkausliiga 2011

  http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=184380 Näin sitten. R.I.P. Tampere United?
 6. Veikkausliiga 2011

  Parhaillaan on menossa tuo kurinpitolautakunnan kokous, jossa Tamun lisenssi niinikään voidaan evätä. Meanwhile IS Urheilu raportoi jo saagan seuraavasta käänteestä: Veikkausliigan alku viivästyy! Ei toikaan nyt yllättäis.
 7. Veikkausliiga 2011

  "Liigalisenssin peruuttamiselle edellytykset" - TamU vaarassa Ai että hiukkasenko on säätämistä? Tää on kokonaisuudessaan kyllä semmoinen farssi että pätevämpikin käsikirjoittaja voi olla kateellinen näistä juonikäänteistä. Ja pahintahan tää tietenkin on niille sen kummemmin tilanteeseen vaikutuskyvyttömille työntekijöille ja seuraihmisille (osalla on ollut näppinsä pelissä tän ahdingon kanssa, valtaosalla ei), kannattajille ja pelaajille joilta uhkaa mennä seura alta. Menee ohi aiheen, mutta pakko hämmästellä kun tuli niin puskista että PP-70 pelaa Nelosta nykyään. Lada Lahtinen kun tuli JJK:hon mätettyään Ykkösessä hervottoman maalimäärän juurikin PP-70:n riveissä, eikä tuosta nyt ole kuin muutama vuosi... Tai no, liittyyhän tuo sikäli, että Ladakin on yksi niistä joilla on jännät oltavat tulevan kauden työpaikan suhteen. Ja Lada oli innoissaan paluusta kotiseuduille, ei tää nyt ihan ruusuisimmalla mahdollisella tavalla alkanut...
 8. Veikkausliiga 2011

  Niin, ACO pelaa näillä näkymin Ykköstä, kun sinne niillä ainakin on lisenssi. Tosin se viimeinen valitus liigapaikan puolestakin on edelleen vetämässä, joten vaikka onkin käytännössä varmaa ettei ne liigaa tulevalla kaudella pelaa, teoreettinen mahdollisuus on olemassa jolloin tuotakaan ei sitten kuitenkaan 100% varmana voida pitää. Ja niin, onhan sitäkin väläytelty että jos Tamu ja Rops olisi katsottu parhaaksi siivota pois liigasta, ACO oltaisiin nostettu sittenkin pelaamaan liigaa.
 9. Veikkausliiga 2011

  Yhä vaan. AC Oulu nakattiin jo nk. hiuksista vittuun, nyt Tampere United erotettiin Jalkapalloliiga ry:stä ja parhaillaan (kaiketi) on meneillään kokous jossa päätetään, evätäänkö liigalisenssikin. On myös mm. väläytelty Ilveksen ja Tamun yhdistymistä... Liigan alkuun on muutama viikko ja edelleenkään ei lie kellään tietoa siitä, monenko joukkueen voimin ja millä sarjajärjestelmällä sitä tullaan pelaamaan, tää ois aika hulvatonta jos ei se ois niin surullista. Jos nyt Tamultakin lisenssi lähtee, pelattaneen liiga mallilla 3 x 12...ellei nyt jotain mullistavaa jälleen ehdi tapahtua, tässä vaiheessa tätä preseasonia ei oikein mikään enää yllättäisi.
 10. Jjk 2011

  JJK voitti Keski-Suomen piirin finaalissa (jälleen) FC Vaajakosken, tällä kertaa selvästi 4-1 (1-1). FCV:n ainokainen tuli vaparista, en oikein tiedä mitä siinä tapahtui kun Misi vaikutti niin jämähtäneeltä. Vapari oli nätti kyllä, ei siinä, mutta ensin näytti että Misihän sen poimii muttei sitten poiminutkaan. No, eipä sillä nyt suurta merkitystä lopulta ollut. Ja FCV:llä ei juuri muita paikkoja sitten ollutkaan. JJK:n maalintekijöinä ensin Manninen Grubon kanssa namutellun kuvion jälkeen, sitten Grubo itse, Korte maalinedushässäkästä ja viimeisenä "illan" komeimmalla osumalla Tuomanen. Sillä on kyllä hyvä veto, sihti vaan tuppaa olemaan joko todella paljon tai vielä enemmän pielessä. Mutta sitten kun se osuu kohdilleen niin ne maalit onkin silkkaa eurogoals-kamaa. Ottelussa kuitenkin ihan heittämällä parasta oli se, että Touko Tumanto tuli toisella puolikkaalla kentälle.
 11. FC Schalke 04

