Jump to content

Big Duncan 4ever

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Big Duncan 4ever

 1. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Juu, ei Crouchia!!
 2. Everton kaudella 08-09

  Ei nyt ehkä Giggsiä kuitenkaan:icon_lol: Tai mikäs siinä jos olisi rahaa millä mällätä.. Mutta Saha on kyllä aivan loistava hankinta, voi juma!! Yakubu ja Saha kärkeen niin johan alkaa verkot soimaan!! Paljonko muuten veikkaatte Sahan siirtosummaksi?
 3. Everton kaudella 08-09

  Toivottavasti ei oo kovin kallis hankinta tämä Castillo, vaikka uskon että korvaa kyllä täysin Carsleyn jättämän paikan. Itsehän en ole koskaan pitänyt Carsleytä kovin ihmeellisenä pelimiehenä. Kovuutta kyllä löytyy mutta sitäkin vähemmän taitoa.
 4. Everton kaudella 08-09

  http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4035083,00.html No niin, tämä kelpaa kyllä minulle:D
 5. Everton UEFA Cupissa

  Tattis! Harmi kun Evertonilla ei ole vieras matsia Zenithiä vastaan kun tästä olis päässyt kätevästi junalla suoraan Pietariin seuraamaan peliä.. Noh, ehkä se on kuitenkin tuloksellisesti parempi ettei tarvitse pelata Zenithiä vastaan vieraissa.
 6. Everton UEFA Cupissa

  Voisko joku postata tänne tulevien matsien päivämäärät..
 7. EVERTON - Liverpool 20.10.2007 klo 14.45

  Eipä Pooli saanut viime kaudellakaan yhtään meidän verkkoon, joten ei mene nytkään.. 1-0 voitetaan ja maalin viimeistelee Arteta.
 8. Yakubu uusi nro 9?

  Hyvä alku Yakki-härältä.. 11 minsaa kentällä ja heti maalasi:thumbsup1:
 9. Tottenham - Everton TI 14.8.07 Klo 22

  Spurs aloitti kauden yllätystappiolla Sunderlandia vastaan ja tulee varmasti ärhäkästi kauden ensimmäiseen kotipeliinsä. Itse olisin tyytyväinen tasuriin, mut toki voittokin maistuisi.. Täältä löytyy linkkejä peliin: http://bravo.cautela.nl/Matches/Match4.htm
 10. Tottenham - Everton TI 14.8.07 Klo 22

  Täällä näyttäs olevan vielä muutama linkki peliin. http://www.footballstreaming.info/schedule/streams/england.html
 11. EVERTON - Wigan Athletic 11.8.2007 klo 17.00

  Wigan on mielestäni sarjan huonoin lenkki, joten sen varjolla täytyy pistää vielä paremmaksi.. 3-0:hopeful:
 12. Kesäpuinti

  Haha, päivät parhaat naurut päästetty ilmoille kun huomasin tuon Toffinnin avatarin:lol: Löytyykö tuota samaa kuvaa netistä isommassa koossa vai ootko tehnyt tuon itse? Sorry, meni vähän Off-topiciksi..
 13. Huhumylly.

  Aika yllättävä uutinen mielestäni tuo Moyesin kiinnostus Yakubun hankkimiseen.. Toisaalta Yakubu on kyllä hyvä maalintekijä ja nuorikin vielä, mutta jotenkin vaan vaikea kuvitella miestä hyökkäykseen AJ:n rinnalle. Fernadesista 8 milliä ja Yakubusta 10 milliä... Hmm, taitaa sitä rahaa näköjään kuitenkin vielä löytyä takataskusta:thumbsup1:
 14. Kesäpuinti

  Kyllä noista harkkapeleistä on voinut selvästi aistia ettei AJ ole mennyt tilanteisiin vielä tosi mielessä, mutta eiköhän se apinan raivo löydy sieltä ens lauantaina kun valio alkaa..
 15. Everton - Werder Bremen 31.7. klo 22.00

  Juu, kiitoksia vaan Corstenille linkistä! Oli kyllä mainio esitys Evertonilta vaikka tasuriin jouduttiinkin tyytymään.. Vielä kun valiossa pystytään pitämään peli samalla tasolla niin eiköhän paikka kuuden sakissa liene jokseenkin hallussa. Puolustuksessa Yobo ja Lescott olivat taas takuuvarmoja tapauksia ja Valentekin pelasi mielestäni jo paremmin mitä olen tottunut mieheltä näkemään.. Arteta ja Cahill loistivat myös, ja Andykin näytti välillä osaamistaan vaikka olikin ehkä vielä vähän kohmeessa:lol: Tästä on hyvä jatkaa!!
 16. Kesäpuinti

  Katsoiko kukaan tätä matsia?? Oliko millasta peliä ja miten Jagielka pelasi?
 17. James Vaughan

  Kyllähän Moyes on ennenkin tiennyt mitä tehdä.. Yhden kärjen taktiikka on varmasti hyvä ratkaisu ainakin kovempia nimiä vastaan, mut eiköhän esim. avausottelussa Wigania vastaan nähdä kärjessä muitakin kuin AJ:shades:
 18. Huhumylly.

  Kyllähän tuolle Koumasillekin varmasti käyttöä olisi jos vain hinta olisi sopiva..
×