Jump to content

Big Duncan 4ever

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Big Duncan 4ever


 1. Ei nyt ehkä Giggsiä kuitenkaan:icon_lol: Tai mikäs siinä jos olisi rahaa millä mällätä..

   

  Mutta Saha on kyllä aivan loistava hankinta, voi juma!! Yakubu ja Saha kärkeen niin johan alkaa verkot soimaan!!:thumbsup1:

   

  Paljonko muuten veikkaatte Sahan siirtosummaksi?


 2. Toivottavasti ei oo kovin kallis hankinta tämä Castillo, vaikka uskon että korvaa kyllä täysin Carsleyn jättämän paikan. Itsehän en ole koskaan pitänyt Carsleytä kovin ihmeellisenä pelimiehenä. Kovuutta kyllä löytyy mutta sitäkin vähemmän taitoa.


 3. 8.marraskuuta: Nürnberg (vieras)

  5.joulukuuta: Zenith (koti)

  20.joulukuuta: AZ Alkmaar (vieras)

  Tattis! Harmi kun Evertonilla ei ole vieras matsia Zenithiä vastaan kun tästä olis päässyt kätevästi junalla suoraan Pietariin seuraamaan peliä.. Noh, ehkä se on kuitenkin tuloksellisesti parempi ettei tarvitse pelata Zenithiä vastaan vieraissa.

 4. Haha, päivät parhaat naurut päästetty ilmoille kun huomasin tuon Toffinnin avatarin:lol: :lol:

  Löytyykö tuota samaa kuvaa netistä isommassa koossa vai ootko tehnyt tuon itse?

   

  Sorry, meni vähän Off-topiciksi..


 5. Aika yllättävä uutinen mielestäni tuo Moyesin kiinnostus Yakubun hankkimiseen.. Toisaalta Yakubu on kyllä hyvä maalintekijä ja nuorikin vielä, mutta jotenkin vaan vaikea kuvitella miestä hyökkäykseen AJ:n rinnalle. Fernadesista 8 milliä ja Yakubusta 10 milliä... Hmm, taitaa sitä rahaa näköjään kuitenkin vielä löytyä takataskusta:thumbsup1:


 6. Kyllä noista harkkapeleistä on voinut selvästi aistia ettei AJ ole mennyt tilanteisiin vielä tosi mielessä, mutta eiköhän se apinan raivo löydy sieltä ens lauantaina kun valio alkaa..


 7. Juu, kiitoksia vaan Corstenille linkistä! Oli kyllä mainio esitys Evertonilta vaikka tasuriin jouduttiinkin tyytymään.. Vielä kun valiossa pystytään pitämään peli samalla tasolla niin eiköhän paikka kuuden sakissa liene jokseenkin hallussa. Puolustuksessa Yobo ja Lescott olivat taas takuuvarmoja tapauksia ja Valentekin pelasi mielestäni jo paremmin mitä olen tottunut mieheltä näkemään.. Arteta ja Cahill loistivat myös, ja Andykin näytti välillä osaamistaan vaikka olikin ehkä vielä vähän kohmeessa:lol: Tästä on hyvä jatkaa!!


 8. Varmaan useimmilla onkin jo tiedossa, että huominen Preston peli näkyy (toivottavasti) suorana EvertonTV:n kautta.

  Katsoiko kukaan tätä matsia?? Oliko millasta peliä ja miten Jagielka pelasi?

 9. Kyllähän Moyes on ennenkin tiennyt mitä tehdä.. Yhden kärjen taktiikka on varmasti hyvä ratkaisu ainakin kovempia nimiä vastaan, mut eiköhän esim. avausottelussa Wigania vastaan nähdä kärjessä muitakin kuin AJ:shades:

×