  Nyt vetää sanattomaksi. Etukäteen mietin että tasuri olisi Meazzalta hyvä tulos Schalkelle, jos vielä (vieras)maalillinen niin aina parempi...2-5, wtf?
 12. Kuopion Palloseura

  Ihan pakko kyllä sanoa että mulla ei ollu tätä jannua sit pätkääkään ikävä... Tietty toisaalta taitavia ja näyttävästi pelaavia pelaajia tässä liigassa ei liene koskaan liikaa (onko missään liigassa?). Ja jos Dixu olisi mennyt Kupsin sijasta Klubiin, olisin ollut hyvinkin tyytyväinen... Mutta missään muussa seurassa tässä maailmassa Dickson ei saane sellaista asemaa, kohtelua ja roolia kuin Kupsissa, joten mikäs sinne on mennessä. Ei tuo joukkue taaskaan huonolta näytä ja voipahan olla että hienon viime vuoden jälkeen ei seuraakaan täysi mahalasku...
 13. Perparim Hetemaj

  Hetemaj on kyllä pelaamassa huimaa kautta kaikki olosuhteet huomioon ottaen. Teki viikonloppuna Baria vastaan pelin avausmaalin (ja tuplasi näin suomalaisten Serie A:ssa tekemien maalien määrän...). Pelasi muutenkin erinomaisen ottelun ja mitä olen arvosteluja katsellut niin kaikissa on rankattuna kentän parhaaksi tai yhdeksi parhaista. Parissakin arvostelussa myös viitattiin siihen, että "alkukauden Hetemaj" on tehnyt paluun, välillä siis oli vähän heikompaakin. En jaksa nyt tarkistaa mutta mielestäni Perpa on pelannut kaikissa niissä Brescian tämän kauden otteluissa, joissa on ollut pelikuntoinen ja -luvallinen, vaihdosta jokusessa mutta useimmiten avauksessa. Parhaimmillaan Perpa pelaa kurinalaisesti ja määrätietoisesti, suurella tunteella, tekee hurjan määrän töitä, rikkoo paljon ja pakottaa vastustajan rikkomaan itseään, katkoo vastustajan hyökkäyksiä ja on sitten käynnistämässä Brescian hyökkäyksiä. Toisaalta taas heikoimmillaan tuo Perpan verrattain loputon energia menee melko hyödyttömäksi jäävään koohotukseen ympärinsä ja turhan holtittomiin rikkeisiin, ratkaisut pallon kanssa on huonoja ja se on vain ylipäänsä semmoista innokasta mutta tehotonta huseeraamista ja perässäjuoksemista (ja nämä pari viimeisintä esiintymistä Suomen paidassa on olleet lähinnä juuri tätä viimeksimainittua Perpaa, mitä pidän seurauksena toisaalta ilmeisen suurista peli- ja näyttöhaluista, mutta toisaalta koko joukkueen organisoinnista ja roolituksesta, joissa kummassakin on viime aikoina ollut hyvin vähän järkeä). Periaatteessa Perpa on (edelleen) hyökkäävä keskikenttäpelaaja mutta käytännössä, kiitos Brescian puolustusvoittoisen taktiikan, Perpan rooli Bresciassa on kyllä ennen kaikkea vastustajan peliä rikkova, vaikka toki hyökkäyssuuntaankin peliin osallistuu. Yhtenä esimerkkinä mm. Corriere dello Sportin sivuilta löytyvässä tackles-tilastossa Perpalla on yli tuplasti enemmän noita kaksinkamppailuja kuin seuraavalla joukkuetoverilla. Ja tällaiseen rakkikoiran rooliin se minusta maajoukkueessakin pitäisi istuttaa ja jättää se suurempi hyökkäysvastuu vaikka Väykälle tai Eremenkoille.
 14. Vedonlyöntipetos 2011

  Luetko sä Royfish noita Ollin viestejä ollenkaan? Sanoohan se siellä suoralla suomen kielellä että nää jätkät on toimineet väärin ja niitä siitä pitää rankaista. Siinä on ainakin mun logiikan mukaan olemassa tietty ero, sanooko että rikos on oikeutettu vai että ymmärtää vaikuttimia sen takana, ja mun mielestä Olli nyt sanoo tätä jälkimmäistä.
 15. Vedonlyöntipetos 2011

  Lapin Kansan tekemä yhteenveto tämän saagan käänteistä: Tähän mennessä tapahtunut 23.2. RoPS ja Tampere United pelaavat 1–1-tasapelin liigacupin ottelussa Rovaniemen Ounashallissa. Peliä on seuraamassa singaporelainen vedonlyöntihuijari Wilson Raj Perumal, joka on oleskellut Suomessa jonkun aikaa väärillä papereilla. 24.2. Singaporelainen mies otetaan kiinni Helsinki-Vantaan lentosemalla epäiltynä väärien henkilötietojen antamisesta. 1.3. Keskusrikospoliisi ottaa kiinni RoPS:n sambialaispelaajan Christopher Musondan. Hänellä on todettu olleen yhteyksiä singaporelaismieheen, joka on varmistunut etsintäkuulutetuksi vedonlyöntihuijariksi. 3.3. Valkeakosken Sanomien mukaan singaporelaismies on tarjonnut kahta unkarilaispelaajaa Hakaan vuodenvaihteessa. Tammikuun lopussa he ovat päätyneet testiin Tampere Unitediin. 4.3. Wilson Raj Perumal ja Musonda vangitaan todennäköisin syin epäiltyinä. Rikosnimikkeinä ovat lahjominen elinkeinotoiminnassa ja lahjoman vastaanottaminen elinkeinotoiminnassa. KRP vahvistaa, että tutkinnassa on laajempi kokonaisuus kuin yksi liigacupin ottelu. 15.3. Poliisi hakee RoPS:n aamuharjoituksista neljä seuran pelaajaa, jotka ovat kaikki ulkomaalaisia. KRP kertoo, että päivän aikana on otettu kiinni kaikkiaan kuusi henkilöä liittyen sopupeliepäilyjen tutkintaan. 17.3. Lapin käräjäoikeus määrää RoPS:n sambialaiset Chanda Mwaban ja Nchimunya Mweetwan vangittavaksi epäiltynä todennäköisin syin lahjuksen ottamisesta elinkeinotoiminnassa. 17.3. Urheilulehden mukaan singaporelainen taho olisi sijoittanut talven aikana 250 000 euroa Tampere Unitediin. Sijoittajilla olisi yhteydet Wilson Raj Perumaliin. 18.3. Lapin käräjäoikeus määrää RoPS:n sambialaispelaajan Chileshe Chibwen ja georgialaispelaajan Pavle Khorguashvilin vangittavaksi samasta syystä kuin Mwaban ja Mweetwan edellispäivänä. 18.3. Juttuun julkisuudessa liitetyt, viime kaudella AC Oulun liigajoukkueessa pelanneet sambialaisveljekset Donewell ja Dominic Yobe määrätään matkustuskieltoon. Tuon jälkeen tapahtunutta: - HJK ja Yobe "purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä" - eilisen Pohjalaisen mukaan tutkinnan alla olisi myös kolme liigassa viime kaudella pelannutta ulkomaalaismaalivahtia, joista yksi olisi Vepsua tuolloin edustanut Kwon (itse veikkaisin kahden muun olevan AC Oulun Rodriguez ja MIFKin Ochieng) - ilmeisesti eilen ja tänään poliisi on jälleen käynyt hakemassa neljä Ropsin ulkomaalaispelaajaa huomaansa. E. Jatketaanpa: "Kiinniotetut pelaajat ovat sambialaiset Stephen Kunda, Godfrey Chibanga ja Francis Kombe sekä georgialainen Valter Khorguashvili." (Lähteenä jälleen Lapin Kansa) Kiistala myös siis ilmoitti eroavansa. Joku voisi vaikka sanoa, että jo oli aikakin. Toisaalta joku voisi sanoa että olisi nyt setvinyt ensin nämä sotkut, joiden syntymiseen oli osaltaan kovasti myötävaikuttamassa. Ja oma sinällään mitään sisäpiiritietoa sisältämätön epäilykseni on, ettei tämä nyt vielä lähellekään tässä edes ole. Vittujee. Veikkausliiga 2011 - kaikkien aikojen kausi. ":thumbsup1:"
×